63.285 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Huishoudster sexverhalen. In deze categorie staan 68 erotische verhalen.
Hulp In Huis - 2Door: Alex20684
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster, Milf,
"Gespannen keek ik uit naar de volgende vrijdag. In tegenstelling tot Lotte die het totaal niet ongemakkelijk maar juist interessant leek te vinden. Mijn vriendin had Mira de volgende maandag gezien maar ze had weinig losgelaten over die dag. Ze gaf a..."
21-05-24
9.2
Hulp In Huis - 1Door: Alex20684
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster, Milf,
"Recent ben ik Alex, 29 met mijn vriendin Lotte 28 verhuisd naar een rijtjeswoning in Rotterdam. Het is ruimer dan ons vorige appartement en we genieten enorm van de extra ruimte. Wel merkten we dat het huishouden flink meer tijd kost en dat viel ..."
20-05-24
8.8
Jolien En Ik - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Huishoudster, Maagd, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien wil koste wat kost het huis uit vooraleer Nathalie arriveert. Tegen haar gewoonte in staat ze al om acht uur op, ontbijt in recordtempo en kijkt voortdurend op haar uurwerk. Ze weet dat Nathalie hier om negen uur zal toekomen en een kwartier e..."
30-12-23
9.1
Jolien En Ik - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Flirten, Huishoudster, Jong En Oud, Likken, Oraal, Tiener, Vader,
"Nathalie had woord gehouden. Jolien was nog maar net op haar kamer of we slopen zo stil als we konden naar mijn slaapkamer om te vermijden dat mijn dochtertje het in haar hoofd zou halen om ons te kunnen betrappen tijdens ons liefdesspel. Eens de deu..."
26-12-23
9.1
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12-23
9.2
Jolien En Ik - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Fotoshoot, Huishoudster, Maagd, Minnares, Tiener, Vader,
"Vrijdagochtend. Nadat ik uit de badkamer gekomen ben en Jolien heb wakker gemaakt, bel ik Nathalie op. Ik vraag haar of ze samen met mij wilt komen ontbijten van zodra Jolien naar school is gefietst. Of half negen haar past Ja, dat kan, ze was zelf ..."
19-11-23
9.3
Jolien En Ik - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Huishoudster, Lingerie, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Slipje, Tiener, Vader,
"Na wat gisteren was gebeurd met Nathalie en Jolien, stap ik opgeruimd uit bed. Het is woensdag en dan komt Nathalie van twee tot vijf om zich over Jolien te bekommeren. Ze overhoort dan haar lessen, helpt haar met huiswerk en geregeld rijdt ze in haa..."
17-11-23
9.3
Jolien En Ik - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Fantaseren, Grote Borsten, Huishoudster, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Porno, Tiener, Vader,
"Mijn eerste keer seks met een vrouw sinds meer dan zes jaar... Niets vermoedend was ik een half uur geleden aan tafel gegaan met Nathalie om onze middagboterham te eten en nu heeft ze haar beha al uit en laat ze haar rok zakken. Ze leunt tegen de taf..."
16-11-23
9.3
Jolien En Ik - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Dochter, Huishoudster, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Slipje, Tiener, Vader,
"Onze innige omhelzing duurt minutenlang. Beurtelings drukt Jolien haar hoofd tegen mijn borst en kijkt ze me met tranen in de ogen aan terwijl ze onschuldig naar me lacht. Woorden zijn niet nodig ze zouden dit moment van innige overgave aan elkaar ..."
15-11-23
9.4
Boyan Bij De Therapeute - 2Door: Jenny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Baarmoeder, Dienstmeisje, Huishoudster, Moeder, Therapie, Vingeren, Zoon,
"Heerlijk ontspannen wandelde de zeventienjarige Boyan langs de grachten van Amsterdam naar huis. De zon scheen vrolijk omlaag en na een lange periode van depressie zag hij het eindelijk weer helemaal zitten. Hij was zojuist naar de therapeute geweest..."
23-10-23
8.6
Hulp In De Huishouding - 4Door: Masked Menace
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huishoudster, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
"Lang geleden dat Eva zich zo lekker gevoeld heeft, een relatie heeft ze niet, de laatste was bijna een jaar geleden, zij natuurlijk stapelverliefd, hij alleen maar geil op haar grote tieten, en verliefd op een vriendin van haar. De interactie met..."
13-04-23
9.3
Hulp In De Huishouding - 3Door: Masked Menace
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huishoudster, Onderdanig, Tiener, uitdagen,
"Ook voor Eva was dit spannend, ze is geen flierefluiter meisje wat zomaar uit de kleren geblazen wordt. Maar Bert heeft iets van ... vaderlijke, of beter Opa s over zich. Al de eerste keer voelde ze dit wel, maar herkende het niet, ze was g..."
12-04-23
9.3
Hulp In De Huishouding - 2Door: Masked Menace
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huishoudster, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
"Het was zover, de gevreesde envelop ligt in de bus bij Eva, 206,35 euro, te betalen in 60 dagen. Tijdens haar werkzaamheden bij Jeanne en Bert was het ze ook wel opgevallen dat ze niet zo opgewekt was als anders. Als ze beneden komt, is Jeann..."
11-04-23
9.0
Hulp In De Huishouding - 1Door: Masked Menace
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster,
" Dit verhaal is een verzoekje van een van mijn trouwe lezers. heb je ook een verzoek, laat het dan weten, het mailadres staat in mijn profiel Hulp gevraagd in en om het huis, 15 per uur Tijden in overleg, bij voorkeur 2 of..."
09-04-23
8.5
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 21Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Fetisj, Huishoudster, Paarden, Schaamlippen, Slipje, Tepel, Tepels, Tieten,
"Jeannette had even geen reactie paraat en dacht goed na over haar volgende zet. Ontkennen had weinig zin meer, ze was steeds met haar gezicht in beeld geweest en anders herkende de man haar vast aan haar voorgevel, die nu wulps uit haar bloesje puild..."
31-07-22
8.9
Kost, Inwoning En Seks - 12: Orde Op ZakenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Baas, Cowgirl, Huishoudster, Jong En Oud, Oraal, Slikken,
" In het liefdebosje Op mijn kamer haalde ik dadelijk de vier dvd s uit de lade van het nachtkastje, zocht in mijn reistas naar de geheugensticks het waren er gelukkig twee van 64 mB en ik hoopte dat alle filmpjes op de dvd s erop ko..."
19-07-22
9.2
Kost, Inwoning En Seks - 8: Eddy Doet Een Voorste...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Huishoudster, Vluggertje,
"Een week later belde Eddy me op. Ik was natuurlijk benieuwd hoe het nu met Kirsten zat. Ze had me niets meer laten weten. Ik kon me voorstellen hoe zwaar ze had bij haar thuis en ik vreesde al dat ze er niet weggeraakt was. Eddy klonk echter opgewekt..."
15-07-22
8.8
Kost, Inwoning En Seks - 7: De Keuring Van SienDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baas, Huishoudster,
"Nog voor Kirsten en ik ons goed en wel hadden kunnen aankleden, stond Loretta met haar volle vormen in de deuropening van mijn priv badkamer. Ze nam het tafereel in zich op, keek uiteraard ook naar de vloer waar het slijmerige spoor van gel en zaad ..."
13-07-22
9.0
Kost, Inwoning En Seks - 6: Kirsten Anaal Ontmaag...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Baas, Huishoudster, Jong En Oud, Spuiten,
"Ik had Kirsten donderdag, na het avondeten, mee naar de salon genomen. Ik liet haar plaats nemen op de sofa en ging in mijn fauteuil tegenover haar zitten. Kirsten, ik heb goed nieuws voor jou. Je kunt eindelijk weg bij je ouders. Eddy en ..."
13-07-22
9.4
Kost, Inwoning En Seks - 5: Dennis PuzzeltDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster, Jong En Oud,
" Dennis zoekt oplossingen voor zijn vrouwen Na een maand probeerde ik alles eens op een rijtje te zetten van wat er ondertussen in huis gebeurd was. De problemen die zich begonnen voor te doen, waren echter luxeproblemen. Drie vrouwen ..."
13-07-22
9.0
Kost, Inwoning En Seks - 4: KirstenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baas, Huishoudster, Jong En Oud,
" Kirstens eerste werkdag Toen ik de oprit opfietste, zag ik een oud autootje aan de voordeur staan. Eens binnen, bleek er echter niemand in huis te zijn. Ik keek door het venster en zag twee vrouwen, een magere en een tamelijk gezette,..."
11-07-22
9.3
Kost, Inwoning En Seks - 3: Eindelijk Onder DakDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster,
" Eindelijk onderdak Nadat Dennis, een gescheiden zakenman, een advertentie geplaatst had voor een inwonende huishoudster om voor hem te koken, met daarbij de suggestie dat extraatjes in natura konden overeengekomen worden, ontving h..."
09-07-22
8.8
Kost, Inwoning En Seks - 2: LorettaDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster,
" Kost, inwoning en seks deel 2 Loretta Stipt om vier uur in de namiddag ging de bel en daar stond ze Loretta, de tweede dame met wie ik een sollicitatiegesprek zou houden en die hopelijk mijn huishoudster zou worden. Hoewel ze al 5..."
09-07-22
9.1
Kost, Inwoning En Seks - 1: De AdvertentieDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Advertentie, Baas, Huishoudster, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik overlas voor de zoveelste keer de tekst van de advertentie die ik na lang wikken, wegen, schrappen en herschrijven, goed genoeg vond voor publicatie Inwonende dame gezocht om het huishouden van sportieve alleenstaande zakenman te ber..."
08-07-22
9.0
De Wraak Van Een HuishoudsterDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huishoudster, Wraak,
"De vakantietijd was afgelopen, net zoals mijn schooltijd. Ik had trots mijn diploma in ontvangst genomen en de afgelopen 4 maanden gezocht naar een vacature waar ik wel wat voor voelde. Maar nu had ik die waarschijnlijk gevonden. Een gezin, die in ee..."
16-05-22
8.3
De Huishoudster - 11Door: Ladybird
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Dieren, Dochter, Dwang, Hoer, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Moeder, Prostitutie, Scheren, Slavin, Tiener, Uitgaan, Vernederen,
"Die vrijdagavond was het tijd om uit te gaan met Carmen. Femke was er klaar voor op haar hoge hakken en in haar strakke lichtblauwe jurkje dat maar net haar dikke billen bedekte. Ze ging naar de nieuwe club die Carlo hen aangeraden had. ..."
08-12-21
8.4
De Huishoudster - 10Door: Ladybird
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dieren, Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Moeder, Slavin, Straf, Tuin, Vernederen,
"Een paar maanden later werd Femke wakker in een enorm bed in datzelfde huis. Carlo was al uit bed. Waarschijnlijk voor zijn sportieve ochtendroutine. Femke draaide zich om en ging op haar buik liggen. Ze moest nog steeds wennen aan de hoogte..."
01-12-21
9.3
De Huishoudster - 9Door: Ladybird
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Bdsm, Dieren, Douche, Honden, Huishoudster, Lesbienne, Meester, Meesteres, Politie, Slavin, Vernederen, Vuistneuken,
"Daar in die badkamer waren ze zo druk met de 2 nieuwe slavinnen, dat ze zich amper afvroegen waar Femke gebleven was. Trouwe Femke had die middag haar kleding aangetrokken en was naar de winkel gegaan. De kleding voelde onwennig. Droeg ze di..."
24-11-21
9.2
De Huishoudster - 8Door: Ladybird
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Deepthroat, Dieren, Dochter, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Moeder, Pijpen, Rimmen, Slavin, Straf, Vernederen,
" Femke zuigt mij iedere avond heerlijk af voor het slapen zei Gerrit. Nu zal iemand anders dat moeten doen. Jullie hebben haar laten gaan . Zo is het niet, ze is zelf . . Hou je bek, geile slet schreeuwde Gerrit. Hij stapte op..."
17-11-21
8.7
De Huishoudster - 7Door: Ladybird
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Slavin, Straf, Vernederen, Zwembad,
"Zo ging Femke nog vaker mee met Gerrit om zijn klanten te overtuigen. Op een dag kwamen ze weer thuis nadat een directeur haar uitgewoond had en daarna over haar heen gepist had. Ze voelde zich smerig, maar toch voelde het telkens goed als ze mensen ..."
10-11-21
8.7
Huishoudster Op Mijn BureauDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Milf,
"In deel 1 Angela, mijn huishoudelijke hulp hebben jullie al kennis gemaakt met mijn huishoudelijke hulp Angela een mooie getrouwde vrouw van 42 jaar. Haar man heet Henk en ze hebben 2 kinderen. Angela wilde wat meer uren draaien maar omdat er niet ..."
06-11-21
8.5
De Huishoudster - 6Door: Ladybird
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Gangbang, Honden, Huishoudster, Latex, Meester, Meesteres, Plas, Plassen, Slavin, Vernederen,
"Vanaf dat moment was Femke in huis onderdanig aan 3 dominanten die haar ruw behandelden en hard straften als ze ontevreden waren. Regelmatig moest ze deelnemen aan de perverse spelletjes in de slaapkamer van Gerrit en zijn vrouw. Ze at altij..."
02-11-21
8.6
De Huishoudster - 5Door: Ladybird
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Dieren, Dochter, Honden, Huishoudster, Kuisheidsgordel, Meester, Meesteres, Plas, Plassen, Slavin, Straf, Vader, Vernederen,
"Zo ging dit enkele dagen door en tot haar grote spijt leek Gerrit er ook steeds meer van te genieten. Verlekkerd keek hij toe als ze in haar korte jurkje haar werk deed. Een keer raakte hij zelfs haar benen aan vlak boven de hold ups. Ze merkte dat d..."
27-10-21
8.7
De Huishoudster - 4Door: Ladybird
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Femdom, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Slavin, Straf, Vernederen,
"De volgende ochtend ging ze direct verder met haar taken. Meer wassen, de was ophangen en strijken. Femke galmde de stem van Adriana door het huis. Hier komen nu . Zo snel ze kon, kwam Femke naar de woonkamer. Wat heeft dit te..."
19-10-21
8.2
De Huishoudster - 3Door: Ladybird
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Dwang, Feest, Gangbang, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Orgie, Slavin, Tiener, Vernederen,
"Zo ging Femke weer aan het werk met haar halsband nog om. Ze probeerde uit de buurt te blijven bij de meiden en gelukkig was het huis daar groot genoeg voor. Geen vernederende opdrachten, niet uitgescholden worden en geen stroom krijgen van die verre..."
06-10-21
8.7
De Huishoudster - 2Door: Ladybird
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Slavin, Spanking, Tiener, Vernederen,
"Femke vertelde niets over dit voorval tegen Gerrit en Adriana, maar tijdens het eten merkten ze wel dat er iets met Femke niet in orde was. Is er iets Femke vroeg Gerrit, maar voordat Femke antwoord kon geven, vroeg Carmen al of Dominique een keer..."
28-09-21
8.3
De Huishoudster - 1Door: Ladybird
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Slavin, Vernederen,
"Femke was 17 jaar en stopte met haar opleiding. Tijdelijk dacht ze toen nog. Om haar rekeningen te kunnen betalen moest ze een baantje vinden. Op internet vond ze al snel een baan als huishoudster in een grote villa bij een jong gezin. Direc..."
22-09-21
8.0
HuishoudsterDoor: Willer Miller
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Dominantie, Huishoudster, Onderdanig, Zwanger,
"Gescheiden en door mijn werk weinig thuis brachten mij op het punt om maar een hulp in de huishouding te zoeken.In de plaatselijke super een advertentie geplaats.Al snel kwamen er tientallen zeg maar negen en dertig reacties.Werk aan de winkel om te ..."
19-07-21
7.8
Jo, Onze HuishoudsterDoor: Caspar1312
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding,
"In de reeks Bij oma op vakantie 1 t m 4 heb ik heerlijk seks mogen hebben met mijn oma, mijn tante, mijn nichtje en mijn moeder. Ook heel bijzonder was het om mijn moeder geneukt te zien worden door mijn opa en een aantal neven. Ik was inmiddels we..."
17-03-21
8.7
Bianca, De Dominante Vrouw - 7: Bianca En De Huis...Door: Teddy Beer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dochter, Huishoudster, Lerares, Milf, Moeder,
"Ranomi liep naar het midden van de kamer en ging daar op haar knie n zitten en wachtte wat Bianca voor haar in petto zou hebben. Haar tepels deden nu wel erg pijn en wensten naar verlossing om haar melk kwijt te kunnen. Bianca keek naar de d..."
30-11-20
9.0
De Huishoudster Van De Buurvrouw: De DochterDoor: MacD72
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Huishoudster, Milf, Moeder,
"Toch maar ingegaan op de verzoeken en een geilvervolg geschreven op de Huishoudster van de Buurvrouw. Het is wel weer een lang verhaal geworden, maar degene die wel vaker verhalen van mij lezen, weten dat ik niet van afraffelen hou. Weer veel leesple..."
10-11-20
9.4
De Huishoudster Van De Buurvrouw: RevengeDoor: MacD72
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Huishoudster, Milf, Slavin, Wraak,
"Toen ik het halletje in liep begon Marijke meteen Maar hoe met het dan Als we moeten wachten tot het opgelost is en dan kan wel tot morgen wachten dan heb ik het koud in huis, want ik heb geen kachel zoals jij. En ik kan ook niks warm maken, want ..."
31-10-20
9.2
De Huishoudster Van De BuurvrouwDoor: MacD72
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Huishoudster, Milf,
"Na de emigratie van mijn ouders ben ik, Sam 20 jaar oud, in Nederland achtergebleven, daar ik het niet zag zitten om te verhuizen naar Canada, dus ik bleef achter. Wij wonen op een boerderij net buiten het dorp. Een oude boerderij met een stal eraa..."
25-10-20
9.3
Huishoudster - 20Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Met een lekker gevoel in mijn lichaam reed ik naar Willem en Antje ,er stond nog een andere auto, maar toen Antje een auto hoorde kwam ze al bij het raam, en zwaaide bloot naar mij. En zat nog een vrouw van haar leeftijd ook bloot bij haar, en ze..."
25-11-19
8.9
Huishoudster - 19Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"We spraken af in auto, dat ik vannacht bij Antje en Willem bleef slapen, en de volgende dag weer naar Truus en haar broers zou gaan. We deden toen we thuis waren niets met elkaar, behalve dan voelen, en wat voelde het ook weer lekker om de kromme..."
22-11-19
8.9
Huishoudster - 18Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Francien hijgde het uit toen ze zei , wat zei ik je goed uitgeput, hij bleef door neuken he, heel wat anders wat dan in het algemeen de Nederlandse mannen. En straks ruilen ze hoor, dan krijg jij de lul van Frank in je, en hij liet mij ook goed ..."
20-11-19
9.0
Huishoudster - 17Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Antje zei later ook tegen mij, dan moet je gewoon met haar mee gaan hoor, dan merk je misschien dat je niet zonder beide kunt, een kut likken of door een vrouw verwend worden, en de lul van een man waar dan ook in. En ik hoop nog steeds dat je e..."
17-11-19
9.0
Huishoudster - 16Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Wat waren onze kutten ruw van binnen, en hadden dan ook geen zin om bij Jan of bij Geert te slapen. En Truus vertelde aan haar broer voor wat voor machine , de tweeling gemaakt, en dat ze bleven klaar komen op die automatische dildo. Truus mo..."
13-11-19
8.9
Huishoudster - 15Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Huishoudster,
"Ik schrok mij rot van wat ik zag, Truus lag op een lage tafel, en een machinale dildo ging steeds in haar kut, daarom smeekte ze ook zo, en de tweeling stond naast haar, met elk een dikke tiet in de hand, en om de beurt zoog ze op de lul van de manne..."
12-11-19
8.4
Huishoudster - 14Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Geert bleef de hele avond boven, en Truus en ik wachten dat Jan weer terug was met een lege zak. Wat had hij haar harige piskut lang gelikt voor hij eindelijk zijn lul in haar stopte, wat bleef ze klaar komen zeg, en gierde het uit. Jan ging ..."
07-11-19
8.7
Huishoudster - 13Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"En dat Truus en ik later genoten met elkaar te verwennen, en elkaars kut lekker uitlikten. Maar Truus zei ik later, je vertelde eens over een tweeling, en nog een oudere broer,een ervan had je ontmaagd , en daar kwam je nog af toe, heb je daar da..."
05-11-19
8.8
Huishoudster - 12Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster,
"In de auto., zeiden Truus en ik tegen elkaar, wie had dat verwacht van Antje, ik vond haar altijd een stijve trut, maar sex met ons vond ze toch geweldig, en wat keek ze ook dat je spoot Marja . We reden het erf op, en Truus zag een fiets staan, ..."
31-10-19
8.9
Huishoudster - 11Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"We stopten nog bij de warme bakker, en namen een appeltaart mee, voor bij de koffie of thee. Wat een grote boerderij zag ik toen wij het erf op reden, en 2 herdershonden kwamen gelijk blaffend op ons af. Antje floot een keer, en ze waren stil..."
29-10-19
8.9
Huishoudster - 10Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Truus en ik zeiden tegen elkaar, wat zal Jan van het ontvangst vinden, en dat Inge de klus is. Tegen 5 uur kwam Jan weer op de fiets terug, en we vroegen gelijk wat voor klus hij daar eigenlijk had, jullie beide weten er mee van zus en Marja , en..."
27-10-19
9.0
Huishoudster - 9Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Jan ging later fluitend de deur uit, vond dat hij toch wel ontdooide en steeds meer uit zichzelf wat vertelde. Truus en kusten en vingerden elkaar even en verder niets, maar Geert dacht er anders over toen hij met en beste stijve benenden kwam , ..."
27-10-19
8.9
Huishoudster - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"O broers als jullie eens wisten , hoe vaak ik naar jullie lul verlangd heb he , niet normaal, en ik zag ze zo vaak stijf s,morgens, als ik hier weer eens sliep, en dacht aan de kleine lul van mijn man,maar gelukkig had Geert wortels en komkommer in d..."
24-10-19
8.6
Huishoudster - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Geert keek mij vragend aan, ik knikte van ja. In de slaapkamer duwde Truus haar broer zittend op het bed, en drukte haar dikke tieten in zijn gezicht, Geert lachte het uit zo lekker vond hij het, en greep ze dan ook gelijk vast, en zoog even late..."
23-10-19
9.1
Huishoudster - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Had het eten gelukkig net klaar toen Jan thuis kwam, en hij voelde mij gelijk natuurlijk, dat kon ook Geert was buiten. Jan keek helemaal niet vreemd op dat hij bloot aan tafel ging zitte. Liep later met Jan naar de hal, zodat hij mij nog eve..."
21-10-19
8.4
Huishoudster - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Vanaf het moment dat Geert zijn hand door mijn kut getrokken had was hij vreselijk onrustig, ging soms weer naar boven en even later naar buiten , en keek mij steeds aan. Toen ik klaar was met de afwas, maakte ik de tafel schoon, stond in een hoe..."
18-10-19
8.4
Huishoudster - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Met een glimlach op mijn gezicht viel ik in slaap, toen ik mij omdraaide , deed Jan het later ook en sloeg na een poosje een arm om mij heen, liet hem even zo liggen en legde hem toen tegen mijn borst aan. Schrok om 5 uur wakker en stapte voorzic..."
17-10-19
8.9
Huishoudster - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Ging na een poosje toch weer van bed, want ik wou de vloer dweilen voor de middag. En toen ook kon ik het niet laten om af en toe paar vingers door mijn kut te trekken, ik had het net gedaan , toen ik met hese stem hoorde Marja, wil je brood voor..."
15-10-19
8.7
Huishoudster - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster,
"Voelde ook een stevige tiet tegen mij aangedrukt,haar vingers streelden zachtjes mijn iets te dikke buik vind ik zelf, en maakte rondjes bij mijn navel,moest plotseling denken toen ik 18 was en bij een vriendin sliep,die deed hetzelfde en we likten l..."
13-10-19
8.7
Huishoudster - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Ben Marja 58 jaar en sinds half jaar weduwe,mijn man van 73 overleed na een lang ziekbed. De dominee van de kerk wist dat ik het niet zo breed had, en vroeg of ik in een ander dorp tijdelijk huishoudster wou zijn bij 2 broers, een van 40, en de a..."
11-10-19
8.1
Sex Op Bali - 2Door: Dtw
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster, Milf, Pijpen, Vakantie,
" Hallo, het is een tijd geleden dat ik een verhaal heb neergezet dus oordeel niet te snel. Wie ben ik 26 jaar oud en bischierig. Het verhaal dat ik schrijf speelt zich af in de tijd dat ik ongeveer 20 jaar oud ben. Het verhaal is waar gebeurd. Als..."
30-08-18
8.0
Schoonmaken Is Maar BijzaakDoor: Jeroen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster, Pijpen,
"De deurbel ging en ik deed open. Kom maar verder zei ik en gebaarde naar binnen. Karin liep met een grote smile op haar gezicht naar binnen. Goedemorgen zei ze met een ietwat zware stem, ik kom bij u schoonmaken. Dat klopt, ik heb je ingehuurd, zei i..."
14-02-18
7.2
Huishoudster Plus - 3Door: Bothnice
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Peter en Sharon liepen naar de speelkamer, waar Peter haar in de gynaecologenstoel liet plaatsnemen. Hij pakte zijn koffertje met de verschillende piercings en liet Sharon er een paar uitzoeken. Ze koos voor mooie dikke ringen voor in haar tepels, ie..."
09-02-15
8.1
Huishoudster Plus - 2Door: Bothnice
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Dit is een vervolgverhaal. Om een goed beeld van de verhaallijn te krijgen, raad ik aan om deel 1 eerst te lezen. De volgende morgen werd ik wakker met een heerlijk gevoel. De vorige dag hebben Claire en ik onze nieuwe huishoudster Sharon in..."
05-02-15
8.2
Huishoudster Plus - 1Door: Bothnice
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster,
"Ik ben Chris en getrouwd met Claire. Zoals jullie in eerdere verhalen van ons hebben kunnen lezen zijn wij een zeer ruimdenkend stel, die veel geile avonturen met elkaar en anderen beleven en beide volledig bi. We zijn financieel volledig onafhankeli..."
13-01-15
8.3