Klik hier voor meer...
Oelewapper
Oelewapper
Ik ben een Belgische man die in de ban is geraakt door sommige verhalen op deze site. Het gaat niet zozeer om het thema als wel om de beleving die de opwindende verhalen optilt naar een realistischer niveau. Lees wat dit betreft zeker de verhalen van Marlies, Yourcaptain, Roberteros, Fabulas Publicanus, Slet Julia, Aphrodite, Nicky96, Eline89, Zazie, Keith, Floor, Dannyboy, Stanzie, Brechtje.S, Kas41 en Francisca02.
Ook de verhalen van Leen boeien me uitermate door het avontuurlijke karakter.
Ik hoop dit zelf ook te kunnen bereiken.

Reageren mag altijd, via een reactie op deze site of via oele.wapper@outlook.com

Zomernacht
Na een avondje uit met collega's kan Thijs de aanranding van zijn buurmeisje Merel vermijden. Dit voorval leidt tot gebeurtenissen waarbij hij ontdekt dat niets is wat het leek.

De gloed
Een fantasyreeks waarin de strijd tussen goed en kwaad wordt gevoerd. Alles begint in een wiccacoven, waar Mats in een bijzonder ritueel wordt geofferd aan de Godin.

Verruim je horizon
In deze samenwerking met de beminnelijke schrijfster Slet Julia belandt hij als romantische ziel op een sletjesveiling. Julia weet hem zo erg te raken dat hij op haar biedt in de hoop haar te kunnen redden van de onderdanigheid.
In deze reeks proberen we van twee uiterste belevingen één verhaal te maken, om tot het midden van die twee werelden te komen en beiden iets te leren van elkaars wereld.

The lady in red
Een waargebeurd verhaal. Een gebeurtenis die in mijn geheugen staat gebrand.

A Christmas Carol
Een moderne bewerking van de klassieker van Charles Dickens. Tom is een harde zakenman die over lijken gaat. Op kerstavond komt hij thuis. Zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

De engel des doods
In deze samenwerking met de geweldige schrijfster Leen gaan de rechercheurs Marc en Myriam op zoek naar een mysterieuze seriemoordenaar.

Onverwacht opwindende beroepen
Wat als we vier personages met hun eigen persoonlijkheid telkens in een ander beroep zouden plaatsen? Wat als we hen laten ontdekken dat hun beroep ook opwindend kan zijn?
Elk verhaal van deze reeks is een parallel universum waarin Ben, Bianca, Elly en Erik een andere beroepskeuze hebben gemaakt.

De uitwisseling
In deze samenwerking met de onvoorstelbaar geile schrijfster Floor ontmoeten twee verhalenreeksen elkaar. Haar eigen Floor kom door een uitwisselingsproject in mijn Zomernachtgezin terecht. We vertellen beiden hetzelfde verhaal, maar op onze eigen manier verteld.

Het lek
Dit verhaal schreef ik voor de lieve en opwindende lezeres Ilse. In deze fantasie van haar vraagt ze de hulp van haar buurman als een lekkende kraan haar danig op de zenuwen werkt. Dat ze die ochtend geil wakker werd, is een ander probleem.
Later zei Ilse me dat ze stiekem hoopte op een vervolg.

Met geilheid geslagen
Tijdens een mailwisseling met de fijne schrijfster Geile Sandra is een kleine schrijfoefening om in maximum 10 zinnen opwinding te creëren, een beetje uit de hand gelopen. Het resultaat was deze ode aan de verhalen van Sandra.

Evelyn
Een grapje op Whatsapp werd een sfeervol stukje tekst. Voor ik het wist, ontaardde het in een ode aan een van de stoerste (en tegelijk liefste) meiden die ik ken. Jihaaaaaaaa!

Gedeelde fantasie
Ik ontdekte dat ik een fantasie deelde met een andere schrijver. Voor haar was het een onderdanig iets met een bratty inslag. Voor mij was het iets romantisch, met de nadruk op het verwennen. Ik schreef voor haar een verhaal dat aantoonde dat beiden tegelijk mogelijk zijn. Onlangs publiceerde ze haar eigen versie van dit verhaal. Daarom wil ik het origineel ook met jullie delen.

Door het raam
Hoe ontstaat inspiratie voor een verhaal? In dit geval was er een combinatie van factoren. Het lezen van de schitterende reeks Kijken, het voorbijrijden van een huis waar de lichten achter het grote raam je aandacht trekken, een youtubefilmpje. Op zoek naar een naam voor het hoofdpersonage sloot ik mijn ogen en ik zag de immer opgewekte schrijfster en muze in andere verhalen Lotte voor me. Ze zei "ja".

In een klein hoekje
Na het lezen van een verhaal op haar profiel kwam ik in contact met de charmante genietster Tess. Ze vroeg of ik voor haar een verhaal wou schrijven. Ze vertelde me enkele dingen die ze meegemaakt heeft. Ook maakte ze me deelgenoot in haar fantasiewereld. In mijn verhaal probeer ik beide te combineren. De vraag is welke verhaal ze echt heeft beleefd en welke ze ooit zou willen meemaken.

Ons dorp - op vakantie
Toen de lieve Gina (die er alles aan doet om niet lief gevonden te worden, maar het voor mij toch niet kan verbergen dat ze wel degelijk lief is) me vroeg of ik haar reeks wou aanvullen met Oelebijdrages waarbij ik dan ook nog eens in haar vel mocht kruipen, kon ik geen nee zeggen. Deze uitdaging om mijn eigen romantische grenzen af te tasten mocht ik niet laten liggen. Het was een leuke ervaring om ook eens stoer te zijn.
Het resultaat vind je hier en op haar profiel.

Alter ego
Bijna drie jaar na het eerste digitale contact met Eline89, een van de beste schrijfsters op deze site (de anderen weten ook wel dat ik hen bewonder), vroeg ze me of ik voor haar ook eens een kort verhaaltje wou schrijven. Ik twijfelde geen seconde. Het werd een ode aan een goede vriendin en een eerbetoon aan een meeslepende schrijver.

Het paradijs
Floortje is een van de schrijfsters op deze site die tot de verbeelding spreekt. Met haar woorden weet ze steeds weer een luststorm te ontketenen. Daarnaast is ze een bijzonder lieve jonge vrouw die ik met trots een vriendin mag noemen. Vanzelfsprekend verdient ze een verhaal dat een ode aan haar brengt.
Hoogste Cijfer: Oelewapper, De Uitwisseling - 7: Geblinddoekt
Meest Gelezen: Zomernacht - 1: De Eerste Nacht
Aantal Verhalen: 67
Geplaatste Reacties: 3227
E-Mail Adres: oele.wapper@outlook.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Het ParadijsDoor: Oelewapper
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Ameland, Duinen, Eiland, Flirten, Naakt, Plas, Plassen,
" i Voor b Floortje b , omdat ze is wie ze is. i Ik staar uit het raam van de overzetboot. Al een hele tijd zie ik het eiland voorbijglijden waar ik straks voet..."
07-05-24
9.4
Het Lek - 3Door: Oelewapper
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kwartet, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
" i Voor Ilse, die zoveel meer verdient. i Ilse opende haar ogen. Het was nog nacht. Het blauwige licht van de maan schemerde lichtjes in de donkere kamer en zorgde ervoor dat ze toch nog iets meende te kunnen zien. Wat had haa..."
05-06-23
9.5
Alter EgoDoor: Oelewapper
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Masturbatie, Masturberen, Satisfyer,
" i Voor Eline89, omdat ze het verdient. De vrouw n de schrijfster. i i Ik begin wat sneller in haar te bewegen. Mijn ballen staan nu al op springen, maar ik probeer me in te houden. Hijgend haalt ze adem, ..."
01-05-23
9.1
Verruim Je Horizon - 11: Vrijdag - SlotDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blinddoek, Bondage, Kasteel, Keuken, Meester, Slet, Sletje, Vastgebonden,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
01-01-23
9.2
Verruim Je Horizon - 10: DonderdagDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dominantie, Handboeien, Slet, Sletje,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
17-08-22
9.2
Vermist: Aphrodite / Bambi!Door: Oelewapper
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Detective,
"De ventilator aan het plafond bracht geen soelaas. De hittegolf duurde nu al enkele dagen en meer dan de warme lucht verplaatsen in het kleine kantoor van de priv detectives Danny en Oele, deden de draaiende wieken niet. Ze hielden de ramen angstvall..."
25-05-22
8.0
Verruim Je Horizon - 9: WoensdagDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bikini, Scheren, Slet, Sletje, Strand, Verleiden, Zee,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
02-05-22
9.1
In Een Klein Hoekje - 2: SlotDoor: Oelewapper
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Feest, Massage, Meerdere Mannen, School,
" i Voor Tess22 Opwinding zit letterlijk en figuurlijk in een klein hoekje. Zowel in het echt als in Tess fantasie. Enkel zij weet welk verhaal echt gebeurd is. i i Drie mannen verlustigden zich aan Tess. En a..."
15-04-22
9.2
In Een Klein Hoekje - 1Door: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Feest, Massage, Meerdere Mannen, School,
" i Voor Tess22 Opwinding zit letterlijk en figuurlijk in een klein hoekje. Zowel in het echt als in Tess fantasie. Enkel zij weet welk verhaal echt gebeurd is. i Doe je ogen maar even toe, geile gluurder lac..."
12-04-22
8.8
Het Lek - 2Door: Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Badkamer, Douchekop, Jong En Oud, Slet, Sletje,
" i Voor Ilse, die stiekem hoopte op meer i Wat een klerezooi Ilse schrok op toen Dirk luidop foeterend hun slaapkamer binnenstormde en trok snel haar vingers uit haar natte kutje. Ze veegde ze aan de lakens af. Ze was ..."
05-02-22
9.2
Door Het Raam - 3: Driemaal Is Scheepsrecht (slot...Door: Oelewapper
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Intiem, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
" i Ge nspireerd door LotteKink i Elke keer als hij de neiging had om uit het raam te kijken, riep de stem van Willems geweten hem tot de orde. Hoewel hij zichzelf de vorige avond in de hand had weten te houden, was de situatie nog meer o..."
14-01-22
9.2
Door Het Raam - 2: Tussen Twee VurenDoor: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Intiem, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
" i Ge nspireerd door LotteKink i Was het daar Amy stond met haar handen boven haar ogen tegen het grote raam van Lottes kamer naar het kantoorgebouw aan de overkant van de straat te kijken. Hier en daar zag ze grote met TL lampen..."
07-01-22
9.2
Door Het Raam - 1: Op Het Eerste GezichtDoor: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Intiem, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
" i Ge nspireerd door LotteKink en https www.youtube.com watch v 4EK4E9nCeYI i Dank je dat je dit vandaag nog in orde wil brengen. Je bent een waardevol lid van ons team. ..."
01-01-22
9.2
Gedeelde FantasieDoor: Oelewapper
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Slet, Sletje,
" i Voor je weet wel wie, de originele versie van onze gedeelde fantasie i Je bent zenuwachtig. Ik zie het aan de gespannen trek in je mondhoeken. Je ogen zijn wat naar de grond gericht. Je weet waarom je hier bent, wat je hier komt do..."
27-12-21
9.1
EvelynDoor: Oelewapper
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Oraal,
" i Voor een stoere cowgirl. Jihaaaaaaaa i Zodra Fred de hoofdstraat van Memory Town inreed, wist hij dat het hommeles was. Het anders zo drukke stadje was helemaal verlaten. Geen winkelende dames die hem strak in het corset toewuifde..."
20-12-21
9.1
Een Opwindende Kerstavond (oelewapper)Door: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Lift, Strippen, Striptease,
"Ruben slaakte een diepe zucht toen hij de liftdeuren zag dichtschuiven. Hij was net als laatste op zijn werk vertrokken. Het was niet de eerste keer. Vandaag voelde hij zich echter door zijn collega s wat in de steek gelaten. Iedereen had w..."
24-12-21
9.3
Met Geilheid GeslagenDoor: Oelewapper
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Tiener, Voyeurisme,
" i Voor GeileSandra i De schemering was ingetreden. In de universiteitsstad bruiste het nog steeds van het leven. De eerste lesweek zat erop. Na een regenachtige vakantie had de zon toch nog een veldslag tegen de grijze wolken ..."
15-10-21
9.2
Verruim Je Horizon - 8: DinsdagDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Onderdanig, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Slet, Sletje, Vastgebonden,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
12-10-21
9.5
Oelewapper, De Uitwisseling - 11: Slot, De Bosnim...Door: Oelewapper
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Kwartet, Onderdanig, Oraal,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtgez..."
08-10-21
9.4
Oelewapper, De Uitwisseling - 10: Ardennenoffensi...Door: Oelewapper
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje, Onderdanig, Tiener, Trio, Voyeurisme,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtgez..."
10-09-21
9.5
Onverwacht Opwindende Beroepen - 4: De Porno-indu...Door: Oelewapper
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Porno, Pornofilm, Pornoster, Verleiden,
" i Wat als we vier personages met hun eigen persoonlijkheid telkens in een ander beroep zouden plaatsen Wat als we hen laten ontdekken dat hun beroep ook opwindend kan zijn Elk verhaal van deze reeks is een parallel universum waarin Ben, Bianca..."
15-08-21
8.9
Oelewapper, De Uitwisseling - 9: De OntmaagdingDoor: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Vakantie,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtgez..."
10-08-21
9.2
Onverwacht Opwindende Beroepen - 3: De Schoenenwi...Door: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Kousen, Nylon, Voeten, Voyeurisme,
" i Wat als we vier personages met hun eigen persoonlijkheid telkens in een ander beroep zouden plaatsen Wat als we hen laten ontdekken dat hun beroep ook opwindend kan zijn Elk verhaal van deze reeks is een parallel universum waarin Ben, Bianca..."
30-07-21
8.8
Verruim Je Horizon - 7: Maandag, Gespannen Ontlad...Door: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gehoorzaam, Openbaar, Restaurant, Slet, Sletje, Terras, Voyeurisme,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
16-07-21
9.4
Oelewapper, De Uitwisseling - 8: 1988, Hanneke En...Door: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamperen, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Vakantie, Vingeren,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtgez..."
13-07-21
9.2
Het Lek - 1Door: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurman, Buurmeisje, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio, Vreemdgaan,
" i Voor Ilse i Tik, tik, tik, tik, tik. De blik in Ilses ogen toen ze het monotone geluid van de lekkende kraan in de open keuken weer hoorde, sprak boekdelen. Ze had al enkele malen tegen haar vriend Dirk gezegd dat er een lo..."
27-06-21
9.1
Verruim Je Horizon - 6: Maandag, Toenemende HitteDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Sauna, Slet, Sletje, Voyeurisme,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
11-06-21
9.2
De Engel Des Doods - 7: SlotDoor: Leen En Oelewapper
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Detective, Vastgebonden, Vluggertje,
" i Mannen zijn onbetrouwbare demonen. Ze laten zich leiden door hun zwakte. Dat wat hun sterkte is en van hen Goden zou kunnen maken, is tegelijk hun ondergang. Omdat ze te zwak zijn om met de macht ervan om te gaan. Elke vrouw snakt ernaar om ha..."
10-06-21
9.1
Oelewapper, De Uitwisseling - 7: GeblinddoektDoor: Oelewapper
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blinddoek, Masturbatie, Masturberen, Onderdanig, Pijpen,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtgez..."
31-05-21
9.6
De Engel Des Doods - 6Door: Leen En Oelewapper
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Detective,
" i Ik ben er helemaal klaar voor. Dit wordt mijn moeilijkste opdracht tot op heden. Zal het doel van mijn redding ditmaal net zo vertrouwend en welwillig zijn Ik verwacht wel wat tegenwerk. Vannacht heb ik mijn plan helemaal uitgedacht. Elk mog..."
14-05-21
9.3
Oelewapper, De Uitwisseling - 6: Dieper OnderzoekDoor: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Oraal, Trio, Voyeurisme,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernac..."
11-05-21
9.1
Oelewapper, De Uitwisseling - 5: Het OnderzoekDoor: Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernac..."
27-04-21
9.2
Oelewapper, De Uitwisseling - 4: Terug Naar HuisDoor: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Auto, Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Oraal, Parkeerplaats, Parking, Voyeurisme,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtgez..."
17-04-21
9.2
De Engel Des Doods - 5Door: Leen En Oelewapper
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Collega,
" We zijn blij om te kunnen meedelen dat we na slechts vier dagen de dubbele moord op twee jonge meisjes in onze stad hebben kunnen oplossen. De commissaris klonk opgewekt toen hij de verzamelde pers toesprak. Normaal gezien zouden Marc en Myriam mee..."
10-04-21
9.4
Oelewapper, De Uitwisseling - 3: De Kracht Van Ve...Door: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Met Familie, Plas, Plassen,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtgez..."
10-04-21
9.2
De Engel Des Doods - 4Door: Leen En Oelewapper
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Politie, Romantiek, Voyeurisme,
" i Allemaal willen ze iets van me. Ze graaien naar me en pakken het van me af. Mijn zorgzaamheid, mijn lijf, mijn skills, mijn tieten, mijn kut. En als ze het hebben, dan verfrommelen ze me en gooien me weg. Ik krijg niets terug. Nooit. Het bego..."
30-03-21
9.4
Oelewapper, De Uitwisseling - 2: Merel OntdekkenDoor: Oelewapper
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurmeisje, Ontdekken, Oraal, Pijpen, Trio, Whatsapp,
" i Voor de reeks De uitwisseling werken schrijvers Floor en Oelewapper samen. We schrijven telkens hetzelfde verhaal maar dan anders. Om de lengte van het verhaal niet te lang te laten worden, willen we onze eigen versie onder ons eigen profiel pla..."
24-03-21
9.1
Oelewapper, De Uitwisseling - 1: Het Hete Zomerna...Door: Oelewapper
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Trio, Zomer,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernac..."
09-03-21
9.1
De Engel Des Doods - 3Door: Leen En Oelewapper
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Vingeren,
" i Heb ik me vergist Ik pak mijn gsm van het nachtkastje en zie tientallen gemiste berichtjes. Evy zoekt geen genezing. Ze klampt zich krampachtig aan me vast. Haar woorden van liefde zijn geen uiting van geven, maar van nemen. Onder de douc..."
04-03-21
9.3
Onverwacht Opwindende Beroepen - 2: De Farma Indu...Door: Oelewapper
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Werk,
" i Wat als we vier personages met hun eigen persoonlijkheid telkens in een ander beroep zouden plaatsen Wat als we hen laten ontdekken dat hun beroep ook opwindend kan zijn Elk verhaal van deze reeks is een parallel universum waarin Ben, Bianca..."
19-02-21
8.9
Verruim Je Horizon - 5: ZondagDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Meester, Onderdanig, Oraal, Pijpen, Slet, Sletje, Standje 69,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
13-02-21
9.2
De Engel Des Doods - 2Door: Leen En Oelewapper
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Oraal,
" i Zachtjes streel ik met n hand de borsten van Evy. Staalhard drukken haar tepels tegen mijn handpalm. Ze ligt tussen mijn benen in bad. Haar hoofd ligt schuin naar me toe gericht. We kussen. Onze tongen voeren een passionele tango uit. Mijn ander..."
09-02-21
9.0
Onverwacht Opwindende Beroepen - 1: De RechercheDoor: Oelewapper
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Collega, Openbaar,
" i Toon mij je boekenkast en ik vertel je wie je bent. Je bent wat je eet. Je bent wat je denkt. De zoektocht naar wie we zijn, werd al door velen geboekstaafd. Het grootste deel van ons leven brengen we echter op ons werk door. Het kan dus..."
25-01-21
9.3
De Engel Des Doods - 1Door: Leen En Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
" i Eerst was er paniek geweest. Had ik haar keel net iets te lang dichtgeknepen Waarom had ze niets aangegeven Ze had niet gesparteld. Haar mond had niet krampachtig naar lucht gehapt. Op het moment dat ze gepenetreerd werd, was er een gl..."
23-01-21
8.9
A Christmas Carol - 4: De Geest Van De Toekomst E...Door: Oelewapper
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Toekomst,
"Op het moment dat Tom langzaam weggleed in een droom waarin hij Ilses lichaam zou verkennen, voelde hij een ijskoude vinger op zijn voorhoofd. Hij was onmiddellijk klaarwakker. De kilte trok als een mistbank doorheen zijn hele lichaam. Van ..."
31-12-20
9.2
A Christmas Carol - 3: De Geest Van Het HedenDoor: Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen,
"Om twee uur ging de wekker van Tom af. Vanuit een automatisme zette hij de wekker stop. Hij hield zijn ogen echter stijf dichtgedrukt. Het blootleggen van de herinneringen die hij jarenlang zorgvuldig had opgeborgen in de vergeetput van zijn..."
29-12-20
9.3
A Christmas Carol - 2: De Geest Van Het VerledenDoor: Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Zus,
"Lijkbleek stond Tom in het deurgat van zijn woonkamer. Hij staarde naar de gedaante van zijn zus die zeven jaar geleden overleden was. Op de lippen van Karen lag het cynische lachje dat hij zo goed kende. Wat is dit Wat heeft dit te beteke..."
26-12-20
9.2
A Christmas Carol - 1: Het Geheim Van Het SuccesDoor: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Kerst, Kerstmis, Prostitutie,
"Met n duw drukte Tom zijn pik recht de kut in van de hoer die voorovergebogen over zijn bureau lag. Hij keek door het grote raam van zijn kantoor naar de stad die zich onder hem uitstrekte. Ze kreunde en zuchtte bij elke beweging van deze neukbeurt..."
21-12-20
9.2
The Lady In RedDoor: Oelewapper
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeurisme,
"Ik ben een zomermens. Het licht van de zomerzon maakt kleuren feller en helderder. Dit heldere maakt mensen vrolijk en door hun lach worden ze sowieso mooier. Toen ik de voordeur achter me dichttrok en de zalige warmte van de zon als een dek..."
14-12-20
8.9
De Gloed - 6: Slot: De Drie ZustersDoor: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
" Lamashtu, wat heb je gedaan Megaera keek verbijsterd naar haar zus die gelaten stond te kijken naar het levenloze lichaam van Aphrodite. Ze is een stap te ver gegaan. Jonas was van mij. Aphrodite, Lamashtu en Megaera waren een d..."
24-11-20
9.2
Verruim Je Horizon - 4: ZaterdagDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Slet, Sletje, Vingeren, Voyeurisme,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
20-11-20
9.0
De Gloed - 5: Kaarten Op TafelDoor: Oelewapper
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Extreme,
"De profetie, vrij vertaald van een Keltische inscriptie, ontdekt in Stonehenge i De dag dat de derde zuster de balans tussen leven en dood niet kan bewaren Zal een heldin strijdbaar de woelige wateren bevaren Aan te weinig kracht z..."
11-11-20
9.0
Verruim Je Horizon - 3: Vrijdag, Een Nieuwe ThuisDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Onderdanig, Slet, Sletje,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
07-11-20
8.4
Verruim Je Horizon - 2: Vrijdag, De VeilingDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Veiling,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
03-11-20
8.6
De Gloed - 4: Onomkeerbare KeuzesDoor: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Extreme,
"Een bestelwagen kwam met gierende banden de parking opgereden. Hij kwam vlak voor Julia en Mats tot stilstand. De zijdeur schoof open. Ze keken recht in de loop van een pistool. Het wapen werd vastgehouden door een grote, brede man. Hij was..."
29-10-20
9.2
Verruim Je Horizon - 1: Vrijdag, De AankomstDoor: Slet Julia & Oelewapper
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slet, Sletje, Veiling,
" i Dit verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen Slet Julia en Oelewapper. Onze manier van schrijven en onze belevingen in onze verhalen zijn compleet verschillend, van romantisch tot extreem...."
23-10-20
8.8
De Gloed - 3: De ZoektochtDoor: Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Romantiek,
"Julia zat met haar poesje op Mats mond. Hij kon zichzelf niet bedwingen en drukte voorzichtig zijn tong tegen de malse lichtgezwollen lippen van Julia. Begeerte maakte zich van haar meester en ze kon een lange zachte kreun niet onderdrukken. ..."
13-10-20
9.1
Zomernacht - 8: SlotDoor: Oelewapper
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Strand, Trio, Vakantie, Zomer,
" b Krk augustus 2018 b Koen en Dorien stonden op de promenade van de jachthaven in Krk. Koen omarmde Dorien, die dolverliefd naar hem opkeek. Deze reis voelde nu al aan als een tweede huwelijksreis. Het was de eerste keer in 16 jaar dat ..."
02-10-20
9.4
De Gloed - 2: De OndervragingDoor: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Extreme,
"De imposante universiteitsbibliotheek van Leuven kijkt uit op het Ladeuzeplein, een vrij lege vlakte met aan de zijkanten wat zitbanken en bomen. In het midden van dit plein staat de Totem, een kunstwerk van Jan Fabre. Het is een 23 meter hoge inox n..."
23-09-20
8.9
Zomernacht - 7: Wachten Op MarliesDoor: Oelewapper
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Buren, Masturbatie, Masturberen, Zomer,
"Rondom Merel en mij leek iedereen tot leven te komen. Drank en hapjes verschenen terug op de tuintafel waarop net nog drie naakte vrouwen hadden gelegen. Kobe en Tom wilden natuurlijk weten wat er thuis allemaal was gebeurd. Wat ze bij thuiskomt van ..."
08-09-20
9.3
Zomernacht - 6: De Tweede NachtDoor: Oelewapper
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buren, Buurman, Buurmeisje, Buurvrouw, Masturbatie, Masturberen, Zomer,
"Na het avondeten lagen Lieze en ik lepeltjesgewijs in de zetel wat naar tv te kijken. Na onze langgerekte vrijpartij hadden we ons licht gekleed. Lieze had enkel een lang slaaphemd aan, en ik had een ruime schort met een t shirt aangedaan. Ondergoed ..."
24-08-20
9.3
Zomernacht - 5: DoorbraakDoor: Oelewapper
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Masturbatie, Masturberen, Zomer,
"Uitgeteld lagen we op bed. Ik kon me niet meer herinneren wanneer ik nog zo passioneel met mijn vrouw had gevrijd. Of moest ik geneukt zeggen We waren nu 23 jaar getrouwd, en doorheen de jaren was ons seksleven langzaam verwaterd. E n keer per week ..."
18-08-20
9.3
Zomernacht - 4: LiezeDoor: Oelewapper
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Onderdanig, Zomer,
"Tot op heden ben ik altijd een rustige en beetje conservatieve man geweest. Getrouwd met mijn jeugdliefde Lieze, vader van een zoon, goede job. Standvastigheid was een beetje mijn motto geworden. De voorbije 24 uur werd mijn leven echter zwaar door e..."
11-08-20
9.3
Zomernacht - 3: MerelDoor: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Buurmeisje, Masturbatie, Masturberen, Zomer,
"Een leeg huis wachtte me. Ik nam een pintje uit de koelkast en ging ermee naar mijn tuin. Op het terras zette ik me op een tuinstoel, starend over het gras. Mijn hele wezen werd doordrenkt door een immens schuldgevoel. De voorbije 12 uren waren inten..."
05-08-20
9.3
Zomernacht - 2: MarliesDoor: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Likken, Zomer,
" Komaan, slaapkop, opstaan Met een wilde ruk trok mijn vrouw de gordijnen open. Het is al 10 uur. Licht kreunend kwam ik recht in bed. Ik voelde me doodmoe. Lieze keek geamuseerd op me neer. Tja, s avonds grote Jan, s morgens klein..."
02-08-20
9.2
De Gloed - 1: De CeremonieDoor: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Op het moment dat de geut poesjessap in zijn mond spoot, vroeg Mats zich af hoe hij in deze situatie was beland. Enkele uren geleden was Mats de bibliotheek binnengewandeld om een gereserveerd boek op te halen. Het was zoals steeds op zater..."
31-07-20
8.8
Zomernacht - 1: De Eerste NachtDoor: Oelewapper
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Zomer,
"Het was lang geleden dat ik nog zo had genoten. Het was half augustus, zomers warm. De laatste dagen van mijn vakantie waren aangebroken en ik had de dag zowat in mijn tuin doorgebracht. In de late namiddag had ik een berichtje van een collega gekreg..."
29-07-20
9.2