Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Megan
Megan
Schrijf voor mezelf en voor vrouwen, die een leuk idee hebben. Wil je dat ik voor je schrijf, stuur dan een mailtje.
Hoogste Cijfer: Mijn Reis Door The USA - 31
Meest Gelezen: Voor Het Eerst Met Mijn Zoon
Aantal Verhalen: 57
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 31
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mijn Eerste GangbangDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gangbang,
"Hoewel dit deel eigenlijk een vervolg is op de reeks De Trein Gemist is, kan het ook los gelezen worden. Het is maandag en hartje zomer, de kinderen zijn op va..."
14-07-24
9.1
De Trein Gemist - 6Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bioscoop, Openbaar, Pijpen, Trein, Trio, Vreemdgaan,
"Na een wilde korte stedentrip naar Malaga is het inmiddels maandag en tijd voor de terugreis. Ik heb vele appjes van mijn man Ruben ontvangen en al die dagen niets naar hem gestuurd. Ook heb ik, als hij belde, geen enkele keer de telefoon opgenomen. ..."
05-02-24
9.2
De Trein Gemist - 5Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trein,
"Na het avontuur op het naaktstrand haasten we ons terug naar ons hotel. We hebben namelijk een afspraak met Isabel en Pedro om vanavond bij de opening van een expositie van het werk van Pedro te zijn. Daar komt een belangrijke conservator uit Nederl..."
22-01-24
9.3
De Trein Gemist - 4Door: Megan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trein,
"Het is zondag. De laatste volledige dag van mijn mini vakantie met mijn minnaar of is het eigenlijk de dag voordat ik terugkeer naar mijn man. Dit weekend ben ik herhaaldelijk bestookt met appjes en telefoontjes van hem. Ik heb ze niet gelezen en ook..."
21-11-23
9.2
De Trein Gemist - 3Door: Megan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Broer, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Spanje, Trein, Trio, Vreemdgaan, Zus,
"Weken gaan voorbij, af en toe is er een nieuwe mijlpaal bereikt en breng ik de zaterdagmiddag en soms een deel van de avond bij Jaapie door. Het is immers een belofte van me, dat voor iedere 5 kilo, die hij afvalt we op de zaterdag met elkaar neuken...."
19-10-23
9.2
De Trein Gemist - 2Door: Megan
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trein,
"De volgende dag kom ik laat in de ochtend thuis. Het huis is leeg. Mijn man is naar zijn werk, de kinderen zijn naar school. Ik geniet nog na van mijn nacht met Mo, de Marokkaanse jongen. We hebben telefoonnummers uitgewisseld, want ik wil hem zeker ..."
18-09-23
9.2
De Trein Gemist - 1Door: Megan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trein,
"Voor wie me nog niet kent even een korte intro. Ik ben Megan, een blonde veertiger met cup C, getrouwd, 2 kinderen, een jongen en een meisje. Heb ene grote seks drive, waardoor ik regelmatig wat buiten de deur heb gezocht. Het is inmiddels ..."
05-09-23
9.2
Voor Het Eerst Met Mijn SchoonoudersDoor: Megan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Eerste Keer, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Schoonouders,
"Inmiddels zijn we een paar maanden verder. Ik deel nog steeds regelmatig het bed met mijn zoon Pim, neef Mitch, mijn zus Marianne, mijn dochter Eline en natuurlijk mijn eigen man. Ik loop al tijden te malen wat ik zal doen met het filmpje wat ik van ..."
21-05-23
8.8
Voor De Tweede Keer Met Mijn DochterDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Milf, Moeder, Pijpen,
"Het concert is nog niet begonnen als ik de grote zaal van de Ancient Belgique betreed. Het voorprogramma loopt op zijn einde. Het is ook een boyband, op zoek naar succes. Meisjes gillen in de zaal als ze aan het eind van het concert hun tshirts uittr..."
30-04-23
8.8
Voor Het Eerst Met Mijn DochterDoor: Megan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Even terug in de tijd. Het is eind februari. Mam, mam, het is toch nog gelukt , mijn 16 jarige dochter komt enthousiast de woonkamer ingeschoten. We hebben kaarten Het zijn wel kaarten in Brussel mam, ik hoop niet dat je het erg vindt. ..."
03-03-23
9.2
Voor Het Eerst Met Mijn ZusDoor: Megan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Het is zaterdagochtend, ik moet werken vandaag, dus de wekker gaat vroeg. Ik kijk opzij en zie mijn man liggen en denk Je moest eens weten wat er allemaal in dit bed al is gebeurd de afgelopen week. Zelf kwam hij pas tegen 3 uur thuis van de bijna ..."
21-02-23
9.0
Voor Het Eerst Met Mijn SchoondochterDoor: Megan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Moeder, Pijpen, Schoondochter, Zoon,
"Ik haast me snel uit de winkel weg, pak mijn fiets en trap als een bezeten door. Ik heb het idee dat iedereen naar me kijkt, wat natuurlijk niet het geval is. Maar ik voel nog restantjes sperma plakken op mijn lichaam en met name op mijn gezicht. Als..."
12-02-23
9.1
Mijn Zoon Kijkt Toe (of Toch Niet)Door: Megan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zoon,
"De volgende morgen word ik laat wakker, pas na enige seconden besef ik dat ik niet in mijn eigen bed lig, maar in dat van mijn ouders. Zij zijn blijkbaar beide al opgestaan, want het bed is verder leeg. Gauw grijp ik naar mijn mobiel. Al tegen tienen..."
19-12-22
9.2
Voor Het Eerst Met Mijn OudersDoor: Megan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Trio,
"Het is een uur of 10, ik ben net thuis van een romantisch diner met mijn man. Eindelijk weer eens een avondje samen uit, dus ik heb me best wel pikant gekleed. Ik kijk er naar uit m straks samen in de huiskamer de liefde te bedrijven op de bank. Eers..."
07-12-22
9.0
Voor Het Eerst Met Mijn ZoonDoor: Megan
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Milf, Moeder, Pijpen, Vingeren, Zoon,
"Eindelijk ga ik weer uit vanavond. De Corona periode heeft een flinke streep gezet door alle leuke uitjes. Niet alleen omdat eigenlijk alles dicht of verboden was, maar ook omdat ze in het ziekenhuis, waar ik werk, handen te kort kwamen. Bovendien wa..."
19-09-22
9.1
Mijn Reis Door The USA - 39: SlotDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Als ik de volgende ochtend wakker wordt, is de plek naast me leeg. Sofia is dus niet teruggekeerd in het hotel. Ze heeft vast een geweldige nacht gehad met haar verovering. Ik ontbijt wat, wacht nog even op Sofie, maar als die om 10 uur nog niet in h..."
30-03-20
8.7
Mijn Reis Door The USA - 38Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Die avond lig ik weer met Betty in bed. We zijn allebei naakt. Ik streel haar als voorspel, maar merk dat ze er niet echt bij is. Wat is er vraag ik. Ik zou zo graag met je mee gaan, als je verder trekt. Net als mijn zus een gewoon leven leid..."
27-12-19
9.0
Mijn Reis Door The USA - 37Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na een paar dagen Chicago is het tijd om verder te trekken. Mijn vakantie zit er over ruim een week op en ik wil nog zo veel zien. De eerste stop is bij de Niagara Falls. Ik ga even vreemd op mijn reis en verlaat de USA, omdat de watervallen aan de C..."
30-10-19
9.1
Mijn Reis Door The USA - 36Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Langzaam aan begin ik wakker te worden terwijl ik bij het ontbijt de yoghurt met vruchten naar binnen werk. Het is dan ook een korte nacht voor me geworden. Het uithoudingsvermogen van Gary is echt voortreffelijk en hij heeft me echt gedurende de nac..."
14-09-19
8.9
Mijn Reis Door The USA - 35Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Het is zondagochtend als ik langzaam wakker word. Het bed is leeg. Ik kijk op mijn mobiel. Al elf uur. Ik schiet uit bed de douche en overdenk de vorige dag. Wat begon met tegenslag is ge indigd in een geweldige dag. Leuke, nieuwe mensen ontmoet en g..."
20-08-19
8.9
Mijn Reis Door The USA - 34Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na even gerust te hebben hoor ik Jos een douche nemen. Ik realiseer me dat ik dus even heb geslapen en bedenk hoe geweldig de sex tijdens het avondeten is geweest. Nu moet ik me ook opfrissen en me opmaken voor onze tegenprestatie. Ik weet nog steeds..."
12-07-19
9.0
Mijn Reis Door The USA - 33Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na nog een mooie laatste dag raften door de canyon besluiten Jos en ik nog een aantal dagen samen te reizen. We reizen samen in mijn auto door Utah, Colorado en Nebraska, genieten van de natuur en leuke plaatsjes onderweg en natuurlijk iedere avond v..."
24-06-19
9.1
Mijn Reis Door The USA - 32Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na me nog twee dagen in Las Vegas te hebben vermaakt heb ik genoeg van de stad, van het gokken en de drukte. Ik besluit mijn boeltje te pakken en richting het oosten te vertrekken. Het enige wat ik nog wil zien is de Hoover Dam. Om daar te komen huur..."
16-06-19
9.1
Mijn Reis Door The USA - 31Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na de striptease heb ik nog bijna 2 uur voordat ik op moet voor mijn act met Mia Khalifa. Ik ontmoet de andere spelers voor de act en neem ook met hun door wat er allemaal moet gebeuren. Dan wordt het langzamerhand tijd om me op te maken en aan te kl..."
21-05-19
9.3
Mijn Reis Door The USA - 30Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Als ik die avond in de hotelkamer terug kom zit ik nog vol adrenaline van de spetterende en geile avond. Slapen kan ik nog lang niet en ik besluit nog een whisky in de bar te gaan drinken. Maar eerst neem ik nog een douche, maak me op en kleed me luc..."
13-05-19
9.2
Mijn Reis Door The USA - 29Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Heerlijk en lang geslapen in het kingsize bed. Vandaag is de dag van de lancering van mijn eerste pornofilm. Ik heb niets gepland. Of beter gezegd, er is van alles voor mij gepland. Vanavond om 8 uur natuurlijk de lancering in een uitverkochte zaal. ..."
06-05-19
9.0
Mijn Reis Door The USA - 28Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na een reis van wel 11 uur kom ik eind van de middag bij het hotel aan. Bruce is echt een lieverd. Hij heeft zelfs een stuk omgereden om me met zijn truck voor het hotel af te zetten. Om geen slechte indruk te maken bij binnenkomst heb ik een degelij..."
23-04-19
9.1
Mijn Reis Door The USA - 27Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Slecht geslapen vannacht. Het hotel is rumoerig en warm. Geen airco, een nauwelijks werkende ventilator en een lange rij voor toilet en douche. Maar ja, wat wil je als je weinig wilt uitgeven. Het is warm vandaag, dus maar weer luchtig gekleed vandaa..."
24-03-19
8.8
Mijn Reis Door The USA - 26Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"De laatste ochtend in Los Angeles is vooral gevuld met het inpakken van mijn koffers en er voor zorgen dat die in mijn hotel in Las Vegas terecht gaan komen. Ik heb met pornofilm financierder Tonio geregeld, dat over drie dagen een hotelkamer voor me..."
27-02-19
8.7
Mijn Reis Door The USA - 25Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Het is de laatste dag LA. Om 10 uur beginnen de laatste opnames. Het script ken ik goed, ik heb er zin in. Ik neem de taxi naar de set en maak kennis met mijn medespelers. Er zit vandaag geen bekende tussen. Nou ja toch n. Maar dat verklap ik nog n..."
07-02-19
8.8
Mijn Reis Door The USA - 24Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Nog twee dagen volle dagen Los Angeles te gaan. Morgen nog een laatste filmdag. Ik heb het script in mijn hoofd. Dat gaat nog een heerlijke opnamedag worden. Daarna door naar San Francisco. Vandaag wil ik nog naar de opnamestudio van Warner Bros. Ik ..."
10-01-19
9.0
Mijn Reis Door The USA - 23Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Amerika, Vakantie,
"Laat in de ochtend word ik wakker. Het is gisteren erg laat geworden, maar ik ben voldaan teruggekeerd in het hotel. Ik heb de juiste contacten kunnen leggen in de filmindustrie en heb er enorm van genoten. Vanmiddag laat moet ik me melden op de film..."
20-12-18
9.0
Mijn Reis Door The USA - 22Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Als ik de volgende ochtend wakker word realiseer ik me dat ik het bed en de nacht gedeeld heb met een van mijn grote porno filmhelden Chat White. Ik lig naar zijn rug te kijken terwijl hij nog slaapt. Ik denk terug aan een geweldige dag. Eerst de fi..."
07-12-18
9.1
Mijn Reis Door The USA - 21Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na de eerste opnamedag doe ik het een dag rustig aan. Ik ga met een minibus mee voor de Movie Stars Home Tour. Naast het bekijken van alle huizen waar al die beroemde filmsterren wonen staan natuurlijk ook de Walk of Fame en de Sunset Strip op het pr..."
02-12-18
9.2
Mijn Reis Door The USA - 20Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Het is de dag van de opname. Ik betrap me er op dat ik nerveus ben. Tja het is dan ook mijn debuut in de pornofilm industrie. Ik ken het script voor het eerste deel goed en ben benieuwd welke pornosterren ik ga ontmoeten. Ik ken er de nodige, maar da..."
19-11-18
9.0
Mijn Reis Door The USA - 19Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Als ik wakker wordt zie ik als eerste het script op mijn nachtkastje liggen. Het is dus echt werkelijkheid geworden. Ik ga mijn debuut maken in een pornofilm. Er staat ook nog bij wat ik aan moet trekken. Een mantelpakje met een blouse, want ik ga ee..."
28-10-18
8.8
Mijn Reis Door The USA - 18Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na een heerlijke nacht sta ik redelijk vroeg op om op tijd voor de afspraak in de beauty salon te komen. Ik douche, ontbijt en meld me in de salon. Ik word compleet verwend met massages, sauna, baden en ook mijn haren worden onder handen genomen door..."
20-10-18
8.8
Mijn Reis Door The USA - 17Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na een dag wandelen door het nationale park word ik aan het eind van de dag weer opgehaald en verblijf nog n nacht in het Indianendorp. De dag erna trek ik verder westwaarts. Ik bezoek de Grand Canyon, heb daar een rondvlucht met een helikopter en ..."
11-10-18
8.6
Mijn Reis Door The USA - 16Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Als de mannen thuiskomen vraag ik aan de vader van Laquita en Derin of hij me de volgende dag mee kan nemen naar zijn werk. Hij is namelijk ranger in het nabij gelegen nationale park San Juan National Forest. Hij ziet geen bezwaar. Ik moet wel vroeg ..."
06-10-18
9.2
Mijn Reis Door The USA - 15Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Ik word laat wakker de volgende ochtend. Gelukkig is mijn was droog, dus kan ik me weer fatsoenlijk aankleden na een wasbeurt. Ik kies voor een witte blouse, een spijkerrokje en daaronder witte lingerie. Het dorpje is al lang weer tot leven gekomen. ..."
30-09-18
8.9
Mijn Reis Door The USA - 14Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Wat een dag was dat gisteren denk ik als ik wakker word. Weinig geslapen, maar wel heel lekker. Wat wil je, in alle gaatjes genomen en dat door in totaal 3 mannen. Na de douche en me gekleed te hebben in een kort broekje met daarboven een hemdje besl..."
24-09-18
8.9
Mijn Reis Door The USA - 13Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
"Als ik de volgende ochtend aan de ontbijttafel aanschuif zijn Kirsten en Olav al op en gieren het uit. Onze verhuurder was slechts gekleed in een slip hun kamer ingekomen, omdat hij mij daar verwachtte voor een anale beurt. Nu is hij nergens te beken..."
19-09-18
9.0
Mijn Reis Door The USA - 12Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Het is mijn tweede dag in New Orleans. Ik wil vandaag de Franse wijk met zijn straatjes, steegjes, kruidenwinkeltjes en zijn mysterieuze mensen en gebruiken eens bij daglicht zien. Nadat ik gedoucht heb wordt er op mijn deur gebonkt. Vast die verhuur..."
14-09-18
8.9
Mijn Reis Door The USA - 11Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Na een lange, maar mooie reis over water komt Plan B , het gigantische schip van Jack, de haven van New Orleans binnen. Onderweg veel gedaan, maar dan met name met elkaar en ook het nodige gezien. Ik heb dolfijnen gespot onderweg en Jack heeft me be..."
05-09-18
8.8
Mijn Reis Door The USA - 10Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Laatste dag Key West vandaag. Ik word wakker in een leeg bed. Lisa is er natuurlijk al uit. Ik heb vakantie, maar zij behoort hier tot het personeel en is waarschijnlijk al aan het werk. Ik douche, maak me lichtjes op en vind Jack buiten op het terra..."
02-09-18
9.2
Mijn Reis Door The USA - 9Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"De volgende morgen word ik wakker van geklop op mijn deur. Ik merk dat Jim, die me gisteren zo heeft verwend met een massage niet meer in mijn bed ligt. Ik roep met een halfslaperig hoofd iets als binnen of kom maar . De deur gaat open en een lati..."
31-08-18
9.0
Mijn Reis Door The USA - 8Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Ik kan niet ontkennen dat ik slecht geslapen heb. Voor de eerste keer in mijn leven in een politiecel slapen is niet iets waarvan je lekker gaat slapen. Paola en ik hebben nog wat gegevens uitgewisseld, zoals onze telefoonnummers. Omdat al mijn spull..."
27-08-18
8.9
Mijn Reis Door The USA - 7Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"De blonde vrouw komt voor me staan. Haar strak zwart jurkje doet haar mooie figuur goed uitkomen. Ik heb jou nog nooit gezien. Waar tippel jij Ik vertel haar dat er een misverstand is gerezen en dat ik gewoon op vakantie ben. Ik leun daarbij tegen..."
23-08-18
9.0
Mijn Reis Door The USA - 6Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Hoewel ik niets had geboekt, behalve dan mijn ticket voor de heenvlucht, heb ik wel een reisschema bedacht, welke staten ik allemaal wil aandoen, welke steden ik wil zien en welke parken ik wil bezoeken. Het schema wordt echter overhoop gehaald door ..."
19-08-18
8.6
Mijn Reis Door The Usa - 5Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"De Everglades zijn prachtig. Met de propellerboot trekken we er meteen op uit. Drie dagen lang maken we uitgebreide tochten door dit moerasgebied. We zien krokodillen, het uitgestrekte moeraslandschap en genieten van de rust. Helaas zien we de Florid..."
17-08-18
8.9
Mijn Reis Door The USA - 4Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"De Everglades staan de komende dagen dus op het programma. Ik pak mijn bagage bijeen. Het meeste laat ik achter in het huis van Dolores en Ricardo, maar prop het hoogstnoodzakelijke in een geleende rugtas. We mogen het huisje van haar baas lenen. Daa..."
14-08-18
8.9
Mijn Reis Door The USA - 3Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Dolores is klaar met haar werk en neemt me mee door een doolhof van gangen. Ik heb 3 dagen vrij zegt ze. Vind je het leuk als ik jou de stad laat zien en natuurlijk de Everglades. Ik hoef niet lang na te denken. Onderdak, een leuke en lekkere sta..."
12-08-18
8.7
Mijn Reis Door The USA - 2Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Vakantie,
"Nou daar ben ik mooi mee weggekomen denk ik als ik mijn kleren van Dolores weer aan mag trekken. Ze plaats zichzelf achter een pc om mijn gegevens bij te werken, beter gezegd om de drugssporen te wissen uit mijn gegevens. Shit hoor ik haar ineens ..."
08-08-18
8.9
Mijn Reis Door The USA - 1Door: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Vakantie,
" Yes denk ik als ik de kassa in de supermarkt afsluit. Eindelijk is het vakantie. En wat voor een 3 maanden naar de States. Extra dagen kunnen kopen door een grote financi le meevaller en dan ook nog een redelijk vakantiebudget overgehouden. Ik ..."
05-08-18
8.6
Trio Met Vader En ZoonDoor: Megan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Chantage, Dik, Kontje, Ontmaagd, Ontmaagding, Pik, Trio, Vader, Zoon,
"Ik zit voor me uit te staren achter de kassa in de supermarkt. Ik Megan, 38, gek op vreemde sex , in het bezit van een paar prachtige tieten en halflang lichtbruin haar, heb weinig te doen. Het is zomervakantie en veel vaste klanten zijn er niet. Daa..."
03-08-18
8.5
Supermarkt (bi)sexDoor: Megan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Voor wie me nog niet kent uit eerdere verhalen, ik ben Megan, 38 jaar oud, lichtbruin haar, hele mooie C cup en ik werk in een supermarkt. Ben ietwat mollig, maar wel lekker, niet dik. Mannen kijken regelmatig om op straat, over aandacht heb ik niet ..."
01-08-18
8.9
De LilliputterDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is een zondagmorgen in de lente. De weersvoorspellingen zijn goed voor vandaag, maar desondanks heb ik me al een paar keer omgedraaid in mijn bed. Het verlangen in bed te blijven is groter dan eruit te stappen. Ik heb ook niet veel plannen voor v..."
26-07-18
8.8