Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Zippo
Datum: 09-10-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 8232
Lengte: Lang | Leestijd: 27 minuten | Lezers Online: 1
Trefwoord(en): Anaal, Beffen, Kleine Borsten, Neuken, Pijpen, Terras,
Lieve lezers,

Sorry dat jullie even hebben moeten wachten op het vervolg van het verhaal maar zoals jullie misschien kunnen begrijpen, kreeg ik het na Vrijdag de 13de een beetje druk! Het was werk en de liefde en ergens anders kwam ik niet aan toe! Maar nu ff de tijd want Iris is op vakantie. Ik ga jullie het vervolg van onze eerste ontmoeting vertellen en daarna nog wat opmerkelijke dagen die ik met deze fantastische dame heb mee gemaakt.

En als ik genoeg tijd heb zal ik proberen om ook weer verder te gaan met mijn geweldige caissière!


Iris en ik waren dus beland bij Iris thuis, de eerste zoenen waren al gevallen en nadat we daar waren aanbeland zouden we ons gaan opfrissen om in de stad te gaan eten. Maar dat plan ging al snel overboord! Na beraadt besloten we lekker bij Iris thuis te blijven en alles rustig aan te doen. Tot dusver was het plan dus om ons kopje koffie lekker op te drinken op de bank en daarna lekker samen onder de douche te stappen en daarna zouden we wel zien. We hadden het zo uitgedacht dat we in ieder geval voor middernacht shoarma zouden bestellen om nog wat te kunnen eten en voor Iris was dat een geweldig plan omdat ze echt al in jaren geen shoarma had gegeten.

De cappuccino smaakte naar meer en dus besloten we om nog een ronde te doen maar ik wilde nu dat Iris haar cappuccino zelf zou kunnen maken zodat ze dat fantastische apparaat in ere werd hersteld.

We liepen samen naar de keuken en liet haar de de stappen herhalen om een lekkere cappuccino te maken. Ik ging achter haar staan en liet haar haar gang gaan om tot het beste resultaat te komen. Tijdens het stomen van de melk ging ik tegen haar aan staan en bracht mijn kruis tegen haar heerlijke kontje. Enigszins afgeleid ging de helft van de melk over de rand van het aluminium kannetje. Ik vulde de melk weer aan en met mijn hand aan de hare stoomde we de melk tot een vaste substantie. Toen dat was gelukt draaide Iris haar billen uitdagend tegen mijn kruis. En ze zei dat ze zo geil was en het moeilijk had om zich in te houden.

Ik vond dat natuurlijk geweldig om te horen en wist dat het wel goed zat dat we later heerlijke sex zouden hebben maar wat ik fantastisch vind om geile vrouwen te plagen om de sex uit te stellen. Dus ik gaf haar een lekkere zoen en kneep even in haar borst waardoor er een kleine kreun tussen haar lippen ontsnapte.

Ze schonk de melk over de koffie en ik weet niet hoe ze het deed maar ze toverde een vagina-vorm op haar cappuccino. Ik zag het meteen en moest Iris erop wijzen wat ze had gefabriceerd. We moesten ongelofelijk lachen en ze zei dat ze die vorm echt nooit meer zou kunnen namaken! Blijven oefenen, lieverd! Zei ik lachend. We namen onze kopjes naar de bank maar we hebben er beide geen slok van genomen. Iris ging op mijn schoot zitten en als ik al nog van mijn koffie had willen genieten, ik kon er niet meer bij. Ze wreef wat met haar billen over mijn kruis en dat had effect want mijn kruis begon aardig warm te worden. Iris vroeg wat ze nou voelde daar tegen haar billen. Ik kon het niet ontkennen! Ja lievie, als jij met die heerlijke billen over mijn kruis loopt te schuiven dan laat dat me niet koud!

Ze zoende me en zei dat ze zo zin in me had. Ik ook lief, maar eerst mijn koffie op drinken. Ik boog voorover maar Iris hield me tegen.

Ze fluisterde de vraag in mijn oor of ik zin had om met haar mee te gaan naar de badkamer om samen te douchen!

Das goed, lieve mooie vrouw, maar dan zet ik jou eerst onder de koude douche anders zijn we binnen een uurtje uitgeblust en ik wil graag dat dit een avond en nacht van eindeloze lust en sex wordt en ik betwijfel of we de shoarma gaan redden, grapte ik!

Ohhh Zip, ik wil 10 koude douches nemen als ik maar morgenochtend wakker wordt om weer van je te mogen genieten!

Deze vrouw, is zo leuk, zo grappig, zo mooi, een fantastisch figuur, zo geil en het belangrijkste is dat zij mij ook leuk, grappig, mooi en geil vond. Over dat mooie figuur zullen we maar zwijgen, hihi

Ze drukte haar kontje nog eens extra stevig over mijn inmiddels op volle sterkte staande piemel!

Ik gaf haar wat neukbewegingen om ook wat ruimte te krijgen op mijn beklemde staaf.

Ze veerde op!

Ze zei; nu of nooit, Zip! Ze stond op, pakte mijn hand en sleurde me richting de hal! Ik stribbelde nog tegen maar Iris had inmiddels natuurlijk ook wel in de gaten dat ik echt wel mee wilde!

Maar ik wilde het rekken tot ze bijna gek zou worden van geilheid

Ik liep achter haar aan de trap op en begon met mijn hand tussen haar benen te voelen en met zo nu en dan een flinke tik op haar kont. Bovenaan de trap sleepte ze me de badkamer in.

Zo Zip, hier gaan wij elkaar voor het eerst naakt zien en ik wil zo graag onze naakte lichamen tegen elkaar. Ik heb de sex echt te lang genegeerd terwijl ik er altijd zo van heb genoten! Ze voegde de daad bij het woord en trok mijn shirt uit.

Ok, dit gaat prima maar we gaan elkaar wel gelijkwaardig uitkleden. Ik een kledingstuk, jij een kledingstuk, tot we naakt zijn. Zo won ik weer haar ongelofelijke geilheid met de tijd terwijl het ook een enorm geil spelletje was. Ik moest wel 2 sokken uitdoen omdat zij geen sokken aan had! De bh lieten we onbeslist, net zoals het uit kwam!!

Binnen 5minuten was mijn heerlijke dame naakt, en in niks bleek dat ze het het lastig vond om zichzelf aan mij te tonen!

Ik stond nog in mijn inmiddels ruim gevulde boxershort en zag dat haar hand naar mijn boxershort ging.

Neee, lievie, die gaat pas onder de douche naar beneden. Begrijp nog steeds niet hoe ik het op kon brengen want ze had op zeker binnen 3 seconden mijn pik in haar hand gehad maar het spelletje moest nog even verder gespeeld worden. En dat spelletje zou pas in bed gebeuren!

We stapte onder de douche en we zoende passioneel, echt de vonken vlogen er vanaf!

We gingen met onze handen op onderzoek, ik had nu eindelijk zicht op haar kleine cub B en das mijn droom en ik begon ze te strelen en na het zoenen wilde ik echt deze pronkstukken eer aan doen. Wow, perfecte cup, niet te groot niet te klein, stevig en er stond zo,n mooi,trots puntje op.

Die wel ontplofte toen ik er met mijn mond mee aan de gang ging. Via haar borsten was ze uiterst gevoelig en dat was goed om te weten!

Ze bleef maar aan mijn kruis wrijven en om te proberen om mijn boxer te verwijderen.

Inmiddels elkaar lekker ingesopt en elkaars lichaam goed bekeken duwde ik haar tegen een muur onder de douche en ging langzaam door mijn knieën langs haar natte borstjes met die heerlijke harde tepeltjes. Ik zoog er even hard aan wat meteen weer een kreuntje opleverde. De andere borst precies hetzelfde effect. Ze stond echt op vuurwerk te wachten. Ik kwam omhoog, mezelf inhoudend om niet meteen die hele geile vagina in een keer volledig uit te likken. 9 van de 10 keren deed ik dat ws wel maar bij 2 of 3 vrouwen had ik dit spelletje gespeeld en mijn ervaringen hiermee waren fantastisch ! En Iris was echt de ideale kandidaat.

We hebben het tot dusver heerlijk met elkaar maar ik was eigenlijk nog niet aan de beurt geweest.

Ik trok haar naar me toe en dirigeerde haar hand naar mijn lul en met een knikje gaf ik te kennen dat ze door mocht gaan!

Eindelijk viel mijn boxer op mijn enkels en ik stapte eruit. Ze had zo weinig aanmoediging nodig om mij in mijn spelletje te volgen.

Ze begon mijn pik te strelen en haar vingers gingen langzaam over mijn eikel alsof ze wist welk spelletje ik wilde spelen. Heel geraffineerd masseerde ze me en sloeg ook mijn ballen niet over. Langzaam ging ze door haar knieën met de intentie om mijn lul eens lekker in haar mondje te nemen. Ze knielde de op de douchevloer en fluisterde dat ze mijn stijve prachtig vond. Zo mooi lang en dik. En dat ze daar wel raad mee wist! Ze kneep even hard in mijn ballen om haar woorden kracht bij te zetten. Ze had haar mond al open en haar tong ging al naar buiten om mij de pijpbeurt van mijn leven te geven maar ik boog voorover en pakte haar onder haar oksels en trok haar weer overeind. Dat komt later, lieverd en gaf haar een heerlijke tongkus.

Ik ging achter haar staan en wreef over haar lichaam. Het warme water speelde lustig op los op onze lichamen. Ik pakte haar rechter borst en kneep in haar tepel, waarvan ik wist dat ze inmiddels super gevoelig waren. Mijn kruis wreef langs haar billen. Wow deze vrouw had echt een heerlijk lichaam en was bovendien zo geil als boter. Ze duwde meteen haar billen vaster op mijn kruis, aangevend dat ik haar wat mij betrof meteen mocht gaan neuken.

Ik gaf haar een kus en vroeg waar de handdoeken lagen en stapte uit de douche, haar een beetje teleurgesteld achterlatend. Blijf nog maar even staan onder het gemalen water, lieverd. Over 5 minuten mag je er onder vandaan en kom ik je afdrogen! En wat ga jij dan doen, vroeg ze. Ik ga even knuffelen met Idefix, ik moet ten slotte beide dames tevreden houden. Ik schoot een badjas aan die daar aan een haakje hing en liep met een lach op mijn gezicht de badkamer uit, haar met allerlei vragen achterlatend. Mijn plannetje lukte geweldig en van oplopende opwinding was ze nu weer hevig teleurgesteld. De emoties gingen met haar aan de haal maar deed wel braaf wat ik haar gezegd had.

Ik vloog inmiddels naar beneden en griste een fles cava uit de koelkast die ik al had zien liggen en pakte 2 glazen. Ik nam ook wat kaarsen en waxinelichtjes mee en rende naar haar slaapkamer. Ik zette het plateau met de fles cava op het bed en begon de kaarsjes te verdelen door de kamer en stak ze aan zodat er een romantische sfeer ontstond.

Kom je nog? Ik sta hier in een vis te veranderen, riep ze uit de badkamer. Ik riep terug dat ik er aankwam!

En in de badkamer aangekomen pakte ik een droge handdoek en wenkte haar dat ze onder de douche mocht komen. Ik gaf haar de handdoek en zei dat ze haar haren even zelf moest doen omdat dat voor mannen vaak een beetje lastig is. Toen haar haren droog waren nam ik het over en begon haar lekker lijf droog te wrijven en ze genoot hier zichtbaar van. Ze vroeg wat ik in de tussentijd had gedaan. Je hebt toch niet even snel een sigaretje gerookt hè. Ik kuste haar om haar te laten merken dat ik niet gerookt had. Wat heb je dan gedaan? Voor jou een vraag, voor mij een weet, antwoordde ik.

Zo ben je droog? Bijna maar er is een plekje waar ik vanavond echt niet droog wil worden. Ik knielde om ook haar voeten te drogen en kietelde haar onder haar voet. Ze sprong omhoog, nee, niet kietelen, daar kan ik echt niet tegen, riep ze.

Ik gaf haar ook een badjas en leidde haar de badkamer uit. Wat wil je, eerst even beneden een sigaretje doen? Ja lekker. Daar heb ik altijd erg veel zin in na een uitgebreide douchebeurt. We liepen naar beneden en Idefix kwam ons kwispelend tegemoet. Die komt aandacht te kort, zei ik tegen Iris, dus knuffelde we dat lieve beest even intensief. Ik pakte mijn sigaretten en pakte een sigaret eruit en stak die aan en gaf die aan mijn liefje, zelf stak ik er natuurlijk ook een aan.

Wil je wat drinken lievie? Ik lust wel een biertje. Ik zag dat je blikjes in de koelkast had staan. Doe maar een witte wijn. Er staat nog een aangebroken fles in de koelkastdeur.

Ik kwam met de drankjes naar haar toe lopen en we toasten. Ik zei dat ik het zo lekker met haar had en gaf haar een zoen op haar mond. Het vuurtje in haar was een beetje gaan liggen en ze stond weer met beide benen op de grond maar ik wist dat ik haar maar met een handbeweging weer bloedje heet kon krijgen. Als een vrouw eenmaal is opgewarmd, dan krijg je dat moeilijk helemaal gedoofd, is mijn ervaring.

Ik sloeg een arm om haar middel en fluisterde dat het ongelofelijk is wat we meemaakte en dat het leven toch van toevalligheden aan elkaar hing. Wat als we elkaar niet in de bus waren tegen waren gekomen, wat als het rustig was geweest in de bus, wat als er geen heibel was ontstaan in de bus.

Waar ging dat eigenlijk over, vroeg ik haar. Dat heb ik ff gemist. Er wilde iemand zonder te betalen doorlopen maar toen hij zag hoe groot de buschauffeur was heeft hij toch ingecheckt.

Maar hoe groot is het toeval dat ik je vervolgens weer op het terras tegenkom! Als je alles bij elkaar optelt is de kans nihil dat wij hier nu als geliefden staan. Maf hè als je er zo over nadenkt!

Wat als ik gewoon moest werken of jij gewoon een wandeling met Idefix was gaan maken. En we moesten lachen en hielden elkaar minuten lang in een innige omhelzing zonder een woord te zeggen.

Ik heb zin in je, fluisterde ik in haar oor en dat was het sein om het vuurtje weer in alle hevigheid te laten ontbranden. Ohh lieverd, ik heb je in gedachten al 10 keer in me gehad. Ik wil je in me voelen lieverd. Ik wil die staaf in mijn natte poes voelen!

Ik glimlachte, dat lijkt me inderdaad een fantastisch idee. Laten we naar boven gaan en van elkaar gaan genieten. Maar ik geniet al de hele dag dus wat er nu gaat gebeuren is de letterlijke kers op de taart. Ik zag de geilheid in de ogen van Iris. Ik nam een laatste slok van mijn bier en nam het glas van Iris aan en zette die op tafel. Samen liepen we naar boven en waren beide met onze eigen gedachten.

Ik opende de deur van de slaapkamer en Iris was super verbaasd over de kaarsjes. Ik miste beneden al wat kaarsjes en begreep er al niks van, zei ze lachend. Wat ben je toch een lieve man. Zo heb ik mijn slaapkamer nog nooit gezien en om eerlijk te zijn ben je ook de eerste met wie ik hier ben!

Ik liep op de fles cava af en riep dat daar op gedronken moest worden en dat ik me heel erg vereerd voelde!

Ik maakte de fles netjes open en met een zachte tsssiii kwam de kurk eruit, ik schonk de glazen vol en vroeg of ze de googlebox kon aanzetten met romantische muziek.

Ik pakte haar bij haar heupen en zo danste we even door de slaapkamer. We hadden het zo fijn samen.

Ik liet haar badjas van haar schouders vallen en zij deed bij mij hetzelfde en zo schuifelde we naakt door de slaapkamer.

Ik nam haar glaasje aan en zette die op het nachtkastje en leidde haar naar het bed. Ga maar lekker liggen, lieverd. Het komende uur hoef je niks te doen dan alleen maar te genieten. Ze keek me met vragende ogen aan. Wat ga je allemaal met me doen dan?

Vertrouwen lieverd, is de basis van onze relatie!!

Rug of buik, vroeg ze en ging op mijn aanwijzing op haar buik liggen

Soms verbaasd het je dat je de spullen tegen komt op het moment dat je het nodig hebt. Zo had ik net in de badkamer een flesje massageolie gevonden en die had ik al gepakt en kroop nu met dat flesje naast haar. Doe je ogen maar dicht en geniet.

Ik schonk wat vloeistof uit het flesje in mijn hand en zette het flesje naast me neer. Ik zou zeker nog meer nodig hebben.

Ik maakte de olie warm in mijn handen voor ik het over haar schouders en rug uitmasseerde.

Ik boog voorover en gaf haar een zoen en liet haar genieten onder mijn handen, van nek, schouder, en rug naar haar armen en handen. Ik pakte het flesje weer voor haar voeten, benieuwd of ze een massage daar wel zou trekken. Dat ging verbazend goed en soms had ik het idee dat ze in slaap gevallen was, zo ontspannen was ze. Nam weer wat olie voor haar billen en zorgde ervoor dat ik wel in de buurt kwam van haar intieme delen maar het niet aanraakte. Je kon merken dat ze dat wel graag wilde want ze bewoog haar billen steeds zo dat ik dichtbij moest komen. Ik liet haar omdraaien en haar mooie cup B staarde me aan. Ik wilde er in bijten en zuigen maar ik hield me met bovenmenselijke kracht overeind. Eerst je taken uitvoeren, Zip, zei ik tegen mezelf.

Via haar schouders naar haar buik, haar borsten nog ff ontwijkend, haar armen, haar benen en zo kwam ik toch toe aan haar intieme zones.

Ik nam nog wat olie en smeerde die rustig over haar rechter borst en ojee, wat was ze gevoelig daar. Meteen kwam er weer dat kreuntje over haar lippen en ik smeerde ook wat olie over haar andere borst en zo nam ik haar beide borsten onder handen en daarna haar heel gevoelige tepeltjes. Ze lag te kroelen in het bed en probeerde steeds mij steeds op haar te trekken maar dat ging niet gebeuren want ik ging haar van onderen nog uitgebreid onder handen nemen. Natuurlijk ook ik wilde wel ff wat lekkers voelen en ik kwam boven haar gezicht zitten met het sein dat ze me moest pijpen. Ze nam hem maar al te graag in haar mond en zoog hem meteen helemaal diep in haar keel, WOW!! Deze dame had een goede leerschool gehad! Dit was zo lekker dat ik al snel mijn spermatozoïden al in mijn ballen voelde vechten. Ff wachten dame, anders komt het ergens waar ik het niet gepland heb!

Ik likte weer aan haar harde tepels en ging langzaam naar beneden met het plan om haar helemaal gek te beffen.

Ik was daar en likte haar dijen maar opwarmen was echt totaal niet nodig, het was meer plagen en laat ik daar nu heel goed in zijn! Dus via haar dijen naar haar venusheuvel en weer terug!

Bef me nu. Ik kan niet meer, ik wil je tong voelen en ik wil echt heel graag klaarkomen.

Ik begon haar buitenste kutlipjes te likken en proefde al wat van haar honing die haar zo nat maakte. Ik snoof haar lucht op wat mij helemaal gek maakte. Heel langzaam zocht ik haar clitoris en bij het eerste likje ontplofte ze. Ze duwde haar poes hard op mijn mond. Lik me knobbeltje, lieverd. Dit is zo lekker. Ik sta op springen. Maar dat was voor mij weer het sein om niet aan haar wens te voldoen. Ik likte weer haar dijen en duwde haar benen in de lucht zodat ik ook haar poepgaatje kon bewonderen. Ik ging er langs met mijn vinger en merkte dat ze daar ook extra gevoelig was. Ik duwde wat harder op haar sterretje. En hier gaf Iris haar grens aan. Erover heen en likken vind ik heerlijk maar niet erin! Daar was dus voor mij nog een wedstrijd te winnen maar we hadden alle tijd en ik was blij met deze informatie. Vanaf het likken van haar anus ging ik me weer concentreren op haar warme, natte grotje. Heel langzaam ging ik met mijn tong tussen haar lipjes door om haar zoete drank te proeven en ging verder naar boven tot ik weer bij haar knopje kwam. Ze kreunde en hijgde maar toen ik hard aan haar clitje zoog, ontplofte ze. Het leek wel of het maandelijkse luchtalarm afging, zo hard gilde ze en ik kon mijn mond niet op haar knopje houden want ze begon te kronkelen met haar onderlichaam. Ze kreeg gewoon 2 orgasmes in 1 en kwam zo hectisch klaar. Ik kwam omhoog en kwam naast haar liggen en zoende haar op haar warme lippen. Ze kon net nog de kracht opbrengen om me met haar tong te verwelkomen.

Zo lagen we even rustig naast elkaar en kon ze even bijkomen.

Na haar eerste heftige orgasme stak ik 2 vingers in haar en ging op zoek naar haar g-spot. En die vond ik al snel en ze begon weer te kronkelen onder mijn vingers en ze kwam weer met een hevigheid dat ik dacht of het wel goed zou gaan?

Paar minuten later kwam ze weer terug op aarde en keek ze me met glazige ogen aan en zei; wat doe je met me? Zip?

Nog even later vertelde ze dat ze nog nooit zo was klaar gekomen! Je weet wel wat je doet! En dat maakt me dan ook weer een beetje bang want hoeveel partners heb je wel niet gehad.

Ik verzekerde haar dat dat echt mee viel maar dat ik wel had geleerd om op de signalen van de vrouw te letten en dat dat je daar heel veel kan bereiken.

Ik gaf haar het glaasje cava en nestelde me tegen haar aan. Stap één is voltooit, zei ik.

Wat doe je met me Zip. Dit is echt niet normaal! En dan moet het neuken nog komen!

Ze was ook niet van de subtiele uitspraken, merkte ik al!

Wat doen we met roken, ik lust er nu echt wel een. Het is jouw huis, lieverd. Zeg het maar.

Ik lig zo lekker lieverd. Als uitzondering wil ik heel graag van mijn sigaretje en met dat lekkere glaasje cava lekker hier op bed genieten. Vind je het erg om de sigaretten te halen?

Nee hoor.

Ohhh kan je meteen Idefix mee naar boven nemen,

Moet ie nog ff uit, vroeg ik

Ja eigenlijk wel, anders moeten we er vannacht nog uit

Lieverd, ik weet wat ik vraag maar je hebt me zo onder handen genomen dat ik ff geen kracht heb om op te staan.

Wil jij ff met haar een rondje doen, ff poepen en plassen alleen heb ik haar dat nog niet kunnen aanleren om dat op commando te doen

Ik trok mijn broek en trui aan en liep naar beneden om sigaretten te halen, Idefix had meteen door wat er gebeuren.

Ik gaf haar een sigaret en stak die aan voor haar intussen ook mijn eigen sigaret brandend liep ik het huis uit met Idefix.

Ik was inmiddels minstens net zo dol op de hond als op het vrouwtje…

Idefix leek ook naar mij prima te luisteren en liep vrolijk kwispelend naast mij. Ze leek wel extra haar best te doen om te zorgen dat ik bij haar en haar baasje zou blijven. Na een rondje van een 20 minuten waren we klaar om weer naar huis te gaan. Ik dumpte het zakje met poep in een prullenbak. Ik liep achterom zodat ik hoefde aan te bellen en liet Idefix binnen.

Ik deed de keukendeur op slot en sloop naar boven, Idefix was al meteen zijn mand ingekropen. Ik opende voorzichtig de deur van de slaapkamer en daar trof ik mijn lief in diepe slaap. Ik kleedde me weer uit en kroop voorzichtig weer naast haar. Ze werd er wakker van en draaide zich naar me toe. Haar ogen keken me blij aan. Ohhh. Ik was zo diep in slaap en dat was blijkbaar een powernap want ben weer fris als een hoentje. En ze liet hierbij blijken dat de avond voor haar nog lang niet voorbij was!

Ik ga zo door met de lekkerste sex, ever!

Maar dan hebben jullie inmiddels weer wat te lezen

Kus Zip
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...