63.115 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 23333x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Trein Gemist - 1
De volgende dag kom ik laat in de ochtend thuis. Het huis is leeg. Mijn man is naar zijn werk, de kinderen zijn naar school. Ik geniet nog na van mijn nacht met Mo, de Marokkaanse jongen. We hebben telefoonnummers uitgewisseld, want ik wil hem zeker vaker zien. Wat een lekkere knul was dat zeg en wat is hij goed in bed. En dat voor een man die nog net geen 20 is.

Ik geniet nog na en heb ontzettende zin om me nog een keer klaar te vingeren in de slaapkamer. Ik kleed me uit en ga op het bed liggen. Ik heb een aantal foto’s en filmpjes gekregen van Mo, en terwijl ik die bekijk vinger ik me naar een hoogtepunt. Ik kleed me aan in een coltrui en strakke spijkerbroek, die ik in mijn laarzen prop. Ik loop naar de keuken voor mij ontbijt, hoewel het eigenlijk al tegen lunchtijd loopt. Op een paar broodjes en wat beleg na zijn de kasten en koelkast leeg. Gehaast prop ik wat boterhammen naar binnen en vertrek naar de supermarkt. Ik kies ervoor om dit lopend te doen. De supermarkt is weliswaar 10 minuten lopen, maar is door de aangekoekte sneeuw behoorlijk glad Mijn man heeft de auto mee en fietsen is geen pretje op de glibberige weg.

Zoals gewoonlijk koop ik eigenlijk te veel in de supermarkt en als ik met twee volle en zware boodschappentassen naar buiten kom, is het weer bar en boos. Het hagelt. Ik kijk onder het afdak van de winkel omhoog, kopende op en sprankje blauw tussen de inktzwarte wolken. Helaas. Dan opeens hoor ik achter me: “Goedemorgen buuf, wat een weer hè?” Ik kijk achter me en zie een elegante knappe man van ergens in de zestig. Ik ken hem van de buurtbarbecue van afgelopen zomer. Hij was toen een van de organisatoren en ik heb hem toen gemaild om mijn gezin in te schrijven. Voor de rest hebben we eigenlijk geen contact. Hij woont één straat verder samen met zijn vrouw. “Megan is het toch, als ik het me goed herinner?” “Klopt, wat knap dat u dat nog weet na al die maanden.” “Ja namen van mooie vrouwen vergeet ik niet zo gauw en van hele mooie al helemaal niet.” Ik bloos, niet alleen van het compliment, maar ook omdat ik me zijn naam niet kan herinneren. Hij ziet me graven in mijn geheugen en redt me: “Ik ben Maurice” stelt hij zich voor waarbij hij zijn hand uitsteekt. Terwijl ik mijn hand in de zijn leg voor een stevige handdruk, vervolgt hij: “Maar ik zei al wat een weer hè? Ben je te voet? Want dan kan ik je wel even thuisbrengen, ik woon immers één straat verder vanaf hier.” “Graag” antwoord ik en wil mijn beide tassen pakken. “Ho ho, dat is geen werk voor een knappe dame, ik neem ze wel even.”

Voor ik het weet heeft hij mijn tassen opgepakt en loopt met sierlijke tred richting zijn auto. Hij is een kop groter dan ikzelf. Ik kijk hem eigenlijk alleen van de barbecue en zie hem alleen op straat als we onze honden uitlaten of bij voetbalclub van mijn zoon. Altijd goed gekleed en charmant. Welbespraakt en altijd vriendelijk. Hij zet de tassen is de kofferbak en opent voor mij de deur aan de passagier zijde. Ik kan me niet meer herinneren dat iemand een autodeur voor me open heeft gehouden. Ik glimlach naar hem, als ik instap. Als de motor is gestart, voel ik de stoelverwarming mijn verkleumde lijf opwarmen.

“O wat is dit lekker zeg, ik word helemaal warm.”

“Nou ik ook, ik heb nooit zo’n mooie vrouw in de auto gehad.”

“Uw vrouw is ook best knap hoor.”

“Klopt, maar u staat toch wel een paar stappen hoger. U speelt in de Champions League.”

“Zeg maar jij hoor.”

“Is goed, als jij dat ook tegen mij zegt. Over Champions League gesproken, daar ben ik gisteren nog naar oe geweest. Was een heel gedoe om nog thuis te geraken met alle die rellen rond het Centraal Station.”

Ik verschiet weer van kleur, stel dat hij me gezien heeft….

Na een paar minuten zijn we echter al in mijn straat. Ik word keurig voor de deur afgezet. Als ik mijn boodschappen uit de kofferbak wil pakken is hij me echter voor. “Een dame als jij hoort geen zware tassen te dragen, kom, open de deur voor me dan zet ik ze bij je in de keuken.” Ik open de deur, hang mijn jas op en ga hem voor naar de keuken. Als ik even achterom kijk, om te controleren of hij me volgt, zie ik dat zijn ogen op mijn billen rusten, die mooi uitkomen in mijn strakke spijkerbroek. Dat is altijd een mooi compliment. Maurice zet de tassen op het aanrecht. “Dankjewel” mompel ik. In plaats van weg te gaan legt Maurice echter zijn linkerhand op mijn billen en wrijft er over. Nog voordat ik zijn hand kan afhouden, zegt hij: “Ik zag je gisteravond trouwens nog met een Marokkaan. Ik riep je nog of je met mij wilde meerijden, omdat mijn vrouw me ophaalde, maar je hoorde me denk ik niet” Shit denk ik hij heeft het dus gezien. Wat nu? Maar Maurice dendert door, voordat ik een antwoord kan verzinnen: “Als je wilt dat je man niets te weten komt, dan moet je mij maar bellen of mailen. Je hebt die gegevens vast nog wel van de barbecue.” Vervolgens laat hij me los en loopt richting de voordeur. “Nou er is niets gebeurd hoor. Dat is gewoon een kennis, die me uiteindelijk geholpen heeft om thuis te komen.” Lieg ik. Maurice draait zich om en komt voor me staan, hij opent zijn lange jas, een keurig blauw driedelig zijden pak komt tevoorschijn. Een goudkleurige stropdas siert een hagelwit overhemd. Hij is echt een prachtige verschijning. “Nou met een kennis, die qua leeftijd je zoon had kunnen zijn, loop je niet gearmd over straat. En geef je hem geen dikke stapel biljetten bij een geldautomaat.” Ik slik, zeker als hij tegen me aan komt staan en zijn armen om me heen slaat en zijn handen op mijn billen laat rusten. “Wat dacht je van een uurtje plezier hierboven? Dan komt je man niets te weten.” Ik sla zijn armen weg en roep: “Ga weg viezerik, mijn huis uit. Mijn kinderen kunnen ieder moment uit school thuiskomen. Wat moeten zij wel niet denken? Bovendien er is niet gebeurd. Het geld had ik nodig om onderdak te vinden en hij heeft een kennis, die en hotel runt” “Dan niet, menige vrouw, zelfs jonger dan jij heeft me maar wat graag in haar bed gelokt. Je weet niet wat je mist. Maar goed ik ga al.”

Als ik de voordeur hoor sluiten, sta ik nog te trillen op mijn benen. Wat heeft hij gezien? En gaat hij echt niets aan mijn man vertellen? Als na een tijdje mijn kinderen thuiskomen, wordt het hele verhaal naar de achtergrond in mijn gedachten gedrongen. Die avond, als ook mijn man is thuisgekomen en we met ons vieren zitten te eten, krijg ik met moeite wat eten naar binnen. Zal Maurice zich echt koest houden? Om een uur of 10 die avond krijg ik daarop het antwoord. Er komt een WhatsApp bericht binnen. Het is eigenlijk alleen ene foto. Ik zie mezelf daarop bij de geldautomaat. Mo, de Marokkaan staan vlak bij me. Een kwartier later volgt er een tweede foto. Daarop is te zien hoe ik het geld aan mo overhandig. Duidelijk is te zien dat het om een hoop 50 euro biljetten gaat. In bed lig ik nog een tijd klaarwakker. Af en toe kijk ik op zij naar mijn man, die van niets weet. Zal ik het hem maar opbiechten? Als ik de volgende dag wakker wordt is er weer een nieuwe foto ontvangen. Nu is te zien hoe ik arm in arm loop met Mo. Weer krijg ik het benauwd. Gelukkig moet ik werken, dat leidt gelukkig goed af. In het ziekenhuis waar ik werk merken collega’s toch dat ik niet lekker in mijn vel zit. Ik hou ze en mezelf ook wel voor dat het komt door de gebeurtenissen bij het station en dat ik midden in de nacht nog een hotel moest opzoeken. Tijdens de koffiepauze haal ik mijn mobiel met angst en beven uit mijn locker. Nu geen foto, maar een filmpje, waarbij te zien is dat Mo en ik op straat lopen. Nu niet meer arm in arm, maar onze armen zijn om elkaar heengeslagen en we gaan het hotel binnen. Op het eind van het filmpje wordt ingezoomd op d naam van het hotel, waaruit duidelijk blijkt dat hier kamers per uur worden verhuurd voor seksuele diensten. Ik krijg het steeds benauwder.

Bij de lunchpauze weer een foto. Nu zie ik mezelf daarop staan bij de ingang van het tunneltje. Op de achtergrond is duidelijk te zien dat Mo door een klant in zijn kont wordt geneukt. Er staat nu ook een regeltje tekst in het bericht “Niet alleen mannen gaan blijkbaar naar de hoeren….” De middag gaat aan me voorbij. Ik doe mijn werk, maar ben er totaal niet met mijn gedachten bij. Als ik thuis kom zijn mijn kinderen op hun kamer aan het studeren. Ik begin met het voorbereiden van het avondeten in de keuken, als op dat moment er weer een bericht van Maurice binnenkomt. Nu geen foto of filmpje, maar een tekstbericht: “En? Ga we elkaar eens goed verwennen Of heb je alles al aan je man verteld? In het laatste geval hoor ik het morgen wel van hem als hij bij de voetbalwedstrijd van je zoon langs de lijn staat.” Trillend en hijgend leun ik tegen het aanrecht. Wat moet ik doen? Ik was al in geen tijden meer vreemd gegaan en nu die ene keer, juist nu heeft iemand me betrapt. Ik denk na en schrijf hem terug:

“Okay, ik wil wel een keer met jou naar bed voor een uurtje.”

Al snel komt er antwoord: “Het was eerst een uurtje, maar ik zit nu meer aan een leuke middag te denken, met alles er op en er aan.”

Ik stribbel eerst in een paar berichten nog wat tegen, maar ga uiteindelijk toch overstag. Dan volgt er een hele conversatie:

“Waar en wanneer?” schrijf ik.

“Morgenmiddag bij jou thuis. Je man is met je zoon naar de voetbal. Het is een uitwedstrijd, dus zijn ze de hele middag weg.”

“Kan echt niet bij me thuis. Mijn dochter is er ook nog. Bij jou thuis dan?”

“Wat denk je wel, sletje van me. Mijn vrouw is weliswaar naar de bingo, maar dat duurt niet de hele middag.”

“Dan weet ik het even niet. Voor buitenseks is het nu nog te koud.”

“Ik weet misschien wel iets. App je later.”

Later die avond krijg ik een adres door en met de melding dat ik me daar om 1 uur moet melden. Ik krijg ook nog een kledingadvies. Als is advies eerder een gebod: “Kleed je hoge laarzen, een minuscuul zwart slipje, zwarte kousen met jarretels, dat zwarte leren rokje wat je vaak draagt en een mooi pikant topje, waarin je decolleté goed in uitkomt en natuurlijk geen beha. En natuurlijk een geschoren kutje. Je mag een lange winterjas er over dragen, maar als je er sletterig wilt bijlopen als je over straat loopt, dan mag dat natuurlijk ook. En natuurlijk ben je mooi opgemaakt.”

Ik schrijf terug dat ik er zeker van wil zijn, dat dit eenmalig is. “Hoe kan je mij garanderen, dat het eenmalig is en dat je me niet meer chanteert met foto’s”.

Ook nu komt er snel een antwoord: “Ik zal je garanderen dat dit eenmalig is. Zo gauw je binnen bent gekomen morgen ga ik je iets vertellen, waar je mij mee kunt chanteren. Dan weet je dat ik dit eenmalig doe. Hoewel eenmalig…. Vrouwen laten het nooit bij één keer, die willen meer als ze een keer met mij het bed hebben mogen delen.

Die zaterdagmiddag is het weer beter. Het is nog koud. Maar in mij winterjas is het ondanks de schaarse kleding, die ik aan heb goed te doen. Manlief en zoon zijn al eind van de ochtend vertrokken. Mijn dochter is met haar vriendje de stad in. Zonder problemen kan ik me dus sletterig kleden en opmaken. Het adres is gauw gevonden. Het is een appartement aan de rand van onze wijk. Als ik aanbel gaat de centrale deur open. Het is op de bovenste etage, dus ik neem de lift. Gelukkig stapt er niemand anders in en Na enkele tellen sta ik voor de deur van het appartement. De deur zwaait open en daar staat Maurice. Zijn blonde haar keurig geknipt, opnieuw draagt hij een prachtig pak, inclusief een stropdas. Hij ruikt lekker naar een dure aftershave. “Laat eens kijken of je het kledingvoorschrift hebt nageleefd” opent hij het gesprek na een groet met drie kussen en knoopt mijn jas open. Hij hang deze aan de kapstok en bekijkt me aandachtig. “Pikant topje, check” begint hij terwijl hij met een vingertop over mijn knalrode topje streelt. “Decolleté is prachtig te zien, check” en diezelfde vinger glijdt tussen mijn borsten door. “Zwart leren rokje, check” en hij streelt met beide handen over het rokje en mijn billen. Hij laat zich vervolgens op zijn knieën zakken en streelt mijn laarzen met hoge hak: “Hoge laarzen, check.” Vervolgens gaan zijn handen, via mijn benen omhoog. Ook komt hijzelf weer omhoog. Zijn zachte handen komen uiteindelijk bij de rand van mijn kousen en het begin van mijn jarretels. “Kousen en jarretels, check.” En verder gaan zijn handen omhoog en vinden mij billen, die in mijn stringetje compleet bloot zijn. Een vinger gaat door mijn bilnaad en voel het kleine stukje dunne stof. Hij gromt zachtjes van opwinding. Zeker als mijn rokje door zijn armen ook aan de voorkant omhoog wordt geschoven en hij het doorzichtige stringetje kan bekijken. “Stringetje, check en zo te zien een mooi kaal kutje, wat een mooie lipjes heb je zeg.” Zijn hand wrijft over het slipje. De afgelopen minuten, die voor een buitenstaander misschien op een keuring leken, ware voor echter opwindend. Maurice is een charismatische en bijzonder aantrekkelijke man, ondanks dat het een zestiger is. Ik ben door het strelen van die ene vinger en zijn zachte handen al aardig geil geraakt en ben helemaal niet meer bezig met het voorkomen van verdere chantage.

Maurice daarentegen wel. “Tja Megan, ik zou je nog vertellen, waarom dit eenmalig is, behalve als jij meer wilt natuurlijk. Dit is appartement van mijn zoon. Het is niet de zoon van mijn vrouw, maar ik heb veel affaires gehad met vrouwen en bij één daarvan heb ik ene zoon verwekt. Het is in een dronken bui gebeurd. De vrouw was echt lelijk en dom. Mijn zoon helaas ook. Ik was dronken en ook dom op dat moment, maar heb het zo dus opgelost. Ik heb dit appartement voor hem gekocht en ingericht. Nu weet je ook iets van mij om me mee te chanteren, dus staan we quitte.” Ik weet even niets te zeggen en volg Maurice als hij me meeneemt naar de huiskamer. Ik schrik als ik binnenkom. Niet vanwege de inrichting of de netheid van de kamer. Nee, deze is modern en zeer smaakvol ingericht en brandschoon. Nee, op de grote L-vormige bank zit in een ochtendjas de zoon van Maurice, een bekende in de buurt. Ik ken hem als Jaapie, maar weet eigenlijk niet of dat zijn echte naam is. Hij loopt ook vaak bij mij door de straat en is ergens begin 30. In het kort te omschrijven als oerlelijk, half kalend, dikke bierbuik en vette kont. Niet bepaald het type, die je in bed zou willen vinden.

“Tja” zegt Maurice, “dit is dus mijn zoon. Ik mag dit appartement van hem gebruiken voor mijn avontuurtje met jou, maar hij wilde wel meedoen. Hij is trouwens nog maagd.” “Dat verbaast me niets” floept er bij mij bijna uit, maar ik slik nog net mijn woorden in. Daarentegen zeg ik: “Maar dat was niet de afspraak, ik zou met jou seks hebben en niet met anderen.” “Ho ho, kijk je appjes maar terug, nergens staat dat het met mij alleen is.” Ik hoef ze niet terug te kijken, ik weet dat hij gelijk heeft. “Nou, laat eerst maar eens wat zien Megan, geef maar eens een mooie striptease. Maar eerst mag je me langzaam uitkleden, met een pak aan is het lastig neuken.”

Ik kom naar hem toe en doe als eerste zijn colbertje uit. Die hang ik over een stoel. Daarna volgt zijn stropdas. Knoopje voor knoopje maak ik los van zijn overhemd. Als die ook op de stoel ligt wil ik aan zijn broekriem beginnen. “Stop Megan, als jij met een man vreemd gaat, ga je dan altijd zo gehaast te werk? Ik dacht het niet, je kijkt naar het cadeautje wat je al deels hebt uitgepakt en begint daar alvast mee te spelen toch? Kom geef eens een heerlijk tongzoen en lik mijn tepels.” Ik sla mijn armen om zijn nek en kus zijn lippen. Een frisse adem rolt mijn mond binnen als onze tongen rondjes rond elkaar draaien. Uit mijn ooghoek zie ik dat de dikke pik van Jaapie uit zijn badjas tevoorschijn is gekomen en al helemaal stijf is. Mijn handen strelen de rug van Maurice onder het tongen. Na ene paar minuten glijdt mijn mond al kussend en likkend langs zijn mek richting zijn gladgeschoren borstkas. Ik hijg over zijn tepels terwijl ik ze lik. Langzaam zak ik verder naar onderen, kus zijn gespierde buik en zie een fikse bobbel in zijn pantalon. Van zijn buik ga ik rechtstreeks naar zijn schoenen, terwijl mijn handen over zijn benen naar beneden glijden. Ik kus en lik beide schoenen en haal de knopen er uit. Als Maurice één voor één zijn voeten optilt, trek ik zijn schoenen en sokken uit. Dan richt ik me weer op, terwijl k blijf knielen. Ik maak zijn riem los, trek de rits van zijn broek naar beneden en open het knoopje erboven. Zijn broek zakt tot op zijn enkels. Ik ben verbaasd wat ik zie. Maurice draagt een zwarte leren string. Ik kus deze. De geur van het leer maakt me nog geiler dan ik al ben. Ik denk er niet meer aan dat ik gechanteerd ben, ik denk alleen nog maar aan een goede geile neukbeurt. Ik lik over het leer van de string, terwijl ik over zijn bovenbenen en billen streel. Het valt me op dat alles zo gespierd is. Wellicht komt dat, omdat hij nog steeds voetbalt. Weliswaar bij de veteranen, maar toch. Op een gegeven moment ben ik niet meer te houden. Ik zal en moet zijn pik en zak zien. En vooral voelen. Ik hijg als ik zijn string naar beneden trek en een prachtige gladgeschoren tevoorschijn zie komen. Zijn zak is groot en ook mooi geschoren. Zijn handen strelen door mijn haar als ik aan zijn pik begin te likken. In een mum van tijd is zijn pik snoeihard. Het is een prachtig exemplaar van een centimeter of 17, met ene mooie vorm. Mijn kut wordt als maar natter. Ik lik rondjes langs zijn eikel. In de achtergrond zie ik Jaapie met open mond kijken. Dit is nog eens wat anders dan porno kijken op het internet. Als ik langs de stam richting de ballen van Maurice lik, vindt hij het voor even genoeg. “Stop, stop, ik wil nog niet klaarkomen. Ga jij ons maar een mooie striptease voorschotelen, daarna kunnen we een lekker triootje doen en kan je mijn zoon ontmaagden.

Maurice gaat op de bank zitten. Beide mannen zitten nu op het uiteinde van de L-vormige bank. Jaapie heeft ook zijn badjas uitgetrokken. Ik moet bijna kotsen als ik zijn vette lichaam zie. Zijn buik is enorm. Ik kan me goed voorstellen dat hij nog maagd is. Langzaam begin ik aan mijn striptease. Ik wieg sensueel heen en weer terwijl ik uiterst langzaam mijn topje wat naar boven trek en mijn buik ontbloot. Hoe langer ik over de striptease doe hoe minder tijd er over blijft voor het vrijen. Een middag met Maurice kan ik best waarderen, maar met die vetklep van een zoon is het toch wat anders, je zal dat toch maar een paar uur lang in missionaris houding boven op je hebben liggen…

Inmiddels is mijn hele buik bloot, mijn topje gaat steeds verder naar boven. Een deel van mijn borsten is al te zien. Als de eerste tepel zichtbaar wordt dan ontsnapt een zachte fluit uit de monden van de mannen. Na het tonen van de tweede tepel zie ik beide pikken recht omhoog komen. Ik trek mijn topje nu uit en gooi hem richting Jaapie. Die vangt hem op en ruikt eraan. Hij snuift. Ik wieg steeds heen en weer en speel ondertussen met mijn borsten en streel mijn tepels. Dan is het tijd voor mijn laarzen. Ik buig voorover om de rits naar beneden te trekken van de linker laars. Dan hoor ik voor het eerst Jaapie praten: “Aanhouden, ik vind het geil als je je laarzen aanhebt als ik je neuk.” Geschrokken laat ik mijn laarzen met rust. Ik ben niet geschrokken van het plotselinge commando, maar meer van het vooruitzicht, dat ik door die lelijke massa van zeker 150 kilo een middag geneukt ga worden.

Ik begin me dus maar van mijn rokje te ontdoen. Als die op de grond valt, sta is daar alleen nog in mijn laarzen, jarretels, kousen en doorzichtig stringetje. Ik kom nu vlak voor Jaapie staan. Hij buigt voorover en ziet waarschijnlijk voor het eerst een kut in levende lijve. Zijn ogen worden groter en groter. Ik draai me om en toon hem mijn blote billen. Ik schudt ze heen en weer. Meteen voel ik hoe dikke, zweterige vingers mijn billen pakken. “Afblijven knul, ze is nog met de striptease bezig, laat haar met rust. Er komt nog tijd genoeg om haar te betasten.” Gewillig laat Jaapie me los. Langzaam schuif ik op naar het andere eind van de bank, richting Maurice. Ook bij hem draai ik een paar keer rond mijn as om hem mijn billen en schaars bedekte schaamlippen te tonen. Hoezo bedekt? Door het doorzichtige stringetje is alles te zien. “Moet je kijken zoon, ze heeft er zin in, haar stringetje is drijfnat. Nou sletje, doe dat ook maar uit.” Ik wieg weer langzaam terug naar zijn zoon en steek beide duimen bij mijn zij in de string. Ik laat het centimeter voor centimeter naar beneden zakken. Mijn schaamlippen worden steeds meer zichtbaar. Jaapie moet zich echt inhouden om me niet op zijn schoot te trekken. Om hem extra geil te maken buig ik naar hem toe, zodat mijn tieten naar beneden gaan hangen. Jaapie hijgt, hij likt aan zijn lippen. Mijn stringetje glijdt nu langs mijn benen op de grond. Ik denk nu aan mezelf en wil het eerste het geil van Maurice in me voelen. Hij is ook degene, die me binnen no time klaar kan krijgen denk ik. Daarom loop ik nu langzaam en kontwiegend naar hem toe en kniel voor hem neer. Zijn pik is loeihard. Zijn eikel klopt. Dat wordt even pijpen spuiten. Ik probeer zijn hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen door eerst één voor één zijn ballen in mijn mond te nemen en langs de stam van zijn pik te likken. Maurice hoor ik kreunen. Hij streelt door mijn haren. Net op het moment dat ik hem echt wil gaan pijpen, roept hij: “Ga in de hoek van de bank liggen met je benen uit elkaar, dan kan je mij pijpen en kan je je kut aanbieden aan mijn zoon.” Ik doe wat me gevraagd wordt en vrees de 150 kilo. Maurice komt met zijn pik vlak bij mijn mond. Ik begin hem te pijpen. Nog voor dat zijn zoon is opgestaan om voor het eerst ene vrouw te penetreren, spuit Maurice mijn mond vol met de woorden: “Kijk zoon, ik kom klaar in het pijpbekkie van deze slet.” Nu is Jaapie helemaal niet meer te houden. Hij kruipt op de bank tussen mijn benen en pakt zijn eigen pik om die in mijn kutje te stoppen. Nog voor dat hij binnen kan dringen en de vetklomp op mij kan kruipen gebeurt het. De aanraking van zijn eikel met mijn natte lipjes s voldoen voor een zaadlozing. Nog voor hij bij me kan binnendringen, komt hij klaar. Vier, misschien wel vijf lozingen komen op mijn kutje en buik terecht. “Sorry, sorry” stempelt hij. Het was ook allemaal zo spannend. Zijn vader ontsteekt in woede. “Stomme ezel, kan je dan helemaal niets, ben je hier zelfs te dom voor.” Ik krijg medelijden met Jaapie. Vooral als zijn vader doordraaft en hem voor van alles uitscheldt: “Je bent al net zo dom als je moeder. Je kunt niks. Zij kon ook niet lekker pijpen, laat staan goed neuken. Dat ik nog klaargekomen ben in haar is een wonder. En nu ga je voor straf de bende, die je hebt veroorzaakt schoonmaken. En niet met een washandje of zo. Nee lik je eigen sperma maar eens op.” Ik probeer het nog af te zwakken en te voorkomen dat hij zijn eigen geil van me moet aflikken, maar zijn vader is onverbiddelijk. Jaapie begint ondertussen zijn sperma op te likken. Ik weet niet wat me overkomt. Zelden ben ik zo lekker over mijn lipjes en klitje gelikt. Tevens gebruikt ij zijn handen om me te strelen. ik word gestreeld over mijn benen, mijn buik en mijn borsten. De combinatie met zijn zachte tong brengt mij in hogere sferen, Ik streel hem over zijn half kale bol en kom twee keer heftig achter elkaar klaar, waarbij ik mijn kutje tegen zijn gezicht aan druk. “Wow zeg wat kan jij likken. Je bent een topper.”

Op dat moment gaat de mobiele telefoon van Maurice. Als hij opneemt zegt hij ene paar keer “Ja schat”. Als hij ophangt staat zijn gezicht op onweer: “Was mijn vrouw. De bingo gaat niet door vanwege het slechte weer en om die reden wil ze nu ook opgehaald worden. Ik moet dus gaan.” Gehaast trekt hij zijn kleren aan en verlaat het appartement. “Het spijt me nog zo, dat ik te vroeg klaar kwam.” “geeft niks joh, je hebt me heerlijk gebeft en klaar gelikt. Jeetje het is nog geen 2 uur, we hebben nog een hele middag om te neuken in allerlei standjes. Ik zie dat je pik al weer stijf is. Dat is het voordeel van jonge jongens. Die kunnen het wel een paar keer per uur. Hoe vaak kan jij het?” ”Eerste uur wel drie of vier keer, daarna wordt het minder.” Ik lach, mijn medelijden voor hem is omgeslagen in geilheid. Ik draai me om op de bank en steek mijn kontje in de lucht. Nou vooruit, steek hem maar van achteren op zijn hondjes in mij kut. Spuit me maar lekker vol.” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Ik begeleid met een hand zijn pik naar binnen en even later begint hij me te stoten. Zijn grote dikke handen omvatten mijn billen als hij mijn kutje heen en weer laat gaan over zijn harde neukstaaf. Het tempo is afwisselend, ook diepgang wisselt hij geregeld af evenals het betasten van mijn lichaam. Dan weer heeft hij mijn billen vast, daarna mijn tieten en streelt hij mijn tepels om vervolgens over mijn rug te strelen en door mijn haar te kroelen. Ook streelt hij regelmatig mijn dijen drukt hij met een vinger tegen mijn anus. Zelf vinger ik me met een hand en knijp in in zijn pik door de spieren in mijn kutje aan te spannen. Het kan dan ook niet anders of het ene orgasme na het andere rolt door mijn lichaam. Hij houdt het zeker wel een kwartier vol, voordat ik zijn warme sperma mijn kut en baarmoeder ingespoten voel worden. Voldaan zakt hij achterover in de kussens van de bank. Ik kruip tegen hem aan. “Volgens mij was je helemaal geen maagd. Wat kan jij neuken zeg. Ik ben een paar keer geweldig klaargekomen.” “Nou, ik heb het echt nog nooit gedaan hoor met een vrouw. Ik heb alleen ontzettend veel filmpjes op internet gekeken en ik heb ene hele realistische sekspop, waarop ik geoefend heb. Maar jij bent echt de eerste, Ik was nog nooit in een echte kut klaargekomen.”

Mijn afkeer van zijn lichaam is in eerste instantie overgeslagen naar medelijden, toen hij zo afgebekt werd door zijn vader, later kwam daar geilheid voor in de plaats en nu wil ik hem graag helpen. “Weet je, je bent volgens mij echtgeweldig in bed, wat jij moet gaan doen is gaan sporten en gezond gaan eten. Als je goed afvalt, dan zal je zien dat je reputatie van een goed neukertje je gaat helpen aan leuke dates. Ik zou dan heel graag ook vaker bij je langskomen.” “Ja, maar het is zo moeilijk, de vette dingen zijn lekkerder, ik hou niet van groenten.” ”Nou ik ga je helpen, ik ga een lekkere salade voor je maken, die je echt met plezier naar binnen gaat werken. Als je die hebt geproefd, wil je niets anders. Ik ga het allemaal halen bij de supermarkt, maar neem eerst even een douche en ga me aankleden.”

Een half uurtje later kom ik weer binnen. Jaapie heeft zich ook gedoucht en loopt weer in zijn badjas. “Zal ik jou eens laten zien wat ik allemaal gekocht heb?” vraag ik als ik mijn jas weer aan de kapstok hang?” Hij knikt instemmend. Ik ga op de bank zitten, Jaapie ploft tegenover me in een luie stoel. “Het wordt een soort pakjesavond jongen, maar ik pak de cadeautjes voor je uit. Je krijgt een salade van rauwe groenten, maar ik ze al van een dressing voorzien.” Op dat moment pak ik twee tomaten uit de tas en breng ze naar mijn mond. Sensueel lik over de tomaten. Ik kreun er zelfs een beetje bij. Ik zie dat het effect heeft op mijn toeschouwer. Ongegeneerd opent hij zijn badjas. Vanonder zijn dikke buik groeit zijn pik zienderogen. “Zie je wel dat je het lekker vindt.” Ik leg de tomaten op de salontafel en graai weer in de tas. Ik haal er een bos selderij uit en breek er een stengel af. Vervolgens spreidt ik mijn benen, schuif mijn stringetje iets opzij en steek de stengel in mijn kutje. Deze haal ik vervolgens heen en weer. De pik van mijn bewonderaar staat nu al fier overeind. “Kom, wil jij de groentes wassen in mijn kutje en ze van de juiste dressing voorzien?” Dat is niet tegen dovenmansoren gezegd. Binnen een paar tellen knielt Jaapie tussen mijn benen en neemt mijn taak over. Wat is dit geil zeg, Ik kreun luidruchtig en streel de jongeman door zijn haren.

Na een paar minuten haal ik een komkommer tevoorschijn, Jaapie begrijpt meteen de bedoeling en steekt het groene ding in mijn kutje. Terwijl de komkommer heen en weer gaat en diep mijn neukgrotje in gaat, bewerk ik met 2 vingers mijn klitje. Al snel kom ik schreeuwend klaar. Kutsappen spuiten naar buiten over de rest van de vegan-dildo en over de hand van Jaapie. Druipend van het kutgeil belandt de komkommer naast de selderijstengel en de tomaten op de salontafel. Een maiskolf is vervolgens aan de beurt. Ik ontdoe het ding snel van de harde bladeren en overhandig het aan de tijdelijke groenteboer. Mijn kut staat inmiddels wagenwijd open. De maiskolf vindt eenvoudig de weg naar binnen. Wow, dit is voor het eerst dat er zo’n maiskolf in mijn geile kut zit, maar wat is dit lekker zeg. Door de ribbels voelt het aan als een pik, waarop aan de buitenkant de aders stevig kloppen. Weer volgt er een orgasme en het ding komt uiteindelijk glinsterend van het kutvocht op de tafel terecht.

Nu is het mijn beurt om een showtje te geven. Ik pak een krop ijsbergsla uit de tas, haal er een paar bladeren vanaf en haal die tussen mijn lipjes door. Jaapie vindt het maar wat geil allemaal en ontdoet zich van zijn badjas. Die wil natuurlijk zo mijn natte neukgleuf in, maar ik heb andere plannen. Als laatste pak ik een bos wortelen, trek er de grootste uit en overhandig die. Hij wil deze meteen in mijn kut steken, maar ik wou hem tegen. Ik pak een fles slaolie uit de tas en besprenkel de wortel er mee. Vervolgens sta ik op, laat mijn stringetje zakken en plof weer neer op de bank, maar nu niet op mijn geile reet, maar op mijn buik. Ik trek mijn rokje wat omhoog en zeg: “Deze mag je in mijn kont steken en ga maar lekker te keer.” Nou dat wil hij wel de wortel zit er binnen een paar tellen helemaal in en gaat in een moordend tempo heen en weer. Ik vinger ondertussen mijn kutje. “Kom Jaap” roep ik na een tijdje, “leg die wortel maar weg en steek je geile pik eens in mijn kont.” In een mum van tijd heeft Jaap de grote wisseltruc gedaan. Zijn grote dikke pik gaat tot aan zijn ballen in mijn reet. Minutenlang stoot hij diep en hard. Ik vinger mezelf wel twee keer klaar. Een derde keer volgt ook nog, als ik het warme sperma in mijn darmen gepompt voel worden.

“Wat was dit lekker zeg Megan. Ik ga zeker vanaf nu meer salades eten en elke keer zal ik denken aan deze neukpartij. Deze eerste maaltijd ga ik vanavond met veel smaak naar binnen werken.” “”Fijn dat je zo genoten hebt, ga iedere zaterdagochtend op de weegschaal staan. We wegen je straks, bij iedere 5 kilo die je af valt mag je me een appje sturen, dan kom ik je belonen.”
Lees verder in: De Trein Gemist - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Trein, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Nieuwe Leraar - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder, Dochter, Tiener, Leraar, Studenten, Oraal, Zuigen, Sperma,
"Ik had onmiddellijk de indruk dat Lydia Heylighers meer ge nteresseerd was in mijn persoon dan in het bijwerken van haar dochter. Het duurde in ieder geval een kwartier vooraleer ik Silke te zien kreeg. In de ruime vestibule, volledig bekleed met gla..."
20-05
9.4
Hulp In Huis - 1Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Huishoudster,
"Recent ben ik Alex, 29 met mijn vriendin Lotte 28 verhuisd naar een rijtjeswoning in Rotterdam. Het is ruimer dan ons vorige appartement en we genieten enorm van de extra ruimte. Wel merkten we dat het huishouden flink meer tijd kost en dat viel ..."
20-05
8.5
Niemand Zeggen - 16Door: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Trilei, Kantoor, Toilet, Vingeren,
"De tijd leek te vliegen. Er was een week verstreken sinds Sofie met Stephan in bad was geweest. De band tussen Stephan en Jeffrey leek te zijn verbeterd. Stephan deed niet meer kortaf en bracht hem zelfs een paar keer een kop koffie. Ze had hen zelfs..."
20-05
9.4
Hilde En SuzanneDoor: Sexwriter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strapon, Anaal, Vriendinnen,
"Hilde was sinds kort mijn vriendin. Ze had een afspraak gemaakt met haar vriendin Suzanne. Ik wist wel dat ze het over mij gingen hebben. Die 2 bespraken echt alles. Van mijn bed prestaties tot mijn scheten onder de lakens. Hilde wa..."
20-05
8.0
Lea - 2Door: Johnnie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De dagen na haar eerste kennismaking met het maken van een porno film, denkt Lea vaak terug. Het was lekker, het was opwindend. Schuldgevoelens naar haar man waren er niet echt. Het was werk. Niets meer en niet minder houdt ze zichzelf voor. Alhoewel..."
19-05
9.2
BetraptDoor: Gerard
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Betrapt, Kort,
"Normaal appt mijn vrouw nooit als ik op het werk ben, maar nu schrik ik flink als de eerste fotos binnenkomen. Daarna belt ze meteen. Haar stemming is verre van lief. Gisteren was ik alleen thuis na de gebruikelijke klusjes keek ik dan vaak..."
19-05
7.8
Zinderende Vakantie - 8Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Lingerie, Prostitutie, Vakantie,
"Een paar maanden later, sta ik in mijn slaapkamer voor de spiegel. Ik heb vanavond mijn eerste date als escort met een klant. Ik staar naar mijn spiegelbeeld, mijn hart bonzend in mijn keel terwijl ik mezelf probeer te overtuigen dat ik dit kan doen...."
19-05
9.4
Gechanteerd Door Het ...Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurmeisje, Plagen, Vingeren,
" Zo lieve lezers, een nieuwe serie over de belevenissen van een man. Dat lijkt zo op het eerste gezicht doodgewoon en niet iets om zoveel afleveringen over te schrijven, maar w l over d ze man Hij beleeft namelijk nogal wat Eerst wordt hij schaam..."
19-05
8.8
De Nieuwe Leraar - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Date, Dating, Leraar, School, Secretaresse,
"Wanneer ik op dinsdag het tweede lesuur 3b binnenstap, zie ik onmiddellijk dat Silke er niet is. Ik besluit er niets over te zeggen of te vragen. Het zou waarschijnlijk weer leiden tot onrust. Ik merk wel dat Cynthia hooghartig op haar stoel troont, ..."
19-05
9.4
De Koene Koerier -1-Door: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Wenen,
" Terwijl Andreasz niet al te ver van de ingang van de keizerlijke stallen een paard roskamt houdt hij de komst van Anna in de gaten. Ze is een van de leukste en mooiste keukenmeisjes van de Weense Hofburg en meestal brengt ze rond de..."
19-05
9.4
Gered Door Een VreemdeDoor: Amethist
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Neuken, Vingeren,
"Dit verhaal is gebaseerd op een kort verhaal wat ik ooit lang geleden heb gelezen. Het is n van mijn favoriete fantasie n geworden. Ik hoop dat jullie er ook lol en geilheid aan beleven. Wat ontzettend fijn dat het eindelijk mooi weer is...."
19-05
9.1
Mia, 67 JaarDoor: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Beffen, Klaarkomen,
"Vorige week was het garage verkoop in een deelgemeente van bij ons, op facebook had ik tim gezien dat mia onze caf bazin van de sportclub van alles verkocht. Mijn oog was gevallen op een saladebar en ik belde haar op. Mia vertelde dat deze slecht..."
18-05
9.0