61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 1422x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Honing - 23: Het Consulaat

In De Kelder

Mei kwam tot haar positieven

“Ooo stoute Fifi! En jij ook stoute Snoepje! Je hebt Fifi aangezet om zijn meesteres te bespringen! Jullie moeten gestraft worden!”

En Meimei spong uit haar bed en grabbelde ergens in haar nachtkastje waar ze een zweepje vond.

“Zit Fifi, zit!”

Fifi gromde vals. Hij ging opzitten.

“Snoepje, maak zijn leiband vast, hij moet heropgevoed worden!”

Snoepje, a.k.a. Storm, maakte de leiband die hij toegeworpen kreeg van Mei vast aan de halsband van Fifi.

Hij kalmeerde de jankende menshond.

“Sssst brave hond… sssss.”

Meimei dreef Fifi aan de leiband die Storm vasthield de kamer uit naar een deur die de kelderdeur bleek. Fifi deinsde jankend terug. Meimei was streng:

“Hop Fifi, naar beneden.”

Op handen en voeten zoals de Gollem huppelde de consul de keldertrap af. De kelderverdieping bleek één grote BDSM-kelder. Meimei opende een ruim getralied hok in het midden van de ruimte, waar Fifi blijkbaar gewoontegetrouw in kroop. Meimei sloot de kooi af en hing de sleutel aan een haak hoog aan de muur.

“Storm, ik heb de opdracht gekregen om je voor te bereiden op een volgende ontmoeting met mevrouw Chan van de IBC. Ik ken de situatie in Singapore zeer goed. Zet je als je wil.”

Meimei nodige Storm uit om te gaan zitten op een zwarte lederen bank. Zelfs ging ze tegenover hem zitten schrijlings op dezelfde bank. Ze was nog steeds volledig naakt buiten haar niemendalletje, en haar volumineuze borsten bewogen mee als ze sprak.

“Hier houdt Chan zich op de achtergrond. In Singapore is ze bijna alomtegenwoordig. Ze heeft belangen in vrijwel alles, van vastgoed over telecommunicatie tot prostitutienetwerken en drugs. Die laatste zijn niet officieel. Daar gaat het niet over. Laten we zeggen dat alleen haar vastgoedimperium zuiver op de graat is, en dat ze dat gebruikt om al de rest wit te wassen. We slagen er niet in om de minste bewijzen te vinden. Ze wordt om een of andere reden de hand boven het hoofd gehouden door machten dicht bij de overheid.”

“OK, hoe kan ik daarbij helpen?”

“Voorlopig kan jij niets. Het zou nuttig kunnen zijn dat jij in persoon een bezoek zou brengen aan IBC headquarters. Jouw internetloze trackers zijn mogelijk een manier om haar af te luisteren zonder geblokkeerd te worden door haar firewalls.”

Storm dacht snel na. Zijn trackers waren geen afluisterdevices. Ze hadden niet eens een microfoon. Langs de andere kant hadden ze een eigen ultra-wideband connectiviteit buiten het internet om, die ook van pas kan komen om af te luisteren, mochten ze een microfoon hebben. Hoe kon Meimei dat weten? Van het C.E.C.? Of van… Chan. En als ze dan toch bij Chan hoorde, waarom vertelde ze dat dan zomaar tegen hem?

Dit werd ingewikkeld.

“Storm, ik wil Fifi straffen door een andere man te verwennen terwijl hij moet toekijken. Wil je mij daarbij helpen?”

Storm deed nog een poging om de consul een waardiger rol te geven.

“Mei, ik ben heu… pas, heu, tot klaarkoming gebracht, en ik ben eerlijk gezegd nog niet in staat om snel opnieuw, heu… zoiets te hebben.”

“O mijn lieve Snoepje, dat is geen enkel probleem, het is toch geen wedstrijd orgasmes krijgen? We gaan het héél rustig aan doen, ik leg je op deze bank en ik zal je een lekkere massage geven. Dat heeft Fifi ook heel graag, maar dat krijgt hij nu lekker niet!” Dat laatste zei ze dreigend in zijn richting, en de consul jankte stilletjes.

“Mei, ik versta niet wat je zegt, spreek jij Koreaans tegen Fifi?”

“Goed gehoord mijn knappe Snoepje! Ik heb mijn man leren kennen als jonge knappe attaché van de Noord-Koreaanse ambassade in Singapore. Mijn zus heeft ons aan elkaar voorgesteld en sindsdien zijn we een gelukkig koppel. Hij heeft niet kunnen weerstaan aan mijn charmes en is overgelopen. Fifi levert ons onschatbare informatie over Noord-Korea.”

Mei pakte Storm op alsof hij een pop was en legde hem voorzichtig op zijn buik op een zwarte lederen bank. Ze had olie bij de hand en met deze olie wreef ze met lange tedere halen zijn rug in. Met haar borsten masseerde ze hem verder. Ze likte aan zijn oorlelletjes en fluisterde in zijn oren hoe opgewonden ze werd van zijn pezige naakte lijf.

“Storm, ik ga Fifi jaloers maken zoals hij nog nooit jaloers is gemaakt. Ik ga je berijden als een… als een... Hoe noemde jij dat nu weer? Als een…”

Storm vulde aan: “een Walkure?”

“Wat is dat, Snoepje?”

“Een mythologische Germaanse godin, ze berijdt een gevleugeld paard.”

“Oooo, dan ben jij mijn gevleugeld paard!” en ze ging op Storm zitten, die daardoor onbeweeglijk vast kwam te zitten. Mei schoof vinnig vooruit en achteruit alsof ze werkelijk een paard bereed. Storm kon niet anders dan laten begaan, en hij had niet het gevoel dat dit hem erotisch opwond. Hij dacht na over hoe hij informatie van Mei kon lospeuteren zonder zich verdacht te maken.

Mei merkte dat haar Snoepje niet reageerde. Ze likte zijn oor en fluisterde “is mijn Snoepje nog uitgeput van daarnet? Wacht ik zal je eens verwennen zoals je nog nooit verwend bent…” en voor Storm er op bedacht was klikte ze zijn polsen en zijn enkels vast in handboeien.”

“Hela Mei, dat wil ik niet”

“Tut tut tut, dat wil je wél, je zal zien, en bovendien is dit de straf voor Fifi, hij zal zo jaloers zijn als een ongecastreerde eunuch in een harem.”

En inderdaad Fifi gromde vervaarlijk.

In het midden van de lederen bank was een groot gat ter hoogte van Storm’s onderbuik en dijen. Mei maneuvreerde zich op haar rug onder de bank, onder het gat. Storm wist niet wat er gebeurde. Hij kwam terstond terug in het geweer door Mei’s warme mond.

Ze pauseerde even en vroeg aan Storm, “gaat het snoepje? Zie je wel dat je nog zin hebt, mijn lekkere gevleugelde dekhengst!”

“Mevrouw Mei, u bent een virtuose! Waar heeft u dat geleerd? Hooohhhh!”

“Dat zeg ik lekker niet,” plaagde ze, ”Ik heb zo mijn geheimpjes. Heb jij geen geheimpjes, Snoepje? Wil je ze niet vertellen aan je lieve Mei?”

Storm zweeg, hij was in hogere sferen. Hij voelde dat zij hem naar een hoogtepunt was aan het brengen. Hij spande zich op. Het werd onvermijdelijk.

Meimei stond terug op en kwam met haar hoofd dicht bij Storm en verwende hem verder met haar ingeoliede vingers.

“Lief Snoepjes, ik ga je een geheimpje vragen. Een ieti pieti peuti kleine geheimpje. Voor je lieve Mei die je nu aan het verwennen is.”

Storm liet zich niet zomaar doen, hoewel hij werkelijk genoot van de behandeling.

“Heu, Mei, voorzichtig met mijn balletjes wil je? Hoohhh…”

“Dat zal ik doen, mijn lieve Snoepje als jij mij iets vertelt wat ik wil weten…”

Storm voelde dat hij ging klaarkomen en hij kon aan niets meer denken, hij spande zich op rond haar middelvinger.

Ze fluisterde in zijn oor: “Wie is je opdrachtgever?”
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Kelder, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
0.0
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.4
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
Shemale