Klik hier voor meer...
Door: Amanda
Datum: 09-02-2016 | Cijfer: 6.9 | Gelezen: 9399
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Als ik het me goed herinner, begint dit verhaal op een vrijdagmiddag twee jaar geleden. Ik was toen 19 jaar oud. Ik zat in de 6e klas en deed dus eindexamen op het VWO. Op de basisschool was ik blijven zitten dus vandaar dat ik wat oud was. Mijn schooldag was net afgelopen en ik zat op de fiets naar huis. Op dat moment kreeg ik een SMS'je van mijn moeder: ' Mijn nieuwe vriend is er nu met zijn zoon, kom je even kennis maken? X ' Mijn ouders waren pas net gescheiden en hier had ik het erg moeilijk mee. Ondanks dat ging ik liefdadigheid voor mijn moeder toch naar huis. Toen ik de woonkamer binnenkwam, zat daar een opzich best aardig uitziende man. Naast hem zat zijn zoon waar ik direct een hekel aan had. Hij zag er super uit maar zijn blik stond me niet aan. Ik stelde me voor en kwam er achter dat zijn naam Lucas was en hij de dag er voor 16 geworden was. Terwijl ik hem drie zoenen gaf zag ik in mijn ooghoek in zijn broek iets bewegen. Dit maakte mijn haat voor mijn nieuwe familielid nog groter.

Het ging steeds beter tussen mijn moeder en haar vriend. Hij bleef af en toe slapen en hij en zijn zoon waren er vaak met het avondeten. Ik had nog steeds een hekel aan Lucas. Toen ik ongeveer een maand na de ontmoeting in de woonkamer binnenkwam, stond de tv aan, maar er was niemand te bekennen. Ik liep naar boven naar mijn kamer om me om te kleden, aangezien ik net terugkwam van de sportschool. Ik wist dat alleen Lucas thuis was omdat onze ouders uit eten zouden gaan. Ik gooide mijn deur open en zag Lucas op mijn bed zitten. In zijn linkerhand had hij een bh. MIJN bh. En zijn rechterhand zat in zijn broek. Ik voelde een flinke woede in mij opkomen. Het werd bijna zwart voor me ogen. Maar om de één of andere reden werd die woede omgezet in een soort geilheid. En ik werd ontzettend geil, zoiets had ik nog nooit gevoeld. Ik denk dat het kwam door de manier waarop hij op mijn bed zat en me voor het eerst geen arrogante blik gaf. Hij had een soort schattige onschuldig koppie gekregen.

Vanaf dit moment had ik mezelf niet meer onder controle. Ik gooide de deur achter me dicht en rende naar hem toe. Ik gaf hem twee harde klappen in zijn gezicht. Ik trok mijn t-shirt uit en ging op hem zitten. Terwijl ik in zijn oor fluisterde: 'Is dit wat je wilt?' , schoof ik mijn hand langzaam in zijn broek. Zijn penis was van een flink formaat herinner ik mij nog goed. Hij knikte weer met een onschuldige blik ja, wat me nog geiler maakte. Ik voelde dat het tussen mijn benen al nat was. Ik trok zijn t-shirt uit en begon hem te zoenen. Langzaam ging ik naar beneden. Via zijn nek over zijn buik naar zijn broek. Toen ik bij zijn broek aangekomen was, tilde ik mijn hoofd op. Ik zag dat ik een heel spoor van speeksel had achtergelaten en nu pas merkte ik dat Lucas zijn eigen adem niet eens meer onder controle had. Ik begon te lachen en vroeg hem: 'Vind je het spannend?' Lucas lachte ook. 'Laat ik het nog wat spannender maken' zei ik. Ik trok mijn riem van mijn broek en bond daarmee zijn armen aan de spijlen van mijn bed vast en ik zei: 'Nu weet ik zeker dat je er niet van doorgaat'. Daarna trok ik mijn broek helemaal uit en ging tussen zijn benen liggen. Ik trok ook zijn broek en onderbroek uit. En nam dat grote ding in mijn had. Langzaam liet ik wat speeksel in mijn hand op zijn pik vallen. Ik bewoog mijn hand wat op en neer. Ik merkte dat hij al bijna kwam en zei hem dat hij nog veel langer moest wachten. Ik nam hem in mijn mond en begon met pijpen terwijl ik hem zo sexy mogelijk aankeek. Zo veel mogelijk spuug liet ik uit mijn mond vallen. Toen voelde ik opeens een flinke lading in mijn mond stromen. Het was heerlijk. Ondanks dat werd ik boos. Ik spuugde het uit over zijn buik en besloot hem opnieuw geil te maken. Dit keer trok ik alles wat ik aan had direct uit en stopte zijn pik in mij. Ik zakte langzaam naar beneden en schoof weer omhoog. Het ging er steeds harder en ruiger aan toe. Uiteindelijk begon Lucas zelf ook op en neer te bewegen. Dit zorgde voor een heerlijk orgasme en ik squirtte alles over zijn pik heen. Maar mijn geilheid was nog niet over. Ik haalde de riem los en ik vertelde hem dat hij mij moest neuken en als hij voelde dat hij ging komen dat hij het over mijn gezicht moest doen. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en stopte zijn ding in mijn natte kut. Hij duwde het erin en eruit en het geluid was geweldig. Ik kon mijn eigen kutje soppende geluiden horen maken. Toen voelde ik iets warms van binnen en ik zag Lucas rood worden. Ik zei: 'Maakt niet uit' en haalde zijn pik uit me. Ik draaide me en stopte hem in mijn mond. Ik zoog al het zaad op en slikte het voldaan door. 'Morgen weer?' Vroeg ik.
Trefwoorden bij dit verhaal: Stiefbroer, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...