63.577 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Kelder sexverhalen. In deze categorie staan 36 erotische verhalen.
Het Broedhuis - 9: De Hond In De KelderDoor: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Doggystyle, Kelder,
"Daar stond ik dan vertwijfeld half wakker s ochtends voor de deur van het berghok in de kelder. Eigenlijk allesbehalve in de mood. Geen idee wat daar binnen te verwachten. Wat doe ik hier eigenlijk Ik bedenk me dat ik ergens diep, diep van..."
10-05-24
9.0
Onverwachte Verlangens - 32Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Kelder, Lesbienne, Moeder, Trio, Zweep,
"Om weinig van de dag te verliezen had Jade al vroeg met Fien afgesproken zaterdag. Ze had zelf het contact gelegd met Fien en haar ook h l duidelijk gemaakt dat ze niks tegen Paula mocht zeggen. Niet over hoe laat ze zou komen en ook zeker niets van..."
25-02-24
9.3
Onverwachte Verlangens - 30Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Kelder, Lesbienne, Strapon, Vuistneuken, Zweep,
"De dagen na de sessie in de kelder met Fien erbij, hadden Jade en Paula het veelvuldig aan de eettafel over het hele voorval. Alle twee waren ze maar wat blij dat ze op zo n stomme manier betrapt waren en het zo afgelopen was. Vooral Paula, die maar ..."
18-02-24
9.3
Onverwachte Verlangens - 29Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Kelder, Lesbienne, Moeder, Trio,
"De volgende morgen was het Fien, die ondanks dat ze nog lang wakker had gelegen, als eerste wakker werd. Slaperig draaide ze zich nog om, maar zodra ze Paula naast zich zag liggen, nog in diepe slaap, was ze meteen weer wakker. Maar al te goed wist z..."
15-02-24
9.6
Onverwachte Verlangens - 28Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Kelder, Lesbienne, Moeder, dochter,
"De dagen nadat Paula kennis had gemaakt met hun nieuwe BDSM kelder, smachtte ze alleen maar naar meer. Alleen ging dat maar niet, want haar billen waren nog erg gevoelig en dagelijks moest Jade meermaals haar billen insmeren met zalf, om de pijn te v..."
13-02-24
9.4
Honing - 24: In De KelderDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Kelder,
"Mei kwam tot haar positieven Ooo stoute Fifi En jij ook stoute Snoepje Je hebt Fifi aangezet om zijn meesteres te bespringen Jullie moeten gestraft worden En Meimei spong uit haar bed en grabbelde ergens in haar nachtkastje..."
12-02-24
8.4
Onverwachte Verlangens - 27Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Kelder, Lesbienne, Moeder, Squirten, Sybian,
"Na een uitvoerige pijnsessie met Paula, was Jade twee keer klaargekomen bij de kennismaking van Paula met hun nieuwe BDSM kelder. Na haar tweede orgasme was Jade de smeekbedes van haar dochter zo zat geworden, dat ze deze had losgemaakt en het bondag..."
10-02-24
9.3
Onverwachte Verlangens - 26Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Kelder, Lesbienne, Moeder, Straf, Zweep,
"Met het vooruitzicht van een avond alleen met haar dochter op Kerstavond, in hun nieuwe BDSM kelder, was het voor Jade zowaar eens moeilijker dan voor Paula om niet ongeduldig te zijn. Toch wilde ze echt wachten tot Kerstavond, tot ze haar dochter zo..."
07-02-24
9.4
Onverwachte Verlangens - 25Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Edging, Kelder, Zweep,
"Het was uiteindelijk een heerlijke nacht geworden met Iris en niet alleen gebleven bij het ingeplande etentje. Dat er gevoelens waren tussen beide dames was meer dan duidelijk en dit was dan ook zeker niet de laatste date die de twee samen zouden heb..."
04-02-24
9.2
Home Invasion - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bdsm, Dwang, Hoer, Jong En Oud, Kelder, Kinky, Ontvoerd, Prostitutie, Rape, Straf, Tiener, Verkracht, Vernederen, Zwanger,
"Zo gingen er weken voorbij waarbij we geen zonlicht zagen en slecht eten kregen en vooral hoe we op dagelijkse basis gebruikt werden als sex slavinnen door die kerels. Het was altijd dezelfde routine. Wij werden opgehaald uit onze cel in de kelder en..."
03-10-23
8.6
Home Invasion - 2Door: Louise
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dwang, Hoer, Jong En Oud, Kelder, Kinky, Lesbienne, Ontvoerd, Prostitutie, Rape, Tiener, Trio, Verkracht, Vernederen,
"Dit verhaal gaat verder op Home Invasion 1. In het eerste deel las je hoe Emma, een 16 jaar oude meid, voor het eerst een langdurende periode alleen thuis mocht blijven terwijl haar ouders het land uit waren voor hun werk. Echter liep dit na de eer..."
22-06-23
8.5
Fuck 'n Go - 3: Vieze Gore Homo SletjeDoor: Maik 070
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Rape, Slet, Sletje, Verkracht,
"Na de avond waarop Kenneth mij voor het eerst ook door twee vrienden uit zijn app groepje als cumdump had laten gebruiken, had ik inderdaad nog veel meer appjes en sms jes van onbekende nummers gekregen. Steeds met teksten die weinig te raden overl..."
01-06-23
9.2
Fuck 'n Go - 2: Nog Meer GegadigdenDoor: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bare, Kelder, Slet, Sletje,
"Mijn mobiel zoemde, ik had een nieuw bericht. Ik herkende het nummer van de afzender niet en opende het bericht. Heb kk volle ballen wil spuiten in jou bolle kontje nu of vanavond. Ik dacht even dat het misschien Kenneth was, Anti Top 38 , die mij..."
29-05-23
8.7
Fuck 'n Go - 1: Gewillige Cumdump GezochtDoor: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Kelder, Slet, Sletje,
"Ook in mijn kut leek zich de laatste tijd een kleine klimaatverandering te voltrekken. Ik stond al een tijdje droog en door de verhaaltjes die ik hier af en toe schrijf leek het zaadtekort in mijn kut alleen maar verder toe te nemen of misschien we..."
28-05-23
8.7
De SchrijfslavinDoor: Gerrit
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Kelder, Meester, Onderdanig, Slavin, Straf, Trio,
"Hoe ziet mijn leven als een schrijfslavin eruit Eigenlijk heel gewoon. In mijn vrije tijd schrijf ik gewoon lekker op de bank verhalen voor mijn meester die ik hem dan toestuur. 1 keer per maand, meestal de laatste vrijdag van de maand ben ik de hel..."
15-02-23
8.8
18 Jarige In Mijn Sm KelderDoor: Robert996874
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Kelder, Onderdanig, Plas, Plassen, Sm, Vastgebonden,
"Hier zat hij dan. Op de houten vloer. Op handen en knie n bloot. Hij had het gewaagd om naar mijn kelder te komen. Hij wilde ervaren wat chte sm is en dacht er klaar voor te zijn. Twee weken geleden heb ik hem leren kennen via een chatpagina. En ond..."
20-01-22
8.1
De Test - 2: De KelderDoor: Johnhks
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Blinddoek, Bondage, Gangbang, Groepsex, Kelder, Onderdanig, Pijpen, Plas, Plassen, Vastgebonden,
"Chris doet de deur van de limousine voor me open en we stappen samen uit. We staan in een donkere steeg ergens in het centrum van de stad. Het is inmiddels laat en de kou slaat op me natte naakte lichaam. Het meeste sperma van de gangbang is inmiddel..."
25-08-21
8.0
Jeroen In De KelderboxDoor: Budilio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Eerste Keer, Kelder, Studenten,
"In augustus had Timo de sleutel gekregen van zijn eerste appartement. Huisje 960 3.14 , zoals een van zijn vrienden het noemde, is n van zes eenpersoonsflats die waren toegewezen als studentenwoning in een groot woningbouwcomplex met verder a..."
31-12-20
9.1
Papa's Kleine Meisje - 32Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Kelder,
"In de auto was de stemming goed. Bart liet de teugels weer vieren en gaf Tanja de ruimte om te vertellen wat ze ervan had gevonden. Ik vond het heerlijk oompie Vooral toen u me anaal nam terwijl ik vastgebonden stond aan de boom hihi. Ik dacht dat ..."
30-11-20
8.5
Jan Doet Een Geile Ontdekking In De Kelder - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Clitje, Kelder, Klitje, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Plas, Plassen,
"Door de verrassende inhoud van de eerste dvd, met zijn vader en moeder een aantal jaren geleden neukend onder de douche, was Jan best geil geworden en hij voelde een flinke stijve in zijn broek. Dat zijn ouders ieder moment thuis konden komen van de ..."
09-12-19
8.7
Jan Doet Een Geile Ontdekking In De Kelder - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camera, Douche, Kelder, Moeder, Sperma, Vader,
"Jan woonde nog bij zijn ouders thuis op een dorpje op het Zuidhollandse platteland. Hij zocht een keertje wat in de kelder toen hij op een paar kartonnen dozen stuitte die er zo te zien al heel wat jaartjes stonden. Toen hij een van dozen opende, zag..."
08-12-19
8.2
Korfbal - 26: Nieuw HuisDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Blowjob, Kelder, Korfbal, Sm,
"Ik werd wakker gemaakt door Johan, de vader van Alicia, die blijkbaar de wacht had gehouden. Ik wankelde naar de kraan, trok mijn hoofd weer een beetje strak met koud water en trok wat kleren aan. De vader van Alicia attendeerde mij er op dat we een ..."
28-11-19
8.9
Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Kelder,
"Die dag was het wereld Down syndroomdag, ik had nog wat tijd dood te maken en zwierf wat rond in het dagcentrum. Toen viel mijn oog op Mia. Mia, de ravissante ergotherapeute die jullie vast kennen uit vroegere avonturen. Ze was iets aan het schildere..."
11-04-19
7.5
Hoer Lisa - 6Door: Maria Smulder
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Auto, Groepsex, Kelder, Lak, Satijn,
"De volgende ochtend word ik langzaam wakker van het zonlicht. Het duurt even voor dat ik besef, dat ik in het huis van Nick ben. Een glimlach tovert zich om mijn mond en langzaam rek ik me uit. Wanneer ik me omdraai, zie ik dat er een ro..."
12-03-19
8.4
De Advocaat En Kapster - 8: Het BadDoor: Maria Smulder
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Advocaat, Kapster, Kelder,
"Na dat de pik in haar mond, sperma spuit. Doen de heren een stap naar achter. 2 heren stappen uit bad. 1 man stapt naar voren. Hij streelt haar gezicht. Kijk me aan. En hij pakt haar kin vast en houdt deze vast. Mond open, tong naar buiten..."
11-02-19
7.6
De Advocaat En Kapster - 6: De KelderDoor: Maria Smulder
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Advocaat, Bondage, Fetisj, Kapster, Kelder, Latex, Sperma, Vastgebonden,
"Nick drukt op een knop, er volgen twee piepjes, de timer staat stil. Nick pakt zijn lange zweep en geeft een tik aan n van de mannen, die vervolgens plaats neemt op de eerste stoel van de rij stoelen. Lisa weet niet wat er gebeurt, maar ze kan zich..."
20-01-19
8.2
Amber En Lisa - 2Door: Bootsman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kelder, Met Familie, Slaaf,
"Amber en Lisa waren net in de douche aangekomen. Lisa schoor Amber helemaal glad waarbij ze alles dubbbel controleerde. Na het scheren spoelde ze het schuim weg om het het nogmaals te controleren of allee haartjes weg waren geschoren. Amber..."
24-07-18
8.2
Mijn Eerste Keer Met (cara)melDoor: Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Eerste Keer, Honden, Kelder, Pijpen, Stiekem,
"Als het zo makkelijk was zou ik het doen. Ik kijk ze wekelijks. Filmpjes waar vrouwen gelikt worden door honden. Waar vrouwen geneukt worden door honden. Gegrom en geblaf maakt mij ontzettend geil, en het gehijg van zo n hond, ver..."
29-01-18
7.9
Naar De KelderDoor: Fingerprince
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kelder,
"Zal ik je thuisbrengen, kan je aan mijn arm meefietsen op de brommer We hadden samen gedanst op de klassenavond. Het is de eerste helft zeventiger jaren. Ik ben zestien, heb een brommer en ben nog steeds maagd. Tijdens de klassenavond kwam ik met h..."
11-12-16
7.4
Papa’s CreditcardDoor: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Kelder, Kut, Kutje, Pik, Prostitutie, Straf,
" Hoe kom jij aan al die gebouwen, in Cityville , vroeg ik aan Cindy. Cityville is een spel op FB, misschien kent een van de lezers dat wel, ze had een aantal hoge flat gebouwen, in de vorm van haar naam, CINDY en ik wist dat je daarvoor m..."
15-12-14
6.0
Kelderbox - 2Door: Bianca
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kelder,
"Het was een druk jaar geweest. Van de flat met de beruchte kelderbox naar een eengezinswoning met een tuin. Nog steeds getrouwd , man nog steeds de drukke baan en ik een half jaar geleden bevallen van een dochtertje. We waren ontzettend moe en aan va..."
07-08-13
8.1
Kelderbox - 1Door: Bianca
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kelder,
"Een aantal jaren geleden woonde ik in een hoge flat met daaronder kelderboxen. Ik vond het altijd eng om daar mijn fiets uit te pakken. Maar als ik mijn fiets buiten zou laten staan zou hij of gejat of vernield worden. Mijn man was in die periode vee..."
06-08-13
7.9
De Biljartclub - 3: De KelderDoor: Anita Dick
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder,
"Marieke was een gevangene in de kelder van Kees Hij had haar twee keer geneukt, een keer in haar kut en een keer in haar kont, en nu was ze in zijn huis, in de kelder wel te verstaan. Ze stond met haar handen gebonden aan een houten paal in het midde..."
11-05-12
7.9
Juf Gerie In FietsenhokDoor: Gerie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Dikke Tieten, Dp, Dubbele Penetratie, Fietsen, Groepsex, Grote Borsten, Kelder, Kontje, Kut, Kutje, Lerares, Pijpen, Slet, Sletje,
"Na de zomervakantie begon Juf Gerie dan eindelijk in haar nieuwe baan. Het had wat moeite en de nodige sollicitaties gekost, maar eindelijk kon ze dan aan de gang in het derde jaar van een middelbare school. Het was wel even wennen...arme Ju..."
07-08-11
7.2
Moni In De KelderDoor: Strangeness
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder,
"Het had me even wat gekost, maar ik had haar te pakken. Ze was in mijn val getrapt. Eigenlijk een heel simpel valletje een treinkaartje naar de grote stad, de belofte dat ze afgehaald werd op het station en meteen naar de grote zaal gereden, waar ze..."
01-06-09
7.2
Camilla Genaaid In De KelderboxDoor: Pornmind
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Kelder,
"Camilla was een hindoestaanse schoonheid van 17 jaar. Ze woonde sinds een jaar bij mij in de wijk. In dat jaar was ze echt tot volle wasdom gekomen. Aanvankelijk was ze een onopvallend gekleed tienermeisje, nu was ze een vaak erg sensueel geklede gei..."
20-03-08
7.4