61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 3661x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Honing - 22: Tijger

Het Consulaat

Het was al laat en er waren geen noemenswaardige files. Hij arriveerde bij het adres dat blijkbaar de privéwoning van Meimei was. Niets buiten een discreet plakkaatje met wapen van Singapore aan de gevel van het herenhuis herinnerde de bezoeker eraan dat hij de woning van de consul van Singapore betrad.

Storm belde aan.

Hij hoorde geblaf en gehijg.

De deur werd opengedaan door een man op handen en voeten, helemaal naakt, slechts gekleed met een muilkorf en een halsband. De consul.

De consul liet Storm binnen en zat op, hijgend met zijn tong uit zijn bek - of mond.

Dit vond Storm echt gênant. Hij had eergisterenavond even met de consul gebabbeld, en hij vond hem een fijne, voorname man. Nu dit…

Meimei kwam de ruime ontvangsthal binnen, gekleed in een wit negligé.

“Mijn beste Storm, ik ben zoooo blij dat je zo snel kon komen, lekkere man. Fifi, zit!”

Dat laatste riep ze bevelend tegen de consul, die ineenkromp van schrik en stil jankte.

“Het genoegen is geheel aan… Wel… lekker, dat is een subjectief waardeoordeel. In principe OK denk ik,” stotterde Storm, zich de niet vertrouwde rol van gigolo aanmetend.

Meimei fluisterde:

“Mijn nymfomanie is een prima dekmantel om geheime ontmoetingen te organiseren. Als ik je op een officiële manier voor een gesprek uitnodig, op kantoor of zo, zijn er waarschijnlijk tien geheime diensten die je volgen en je volpluggen met afluisterapparatuur. Hier ben je een seksvriendje. En we zijn veilig voor afluisteren: heel het huis is een kooi van Faraday,” en vervolgde: “Fifi, jij bewaakt ons, zorg dat er niemand binnen komt, en volg al mijn bevelen op, en ook die van meneer Storm.”

Storm keek op zijn smartphone en zag dat hij geen ontvangst had. Hij dacht: dan kunnen ze buiten niet meeluisteren. Ik hoop dat Beatrice weet wat ze moet doen.

Fifi - de consul - volgde de twee al huppelend, zijn erectie tussen zijn benen quasi kwispelstaartend.

“Hij geniet ervan om zo vernederd te worden. Om te moeten zien hoe ik promiscue seks heb met iedereen behalve met hem zelf. Kijk hoe hij een erectie heeft… Al een hele maand behalve vrijdagavond waar hij heel even met een tafeldame mocht hondjes doen, tot ik hem eraf trok.”

“Het was een interessant feestje, dat moet ik bevestigen.”

“Mmmm zo voornaam losbandig als alleen Chan ze kan organiseren. Storm, laten we doorlopen naar mijn bureau.”

Haar “bureau” was een luxueuze slaapkamer met een groot rond bed met rode satijnen sprei onder een rood rond baldakijn. Ze liet Storm erop plaatsnemen.

Meimei schonk twee glazen witte wijn in.

“Je mag me Mei noemen lieve jongen, dan noem ik jou Snoepje, okee?” spinde ze. Ze gaf Storm één glas op zo’n manier dat ze elleboog achter elleboog elk hun glas dronken.

Dan tuitte ze haar lippen en boog naar Storm toe. Die voelde de oprecht gemeende zinnelijkheid waar hij niet aan kon weerstaan. Ze drukte hem met niets anders dan haar lippen op zijn mond naar beneden op het diep inverende bed. Ze was overal tegelijk. Ze betaste Storm tot op zijn huid, en bevrijdde hem van zijn kleren. Storm kon niet, en mocht niet, weerstaan aan zulk een sensuele machine. Fifi de consul zat op naast het bed, hijgend en kleine blafjes slakend. Storm had medelijden met de man.

Mei voelde dat Snoepje meer dan paraat was en ging op haar rug liggen, haar dikke dijen maximaal gespreid. Glimmend glad en overal perfect geëpileerd. Een lichaam snakkend naar aanrakingen. Haar lippen bewogen, leek het, als een gulzig mondje. Storm streelde haar dijen en aarzelde waar het verlangen het heetst was. Hij voelde haar verlangen met zijn vingers.

“Stoute snoepje, ja, graag, zo.”

Storm gehoorzaamde, of, was hij eerst en bevestigde Mei haar verlangen dat hij zou voortdoen?

Een middelvinger was niet genoeg voor Meimei.

“Fifi, geef meneer Storm een condoom.”

Na een condoom omgedaan te hebben rond zijn stijve lid, mocht Storm niet echt meer wachten om haar te nemen. Hij voelde haar gemeende lust en hij kon niet ontsnappen aan de dwingende nood die daarvan uitging.

Nu trok Meimei haar snoepje in en over haar lijf, met haar sterke armen. Ze fluisterde hem vuile woorden in het oor. “Oooo Snoepje, ik wil dat je me heel de nacht neukt, in al mijn gaatjes vooral … ja…. zo… Ik ben de grootste nymfomane van Singapore. De mannen bij ons hebben kleine pikken. Jij bent mijn formaat. Mmmmm dieper! Nog dieper!!”

Storm deed zijn best als op een fitnesstoestel. Ze was volumineus en elastisch, glad van het zweet. Hij lag op haar en zij trilde en schokte. Mei was werkelijk onverzadigbaar. Zij hijgde o - o - o - o - o - o - o - o - o alsof ze een aanloop nam naar een eeuwigdurend orgasme.

Dat orgasme kwam, en Storm betrapte zich op de gedachte “eindelijk”, niet omdat hij het beu was, maar omdat zijn stamina wel echt op de proef werd gesteld.

Ze kwam klaar al gillend. Ze kneep in hetzelfde ritme als haar gegil. haaa - haa - haa - haa - haa - haa aaa hhhh.

Fifi hijgde ook mee op hetzelfde ritme. Hij likte aan de voetzolen van Storm.

Mei lag stil in een post-coïtaal genieten. Storm rolde van haar af.

Storm kon de opwelling niet bedwingen om Fifi over zijn gemillimeterde hoofd te wrijven en te zeggen “Brave hond.”

Fifi gromde tevreden en zei “Je hebt dat goed gedaan, Storm.”

“Dankje. Wil jij niet een keertje?”

“Ik mag niet. Ik ben een gehoorzame teckel.”

“Ben jij een teckel?”

“Heel soms een chihuahua. Dan mag ik haar besnuffelen en likken,” en hij hijgde van opwinding.

“Ik heb een idee. Vanaf nu ben jij een wolf. Een alfa-wolf neukt alle teefjes in de roedel. Zonder toestemming te vragen.”

“Nee dat mag niet. Vrouwke heeft gezegd dat ik een teckel ben.”

“Vrouwke heeft gezegd dat je ook aan mij moest gehoorzamen. Ik zeg je, ik beveel je, dat je een wolf bent. Een grote geile alfa-wolf. Zonder remmingen.”

“Echt?” De ogen van de Fifi begonnen te gloeien. Zijn hoofd liep rood aan. Zonder de minste overgang sprong hij op het bed en op Meimei die nog aan het bijkomen was van haar orgasme.

Fifi zette zijn tanden door zijn muilkorf heen in Meimei’s hals en nam haar prompt, zonder toestemming.

Mei kon niet anders dan hulpeloos laten gebeuren. “Fifi…. af! af! ooo…. Fifi…. oooo….. o….. nog nog…. o - o - o - o - ….”

Nog geen twintig seconden later kreeg Meimei een tweede nog krachtiger orgasme, exact tegelijkertijd met Fifi.

Dan lagen de consul en zijn vrouw stil, de magere gespierde man boven op zijn omvangrijke glimmende vrouw.

Storm keek vertederd naar het echtelijk tafereeltje en was een beetje trots op zichzelf.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dieren, Gigolo, Honden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
8.1
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.5
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
9.0
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5