Klik hier voor meer...
Simpel
Simpel
De in mijn verhalen genoemde namen, plaatsnamen en locatie-omschrijvingen zijn fictief.
De gebeurtenissen zijn deels gebaseerd op werkelijkheid en deels op fantasie.
In werkelijkheid ben ik naast een fulltime baan als monteur, freelance fotograaf en heb door de jaren heen, nogal voor wat verassingen gestaan en besloten deze op te schrijven. Sommige waar gebeurde momenten zijn verschreven in een andere omgeving. Ik hoop dat de verhalen voldoende plezier geven bij de lezers.
Hoogste Cijfer: Erotiek Met Een Knipoog - 23
Meest Gelezen: Mijn Kleindochter - 1
Aantal Verhalen: 127
Geplaatste Reacties: 3
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
25 Jaar Getrouwd - 18Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Neef, Nicht, Oom, Zus,
"Als we de tuinpoort openen, zien we dat Merel in bikini op een stretcher ligt te slapen. Naast haar staat een geopende fles wijn en een half leeg gedronken glas. Roos kust haar op haar wang en dan zien we dat haar ogen langzaam openen. Merel..."
14-02-22
9.0
25 Jaar Getrouwd - 17Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Groot Geschapen, Grote Lul, Kleindochter, Oom, Opa, Schoonzus, Tante, Tweeling, Vader, Zus,
"Daarna beginnen de mannen alle drie hun lichaam te bewegen, waarbij Elena nu dus drie grote negerlullen moet verorberen. Ik merk aan Roos dat ze hier alleen maar natter van wordt, ik hoor haar zwaarder kreunen. Ze haalt haar hand van mijn lul weg, om..."
25-01-22
9.1
25 Jaar Getrouwd - 16Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Oom, Schoondochter, Schoonzoon, Tante, Vader, Zoon,
"Zoe draait zich met haar rug naar me toe, begint langzaam haar slip van haar heupen af te wrijven. Daarna bukt ze voorover om de slip verder over haar benen naar beneden te schuiven. Dit geile ding weet dat ik dan haar schaamlippen tussen ha..."
13-01-22
9.0
25 Jaar Getrouwd - 15Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neef, Nicht, Oom, Stiefdochter, Tante, Vader,
"Als ik terug kom in het restaurant zijn de tafels bijeen gezet, waardoor een grote vierkante tafel is ontstaan met 12 stoelen erom heen. Iedereen is er weer bij. Het licht lijkt anders dan daarnet en ik kijk dan ook mijn ogen uit naar hoe de dames zo..."
10-01-22
9.3
25 Jaar Getrouwd - 14Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Nicht, Schoondochter, Zwager,
"Eenmaal thuis vraagt Roos waar ik zolang bleef, ach ja, even blijven hangen bij de buurman die zijn dochter en schoondochter samen laat poseren voor een schilderij. Die man is goed bezig, maakt mooie schilderijen. Foto s gemaakt zeker, zegt Roos, jaw..."
02-01-22
9.1
25 Jaar Getrouwd - 13Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Stiefdochter, Stiefzoon, Vader,
"Terwijl ik zo dicht op de dames foto s maak, vraag ik of zij dit niet wat onwennig vinden zo naakt met hun vader op de foto. Nee hoor, zegt Tess brutaal, ik heb Teun al vaker gezien met een stijve. De eerste keer was toen ik nog maar veertien was. Ik..."
30-12-21
9.2
25 Jaar Getrouwd - 12Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Stiefbroer, Stiefdochter, Stiefvader, Vader,
"Na het douchen en het aantrekken van wat lichte zomerkleding lopen we naar de keuken om iets te eten. Roos zit al in bikini op het terras van de vroege zon te genieten en naast haar zie ik ons buurmeisje Maria zitten. Dat is echt een volwassen dame g..."
25-12-21
8.8
25 Jaar Getrouwd - 9Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Collega, Tweeling, Vader, Zus,
"We lopen de winkel uit en gaan verder de winkelstraat in. Ik stel voor om eerst even ergens een terrasje te nemen of zo alvorens we verder gaan. Daar spreken we af, dat we ieder ons eigen weg gaan, de dames samen op pad om nog wat geilere se..."
20-12-21
9.5
25 Jaar Getrouwd - 11Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Ik droom dat ik gepijpt wordt door Roos tezamen met Merel. Het voelt echt heerlijk aan. Ik zou ieder moment willen klaar komen, diep in het mondje van Roos of Merel. Het maakt me niet uit wie, als ze mijn lul maar helemaal leeg slobberen. Da..."
19-12-21
9.1
25 Jaar Getrouwd - 10Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een maand later komt Merel weer eens langs op visite en te kijken wat de status is van het tuinhuis. En ze ziet er weer verdomd lekker uit. Deze keer een lekker strakke lichtblauwe jeansbroek met scheuren erin. Haar kontje komt er heerlijk uit. Boven..."
17-12-21
8.8
25 Jaar Getrouwd - 8Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie,
"Binnen 20 minuten zitten we fris en fruitig in de kamer met een boterham, ons ontbijt te wachten op Merel. Roos heeft een bloemig luchtig zomerjurkje aan gedaan en ik net als anders een t shirt en een korte broek. Om klokslag 10u gaat de bel..."
20-11-21
8.8
25 Jaar Getrouwd - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Schoonzus, Zwager,
"Een week lang zeggen we er niet zoveel over tegen elkaar en als het dan uiteindelijk zaterdag is, vraagt Roos of we die avond nog gaan stappen of dat ik andere plannen heb. Nou zeg ik, ik zou het zeer op prijs stellen als je voor vanavond he..."
19-11-21
9.4
25 Jaar Getrouwd - 6Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche,
"Na bijna een uur hoor ik de douche nog steeds lopen en ben ik natuurlijk nieuwsgierig of mijn aan Merel gevraagd actie is uitgevoerd en ga eens polshoogte nemen. Als ik de deur open doe, dan komt de damp me tegemoet. In de douchecab..."
18-11-21
9.2
25 Jaar Getrouwd - 5Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Puber, Vreemdgaan,
"Ik heb heerlijk gedroomd en ben trots op mijn vrouw Roos. Ik ben blij voor haar, ze ziet er na haar afvalperiode echt geweldig uit. Maar ik wil wel zelf bepalen welke lingerie en kleding ze gaat kopen en wat nog belangrijker is, dat ik af wi..."
15-11-21
9.3
25 Jaar Getrouwd - 4Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Schoonzoon, Vader,
"Als we s avonds in bed liggen en Roos nog een boekje lees, vraag ik of ze er bezwaar tegen heeft dat ik de TV nog even aan zet. Geen probleem, wat ga je dan kijken vraagt ze Nou de laatste tijd zijn er wel wat hete dingen de revu..."
11-11-21
8.7
25 Jaar Getrouwd - 3Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fotoshoot, Zus,
"Een paar jaar later kwam ze met de suggestie om een fotografie opleiding te gaan doen. Ze wilde ontdekken waarom ik zo graag modellen deels of geheel naakt fotografeerde, daarnaast was ze het beu dat ik telkens de camera vast hield op vakantie en zij..."
05-11-21
8.9
25 Jaar Getrouwd - 2Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Donkere Mannen, Vader,
"Nog voordat zij flauw viel heeft ze al eens aan mij gevraagd of het niet eens tijd wordt om iets aan ons seksleven te doen, daar dit toch aardig aan het indutten is. Ze zei, in het begin hadden we bijna dagelijks sex met elkaar op de meest gekke plaa..."
01-11-21
8.7
25 Jaar Getrouwd - 1Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Camping, Neuken, Oma, Opa, Pijpen,
"Tja, waar zou ik eens beginnen. Mijn vrouw Roos en ik, Pieter, beiden 44 jaar, zijn bijna 25 jaar getrouwd. In die 25 jaar is er veel gebeurd. We kennen elkaar al vanaf onze kindertijd. Roos woonde een straat verder dan ik, we schil..."
25-10-21
8.4
Het Meisje Van De Supermarkt - 10: SlotDoor: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
"Ze kijken elkaar aan en bespreken wie ze gaan neuken vanmiddag, Dennis of mij, echter Lisa springt in hun gesprek. Let erop zegt ze, als Marco los komt en je pijpt hem dan is hij binnen korte termijn weer klaar voor een tweede ronde, maar dan is het ..."
07-09-21
9.1
Verhaal En Actie - 3Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers, Schoonzus, Zussen, Zwager,
"Max had zich al ontkleed tot op zijn slip, maar doordat hij samen met ons de webcam beelden al bekeek, weet hij feitelijk al wat er gaat gebeuren. Jennifer staat achter hem en trekt zijn slip naar beneden. Moet toch gebeuren zegt ze. ..."
07-09-21
8.5
Het Meisje Van De Supermarkt - 9Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren,
"Het meisje van de supermarkt 9 Dingdong, de bel aan de deur bij ons vakantiehuisje. Fleur en Eva staan voor de deur met aan de riem, Marco de Dalmati r van Lisa en achter hen Dennis, de biologieleraar. Jullie zien er lekker geil uit..."
07-09-21
8.7
Verhaal En Actie - 2Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Schoonzus, Zus, Zwager,
"Inmiddels zijn we nu jaren later en zijn Judith en Maria 22 en 23 jaar oud en hebben we eigenlijk niet meer gedacht aan dit spel. Wel gaan we al jaren naar een nudistencamping en zien natuurlijk die heerlijke lijven van hun in onze tent liggen en met..."
06-09-21
8.7
Verhaal En Actie - 1Door: Simpel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Schoonzus, Zus, Zwager,
"Ik en mijn drie zusjes zijn echte nerds. Op school werden we nergens bij betrokken en gezien als apart omdat we gek waren van natuurkunde en scheikunde en proefjes doen en bovendien serieus in alles. Zowel ik en mijn zusjes waren de..."
05-09-21
9.0
Het Meisje Van De Supermarkt - 8Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Dochter, Supermarkt, Tweeling, Vader, Zussen,
"Thuis had haar moeder gevraagd wat er allemaal was gebeurd, want ze had toch wel een zwaar vermoeden. Ze vroeg direct op de man vrouw af of er sprake was van strippoker en Fleur was direct bevestigend hierover. Dacht ik het niet, zij haar moeder. N..."
03-09-21
8.9
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 56: SlotDoor: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dochter, Groot Geschapen, Grote Lul, Vader,
"Bella kijkt in het rond. Zo juist heeft ze haar verhaal gedaan en voortdurend gekeken naar Jan en Ilana die tegen Jan is aan gekropen. Ze hield Illana nauw in de gaten wat ze met haar Jan zou gaan doen. Jan zat al enige tijd met zijn stijve lul te sp..."
16-08-21
8.6
Het Meisje Van De Supermarkt - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Dochter, Poker, Strippen, Supermarkt, Vader, Zwager,
"Ze kruipt op Jan af en al wrijvend over zijn benen, pakt ze zijn stijve lul beet. Hij is niet zo groot als dat ze gewend is bij Brian, maar hij is hard, staalhard. Ze pakt zijn lul beet en begint hem af te trekken. Ondertussen neemt ze zijn ballen in..."
14-08-21
8.9
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 55Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dildo, Oraal, Trio,
"Zo Merel, dat is ook verdomd geil, zegt Fae. En ben je erachter gekomen wie de mannen waren die je geneukt hebben. Jawel zegt Merel. Rob, Theo en Ciska, onze vriend. Nu, dan wordt het tijd dat jullie een kledingstuk uitdoen. Merel, Ilana en C..."
14-08-21
9.4
Het Meisje Van De Supermarkt - 6Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Poker, Supermarkt, Vader,
"Als ze bij het appartement van Suzy aankomen, geeft Suzy aan dat Mike de oudere broer van Brian er ook is zo te zien aan zijn cabrio die beneden voor de deur staat. Als het drietal eenmaal binnen is horen ze wat gegiechel en stemmen komen uit de..."
05-08-21
8.9
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 54Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"De dag daarop hebben we ons eerst even netjes, doch uitdagend aangekleed, we wilde toch immers hoog scoren. Ikzelf had mijn favoriete korte jeansbroekje aan met een kort wit topje erboven, waardoor mijn buik bloot was, Ilana had een kort rokje in com..."
02-08-21
9.4
Het Meisje Van De Supermarkt - 5Door: Simpel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Cuckold, Cuckolding, Dochter, Moeder, Supermarkt, Vader, Zoon,
"Ongeveer een week later belt Suzy Ko op, dat het idee hen enorm aanspreekt. Brian heeft er wat nachtjes over geslapen en vind het ok . Zijn er nog bepaalde wensen, vraagt ze aan Ko Tja, ik zou het zeer op prijs stellen als je je meest sexy ling..."
01-08-21
8.9
Het Meisje Van De Supermarkt - 4Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Supermarkt,
"Toen hadden ze wederom afgesproken in een hotel, deze keer met Ko. Ko was net 40 jaar, normaal postuur, 1.85m, halfgrijs blond haar. Zijn lul was kleiner dan die van John, slechts 15cm, maar een stuk dikker dan die van Brian, dus ze verwachtte dat hi..."
23-07-21
8.7
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 53Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vader,
"Dat is ook een lekker geil verhaal, maar je hebt niets meer aan, dus wordt het tijd voor een actie. Hmmm zegt Fae en grijpt in de pot met briefjes voor de vrouwen. Eens kijken wat er in de pot zit. Kies een man die nu naakt is en verwen hem met ..."
22-07-21
9.5
Het Meisje Van De Supermarkt - 3Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Supermarkt,
"Lisa laat weten dat zij het hele weekend heeft en volgens haar is Suzy, de vriendin van Brian eventueel ook beschikbaar. Als Suzy dat ziet zitten, dan is ze van harte welkom. Zodoende stuurt Lisa een berichtje naar Suzy of ze Brian wil aflossen en da..."
21-07-21
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 52Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Halfzus, Oom, Tante, Vader,
"Natuurlijk wil je dan ook weten hoe het met mij vergaan is. Natuurlijk zegt Fae. Je moeder is een behoorlijk geil ding. Ik ben benieuwd of ze dat heeft doorgezet. Mijn moeder heeft haar zinnen doorgezet. In het weekend liepen we met..."
10-07-21
8.9
Het Meisje Van De Supermarkt - 2Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotograaf, Supermarkt,
"Ik fotografeer en Merel legt alle acties en poses via de camcorder vast. Dan wordt het tijd voor de volgende stap. Ik vraag Lisa of ze het ziet zitten om iets meer uit te doen. We starten met de jarretelgordel en de bandjes. Als je deze tegenover Bri..."
08-07-21
9.4
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 51Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurmeisje, Moeder, Vader, Zus,
"Ze zegt hallo tegen iedereen en geeft aan dat het een heerlijke douche was, lekker ruim zo met die grote inloopdouche en dan ook nog twee wastafels. Heerlijk gewoon. Daarna kijkt ze naar Willem en vraagt of hij zijn vader en broer al ge nfor..."
02-07-21
9.4
Het Meisjes Van De Supermarkt - 1Door: Simpel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Collega, Dochter, Fotograaf, Model, Supermarkt,
"Als fotograaf, modelfotograaf hou je altijd je ogen open, waar je ook bent voor mogelijk modellen die je tegen komt. Zo ook deze zomer, toen ik mijn vakantie beleefde in de Betuwe streek. Ik had daar een huisje gehuurd voor twee weken en zou..."
30-06-21
8.6
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 50Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Oma, Opa, Schoonvader, Zwager,
"Fae vraagt Ilana opnieuw de dobbelstenen te gooien. Ilana pakt de dobbelsteen en hutselt ze flink in haar vuistje. Ze kijkt Merel aan en zegt, het moet 1,2 of 3 zijn, alle 3 de anderen zijn wij het haasje. Ilana gooit de dobbelsteen. Het nei..."
26-06-21
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 49Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Vader,
"Ons dorpje is niet zo groot, met 3 straten, hooguit 40 woningen en zo n 150 inwoners, kun je dit gewoon heel klein noemen. Voor school moesten we dan ook naar Miskolc toe. In de winter periode werden we gebracht door onze ouders. Zodra de lente in zi..."
16-06-21
8.9
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 48Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante, Vader, Zus,
"Als ik thuis ben gekomen, excuseer ik me bij mijn moeder. Heb je het warm vraagt ze. Ja, ik heb me gehaast en nogal door gefietst. Was het gezellig vraagt ze Ja, ze hebben een mooi groot huis, we hebben wat gekletst en pizza gegeten. De bes..."
03-06-21
7.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 47Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Dildo, Dochter, Vader, Zus,
"Aha, dit is volgens mij wel iets. We trekken allemaal ons badjas aan. Niemand doet hem dicht, waardoor bij de vrouwen hun borsten naar buiten piepen en ik en Sonja s vader nog steeds met een erectie erbij zitten. De film begint waarin een vad..."
23-05-21
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 46Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Sexspeeltjes, Sextoys, Tante, Vader, Verleiden,
"Je vader zei hier niets over, zeg ik, doe je dit vaker met vriendjes Nee, zegt Sonja, je bent mijn eerste, maar ik heb wel al vaker met vriendinnetjes samen hier op bed gelegen en gemasturbeerd, een wedstrijd wie het eerste zou klaarkomen. ..."
19-05-21
9.1
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 45Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen,
"Dat wil ik wel doen zegt Karel, maar hoe doen we de verdeling dan per dobbelsteen, we zijn maar met 9 en je hebt maar 6 ogen. Ik geef aan dat het me beter lijkt per koppel een oog te selecteren. Dus ik met Bea is 1, Karel met zijn dochter Fae is 2 e..."
17-05-21
9.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 44Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trein, Voyeurisme,
"Ze vleit zich tegen de borstkas van Eddy aan en laat haar handen zachtjes over zijn lichaam glijden, daarbij laat ze haar vingers over zijn bovenbenen glijden rakelings langs zijn balzak. Ik zie hem even zijn ogen verlekkerd dicht doen om vervolgens ..."
13-05-21
8.6
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 43Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trein,
"Enne, wonen jullie al samen of heb je plannen of .vraag ik. Uhmmm, ja, we zouden eigenlijk willen gaan samenwonen, maar wat maar vraag ik .. Nu zegt Karin, ik werk als inleenkracht via een uitzendbureau en daar verdien je echt ni..."
09-05-21
8.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 42Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Trein, Voyeurisme,
"Fae loopt naar de badkamer en wast met een washandje de slierten sperma van haar gezicht en van tussen haar benen. Daarna grabbelt ze in haar tasje en haalt daar een kort gaas topje uit die ze aan doet. Het topje zit met een touwtje vast ron..."
03-05-21
9.1
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 41Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Donkere Mannen, Neuken, Pijpen, Voyeurisme,
"Als Fae de deur open doet, ziet ze de buurman Leon staan in korte broek met een deftig wit overhemd erboven. Hallo zegt hij, jij bent zeker Fae. Ja, zegt Fae. Hmmm, als ik geen afspraak had, zou ik even tijd voor je nemen, maar zijn mijn zoo..."
20-04-21
8.6
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 40Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Schoondochter, Schoonvader, Vader, Vreemdgaan,
"Ok Pieter, zegt Helena tegen mij, het is nu jouw beurt Truth or Dare Tja, we hebben allemaal al gekozen voor Truth en ik vond dat al behoorlijk geil. Jullie mogen van mij ook best wel iets weten, dus kom maar op, voor mij ook Truth. ..."
16-04-21
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 39Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Schoonzus, Trio, Vader, Zoon, Zus, Zwager,
"Zo zegt Lucas, tijd om iets uit te doen en daarbij kijkt hij naar Dirk en Toon. Ik heb best weer trek zegt Toon, ik ook zegt Dirk, maar dan wel een klein hapje. Vervolgens kijken de mannen naar de vrouwen. Dames gaan voor zegt Dirk, jawel zegt Marjo,..."
14-04-21
9.5
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 38Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zoon, Zus, Zwager,
"Toon vraagt aan Kirstin wie de fles gaat draaien en wat de opdracht dan is. Kirstin laat weten dat ze samen met Marjo enkele briefjes in een pot hebben gestoken, sommige voorzien van een heuse opdracht, anderen zijn blanco, in dat geval mag je he..."
01-04-21
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 37Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Schoonzus, Zwager,
"Kirstin heeft afgesproken bij haar zus, om zich samen voor te bereiden . Mijn zwager komt recht naar ons toe en we zullen daar dan later de vrouwen ontvangen. Om half zeven gaat de deurbel en inderdaad daar staat mijn zwager voor de deur. H..."
31-03-21
7.7
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 36Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Zwager,
"Martin geeft aan dat het een behoorlijk geil verhaal is. Helena reageert direct met de woorden, ik heb begrepen dat een trio bij een man wel aanspreekt, vooral als een andere man zijn vrouw of vriendin neukt, daar worden mannen blijkbaar geil van. Ja..."
20-03-21
8.7
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 35Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Opa, Pijpen, Vader,
"Toen ging hij net als vader terug op de bank zitten. De bobbels in hun onderbroek waren volgens mij al flink wat groter geworden en dreigden uit hun onderbroek tevoorschijn te komen. Moeder gaf aan dat ik maar hetzelfde moest doen als haar. ..."
17-03-21
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 34Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurjongen, Buurman, Buurmeisje, Dochter, Opa, Vader, Vriendinnen, Zus,
"Mooi uitzicht zegt Fae, wat denken jullie ervan, gaan we ons spel voortzetten of pauzeren we even of .Martin geeft aan, dat met twee van zulke mooie vrouwen in zijn omgeving zijn gevoelens toch wel op de proef gesteld worden, maar hij wil niet direct..."
21-02-21
8.6
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 33Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Buurjongen, Buurman, Buurmeisje, Vingeren, Zus,
"Inmiddels is het alweer lunchtijd en krijg ik een app van Fae, dat Vera en Linda voor vanavond hun eigen plannen hebben en niet komen eten. Ze blijft nog even bij hen wat lunchen en kletsen, het is reuze gezellig. Ze verwacht zo tegen 15u. bij mij te..."
14-02-21
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 32Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Voyeurisme,
"Vervolgens maakt Martin in pols los van Laura aan de balustrade en draait nu haar lichaam om, zodat ze nu met haar buik tegen de balustrade staat. Martin maakt haar losgemaakte hand weer vast. Daarna neemt de roodharige knul plaats achter Laura en ik..."
09-02-21
8.4
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 31Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Dildo, Pijpen, Vriendinnen,
"De keukenklok laat zien dat het alweer 9u is. Het temperatuurtje buiten loopt alweer aardig op, waardoor we besluiten om de ramen, die we s nachts open hebben laten staan om de frisheid van de nacht mijn huis te laten afkoelen, weer te sluiten. Kim ..."
02-02-21
8.7
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 30Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, Pijpen, Strapon,
"Eva vraagt direct aan Wim Ik kan me niet voorstellen dat het bij die ene ervaring is gebleven, of wil je ons niet meer vertellen. Wim laat weten dat dat de enige daadwerkelijke sex belevenis was met Kim s moeder. Sinds dat ze getrouwd is met mijn zo..."
24-12-20
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 29Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Kleindochter, Nicht, Oom, Opa, Schoondochter,
"Ik zak terug tegen het aanrecht en ondertussen gaat Kim rechtop staan. Ze laat weten, dat ze supergeil wordt van pijpen en dit wel de hele dag kan doen. Jammer dat de mannen nadat ze een paar keer zijn klaar gekomen, steeds minder presteren,..."
22-12-20
8.7
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 28Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Broer, Kleindochter, Pijpen,
"We ruimen met zijn allen op. Eva komt naar me toe en geeft aan dat ze wel nog wat behoefte heeft na deze avond en zo te zien hebben er drie niet echt kunnen genieten. Ik stel hen voor om mee te gaan naar mij thuis en dan zien we wel wat er gebeurd. V..."
14-12-20
8.6
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 27Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus,
"Mooi en geil verhaal zegt Vera. Ik denk dat het nu tijd is dat Casper eens dobbelt. Casper gooit met een 4 als resultaat. Dat wordt actie zegt Vera. Ja, zegt Casper, ik zou dan ook graag mijn joker inzetten. En wat is je wens, vraag..."
08-12-20
8.5
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 26Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Schoonzus, Zus,
"Wie zou je nu willen vragen om te dobbelen Oscar Hmmm, Roy Roy dobbelt en gooit een 4. Dat vraagt om een actie. We hebben een aantal enveloppen waar je er eentje mag trekken, die actie moet je doen. Op het kaartje staat Verwend worden d..."
23-11-20
8.4
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 25Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Oma, Vader, Zus,
"Ondertussen heb ik gemist dat Tanja en Teun nog wat met elkaar hebben gespeeld. Zij zitten al weer naakt op hun stoel. Roos, Casper en Roy worden nu gevraagd om zich volledig uit te kleden. De mannen gaan naast Roos staan, ze kijkt schu..."
19-11-20
8.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 24Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Vader, Zus,
"Wij sluiten de deur af, alvorens we naar het restaurant gaan, vraag ik Bram En wat doe jij uit Je shirt of je korte broek Afspraak is ons shirt, dus daar hou ik me nog maar even aan. Is een goed idee. Aan de bar staat iedereen met e..."
07-11-20
8.3
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 23Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Vader, Zus,
"Fae heeft deze keer een lakpakje aan gedaan, met een rits aan voorzijde die open kan tot aan haar kruis. De rits kent zowel aan boven als aan onderzijde een sluiting. Boven heeft ze de rits open gezet tot net boven haar navel en aan onderzijde, kant..."
26-10-20
9.4
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 22Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
"Ik geef aan Fae, Kim en Megan aan, dat ik eigenlijk ook nog wat foto s wil maken in de douche, maar dat ze me nu even moeten excuseren, want ik moet hoognodig naar het toilet. Geen probleem zegt Fae, dan regelen wij hier wel de verdeling. Waar ga..."
13-10-20
9.3
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 21Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Uitdagen,
"Om 11u gaat FaceTime over op de tv. Ik zit samen met Fae in korte broek en shirt op het bed en verwelkom Bea. Die direct ook een hallo zegt tegen Fae. Leuk dat je op Pieter past zegt ze met een glimlach. Vervolgens vraagt ze of het eerste dee..."
12-10-20
9.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 20Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen,
"Het verhaal wat Fae me nu verteld, maakt me geil en ik had mezelf al een hele dag moeten inhouden. Tijdens haar verhaal had ik mijn hand dan ook in mijn slip gestoken en zat ik me langzaam af te trekken. Mijn ogen voortdurend gericht op haar prachtig..."
10-10-20
9.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 19Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen,
"Dus zo werd je ontmaagd. Je gaf aan dat je Joost nog maar enkele maanden kent en dat je daarvoor niemand had en nu weer hunkert naar een lul omdat het even geleden is. Hoe zit dat nu in elkaar Tja zegt ze, onze relatie was in het begin..."
09-10-20
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 18Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Vader,
"Ik kon niet houden en vroeg haar, ik dacht dat je nog geen relatie had en je vader beweerde ook dat hij je nog nooit gehad had. Uhmmm .nou nee, dat is niet waar, ik ben ontmaagd door mijn vader, Karel. Toen was ik al al bijna 20. Je weet dat..."
08-10-20
9.4
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 17Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vader,
"Ik had eigenlijk al verwacht dat Karin die met dit voorstel van ruilen afkwam, zich niet zou kunnen inhouden en eigenlijk gaf ik er ook niet om. Nadat haar vader en oom haar hadden ontmaagd, fantaseerde ik vaak hoe het zou zijn als ze door een andere..."
07-10-20
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 16Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen,
"Toen ik dat verteld had aan Karin, randde ze me bijna aan. Ze zei, ik ben kletsnat van dit geile verhaal, ik heb er al diverse keren van gedroomd dat je Ilse betrekt in een trio met mij. Ik wil je nu. Ze kroop boven op me en pijpte me tot mijn lul we..."
02-10-20
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 15Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Zus,
"Dat brengt me dan bij het volgende Karin, wil je met me samenwonen Dat zou ik wel willen Teun, maar mijn Pa heeft aan gegeven dat we het huis mogen verlaten om te trouwen maar niet hokken. En ik wil me daar wel aan houden. In dat geval wil..."
30-09-20
8.7
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 14Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Oom, Vader, Zus,
"Daarna applaudisseren de aanwezigen voor de getoonde actie van Herman en Karin. Herman doet een stap achteruit en laat Karin recht komen. Op haar hoge hakken wordt ze nu weer verder begeleid het terras af richting de duinen. Ons hele gezelsch..."
24-09-20
9.3
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 13Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Oom, Vader,
"Een week later op 1 juli wordt Karin 18. Het ziet ernaar uit dat het best wel aan de temperatuur zal worden. Binnenshuis wordt al eens nagedacht over de outfit voor die dag, want blijkbaar hebben Herman en mijn moeder een hele feestelijke dag bedacht..."
23-09-20
8.9
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 12Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Oom, Vader, Zoon,
"Ik vraag of ik nog van de partij moet zijn, nu het hier een andere richting blijkt uit te gaan. Natuurlijk, je kan nog steeds foto s maken van wat je maar wilt. Misschien zelfs een idee om te filmen met je fotocamera. Lijkt me mooi om de Lapd..."
19-09-20
8.4
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 11Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sandwich,
"Ik loop de studio uit naar de keuken om Mark op te halen. Ik geef aan dat het inderdaad wel heel erg warm is in de studio en doe mijn jeans uit. Mark lacht. Heyla ik zie je eikel boven je slip uitkomen, dan kan je die ook wel uitdoen. Hij heeft eigen..."
16-09-20
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 10Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fotograaf,
"Als ik thuis kom, check ik even mijn gsm, die ik vergeten was mee te nemen. Ik had gehoopt dat Bea me wel een app had gestuurd of me zou bellen, maar geen taal of teken. Geen bericht is goed bericht, maar zou ze me nu vergeten zijn .of zou ze h..."
15-09-20
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 9Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Vader, Zoon,
"Linda blijft op en neer dansen op de schoot van Victor, totdat ze voelt dat zijn erectie flink begint af te nemen. Daarna kust ze hem op zijn kaak en bedankt hem voor dit heerlijke moment. Ze stapt van zijn schoot en gaat net als de rest aan de b..."
10-09-20
8.9
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 8Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader, Zoon, Zus,
"In de volgende ronde doe ik ook mee zegt Vera. Ze doet haar kleding uit, een mooi ranke dame met kleine borsten komt tevoorschijn. Eva gooit deze keer 6 en fluistert naar Carmen Het blijft wel in de familie zo en lacht. Linda gooit opnie..."
10-09-20
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Vader, Zoon, Zus,
"Het is bijna 8u als Vera binnen loopt. Hoi zijn jullie er al, jawel, vanochtend Pa en Bea uit gezwaaid zegt Bram. Enne .hebben jullie al nagedacht over een thema .uhmm ja, zeg ik. We hebben beiden een voorstel, wellicht kunnen er een voor vr..."
31-08-20
8.5
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 6Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Zoon, Zus,
"Terug in het restaurant zitten Karel en Vera omarmd op een stoel. Ze hebben beiden hun slip weer aan gedaan, maar de rest niet. Aan hun verhitte blik is duidelijk af te lezen, dat het daar gewoonweg te warm voor is. Karel geeft aan, dat hij ..."
29-08-20
8.6
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 5Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Jong En Oud, Neuken, Vingeren, Voyeurisme, Zoon, Zus,
"Enkele weken gaan voorbij. Mijn vrouw en ik zijn weer aan het werk, maar nu toch wel op een andere manier. Naast Karel, kijkt mijn vrouw ook rond wat er nog meer op de wereld te krijgen is. Ik heb aan gegeven dat ik het graag beperkt wil houden en ni..."
28-08-20
9.1
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 4Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vader,
"Linda komt uit de keuken met het hoofdgerecht, wederom simpel maar o zo lekker. Een in de roomboter gebakken zeetong met kappertjes en frietjes, heerlijk. Smakelijk eten zegt ze glimlachend en rondkijkend. Daarna loopt ze op Fae af en zegt, het ..."
26-08-20
8.8
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 3Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Nou .. ik ben enkele weken geleden naar de dokter geweest om mijn probleempje aan hem voor te leggen. Enne ik wilde het je wel zeggen, maar zocht een goed moment uit, daarnaast kwam het er gewoon niet van .En, zegt Bea, wat heb je gezegd Heb a..."
24-08-20
8.6
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 2Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na het douchen kleden we ons aan. Bea gaat nog wat was uit de droger halen en strijken. Geef je me een brul als het eten klaar is schat Ja hoor, komt goed. Vanavond maak ik t mezelf wat makkelijker. Frietjes met frikadel en appelmoes, gaat er a..."
21-08-20
8.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 1Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" i De in deze verhalenreeks genoemde namen, plaatsnamen en locatie omschrijvingen zijn fictief. De gebeurtenissen zijn deels gebaseerd op werkelijkheid en deels op fantasie. In werkelijkheid ben ik naast een fulltime baan als monteur, freelan..."
21-08-20
8.0
Erotiek Met Een Knipoog - 29Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Dochter, Nicht, Pijpen,
"Narsi draait zich om. Fleur is duidelijk hoorbaar achter hem op het podium, supergeil is ze voor wat er mogelijk gaat komen en zit dan ook met haar hand in haar broekje te masturberen. Het gejoel van de dames in de zaal spoort de deelnemers alleen ma..."
21-06-20
8.8
Erotiek Met Een Knipoog - 28Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Nicht, Opa, Pijpen, Vader,
"De wekker gaat af, half 7, een lange dag voor de boeg. Naast me liggen Maria en Xandra nog in een diepe slaap. Ik besluit om me maar eens te douchen en aan te kleden. 10 min. later kom ik uit de douche en zitten de meiden wat te praten op de bed...."
20-06-20
8.8
Erotiek Met Een Knipoog - 27Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Pijpen, Postbode, Vader,
"Mijn telefoon gaat, ik krijg te horen van het chinees restaurant dat het kwartiertje langer zal duren, ze hebben onderweg een aanrijding gehad. Nog geen 10 minuten later gaat de bel van de intercom aan het hekwerk. Ik zie op de camera een wi..."
16-06-20
9.2
Erotiek Met Een Knipoog - 26Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Neef, Nicht, Pijpen, Vader, Zoon,
"We zijn er zo, zegt Bert, nog 20 minuutjes. Ok, Bo komt nog even in mijn kantoor. Bo is het tweelingzusje van Ilse, twee eiig. Bo is de jongste en lijkt kwa karakter helemaal niet op Ilse. Zeer ondernemend en weet van wanten. Ze heeft zoals alle ande..."
13-06-20
8.9
Het KeezenspelDoor: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Schoondochter, Schoonvader, Zoon,
"Even voorstellen Ik ben Pieter, 57 jaar. Ik ben object fotograaf en in mijn vrije tijd fotografeer ik modellen op tfp basis Time for Print , maar dan meer voor de fun, om mijn vaardigheden op peil te houden en nieuwe apparatuur uit te testen. Z..."
12-06-20
8.7
Erotiek Met Een Knipoog - 25Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Schoonzus, Vingeren, Zwager,
"De tijd gaat snel, we zijn al nabij Drachten, tijd om de volgende groep in te laden. Linda staat bij de deur en verwijst ze allemaal naar de boven verdieping, behalve Paulina en Max, die komen eerst bij ons zitten voor een intake gesprek, het zijn im..."
11-06-20
8.1
Erotiek Met Een Knipoog - 24Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Pijpen, Tante, Voyeurisme, Zoon,
"Olivia pakt haar spullen bij elkaar en loopt naakt uit de schuur weg, dwars door de groep naar het huis om te gaan douchen. Even later voeg ik me bij Angelique, die vraagt Waren die strepen op haar benen van jou. Ja zeg ik. Ik heb nog nooit een nege..."
08-06-20
9.1
Erotiek Met Een Knipoog - 23Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"We worden verwelkomt door Karel en Koen die ons allemaal meeneemt naar de schuur. Hier heeft mijn schoonzus Linda tezamen met Olivia koude schotels en brood gereed gezet. Met plastic bestek, makkelijk voor het opruimen. In de tuin staan her e..."
07-06-20
9.5
Erotiek Met Een Knipoog - 22Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vader, Vingeren, Zoon, Zus,
"Ik ga terug aan tafel zitten bij Angelique, die direct aangeeft die kwam gelukkiger buiten, dan dat ze naar binnen ging . Heb je haar .Ja en Nee. Ze heeft zichzelf getoond en naar een hoogtepunt gevingerd. Daarna wilde ze mijn lul zien, ik heb mijn ..."
05-06-20
9.4
Erotiek Met Een Knipoog - 21Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Pijpen, Vingeren,
"Ze zijn aangekomen aan het grote busstation dat zo n 10km verderop buiten de stad is aangelegd. Een bus knooppunt. Hier stappen de klasgenootjes van Fleur op, Alina, Bea en Mulan. Alina en Bea zijn zussen die in hetzelfde jaar zijn geboren, maar ..."
03-06-20
9.3
Erotiek Met Een Knipoog - 20Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Vingeren, Zus,
"Vrijdagochtend kom ik om half acht in de keuken voor het ontbijt. Wonder boven wonder staan de kinderen als gewassen klaar voor de dag die komen gaat. Teun geeft aan, ik heb de koffers al bij de deur gezet. De dames hebben ietsjes meer bij dan ons, m..."
02-06-20
9.0
Erotiek Met Een Knipoog - 19Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Pijpen, Vader, Zoon,
"Ondertussen is Karel met Eva op het station aan gekomen en nemen ze afscheid van elkaar. Karel vraagt aan Eva, wat ze nu gaan doen met die docent, die ons betrapt heeft boven op de parkeergarage tja, zegt Eva, dat is drie meiden tegen 1 natuurlijk. ..."
31-05-20
9.3
Erotiek Met Een Knipoog - 18Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen, Voyeurisme,
"Maar ook Karel moet vandaag weer huiswaarts. Om half 1, gaat zijn trein. T is jammer, maar het is niet anders. Vlak voordat hij weg gaat, komen Paul en Roos hem nog wat vragen. Karel wij zijn de gehele maand juli en augustus naar Zuid Itali , wil jij..."
29-05-20
9.2
Erotiek Met Een Knipoog - 17Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Squirten, Vader,
"Paul is al vroeg wakker, hij moest naar het toilet. Vervolgens heeft hij geen zin meer op terug te gaan slapen en loopt naar de keuken om iets te eten. In de keuken brand al een lichtje, zou hij het vergeten te zijn uit te doen Nee, op de barkruk z..."
28-05-20
9.1
Erotiek Met Een Knipoog - 16Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Pijpen, Squirten, Vader,
"Het is de beurt aan Eva. Roos geeft aan dat Eva s wens John is en dat ze wel voorzichtig moet zijn met zo n grote lul. Doe jezelf geen pijn, want dan ga je er spijt van hebben. Eva knikt en loopt gespannen naar ruimte 5 waar John, vast gebonden en ge..."
26-05-20
9.4
Fotoshoot In Antwerpen - 8: SlotDoor: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Antwerpen, Beffen, Dochter, Fotoshoot, Moeder, Vader, Zoon,
"Eva begeleidt ons naar het cafe van haar oom. Deze opent vanaf 6u zijn deuren om personeel van omliggende kantoren te voorzien van koffie of ontbijtje. Vooral nu in de zomer zit zijn buitenterras stampens vol. Binnen kan je ook zitten bij de bar of i..."
25-05-20
8.8
Erotiek Met Een Knipoog - 15Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder, Schoonvader, Vader,
"Na even op het dakterras te hebben gezeten en de restjes van het buffet te hebben genuttigd, wordt door Paul aan gegeven dat iedereen zich moet gaan verkleden in stijl voor de Familie party. Roos heeft kleding klaar gelegd op ieders kamer. We verzame..."
24-05-20
8.9
Mijn Kleindochter - 2: SlotDoor: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Moeder, Oom, Opa, Vader, Zus,
"Ik vraag Viva, hoe wist je dat ik het was Viva, je viel door de mand toen je in mijn nek blies, je was zo dicht bij en ik rook je aftershave. Dat geurtje heeft alleen mijn opa. Daarnaast heb ik geen deuren open of dicht horen gaan en jij was al..."
24-05-20
8.1
Mijn Kleindochter - 1Door: Simpel
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kleindochter, Opa, Pijpen,
"De in deze verhalenreeks genoemde namen, plaatsnamen en locatie omschrijvingen zijn fictief. De gebeurtenissen zijn deels gebaseerd op werkelijkheid en deels op fantasie. In werkelijkheid ben ik naast een fulltime baan als monteur, freelance ..."
21-05-20
8.8
Fotoshoot In Antwerpen - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Broer, Fotoshoot, Nicht, Pijpen, Zus,
"mijn vrouw Corry toen 41j 1.67m, blanke huid, vol slank, mt.38, cup E, grote bruine tepels, geschoren kutje, kort blond haar tot op haar schouders. De wekker gaat af om kwart over 4. Vroeg dat is het wel. Ik lig in bed met Louise tussen mi..."
21-05-20
8.8
Erotiek Met Een Knipoog - 14Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Vader,
"Dochter van Big John Olivia 20j. lang zwart licht krullend haar tot op haar billen Lange slanke negerin van 1.85m, cup C met mooie zwarte tepels, d.bruine ogen, kutje geschoren met daarboven een driehoekje. Nu stapt Olivia naar voren. Ee..."
22-05-20
9.0
Erotiek Met Een Knipoog - 13Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Vader,
"Binnen minuutje zijn de meiden terug en lopen ze in een witte badjas de Lounge zaal in. De mannen daar applaudisseren om het moment dat ze in het midden gaan staan. Ze maken een dansje en laten hun badjas open vallen, maar doen die nog niet uit. Verv..."
21-05-20
9.2
Erotiek Met Een Knipoog - 12Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Vader,
"Het is zaterdagochtend, Roos geeft aan dat iedereen gekleed aan het ontbijt moet komen. Daar zullen we dan het plan van aanpak bespreken voor vandaag. Big John en zijn dochter alsook Jean Paul en zijn dochter, zullen aanschuiven. Om 9u. is het verza..."
20-05-20
9.0
Erotiek Met Een Knipoog - 11Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Moeder, Pijpen, Vader, Zus,
"Op zaterdag komt Linda terug thuis. Het huis is netjes achter gelaten door de jongens. Bij navraag hebben ze geen gekke dingen gedaan. Een bioscoopje, wat kanovaren op de sloot en biljart in het cafe om de hoek. Gewoon weer ouderwets rustig. ..."
19-05-20
9.3
Fotoshoot In Antwerpen - 6Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Beffen, Fotoshoot, Pijpen, Receptioniste,
"Om 9u zitten we allen gedoucht en wel aan de keukentafel. We drinken nog wat en lopen op mijn foto camera de foto s nog even door. De meiden hebben best wel wat foto s gemaakt van mij en ten slotte ook Corry in actie. Het zien van bepaalde standjes b..."
19-05-20
9.1
Erotiek Met Een Knipoog - 10Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Nicht, Pijpen, Zoon,
"Bij thuiskomst worden de koffers naar de slaapkamer gebracht en uitgezocht voor de was en wat terug mag in de kast. Besloten wordt om nog even samen te zitten in de kamer bij de haard en nog even wat te drinken. Tijdens dit samenzijn, vraagt Koen aan..."
17-05-20
9.3
Erotiek Met Een Knipoog - 9Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neef, Nicht, Vader, Zoon,
"Bij Tafel 1 geeft Maria aan, Oom Pieter, jij mag best wel eens delen van mij. Ik schud de kaarten en deel ze rond. Dus is Fleur aan de beurt om de eerste kaart te spelen. Ze legt direct een joker neer. Koen legt ongemakkelijk een 4 neer, Maria le..."
15-05-20
9.1
Fotoshoot In Antwerpen - 5Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Antwerpen, Dochter, Fotoshoot, Pijpen, Schoonzoon, Vader,
"De kerkklok slaat net half 7 als Ella terug komt. Volledig aangekleed in een zomers wit jurkje. Het jurkje is een klein beetje doorschijnend en je ziet dat ze er niets onder draagt. Ze komt op mij af lopen met een kommetje. Heerlijke soep zegt z..."
13-05-20
8.9
Erotiek Met Een Knipoog - 8Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neef, Nicht, Pijpen, Vader, Zoon, Zus,
"Vervolgens legt Angelique de regels uit We gaan strippoker spelen. Degene met de hoogste kaart krijgt een joker. De persoon met de laagste kaart moet een kledingstuk uit doen. Bij meerdere winnaars verliezers krijgen er meerdere een joker o..."
13-05-20
7.9
Erotiek Met Een Knipoog - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nicht, Tante, Vader, Zus,
"Nog twee dagen en dan komen we gereformeerde neefjes op bezoek, denkt Fleur. Moet ik weer die truttige rok en dat gesloten bloesje aandoen, kousen en korte laarzen. Mijn haar op een vlecht. Ik zal blij zijn als dat weer voorbij is. T is vrijd..."
13-05-20
8.5
Erotiek Met Een Knipoog - 6Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Schoonzus, Vader, Zoon,
"Een dag later krijgen we bericht dat Bart en Kim besloten hebben niet samen verder te gaan. Of deze dag daarmee te maken had, dat weten we niet. Bart heeft wel besloten om gelijktijdig ook ontslag te nemen. Het was ook vanaf dat Kim besloot om h..."
11-05-20
9.0
Fotoshoot In Antwerpen - 4Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Antwerpen, Fotoshoot, Pijpen, Zus,
"Guy en Gerome zijn duidelijk tevreden en besluiten de douche op te zoeken. Ik en Astrid maken Ella los, ze valt letterlijk voldaan in onze armen. We leggen haar op het grote bed, haar lichaam beeft nog na, voelt zweterig en klam aan. Tussen haar bene..."
11-05-20
9.3
Erotiek Met Een Knipoog - 5Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Pijpen, Vader,
"Ikzelf, Angelique en de tweeling blijven achter. Alleen de tweeling hebben nog jokers. Wat willen jullie daarmee Linda geeft aan dat ze Angelique wel in actie wil zien. Ik zeg dat komt goed, maar eerst mijn joker nog. Ik geef aan dat ik wi..."
10-05-20
9.2
Erotiek Met Een Knipoog - 4Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Nicht, Pijpen, Vader,
"Ik leg uit wat de bedoeling is. We gaan Spin the Bottle spelen. Degene waar de fles met bovenzijde naar toe wijst, moet een kledingstuk uit doen. Indien deze wijst naar degene die gedraaid heeft, dan kiest deze persoon wie een kledingstuk uit d..."
09-05-20
8.5
Fotoshoot In Antwerpen - 3Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Dochter, Fotoshoot, Vader,
"Nadat ik Carolien had betaald liepen we verder door de stad Antwerpen naar het appartement van Ella en Guy. Ondanks dat ik het pad niet ken in deze stad had ik snel in de gaten dat Astrid dit omweggetje vooraf had beraamd, daar we met een boogje verd..."
08-05-20
9.1
Erotiek Met Een Knipoog - 3Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Nicht, Tweeling, Vader,
"Pa en de meiden zijn ondertussen ook onderweg en zetten Angelique op de hoek van de straat af. Van daaruit loopt ze naar de Walkade studio s. Ze loopt langs kantoor waar ik zit. Angelique kijkt naar me en zegt Wie moet ik vandaag pijpen Ik geef aa..."
08-05-20
8.4
Fotoshoot In Antwerpen - 2Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Beffen, Fotoshoot, Nicht,
"Je bedoelt Sofie, zeg ik tegen Ella. Nee, Sofie is de jongste, zij is 16, maar was vandaag verhinderd. Ik bedoel Astrid, ze scheelt op 4 dagen na precies 1 jaar met Sofie. Het zijn mijn halfzusjes, ze hebben een andere vader dan mij en Noah. Ik h..."
07-05-20
8.8
Erotiek Met Een Knipoog - 2Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Tweeling, Vader,
"Na het douchen zien we Angelique s vader en broer, die heel enthousiast over Angelique zijn. We vragen hen En .mooie foto s, mooie film .heeft het jullie iets gedaan Beiden zijn zeer positief. Haar broer geeft aan dat hij ook een flinke erectie ha..."
07-05-20
9.0
Erotiek Met Een Knipoog - 1Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Even voorstellen Ik ben Pieter en zo n 35 jaar werkzaam als regisseur begeleider bij een erotisch maandblad genaamd Knipoog Castings . Pieter 57j. 1.95m, Grijs kort haar. Bruin groene ogen, klein buikje. slank postuur, Ik ben zeer gel..."
05-05-20
8.5
Fotoshoot In Antwerpen - 1Door: Simpel
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Broer, Fotoshoot, Pijpen,
"Ik ben Freelance fotograaf en al meer dan 20 jaar actief. Het fotograferen van mensen in welke vorm dan ook straat , concert , model reportage boeit mij het meeste. Soms doe ik ook mee aan fotowedstrijden, gewoon om te kijken of de jury mijn s..."
04-05-20
8.8