63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 4342x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Wedergeboorte Van De Lust - 21

Politieagentje Spelen

Met piepende banden en met gillende sirenes zet ik de auto dwars voor de deur en George en ik springen uit de auto. “You take the back; I will take the front so catch them while they try to escape. Just wait for my signal oké?” Ik steek mijn duim omhoog, zet mijn pet op en loop om het huis heen naar de achterkant. Er brandt volop licht binnen en ik zie een aantal meisjes hardop lachen en met elkaar dansen op harde muziek. Ze zijn allemaal hetzelfde gekleed, als collegegirls met te korte rokjes, vlechtjes in hun haar. Ik vermoed dat ze 16 jaar willen zijn of iets in die richting.

Naast Beth zei ik ook het meisje dat eerder die dag opendeed. Ik zie er eigenlijk twee, want haar identieke zusje is er ook. Het vierde meisje ken ik nog niet. Daar ga ik zo verandering in brengen en ik positioneer me centraal, maar wel zo dat ik in de schaduw blijf staan.

Ineens is er paniek en vaag hoor ik gebonk op de voordeur en een luide stem. De meiden vliegen alle kanten op en George stormt de woonkamer binnen. De tweeling holt naar buiten en ze rennen recht op mij af. Even proberen ze mijn armen te ontwijken maar tevergeefs. Ik vang ze op en ze spartelen tegen. “Let me go, please let us go, our parents will be mad as hell if they find out that we are partying here, please sir, please let us go.” Het huilen en smeken klinkt verdomd echt. Met moeite werk ik een van de dames tegen de grond en druk haar met mijn knie vast. Met mijn vrije hand pak ik een paar handboeien. Ik heb dit altijd al een keer willen doen en met wat kunst-en-vliegwerk weet ik de andere vast te zetten. Hierna is de dame onder mij aan de beurt.

Haar rokje ligt omhoog en ik zie dat ze sliploos is. Fuck wat is dit geil. Ik trek haar overeind en pak een tweede set handboeien en zet op die manier ook de andere dame vast. Ze kijken woest naar mij in een mix van angst en opwinding. Ik voel me zo ontzettend sterk en machtig. Rustig pak ik ze beiden bij een arm en zeg, “Come on ladies, back inside and then we will figure out what was happening.” Ik zie mijn spiegelbeeld in het raam en twee mooie jonge wulpse bh-loze dames met korte rokjes naast mij lopen. Hun schouders hangen naar beneden en ze kijken haast doelloos voor zich uit. Ik, daarentegen voel zo fucking sterk en machtig en die energie zit maar op een plaats.

We stappen het huis binnen. George heeft de twee andere meisjes al overmeesterd. Beth zit in een stoel vast met haar polsen achter haar rug. Ze kijkt woest naar ons, echt woest. Het andere meisje oogt erg onzeker en zit vastgebonden, maar volledig in zichzelf gekeerd op een andere stoel. Ze oogt klein, haast kinderlijke klein. De stoelen staan in een soort halve cirkel met uitzicht over het strand en de zee. Met wat duwen en trekken laat ik mijn gevangenen ook ik een stoel plaatsnemen en maak hun handen achter de stoel vast. Hierdoor komen hun borsten mooi omhoog te staan, ook al zitten ze nog verborgen achter wat katoen. “Well ladies”, zo begint George terwijl hij wijdbeens met zijn armen over elkaar in het midden van de groep staat. “Can you tell me what was going on here as we got a lot of complaints from the neighbors. Hij pakt een glas met drank en ruikt eraan. “Do I smell alcohol ladies, real alcohol while you are, let me guess, just over sixteen. I wonder what your daddy’s are going to say.”

Het woord daddy gaat als een schok door de tweeling heen en het andere meisje kruipt nog verder in haar schulp. Beth kijkt George brutaal, eerder uitdagend aan. “Yes officer, we were having a party but that glass is not ours, we were only drinking soda’s, right girls.” George lacht lief naar haar en kijkt mij vervolgens aan. “Bart, can you go outside to where our car is parked. In the backside of our car, you will find a big leather bag. Can you fetch that one for me please. I think the girl needs a lesson or two.” Er gaat een geile schok door me heen en ik tik mijn pet aan, loop naar buiten waar de politieauto staat. De zwaailichten laten nog steeds zien dat de politie hier aan het werk is. In de achterbak vind ik inderdaad een grote zwarte leren tas. Ik til hem uit de auto en loop weer naar binnen. Met een stoer gebaar laat ik de tas min of meer voor de voeten van George vallen. De tas rinkelt een beetje. Beth heeft haar ogen wijd opengesperd wanneer ze het geluid hoort.

George opent de tas en vouwt hem open. Ik kan zien dat hij vol zit met bdsm attributen. Hij pakt het glas en zakt door zijn knieën, trekt Beth aan haar haren en zegt zachtjes. “Do you see the lipstick on this glass gorgeous? Do you see what I see?” Beth kijkt heel even en knikt voorzichtig. “Do you see that the colour of this lipstick is an exact match with the lipstick which is still stuck on your lips little girl?” Ik zie Beth een slikbeweging maken en ze knikt weer. “So, you were having an illegal party with alcohol while being underaged, am I right?” Er volgt weer een slikbeweging en Beth knikt weer. “Let me get this straight, you were lying to an officer of the police am I right, and if there is one thing I hate, really hate, is lying slutty bitches like you. Look how you are dressed, short skirts and all. I bet you don’t even have panties on.”

Georges hand is in de tas verdwenen en hij haalt een gag Ball tevoorschijn. “I bet that we will even find pot in this house so that you smoke some marijuana later when the alcohol kicks in.” Beth schudt haar hoofd wild heen en weer en opent haar mond om iets te zeggen. Ze krijgt echter geen tijd, want resoluut duwt George een ball in haar mond en maakt hem achter haar hoofd vast. Vervolgens pakt hij haar shirtje aan de bovenkant beet en met een grote harde ruk scheurt hij het kledingstuk in flarden. De mooie volle borsten van Beth worden zichtbaar. Haar tepels staan hard omhoog.

Weer verdwijnt zijn hand in de tas en nu haalt hij er een tepelklem uit met een klein batterijtje. Beth stribbelt tegen, maar zijn hand vindt haar tepel en met rustige bewegingen maakt hij ze klem vast en draait hij aan het knopje. Het topje van haar tepel wordt naar boven geduwd. Wanneer hij tevreden is, volgt er een tweede klem voor haar andere tepel. Al die tijd heeft Beth haar benen bij elkaar gehouden en haar ogen spuwen vuur. Of is het brandende lust.

Ik kijk naar de tweeling die het met verschrikte ogen volgt. Ik moet nu ook in actie komen nu en ga tussen hen in staan, zak door mijn knieën. “Is it oké for you girls if we call your daddy to explain what was happening here? Wild schudden ze hun hoofd heen en weer. “No, please sir, please do not call our daddy.” Ik lees de angst in hun ogen. “Well, I guess some sort of punishment maybe necessary then, don’t you think?”Met verschrikte ogen kijken ze mij aan en ik zie een serie slinkende bewegingen. “Let me see what is in the big bag.”

Twee paar ogen volgen mijn bewegingen. Ik zie een paar enkelbanden en pak ze op. De eerst maak ik aan de linkerenkel van de tweeling vast, de ander aan de rechterenkel van haar zusje. Met een ketting trek ik de benen tegen elkaar. Ze proberen zich zo te draaien dat hun benen nog gesloten zijn, maar ik heb al gezien dat ze sliploos zijn, althans een van hen. “Ik kom overeind en kijk op ze neer. “Do you know what I always wondered with identical twin girls?”

Ze kijken me verschrikt aan en een van hen schudt nee. “I want to see if your tits are of the same size but more importantly are the both equally sensitive.” Zonder verder op een reactie te wachten buk ik voorover en scheur het shirtje van de ene tweeling stuk waarna het shirtje van haar zusje eraan gaat. Twee paar mooie jonge volle borsten geven zich bloot aan mijn pupillen en ik registreer de schoonheid ervan als ware kunst. Ze komen even los van de stoel waar ze inzitten en dan vallen we weer terug. Ik ga wijdbeens voor ze staan en kijk en geniet van de schoonheid van twee paar borsten met twee paar tepels. Die staan hard overeind. Even sluipt de twijfel binnen, maar dan hoor ik een bekende innerlijke stem, “Let is go Bart, let it go.”

Ik draai me een beetje omdat ik ook benieuwd ben hoe het met George en Beth gaat. Het andere meisje heeft nog helemaal geen aandacht gekregen, en zit nog zo verschrikt in haar stoel dat het moeilijk is om te bepalen waar ze met haar gedachten is. Ze heeft haar benen opgetrokken, maar haar te korte rokje laat zien dat ook zij geen slipje draagt. Contouren van haar kutje zijn zichtbaar en ze druipt van geilheid en opwinding. Ondertussen neemt ze alles in zich op, zo lijkt het. Ik kijk naar Beth en ik zie dat ze worstelt. George staat voor haar en hij heeft zijn wapenstok gepakt. Het oogt als een grote fallus. Hij legt de kop van de wapenstok op haar been en Beth kreunt. Kunnen haar ogen nog verder open, vraag ik mij af. “You know I hate it when girls try to tease me and turn me on without giving me an inch of their lust. You have no respect for a member of the police, and I know, no, I can smell that you are a fucking horny slut. Am I right bitch.” Beth schudt haar hoofd als een hevige ontkenning en ze beweegt als een slang om het contact met de wapenstok te voorkomen.

George blijft rustig en hij beweegt de wapenstok over haar benen heen en weer. “Is that so bitch, are you denying that your cunt is wet and open, and I mean really wet and open.” Weer schudt Beth haar hoofd. Ik word geil van haar gevecht. De tepelklemmen zoemen en moeten iets met haar doen. Alle ogen zijn op het spel van George en Beth gericht. Hij blijft de wapenstok heen en weer bewegen en kruipt steeds verder omhoog. Hij duwt nu onder haar geruite rokje. De manier waarop hij staat, zijn wapenstok op pik hoogte terwijl hij wijdbeens voor haar staat. Fuck wat zou ik nu graag in Beth haar hoofd willen kijken en voelen welke strijd ze voert of welk spel ze speelt.

De wapenstok werkt verder op de benen van Beth. Nog steeds houdt ze haar benen stijf tegen elkaar, maar de tepelklemmen en de neukbewegingen doen haar iets. Het is muisstil. Ineens is daar het zoemende geluid dat uit de wapenstok komt en de kop begint iets te trillen. Beths ademhaling gaat omhoog en ze kreunt iets harder dan de eerste keer. Ze vecht zichtbaar. Wat is dit geil om te zien. Plots klappen haar benen wijd open en haar vrouwelijke opening, haar kut wordt zichtbaar. Ik geniet zo intens van haar openstaande kutje, haar toegang tot haar innerlijke bron. Geil geeft ze zich over en gewonnen. Ze kan zich niet langer verzetten en de lust in haar heeft het gewonnen. “See, I told you, fucking wet and horny.” Meer zegt George niet, maar hij plaagt haar des te meer. Nu kreunt ze binnensmonds en haar kutje heeft de controle over haar lichaam. Ze kwijlt en haar ogen rollen in haar mooie hoofd. Ze zoekt de kop van de wapenstop. George geeft echter geen krimp. Ondertussen barst mijn lul bijna uit mijn broek.

Een kreun voor mij doet mij beseffen dat ik de tweeling verwaarloos. Ik kijk op ze neer en zie dat de angst een beetje ruimte heeft gemaakt voor iets anders, iets vrouwelijks. Ik loop om ze heen en buk, zodat mijn hoofd tussen die van hen inkomt. “Seeing anything you like, little girls?”

Met mijn handen streel ik over hun tepels en ik voel de strijd direct. Het heerlijke warme borstvlees dat onder mijn vingers beweegt. Ze reageren hetzelfde maar ook anders. Willoos zijn ze een gevangen prooi voor de macht van de politie. “Now ladies, did you ever both sucked on the same cock at the same time.” Wild schudden ze beiden hun hoofd. Ik ga rechtop staan en maak mijn gulp open. Rustig duw ik mijn pik naar voren tussen de twee hoofden van beide meisjes. Even kijken ze verschrikt naar mijn geslacht. Ik wil gepijpt worden en heb geen geduld voor hun onschuld. Met beide handen grijp ik naar hun achterhoofd en duw twee identieke koppies in de richting van mijn stijve lul. “Come on ladies, suck the dick from this policy officer and don’t disappoint me.”

Voorzichtig opent de tweeling hun beiden monden en twee tongen maken contact met mijn eikel. Rustig likken ze aan de kop van mijn pik. Langzaam ontdooien ze verder en slaat hun verlegenheid om in honger. Ze hebben oogcontact en steeds gulziger en geiler verdwijnt mijn pik in de monden van de meisjes. George maakt Beth los en trekt haar aan haar haren uit de stoel. “Crawl to the cock of my friend and suck him as well and suck him good.” Beth doet wat er van haar gevraagd wordt. Het voelt als een geile vernedering haar zo te zien kruipen. George loopt met haar mee terwijl hij haar verder vernederd. De trillende wapenstok ligt op haar rug en beweegt heen en weer. Beths hoofd verschijnt tussen de monden van de tweeling. Nu zie ik drie gulzige monden die zich tegoed doen aan mijn luststaaf.

George laat zich op zijn knieën zaken en neemt achter Beth plaats. Ongeduldig maakt hij zijn broek open en maakt hij zijn pik bloot. Geil grommend pakt hij Beth bij haar heupen en zo drukt hij zijn pik in een keer bij haar naar binnen. Beth schreeuwt van de plotselinge invasie en lijkt even uit het veld geslagen. Ze kijkt me aan en ik herken de blik van haar. Het kleine meisje in de stoel heeft haar benen gespreid en ik heb oogcontact met haar. Ze lijkt zo hulpeloos verloren terwijl haar hele lichaam schreeuwt of haast smeekt om aandacht. “Mag ik klaarkomen, please, Can I come.” Het verbaast me dat ze Nederlands spreekt en mij deze vraag stelt. Een machtschok gaat door mijn lul en duw hem verder naar voren terwijl ik naar het hulpeloze meisje kijk.

Het is Beth die kreunend spreekt. “Zij mag nooit uit zichzelf klaarkomen, alleen met toestemming van een ander.” Fuck wat is dit nu weer. Wat voor machtsinstrumenten zijn er beschikbaar. Dit is zo geil. Ze kijkt me smekend terwijl haar kut openstaat, met zichtbaar twee zeer gezwollen schaamlippen. Haar kut maakt trekkende bewegingen en meer vocht sijpelt uit haar natte kut. “Please, please sir, I will do anything but please let me come, I need this so bad.” Mijn ogen flitsen van de pijpende sletjes naar het kleine meisje. Het dilemma van keuzes maken dient zich aan. Ik heb de macht en mag doen wat ik wil, dat besef dringt steeds meer tot mij door. Ik heb zin om dit kleine sletje nog meer te plagen.

“Dus je bent een geil gedienstig sletje” Ze knikt heftig. “Ik wil dienen, nee moet dienen, geniet van pijn en vernedering meneer.” Weer gaat er een schok door mijn pik. Even heb ik oogcontact met Beth en ze geeft me kreunend een knipoog. George heeft zich losgemaakt uit de kut van Beth en komt overeind. Zijn lul is nat. “Let’s switch Bart, I need to see how these twin girls can suck on my cock.” Beth komt ook overeind en pakt mijn lul beet. Ze trekt me mee naar het meisje dat nog steeds hulpeloos zit te wachten. “Geil, vind je niet? Ze is de dochter van een goede vriendin van mij en hier een paar dagen op bezoek voordat ze weer naar huis vliegt. Haar moeder heeft haar aan mij toevertrouwd terwijl die ergens aan het feesten is. Daarom ontstond ook het idee voor een speelweekendje.” Al die tijd heeft Beth rustig aan mijn staaf zitten trekken. Ik ben tot op het bot gespannen geil. Even laat Beth me los en bukt waarbij ze een liniaal uit de tas pakt. “Wil je ervaren hoe iemand met een pijnbeleving kan klaarkomen?”

De vraag van Beth daalt in en ik knik rustig en onbewust. Beth legt de liniaal in mijn hand en gaat achter het meisje staan. Even bukt ze voorover waarbij ze de enkels van het meisje pakt en deze omhoogtrekt en spreidt. Hunkerend en onderdanig ligt ze smachtend en opengetrokken te wachten op wat ik ga doen. “Durf Bart, op haar klit, ze wil niet anders.” Ik kniel tussen haar openstaande kut en zie een vochtige plek en een open kut. Haar klit is gezwollen en zichtbaar. Als in een roes hef ik mijn arm omhoog en laat de liniaal op haar kut vallen. Ze kreunt en duwt haar kut omhoog. Een schok gaat door mijn lul. “Harder Bart, ze moet het voelen.” Weer komt mijn hand ophoog en weer laat ik hem neerdalen op haar klit, harder nu. “Dank u meester”, kreunt ze luid. “Mag ik klaarkomen?” Weer die vraag en ik knik voorzichtig. Mijn arm vindt een cadans en zo mep ik haar klit, hard en vakkundig. Met iedere mep gaat er een schok door mijn lul en duwt ze haar kut omhoog. Bij de zevende mep komt ze schreeuwend klaar. Zo intens heb ik het nog nooit zo van dichtbij meegemaakt.

Dat mijn lul bikkelhard is en op en neer schokt, verbaast mij nog het meest. Alsof ik met haar verbonden ben of voel wat ze voelt. Schreeuwend komt ze klaar terwijl haar kut ligt rood oogt van de meppen van mijn liniaal. “Dank u meester, dank u voor deze gift.” Het zijn de woorden van Beth die me terugbrengen naar de realiteit van het moment. “Neuk haar, neuk die kut hard en diep, sloop die waardeloze kut,” Ik kijk naar aan en zie ook bij haar een blik die ik niet ken. Ik kom iets overeind en duw de kop van mijn eikel tegen haar natte kut. Ze is strak en ik moet doorduwen. Ze ontvangt me en ik druk door, moet naar binnen, moet haar neuken en nemen. Ze spant haar kutspieren aan en dan zit ik helemaal in haar. “Neuken Bart, neuk deze dubbelgevouwen slet klaar.” Beth manoeuvreert haar kut boven de mond van het meisje en onze monden vinden elkaar.

Zo vormen we een driehoek van lust. Ik zit in haar en zij zit in Beth. Mijn onderlichaam heeft de controle overgenomen en ik beuk en neuk wild in dit strakke kutje. Hongerig boor ik dieper bij haar naar binnen. Ik denk aan Anke, mijn eigen slavin in Nederland en verlang naar haar terwijl ik deze slet neuk. Ze kreunt in de kut van Beth. De kamer vult zich met soppende en slurpende geluiden. “Kom, ga los op haar, neem haar wild en ruw en ram die kut beurs, pas dan is gelukkig.” De aanmoediging van Beth en het pompende geweld, mijn pik in deze neuk kut zet ook deuren in mijn lichaam open. Nemen, gewoon nemen, niet egoïstisch zijn maar, gewoon nemen. Mijn heupen duwen harder, dieper en sneller in haar smachtende kut en ze komt klaar. Wat een kracht heeft ze in haar jonge kutje. Beth komt klaar, het meisje komt klaar en ik kom brullend en wild spuitend in haar strakke kleine lijfje klaar. Wild schokkend spuit ik mijn lul leeg in deze jonge dame met de lange haren. Ik pomp door. Beth is voorovergevallen en ik voel, haar handen om mijn stam. Ik blijf schokken en pompen, blijf hard en stijf. Mijn lichaam kan niet ophouden met neuken.

Het zijn de handen van Beth die me terugduwen en ik floep uit de kut van het meisje. Gulzig likt ze mijn lul schoon. Hij wipt ongeduldig op en neer alsof ik nog niet klaar ben gekomen. Daarna duwt ze haar mond op het kutje van het meisje en zo likken de dames elkaar. Mijn hand vindt mijn pik en ik voel hoe hard ik nog ben. Ik loop om de sletten heen en zie de bedreven tong van het meisje dat zich tegoed doet aan de nectar uit Beth haar kut. Ik duw mijn eikel tussen en opengetrokken schaamlippen van Beth en ram mijn keiharde lul in een harde duw bij haar naar binnen. Een tong streelt mijn stam. Zo blijf ik bewegingloos in haar zitten. Beth heeft haar mond los gemaakt en kijkt omhoog.

Mijn ogen vallen op George die zich te goed aan de tweeling. Hij heeft ze los gemaakt en is gaan zitten. Een van de meiden danst op zijn pik. Haar blik is wazig. Haar zus staat op de bank en heeft haar kutje tegen de mond van George geduwd. Iedereen verkeerd in een soort van extase, samen, maar toch ook alleen. Ik gun mijn lul de rust in het lichaam van Beth en toch wil ik meer, meer van dit meisje. Ik trek me terug uit de kut van Beth en duw hem even in de mond van het meisje. Ze likt me gulzig. Naast mij bungelt de wapenstok nog aan mijn gordel. Opnieuw loop ik om Beth en het meisje heen. De kop van de wapenstok richt ik op het openstaande kutje van het meisje. Ik trek Beth haar hoofd aan haar haar omhoog. “Houd haar vast”, is alles wat ik zeg.

Het zoemende geluid van de wapenstok is, voegt zich bij de andere geluiden in de kamer. Wijdbeens en stijf sta ik tussen de benen van het gewillige sletje. Beth heeft haar kutje geopend en haar klitje en het rode vlees van haar nog zo jonge geslacht is zichtbaar. Rustig duw ik de kop van mijn wapenstok op het gevoelige knopje. Een harde kreun is hoorbaar en Beth kreunt mee. Traag beweeg ik de kop over het gevoelige vlees. Het meisje begint wild de schokken en te draaien. Beth moet alles uit de kast halen om haar vast te houden. Een strijd van een hongerige kut die openlijk hunkert naar genot. Ik ben benieuwd of ze ook nu gaat vragen of ze klaar mag komen. Beth kijkt me aan en ik zie dat ze opnieuw bloedgeil is. “Laat haar smeken en verneder dit sletje maar voor mij. Laat mij eens horen hoe dat uit jouw mond klinkt, als geile vrouw en slutwife.”

Beth komt overeind en hurkt bij het gezicht van het meisje. Ze trekt aan haar haren. “Kijk me aan en vertel me wat je voelt en wat je bent.” Even is het stil en dan spreekt ze met horten en storten. Ik, ik ben zo geil en voel me zo’n heerlijk dienende slet. Ik wil dienen, echt dienen, maar weet niet hoe. Mag ik, mag ik klaarkomen alsjeblieft.” Ik geniet van haar woorden en haar reactie en voel de macht. “Dat is niet aan mij meisje, maar aan de man die met je speelt. Voel je hoe hij met je speelt”? Ze knikt heftig. “Wil je dienen, dien dan nu hem, hij bepaalt of we mogen klaarkomen. Dit geldt ook voor mij. Ik geef mij aan hem over en verwacht van jou dat je hetzelfde doet. Laat hem bij je binnen.” Het zijn magisch geil woorden, zo krachtig. Het meisje worstelt met alles, met haar lichaam, haar gevoelens, haar verlangen.

“Hoe, hoe laat ik hem binnen dan?” Het klinkt haast wanhopig geil. “Ik mag niet zonder toestemming klaarkomen, maar ik sta op ontploffen. “Meisje, meisje toch, open je kut, kont en mond in je hart, hersens en ziel, dan voel je hem echt, voel je iedere man echt. Dan word je een met hem en kun je geven wat je hebt. Je dient met je hele lijf, met alles en nooit met je kut alleen. Je kut is je voorportaal, je toegang tot wie je werkelijk bent. Je bent een slet, een hoer en een teef, net als ik. Laat je door hem dekken en bied je aan, pas dan zal hij je klaar laten komen. Maar geef je over aan hem en zijn macht. Dit geldt voor alle dominante mannen en vrouwen die je tegen gaat komen.”

Met ieder woord schokt mijn lul als een hengstig geile stam. Ik wil haar dekken, nemen, pijn doen en laten voelen dat ze, voor even, van mij is. Het is waar wat Beth zegt. Beide dames kijken me aan. “Dek me please, neem me, vul me nog een keer en laat me voelen dat ik van u kan zijn. Ik wil uw krassen in mijn ziel.” Beth knikt alleen maar en even lijkt het alsof ze jaloers is. Ze trekt het meisje overeind. “Op je knieën en platliggen, zo plat mogelijk.” Gehoorzaam doet ze wat haar wordt opgedragen en tenger ligt ze plat op de grond. Beth rommelt in de tas en pakt een buttplug. Ze maakt hem nat in haar mond en draait hem met rustige bewegingen in haar kontje. Het meisje kreunt en duwt haar kont op de plug. Haar bovenbenen staan haast recht en haar benen zijn gespreid. De trilstaaf heeft haar alleen maar natter gemaakt. Beth gaat naast haar liggen. “Pak mijn handen vast en blijf platliggen. De agent gaat je neuken teefje. Ik kijk naar mijn geslacht, groot en hard.

Ik kruip achter haar. Mijn eikel lijkt haar natte kut te ruiken zo trilt hij. Het is machtige geilheid van een haast dierlijk verlangen om te nemen. Ruw pak ik haar heupen beet en met een grommend verlangen duw ik de eikel tegen haar natte gezwollen schaamlippen. Nog ruwer dring ik bij haar naar binnen. Ze kreunt en wil overeind komen. “Blijf liggen teef, je bent het niet waard om hem aan te kijken. Dit is je plaats.” Ze lijkt nog strakker dan de eerste keer en wild duw ik mijn lul bij haan naar binnen. De harde knop van de buttplug schuurt over mijn pik. Wat een zalig gevoel is dit. Ik stoot mijzelf naar binnen terwijl ze willoos plat op de grond ligt. Ik kom dieper in haar. Ze is heet alsof ze in brand staat. Mijn pik begint te gloeien terwijl ze mij ontvangt. Geil duwt ze haar kont naar achteren. Ik ram mijzelf naar binnen en ze kreunt aan een stuk door. Haar gezicht ligt gedraaid plat op de grond en haar mond staat open.

Ik pets haar billen terwijl ik stil in haar zit. “Waar zit de pik?” vraagt Beth. “Ohhh, in mijn kutje, oh, zo diep, zo heerlijk diep.” “Wat zeg je dan als je iets krijgt teef, ondankbare slet.” “Dank u, dank u, dank u”. “Begrijp je goed dat je zo klaar gaat komen voor Hem en voor mij en niet voor jezelf. Je geeft je orgasme aan een ander en is nooit meer van jou. Duidelijk waardeloze hoer.” Een kreunende ja is wat ze met moeite kan uitbrengen.

De billen van het meisje worden rood en ik heb moeite om mijn pik stil te houden. Beth kijkt me aan. “Dieper en harder, ze moet je voelen, dus open jezelf en ga bij haar naar binnen.” Een deur opent zich en Anke zit voor me, geknield met haar benen gespreid, handen open op haar dijen. Ze kijkt me aan en ik zie haar lust. Er schijnt licht dat me raakt. Het licht verspreidt zich in mijn lichaam en volgt de bloedbaan naar mijn pik. Mijn handen branden van de spanking en mijn pik begint te branden. Ik begin te neuken, wild en hard. Het lijkt alsof mijn pik groter is geworden. Ik duw de eikel tegen haar baarmoeder. “Laat hem bij je binnen slet, open je hart en omarm hem.” Ik zie haar hart kloppen en mijn lul duwt verder in haar, onzichtbaar verder en dieper. “Oh ik voel hem in me, hij zit nu in mijn hoofd, hij neukt mij in mijn hoofd. Ohhh wat fijn wat lekker, ohhhh, dank u, dank u.”

Ik ben zo heet en zit zo diep haar. Mijn handen glijden over haar natte rug naar voren en ik zet mijn nagels in haar schouders. Wild neukend en beukend trek ik mijn vingers langzaam terug. “Kom voor mij klaar teef, kom voor mij en de gastvrouw klaar en toon je dankbaarheid en open je lichaam voor mijn pik, hoerige slet.” Ik heb de woorden nog niet uitgesproken of ze begint te komen. Wild beuk ik in haar, zit ik in haar. Anke kijkt me aan. Ze speelt met haar kut en ze komt ook. Er lopen tranen over haar wangen, net als bij het meisje. Ze lijken wel één. Rode strepen staan op haar rug terwijl ze klaarkomt en klaar blijft komen. Ik voel alles in haar bewegen. Anke heeft haar kut geopend en ik sta als haar meester voor de opening van haar innerlijk ik. Zo dring ik ook bij haar naar binnen en ze komt voor me klaar. Het licht en de kop van mijn pik zoeken verder in het jonge gewillige meisje. In de verte zie ik een kleine oranje bol dat snel dichterbij komt. Het meisje kwijlt van het orgasme en haar kut knijpt om mijn stam. Ze zit in een orgasme golf en geeft me alles wat ze heeft en bezit. Nu bezit ik haar echt.

Hoelang ga ik dit nog volhouden, want ik voel alles in mij branden. “Zet je krassen in haar ziel.” Zowel Beth als Anke spreken het gelijktijdig uit. Ik kijk wild en mijn nagel begint een B op de rug van het meisje te schrijven. Dat is het moment waarop mijn eikel contact maakt met de oranje bol en ik knal uit elkaar. Wild explodeert mijn lul in het lichaam van dit meisje. Ze brult en schreeuwt, en kwijlt. Ze duwt haar kut tegen mijn lenden en ontvangt alles wat ik haar kan geven. In mijn hoofd ben ik overal en nergens. Ik zie hoe Anke klaarkomt, zelfs Beth zit klaar te komen, terwijl ze zichzelf niet eens aanraakt. “Brrrr, is het enige wat er nog uit het pruttelende meisje komt. Ze is kapot en ik loop leeg in haar, geef haar al mijn zaad dat ik nog heb.

Denkbeeldig staat Anke op en ze slaat haar armen om mij heen en geeft mij een diepe tongzoen. “Ik wacht op u meester.” Dan is ze weg. Ik trek mij terug uit het gesloopte meisje. Even denk ik dat het een droom is, maar er staat een letter op haar rug gekrast. Het is niet helemaal een B geworden, meer een R. Ze ligt voor pampus. Ik ben de tijd kwijt en van George en de tweeling is geen spoor meer te bekennen. Beth kijkt me aan. Ze is stil, we zijn stil. Ik ben kapot en leeg, heb alles in het meisje voor mij achtergelaten. “Zullen we samen gaan slapen”, vraagt Beth met een lieve lach. “Ja graag, maar met haar,” antwoord ik. Met moeite kom ik overeind en til haar op. Ze weegt niet veel en hangt in mijn armen. Dat er nog klodders zaad uit haar kutje druipen, deert me niet. Naakt lopen we naar boven en ik volg Beth naar een slaapkamer waarvan de deuren openstaan en ik de zee kan horen. Ik leg het meisje op bed en sla mijn armen om Beth. Wild zoenen we elkaar en dan maakt ze zich los. “Kom, we gaan slapen.”

Ik kruip op bed en Beth kruipt naast me. Ze ligt met haar hoofd op mijn schouder en de ademhaling uit haar neus streelt mijn hals. Het meisje beweegt ook en kruipt tegen de andere schouder. Twee verschillende handen strelen heel even mijn huid en dalen af. Opnieuw is mijn pik het doelwit. “Dank u, dank u voor deze gift.” Ze fluistert de woorden en dan vinden we de rust die we nodig hebben. Ik kijk naar buiten, naar de horizon boven de zee. Een kleine oranje gloed is zichtbaar, als een vuurbal in de verte. Gehypnotiseerd kijk ik ernaar en dan sluit ik mijn ogen en val in een diepe slaap.

Wordt vervolgd in deel 23 - nog meer verrassingen
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Lust, Neuken, Pijn, Pijpen, Plagen, Rollenspel, Vernederen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Marianne - 5Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na afscheid van beide dames te hebben genomen ging ik gewoon naar huis de vaste routine, wat schoonmaken en naar bed. Donderdag avond naar Hannie... eens nadenken over de vragen aan haar, en wat hadden de meiden samen nog besproken,..."
27-05
8.6
Curvy Marit OntvoerdDoor: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud u Ruud Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05
8.7
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05
9.5
De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.4
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.6
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.8
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.7
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3