61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 9967x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Ik zal me eerst even voorstellen mijn naam is Pim en ik ben een weduwnaar van 53 sinds 3 jaar.

Ik heb mijn leven omgegooid woonde aan het randje van Amsterdam in een groot herenhuis, die heb ik voor een enorm bedrag verkocht en in het zuid oosten van het land tussen een stad en een klein dorpje in vlakbij een vestiging van het bedrijf waar ik voor werk.

Het huis is eerst helemaal verbouwd en voldoet aan de meest moderne eisen van tegenwoordig zoals een warmtepomp met bron, glasvezel, airco en noem het maar op.

Aan het eind van de winter was alles helemaal klaar en ben ik verhuist, en de rust hier vergeleken Amsterdam is overweldigend, ik mis mijn vrouw zeker maar zo zou het leven moeten zijn.

Het begon lente te worden en ik wilde het nabij gelegen dorpje wel eens bekijken dus ik wandelde er naar toe het dorpje gebouwd rondom een plein met een kerk en een paar kroegjes, en doordat het zonnetje scheen was er zelfs een terrasje open, ik besloot er een kop koffie te nemen en nam plaats op het terrasje ik vond een plekje tegen de gevel aan en een jonge dame kwam mijn bestelling opnemen.

Ik bestelde een kop koffie maar het meisje schudde haar hoofd er was een stroomstoring en ze zei dat het koffieapparaat daardoor niet werkte, en ook dat ik cash moest betalen want de pin lag er daardoor ook uit, ik keek in mijn portemonnee en had bijna 100 euro in mijn zak dus ik vroeg wat er wel was, frisdrank wijn en flesjes bier want de bierpomp deed het ook niet.

Ik bestelde een glas rode wijn.

Dit ging ik vaker doen die was wel relaxed zo na het eten even het dorp in op een terrasje, een aantal tafeltjes waren maar bezet en er kwam aan het tafeltje naast me een jonge meid zitten ik schatte haar in net rond de 20 en ze stelde een rosétje, maar toen het meisje van de bediening haar zei dat cash betalen moest i.v.m. de stroomuitval zag ik haar gezicht betrekken, ze zei geen cash op zak te hebben maar ze kon het via haar telefoon overmaken, maar dat mocht niet omdat hun systeem om dat te controleren op stroom ging.

De jonge vrouw wilde al opstaan om weer te vertrekken toen ik ingreep, ik betaal jouw wijntje wel zei ik, het gezicht van de jonge dame klaarde op en zei dat ze me wel wilde terugbetalen ik knikte en zei dat het wel goed zou komen.

Het bedienende meisje bracht het glas rosé voor de jonge dame en ze hief haar glas naar me op en dat deed ik ook en zo toostte we, ze zette haar glas op de tafel en ze zat op haar telefoon te kijken en was iets ontspannen erbij gaan zitten, ik bekeek haar ze had een kort rokje aan op deze eerste rokjes dag van het jaar zoals we in Amsterdam zeiden een haltershirt en een dun vestje verder sneakers en een tasje met daarin o.a. haar telefoon.

Ze trok een voet omhoog en zette die tegen de opstaande poot van het tafeltje, woooow dacht ik, ik zag dat ik tussen haar benen kon kijken en zag een wit slipje of string waarschijnlijk. ze keek even op en zag me kijken en een glimlach kwam op haar gezicht, ze liet me expres tussen haar benen kijken ze moest wel exhibionistisch zijn of het was haar manier om me te bedanken voor het wijntje.

Ik nam het laatste slokje van mijn wijn en ik wenkte het serveerstertje en bestelde een nieuw glas wijn, ik keek naar mijn mooie buurvrouw en vroeg of zij ook nog een glas wilde, ze tuitte haar lippen en knikte, dus ook voor haar weer een glas rosé zei ik.

Toen we de wijntjes hadden toostte we weer door ons glas te heffen, ik nam een slok en terwijl de bestelling werd gebracht had ze haar benen netje bijeen gehad, maar nu zette ze haar voet weer tegen de opstaande tafelpoot, en liet haar benen nog iets verder uiteen gaan, ik keek nu echt onder haar rokje het was inderdaad een witte string die ik tussen haar billen zag verdwijnen, en woow ik zag dat haar string voor een groot deel doorschijnend was en de bovenkant van d’r kutje te zien was en ik zag ook dat er geen schaamhaar was en ze kaal moest zijn, iets wat ik altijd enorm geil vind, ze wiebelde met haar benen en ik zat nu onbeschaamd tussen haar benen te kijken.

Alsof er een afspraak was keken we elkaar in de ogen, ze keek me eigenlijk best geil aan en ze lachte, ik lachte terug en ik gaf haar een knipoog, de smile werd groter en ze maakte een kusbeweging met haar lippen, en zonder het te zeggen maar wel met de beweging van mijn lippen zei ik dat ze er mooi uitzag.

Ik nam mijn glas en weer hief ik het op als toost, ook zei pakte haar glas maar hief hem niet maar ze stond op en kwam naar me toe en nam plaats op een lege stoel aan mijn tafeltje ze had haar tasje en telefoon ook mee genomen en toen ze zat liet ze haar glas tegen de mijn tikken en zo toosten we alsnog.

Proost zeiden we beide en we lachten erom, ik boog iets naar haar toe en stelde me voor, “hoi ik ben Pim” zei ik, ik ben Nicole maar iedereen noemt me Nic zei ze, aangenaam Nic zei ik.

Na dat glas wijn namen we nog een glas en de gespreken waren gezellig en soms seksueel getint en af en toe keek ik naar de mooie lange benen van Nic, ik had haar helemaal in me opgenomen ze is een mooie verschijning, een echte brunette met lang golvend haar en licht bruine ogen een kleine neus en mooie volle lippen haar lichaam hield ze in conditie met fitness en hardlopen.

Ze deed dat in de sportschool waar ik ook mijn oefeningen deed om mijn lichaam in conditie te houden.

Nic had nu haar voet opgetrokken en op de rand van haar stoel gezet, ik had nu vrij uitzicht op haar witte string en ik zag de donkere plek in haar broekje een natte plek.

Ik vroeg aan Nic of ze zo geil was als ik dacht te zien, ze keek me geil aan en knikte ze keek even om zich heen en toen ze vond dat niemand ons kon zien liet ze haar hand onder haar rok gaan en trok de string opzij, een mooi drijfnat kutje werd zichtbaar, mijn erectie leek nog harder te worden ze liet haar vinger tussen haar schaamlippen door gaan en liet me haar natte vinger zien, ik greep haar hand en bracht die naar mijn mond, eerst rook ik haar geile lucht en toen nam ik haar vinger in mijn mond, ze smaakte heerlijk, het was wel lang geleden dat ik de smaak van een poesje had geproefd.

We waren hierdoor dichter bij elkaar gekomen en ik voelde haar hand op mijn been en die ging al snel naar mijn kruis waar mijn lul steeds minder ruimte kreeg.

“jij bent ook goed opgewonden” zei Nic, ook ik knikte en zei dat het niet zo raar is met een mooie geile vrouw zo dicht bij, ze kneep in mijn harde lul en ze knikte tevreden ze voelde en leek met haar hand te meten hoeveel vlees ze in de kuip had.

Ik stak nu ook mijn hand uit en ik liet mijn vingers over haar dij heen gaan en zo kwam ik bij haar kutje die warmte uitstraalde en ik liet mijn vinger tussen haar schaamlippen gaan, even leek ze te grommen en ze deed haar dijen verder uiteen en ik duwde mijn vinger in haar warme gleuf.

Ik liet mijn natte vinger omhoog gaan en vond daar haar clit, ze schokte toen ik die aanraakte, ze kneep haar lippen opeen en kreunde gesmoord. Ze duwde mijn hand weg en sloot haar benen, ze keek nog vluchtig om zich heen of niemand het had gezien of gehoord.

Ik rook en likte mijn vinger af weer was daar die heerlijke geur en smaak van geil, kom met me mee zei ze, ik knikte maar moest eerst onze wijntjes betalen en liep naar de kassa binnen.

Nic stond al op me te wachten toen ik weer naar buiten kwam, we liepen in de richting waar ik vandaan was gekomen, waar moet je heen vroeg ik aan Nic, ze wees naar de straat waar ik ook heen moest, ik zei dat ik ook die richting op moest, de zon was al bijna weg en het begon te schemeren aan het eind van de winkelstraat begon een rij met woningen en Nic trok me mee die kant op, een rij garageboxen met veel groen struiken en bomen, naast de eerste garage was een opening en Nic trok me mee de bosjes in, ze drukte haar lippen op de mijne en als tieners stonden we in de bosjes te zoenen.

Ze greep ook meteen mijn lul vast door mijn broek heen, mijn lul groeide uit tot een harde paal die ik al lang niet meer had gehad, Nic zakte door haar knieën en maakte mijn broek los viste met wat moeite mijn harde lul uit mijn broek.

Meteen nam ze mijn ontblote eikel in haar mond, ik had het niet meer dit gevoel was ik bijna vergeten en ik kreunde en mijn lul schokte ik moest me inhouden anders had ik meteen haar mond vol gespoten met een lading sperma, het was erg donker in de bosjes en veel kon ik niet zien maar het gevoel maakte het zoveel beter, ik voelde hoe ze met haar mond op en neer ging over mijn harde lul hoe haar tong mijn eikel likte en de punt van haar tong tegen het kleine plasgaatje duwde, jemig wat kon die meid goed pijpen, ze liet even los en kwam overeind staan, als ik je laat spuiten kan je dan nog neuken vroeg ze, ik wist dat ik bij haar nooit meer een slappe lul zou hebben en ik beaamde het vol overtuiging van mijn lange seksloze tijd en dat ik het wel 2x zou kunnen, ze kuste me op mijn lippen en zei spuit dan maar lekker in mijn mond en ze zakte weer door haar knieën en nam mijn lul weer in haar mond.

Ik had even de rust gehad en nu ging ook ik er vol voor, ik pakte haar bij d’r haren en begon tegen haar op te bewegen, rustig neukte ik haar mond ze maakte geile geluiden en nam mijn lul lekker diep in haar mond, een paar minuten kon ik het allemaal rekken en toen kwam dat heerlijke gevoel vanuit mijn ballen en ik gromde dat ik ging klaarkomen en Nic begon heftiger te zuigen, ze greep ook mijn ballen vast en ik waarschuwden haar dat het kwam, ik leek te exploderen en mijn zaad schoot met en paar stralen diep in haar mond, ze zoog alles op en ze slikte het weg.

Ik had een dunne boom vastgegrepen om niet om te vallen maar uiteindelijk had ze de laatste druppel sperma uit mijn ballen gezogen en werd ik ook weer meer stabiel.

Nic kwam overeind en ik zag nog hoe ze met de buitenkant van haar hand haar mond afveegde en hoe haar tong langs haar lippen ging, zalig sperma heb je zei Nic en lachte, nu was het mijn beurt en ik ging op mijn knieën en duwde haar rok omhoog, ik rook haar geur toen ik dichtbij haar kut kwam, ik trok haar string naar d’r enkels en ze stapte eruit, ik stak de string snel in mijn achterzak en ik liet mijn vingers tussen haar benen gaan ze spreidde haar benen voor meer toegang en ik liet een vinger in haar natte kut glijden, ze hijgde en kreunde toen ik mijn vinger diep in haar kut boorde, ik drukte mijn lippen op de gladde huid van haar geschoren venusheuvel en ik likte me naar haar kut toe, mijn tong vond haar heerlijke schaamlippen en ik proefde haar heerlijke sappen die haar kut nat maakte, ik zoog op haar clit wat haar deed kreunen, en ze begon me aan te moedigen allerlei seks praat over dat ik haar zo geil maakte en dat ik harder op haar kut moest zuigen, dus ik zoog harder op haar clit en terwijl ik dat deed duwde ik twee vingers in haar steeds natter wordende kut.

Ze trilde op haar benen en smeekte me bijna haar te laten klaar komen, ik deed mijn best en kreeg een lamme tong van het likken, dus zoog ik maar weer op haar clit die liet ik in en uit mijn mond gaan met zuigkracht, Nic greep mijn haren vast en begon tegen mijn gezicht op te rijden, ze kreunde dat ze ging komen en haar handen trokken mijn gezicht steviger tegen haar kut op en toen begon ze te schokken en kwam ze hevig klaar, mijn gezicht werd nat van haar sappen.

Ze liet de druk minder worden en ze schokte niet meer haar orgasme was weer afgenomen en ik kon weer rechtop gaan staan, we kuste ze moest haar eigen geil proeven want mijn gezicht was helemaal nat van haar geil.

Mijn lul was na mijn eigen orgasme weer slap geworden maar door het beffen van deze geil meid was hij weer tot leven gekomen en stond hij weer recht vooruit, Nic had het ook door en greep mijn lul vast en begon me zachtjes af te trekken, ik draaide haar om en duwde haar rok weer verder omhoog, ik duwde mijn harde lul tegen haar billen aan en ze ging voorover staan, ik leidde mijn lul tussen haar benen en vond haar nog steeds drijfnatte kut en ik vroeg haar of ik een condoom moest gebruiken, ze schudde haar hoofd en duwde haar billen naar achteren.

Ik begreep het en duwde mijn eikel tegen haar schaamlippen aan en duwde haar schaamlippen uiteen en mijn eikel gleed haar warme kut in, Nic kreunde weer en ik duwde door tot ik tegen haar billen aan kwam, ik zat helemaal in haar geile kut, even hield ik stil en begon toen te bewegen eerst korte stootjes en nadat Nic haar billen tegen me op begon te bewegen ging ik verder uit haar kut en met alleen mijn eikel nog in haar stootte ik mijn hele lul weer diep naar binnen, Nic kreunde weer en ik hield even de omgeving in de gaten want ze maakte wel veel geluid, ik begon stevig en in een rustig ritme te neuken, mijn harde lul ging als een geoliede machine in en uit haar strakke kutje, oooooh kreunde ik ook zo lekker en dit had ik al jaren moeten missen, ze trilde en ik kneep in haar billen terwijl ik haar harder begon te neuken, ze moedigde me weer aan, nu om haar harder te neuken en dieper, maar dieper ging niet want steeds raakte mijn buik haar billen en harder ging ook bijna niet want het kletste af en toe, Nic begon steeds meer geluidjes te maken en haar hijgen moet buiten de bosjes te horen zijn geweest, en ik deed daar aan mee.

Ze draaide met haar billen en duwde oo hard tegen me op als ik mijn lul naar binnen stootte dit was echt heel geil en ik voelde hoe mijn orgasme weer op begon te komen en ik waarschuwde Nic, jaaaaah riep ze spuit mijn kut vol met je heerlijke sperma, dit moest echt van een afstaand gehoord zijn, ik voelde mijn ballen samentrekken en ik waarschuwde Nic weer en ze duwde als antwoord haar billen nog verder naar achteren, ik begon te trillen en ik greep haar stevig bij haar heupen vast en stootte me diep in haar kut en mijn sperma spoot diep in haar kut, Nic trilde ook en met veel gejammer kwam ook zij klaar, ik neukte haar nog even door, ik hoorde het soppen en toen was de laatste druppel eruit en werden we rustiger.

Ik trok mijn lul uit haar kut en Nic kwam rechtop haar rok viel weer naar onderen en ik trok ijn broek ook weer op en duwde mijn natte lul weer in mijn onderbroek en ritste mijn broek dicht.

Nic draaide zich om en we kuste weer, dank je zei ze en ik zei nee jij bedankt, je kan lekker neuken zei ze en ik zei dat ook over haar, we kropen de bosjes uit en gelukkig was er niemand.

We liepen weer de richting in waar we eerst ook heen liepen en tot we bij de kruising kwamen waar onze wege zich scheiden we kuste nog een keer en wenste elkaar nog een goede avond en welterusten voor de nacht, ik zag hoe Nic weg liep en ook ik ging richting huis.
Trefwoorden bij dit verhaal: Exhibitionisme, Gluren, Neuken, Pijpen, Sperma, Terras, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
0.0
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.4
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
Shemale