61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3957x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Onverwachte Verlangens - 26
Na een uitvoerige pijnsessie met Paula, was Jade twee keer klaargekomen bij de kennismaking van Paula met hun nieuwe BDSM-kelder. Na haar tweede orgasme was Jade de smeekbedes van haar dochter zo zat geworden, dat ze deze had losgemaakt en het bondagebed had laten zakken… Jade had hier zo haar plannen bij en besloot Paula eens goed aan te pakken en haar nog maar eens duidelijk te maken dat ze maar beter kon luisteren én niet moest smeken. “Liggen sletje!”, zei Jade dan ook streng tegen Paula. Die had de kelder echter nog niet met haar eigen ogen kunnen zien en meer dan de kut van haar moeder, had ze hier nog niet gezien.

Daarom wist ze ook niet welke kant ze op moest en dus hielp Jade haar maar, door haar hardhandig op het bed te duwen. “Gaat u mij nu please laten komen?”, smeekte Paula direct weer. Nu was de maat echt vol voor Jade en deed ze iets wat ze normaal nooit deed. “Weet je wat sletje, als je niet kan zwijgen is het misschien maar beter dat ik je het zwijgen opleg!” Ze liep naar de trapkast toe en haalde hier een ball gag uit, waarmee ze terug naar Paula liep. Nog voor ze Paula vastbond op het bed, duwde ze de bal in haar mond. “Misschien is het maar beter je niet eens de kans krijgt om in de verleiding te komen om te praten.”

Natuurlijk baalde Paula. Zelf hield ze ook niet van een ball gag, juist omdat ze graag zo graag hardop kreunde. Het was dan ook een echte straf voor haar om de ball gag in haar mond geduwd te krijgen. Pas hierna begon Jade haar dochter vast te binden op het bed. Wijdbeens en met haar armen wijd werd ze aan het bed vastgemaakt. Aangezien het bed één meter twintig was, kon Jade Paula goed neerleggen, waarbij haar gaatjes beschikbaar waren voor gebruik. Alleen veel was Jade niet van plan om hiermee te doen. Wel stond ze op en liep terug naar de kast. Paula was maar wat nieuwsgierig wat haar moeder zou gaan doen en hoopte vurig dat ze met de voorbinddildo geneukt zou gaan worden, in combinatie met de magic wand op haar clitje.

Alleen Jade ging Paula natuurlijk niet geven wat ze wilde. Nee, in plaats daarvan pakte ze een trileitje en kwam ermee terug naar het bed toe en ging tussen de gespreide benen van haar dochter zitten. “Jij wilde genot toch? Dan zal je dat krijgen ook.” Direct duwde Jade het eitje bij Paula naar binnen. Niet in haar kutje, maar in haar kontje, waar net nog de haak had gezeten. “Oo..”, kon Jade langs de ball gag horen komen. Het was pas nu dat Jade, voorzichtig, de tepelklemmen van Paula’s tepels haalde. Deze hadden hun doel wel gediend en waren voorlopig niet meer nodig en deze werden dan ook weer netjes in de kast opgeborgen.

Het was nu tijd om het eitje aan te zetten. Snel pakte ze haar telefoon van de trap en opende de app, waarmee de elektronische speeltjes te bedienen waren. Ze opende het eitje en koos een programma wat ze ooit eens had ingesteld, maar nooit had gebruikt en zette deze aan. “Ooo..!”, gilde Paula direct hard. “Haha dat wilde je toch sletje!”, lachte Jade meteen. Het programma was zo ingesteld dat het twee minuten lang op vol vermogen aanging, waarna het weer net zo abrupt stopte, als het was begonnen. Ieder half uur werd dit herhaald. De twee minuten anale stimulatie waren voor Paula echter niet genoeg om te kunnen komen. In haar kutje was dat zeker wel gelukt, maar anaal niet.

Bewust had Jade hem dan ook in Paula’s kontje gedrukt. “Oo..! Oo..!” Luidkeels probeerde Paula te kreunen. Wat was ze geil, maar de ball gag hield het meeste van haar gekreun tegen. “Wat zeg je sletje? Wil je komen?” Hevig knikte Paula met haar hoofd, maar net toen ze er een beetje in begon te komen en dacht aan een orgasme te kunnen denken, stopte het eitje alweer. Eerst dacht ze dat haar moeder met de knoppen speelde en haar geknik om een orgasme gebruikte om haar te straffen en het trileitje uit te zetten. Alleen Paula zag niet dat haar moeder helemaal niks hoefde te doen. In plaats daarvan stond ze op en liep even uit de kelder.

Even was Paula alleen en merkte hoe stil de kelder was. Nu het eitje uitstond, hoorde ze helemaal niks, tot haar moeder weer de trap af kwam zetten en even later de keldertrap afdaalde. Jade had een kussen voor haar dochter meegenomen. Dat was alles wat ze zou krijgen om de nacht door te brengen. Naakt vastgebonden, met het trileitje in, ging Jade Paula achterlaten. “Slaap lekker sletje, ik zie je morgenochtend wel weer.” Met deze laatste woorden stond Jade weer op en liet Paula achter. Deze wist niet wat haar overkwam. Wat was hier de bedoeling van? Ondertussen begon Paula toch wel te vermoeden dat haar moeder een programma had aangezet voor het trileitje, maar wist natuurlijk niet hoe deze was geprogrammeerd.

Hoewel haar moeder haar een goede nacht had gewenst, dacht Paula niet dat haar moeder echt niet meer terug zou komen en haar zo zou laten liggen. Alleen Paula had het volledig mis. Na twee orgasmes was voor Jade de ergste opwinding er wel af en kon ze haar dochter achterlaten, zonder zichzelf te kort te doen. Daarom ging ze dan ook uitgebreid douchen. Beneden lag Paula nietsvermoedend te wachten tot haar moeder terug zou komen, tot plots ineens het ei weer aanging. “Ooo..!”, probeerde ze hard te gillen en merkte hoe het ei direct weer op de hoogste stand aansprong. Twee minuten lang lag ze hevig te kreunen, maar wéér was het te kort om klaar te kunnen komen.

Na de twee minuten werd het plots stil. Jade had het allemaal kunnen zien vanop haar telefoon en kroop ermee in bed. Op deze manier kon ze haar dochter volledig in de gaten houden. Niet dat het nodig was om in te grijpen, maar het was heerlijk om haar ongecontroleerd te zien kronkelen op het bed van verlangen, om dan vervolgens niet beloond te worden. Ze keek nog eens op de klok en zag dat het pas tien uur was. Toch viel Jade na nog één geile kronkelsessie van Paula in slaap. Datzelfde wist Paula niet te doen. Ze dacht nog steeds dat haar moeder wel terug zou komen en wachtte stil af tot ze geluid zou horen. Alleen dat kwam niet, waarna na een half uur het trileitje weer aanging voor een vierde keer.

Hevig kreunend onderging Paula het allemaal noodgedwongen, maar werd ze weer niet beloond met een orgasme. Langzaam begon ze haar lot te beseffen. Haar moeder wilde haar zo heel de nacht wakker houden en als ze zou kunnen slapen, zou het minder dan een half uur per keer zijn. Zo viel ze uiteindelijk in slaap, net voor het trileitje voor de vijfde keer aanging en ze meteen weer gebroken wakker werd en het op een gillen zetten. Haar moeder hoorde er door de ball gag echter niks van en sliep gewoon door. Paula viel uiteindelijk tien minuten later weer in slaap, al was het maar voor een kleine twintig minuten tot het trileitje weer aansprong. “Ooo..!”, kreunde ze luid, maar haar gekreun werd weer gedempt door de bal in haar mond.

Langzaam begon Paula te merken hoe het haar opbrak, steeds in slaap vallen van vermoeidheid om dan luid gewekt te worden. Haar billen waren nog steeds pijnlijk en doordat ze gedwongen werd op haar rug te blijven liggen, kon ze geen kant op. Langzaam werd het zo na twaalven en lag Jade op haar gemak te slapen, terwijl Paula steeds ruw gewekt werd in haar slaap, waardoor ze steeds onrustiger werd. Veel rust kreeg Paula dan ook niet en ze werd er alleen maar moeier van. Steeds meer gebroken bleef ze achter als het eitje stopte met trillen, maar door de vermoeidheid viel ze toch steeds weer in slaap, al was het niet voor lang…

Kort na tweeën werd Jade wakker. Ze moesten, dat was ze vergeten voor ze ging slapen en stond op om naar het toilet te gaan. Op de overloop stond ze even stil, maar hoorde niks. Waarschijnlijk lag Paula ook te slapen en na het plassen pakte ze haar telefoon erbij om te kijken hoe het met haar dochter en subje ging. Deze leek inderdaad te slapen en Jade besloot de stoute schoenen aan te trekken en toch nog naar beneden te gaan en haar dochter even zelf te wekken. Beneden in de kelder aangekomen bleek Paula inderdaad te liggen slapen. Nogmaals keek ze op haar telefoon en zag dat over een kwartier het trileitje weer aan zou gaan. Ze lag waarschijnlijk pas net te slapen en hoe haar gezicht erbij lag, was ze kapot.

De vermoeidheid was van Paula’s gezicht af te lezen en Jade besloot daar toch nog een flink schepje bovenop te doen. Zelfs het kwartier slaap tot aan de volgende stimulatie gunde ze Paula niet en besloot haar te wekken. Op haar knieën ging ze tussen de benen van Paula zitten en zette haar mond op het kutje van haar dochter. Kletsnat was ze nog en dit was geen gedroogd vocht, nee ze was recent nog nat geweest! Dat maakte het likken alleen maar lekkerder en opgewonden ging ze dan ook verder en verder. Het duurde uiteraard niet lang voor de eerste reactie bij Paula hoorbaar was. “Hm..”, kwam er zacht hoorbaar langs de ball gag. Paula was echter zo moe dat ze niet direct wakker werd.

Hierop deed Jade er dan nog een schepje bovenop en direct begon Paula harder te kreunen. “Oo.. Oo..” Pas nu ontwaakte Paula en gezien ze geblinddoekt was, zag Jade dit niet, maar merkte het duidelijk aan haar bewegingen en steeds snellere en hevigere gekreun. “Oo.. Oo.. oo..” Daarop bleef Jade dan ook doorgaan. Ondertussen dacht Paula dat ze eindelijk beloond ging worden met een orgasme. Ze wist totaal niet hoe laat het was en dacht dat ze nog niet zo lang op het bed lag, maar wist niet dat ze er ondertussen al uren had doorgebracht. De vermoeidheid had haar besef van tijd volledig weggenomen.

“Mee.. plea.. la.. me kome..”, hoorde Jade haar dochter al snel smeken om een orgasme. Jade kon er wel om lachen, maar bleef haar nog even likken. Natuurlijk ging ze Paula geen orgasme geven, maar vond het heerlijk dat Paula zelfs nu nog hevig smeekte om een orgasme, zo geil was ze. Nog even ging Jade dan ook nog door, tot ze merkte dat Paula écht op het punt van een orgasme stond. “Oo.. ooo.. Ooo.. ooo..” Precies op dat moment stopte Jade weer en hoorde haar dochter direct onverstaanbaar protesteren. “Nee sletje, ik bepaal wanneer jij mag komen en dat is nu nog niet! Ga jij nog maar even wachten tot ik het genoeg vind.”

Om nog te zien hoe Paula haar volgende twee minuten met anale stimulatie zou overleven, bleef Jade nog even staan. Hoewel Jade gestopt was en niks meer zei, wist Paula maar al te goed dat haar moeder er nog was en viel ze ondanks de vermoeidheid niet in slaap. Ze wist niet hoe lang ze nog moest wachten en dat maakte de spanning alleen maar ondragelijker. Uiteindelijk ging het eitje weer aan en ondanks dat ze zich er schrap voor zette, kwam het volledig onverwacht. “Ooo..!”, gilde ze dan ook. Hevig begon ze weer te kronkelen van opwinding op het bed, wat Jade maar al te graag aanschouwde. “Ja nu wil je wel komen hè sletje, maar ik weet dat je ondertussen zelfs te moe bent om nog maar te kunnen komen!”

Hoe graag Paula haar moeders ongelijk wilde bewijzen, ze had maar wat gelijk. Hoe graag Paula ook wilde, ze kon het niet eens meer opbrengen om klaar te komen en was dan ergens ook zelfs opgelucht dat het trileitje weer stopte na twee minuten. Jade had wel door dat Paula volledig op was en besloot om in te grijpen en haalde het trileitje uit haar kontje. “Zo ga jij nu maar slapen sletje. Morgen ben je weer aan de beurt”, fluisterde ze haar dochter echter nog in voor ze vertrok. Paula was maar wat blij dat ze nu eindelijk normaal mocht slapen en toch ook wel opgewonden voor wat haar morgen weer te wachten zou staan. Hoewel ze nu op was, kon ze niet wachten om morgen verder te gaan.

Hierin was Paula niet de enige. Ook Jade had zin in meer en eenmaal boven, viel ze snel weer in slaap. Ze wist maar al te goed hoe ze Paula morgen weer zou gaan aanpakken en kon niet wachten om het ten uitvoering te brengen. Zelf was ze ook flink moe en sliep dan ook flink uit. De volgende morgen stond ze weer op en keek op haar mobiel. Paula lag er rustig bij en hoewel ze haar ogen niet kon zien, vermoedde ze dat Paula nog sliep. Niet gek ook na die urenlange seksuele marteling, waarbij ze ieder half uur ruw uit haar slaap was gewekt. Jade besloot dan ook dat het de hoogste tijd was eens af te maken wat ze gisteren was begonnen en na wat gedronken te hebben, ging ze met een flesje water de kelder in.

In de kelder lag Paula nog in een diepe slaap en ze schrok dan opnieuw wakker. Ze voelde hoe ze losgemaakt werd en merkte dat de ball gag al niet eens meer in haar mond zat. Paula was zo diep in slaap geweest, dat ze niet eens had gevoeld hoe haar moeder de ball gag had weggehaald. Het moest vast de volgende morgen zijn. Hoe laat het was? Geen idee. Plots werd de blinddoek voor haar ogen weggetrokken en keek ze haar moeder recht in de ogen. “Een beetje geslapen sletje?”, vroeg deze haar. “Uhm ja, ik denk het meesteres…” Paula was nog slaperig en vermoeid en kon nog niet echt duidelijk antwoord geven.

Hier wist Jade wel wat op en ze zou er eens voor zorgen dat haar dochter snel wakker zou worden! Daarom maakte ze Paula ook los, zodat ze haar van het bed kon halen. Stiekem had ze de sybian al uit de kast gehaald en deze op de grond gezet. Met de toestellen opzij geschoven, kon ze zich hier best mee uitleven. Paula mocht recht zitten nu en kreeg wat te drinken van haar moeder, wat ze gulzig tot zich nam. “Dank u meesteres”, zei ze dankbaar. Haar ongehoorzame smeekbedes van gisteren was volledig weg en Paula was maar wat blij met de rust die ze even kreeg. Alleen dat zou niet voor lang duren. Juist nu, nu Paula eigenlijk nog te vermoeid was om zin te hebben in genot, kreeg ze waar ze gisteren zo om smeekte.

Na een paar slokken water tot zich te hebben genomen, moest ze van haar moeder dan ook alweer recht gaan staan. “Kom genoeg gedronken zo sletje. Staan en zitten op de sybian!” Hoewel ze eigenlijk te moe was, was ze ook wel weer opgewonden aan het raken en ging dan ook op de sybian zitten. Met twee grote bruine leren riemen bond Jade de bovenbenen van haar dochter aan haar onderbenen vast. Op deze manier kon ze niet opstaan en was ze gedwongen te blijven zitten waar ze zat. Om haar ook haar beweegruimte met haar armen te ontnemen, kreeg ze twee polsbanden om, welke Jade met twee kettingen aan ogen in de muur vastmaakte. Hoe klein hun kelder ook was, ze konden er meer dan genoeg uit de voeten!

Weerloos zat Paula nu op de sybian, in afwachting wat haar moeder zou gaan doen met haar. Deze had haar mobiel alweer beet en opende de sybian in haar app. Ze begon met alleen de trilplaat en zette deze op een zeer zachte stand aan. “Hmm… Oooo…” Zachtjes begon Paula met kreunen. Langzaam begon haar opwinding weer terug te komen en hoorde Jade haar dan ook meer en meer kreunen. “Oooo… Oooo…” Het ging nog niet geheel van harte, maar langzaam kwam de oude Paula terug en werd ze weer geiler en geiler. “Oooo… Oooo oooo… Oooo meesteres…”, kreunde ze geil.

Voor Jade was het heerlijk haar dochter te horen kreunen en ze voerde langzaam de stand van de trilplaat op, maar liet de ribbelkop nog uit staan. “Oooo meesteres… Oooo ik begin weer geil te worden…”, kreunde Paula en Jade vond het maar wat lekker om te horen en voerde de stand nog hoger op. “Oooo… Oooo!” Het eerste gilletje van opwinding was een feit en al snel voerde Jade de stand op tot het hoogst, aangemoedigd door het gekreun van Paula. “Goed zo sletje laat je maar horen! Ik wil horen hoe geil je bent!” Zelf werd Jade ook alleen maar weer geiler en genoot ervan om haar dochter zo geketend te zien genieten.

Als maar geiler werd Paula en ze had moeite om het nog lang vol te houden binnen enkele minuten. De hoogste stand van de trilplaat was echt veel voor haar en hevig kreunend zat ze dan ook op de sybian te genieten. “Oooo oooo wat lekker! Oooo meesteres ga door… Oooo please… Oooo niet stoppen nu!” Toch durfde ze nog niet om een orgasme te vragen, wetende dat er dan waarschijnlijk toch straf zou volgen en bleef dan ook zitten, in de hoop dat ze nog even langer mocht genieten. Alleen Jade stopte niet en Paula merkte hoe ze dichter en dichter naar haar orgasme toeging. Uiteindelijk moest ze wel smeken, anders was ze klaargekomen zonder toestemming van haar moeder te hebben gekregen.

“Oooo please… Please meesteres mag ik komen? Ik doe alles wat u wilt in ruil…”, smeekte ze en keek haar moeder met haar geile ogen aan. Die was om en besloot om haar dochter te geven waar ze zo naar verlangde. “Nou vooruit dan sletje, maar denk maar niet dat je er zo makkelijk mee weg gaat komen!” Paula wist niet wat ze hierachter moest zoeken, maar was al wat blij dat ze mocht komen! Alleen wat Paula niet wist was dat ze daar straks wel anders over zou praten als ze klaar zouden zijn. Voor nu was ze gewoon blij dat ze eindelijk mocht klaarkomen en hoe maakte haar niet uit, zolang ze haar opwinding maar eindelijk mocht vrijlaten.

Direct draaide Jade de ribbelkop in één keer van uit naar de hoogste stand. “Oooooo!”, gilde Paula het meteen hard uit. De trilplaat was al intens geweest, maar met alles zo gevoelig was dit echt veel! “Oooo meesteres! Oooo wat geil dit! Oooo oooo ik hou het niet meer!” Toch had ze door haar uitputting wel wat langer nodig om te kunnen komen. “Oooo meesteres… Oooo oooo wat lekker! Oooo wat geil! Oooo oooo ik ben zooo geil!” Jade vond de dirty talk van haar dochter heerlijk en begon haar te vernederen. “Ja ben je zo geil slet!? Wacht maar tot je weet wat je tegenprestatie is!”

Toch kon het Paula niet afleiden, de drang om te komen was groter dan de angst voor wat haar nog te wachten stond. “Oooo oooo ik wil komen…”, kreunde ze dan ook haast gefrustreerd dat het langer duurde dan ze wilde. Toch kwam Paula als maar dichterbij haar orgasme. “Oooo oooo ik ga komen! Oooo meesteres ik ga komen! Oooo oooo ik kom!” Toch was het weer vals alarm en kwam Paula niet direct klaar, maar had ze nog even langer nodig. Jade wist maar al te goed dat dit een heel intens orgasme moest worden en wist haast wel zeker dat Paula spuitend klaar zou gaan komen. “Kom maar slet! Laat maar zien hoe geil je bent!”

Met haar moeders aanmoedigingen kwam Paula uiteindelijk klaar. Haar lichaam gooide het er allemaal in één keer uit en dat uitte zich niet alleen in hevig gegil, maar Paula kwam hevig spuitend klaar. “Oooo oooo! Oooo wat lekker! Oooo wat heb ik dit gemist! Oooooo oooooo! Oooo jaaaaa! Oooo ik spuit! Oooo lekker!” Hevig gillend kwam Paula klaar en het vocht spoot haast recht uit haar kutje, zo geil was ze. Hijgend zat ze na haar orgasme op de sybian, maar haar moeder had de standen niet minder laag gezet en Paula bleef dan ook hevig gestimuleerd worden. “Please meesteres… Mag ik nog een keer komen?”, smeekte Paula met haar geile puppy ogen.

Hier hoefde Jade niet lang over na te denken. Ze had het heerlijk gevonden om haar dochter spuitend te zien én horen komen, dat ze haar nu ook net zo goed een tweede orgasme kon gunnen. “Kom dan maar sletje, maar dan is de tegenprestatie die ik van je verwacht nog groter!” Het kon Paula allemaal niet schelen op dit moment en ze stemde direct in met haar moeders aanbod. “Jaa meesteres… Dat is goed! Oooo dat is goed!”, kreunde ze alweer geil. Met haar eerste orgasme achter de rug, had Paula de smaak te pakken en ze merkte maar al te goed dat het een kwestie van tijd zou zijn, voor haar tweede orgasme zich zou aandienen.

Wat was ze geil en baalde ze dat ze niet met haar eigen borsten kon spelen. Dat was precies waarom haar moeder haar geketend had aan de muur. Ze zag Paula een paar keer in reflex trekken, om er vervolgens bewust van te zijn dat ze geen kant op kon met haar armen. “Haha jammer hè sletje, je zal het moeten doen met alleen de sybian!” Alleen dit was zeker niet te weinig voor Paula, die alleen daarop ook kon komen. Het zou alleen wat langer duren. “Oooo oooooo…” Geil kreunend zat ze voor haar moeder op de sybian, die haar begon aan te moedigen. “Kom op sletje, kom nog maar een keer! Kan je misschien nog een keer spuiten?”

Nog nooit had Jade iemand twee keer achtereen spuitend zien klaarkomen, maar stiekem hoopte ze toch wel dat het Paula zou lukken. Paula had er een hard hoofd in. Een spuitend orgasme had voor haar veel opbouw nodig en Paula kon zich niet voorstellen dat het haar nogmaals zou gaan lukken. “Oooo meesteres wat zou ik graag nog eens willen spuiten…”, kreunde ze echter geil. Langzaam maar zeker ging ze richting haar tweede orgasme en werd ook haar gekreun als maar heviger. “Oooo meesters! Oooo ik voel dat ik weer ga komen! Ik hou het niet meer! Oooo ik hou het niet meer!” Alleen ditmaal was het geen vals alarm en kwam Paula haast direct nadat ze haar eigen orgasme had aangekondigd.

“Oooo oooo! Oooo ik kom! Oooo jaaa oooo! Oooo jaaaaa! Oooo wat lekker! Oooo wat geil ik spuit!” Met grote verbazing en vooral opwinding zag Jade hoe Paula weer spuitend klaarkwam. Het was iets minder hevig dan daarnet, maar het spuitende orgasme was maar wat goed te zien en voor Paula overduidelijk ook goed te voelen. Wat was haar dochter toch een slet, dit had ze zelfs Iris nooit zien doen. “Wat ben je toch een slet! Twee keer spuiten!” Het liet duidelijk merken dat drie dagen extreem edgen heel veel hormonen had geproduceerd, die er nu voor zorgden dat ze twee spuitende orgasmes na elkaar kon krijgen.

Haast had Jade de sybian al uitgezet, maar Paula was er duidelijk nog niet klaar mee. “Nee please meesteres, nog even. Nog één orgasme…” Jade vond het maar wat geil dat Paula na twee spuitende orgasmes nog niet genoeg had gehad en meer wilde. “Oké sletje, maar denk maar niet dat het standaard wordt dat jij gaat bepalen wanneer en hoe lang je verwend wordt!” Jade bleef met haar handen van haar mobiel af en liet de sybian dan ook op de hoogste stand staan, in afwachting van Paula haar volgende orgasme. Geil als Paula was bleef ze op hoge toon kreunen. “Oooo… Oooooo!” Als maar geiler werd ze en voelde maar al te goed dat er nog genoeg in zat voor nog een orgasme.

“Oooo wat lekke meesteres… Oooo wat ben ik toch geil! Ik ben uw geile sletje!” Paula was zo geil dat ze zichzelf verbaal begon te vernederen, wat Jade natuurlijk alleen maar lekker vond. “Ja slet! Je bent zeker een geile slet! En een stoute slet ook!” Het maakte Paula alleen maar geiler. “Oooo jaa meesteres! Ik ben ook een stoute slet!”, kreunde ze dan ook hard na wat haar moeder zei. “Oooo oooo ik wil komen! Oooo ik wil nog een keer komen!” Haar gekreun was zeker niet minder hevig geworden, maar Jade zag wel hoe de vermoeidheid bij Paula langzaam weer kwam opzetten. Het begon haar echt te veel te worden, maar hoe dan ook, Paula moest overduidelijk nog een keer klaarkomen.

Daar was Jade graag getuige van en ze keek dan ook opgewonden toe hoe Paula zichzelf liet verwennen op de sybian, tot haar derde orgasme er dan ook eindelijk kwam. “Oooo oooo ik ga komen! Oooo meesteres ik kom! Oooo jaa ik kom! Oooo fuck! Oooo fuck! Oooooooo!” Met een luidde gil kwam Paula wéér spuitend klaar en schrok er haast zelf van. Jade wist niet wat ze zag en keek met open mond toe hoe er weer wat vocht uit haar dochters kutje spoot. Ze hield dit echt niet voor mogelijk, maar wat was het lekker om te zien hoe haar dochter drie spuitende orgasmes achter elkaar had gekregen!

Na drie orgasmes was het toch wel genoeg en zodra Jade merkte dat Paula zat uit te hijgen en niet meer zou smeken voor nog een orgasme, draaide ze de sybian uit. Met haar armen hing Paula in de kettingen en kon zich nog amper recht houden, zonder ondersteuning. “Zo volgens mij heb je nu genoeg gehad of niet sletje?”, vroeg ze dan ook lachend aan Paula. “Ja meesteres… Ik ben helemaal op nu”, biechtte Paula eerlijk op aan haar moeder. Voor Jade was het wel klaar nu. Ze had Paula lang genoeg aangepakt en die was wel toe aan een warm bad, zalf op haar billen en vooral een warm bed.

Daarom begon ze Paula dan ook los te maken. “Zo sletje, je hebt goed stand weten te houden. Eerst met de zweep en nu met drie spuitende orgasmes, tijd om te stoppen.” Hier was Paula het echter niet mee eens, waarop ze direct begon te protesteren. “Nee please… Ik wil u graag bedanken meesteres.” Jade was toch wel verbaast door de reactie van Paula. Was ze niet kapot dan? Toch wilde Jade zeker nog wel verwend worden door Paula, zeker na het zien van de drie spuitende orgasmes van haar dochter. Ze ging dan ook overstag en had alleen de kettingen losgemaakt, maar de riemen zaten nog om de benen van haar dochter.

Op haar knieën kon Paula dan ook geen kant op en Jade ging voor haar dochter staan. Ze droeg een lang slaapshirt, maar trok dit met een soepele beweging over haar hoofd. Eronder was ze volledig naakt en zo stond Paula plots weer oog in oog met het naakte lichaam van haar moeder. “Bef me dan maar eens goed sletje”, stimuleerde Jade Paula nog en ging met gespreide benen voor Paula staan. Die was maar wat blij dat haar armen losgemaakt waren en pakte haar moeders heupen voor houvast binnen. Ze was kapot en of het haar ging lukken wist ze niet, maar ze zou en moest haar moeder verwennen.

Toch ging Paula fel van start en begon direct intens met haar tong langs de natte kut van haar moeder te gaan. “Oooo sletje…”, kreunde deze al meteen goedkeurend. Ze vond het heerlijk en gelukkig was ze flink geil geworden van de drie spuitende orgasmes van haar dochter. Ze vond het dan ook heerlijk hoe Paula haar aan het beffen was, maar merkte wel al snel dat Paula kapot was. De felheid waarmee ze begonnen was, doofde langzaam en het werd meer teder dat Paula haar begon te verwennen. “Oooo harder sletje! Ik wil die tong diep tussen mijn lippen voelen!” Even wist Paula nog haar tempo te verhogen, maar al snel zakte ze weer in. Ze was overduidelijk op, maar aan stoppen dacht ze zeker niet.

Het was voor Paula namelijk maar wat lekker dat ze eindelijk had mogen komen, dat ze er gewoon op gebrand was om haar moeder te bedanken, hoeveel moeite het haar ook zou kosten. Zo goed als ze kon was ze haar moeder dan ook aan het beffen, die langzaam meer en meer begon te kreunen. “Oooo… Oooo…” Jade was zeker wel geil, maar het kostte haar ook moeite om klaar te komen op de tong van haar dochter, zo traag als ze haar aan het beffen was. “Oooo sletje, harder! Laat me komen!”, probeerde ze haar dochter dan ook aan te moedigen. Die luisterde ook wel even, maar stortte al snel weer in van uitputting.

“Gaat het je nou niet lukken om je meesteres te bedanken? En je smeekte er zelf nog wel om!”, vernederde Jade Paula. Deze schaamde zich rot, maar gaf niet op. Om Paula een handje te helpen pakte ze er een dildo bij en begon hier haar kut zelf mee te penetreren. “Oooo… Oooo!” Eindelijk begon ze heviger te kreunen en ging het erop lijken dat het haar zou lukken om klaar te komen. Paula was maar wat blij met de hulp die ze kreeg, want was te uitgeput om het op eigen kracht te laten lukken. “Oooo oooo ga door slet! Laat me komen! Nu is het mijn beurt! Oooo jaaa…. Oooo jaaa!” Meer en meer begon Jade richting haar orgasme te komen en het leek nu echt te gaan lukken.

“Oooo oooo ik ga komen!”, kreunde Jade na een goed kwartier. Paula had haar uiterste best gedaan, maar zonder de dildo was het haar echt niet gelukt. Ze was dan ook maar wat blij dat haar moeder zichzelf aan het neuken was met de dildo en vroeg zich eigenlijk af waar ze meer van genoot. “Oooo oooo ik ga komen!”, kreunde Jade alsnog. Ze was geil en het kwam er nu eindelijk uit en na drie orgasmes van haar dochter te hebben aanschouwd, kwam Jade nu eindelijk zelf tot een heerlijk orgasme. “Oooo oooo ik kom! Oooo jaaa ik kom! Oooo oooo wat lekker dit! Oooo oooo lekker sletje! Oooo oooo jaaaaaaa!”

Wat genoot Jade van haar orgasme, hoe lang ze er ook op had moeten wachten, Jade was maar wat blij dat ze ook een orgasme had gehad, door aandringen van Paula. “De volgende keer moet je het zelf doen sletje, maar ik zal het je vergeven zo moe als je bent”, sprak Jade haar dochter streng toe nadat ze was bijgekomen. Het was nu wel echt tijd om Paula los te maken, want deze kon amper meer op haar knieën recht zitten. Met wat hulp van haar moeder kwam Paula dan ook omhoog en gingen ze naar boven toe, direct door naar de badkamer. Hier liet Jade het bad vollopen en waste haar dochter vervolgens in bad.

“Het was heerlijk Paula! Je hebt je echt als een lekkere slet gedragen zeg! Kon je het wel hebben met de zwepen?”, vroeg Jade zorgzaam aan haar dochter. “Ja het was heerlijk pff…”, zuchtte Paula vermoeid. “Eigenlijk kon ik op het einde met de bullwhip niet meer, maar ik wilde je niet teleurstellen mam.” Jade vond het maar wat lekker om te horen dat Paula haar grenzen voor háár had weten te verleggen. “Hmm lekker om te horen, nou wees maar niet bang hoor. Vandaag krijg je verder rust. Die tegenprestatie voor je orgasmes die hou je nog tegoed van me.” Even opende Paula haar ogen en knikte. Ze vond het wel een lekker vooruitzicht, maar was nu ook echt te moe voor meer.

“Wel lekker mam dat de kelder nu klaar is… Dat worden veel sessies… veel…”, zei Paula met opwinding in haar stem tegen haar moeder. “Hihi ja zeg dat wel!”, reageerde Jade en ging verder met het inzepen van haar dochter. Eenmaal schoongespoeld en wat bijgekomen, liet Jade het bad leeglopen en droogde daarna haar dochter af. Deze was zo moe dat zich naakt naar de slaapkamer liet brengen en voorover op haar bed viel. Haar vuurrode billen, met de zichtbare striemen van de cane en bullwhip, staken recht omhoog en Jade liep even terug voor de tube met zalf en smeerde daarmee haar dochters billen in.

Paula was zo moe dat eenmaal Jade klaar was met het insmeren van haar billen, Paula al in slaap was gevallen. Jade keek goedkeurend toe en een glimlach verscheen op haar gezicht. Hoewel ze verliefd was op Iris, wilde ze de band met Paula zeker niet verliezen. Gelukkig leken Paula en Iris het goed te kunnen vinden en was er zeker kans om beiden te behouden. Nog zittend op het bed van Paula, pakte ze dan ook haar telefoon en begon Iris te appen om uitvoerig te vertellen over de sessie met Paula. Om Iris nog wat verder op te geilen stuurde ze ook een foto van Paula’s billen door, die lag er nu toch perfect voor! Het was duidelijk dat ze snel weer eens moeste afspreken. Het zou voor na de Kerstvakantie worden, want het laatste weekend zou Fien komen blijven logeren. Dan zouden ze zich weer even in moeten houden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Dochter, Kelder, Lesbienne, Moeder, Squirten, Sybian, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
7.7
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Likken, Onderdanig, Neuken, Sletje, Opdracht, Spanking, Bdsm, Zweep, Slet, Daddy,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.3
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
8.9
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...