63.187 Gratis Sexverhalen
Roberteros
Roberteros
Ik ben een man met een brede interesse in vele vormen van erotisch genot. Noem het seks, noem het porno, er is keus te over. Het gaat in mijn verhalen om genieten en genot. Zonder genot geen genieten en zonder genieten geen genot. Al schrijvend leer ik veel, ook over mijzelf en ook over anderen.

Een aantal verhalen of series zijn geschreven op verzoek soms op basis van een beetje input van de aanvrager. De rest is verzonnen en past in mijn belevingswereld of in die van anderen.

Een aantal verhalenreeksen zijn nog niet klaar en misschien komen die ook nooit af, niet omdat ik mij verveel maar gewoon omdat er andere verhalen zijn die meer of eerder aandacht vragen. een verhaal schrijven kost tijd en tijd is ook voor mij nog steeds schaars.

Ik hoop dat de lezers genieten van wat ik schrijf. Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je daar zin in hebt. We leven in een vrije wereld toch? Veel leesplezier

Hoogste Cijfer: De Wedergeboorte Van De Lust - 19: Veel Opeenvolgende Gebeurtenissen
Meest Gelezen: Ont”spannend” Weekend Met Mijn Dochter - 1
Aantal Verhalen: 111
Geplaatste Reacties: 210
E-Mail Adres: borko59@outlook.com
ALLE VERHALEN VAN Roberteros
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Wedergeboorte Van De Lust - 23Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Pijpen, Plagen,
"Hoofdstuk 23 Nog meer verrassingen Wanneer ik mijn ogen open, dringt het licht van de dag mijn netvlies binnen. Ik heb geen idee hoe laat het is. Een blik op mijn horloge vertelt mij dat het tegen 11 uur is. Het bed is verder leeg. De slaa..."
21-05-24
9.6
De Wedergeboorte Van De Lust - 22: Politieagentje...Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijn, Pijpen, Plagen, Rollenspel, Vernederen,
"Met piepende banden en met gillende sirenes zet ik de auto dwars voor de deur en George en ik springen uit de auto. You take the back will take the front so catch them while they try to escape. Just wait for my signal ok Ik steek mijn duim omh..."
11-05-24
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 21Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Pijpen, Verlangen,
"Ik word wakker met een heerlijk voldaan gevoel, zit vol energie na een wilde avond met een goddelijke vrouw. Ik kan me niet herinneren zo heerlijk te hebben geslapen. Wat hebben we niet gedaan of geprobeerd. Wat heb ik haar gevoeld. Het lijkt we of z..."
04-05-24
9.6
Xmissen - 3: In De GroepDoor: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen, Plagen, Tiener,
"Het is muisstil in de grote woonkamer. Alleen gejaagde ademhaling verraad dat de opwindende spanning te snijden is. Vier mannen zitten naast elkaar en vergapen zich aan vier geopende benen van evenveel opwindend geile vrouwen. Als je goed kijkt dan z..."
05-03-24
9.6
Xmissen - 2Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Opwindend, Plagen, Satisfyer, Verleiden,
" Nieuwjaarsnacht 1 januari 2024, vijf minuten over twaalf. Megan Ik sta voor het raam van mijn huis te genieten van, haast orgastisch, vuurwerk. In mijn rechterhand heb ik een glas champagne en we hebben net op elkaar..."
01-01-24
9.1
Een Opwindende Eerste KerstdagDoor: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Kerst, Kerstmis, Klaarkomen, Pijn, Pijpen, Plagen, Vastgebonden, Vernederen,
" Opmerking van de auteur Dit is een vervolgverhaal op een Kerstverhaal dat verschillende schrijvers vorig jaar hebben geschreven. Het eerste deel had een open einde met de bedoeling daar later nog eens iets mee te kunnen doen. Dat is nu ge..."
25-12-23
9.2
Karen, Megan, Marloes En Irene: Xmissen In CrimeDoor: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Plagen,
" Vrijdag 15 december 2023 15 00 Megan Opgewekt stap ik uit onze auto, een sleutel in mijn hand. Daarmee open ik de deur naar een riante villa, lekker verscholen in de bossen. Het is het weekend voor kerst en ik ben zowel ges..."
15-12-23
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 20Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11-23
9.5
De Dames Megan En Karen - 4Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Plagen, Uitdagen, Vreemdgaan,
" Karen De lustbom zit nog volledig in mij opgesloten. Met dit gevoel word ik wakker. De dag van gisteren was zo vol lust dat de neukbeurt van Kees me op dat moment iets bracht, maar het heeft niets in mij geblust. Integendeel. Mijn he..."
25-11-23
9.0
De Wedergeboorte Van De Lust - 19: Veel Opeenvolg...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Neuken, Pijpen, Spanking, Trio,
"De twee dagen daarop ben ik druk met voorbereidingen treffen en breng veel tijd door in het huis. Het liefst ben ik alleen en ik probeer dit aan Beth over te brengen wat ze gelukkig begrijpt. Ze geeft mij de ruime om het huis alleen te bezoeken. Ik b..."
22-10-23
9.7
De Dames Megan En Karen - 3Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Plagen,
" Karen Ik zit met mijn meiden achterin en Kees rijdt met Frenkie naast hem. Hij is stil voor zijn doen. Mijn jongste dochter ligt tegen mij aan en is in slaap gevallen. Irene zit op haar telefoon en kijkt me aan. Ze appt me iets. ..."
17-10-23
9.4
De Dames Megan En Karen - 2Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lust, Masturbatie, Masturberen, Milf,
" De auteur En zo bereiden twee moeders zich voor op een ontmoeting op het strand van Scheveningen. Zij hebben elkaar op verschillende momenten ontmoet en weten van elkaar waar hun verlangens zitten. Ze hebben beide verborgen verlangens..."
16-10-23
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 18: Slutwife En No...Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Lust, Pijpen,
"Verschrikt kom ik overeind en ik zie dat het pas vier uur in de ochtend is. Doorgerekend naar waar ik vandaan kom is het een uur in Nederland, dus ik heb voor mijn gevoel wel een lange nacht gemaakt. Buiten is het donker en stil. Ik blijf nog wat dra..."
16-10-23
9.6
De Dames Megan En Karen - 1Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Milf, Vingeren,
" Karen Ik ben zenuwachtig en opgewonden en weet niet wat er eerst komt of wat ik het eerste kwijt moet, want er is zoveel gebeurd. Mijn ontmoeting met de onbekende schrijver in de hotelkamer is constant in mijn actieve geheugen aanwezi..."
15-10-23
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 17: Vertrek Naar D...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik slaap de laatste nacht in mijn flatje slecht. Beelden en gevoelens jagen mij achterna. Ik voel de kus van Charlotte nog op mijn mond en de warme kut van Anke nog om mijn geslacht, aangevuld met de woorden van de dames. Ze hebben mij op directe en ..."
29-07-23
9.3
De Beurt Is Aan Megan - 2Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Met Familie, Neuken, Pijpen,
"Zo word ik uit mijn gedachte naar de realiteit van het nu getrokken wanneer ik de achterdeur open hoor gaan en mijn dochter weer naar binnen komt. Ze oogt op een bepaalde manier verdrietig en probeert dit te verbloemen achter een kleine glimlach. Ze ..."
01-07-23
8.8
De Beurt Is Aan Megan - 1Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Met Familie, Neuken, Pijpen,
"Daar zit ik dan, te staren naar een leeg scherm. Ik ben in dit geval de schrijver van erotische verhalen en ik lees de reacties op het laatste verhaal van Karen wordt opnieuw verrast. Dit verhaal is op verzoek geschreven en is bedacht uit een combina..."
01-07-23
8.9
De Wedergeboorte Van De Lust - 16: Onverwachte We...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Lust, Neuken, Onderdanig,
"Ik heb zojuist de telefoon opgenomen en mij voorgesteld. De prettige stem van een vrouw dringt mijn oorschelp binnen. Mister Meesters Spreek ik met Mister Meesters Het klinkt Engels met een Nederlandse tongval. Ja, dat klopt, wat kan ik voor u b..."
26-05-23
9.6
Karen Wordt Opnieuw VerrastDoor: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bondage, Lingerie, Neuken, Vastgebonden,
"Het licht valt via een spleet in het gordijn mijn slaapkamer binnen en ik voel hoe stijf ik ben. Mijn lichaam doet overal pijn en mijn tepels zijn gevoelig net zoals mijn beurs geneukte kutje en kontje. Wat een avond, wat een Koningsnacht. Volkomen v..."
21-05-23
9.1
De Wedergeboorte Van De Lust - 15: Twee Dagen Voo...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Lingerie, Lust, Pijpen,
"Vanavond hebben we afgesproken bij Alfred thuis. Hij is een van de andere Lusthof bewoners. Naast Alfred is ook Jeanette aanwezig, zijn toekomstige vrouw, maar ook Andre en Annemijn zullen aanwezig zijn. We zijn dus met z n zessen en ik heb ze dus no..."
08-05-23
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 14: Bouwen, Trouwe...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lust,
"De tijd vliegt tussen mijn vingers door. Aan de Lusthof wordt afgebroken, gegraven, getimmerd en weer opgebouwd. Karin gaat voortvarend met mijn website aan de slag en zij laat de ontwikkeling van de Lusthof in de vorm van tekeningen en foto s keurig..."
30-04-23
9.5
Karen's Koningsnacht 22:00Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Groepsex, Neuken, Pijpen,
" Je bent veel meer dan een kut op twee benen . Met die woorden word ik wakker na een onrustige nacht. De beelden van die dingen die ik niet gezien heb maar wel gevoeld heb spoken door mijn hoofd en maken me gekgeilgek. Die zin die door hem werd uitge..."
26-04-23
8.7
Karens' Ontdekkingsreis - 2: Fictieve Ontmoeting?...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Klaarkomen, Lingerie, Plagen, Vastgebonden, Vingeren,
"Met ingehouden adem en rode konen heb ik zojuist het eerste verhaal gelezen. Een verhaal over mij geschreven door een voor mij volkomen onbekende man. Het is fucking echt en zijn beschrijving van wat er tot nu gebeurd is klopt haast tot op de letter...."
01-04-23
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 13 Geestverwants.....Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Onderdanig, Plagen, Satisfyer,
"De volgende dag word ik onrustig wakker. Een deel van de onrust wordt veroorzaakt door het project waar ik mee bezig ben. Het andere deel heeft alles te maken met mijn eigen ontdekkingsreis, want zo ben ik het gaan ervaren. Wat ik meemaak of ervaar, ..."
16-03-23
9.1
Karens' Ontdekkingsreis - 1: Frustraties En...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Plagen, Vingeren,
"Met een iets te harde zwaai gooi ik de deur achter mij dicht, teleurgesteld, weer teleurgesteld in het prestatievermogen van de man met wie ik vandaag had afgesproken. Ik trek mijn jas uit in mijn te stille huis en sleep mij de trap op die mij naar m..."
14-03-23
8.6
De Wedergeboorte Van De Lust - 12: Verrassing Bij...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen,
"De volgende morgen word ik verfrist wakker. Energie lijkt verschillende vormen te kennen want van enige vermoeidheid is niet te merken. Ik lees mijn appjes door. Een daarvan is van Monique die mij een kort berichtje stuurt. Dank voor het weekend. El..."
18-01-23
9.2
Ont”spannend” Weekend Met Mijn Dochter - 2Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Fantaseren, Lingerie, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen,
"De volgende dag begint stralend en loom. Ik heb het gevoel van de wereld te zijn geweest en de opwinding van gisteren lijkt helemaal verdwenen. Wanneer ik verder wakker geworden ben en omhoogkom, zie ik Elise bij het raam zitten lezen in een studiebo..."
18-11-22
9.0
Ont”spannend” Weekend Met Mijn Dochter - 1Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Lingerie, Massage, Milf, Neuken, Pijpen,
"Hand in hand lopen we het welness hotel centrum in. Een moeder dochter weekend en ik heb er zin in. Toch gieren de zenuwen door mijn lijf, want de wijze waarop dit weekend tot stand is gekomen is heel bijzonder of eigenlijk niet normaal. Ik heb ook g..."
18-11-22
8.8
De Wedergeboorte Van De Lust - 11: Opnieuw Het Da...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Lust, Ontdekken, Vingeren,
"Met een ontzettend trots en heerlijk gevoel jaag ik mijn sleutel in de daarvoor bestemde opening van mijn appartement. Zojuist heb ik Monique thuisgebracht na een avond en een ochtend van ongekend seksueel genot. Ik loop naar binnen en ga op de bank ..."
09-09-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 10: Verschillende ...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Massage, Neuken, Strapon,
" Anke Vol adrenaline zit ik op de fiets naar huis en ik draai mijn trappers rond alsof de lust mij op de hielen zit. Ik heb een man gepijpt, heerlijk gepijpt en hij is dankbaar in mijn mond klaargekomen. Voor het eerst heb ik een pik..."
22-06-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 9: Bart Ontmoet Zi...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Lust, Pijpen, Plagen, Vastgebonden, Vingeren,
"Stilzwijgend staan we in de lift die ons langzaam omhoog trekt. Monique is heel erg zeker van zichzelf terwijl ik met iedere etage die we passeren mijn onzekerheid voel toenemen. Waar ben je nu weer mee bezig Bart , zegt een innerlijke stem. Een pin..."
10-06-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 8: Avond Uit Met M...Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Plagen,
"Het dagboek, het huis en de verbouwing, ze houden mij dagelijks bezig. Gaandeweg leer ik Charlotte en ook Simon, zei het via haar pen, beter kennen. Hun zomer trekt voorbij waardoor de bezoeken aan de kastanjeboom afnemen. Er wordt een huwelijksdatum..."
07-06-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 7: Het Dagboek Van...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Lust, Pijpen, Vingeren,
"Het eerste wat ik doe wanneer ik thuiskom is een uitgebreide douche nemen. Terwijl ik met gesloten ogen geniet van het water dat met mijn lichaam speelt gaan mijn gedachten terug naar de kastanjeboom. Er lijkt een hele dunne lijn tussen realiteit en ..."
22-05-22
9.3
De Wedergeboorte Van De Lust - 6: Bezoek Aan De K...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Flirten, Masturbatie, Masturberen,
"Ik heb een onrustige nacht omdat flarden van de brief van de avond en de gebeurtenissen van gisteren mij bezighouden. Het gaat ook om de opwinding, zeker het verhaal van Charlotte heeft mij geraakt omdat het zo mooi beschrijft in wat voor tijd dit sp..."
15-05-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 5: Plannen Maken E...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Lust, Ontdekken, Vingeren,
"De twee mooie dames verdwijnen langzaam uit mijn actieve geheugen en daarmee komt de lust storm ook tot rust. Ik pak mijn telefoon en bel een paar mensen. Eerst naar de partijen die gas, water en licht kunnen verzorgen en daarna naar mijn vaste aanne..."
06-05-22
9.4
De Wedergeboorte Van De Lust - 4: Ochtend Glorend...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lust, Pijpen, Plagen,
"Het eerste daglicht meldt zich in de riante slaapkamer en ik probeer mij te ori nteren terwijl de contouren van de slaapkamer steeds meer van hun nachtelijke geheimzinnigheid prijsgeven. Voorzichtig sta ik op en loop naakt een beetje heen en weer om ..."
30-04-22
9.4
De Wedergeboorte Van De Lust - 3: Nadere Kennisma...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Lust, Neuken, Secretaresse, Trio,
"Met een te grote opwinding, zowel fysiek als inwendig rij ik naar de panden die nu mijn eigendom zijn en ik parkeer mijn auto voor een van de hekken die de woningen nu nog omsluiten. Ik open het hek en stap mijn wereld binnen, letterlijk en figuurlij..."
22-04-22
9.3
De Wedergeboorte Van De Lust - 2: De KoopDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Neuken, Pijpen, Verleiden, Voyeurisme,
" De koop, Oudewater 2015. Ik sta voor een paar met omheiningen afgezette woningen. Drie huizen aan elkaar, gebouwd ongeveer in de jaren 30 van de vorige eeuw, Art decostijl. Lusthof 1, 2 en 3. Althans, dat is hun adres. Ze liggen er wa..."
15-04-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 1: Het BeginDoor: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Lust, Pijpen,
" Oudewater, juli 1517 Het is heet, broeierig heet, zelfs nu het tegen het midden van de nacht loopt. Er hangt onweer in de lucht en langzaam verdwijnen de nog zichtbare sterren achter loodzware wolken. Het nog aanwezige licht wordt ver..."
08-04-22
8.8
Niets Gebeurt Zonder Reden - 9Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Plagen,
"ZIJ Met een klap doe ik mijn dagboek dicht en ik val op mijn bed, mijn benen wijd geopend als teken van de lust dat in mijn lichaam zit en klopt. Ik sluit mijn ogen en beleef mijn 19e verjaardag opnieuw. Er is zoveel gebeurd in dat eerste ..."
29-12-21
9.5
Een Opwindende Kerstavond (roberteros)Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Kantoor, Kerst, Kerstmis, Neuken,
" Kerst, een bijzonder moment in het jaar. Vaak een moment van reflectie, nog vaker een feest van licht, liefde en hoop. Er wordt gefluisterd dat er met Kerst soms dingen gebeuren die niemand kan verklaren. Dan lijkt het alsof Kerst ergens een onzic..."
24-12-21
9.3
Niets Gebeurd Zonder Reden - 8Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken,
"ZIJ Kreunend word ik wakker. Het is geen kreun van opwinding maar van lichamelijke vermoeidheid. Mijn huid gloeit, mijn tepels zijn supergevoelig en mijn billen lijken nog in brand te staan. Die lichamelijke vermoeidheid valt echter in het ..."
31-10-21
9.1
Meneer Wordt IngeschakeldDoor: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Rollenspel,
" Eerder op de dag. Ik ben in de badkamer en heb me net heerlijk gedoucht. Verfrist en opgemonterd sla ik een grote handdoek om mijn onderlichaam en loop de badkamer uit, de gang op. Daar, sta ik plotseling oog in oog met mijn bloedmooie..."
14-10-21
8.2
Megan Biedt Haar Excuses Aan - 2Door: Roberteros
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Neuken, Pijpen, Trio,
"Ik wil me verzetten om te voorkomen dat ik de kamer van mijn dochter in wordt geduwd maar ik weet dat verzet zinloos is. Met een kloppend hart volg ik Bart door de deur van het heiligdom van mijn eigen vlees en bloed. Ik kan ook niet anders want de g..."
20-09-21
8.9
Megan Biedt Haar Excuses Aan - 1Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Milf, Uitdagen,
"Het is zaterdagmiddag en ik ben alleen thuis. Zoals altijd staat het weekend bol van de sportinspanningen van mijn kinderen. Het is mooi weer en ik had deze keer geen zin om mee te gaan. Ik wilde eens een dag voor mijzelf hebben gewoon om eens een be..."
19-09-21
8.7
Lotte, In De Ban Van….. - 2Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Vastgebonden,
"Met ingehouden adem zie ik dat de heren gelijktijdig een knop indrukken. Even lijkt er niets te gebeuren maar dan voel ik een zekere beweging in mijn benen. Langzaam, nee tergend langzaam worden mijn benen geopend en zak ik iets onderuit. Daar waar i..."
20-08-21
8.9
Lotte, In De Ban Van….. - 1Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Vastgebonden,
" Opmerking van de auteur. In de afgelopen periode heb ik verschillende verhalen geschreven over een vrouw dit Lotte heet of zich Lotte noemt. Soms zijn de verhalen volkomen door mij verzonnen, soms vroeg ik om een paar steekwoorden die ik dan gebru..."
19-08-21
8.8
Meneer Op Het TerrasDoor: Roberteros
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Facial, Gebruikt, Onderdanig, Ontdekken, Pijpen, Terras,
"Verborgen achter mijn zonnebril zit ik op het terras van een grand caf , genietend van de zon. Ik lig een beetje met mijzelf overhoop, althans met mijn gevoelens en dan in het bijzonder mijn seksuele gevoelens. Ik ben een leuke blonde meid van 17 en ..."
14-07-21
8.9
Niets Gebeurt Zonder Reden - 7Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Orgasme, Pijpen, Spanking, Submission, Vastgebonden,
"HIJ Ik voel hoe mijn harde lul hard haar lichaam indringt. Ik weet dat het even een beetje pijn doet want ze is nog behoorlijk nauw. Het interesseert me even helemaal niets. Een jaar heb ik gewacht en hunkerend uitgekeken naar dit moment en..."
14-07-21
9.2
Niets Gebeurt Zonder Reden - 6Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Lingerie, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Submission, Tepelklemmen, Vastgebonden,
"ZIJ Terwijl ik de laatste regels van mijn zevende ontmoeting lees, zit ik met mijn vingers ongegeneerd mijn kutje te strelen. Hij heeft me geleerd van mijzelf te genieten, hij heeft geleerd hoe ik mij moet geven, hij heeft me geleerd dat ik..."
05-07-21
9.3
Niets Gebeurt Zonder Reden - 5bDoor: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Pijpen, Vingeren,
"ZIJ Gewillig geil volg ik Hem in de richting van een van de kamers in dit huis. Ik heb slechts mijn slipje nog aan. Ik hunker naar meer en ik wil nog meer ontdekken, niet alleen van Hem maar ook van mijzelf. Wie ben ik eigenlijk en waarom r..."
21-06-21
9.3
Niets Gebeurt Zonder Reden - 5aDoor: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Facial, Pijpen,
"ZIJ Hij geeft me opdracht om naar onze zevende ontmoeting te gaan. Dat was in de maand voor kerst. Niet dat de andere ontmoetingen niet spannend en geil waren, zeker niet want ik heb in die periode mijzelf beter leren kennen, veel beter. Ik..."
12-06-21
9.1
Niets Gebeurt Zonder Reden - 4Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Masturbatie, Masturberen, Vingeren,
"ZIJ Met een grote lang gerekte kreun kom ik voor de tweede keer klaar. Het herlezen en vooral herbeleven van mijn eerste avonturen met Hem heeft me geil en nat gemaakt. Alleen dat alleen al is zo n groot geschenk dat ik van Hem gekregen heb..."
08-06-21
9.4
Niets Gebeurt Zonder Reden - 3Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Massage, Plagen, Submission, Vingeren,
" ZIJ Ik open mijn ogen nadat ik de film van mijn eerste ontmoeting met Hem voor de zoveelste keer heb afgespeeld. Hier, teruggetrokken op mijn kamer ben ik een met mijzelf en met mijn gevoelens. Voor mij ligt het schrift dat ik morgen o..."
24-05-21
9.1
Niets Gebeurt Zonder Reden - 2Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bondage, Masturbatie, Masturberen, Striptease, Vastgebonden,
" ZIJ Ik voel de lichaamswarmte van mijn gastheer en een groot gevoel van schaamte maakt zich van mij meester. Ik voel me betrapt en heb nog steeds het opengeslagen boek in mijn handen. Emoties vliegen alle kanten op. Ik heb misbruik g..."
16-05-21
9.5
Niets Gebeurt Zonder Reden - 1Door: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Lust, Oudere Mannen, Vastgebonden,
" ZIJ Aan de vooravond van haar 21ste verjaardag. Ik ben nerveus, of nerveuzer dan normaal. Morgen ga ik naar Hem en hij heeft aangekondigd een verrassing voor mij te hebben. Iets met verlangen en loslaten liet Hij weten. Zoals altij..."
12-05-21
9.1
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 7: SlotDoor: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Edging, Lesbienne, Neuken, Pijpen,
"Ik moet hollen om het vliegtuig te halen en ik word begeleid door een medewerkster van de KLM. Gehaast rennen we door de vertrekhal en lopen we in de richting van de gate. Gelukkig net op tijd, vinden de laatste controles plaats en loop ik via de slu..."
07-05-21
9.0
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 6Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Pijpen, Squirten,
" Ik ga je helemaal suf neuken , deze woorden dreunen n voor n mijn hersens binnen en zetten mijn lichaam in vuur en vlam, voor zover ik al niet helemaal in brand stond. Mijn hele lichaam verlangt naar zijn aanraking en ik voel mijn klitje schokke..."
29-04-21
9.2
Met Toestemming GebruiktDoor: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Chat, Gebruikt, Pijpen, Spanking, Vastgebonden,
"Sinds een tijdje chatten we. Zij en ik. Overdag is zij een gewone huisvrouw, netjes in een rijtjeshuis, netjes getrouwd, kinderen, gewoon gezellig huisje boompje beestje en al chattend komt ze los en geeft ze zich bloot aan waar ze heimelijk naar..."
15-04-21
8.6
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 5Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Vingeren, Voyeurisme,
"Ik ben de tijd kwijt en heb geen idee hoe laat het is als ik weer terugkom in een wereld van wakkere mensen. Even moet ik mij geestelijk terughalen waar ik in hemelsnaam ook alweer ben en dan komt alles weer terug alsof mijn bewustzijn een paar minut..."
03-03-21
9.2
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 4Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Uitdagen,
"Ik loop, doelgerichter dan ooit, terug naar de gezellige tafel terwijl de stad voor een deel aan gezichtsveld voorbijtrekt. Stephen wacht op me en schuift mijn stoel aan waarna hij heel even zijn hand op mijn schouder legt en naar zijn plaats gaat en..."
09-02-21
9.3
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 3Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie,
"Natuurlijk herken ik hem gelijk. Ik bedoel hij is niet te missen zo groot is zijn uitstraling. Ik loop naar hem en hij slaat kort zijn armen om me heen als een soort omhelzing en geeft me een dikke zoen op mijn wang. Goede morgen Lotte, en een beetj..."
02-02-21
9.3
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 2Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Ik pak mijn spullen op en stap ook uit en zo zet ik voor het eerst voet op Amerikaanse bodem een land dat ik daarvoor alleen van de TV en films kende. De borden wijzen me de weg die ik moet lopen. Julia loopt voor en heeft de telefoon alweer aan haar..."
27-01-21
9.2
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 1Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Stagiair, Werk,
" Opmerking van de schrijver, Toen ik vlak voor Kerst het verhaal Lotte Lust Actually schreef had ik in de week daarvoor een korte mail gestuurd naar Lotte met de keus Romantisch of machteloos . Uiteindelijk koos zij voor Romantisch maar..."
24-01-21
9.2
Zara Gebruikt Als KerstsletDoor: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Gebruikt, Kerst, Kerstmis, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Het is 18 december, een week voordat de Kerstdagen beginnen en gelukkig heb ik mijn vrije dag kunnen behouden voor vandaag. Het is berendruk in de kapperszaak waar ik werk en ik maak lange dagen juist omdat iedereen er voor de Kerst piekfijn uit wil ..."
24-12-20
9.1
Lust ActuallyDoor: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bondage, Lust, Neuken, Pijpen, Vastgebonden,
"Er zijn maanden verstreken sinds ik mijn week op Vlieland heb doorgebracht. Toch gaat er geen dag voorbij waarin ik niet aan mijn avontuur terugdenk en ik betrap mij erop dat ik het mis. Ik mis die machteloze vorm van vastgebonden zijn en genomen wor..."
24-12-20
9.5
Zara Haar Nieuwe NormaalDoor: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bondage, Pijpen, Vastgebonden, Vernederen,
"Het is donderdagmiddag nu ruim 6 weken geleden sinds het teamuitje met Amber en de seksuele uitspattingen die ik in dat weekend en daarvoor heb mogen beleven. Sindsdien is het stil is er niets meer gebeurd waarmee ik verrast werd. Ik loop rond in e..."
22-11-20
9.0
Zara Moet KiezenDoor: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Gebruikt, Neuken, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Ik heb geen idee hoe lang ik geslapen heb maar ik merk dat ik wakker aan het worden ben omdat ik ogen op mijn lichaam voel branden. Ik rek me uit en realiseer mij dat ik naakt maar niet langer geketend ben. Terwijl ik nog zweef in de tussenwereld tus..."
16-11-20
9.2
Zara Wordt Vernederd - 2Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Neuken, Pijpen, Spanking, Straf, Vastgebonden, Vernederen,
"Nadat Amber een rukje aan de halsband heeft gegeven kan ik niet anders dan haar volgen. Ik loop achter haar zelfverzekerde tred en goddelijke billen aan terwijl ik mij met ieder stap onzekerder ga voelen gewoon omdat ik niet weet wat me te wachten st..."
23-10-20
9.2
Zara Wordt Vernederd - 1Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Halsband, Milf, Rollenspel, Vernederen,
"Minutenlang sta ik in de armen van Amber min of meer te hangen en langzaam kruipt de realiteit weer in mij naar boven, de gebeurtenissen van zoeven naar een onuitwisbare plek in mijn hersens brengend. Amber duwt me een beetje van me af en kijkt me aa..."
19-10-20
9.0
Zara Leert Zich Over Te GevenDoor: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Dildo, Pijpen, Vastgebonden, Vernederen,
"Een beetje schichtig om me heen kijkend loop ik door de stad op weg naar mijn fiets. Gelukkig zijn er niet veel mensen op straat. Ik voel me vies aan de ene kant en geil aan de andere kant. Mijn dijen plakken van de mengeling van mijn eigen kutvocht ..."
13-10-20
9.1
Zara Gaat Voor De BijlDoor: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Pijpen, Vastgebonden, Vernederen,
"Terwijl ik de echte loodgieters hun werk hoor doen loop ik overgevoelig en geil doelloos door de winkel. Ik heb alleen maar vragen waarop ik nu geen antwoord krijg. Het orgasme dat ik mijzelf gegund heb heeft de innerlijke druk maar deels uit mijn li..."
03-10-20
9.2
Zara Haar Eerste Echt PijpbeurtDoor: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Vernederen,
"Voor de zoveelste keer word ik met een rotgevoel wakker. Voor de zoveelste keer is het maandag en voor de zoveelste keer heb ik mijn man gisteren teleurgesteld. Mijn gedachte gaan terug naar de seks met mijn man gisteravond. Nou ja, seks, was het wel..."
24-09-20
9.3
Lotte Doet Aan Vakantiewoningruil - 5: SlotDoor: Roberteros
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Facial, Gebruikt, Pijpen, Submission, Vakantie, Vastgebonden,
" Gaat die lul wel passen , denk ik bij mijzelf, terwijl de hard zwarte staaf voor mijn mond bungelt. Ik heb zin om hem te pijpen, die glimmende eikel te voelen en te proeven. Het kloppende stuk vlees bezit te laten nemen van mijn mond. Ik ben dan ook..."
17-09-20
9.5
Lotte Doet Aan Vakantiewoningruil - 4Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Buttplug, Massage, Neuken, Pijpen, Vakantie, Vastgebonden,
" Vanavond krijg jij de kans om je innerlijke zelf vrij te neuken en krijgt het woord neuken een andere betekenis . Dat zinnetje zingt door mijn hoofd en heeft mijn aanvankelijke boosheid en teleurstelling weggeduwd. Vanavond word ik eindelijke geneuk..."
07-09-20
9.1
Lotte Doet Aan Vakantiewoningruil - 3Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" Daar ben je helaas nog niet aan toe. Deze woorden penetreren mijn hersenen en ik word radeloos gek. Ik wil klaarkomen, mijn hele lichaam schreeuwt om klaar te mogen komen. Waarom, waarom mag ik nog niet klaarkomen spreek ik haast huilend van opg..."
01-09-20
9.3
Lotte Doet Aan Vakantiewoningruil - 2Door: Roberteros
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buttplug, Tepelklemmen, Vakantie, Vastgebonden,
"Ik word wakker wanneer ik het zwakke licht van zonnestralen mijn gezicht voel strelen terwijl mijn neus de geur van een ontbijt in wording waarneemt. Ik heb trek, echt trek en ik rek me uit. Wanneer ik naar buiten probeer te kijken wordt mijn blik ge..."
25-08-20
9.4
Lotte Doet Aan Vakantiewoningruil - 1Door: Roberteros
Reacties: 19
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Lust, Vakantie, Vastgebonden,
"De warme zomerwind streelt mijn gezicht terwijl aan de railing van de veerboot sta te genieten van het Vlieland dat gestaag dichterbij komt. Ik ben Lotte, 25 jaar en hoop volgend jaar mijn studie psychologie af te ronden. Ik ben een vlotte zelfstandi..."
15-08-20
9.1
Vrouwen In De TouwenDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Groepsex, Milf, Pijpen, Touw, Vastgebonden,
"Met een diepe zucht klap ik het boek dat ik zojuist uitgelezen heb dicht. Mijn hemel , denk ik bij mezelf, wat is dit een geil boek . Ik leg het boek, Vrouwen in de touwen , weer op tafel en kijk nog een keer naar de suggestieve kaft. Ik ben geil ..."
20-12-19
9.3
Kaen’s Fantasieën - 12 De Laatste TestDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Tepelklemmen, Tiener,
"Opnieuw stap ik in de lift en druk op de knop naar de 3e etage. Daar stap ik uit en volg de pijl in de richting van kamer 319 en met de sleutel open ik de deur. Het is een grote kamer en suite, prachtig ingericht, eerder romantisch van stijl. Er staa..."
30-11-19
9.0
Kaen’s Fantasieën - 11 Examen DoenDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Examen, Gangbang, Onderdanig,
"Met een schrik word ik wakker en ik kijk op mijn wekker. Shit, 10 uur Ik ben te laat om op kantoor te komen en dat net in de week die bol staat van de straf. De gebeurtenissen van gisteren en dan met name mijn orgasme dat ik mijzelf, ergens in de b..."
19-11-19
9.2
Kaen’s Fantasieën - 10: Nog Meer StrafDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Klaarkomen, Orgasme, Straf,
"Stijf van de spanning rijd ik naar huis. Ik heb vandaag les gekregen in straf ondergaan. Mijn billen voelen zeer aan en ik zie er niet uit. Bovendien schreeuwt mijn hele lichaam om aanraking maar ik durf het niet of kan het nu niet. Daarnaast hoor ik..."
04-11-19
8.9
Kaen’s Fantasieën - 9: StrafDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Spanking, Straf,
"Ik open mijn ogen en voel dat ik in mijn eigen bed lig. Herinneringen aan de uitputtingsslag van gisteren komen weer bij me binnen en ik rek me uit. Dan merk ik dat ik niet alleen in bed leg want er ligt nog een warm lichaam naast me. Een vrouw, die ..."
25-10-19
8.9
Kaen’s Fantasieën - 8: WederdienstDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
"Terwijl ik heerlijk lig na te genieten van wat mij deze middag overkomen is en de twee metgezellen heerlijk met zachte sponsen en geolied water mijn huid behandelen, hoor ik een paar naaldhakken op de tegels van de ruimte waarin mij bevindt aan komen..."
21-10-19
8.7
Kaen’s Fantasieën - 7: Dat Pijn Fijn Kan ZijnDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Klaarkomen, Orgasme, Pijn, Vastgebonden,
"Na de uitspattingen van de neuk en pijp partij met Johan en Marc stond de rest van de bijeenkomst uit het uitdelen van de verdiende tokens in onze halsbanden en trots ontvang ik mijn eerste gekleurde tokens. Volkomen uitgeput en voldaan kleed ik mij ..."
13-10-19
8.7
Boswandeling Met Gevolgen - 2Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Tiener,
"Ik probeer te begrijpen en te plaatsen wat er zojuist gebeurd is en de laatste woorden van de vrouw waarin in zojuist mijn zaad heb achtergelaten feliciteert me fluisterend in mijn oor en vertelt me tevens dat ze me zo wil gaan pijpen. Ik geloof mijn..."
04-08-19
8.8
Bsowandeling Met Gevolgen - 1Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Wandelen,
"Met een onrustig gevoel word ik wakker. Onrustig omdat ik de signalen herken. Het is weer zo ver. Een keer in de maand word ik wakker met een onstuitbaar geil verlangen om genomen te worden. Ik sta op en loop naar de badkamer waar ik mijzelf in de sp..."
29-07-19
8.5
Kaen’s Fantasieën - 6: Op Weg Naar VernederingDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vernederen,
"Een kloppend gevoel in mij brengt me terug naar de werkelijkheid. Het kloppen wordt veroorzaakt door de kop van een lul die nog steeds in me zit. Het zojuist beleefde orgasme, wat te kort voor ons was om ons beide te bevredigen en dus ervaar ik nog s..."
23-07-19
8.9
Kaen’s Fantasieën - 5: De WedstrijdDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bondage, Pijpen, Vastgebonden, Wedstrijd,
"Langzaam verwerken mij hersens de beelden van de close up neukpartij die ik zojuist heb mogen aanschouwen en even denk ik dat ik gedroomd heb. Dit wordt weersproken door de smaak van sperma en kutvocht waarvan restjes nog in mijn mond hangen. Ik voel..."
15-07-19
8.8
Kaen’s Fantasieën - 4: Close UpDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Met een soort pest in mijn lijf laat ik de eikel van de lul die ik net heb leeggezogen los en ik kijk met bewondering naar dit, voor mannen, toch zo heerlijk bijzonder mooi stukje lichaam. Ik voel nog steeds de macht die Johan over me had toen hij de..."
08-07-19
8.9
Kaen’s Fantasieën - 3: Opdrachten UitvoerenDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Opdracht, Pijpen, Spanking,
"Met een schreeuw word ik wakker en ik kom overeind zitten, kijk verschrikt om me heen. Dan realiseer ik mij dat ik in mijn eigen huisje ben en ik val weer terug op mijn kussen. In mijn hoofd speelt constant dezelfde film zich af vastgebonden op een ..."
24-06-19
8.9
Kaen’s Fantasieën - 2: De FotoshootDoor: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Fotoshoot, Vastgebonden,
"Ongeremd strelen mijn handen mijn tepels. Ze zijn knetterhard en bij iedere aanraking gaat en een golf van genot en spanning door mijn tengere lichaam. Ik knijp in mijn tepels zoek de pijngrens op en hoe harder ik knijp des intenser zijn de schokgolv..."
17-06-19
8.9
Kaen’s Fantasieën - 1Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Fotoshoot, Opdracht, Vastgebonden,
"Het is vrijdagochtend en de digitale cijfers van de wekker staan op 7 29 en wachten geduldig totdat de tijd deze een minuut verder duwt zodat hij met een oorverdovend geluid de vrouw die nu nog in bed ligt uit een haar slaap gaat halen. Door het kier..."
14-06-19
9.0
E-dating - 3: Destiny, Wilma And RickieDoor: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Pijpen, Tiener,
"Rickie wordt met een grote grijns op zijn gezicht wakker enerzijds omdat zijn lul maximaal stijf staat, de gebruikelijke odol, maar anderzijds omdat hij zich realiseert dat juffie zich weer heeft aangeboden. Het denkt terug aan de neukbeurt die hij h..."
28-03-19
9.0
E-dating - 2: Destiny En WilmaDoor: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Leerling, Lerares, Lesbienne,
"Opmerking vooraf. Ik kreeg na het eerste verhaal wisselende reacties dank daarvoor maar er werd gevraagd om een vervolg. Dat zijn er 2 geworden en die plaats ik tegelijk. Veel leesplezier en opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Ik plaats a..."
28-03-19
9.2
E-dating, Sandra En De MasseurDoor: Robeteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Massage, Masseur, Rollenspel, Squirten,
"Ik sta toch wat zenuwachtig op de stoep van een woning in Tilburg. Resoluut druk ik op de bel want er is geen weg meer terug. Ik wil dit en het heeft me maanden gekost om de dame die ik nu ga ontmoeten zo ver te krijgen dat ze mij haar adres heeft ge..."
19-03-19
8.7
E-dating - 1: Biologiejuf En SletDoor: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lerares, Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje,
"E dating 1 Destiny, Mijn biologiejuf en .. slet Introductie. Het wemelt op het internet van seks dating sites waarbij vrouwen zich op de meeste geile manier aanbieden. Je komt werkelijk alles tegen. Het probleem is dat veel van die ..."
09-02-19
8.2
Amsterdamse Stijl - 14Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Anaal, Lesbienne, Plagen, Strapon,
"Op het moment dat Charlotte de dik geaderde kunst lul tegen mijn lippen duwt open ik gewillig en geil mijn mond. Ik voel hoe de kunstpik naar binnen schiet en ik sluit mijn lippen rond de eikel. Ik vind het een raar gevoel want deze lul leeft niet en..."
07-01-19
9.1
Amsterdamse Stijl - 13Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Lesbienne,
" Kleine toelichting. Eerder heb ik geschreven dat ik, als man, niet in staat zou zijn een lesbische scene te schrijven. Toch heb ik dat in dit hoofdstuk geprobeerd dus ik hoop dat het bevalt. Ik blijf deze hele serie in de heterosectie plaatsen ter..."
05-01-19
8.7
Amsterdamse Stijl - 12Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Lingerie,
"Twee uur later loop ik samen met mijn moeder de lingeriewinkel uit. We hebben van alles en nog wat gepast maar uiteindelijk hebben we allebei is gevonden dat perfect past bij de verrassing van aanstaande zaterdag. Ik geniet volop omdat ik weet wat er..."
30-12-18
8.9
Amsterdamse Stijl - 11Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Dochter, Lingerie, Milf, Moeder, Pijpen,
"Ik voel me een soort zombie als ik bij mijn eigen huis ben aangekomen. Mijn hersenen worden constant geprikkeld door de geweldige seks en neukpartij van afgelopen weekend. Ik pak een biertje en zit vervolgens minstens een uur op de bank terwijl er co..."
18-12-18
8.9
Amsterdamse Stijl - 10Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Dildo, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Vingeren,
"Op een niet nadere te defini ren moment word ik wakker en ik lig nog steeds bovenop Robert. Ik heb geen idee hoe lang ik hier al zo lig dan wel dat ik weet hoe laat het is. De man onder mij ademt rustig door met een van zijn armen op mijn rug. Ik voe..."
13-12-18
9.1
Amsterdamse Stijl - 9Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Pijpen, Rollenspel,
"Na een avond vol geile uitspattingen word ik de volgende dag wakker en de vrouw die ik gisteren als hoer heb mogen gebruiken ligt tegen me aan. Als ik mijn ogen opendoe zie ik dat ze me aankijkt terwijl ze met haar vingers over mijn borst kriebelt. ..."
27-08-18
9.0
Amsterdamse Stijl - 8Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Amsterdam, Dildo, Klaarkomen, Milf, Orgasme, Webcam,
"Terwijl Veronica en Robert elkaar de avond van elkaar leven geven, zit Gerda, de moeder van Veronica, bewegingsloos met haar IPhone in de hand op de bank. Ze heeft zojuist de foto doorgestuurd gekregen van haar pijpende dochter en ze voelt een mix va..."
20-08-18
9.0
Amsterdamse Stijl - 7Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Anaal, Klaarkomen, Massage, Orgasme, Pijpen,
"Eindelijk heeft Robert bezit van me genomen. Dat is de eerste gedacht die bij Veronica door haar hoofd schiet op het moment dat hij zij harde dikke lul in een beweging in haar natte kut heeft geschoven. Ohhhhh kreunt ze diep Wat .. is dit lekk..."
15-08-18
8.9
Amsterdamse Stijl - 6Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Facial, Fotoshoot, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Vingeren,
"Veronica had zich half uitgekleed en haar tieten over de rand van de bh gehangen. Ze voelde zich op haar gemak en was overeengekomen om zich als hoer door Robert te laten gebruiken. Daar had ze zelf om gevraagd en Robert had er haar 50,00 voor betaa..."
12-08-18
9.0
Amsterdamse Stijl - 5Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Anaal, Deepthroat, Fotoshoot, Hoer, Pijpen, Prostitutie,
"Daar waar ik deel 3 liet eindigen door Veronica en haar moeder naar de slaapkamer te laten gaan zodat zij van elkaar konden genieten zal ik die belevenissen niet beschrijven. Niet omdat ik niet van een vrijsc ne tussen 2 vrouwen houd het tegendeel i..."
10-08-18
8.9
Amsterdamse Stijl - 4Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Anaal, Beffen, Pijpen, Trio,
"Nadat ik de deur van Veronica s flatje had dichtgetrokken loop in de richting van de tramhalte, op weg naar huis. In de tram kan ik de gebeurtenissen van de afgelopen uren de revue laten passeren en ja ik had nog steeds een onbevredigend geil gevoel ..."
10-06-18
8.7
Amsterdamse Stijl - 3Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Amsterdam, Dochter, Lingerie, Moeder, Onderdanig,
"Veronica ligt uitgeteld op de bank en ik loop in haar appartement terug naar de tafel waar haar computer staat. Ik ben nog steeds ontzettend geil en voer een gevecht met mijzelf. Zal ik haar gewoon nu nemen en neuken of zal ik geduld moeten hebben. H..."
04-06-18
8.5
Amsterdamse Stijl - 2Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Vingeren,
"In het eerste deel hebben jullie kunnen lezen hoe Veronica en Robert elkaar ontmoette. Robert heeft ongevraagd foto s van Veronica gemaakt en zij wil de foto s waar zij op staat zelf zien en ook hebben. Omdat ze haar lenzen niet inheeft vraagt ze Rob..."
08-05-18
8.8
Amsterdamse Stijl - 1Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Beffen, Pijpen, Vingeren,
"Op een zonnige doordeweekse dag was ik gewapend met mijn camera een van de willekeurige wijken in Amsterdam ingelopen met als een doel de specifieke bouwstijl vanuit zoveel mogelijk invalshoeken fotografisch vast te leggen. Deze bouwstijl staat ook b..."
06-05-18
8.0