Klik hier voor meer...
Sex in Zweden. In deze sexverhalen staat Zweden centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Zweden sexverhalen. In deze categorie staan 45 erotische verhalen.
Åland - 37: De ZwedenDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05-24
9.5
Design Meisje - 4: SwedishDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Nog maar enkele dagen geleden kwam ik hier aan, in het zomerhuisje van Mettes familie aan de Sont in Denemarken. Met haar had ik de eerste seks ever met een meisje en inmiddels ben ik al de tel kwijt. We neuken veel en lan..."
04-09-23
9.7
Gotenburg ParkDoor: Budilio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Park, Zakenreis, Zweden,
"Iemand die ooit op zakenreis is geweest in het buitenland zal het kunnen beamen je ziet de luchthaven, de fabriek of universiteit die je bezoekt, en als je moet overnachten een hotel. Maar van de stad zelf krijg je nauwelijks iets te zien. Toen mijn..."
17-05-23
9.0
Zweedse Meisjes - 10: Midsommar Festen (slot)Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" i Hoi lieve lezers. In Zweden wordt Midsommar , het feest van de zonnewende, uitbundig gevierd. Het is er misschien nog wel belangrijker dan Kerstmis, waar de Zweden overigens k helemaal gek op zijn. De avond van Midsommar valt op de vrijdag die ..."
24-06-22
9.7
Anale Lore - 2Door: DM
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Dikke Billen, Schoondochter, Slet, Sletje, Zus, Zweden,
"Lore werd wakker omdat ze iets krachtig tegen haar kont voelde duwen, iets waarvoor haar poepgaatje gewillig openging. Met haar nog slaperige kop begreep ze eerst niet wat er aan de hand was, en pas enkele seconden nadat de bizarre, onbehaaglijke sen..."
23-06-22
8.3
Zweedse Meisjes - 9: Midzomernacht MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Tegenover me zitten twee meisjes die zeggen niet te kunnen slapen Op de een of andere manier ben ik ineens gebombardeerd tot de nachtportier van vierenzestig puur Zweedse meisjes van zestien en zeventien jaar oud, die in het ruim van De..."
19-06-22
9.6
Zweedse Meisjes - 8: Vierenzestig MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Onze boattrip is ten einde, Midsommar kan beginnen. En vooral, de Zweedse meisjes voor het zeilkamp kunnen komen In twee weken tijd hebben mijn nichtjes Madelin en Vicky en ik De oude dame , de vracht woonboot van mijn pa, van Amste..."
10-06-22
9.7
Zweedse Meisjes - 7: Twee MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Onze boattrip vordert, drie dagen terug vertrokken we vanaf land. Nog n etappe en dan zijn we in Stockholm, waar mijn nichtjes en ik de oude vrachtboot van mijn pa naartoe varen. Daar wordt hij op Reimersholme vlak bij het hotel van hun moede..."
06-06-22
9.7
Zweedse Meisjes - 6: Drie MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Deze ochtend vertrokken we vroeg vanuit de haven van Ystad, zuid Zweden, voor het tweede deel van onze tocht naar Stockholm. Samen met mijn nichtjes Madelin en Vicky vaar ik de oude vracht annex woonboot van mijn vader daar naar toe, waar hun moe..."
31-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 5: Oefening Baart KunstDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zweden,
" b Samen met mijn nichtjes Madelon en Vicky vaar ik de oude vrachtboot van mijn vader van Amsterdam naar Stockholm, waar hun moeder hem als uitbreiding van haar hotel gaat gebruiken. Inmiddels zijn we in Ystad gearriveerd, in het uiterste zuiden van ..."
25-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 4: Zweedse VerrassingDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Met mijn Zweedse nichtjes Madelin en Vicky vaar ik de oude vracht en tegenwoordig woonboot van mijn pa naar Stockholm. Daar gaat hun moeder, die de zus is van mijn pa, hem gebruiken voor groepsovernachtingen in haar hotel op R..."
22-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 3: Zweedse GirlpowerDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Met mijn nichtjes Madelin en Vicky vaar ik de oude vracht en tegenwoordig woonboot van mijn pa van Amsterdam naar Stockholm. Hij schonk hem aan hun moeder, zijn zus, die het schip wil gaan afmeren naast haar hotel op het eilandje Reimesholme, als..."
18-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 2: Zweeds NeukenDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Met mijn Zweedse nichtjes Madelin en Vicky als matroos ben ik met de oude woon vrachtboot van mijn pa op weg naar Stockholm. Hun moeder zal hem daar gaan gebruiken als uitbreiding voor haar hotel op het eilandje Reimersholme, dat in het centrum va..."
14-05-22
9.8
Zweedse Meisjes - 1: Zweedse NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" i Na zijn 100 Boheemse meisjes en de Amsterdamse meisjes legt Luuk zich nu toe op de Zweedse meisjes. i b Tot mijn verrassing komen mijn nichtjes Vicky en Madelin op Schiphol de aankomsthal binnen gewandeld. Mijn tante had me beloofd..."
12-05-22
9.6
Een Hete Voorjaarsvakantie - 4Door: Lizaaa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Nichtjes, Tante, Vader, Vakantie, Voorjaar, Zweden,
"Langzaam stootte haar vader zijn lul in haar natte kutje. Het was zo lekker, zo heerlijk, zo goddelijk om zijn lul in haar te stoten. Het leek perfect te passen. Vanachter pakte hij haar borsten beet voor houvast als hij in haar stootte. Zijn hoofd l..."
14-03-22
9.0
Spanje — ZwedenDoor: Porteau
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Spanje, Voetbal, Zweden,
"Na een jaartje uitstel is het eindelijk zover, het EK voetbal. Niet dat ik zo n sportfanaat ben of zelfs voetbalkenner, maar om een of andere reden is een EK of WK toch telkens een belevenis. Mijn vrouw doet deels mee met de gekte als de Rode Duivels..."
15-06-21
8.3
Zweedse Nichtjes - 3Door: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Nichtjes, Pijpen, Tante, Zweden,
"Die zaterdag is tante Eva nog de hele dag bij ons. We maken dankbaar gebruik van haar aanwezigheid en die van de auto om flink boodschappen te doen bij de supermarkt in het naburige Torsby. Het heeft vannacht niet geregend dus het zandpad is goed b..."
28-05-21
9.4
Zweedse Nichtjes - 2: Naar ZwedenDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Nichtjes, Pijpen, Tante, Zweden,
"Na de kerst, als iedereen weer naar huis is, rest voor mij slechts een app groepje met vier deelnemers. Mijn drie Zweedse nichtjes en ik. In het begin zijn er berichtjes, vooral van Caroline en Freya. Over school, kleren, vriendinnen, ... Nergens ove..."
23-04-21
9.5
Zweedse Nichtjes - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Nichtjes, Pijpen, Tante, Zweden,
"Ik schrik me rot. Maar ik ben niet de enige. Mijn vork valt op de grond, dus ik schiet snel onder de tafel om hem te pakken. Te snel. Ik kan mijn ogen niet geloven Tante Eva heeft de stijve piemel van oom Hans in haar hand, die op zijn beu..."
02-04-21
9.4
Onverwachts In Zweden - 8Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Het is al weer enige tijd geleden dat ik jullie over onze vakantie naar Zweden had verteld en dat ik daar een andere kant van mijn vrouw had gezien. Dit jaar waren we van plan om richting Noorwegen te gaan. Maar Covid 19 maakte dat onmogelij..."
24-11-20
8.9
Hotel AvontuurDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Hotel, Trio, Zweden,
"Dit verhaal kun je lezen zonder het vorige verhaal te hebben gelezen. Veel plezier In deel 1 heb ik mij heerlijk laten pijpen en aftrekken door een mooie Afrikaanse Hotel Receptioniste Nala met haar volle dikke lippen. Ik was voor werkbezo..."
13-11-20
8.8
Pleegouders - 6Door: Indigo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Jong En Oud, Moeder, Vader, Zoon, Zweden,
"Julia was het eerst wakker. Ze praatte tegen me, het duurde even voor haar woorden tot me doordrongen. Papa, kijk eens.. kijk es naar mijn arm Wat is dit, zonne uitslag Hm Wat Er is een slak over je heen gekropen denk ik. ..."
03-06-18
9.0
Pleegouders - 4Door: Indigo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Naturisme, Zweden,
"De volgende ochtend stonden we vroeg op, pakten onze tassen en zochten de parkeergarage op waar de auto stond die ons de komende dag naar Zweden zou rijden. Onderweg merkte ik dat ik spontane erecties kreeg bij de kleinste aanraking van mijn dochter...."
31-05-18
8.6
Nachtelijk ZwedenDoor: Martijn1991
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Inmiddels hangt het vliegtuig al lang en breed in de lucht, vliegend richting het grootste vliegveld van Stockholm, waar ik een tussenstop maak op mijn weg terug naar Amsterdam. Ik kijk door het raampje, maar het is veel te donker om iets te zien. He..."
05-04-17
6.0
Boswandeling In Zweden - 9Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Ik verblijf nog steeds in de boomhut van Astrid en Inge, twee Zweedse jonge vrouwen die mijn aanwezigheid zeer op prijs lijken te stellen. Al sinds ik ze ken kunnen we maar amper van elkaar afblijven en hebben de geilste seks ooit. Het werd alleen ma..."
29-11-16
8.6
Zweden - 2Door: Evert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Jullie hebben allemaal Zweden kunnen lezen en gezien hoe Lars en ik elkaar hebben gevonden. De eerste maanden na onze kennismaking stonden in het teken van elkaar ontdekken, samen zwemmen, samen genieten van de Zweedse natuur, en zo richti..."
08-06-16
8.3
Zweden - 1Door: Evert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Mijn eerste verhaal hier op de site. Ik kom er zelf al jaren heel graag en nu is het tijd om een persoonlijke ervaring te delen met jullie. Al jarenlang woon ik in Zweden, afgelegen maar toch op rij afstand van de bewoonde wereld, een meer v..."
03-06-16
8.6
Boswandeling In Zweden - 8Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Na het avontuur met Inge en haar jongste nichtje Kirsten komen we rond twee uur weer aan bij de boomhut. We treffen alleen Freya, het roodharige oudere nichtje van Inge, aan. Weer ben ik onder de indruk van haar klassieke schoonheid. Waar haar zusje ..."
17-05-16
8.4
Boswandeling In Zweden - 7Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
" Heb je nog een manier waarop ik hem lekker kan verwennen vraagt Kirsten aan haar oudere nicht. De twee blonde jonge vrouwen zitten allebei met alleen nog een bikinibroekje aan over me heen gebogen. Inge glimlacht en begint met haar vingers over mi..."
15-04-16
8.8
Boswandeling In Zweden - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Astrid en ik kleden ons snel aan en wachtten tot we Inge met haar nichtjes de trap van de boomhut op horen komen. Gespannen wacht ik af tot de twee nieuwe jonge vrouwen in beeld komen. Twee supergeile meiden is een ding, wanneer het aantal eventueel ..."
22-02-16
8.6
Boswandeling In Zweden - 5Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"De afgelopen nacht was geweldig. Ik weet niet hoe lang we bezig zijn geweest, maar op een gegeven moment zijn we alle drie uitgeput in slaap gevallen. Volgens mij hebben Inge en Astrid me nog drie keer weten klaar te maken, of waren het er toch vier ..."
29-11-15
8.8
Onverwacht In Zweden - 7Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"We zijn al weer drie weken terug van onze verrassende Zweedse vakantie. Ik heb van onze vakantie 2 DVD s gemaakt , 1 met gewone vakantie foto s en filmpjes en 1 met de bijzondere foto s en video s waar mijn vrouw zich van een andere kant laat zien. ..."
22-10-15
8.3
Onverwacht In Zweden - 6Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Voor we naar ons laatste vakantie adres reden, gingen we in een stadje nog wat boodschappen doen. Mijn vrouw me de boodschappen in de auto te doen. Omdat ze nog iets wilde kopen spraken we af dat we elkaar over een half uur op het plein weer zouden z..."
18-10-15
8.7
Onverwacht In Zweden - 5Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Na het avontuur met de hond kwamen we bij het huisje aan waar we drie dagen zouden blijven. Mijn vrouw was wel stiller dan de andere keren. Toen we op de bank zaten keek ze me aan en zei, dit doe ik nooit meer. Nooit geen hond meer, het was ..."
17-10-15
8.5
Onverwacht In Zweden - 4Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Zweden,
"In deel 3 komen we bij het huisje van de man aan, later bleek hij Bern te heten. We werden daar enthousiast door een grote wolfshond begroet. Bern liep naar binnen om drinken voor ons te halen. De wolfshond bleef op een afstand naar ons kijken. We ha..."
10-10-15
7.5
Onverwacht In Zweden - 3Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Het leek wel of mijn vrouw zich na ieder sexavontuur moest opladen. Ook nu duurde het weer een paar dagen terwijl ik maar liep te bedenken wat ze weer zou bedenken. Ik ben absoluut niet volgzaam maar in deze vakantie was haar wil, wat ook ge..."
09-10-15
8.3
Onverwacht In Zweden - 2Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"De ervaring in onverwacht in Zweden 1, was voor mijn vrouw en ook wel voor mijzelf iets waar we een aantal dagen over hebben gesproken. Vooral mijn vrouw was dubbel in haar gevoelens , ze voelde schaamte en was het voor haar ook heel opwinde..."
03-10-15
8.2
Onverwacht In Zweden - 1Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Het was een mooie dag in augustus. We waren met vakantie in Zweden en onderweg naar ons volgende vakantiehuisje. We waren in een zeer ontspannen stemming en besloten naar een van de vele bezienswaardigheden te gaan. Aangekomen op de parkeerplaats ble..."
30-09-15
8.1
Boswandeling In Zweden - 4Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Ik loop samen met Inge en Astrid, twee onvoorstelbaar aantrekkelijke Zweedse dames, naar hun boomhut toe. Mijn hart bonst in mijn keel. Niet omdat we een wandeling aan het maken zijn, maar omdat ik nog aan het bijkomen ben van het heerlijke orgasme w..."
23-08-15
8.3
Boswandeling In Zweden - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"De volgende ochtend word ik wakker van de stemmen van de twee meiden die in het Scandinavisch met elkaar praten. Ik probeer er iets van te verstaan en ben benieuwd of Inge aan haar vriendin zal vertellen wat er afgelopen nacht is gebeurd. Wat dat bet..."
03-07-15
8.7
Boswandeling In Zweden - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Er valt een pijnlijke stilte als de twee Zweedse jonge vrouwen naar de bobbel in mijn broek kijken. Mijn penis is keihard geworden van hun prachtige lichamen, die ze af en toe bewust en onbewust aan me laten zien. Het feit dat ik ze nog geen uur gele..."
16-06-15
8.5
Boswandeling In Zweden - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Een aantal jaar geleden besloot ik een keer wat anders te doen en ben in mijn eentje op vakantie gegaan, in Zweden. Ik was destijds drie ntwintig jaar oud en kwam er achter dat het alleen reizen best wat voordelen met zich mee bracht. Ik was al een h..."
06-06-15
8.3
Plezier In ZwedenDoor: Sdvr
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was heerlijk weer, zo n graad of 20, en we voeren met onze zeilboot in de ochtend langs de Zweedse kust. Wij, mijn vrouw Anke en ik John waren voor een paar weken naar het noorden gevaren om daar het mooie Zweden te bezoeken. Mijn vrouw Anke, e..."
07-05-15
7.7
Vakantie In ZwedenDoor: Mirna
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zweden,
"Toen ik 20 werd en al redelijk wat liefdesrelaties had versleten vond ik het allemaal wel welletjes. Het was zomer en studeren was dus even voorbij. Ik dacht ik ga lekker niets doen, weinig op stap en niet zoveel op internet. Gewoon een tijdje ontsp..."
29-10-10
7.8
Eerste Ontmoeting ZwedenDoor: Eds
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Dit is een waargebeurd verhaal. Het bedrijf waar ik voor werkte doet o.a. Zaken met een bedrijf in Zweden. Na een paar jaar kreeg ik een nieuw contactpersoon daar. Een vrouw van begin 40. Al snel kregen wij goed contact met elkaar en dubbelzinnige op..."
09-12-09
7.8