62.726 Gratis Sexverhalen
Datum: 26-04-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 10533x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
‘Je bent veel meer dan een kut op twee benen’. Met die woorden word ik wakker na een onrustige nacht. De beelden van die dingen die ik niet gezien heb maar wel gevoeld heb spoken door mijn hoofd en maken me gekgeilgek. Die zin die door hem werd uitgesproken is aan de ene kant plat en vrouwonvriendelijk, maar aan de andere kant staat hij bol van respect. Hij ziet meer in mij dan een kut op twee benen. Toch heb ik twijfels, heel veel twijfels en vooral vragen. Was de man van gisteren wel de man met wie ik mail of juist niet. Ik mocht maar één vraag stellen en heb een vraag gesteld die op mijzelf betrekking had.

Dan de opdracht in de mail. ‘Beschrijf in je eigen woorden wat je ervaren hebt wat je gevoeld en geleerd hebt vanmiddag. Neem de tijd.’ Als ik ergens niet goed in ben dan is het wel om mijn gevoelens te benoemen en te beschrijven. Ik weet dat ik een poging moet wagen want hij zal er anders wel om gaan vragen. Maar wat een middag en wat heb ik wel niet gevoeld of eigenlijk heb ik te veel gevoeld. Ik brand nog steeds van binnen en het gevoel van lust en opwinding is alleen maar toegenomen. Kortom, ik wil meer, veel meer.

Ik sluit mijn ogen en voel zijn handen opnieuw over mijn lichaam gaan. Het plekje tussen mijn ogen op mijn voorhoofd voelt warm aan, alsof hij mij geraakt heeft of in mij zit, in mij aanwezig is. Ik vind het eng en spannend tegelijk en weet niet hoe ik met deze onbekende gevoelens overweg moet. Wanneer ik mijn iPad open en naar mijn mailbox ga, zie ik dat er een nieuw verhaal verschenen is, over mij. Ik lees het hongerig en snel en in zijn woorden vind ik een verslag van mijn belevenissen van gisteren. Fuck, ik word geil van mijn eigen verhaal en ik knijp in mijn arm. Leef ik nu in het heden of in een verhaal waarvan ik de regisseur niet ben. Ik voel me verloren.

Er is ook een mailtje van ene Megan en nieuwsgierig lees ik haar bericht. Opnieuw ben ik verrast want zij blijkt de Megan te zijn van het verhaal waar ik zo geil van geworden ben. Dat verhaal dat voor mij eigenlijk de reden was om contact op te nemen met de schrijver en hem te vragen een verhaal over mijn verlangens te schrijven. Ze stelt zich voor en vraagt hoe het met mij gaat. Ik kijk mijzelf in de spiegel aan en stel de vraag ook aan mijzelf. Het enige antwoord dat ik kan sturen is dat het goed gaat, maar de waarheid is dat ik het niet weet.

Eigenlijk verlang ik naar een bericht van hem, maar het is stil. Gevangen in mijn eigen cocon van opgekropte verlangens en lust stuur ik Megan een berichtje en begin ik aan een paar zinnen van een reactie aan hem. Ik kom niet verder dan een paar korte zinnen die ik niet durf te sturen. Een nieuw berichtje van Megan leidt mij af en zo wissel ik in een paar dagen de nodige dingen met haar uit en zo verstrijkt de tijd.

Iedere dag die verstrijkt zonder contact met hem wakkert mijn lust aan. Het contact met Megan neemt toe en we wisselen steeds meer intieme dingen uit. Het begint vertrouwd te worden en ik vind het prettig om met haar te mailen. We hebben veel gemeen en zij is ook onderdanig wat ik al had kunnen lezen in haar avontuur. De vraag of haar verhaal een avontuur of echt was durf ik echter niet te stellen.

Op woensdagavond sta ik strak gespannen van de opgekropte geilheid, en ik dwing mij om mijn reactie aan hem af te maken en op te sturen. “Het tweede verhaal is weer spannend, er erg verrassend ik had het niet aan zien komen dat je het op deze manier zou schrijven. Je denkt echt aan mij en niet of minder aan jezelf in dit verhaal en dat vind ik knap. Je krijgt het voor elkaar dat je de spanning flink opbouwt en dan weer loslaat en dan toch weer opbouwt. Daardoor verlang ik naar het vervolg terwijl ik nog steeds niet weet hoe het is om door jou geneukt te worden, of het nu in het echt is of in het verhaal. Ik heb dan ook een flink orgasme beleefd tijdens het lezen van het verhaal en zag op mijn eigen netvlies dat het ook bijna echt gebeurde. Realiteit en fantasie lopen zo door elkaar heen dat ik er stiekem naar verlang om je echt in mij te voelen.”

Ik lees de reactie een paar keer door en verstuur hem zoals verwoord en ik hoop dat hij het genoeg vindt als antwoord op zijn verzoek om een soort van verslag te schrijven. Zelfs het typen van deze woorden windt mij op en ik voel alles in mijn kloppen. Het is zo’n heerlijk gevoel en ik sla mijn armen om mij heen om het gevoel vast te kunnen houden. Nu moet ik zijn reactie afwachten en wachten is absoluut niet mijn sterkste punt.

Gelukkig begin ik dagelijks contact te krijgen met Megan en ik merk en voel dat we lotgenoten zijn. Beiden verlangen we naar meer of anders of anders en meer en ik vind het prettig om daar met haar over te kunnen praten. Megan kent de schrijver ook oppervlakkig en we vinden hem mysterieus. Ik herhaal mijn angst of onzekerheid dat ik niet eens weet of de man van mijn eerste kennismaking de schrijver is of een totaal onbekende andere man.

Zijn reactie op mijn mail is iets uitgebreider dan ik had verwacht. “Je houdt dus van direct en machteloosheid en je overgeven om gewoon gebruikt te worden, schaamteloos je lichaam geven als je er maar genot voor terug krijgt. Toch hoop ik ook dat je de vinger op je voorhoofd voelt en dat ik hopelijk ook onder je huid zit. Met andere woorden is je verlangen toegenomen en ben je sneller opgewonden en gewoon lekker geil. Wat doet het met je om een slet genoemd te worden en kan jij je als een slet gedragen.”
Weer een BAM-reactie in mijn lichaam, nu op het woord slet. Gemengde gevoelens van schaamte en lust botsen met elkaar. Ik heb haast om hem te antwoorden. “Ik vind het wel geil als ik een sletje genoemd word en als ik geil genoeg ben kan ik mij zeker wel als een sletje gedragen. Ik hou ervan om onderdanig te zijn en dat jij mij verteld wat ik moet doen en dat ik heerlijk verwend word zoals je zelf zegt. Ik geef mijzelf en dat is iets dat ik heel waardevol vind, maar wil daar graag iets voor terug. ten minste tijdens de seks dan want buiten de seks om laat ik mij niet vertellen wat ik moet doen.” Pff ik schrik soms van de woorden die ik aan hem toevertrouw.

Hij reageert gelijk. “Laat ik de vraag zo stellen. Kijk je uit naar een mailtje van mij en raken mijn vragen je. Voel je onmiddellijk je opwinding toenemen en je verlangen groeien en is je nieuwsgierigheid naar mij toegenomen, want dat is bij mij zeker wel het geval. Ik wil meer over je weten en in je zitten.”

Gehaast antwoord ik. “Ja ik voel zeker elke keer spanning als ik je mail open en ik vraag mij elke keer af wat erin zal staan en wat je wilt weten. Gelijk trekt er spanning door mijn hele lichaam. Ik word nat van je verhalen, woorden en je mailtjes en mijn tepels worden hard. Ik kan het niet tegenhouden. Ik houd van die opbouw, ik word dan langzaam steeds geiler. Wanneer ik naar bed ga en een van je verhalen lig te lezen dan verdwijnen mijn vingers vanzelf naar mijn kutje en ik speel dan met mijn klitje terwijl ik steeds natter en geiler word. Ik kreun luid wanneer ik een orgasme krijg. Dan kan je bijna alles met mij doen, alleen ben je er niet. Je mag mij alles vragen en uiteraard ook dingen over jezelf vertellen.”

Weer kabbelt de tijd verder en mijn honger naar meer neemt alleen maar toe. Ik praat er met Megan over die toegeeft hetzelfde te ervaren. Ook zij wil graag weer in een verhaal terecht komen zegt ze. “Hij zegt dat hij nog niet klaar is met jou”, lees ik in een van haar mailtjes en direct reageert mijn lichaam daarop. Hoezo niet klaar, wat wil hij dan nog meer. Waarom plaagt hij mij en/of waarom geef ik mij over aan een mysterieuze man die alleen maar een verhaal over mijn verlangens schrijft en die ik nog nooit ontmoet heb, of wel soms. Ik weet het niet meer. “Ik verlang stiekem naar een pik”, geef ik aan hem toe, in een van mijn reacties aan hem. Hierop reageert hij met, “Laat dat stiekem maar weg.”

Op de avond voor Koningsdag ben ik alleen en ik twijfel of ik uit zal gaan of niet. Morgen moet ik aan het einde van de dag de kinderen ophalen en wil ik nog iets leuks met ze doen. Ik twijfel wat te doen wanneer ik een mailtje van hem krijg. “Open skype.”

Meer staat er niet en ik gebruik het programma alleen wanneer hij er om vraagt of het mij opdraagt. Zijn dwingende toon doet mij schrikken, maar toch luister ik naar hem en ik open het programma zoals gevraagd.

“Hoe gaat het met je?” vraagt hij

“Goed hoor” antwoord ik

“Verlang je nog steeds naar een pik?

Bam, bam, bam. Mijn lichaam staat in vuur en vlam. “Ja”, antwoord ik

“Geef je geilheid van dit moment een cijfer tussen de 1 en 10?”

De adrenaline giert door mijn lichaam en alles staat strak gespannen. Om mijzelf niet helemaal weg te geven antwoord ik “Een negen.”

“Waar woon je?” Fuck moet ik hem vertellen waar ik woon en ik schrik want ik wil hem niet thuis bij mij op de bank zeg maar. Gelukkig nuanceert hij de vraag met “Binnen een straal van ongeveer 20 tot 30 minuten”

Ik geef hem een ruwe indicatie van waar ik woon.

“Hoeveel heb je ervoor over om als een slet lekker geneukt te worden?”

Bam, bam, mijn lichaam reageert weer of nog meer. “Veel”, antwoord ik voorzichtig

“Veel, zeg je, ook als het binnen nu en 45 minuten is?”

“Bedoel je vanavond", vraag ik terug en ik knijp in mijn arm

“Ja, anders stel ik de vraag niet. Het is nu of je moet verder wachten, niet wetende wanneer er weer een geschikte gelegenheid is. De vraag is dus gewoon, wil je vanavond neuken sletje?”

Ik sta te trillen op mijn benen en mijn gevoelens stuiteren alle kanten op. Mijn geweten botst met mijn kutje en tepels. Mijn geweten stelt mij de vraag waar ik nu weer mee bezig ben.

“Je wilt toch zo graag neuken Karen, je wilt toch lekker onderdanig zijn en luisteren en heerlijk gebruikt worden. Je wil toch een lul tussen je schaamlippen in voelen glijden die je innerlijke lust raakt”, vraagt hij weer.

“Ja, ja, ja,” antwoord ik met een haperende adem, mijn geweten in een kamer opbergend.

“Waar wacht je dan nog op, trek iets makkelijks aan, ondergoed en bh hoeft niet en neem een badjas mee voor alle zekerheid en trek makkelijke schoenen aan. Spring in je auto en geef je over aan dat brandende oer verlangen om geneukt en genomen te worden. Opschieten sletje, er wordt op je gewacht. Er wacht een lul op je om je kutje te vullen sletje.”

Ik leg mijn iPad weg en kom in actie, vlieg naar mijn kamer, vindt een jurkje dat mij als gegoten zit en trek het aan. Geen ondergoed zei hij en zelfs dat doet mij huiveren. Ik trek makkelijke schoenen aan stop een badjas in mijn tas. Dan bedenk ik mij dan dat ik niet weet waar ik naar toe moet en de moed zakt mij in schoenen denkend dat hij een opnieuw loopt op te geilen of een spel met mij speelt. Ik loop naar beneden me de spullen in mijn hand en pak mijn iPad.

Het eerste dat opvalt, is dat ik een melding van een nieuw verhaal over mijzelf aangekondigd zie staat. ‘Karen’s Koningsnacht 22:00 heet het.’ Dan verschijnt er een bericht op skype met een afbeelding van een kaartje met een adres.

“Hier wordt er op jou gewacht Karen. Geniet ervan.”

Ik kan wel juichen en pak mijn telefoon, zie dat het bericht daar ook op staat en vlieg naar buiten. Mijn verhaal moet maar wachten tot morgen want ik ga geneukt worden, heerlijk geneukt worden. Ik rij zenuwachtig naar de locatie die is opgegeven. Overal zijn er al activiteiten die met Koningsdag te maken hebben zichtbaar, maar ik heb er geen oog voor.

De opgegeven locatie is een bedrijventerrein en die zien er toch eenzaam en verlaten uit. Nergens brandt er licht en ik rij voorzichtig in de richting van de pin op mijn scherm. Mijn geweten meldt zich weer en een tweestrijd ontbrandt. In de verte zie ik licht branden en ik rijd ernaartoe. Er staat een grote auto voor een garage en een deur staat open. Dit is de plek volgens mijn telefoon.

De zenuwen gieren door mijn keel en ik twijfel of ik uit zal stappen of toch zal wegrijden. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik nog een skypeberichtje heb. “Vertrouw erop dat ik weet wat ik doe.” Het zijn die woorden die mijn twijfels wegnemen en ik stap uit. De lucht is frisser dan ik had gedacht en mijn toch al stijve tepels worden extra gestimuleerd. Ik sluit mijn auto af en loop naar de openstaande deur. Voor mij zie ik een lege hal met in het midden een groot dik matras en één losse stoel.

“Hallo", roep ik voorzichtig, “Is er iemand?” Ik doe een paar stappen naar binnen en vertrouw op de woorden van mijn mysterieuze Skyper. Ik loop in de richting van het matras en herhaal mijn vraag. Uit het niets hoor ik een mannenstem, “Ahh daar ben je Karen, wat leuk dat je gekomen bent.” De stem klinkt prettig, maar is anders dan de stem van mijn vorige avontuur. Ik hoor voetstappen en het zijn er meer dan twee. Drie mannen worden zichtbaar uit een donker deel van der ruimte waar ik sta. Vooroploopt een man van middelbare leeftijd, ik schat een jaar of vijftig. De andere twee zijn aanzienlijk jonger, begin twintig schat ik. Het besef dat er drie mannen zijn, doet mij huiveren van genot en angst tegelijk plus het feit dat ze steeds dichterbij komen en dan om mij heen gaan staan. Ik voel me gevangen tussen een bom testosteron dat op het punt staat om te ontploffen. Het is de oudere man die voor mij staat en mij aankijkt.

“Dag Karen, Ik ben Wim en dit is mijn zoon Bas en onze buurjongen Lars,” zo stellen zij zich voor waarna hij vervolgt. “Kijk jongens, ik stel je jullie Karen voor, een geile neukbare MILF en een onderdanige slet. Niet altijd maar nu wel. Een klein uurtje geleden kreeg ik van een goede vriend van mij de oproep dat hij met een vrouw in nood zat te chatten. Hij vroeg mij of ik zin had in een lekker dominant avontuurtje en of ik nog twee andere mannen kon regelen. Karen is nu zo geil dat ze alles doet voor een pik en ik vermoed dat ze aan één pik voor vanavond niet voldoende heeft. Ik of wij gaan hem een eer bewijzen en dus jongens gaan wij heerlijk van haar genieten is het niet Karen?” Hij heeft een hand onder mijn kin gelegd en duwt mijn hoofd omhoog. “Kijk mij aan Karen, Is dit waarom je gekomen bent en waarom je luistert naar dat innerlijk gevoel. Ben je geil genoeg en wil je door ons geneukt en gebruikt worden hier op dit matras in deze platte ongezellige onromantische setting?”

Ik voel mij heerlijk gevangen en wiebel op mijn benen, maar mijn lust is mij al zo lang de baas en ik sta al zo lang droog. In mij smelten mijn onderdanigheid samen met de moeder en de slet tot een lustvolle vrouw die overloopt van de lust. Ik knik voorzichtig en open mijn mond iets van de opwinding zonder iets te zeggen. Hij moet mijn lust maar zien en ik zie dat hij het ziet. “Je bent geil, echt geil is het niet.” Zonder op antwoord te wachten pakt hij voorzichtig een van mijn tepels beet en ik kreun gelijk en duw mijn kont naar achter op zoek naar het warme onderlichaam van een van de andere mannen. “Kom op jongens pak haar maar en je hoeft niet voorzichtig met haar te zijn. Ze kan ons hebben, dus leef je op haar uit maar probeer zoveel mogelijk over haar lichaam klaar te komen. Laat haar maar zien en voelen wat voor slet zij nu is.”

De woorden die hij gebruikt zijn direct of plat of geil en ze voeden mijn onderdanigheid en het verlangen om genomen en gebruikt te worden. Wanneer hij zijn lippen op de mijne duwt open ik mijn mond hongerig en gewillig en ik laat hem binnen. Tegelijk voel ik handen, veel handen over mijn lichaam. Ik word bevoeld en gekeurd. Handen kneden mijn te grote billen en handen strelen mijn tepels en kneden mijn borsten. Mijn jurkje wordt omhooggeschoven en weer andere handen strelen mijn benen en dijen. Geil open ik mijn benen terwijl ik tong kreunend en geil met Wim die als een soort regisseur voor mij staat.

Het eerste contact met mijn kutje is direct en voel hoe nat ik ben. Ik sta ook open dat voel ik, mijne hele lichaam opent zich. Ik kreun en tong wild terwijl mijn jurkje steeds verder omhooggetrokken wordt. De lucht in de ruimte streelt mijn huid en onhandig help ik de handen om mij te gaan ontdoen van mijn kleinood. Ik heb zin om mij te laten zien en te tonen. Ze mogen zien wat ik ben en hoe ik ben en ik heb zin om de huid van mannen te voelen en ohh, ik verlang naar hun pikken, wil zien hoe hard ze zijn.

Even is er ruimte en terwijl een van de jongens naar de buitendeur rent om deze te sluiten waarna zij zich gehaast uitkleden. Ik ben al naakt op mijn gymschoenen na. Kledingstukken vliegen alle kant op en er wordt steeds meer mannelijk huid zichtbaar samen met bollingen van volgelopen harde pikken. Pikken die van en voor mij zijn, helemaal voor mij. Ik laat mij op mijn knieën vallen en steek mijn handen uit op zoek naar pik. Gretig pak ik de lul van Bas. Mooi en fier staat hij overeind. Nog zo jong en lekker, haast onschuldig lekker. Ik open mijn mond terwijl hij mijn hoofd pakt en deze in de richting van zijn pik duwt. Ik accepteer het gewillig en heb toch niet meer aansporing nodig. Gulzig zuig ik hem naar binnen en mijn mond en lippen genieten van het harde kloppende vlees. Ik heb dit zo gemist en ik pijp zo graag. Graag en diep en ik wil het hem laten voelen ook.

Hij zakt door zijn knieën mij met zich meetrekkend. Ik zit op handen en voeten voor hem en pijp hem heerlijk luid kreunend. Wat heb ik dit gemist. Mijn heupen worden beetgepakt en mijn benen verder gespreid en ik hoop, nee weet wat er gaat gebeuren. De druk van een eikel tegen mijn natte kut bevestigt dit en ik word dieper op de lul in mijn mond gedrukt terwijl een pik zich een weg baant in mijn naar pik hunkerende kutje. Ik word gevuld met pik en het voelt zo ontzettend lekker. Zo word ik geneukt in mijn kutje en mijn mond. Ergens in mijn lichaam, lijkt het alsof er contact wordt gemaakt door eikels die mijn penetreren. Alleen mijn kreunende geluid is hoorbaar.

“Zie je wel dat ze lekker is jongens, dat dit soort onderdanige vrouwen zoveel lekkerder zijn dan de meisjes van jullie leeftijd. Kom op jongens leef je maar uit en pomp de lucht maar uit haar kutje.” Het zijn de woorden van Wim die hij uitspreekt, terwijl hij gehurkt naast me zit. Zijn handen strelen mijn rug en houden mijn borsten en tepels vast. “Ben je zo geil meisje, is dit waar je naar verlangde en voel je hoe hun pikken zich tegoed doen aan jouw snoepwinkel. Dit is toch was je wilde of wil je meer, nog veel meer.”

“Toe maar, laat je gaan geil sletje en geniet van wat je krijgt. Dit is wat jij bent, een gewillige en gedienstig geil meisje of sletje en je laat alles toe als je maar klaarkomt, heel vaak klaarkomt. Vanavond mag jij alles en je helemaal laten gaan, kom open de innerlijke deur naar je lusttuin en geef ons een inkijkje in wie je werkelijk bent of wil zijn.” Fuck wat maken zijn woorden en dit alles mij gek en ik kreun wild grommend mijn eerste orgasme mijn lichaam uit. Hij praat me klaar, zo simpel is dat en ik kom luid kreunend klaar op een neukende en pijpende pik en strelende handen.

Ik weet ook dat hij gelijk heeft. Dit is wie ik zo af en toe en misschien wel vaker dan ik wil toegeven wil zijn. Mij overgeven aan mannen maar vooral aan mijzelf. Wim knielt naast me terwijl hij zijn handen over mijn lichaam laat gaan. “Voel je die pik van Lars in je kutje, neukt hij je lekker terwijl je de pik van Bas in je mondje voelt. Ik kan zien dat de jongens geil zijn op je. Ze gaan zo heerlijk klaarkomen en hun zaad aan jou geven. Dat is toch wat je wilt, lekker gebruikt worden.” Zijn woorden maken me gek en ik beweeg mijn naar genot hunkerende lichaam alsof ik in de aanbieding ben. Een nieuw orgasme dient zich aan en rolt door mijn lichaam. Ik voel de pik van Bas grote worden en hij trekt zijn lul terug op het moment dat een lange binnensmondse ohhhh mijn orgasme begeleid.

Een eerste straal zaad schiet uit zijn lul deels mijn openstaande mond in deels raakt het mij in mijn gezicht. Achter mij voel ik hoe Lars zich ook uit mijn lichaam losmaakt en hij brult luid, “Fuck wat geil, ik ga klaarkomen.” Straal na straal zaad spuit hij over mijn rug terwijl Bas zijn pik in mijn gezicht en mond leegschiet. Het voelt als overgave en een bevrijding. Mijn lichaam geven en dit ervoor terugkrijgen. Dit is wat ik wil, zo wil ik genieten. Bas duwt zijn pik nog een keer naar binnen en ik zuig hem leeg, melk hem leeg met mijn zuigende pijpmond. Ik proef zijn zaad en slik het met genoegen door. Dan val ik voorover op het matras om even bij te komen van deze invasie van deze heerlijke jonge jongens.

Tijd om bij te komen krijg ik niet. Wim draait mij op mijn volgespoten rug en spreidt mijn benen. Ik voel zijn tong op mijn klitje en hij zuigt zich op mijn kutje vast. Een van de jongens heeft een doek gepakt en maakt mijn gezicht zo goed als het kan schoon. Ze zitten aan weerzijde van mijn hoofd. Hun jonge pikken hangen half hard tussen hun benen. Ik hoop, nee, reken op meer. Ik leg een hand op het hoofd van Wim en kijk de jongens aan. “Dit is zo lekker, heerlijk gebeft worden. Dank jullie wel.”

Wim pakt mijn hand en duwt hem omhoog. Even komt zijn mond los en ik hoor hem zeggen. “Ga met een van je knieën op haar handen zitten en trek je lul boven haar hoofd stijf. Laat haar zien dat jullie klaar zijn voor meer, veel meer want we zij wil meer, veel meer. Mijn handen worden naast mijn hoofd gelegd en vastgedrukt door een knie. Wim beft mij gek en ik voel me machteloos gevangen terwijl vlak boven mijn ogen twee pikken opnieuw hard en stijf worden. Ik wil ze voelen en proeven. Iets dat zo dichtbij is en toch niet bereikbaar is, voedt mijn hersens en duwt mijn opwinding verder. Ik geniet van de beffende tong en mond van Wim “Ohhh, fuck wat lekker, ja bef me maar, lik me maar please.” Wim weet wat hij doet en hij is bedreven. Ik zit nog zo vol spanning dat ik gelijk weer wil klaarkomen. Ik voel mij machteloos gevangen en vind het heerlijk. De handen van de jongens vinden mijn tepels en dan ben ik verloren. In een lange luidruchtige kreet kom in intens diep klaar. Ik voel dingen die ik lang niet gevoeld heb. Dit orgasme is anders en dieper dan de eerste.

Mijn benen worden omhooggetrokken en de jongens pakken ze bij mijn enkels vast. Ik lig nu open en snak naar iets hard dat mij diep raakt, mij in mijn onderdanige innerlijke ik raakt. De kop van de lul van Wim schuift tussen mijn schaamlippen door en hij plaagt me door zijn eikel over mijn klitje te schuiven en dan een klein beetje door mijn schaamlippen weer naar beneden te duwen. Ik lek of ben nat en ik ben zo geil. Ik kreun hardop en het klinkt haast gefrustreerd. Wim merkt het ook. “Zo mevrouwtje is ontevreden, is al heerlijk een paar keer klaargekomen, maar heeft nog niet genoeg gehad is het niet.”

“Dit, dit, dit is gemeen,” weet ik er met moeite uit te krijgen, terwijl de opwinding alleen maar verder toeneemt. “Dat klopt”, antwoord Wim, “maar je bent van ons dus wij mogen doen met je wat wij willen. Jij bent al klaargekomen en hebt al veel gekregen sletje of niet soms?” Hij speelt met mij, hij speelt een gemeen spel en ik kan er niets aan doen of tegen doen. Ik word er alleen maar geiler door en van. “Ik wil meer, veel meer, please gebruik me maar doe maar met me wat jullie willen. Ik dien jullie als onderdanige MILF en slet. Ik geef me overrr ohhhhh wat ben ik geil.”

“Kijk jongens, zo geil kan een vrouw worden als zij zich overgeeft, niet alleen aan ons, maar vooral aan zichzelf. De lust zit nu in haar. Het is nu aan ons om haar dit echt te laten voelen.” Wim heeft de woorden nog niet uitgesproken of hij duwt zijn pik in een keer hard bij mij naar binnen. Ik ontvang hem met een luide kreet. Zijn eikel zit diep en hij raakt me, hij raakt me echt. Hij neukt me vastberaden, maar in een redelijk traag tempo Dit is anders dan bij de eerste neukbeurt. Ik krijg de gelegenheid om zijn schuivende pik te voelen en kan mijn kutspieren beter gebruiken om hem te plagen. “Hmmm geile donder die je bent. Je daagt mij uit is het niet?”

Hij voert het tempo op en ik sluit mijn ogen om te gaan genieten van wat er gaat komen. Het neuken is beuken geworden en hij laat zich telkens min om meer op mij vallen. Iedere keer lijkt hij dieper in mij te zitten en neukt hij mij verder open, alsof er nog iets in mij zit dat waardigheid heet. Ik voel een warmte in mij en een soort van licht openbaart zich in mijn hoofd. Op golven van genot klim ik naar boven en betreed een ruimte waar ik uit elkaar spat. Ik schreeuw het uit en voel zoveel genot en lust door mij heen razen. Het licht maakt dat ik zweef en mijn lichaam schreeuwt met mij mee. Ik weet niet waar ik ben, maar het is zo mooi, zo ontzettend mooi. Ik voel een vinger tussen mijn ogen, denkbeeldig en begin heel langzaam te begrijpen waar ik ben. Dit is mijn plaats, dit is mijn plek en ik bepaal wie ik hier mee naar toeneem en dat doe ik met mijn lichaam. Het is zo intens dat ik weg ben, even van de wereld ben. Dan dooft het licht en keer ik langzaam terug.

Ik hijg alsof ik een marathon gelopen heb en ik kom terug op het matras. Wanneer ik mijn ogen open zie ik twee harde lullen boven mijn gezicht en ik voel een derde die nog mijn kutje beurs neukt. Ik kijk Wim aan en even hebben we contact. “Zo, die was heftig Karen, heftig en mooi. Laat haar handen maar even los jongens want ik denk dat ze er even behoefte aanheeft om vastgehouden te worden.” Wim kruipt omhoog en duwt zijn mond op de mijne, niet ruw maar liefdevol. Ik sla mijn armen om hem heen en houdt hem vast terwijl hij in mij zit. Ik beantwoord zijn kus en ik voel me sereen en bevredigd. Voor even ben ik niet de onderdanige slet meer een vrouw die van haar eigen lust genoten heeft en ik koester het moment.

“Doorgaan?” vraagt Wim fluisterend in mijn oor. Ik knik te heftig en fluister een ja terug. “Neem me maar hard en gebruik mij maar, ook anaal als jullie willen. Laat mij maar voelen wat er in mij zit.” Ik schrik van mijn eigen verlangen, maar ben nu zo opgewonden dat ik hoop dat ik door drie pikken tegelijk genomen ga worden. “Neuk de schaamte maar uit mijn lijf.”

Al die tijd zit Wim nog in me en het voelt zo heerlijk. Nu komt hij overeind en gaat op het matras liggen met zijn hoofd bij de rand. “Kom maar op mij zitten dan sletje en laat maar eens zien of je een beetje kan pikrijden.” Hongerig geil kom ik overeind en ik klim op zijn lul. Heerlijk dringt hij weer bij mij naar binnen, anders dan daarnet. Ik kijk hem aan en begin te rijden. Mijn borsten bungelen boven zijn hoofd en hij pakt zij beet en knijpt erin. Dan wordt er een stoel bij zijn hoofd geplaatst en gaat Lars erop zitten. Hij grijpt mij bij mijn haren beet en zegt met een ruwe geile stem. “Pijpen mevrouwtje, laat maar eens zien als jij bij mij ook het zaad eruit kan zuigen sletje.”

Gulzig open ik mijn mond terwijl hij zijn harde pik in mijn mond duwt. Ik kan nu niet op Wim zijn pik rijden dus zit ik stil terwijl ik Lars pijp. Een pets op mijn billen zorgt ervoor dat er een kreet uit mijn mond ontsnapt. Meerdere petsen volgen en ik kreun met een mond vol pik op een stijve pik die in mij zit. Ik word gespankt en vind het heerlijk. Iedere pets gaat als een schok door mijn lijf en daarbij geniet ik van de twee pikken die in mij zitten. Een vinger verdwijnt tussen mijn twee bilhelften en duwt tegen mijn kontje aan. Ik weet wat er gaat gebeuren en ik voel een lustdeur opengaan. Ik ben zo nat en geil nu dat ik nog met mijn kontje draai ook. Ik word stilgehouden en voel de kop van een eikel tegen mijn kontje. Het is niet de eerste keer dat ik anaal geneukt ga worden, maar wel veel langer geleden. Even verzet mijn kringspier zich, maar dan geeft zij zich gewonnen. Ik voel dat ik word opgerekt en een lul schuift bij mij naar binnen. Ik voel hoe de lul van Bas contact met die van zijn vader en ik huiver van opwinding dat ik door vader en zoon tegelijk genomen wordt.

Nu zijn er geen woorden maar alleen gehijg en gekreun hoorbaar. Ik voel zoveel vlees in mij kloppende lichaam kloppen en voel me gelukkig, intens gelukkig. Ik ben één met mijn eigen lust en laat mij onderdanig gebruiken. De twee lullen schuiven langs elkaar en ik kom weer intens klaar. Ik voel alles en laat mijn lichaam werken. Mijn mond pijpt Lars zo diep mogelijk en ik voel zijn pik tegen mijn keel aanduwen. Hij is ruig en roept, “dieper slet, dieper in je pijpbekje.” Het klinkt allemaal zo heerlijk ongeremd. Ik blijf doorneuken en pijpen en wordt doorgeneukt in alle drie mijn heerlijke openingen en blijf doorlopend klaarkomen en verlang dat ik word volgespoten.

Even laat ik Lars los en roep, “Spuit me vol, vul me maar en geef me alles wat jullie hebben.” Het zweet guts van mijn lijf en ik pijp Lars fanatiek door. Hij mag in mijn mond klaarkomen, net als Bas mijn kontje mag volspuiten en Wim zijn zaad in mijn geile hunkerende kutje mag loslaten. Lars is de eerste die begint te schokken en ik zet mij schrap. Hij houdt mijn hoofd vast en dan begint hij te spuiten, precies op het moment dat ik ook Bas hoor kreunen. Twee schokkende pikken legen hun ballen in mij. Ik zuig en slik fanatiek alles op en geniet van het zaad van deze mooie jongen. Bij de derde schokkende beweging van Bas verstijft de lul van Wim ook en terwijl ik nog dans op een orgasme golf van mijn eigen lust schiet hij zijn zaad mijn heerlijke kutje in. Ik ben gevuld en zit vol en ben kapot

Alles trilt aan mij terwijl pikken op de terugtocht zijn. Ik voel mijn kontje gloeien, mijn kontje dat in brand staat en mijn kutje is beurs. Even laten ze mij aan mijn lot over terwijl de mannen op aarde terugkeren. Ik weet niet hoe vaak ik klaargekomen ben, maar ik voel me intens voldaan. Als een vaatdoek lig ik op het matras. De mannen kleden zich aan en ik weet dat ze klaar met mij zijn en dat het afgelopen is. Wim komt op zijn hurken zitten en vraagt. “Gaat het met je of kunnen wij je helpen om naar huis te komen.” De eenzaamheid van mijn eigen huisje roept en ik stel mij de vraag of ik kan autorijden. “Het lukt wel alleen zou ik mijn badjas willen hebben en die ligt in mijn auto. Kan een van jullie die voor mij halen.”

Niet veel later neem ik afscheid van drie mannen die ik waarschijnlijk nooit meer ga zien. We wisselen geen woorden meer uit, maar de wederzijdse dankbaarheid van deze Koningsnacht hangt in de lucht. Ik voel hun leven in mij zitten en met moeite neem ik plaats achter het stuur van mijn auto en zet hem in beweging.

Hoe ik thuisgekomen ben, weet ik niet, maar zo rond één uur lig ik uitgeput in bed en val ik in een diepe slaap, verlangend naar meer, veel meer.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Groepsex, Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Naturist, Neuken, Beffen, Pijpen, Piercing, Gay, Squirten, Vakantie, Frankrijk, Vakantie, Frankrijk,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
0.0
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Onderdanig, Dominantie, Meerdere Mannen, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.8
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Grote Borsten, Studenten, Neuken, Beffen, Pijpen, Dikke Tieten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.3
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Tenerife, Blond, Strand, Openbaar, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.2
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dikke Billen, Likken, Tuinman, Grote Borsten,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
9.0
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.1
Eerste Keer Spannend ...Door: New Storyteller
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We spreken af om vanavond een spannende avond te hebben. Het wordt de eerste keer dat we sex gaan hebben, maar je weet wel dat ik de baas zal zijn. Je vraagt me daarom wat je aan moet trekken. Ik vertel je dat je een zwart jurkje moet aandoen zonder ..."
26-04
7.3
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Plas, Plassen, Spuiten, Vakantie,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zaten we op het balkon bij onze buren, de ouders van Pedro, die ik gekoppeld had aan Marja. En d t terwijl mijn vriendin Anna en mijn dochter I..."
26-04
8.7
Elyne - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen zi..."
26-04
8.0
De Nieuwe Leraar - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Moeder, School,
"Mijn naam is Silke Soete. Ik ben geboren in Nevada, waar mijn vader nog altijd voor de NASA werkt. Hij is een van top ingenieurs die meewerkt aan de controle over bemande ruimtevluchten. Mijn ouders zijn vier jaar na mijn geboorte gescheiden. Mijn va..."
26-04
9.3
Tante Nel En Sander - 3Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Tante,
"Nadat ze samen nog gezellig wat gekletst hebben en koffie gedronken wordt besloten Tante Nel even naar het station te brengen. Tante Kust Sander en neemt afscheid van hem met een knipoog. Sander heeft het wel begrepen en een warm ge..."
26-04
9.4
GangbangDoor: Sexywendy65
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang,
"10 jaar geleden leerde ik Wendy kennen, toen 49 jaar. Inmiddelsben ik alweer 7 jaar getrouwd met deze heerlijke geile vrouw. Wendy is een echt sexbeest. We gingen een weekendje weg. Ik had een leuke Parenclubuitgezocht in ..."
26-04
7.8