Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Terras sexverhalen. In deze categorie staan 34 erotische verhalen.
Op Het TerrasjeDoor: Mph
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Gluren, Neuken, Pijpen, Sperma, Terras,
"Ik zal me eerst even voorstellen mijn naam is Pim en ik ben een weduwnaar van 53 sinds 3 jaar. Ik heb mijn leven omgegooid woonde aan het randje van Amsterdam in een groot herenhuis, die heb ik voor een enorm bedrag verkocht en in het zuid o..."
12-02-24
9.2
Date Met Onverwachte WendingDoor: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Date, Dating, Terras,
"Eigenlijk had ze geen klagen. De laatste tijd zat het leven van Lieke weer in de lift en sinds de financi le problemen heeft ze, mede dankzij de geweldige deurwaarder, de zaken op orde. Daarbij had ze sociaal gezien ook heerlijke tijden. Dit kalender..."
15-06-23
9.1
Milf Op Het TerrasDoor: Arjangroot84
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Terras, Vingeren,
"Dit verhaal heeft een heel aantal jaren geleden plaatsgevonden. Ik ben Arjan een vrijgezelle jonge man die dit verhaal echt heeft meegemaakt. Op het einde van de vrijdagmiddag ga ik samen met een vriend naar de stad. We gaan een terrasje pa..."
18-04-23
8.8
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 206Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Auto, Kamasutra, Pijpen, Terras,
" b In de maanden die volgden gebeurde er niet veel, het leven ging zijn gangetje en werd het zelfs een beetje saai. b i Onze dochter had zich ontpopt tot een ware Lolita en was daar nog vrij jong voor dus moest die eens onder handen wor..."
03-10-22
8.6
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 205Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Auto, Bos, Gluurder, Neuken, Spuiten, Terras,
" b Ik had van mijn zus het hele verhaal gehoord over hetgeen er tijdens onze vakantie thuis had afgespeeld. b i Het had me eigenlijk niet eens verbaasd, eerlijk is eerlijk, welke moeder wenste haar dochter geen geweldig seksleven toe i ..."
28-09-22
8.6
Het Terras - 5: SlotDoor: Dusdat
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cowgirl, Openbaar, Pijpen, Terras, Vingeren,
"Dit laatste deel is geschreven door de vrouwelijke auteur van ons duo. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, lees dan ook de eerdere delen We wensen jullie veel geil leesplezier Dat ik meer krijg deze avond, daar ga ik wel voor ..."
27-08-22
9.0
Het Terras - 4Door: Dusdat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Terras, Vingeren,
"Dit deel van deze reeks is geschreven vanuit het perspectief van de mannelijke helft van ons duo. Ik had me verheugd op deze ontmoeting, echter hoe de avond tot nu toe is verlopen, lijkt wel een van mijn stoute dromen. In de tram..."
24-08-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 197Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Auto, Beffen, Buitensex, Neuken, Terras, Vrienden,
" b Ik had met Jan afgesproken dat ik nog niets los zou laten over hetgeen ik met Henk zou gaan doen. b i Ook dit moest ik dus een beetje geheim houden om de verrassing des te groter te maken. i Wat moest ik bedenken om hem op ..."
19-08-22
9.0
Het Terras - 3Door: Dusdat
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Publiek, Terras, Vingeren,
" i Het vervolg is deze keer geschreven uit het perspectief van de vrouw van ons schrijversduo. i O wat ben ik zenuwachtig. Stom eigenlijk, waar zou ik zo gespannen om moeten zijn we spreken elkaar immers bijna dagelijks op de app en ke..."
16-08-22
8.8
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 181Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Neuken, Pijpen, Slikken, Spanje, Terras, Trio, Vrienden,
" b We hadden weer een nieuwe stap gezet in onze gezamenlijke seksuele relatie en waren eindelijk met z n vieren in n bed beland. b i Na een hete avond waarin we beiden in de sandwich waren genomen was ik met Bart samen in slaap gevallen..."
31-05-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 173Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Likken, Logeren, Lust, Pijpen, Rolstoel, Terras,
" b Jan had me iets beloofd waar ik ongetwijfeld heel graag gebruik van zou gaan maken. b i Ik mocht namelijk nogmaals naar Manuel toe om er samen met hem een leuk dagje van te maken. i Die schat van mij wilde dat deze ongelukki..."
27-04-22
9.2
Het Terras - 2Door: Dusdat
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Masturbatie, Masturberen, Terras,
" b In ons debuutverhaal als schrijversduo Het Terras 1 las je hoe de vrouw haar had voorbereid alvorens we elkaar op het terras ontmoetten. We schrijven dit deel verder vanuit het perspectief van de ander, een man. De opbouw duurt dit keer wat l..."
04-04-22
8.6
Het Terras - 1Door: Dusdat
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Terras, Vingeren,
"Het is vrijdagmiddag. We hebben afgesproken om elkaar weer eens te zien. Samen het weekend in te luiden op een terras. Je staat thuis voor de spiegel te denken wat je aan gaat trekken. Meerdere setjes kleding heb je al aan en uitgetrokken. Telkens de..."
29-03-22
7.9
Samen Met De BurenDoor: Rolf Nude
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Neuken, Puber, Sauna, Sperma, Swingers, Terras,
"Na mijn scheiding woon ik Rolf, 40 jr sinds kort weer op mezelf in een leuk appartement in Amsterdam. Ik had 10 geleden ontdekt dat ik nudist ben. Na de scheiding ben ik model gaan staan op de kunstacademie en voor individuele kunstenaars. Mijn ex ..."
10-03-22
9.1
KaalDoor: Melle
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kaal, Scheren, Terras, Voyeurisme,
"Vaak zit ik op internet pornofilmpjes te kijken. Het leukst vind ik lesbisch met glad geschoren kutjes. Ik weet dat Yvonne haar op haar spleet heeft. Dus wanneer ik weer eens op visite bij haar ben en terwijl we samen op de bank koffie drin..."
06-02-22
8.3
Brunhilde, De Sekstherapeute - 1: Marijke En Els ...Door: Erwijn
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Handboeien, Lesbienne, Sybian, Terras, Therapie, Zweep,
" i Dit is het eerste deel van een lang verhaal over de Gelderse sekstherapeute Brunhilde, die cli nten met de meest uiteenlopende problematiek in therapie krijgt. In dit deel en het volgende deel waar ik nu nog mee aan het schrijven ben, maa..."
22-11-21
9.3
Het Borstenmeisje - 3: Het TerrasDoor: Ricky Fox
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Terras,
"Je nam me mee naar een gezellig terrasje op een afgelegen pleintje. Het terras zal vol natuurlijk, de lockdown was nog maar net be indigd. We moesten even wachten op een vrij plekje. Dat gaf mij de gelegenheid je weer even goed te bekijken, je had me..."
15-10-21
8.9
Verruim Je Horizon - 7: Maandag, Gespannen Ontlad...Door: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gehoorzaam, Openbaar, Restaurant, Slet, Sletje, Terras, Voyeurisme,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
16-07-21
9.4
Meneer Op Het TerrasDoor: Roberteros
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Facial, Gebruikt, Onderdanig, Ontdekken, Pijpen, Terras,
"Verborgen achter mijn zonnebril zit ik op het terras van een grand caf , genietend van de zon. Ik lig een beetje met mijzelf overhoop, althans met mijn gevoelens en dan in het bijzonder mijn seksuele gevoelens. Ik ben een leuke blonde meid van 17 en ..."
14-07-21
8.9
Op Bezoek Bij Meester George - 3Door: Nouky
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meester, Onderdanig, Openbaar, Slet, Sletje, Terras, Trilei,
"Na de lunch kijken we samen een filmpje. Ik op de bank, jij aan mijn voeten. Daarna moet je je kortste leren rok aantrekken met daarop een witte blouse. Verder draag je alleen een eenvoudige zwarte halsband. We gaan met de auto naar de stad. Als ik e..."
13-01-21
8.7
Van Terras Naar Sex Op Het ToiletDoor: B.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Douche, Neuken, Pijpen, Terras, Vingeren,
"Het zonlicht daalt neer op mijn slaperige lichaam. Langzaam ontwaak ik uit mijn droom. Door de warmte van het zonlicht voelt het alsof een hand mij nog aanraakt. Mij streelt. Mij bemind. Ik droomde over een knappe man die mij liefhad. Hij streel..."
20-10-20
7.8
De ServeersterDoor: Sakari
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blond, Cafe, Collega, Serveerster, Terras, Vingeren, Werk,
"Een voor een plaatste Max de lege glazen en flesjes van de volle tafel op zijn plakkerige dienblad. Hij viste een paar papieren onderzetters uit een plas lauwe frisdrank, liet ze op zijn dienblad vallen en keek op. De zon stond bijna op z n hoogst. H..."
08-08-20
8.9
Het TerrasDoor: LeLa
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Rokjesdag, Terras,
"Hierbij plaast ik ons eerste verhaal. Wij zijn een stel dat een affaire heeft en regelmatig met elkaar de grens opzoekt. Dit is een echt gebeurt verhaal. De eerste echte lentedag van het jaar was aangebroken en het was een typische rokjesdag..."
04-01-20
7.9
Op Het TerrasDoor: Teefje
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Openbaar, Terras,
"Al maanden sprak ik Mark op een sex chat. Onze gesprekken waren niet alleen ontzettend geil, maar ergens ook vriendschappelijk. Dat maakte dat we toch een keer wilden afspreken. Mark zou naar mij toe komen op zaterdag. De vrijdag er voor wa..."
15-04-19
8.6
Op Een Terras...Door: Lievekleinepaultje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Terras, Uitdagen, Zomer,
"Met een zomerse temperatuur en een licht windje was het heerlijk weer voor een terrasje.Ik ging naar het plein en liep rechtstreeks naar mijn favo plekje. Alles vol. Alleen achterin was nog plek, aan een tafeltje waar een jonge vrouw zat war..."
23-01-18
8.6
Vrijdag Terras DagDoor: Damien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Terras,
"De beste dagen van het jaar zijn die heerlijke zonnige dagen die je door kan brengen op het terras met vrienden. Dagen waarop de zon lekker op je gezicht staat, en je vanachter je zonnebril goed kan bekijken wat voor moois er verder zich bevind in de..."
23-09-15
8.4
Terrassen Met CollegaDoor: Lekoe
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Terras,
" Miauw , kirde Corien en wierp me ondeugend lachje toe. Nadat we samen in bed gekropen waren, lagen we nog een tijdje wat na te genieten. We besloten om geen vervolg aan deze escapade te geven en om het gebeuren als goede collega s als een..."
01-05-15
7.8
Terrasje Met Collega's - 2Door: Docent
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Terras,
"In deel 1 ben ik na een kort bezoekje aan een terras met m n collega s in het appartement van Amber beland, een studente van ongeveer 23 jaar. Amber kijkt me aan en zegt dat het wat haar betreft prima kan. Het was laatst nog in het nieuws da..."
16-04-15
7.6
Terrasje Met Collega's - 1Door: Docent
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Terras,
"Ontspannen loop ik met een glimlach op m n gezicht van m n werk naar huis. Ik denk terug aan het gesprek dat ik eerder vandaag met n van m n studenten had. Met Els, 23 jaar oud, had ik de voortgang van haar project besproken en ik weet nog steeds n..."
15-04-15
8.1
TerrasDoor: John En Ans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Terras,
"Samen zitten we op een terras bij een Bistro van de zon en een drankje te genieten. Wij zijn een slank stel, mijn vrouw Ans is 56 jaar en ik John 58 jaar oud. Zoals altijd, als Ans niet hoeft te werken, ziet ze er weer geweldig uit, ze heeft een kort..."
27-04-14
6.4
Inkijk Op Het TerrasDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Terras,
"Hallo geile lezers, Dit verhaal begint met mij en mijn vriendin, het was de zomer van 2011 en wij wonen in een klein stadje, smorgens hadden we al besloten de hele dag op een van de terassen van ons stadje door te brengen het was zo n 28 gra..."
15-02-12
6.3
Mijn Vrouw Op Het TerrasDoor: Blond42
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Terras,
"Vorige maand waren mijn vrouw en ik even zonder kinderen.We besloten een uitstapje te doen naar de ardennen. Het was prachtig weer, over de dertig graden gaven ze voor het hele weekend.Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden ..."
04-07-11
7.9
Uitzicht Op Het TerrasDoor: Mannox
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Terras,
"De voorpret alleen al maakte dat Annekes dag niet meer stuk kon. Het zou vandaag weer mooi warm terrassenweer worden. Alle aanleiding om weer met haar hobby aan de slag te gaan. Het begon zowaar een beetje traditie te worden. Wat als een fantasie b..."
17-06-11
7.7
Vriendin Op Het TerrasDoor: Johnrp
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Terras, Vakantie,
"John gaat op een zaterdagmiddag de stad in, boodschappen zijn er al maar het is lekker weer dus is er vast iets te doen. Met mooi weer zijn de vrouwen ook altijd schaars gekleed dus altijd iets om naar te kijken. Zo lopend door de stad valt op dat ge..."
14-09-08
7.2