61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 3799x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Onverwachte Verlangens - 25
Met het vooruitzicht van een avond alleen met haar dochter op Kerstavond, in hun nieuwe BDSM-kelder, was het voor Jade zowaar eens moeilijker dan voor Paula om niet ongeduldig te zijn. Toch wilde ze echt wachten tot Kerstavond, tot ze haar dochter zou verrassen. Nog steeds wist Paula namelijk niet dat de toestellen gearriveerd waren én getest waren. Jade had het slot op de deur gehouden en zonder de sleutel, kon Paula dan ook niet stiekem even gluren als ze het wilde. Het was maar goed dat Paula er niet naar vroeg, wanneer de toestellen zouden komen, want Jade had het nu al lastig genoeg om niets te laten merken.

Wel leverde haar opwinding Paula het nodige genot op in de dagen voor Kerst. Aangezien Paula vrij was, kreeg ze iedere ochtend van haar moeder een vibrerend eitje in, welke ze de hele dag in moest houden. Naar gelang Jade haar eigen opwinding, speelde ze met de instellingen van het eitje en vulde het huis zich met het gekreun van Paula. “Oooo meesteres… Oooo oooo wat maakt u mij toch geil! Oooo please laat me komen…” Alleen hoe hevig Paula ook smeekte voor een orgasme, zeker op de laatste dag van Kerstavond, kreeg Paula niet waar ze om vroeg. “Ah toe please… U mag me straffen meesteres, maar laat me komen!”, smeekte Paula wanhopig.

Natuurlijk vond Jade dit alleen maar leuk. Hoe extreem Paula naar een orgasme smachtte, dat ze er zelfs straf voor over had. Gelukkig had Jade niks aan het toeval overgelaten en moest Paula verplicht iedere nacht met een kuisheidsgordel slapen. Het was nieuw voor Paula en de eerste nacht kon ze dan ook moeilijk in slaap vallen met het slot om haar kruis, maar de tweede nacht begon ze er al aan te wennen. Met moeite kon ze toch in slaap vallen door de continue staat van opwinding waar ze de hele dag in verkeerde. Paula snapte maar niet waar haar moeder naar aan het opbouwen was, want zo hevig als nu was ze nog nooit door haar geëdged!

Met Kerstavond, na twee nachten de kuisheidsgordel te hebben moeten dragen én drie dagen lang tot het uiterste te zijn gedreven, kon Paula het dan ook amper meer houden. “Please mam… Laat me komen, ik ben zooo geil… Wat wil je ervoor terug? Ik wil je zo vaak en lang laten komen en genieten als je maar wilt, maar please…”, smeekte ze zelfs en sprak haar moeder zelfs niet als meesteres aan. Hiermee wist Jade maar al te goed hoe geil Paula moest zijn, perfect voor de kennismaking met hun eigen BDSM-kelder. Van ’s ochtends liep Paula al in een latex maid dress rond, waarmee ze voor haar moeder eerst het huis moest schoonmaken en haar ook de hele dag moest bedienen. Hierbij hoorde dan uiteraard ook het maken van het Kerstdiner.

Doordat ze in een latex maid dress moest rondlopen, vermoedde Paula zelfs dat er bezoek zou komen. Zouden Hans en Iris soms langskomen? Ergens zou ze dat wel begrijpen en hoopte er ook stiekem op. Ze had dan ook sterk het vermoeden dat dit de reden was dat haar moeder haar zo geil probeerde te krijgen. Nog steeds had Paula niet het kleinste vermoeden dat dit iets met hun kelder te maken had, wat voor Jade alleen maar leuk was om te merken. Zelf liep Jade de dag rond in een gewone rode blouse met een grijze kokerrok. Vanavond zou ze zich wel omkleden en ze had ook voor Paula een speciaal pakje gekocht… Jade kon al niet wachten tot ze klaar waren met eten.

Bij het diner verbaasde het Paula toch wel dat ze voor twee moest dekken en plots deed haar moeder weer poeslief en werd ze zelfs niet geteased tijdens het eten. Jade deed dit bewust, zodat ze straks weer lekker ver kon gaan met Paula, voor deze klaar zou kunnen komen. Al was dit vrij lastig, want na drie volle dagen geëdged te zijn, was Paula natuurlijk botergeil de hele dag door. Met een lekkend kutje zat ze dan ook op de stoel, te genieten van het diner wat ze zelf had moeten berijden voor haar en haar moeder. Ondanks haar opvoeding vroeg ze toch niet naar de plannen voor vanavond, wetende na drie dagen smeken dat haar moeder toch niks los zou laten.

Pas na het eten begon het pas echt. Jade vond het tijd om Paula eens te douchen, zodat ze zo meteen lekker aan de sessie konden beginnen. Ook was het een mooi moment om al het opgedroogde geil tussen Paula haar benen eens weg te spoelen. “Kom subje, tijd om te douchen.” Paula had het idee dat het dan eindelijk ging beginnen, maar was nog steeds verbaasd dat Hans en Iris er niet waren. Zouden ze dan toch vanavond met zijn tweeën zijn? Opgewonden volgde Paula haar moeder naar boven toe, waar ze zich in de badkamer moest ontdoen van haar maid dress, voor het goedkeurende oog van haar moeder.

Naakt liet ze zich bekijken door haar moeder, die ondanks dat ze Paula vaak zat naakt had gezien, verlekkerd keek naar het naakte lichaam van haar dochter. “Onder de douche staan sletje.” Paula dacht dat ze zelf moest douchen, maar werd door haar moeder verrast met een setje handboeien. Op haar rug klikte Jade de handen van haar dochter vast, zodat deze zichzelf niet kon wassen. Met Paula onder de douchekop, zette Jade de douche aan. “Aa!”, gilde Paula meteen, want het water kwam natuurlijk ijskoud uit de kraan zetten. Gelukkig werd het water snel warm en zodra het water op temperatuur was, kleedde Jade zich uit voor de ogen van haar dochter. Deze werd hier maar wat geil van en baalde dat haar handen geboeid waren, want wat wilde ze toch graag haar moeder strelen en verwennen.

Naakt stapte Jade bij haar dochter onder de douche en begon haar in te zepen. Teder gleden haar handen over het naakte lichaam van haar dochter. Bewust was ze zo teder en liefdevol. Denkend aan wat Paula straks allemaal zou moeten ondergaan, wilde ze nog maar even lief voor haar zijn. Straks zou Paula genoeg te verduren krijgen en met dat in gedachte, zeepte Jade Paula van top tot teen in, zodat ze helemaal schoon was. Eenmaal schoon was het nog niet klaar en begon Jade al wat met Paula te spelen en ging dicht voor haar staan en begon haar te kussen. Haar handen streelde over de rug van Paula en daarna kneedde ze even de billen van haar dochter.

“Hmm…”, hoorde ze Paula zuchten en dat werd en zacht gekreun, zodra haar handen de borsten van haar dochter vonden en ze zacht en teder met Paula’s stijve tepels speelde. “Oooo mam…”, kreunde Paula geil, denkende dat ze nu gewoon even vrij mocht wezen met haar moeder. Alleen dit was niet zo en direct stopte Jade dan ook en gaf één harde tik op de borsten van Paula. “Auw…”, jammerde Paula meteen en keek met grote ogen haar moeder aan. “Vanavond geen mam en moeder voor jou sletje. Je spreekt me aan met meesteres. Is dat duidelijk?” Direct knikte Paula hevig. “Ja meesteres, sorry het zal niet meer gebeuren.”

Het was voor Jade heerlijk om zo met haar dochter te spelen. Haar continu scherp te houden en tussendoor toch even lekker te verwennen. De handen van Jade vonden dan ook weer het lichaam van haar dochter, maar ditmaal dwaalde haar handen omlaag en streelde ze over de schaamlippen van haar dochter. Speels vermeed ze Paula’s clitje in het begin, maar Paula reageerde direct zodra ze haar moeders vingers over haar clitje voelde glijden. “Oooo…” Alleen veel kreeg ze niet van Jade, want haar moeder meed haar clitje bewust zo veel als mogelijk en raakte het gevoelige knopje van Paula slechts incidenteel aan. “Ben je al geil sletje?”, vroeg Jade opgewonden aan Paula.

“Ja meesteres… Ik ben zooo geil van u…” Innig keek Paula haar moeder aan, die het vuur in haar dochters ogen zag, zo geil was ze. Jade besloot haar dochter nog wat verder op te geilen en duwde nu de top van haar vinger naar binnen en duwde deze in één keer diep naar binnen. “Oooooo…”, kreunde Paula diep. Jade wist maar wat goed dat Paula meer wilde, want ze was ondertussen meer dan gewend aan twee vingers die haar kutje oprekte om mee te beginnen, dat ze met één vinger al veel minder genot ervaarde dan toen hun verhouding begon. Daarom vond Jade dit dé perfecte manier om haar dochter wat te teasen en verder op te geilen.

“Oooo meesteres, ik ben zo geil…” Het werkte overduidelijk en Paula begon alweer naar een orgasme te verlangen. Wat hoopte ze toch dat haar moeder haar vanavond goed zou aanpakken en ze ook zeker beloond zou worden met meerdere orgasmes. “Please laat me komen…” Toch smeekte ze weer om nu al te mogen komen, waar Jade natuurlijk niet aan toegaf. “Nee sletje, eerst heb ik andere plannen met jou!”, zei ze dan ook stellig en zette voor straf direct de kraan dicht en stapte uit de douche om zich af te drogen. Hierna droog ze ook haar dochter af, waarna de handboeien weer los mochten. Zelf trok Jade een schone string aan, maar Paula moest naakt blijven van haar moeder. Voor het douchen had ze de verwarming beneden al wat hoger gezet, zodat ze zelfs met de winterse kou het niet koud in huis zouden hebben.

Topless en met haar dochter naakt, ging Jade dan ook weer naar beneden toe. Het was tijd om Paula eens een cadeautje te geven, die ze onder de boom klaar had liggen. Waar ze normaal eigenlijk amper aan kerstcadeaus deden, was dat dit jaar wel anders. “Hier maak maar open”, zei Jade dan ook en gaf Paula een van de pakjes. Deze was natuurlijk opgewonden én erg benieuwd wat er in het pakje zat en begon deze dan ook direct open te maken. Met grote bewondering keek ze naar het outfitje wat er vervolgens uit het papier kwam zetten. Het was een sub kerstpakje en Paula keek haar moeder direct opgewonden aan. “Wauw dank u meesteres!”

Jade ging niet in op de reactie van haar dochter en bleef streng. “Naar boven toe subje en kleed je maar eens om en als je klaar bent kom je geknield voor de boom zitten, handen in je nek gevouwen en tietjes vooruit.” Dit klonk Paula natuurlijk als muziek in de oren en snel ging ze naar boven toe met het outfitje. Haar moeder volgde haar ook naar boven, maar ging naar haar eigen slaapkamer, waar ze mysterieus de deur sloot. Dit deed ze normaal nooit, zeker aangezien ze geen enkele geheimen voor elkaar hadden en elkaar zo vaak naakt zagen en seks hadden, dat ze ook hun naakte lichamen nooit verborgen voor elkaar.

Toch was Paula te opgewonden om er veel aandacht aan te besteden en trok snel de outfit aan. Met het pakje aan, bekeek ze zichzelf voor de spiegel en het resultaat wond haar maar wat op. Het had van haar best wat bloter gemogen, zeker aangezien ze niet van zulke grote borsten had, maar toch zag het er heel geil uit. Het was een rood latex jurkje, met een ronde witte hals. Het toonde best wat decolleté, maar met haar kleine borsten kostte het haar toch wat moeite deze goed te krijgen, waarbij ze ze wat omhoog pushte om aantrekkelijker te zijn voor haar moeder. Haar armen werden tot haar polsen bedekt met latex. Wel was het jurkje erg kort en dit was zeker een rokje, waarbij als ze bukte, haar moeder veel kon zien.

Nadat ze de witte kousen, die erbij zaten, had aangetrokken, ging Paula naar beneden toe en ging braaf zitten zoals haar moeder had gevraagd. Met haar handen in haar nek en haar borsten vooruit, wachtte ze ongeduldig en opgewonden af tot haar moeder ook naar beneden zou komen. Het duurde echter nog even, want Jade had wat meer moeite met het aantrekken van haar eigen outfit. Ze had meer wat ze moest aantrekken en haar latex corset zat erg strak, waardoor het wat moeite kostte om haar lichaam erin te krijgen. Uiteindelijk lukte het en opgewonden bekeek ze zichzelf in de spiegel. Het was tijd om naar beneden te gaan en haar dochter eens kennis te laten maken met de kelder! Jade kon niet wachten om hun eerste sessie in hun nieuwe BDSM-kelder te houden!

Beneden hoorde Paula haar moeder van de trap komen en zodra deze de kamer binnen kwam lopen, viel haar mond open van opwinding. “Wauw meesteres…”, kon ze alleen maar uitbrengen en keek met open mond naar haar moeder. Jade droeg een rood corset, waarbij haar borsten amper bedekt waren en flink omhoog gepusht werden. Paula was best jaloers dat zij niet van die mooie rondingen had en bekeek haar moeder dan ook verlekkerd. Ook Jade haar armen waren bedekt, maar het waren armstukken, waardoor haar schouders volkomen ontbloot waren. Alleen twee zwarte riempjes zorgden ervoor dat het latex corset keurig op zijn plek bleef zitten.

Onder het corset droeg Jade een latex string, in dezelfde rode kleur als het corset. Paula zag maar al te goed hoe de schaamlippen van haar moeder zich aftekende in de string. Haar ogen dwaalde uiteindelijk toch verder omlaag, waar twee rode kousen met riempjes vastgemaakt zaten aan het corset. Volledig in het rood was haar moeder en Paula vond het maar wat geil om te zien! “U bent om door een ringetje te halen meesteres”, bracht Paula nu eindelijk uit. “Had ik jou wat gevraagd sletje? Zwijgen en verder doe je wat ik zeg.” Hoewel Jade het probeerde te verbloemen, zag Paula duidelijk dat haar moeder gevleid was door haar reactie.

“Ga eens staan subje.” Direct stond Paula recht en bleef haar moeders lichaam uitvoerig bekijken. Niet voor lang, want Jade had jammer genoeg een blinddoek meegenomen en ontnam Paula hiermee haar zicht. Voorzichtig liep ze met haar moeder mee, maar door haar staat van opwinding, had ze niet door dat ze recht op de kelder afliepen. Pas zodra ze het slot open hoorde draaien, wist Paula waar ze naartoe gingen en plots begonnen Paula ook wel te beseffen waarom haar moeder de afgelopen dagen zo geil was en zij het daarom had moeten ontzien. “Oh is de kelder klaar!”, zei ze dan ook verheugd. Ruw werd Paula bij haar haren beetgepakt en werd haar hoofd in haar nek getrokken. “Had ik jou wat gevraagd soms sletje?”, vroeg Jade streng aan haar dochter.

“Nee meesteres, sorry…”, zei Paula geschrokken. Achter haar moeder aan liep ze nu de kelder binnen. Jade liep bewust voor haar dochter uit en even was ze juist behulpzaam en zorgde ervoor dat Paula zonder weg te glijden op de trap naar beneden kon lopen. Hier nam ze Paula direct mee naar de strafbok. Het bed had ze van te voren tegen de muur ingeklapt, zodat de strafbok mooi in het midden van de kamer kon staan. Jade had het allemaal al uitgedacht de afgelopen dagen en was dan ook maar wat geil dat ze haar plannetjes eindelijk kon gaan uitvoeren! Opgewonden duwde ze Paula dan ook op de strafbok, waar ze haar polsen en enkels stevig vastmaakte, zodat Paula zeker niet los kon komen en de sessie dan eindelijk kon gaan beginnen!

Met haar handen haalde ze het jurkje van Paula omhoog, zodat haar billen goed zichtbaar werden. Gespreid als haar benen waren op de strafbok, kon Jade ook meteen al goed het kutje van haar dochter zien. Hoewel ze hadden gedoucht, zag Jade overduidelijk hoe het kutje van Paula alweer glom van het vocht. Dat kon nog leuk worden vanavond… Jade besloot dan om ook direct verder te gaan. Ze kon ook niet anders, want zelf was ze ook maar wát geil. Opgewonden begon ze dan ook met de sessie. “Zo sletje, tijd om jou eens te straffen voor je gedrag van de afgelopen dagen!” Paula snapte niet direct wat haar moeder bedoelde en vroeg haar dan ook om uitleg. “Hoe bedoelt u meesteres? Ik ben toch niet klaargekomen, zoals u wilde?”

Dat had Paula zeker niet gedaan, maar daar had Jade ook wel voor gezorgd. Na al die maanden had ze ondertussen voldoende ervaring om haar dochter op het randje te krijgen en te zorgen dat ze nét niet zou klaarkomen. Alleen dat was niet de reden dat Jade Paula ging straffen! “Nee sletje, maar je hebt ronduit lopen smeken! Wanhopig dat je was en dat gaan we eens goed afstraffen. Ik moest maar nee blijven zeggen als je smeekte om een orgasme. Was ik soms niet duidelijk?” Geil als Paula was, had ze stiekem toch best wel zin om gestraft te worden, maar als haar moeder drie dagen al net zo geil was als haar, dan zou het zeker geen lichte straf worden. Paula huiverde dan ook zeker wel een beetje. “J-jawel meester, sorry het spijt me, maar u maakte me gewoon zo geil dat ik niet anders kon!”

“Oh dus nu zeg jij dat het mijn schuld is? Ik wilde nog mild zijn, maar dat kan je nu wel helemaal vergeten!”, strafte Jade meteen de opmerking van haar dochter af. Die kwam er nu wel achter dat ze beter haar mond kon houden en beter niet te veel meer tegen haar moeder in kon gaan. “Nee meesteres, zeker niet. Sorry het spijt me dat ik zo’n ongehoorzaam sletje ben”, trok ze dan ook de volledige schuld naar zichzelf toe. “Kijk dat lijkt er al meer op, maar denk maar niet dat ik nu ineens genadig zal zijn voor je”, boezemde Jade haar dochter nog wat meer angst in. “Ik heb bijgehouden hoe vaak je me hebt gesmeekt voor een orgasme de afgelopen dagen en voor iedere keer dat je dit hebt gedaan, krijg je straf. Hoe dat zal ik je zo wel vertellen.”

Natuurlijk vroeg Paula zich direct af hoe haar moeder dit kon hebben bijgehouden de afgelopen dagen, maar durfde maar niet te vragen of haar telling wel correct zou zijn. Het zou haar zeker niet minder straf opleveren, eerder méér. Voordat Jade Paula echter ging straffen, zou ze er wel eens voor zorgen dat Paula echt geen kant op kon. Ze wilde haar dochter zich volledig weerloos laten voelen en pakte dan ook een lang stuk touw. De takel had ze van te voren al boven de strafbok gepositioneerd en ze trok hier het touw doorheen. Voor straks schoof ze het latex van het jurkje over de borsten van haar dochter, die er nu uit floepten.

Jade speelde niet met haar dochters tepels, maar zette haar plan door. Met wat knopen maakte ze een harnas van het touw rond de borsten van haar dochter, die stevig zat en aardig afknelde. Doordat ze het jurkje nog steeds aanhad, voelde Paula het latex alleen nog maar nauwer sluiten rondom haar lichaam. Het zat allemaal goed strak en Paula wist maar al te goed dat ze straks waarschijnlijk ook nog wel klemmen op haar tepels zou krijgen, anders had haar moeder echter niet de moeite genomen om het jurkje over haar borsten te trekken. Vanbinnen huiverde Paula dan ook wel voor wat er haar nog allemaal te wachten stond. Het was niet het genot waar ze op gehoopt had wat ze waarschijnlijk zou krijgen.

Het bleef dan ook uiteraard niet bij het harnas van touw. Nee Jade had nog een nieuw speeltje gekocht: een anaalhaak. De ronde kop drukte ze zonder pardoes in Paula haar kut, die even een gilletje gaf. De metalen anaalhaak was namelijk koud en warmde pas in het kutje van Paula op. Ze had echter niet direct door wat het was, aangezien dit voor haar ook nieuw was. In haar kutje zorgde Jade ervoor dat het speeltje goed nat werd, zodat hij straks makkelijk in Paula’s kontje te forceren was. Na hem dan ook een paar keer door het soppende kutje van Paula te hebben gehaald, trok ze hem weer terug en drukte de glibberende kop tegen het kontje van haar dochter aan.

Pas nu had Paula door wat er tegen haar kontje drukte, maar voor ze wat kon zeggen, duwde haar moeder de haak al naar binnen. “Hmm hmm… Oooooo…” Paula zuchtte door de dikte van de kop, maar eenmaal naar binnen kwam er geil gekreun over haar lippen. Het was even pittig geweest, maar zonder enige voorbereiding kon ze deze net hebben. “Oooo…”, kreunde ze nog eens toen ze iets probeerde te verzitten. Bij het bewegen voelde ze namelijk dat als ze de anaalhaak bewoog, ze daarmee het touw aantrok en de bondage rond haar borsten nóg strakker aantrok. Met haar eigen bewegingen maakte ze het zichzelf dus alleen maar lastiger. Dat zou straks nog wat worden, want Paula wist zeker dat haar moeder ervoor ging zorgen dat ze zeker niet stil kon blijven zitten!

Alleen was het nog niet klaar voor Paula. Haar moeder pakte nu de tepelklemmen en zette deze op Paula’s borsten. Gezien Paula straf had verdiend, pakte ze dezelfde metalen klemmetjes welke Noah op de tepels van Paulien had gezet: die met de gemene tandjes. “Hmm… Hmm…”, moest Paula tot tweemaal toe de pijn verbijten, maar aangezien Jade niet aan de klemmen trok, hoefde ze niet te jammeren of kermen. Wel had ze noodgedwongen weer wat bewogen en voelde hoe het touw zich nog strakker trok rondom haar borsten. Haar tepels zouden hier maar wat gevoelig van worden, waardoor de klemmetjes straks nog pijnlijker zouden gaan aanvoelen.

Even aanschouwde Jade het geheel. Het zag er heerlijk uit en wetende dat ze dit gewoon allemaal in huis konden doen, maakte Jade natuurlijk maar wat geil. Het was dan ook de hoogste tijd om Paula eens echt te gaan straffen en de zweepjes op haar te proberen, die ze laatst nog op Paulien had mogen testen in de kelder. “Tijd om je te gaan straffen!” Paula was echt benieuwd wat haar moeder van plan was. Dat het iets met zweepjes te maken had wist ze ook wel. “Je hebt de afgelopen dagen drieëndertig keer gesmeekt om een orgasme en voor elke keer ga ik jou drie slagen als straf geven.” Paula besefte zich direct dat het haar haast honderd zweepslagen zou gaan opleveren. Het was niet de eerste keer dat haar moeder zo ver zou gaan, maar ze wist maar al te goed van de laatste keer hoe pijnlijk het zitten de dagen erop was geweest.

Huiverend hoorde Paula dan ook haar moeder aan. Toch werd ze er ook best wel geil van. Na drie dagen zo geil te zijn, werd ze zelfs geil van het idee om gestraft te worden, waardoor ze er stiekem ook wel naar uitkeek. Paula besefte zich maar al te goed dat ze een sletje was geworden, zo geil ze van het idee werd om straf te krijgen van haar moeder. Niet dat ze veel keus had, want Jade koos voor haar hoe ze de avond zou moeten doorbrengen en had de paddle al in haar handen en ging opgewonden achter Paula staan. Ze hief de paddle op en sloeg voor het eerst op de billen van Paula ermee. “Auw…” Echt pijn deed het nog niet, maar haar moeder maakte wel direct duidelijk dat dit geen slagen voor het genot waren. Het voelde als straf aan en Paula zette zich dan ook schrap voor de achtennegentig slagen die ze nog zou moeten ondergaan…

In totaal sloeg Jade dertig keer met de paddle op de billen van haar dochter. “Auw… Auw… Auw!” Langzaam werden haar billen wat roder en Paula voelde hoe ze door de onbedoelde bewegingen het touwencorset rond haar borsten steeds verder aantrok. “Auw meesteres…”, jammerde ze dan ook kort voor de laatste slagen met de paddle. Nog steeds jammerde ze niet hard, maar het werd wel al steeds volmondiger dat Paula zich liet horen. Jade vond het natuurlijk heerlijk om de slagen uit te delen en genoot van de rode billen die na dertig slagen overbleven. Even streelde ze over de billen van haar dochter. “Hmm…” Zodra Paula zachtjes zuchtte van opwinding, stopte Jade direct en strafte haar gekreun af met een ferme tik op haar pijnlijk rode billen. “Au!” Het eerste gilletje was er en Paula voelde direct dat haar genot ondergeschikt was op dit moment.

Aangezien ze zelf niet had meegeteld, wist ze niet hoeveel slagen ze er nu had gehad. Zelf dacht ze eerder aan begin twintig en wist niet dat ze gelukkig al meer van haar straf erop had zitten, dan ze dacht. Ondertussen wisselde Jade de paddle in voor de rijzweep, waarmee ze zich richtte op Paula’s kutje en clitje. Met gerichte tikken wist Jade het clitje van haar dochter te raken. “Auw! Auw! Au meesteres!”, kermde Paula hard. Het deed echt pijn, niet zo gek ook nadat ze al drie dagen geil was gehouden door haar moeder en haar clitje dus al in vuur en vlam stond als er een beetje wind langs trok. “Tja sletje, dan moet je je voortaan maar niet zo misdragen!”, zei Jade echter minachtend tegen Paula en ging gewoon door.

Wel besloot ze iets minder hard te slaan, want Paula moest nog genoeg slagen zien te verwerken en daarbij wilde ze ook niet té ver gaan. “Auw! Auw… Auw!” Uiteindelijk stopte Jade bij twintig slagen met de rijzweep, waar Paula maar al te blij mee was. Haar billen konden echt veel hebben, maar op haar kutje en clitje en zeker nu ze zo geil was, was voor haar toch nog lastig om spanking te ondergaan. “Zo en nu eens kijken of die billen van je nog wat meer kunnen verduren”, zei Jade echter weinig hoopgevend, maar Paula was blij dat de aandacht even van haar kutje werd afgehaald. Zwaar ademend van de spanning wachtte ze af op wat er ging komen.

Achter haar rug wisselde Jade de rijzweep in voor de cane en ging hiermee op haar billen slaan. Vijf goede slagen deelde ze uit op iedere bil, waarbij de striemen goed zichtbaar bleven staan. “Auw… Auw…”, jammerde Paula zachtjes. Haar billen waren zo gevoelig dat ook dit maar wat pijn deed. Daarom sloeg Jade ook een paar keer met de cane op de rug van haar dochter. Doordat het latex jurkje nog rond haar lichaam zat, werd het meeste wel opgevangen, maar alsnog waren de tikken maar al te goed voelbaar voor haar. Jade vond het maar wat geil, al helemaal omdat de striemen op Paula’s billen na twintig slagen in totaal met de cane nog steeds zichtbaar stonden.

“Dat ziet er al goed uit. Je begint er weer als een echte pijnslet uit te zien!” Ergens vond Paula het wel een compliment, maar tegelijkertijd was ze ook zo bezig met de tikken verdragen, dat ze er niet te veel van kon genieten. Het was ook nog niet klaar en ondertussen was Paula de tel volledig kwijt en wist dan ook niet hoeveel haar nog te verwachten stond. Jade wist dit echter maar al te goed en pakte nu de flogger en ging weer door op de billen van Paula. “Au… Auw… Au… Au… Auw.. Au… Au… Au…” Steeds meer werd het ondragelijk voor Paula en begon het meer en meer pijn te doen. Toch hield ze zich sterk en onderging haar straf als een echte slet, tot haar moeder haar twintig slagen met de flogger had gegeven.

Het resultaat mocht er wezen. Paula’s billen waren vuurrood, maar nog steeds staken de striemen van de cane er bovenuit, die zouden nog wel een aantal dagen zichtbaar blijven, dat wist Jade zeker! De finale moest echter nog komen. Nadat ze op Paulien de bullwhip had mogen uitproberen, wilde ze dit ook weer eens bij Paula doen en legde de flogger dan ook aan de kant om de bullwhip in de hand te kunnen nemen. Bewust had ze Paula in het midden van de kelder neergezet, want ze had de vorige keer met Paulien wel gemerkt dat ze goed haar ruimte nodig had, als ze met de bullwhip bezig was.

Opgewonden liet ze de strengen van de bullwhip langs de billen van Paula glijden, die zo maar al te goed wist wat haar moeder van plan was. Geen genade, maar juist nóg meer en veel intensere straf. Na Paula er even van bewust te hebben gemaakt dat ze nog slaag met de bullwhip zou krijgen, hief Jade voor het eerst de zweep omhoog en liet hem, niet al te hard, neerkomen. “Au!” Hoewel Jade niet hard sloeg, deed het toch goed pijn. Logisch ook, gezien Paula’s billen vuurrood waren en de bullwhip ook erg extreem was. “Au!” Ook de tweede slag voelde Paula maar al te goed en huiverend voor meer, zette ze zich schrap.

Paula wist niet hoeveel er nog ging volgen, maar wilde zich groot houden tegenover haar moeder en laten zien dat ze echt wel wat kon hebben. “Au!” Toch gilde ze weer hard bij de volgende slag en ook bij de volgende liet ze zich weer rijkelijk horen. “Au! Auw…”, jammerde ze na bij de vierde slag. Bij de laatste vijf slagen besloot Jade er zelfs nog een stapje boven te doen om haar dochter nóg meer te vernederen. “Ik wil dat je bij elke slag zegt dat je nooit meer om een orgasme zal smeken slet! En ook dat je een geile slet bent.” Nog voor ze uitgesproken was sloeg Jade weer met de bullwhip, maar Paula deed direct braaf wat haar moeder van haar vroeg en vernederde zichzelf zo alleen maar meer.

“Au! Ik zal nooit meer om een orgasme vragen meesteres… Ook al ben ik zo’n geile slet…” Jade hoorde hoe haar dochter zachtjes snikte, maar toch liet ze haar doorgaan en Jade sloeg dan nog een keer met de bullwhip op haar billen. “Au au! Ik zal nooit meer om een orgasme vragen meesteres… Ik zo’n geile slet…” Jade vond het heerlijk, de macht die ze over haar dochter had en sloeg weer met de bullwhip. “Au! Auw… Ik zal nooit meer om een orgasme vragen meesteres… Ik zo’n geile slet…” Braaf hield Paula vol en ook de twee laatste slagen wist ze uiteindelijk te verduren, waarmee ze in totaal negenennegentig zweepslagen had gehad en één klap met de vlakke hand op haar billen.

Haar billen waren natuurlijk vuurrood en Jade wist dan ook al te goed dat ze de tube met zalf straks zou moeten gebruiken, anders kon Paula straks dagenlang niet zitten. Het had toch ook wel wat en Jade vond het dan ook maar wat lekker dat Paula zich steeds meer begon te ontwikkelen als een pijnslet. Wat betreft de spanking zat het er nu wel even op en Paula werd losgemaakt door haar moeder en zuchtte even opgelucht. “Denk maar niet dat dit alles was”, zei deze meteen weinig hoopvol tegen haar. Paula moest slikken, maar was toch wel blij dat het wat betreft de zweepslagen wel even voorbij leek.

Eenmaal losgemaakt liet Jade Paula staan en moest ze zich uitkleden, maar daarbij wel de blinddoek omhouden. Met alleen de blinddoek én de klemmen op haar tepels, moest Paula op de gynaecologestoel gaan zitten. Nu haar borsten weer volop bloed kregen werden haar tepels plots een stuk gevoeliger en alleen al door het schudden tijdens het lopen, voelde Paula hoe pijnlijk haar tepels al waren. Het beloofde nog een zware avond voor haar te worden en ondertussen voelde ze hoe haar moeder haar vastmaakte aan de stoel met de riempjes, waardoor ze wederom geen kant op kon. Gelukkig was de zitting van leer, met erachter een dikke schuimlaag, waardoor het niet pijnlijker werd om te zitten op haar billen, al werd ze wel continu herinnert aan de spanking van haar billen in de stoel.

Terwijl Paula nog lag bij te komen, had Jade al zes wasknijpers geplaatst, welke ze op Paula’s schaamlippen zette. Haar schaamlippen waren maar wat gevoelig door de rijzweep en ook door het constante geil zijn. “Auw… Auw…”, jammerde ze dan zachtjes bij iedere klem die er op haar schaamlip werd gezet. Toch deed het lang niet zo zeer als de zweepslagen en kon ze dit goed ondergaan. Alleen was Jade nog niet klaar en pakte na klaar nog eens acht knijpers, welke ze nu op Paula’s borsten zette. Door de afgeknelde bloedsomloop, was dit natuurlijk véél gevoeliger en hier moest Paula wel even goed op haar tanden bijten. “Auw… Au… Au meesteres…” Jade stopte natuurlijk niet tot ze alle acht de klemmetjes had gebruikt en keek even verlekkerd hoe haar dochter wijdbeens in de stoel lag, met alle knijpers en klemmetjes op haar gevoelige lichaamsdelen.

Om haar dochter toch wat te voorzien in haar opwinding, greep Jade naar de rabbit vibrator en begon Paula hiermee te verwennen. Moeiteloos schoof ze hem in het natte kutje van haar dochter, waar ze hem op niet al te hoge stand in het begin op en neer begon te bewegen. “Oooo lekker… Oooo…”, kreunde Paula direct. Ondanks alle pijnigingen was ze nog steeds maar wat geil en bij de minste stimulatie reageerde ze direct weer kreunend. De knijpers bleven zitten en Jade zette de stand nu wat hoger en begon Paula er steeds harder mee te penetreren. “Oooo meesteres… Oooo! Oooo wat lekker!”, gilde Paula het al snel uit.

Binnen enkele minuten had Jade de rabbit vibrator op de hoogste stand staan en neukte Paula er hard mee. “Oooo meesteres! Oooo oooo wat doet u dit lekker!”, kreunde Paula als maar luider. Amper twee minuten kon Paula dit weerstaan. Het was zo lekker en ze was al zo lang geil, dat zelfs met alle pijnigen ze in enkele minuten al naar een orgasme werd gebracht door haar moeder. “Please mag ik komen meesteres? Oooo oooo ik kan het niet houden…” Abrupt trok Jade de rabbit vibrator terug en werd boos op haar dochter. “Wat heeft dat te betekenen slet? Ik dacht dat wij hadden afgesproken dat jij niet meer zou smeken om te mogen komen?”

Direct werd Paula zich bewust van haar fout, maar durfde niet te zeggen dat ze zo geil werd door haar moeder, want dat had haar net ook een grote mond terug opgeleverd. “S-sorry meesteres… Maar ik ben zo geil…”, kwam er dan ook wijselijk over haar lippen. Om haar dochter direct weer te straffen, want dat had ze nu zelf wel uitgelokt, pakte Jade dan ook weer de flogger erbij en begon ermee op de borsten van haar dochter te slaan. “Auw! Auw!” Natuurlijk raakte Jade de knijpers met de flogger, die er een voor een afgeslagen werden. Rode plekken bleven achter op de plek waar de knijpers hadden gezeten, als herinnering. “Niet denken dat je mij nog eens kan ongehoorzamen, dat zal ik je nóg zwaarder aanrekenen”, zei Jade streng en boezemde Paula zo nog wat extra schrik in.

Door de bondage waren haar borsten maar wat gevoelig en hoewel haar moeder echt niet hard had geslagen, deed het goed pijn en Paula had de knijpers maar wat goed los voelen springen. Even leek het voorbij te zijn, want haar moeder pakte de rabbit vibrator weer en ging weer door waar ze gebleven was. “Oooooo! Oooo meesteres ik hou het niet!”, kreunde ze al snel luidkeels. Ze was natuurlijk wat slim om niet te smeken om een orgasme, wetende dat het haar weer straf zou opleveren. Daarom moest Jade wat anders verzinnen en ging net zo lang door tot Paula wel moest komen. “Oooo meesteres! Oooo stop ik ga komen!” Alleen dit was natuurlijk óók tegen het zere been van haar moeder.

“Wat denk jij wel niet slet? Klaarkomen zonder toestemming? Weer straf!” Ze begon er haast plezier in te krijgen om redenen te vinden om haar dochter te straffen. En weer had ze er een gevonden en trok de rabbit vibrator dan ook weer terug. Weer pakte ze de flogger, waarmee ze ook de zes knijpers op de schaamlippen van Paula lossloeg. “Auw… Auw! Au…” Het gekerm was minder hard dan bij haar borsten en Paula kon het dan ook goed ondergaan. Direct werd de rabbit vibrator weer in haar kutje geduwd en zette Jade deze vol aan. Haar schaamlippen voelde pijnlijk aan, al helemaal met de rabbit vibrator die er continu diep in gleed. “Oooo… Oooooo… Oooo meesteres…”

Paula’s gekreun begon dan ook jammerde tonen te krijgen, wat Jade wel lekker vond. Zelf werd ze zo geil, dat ze het ook niet langer kon aanzien. Ze moest en zou zichzelf verwennen en daarmee natuurlijk haar dochter vernederen, die niet mocht klaarkomen! Gelukkig was de gynaecologestoel te verstellen en ze maakte de riempjes van Paula iets losser, maar nog steeds kon Paula niet van de stoel komen. Wel kon ze op deze manier het hoofdeinde nu helemaal horizontaal leggen, waardoor Paula op haar rug kwam te liggen, met haar benen nog steeds gespreid omhoog in de beugels. Het was een heerlijk gezicht en maakte alleen maar dat Jade nog meer smachtte met zichzelf te spelen voor Paula’s ogen. Voorbereid legde ze de magic wand naast Paula neer op het bed, die zou ze zo nog nodig hebben.

Opgewonden trok ze dan ook haar corset uit, net als haar latex slip. Haar rode kousen hield ze ook niet aan en net als haar dochter was ze nu naakt. Jade liep naar Paula toe en haalde de blinddoek voor haar ogen weg. “Denk maar niet dat ik klaar ben met jou sletje, maar eerst ga ik mezelf eens verwennen voor je ogen.” Met wat moeite kon Jade haar voeten kwijt op het onderstel van de stoel, waardoor ze met haar kut boven de mond van Paula kwam. Ze zakte door haar benen, maar net niet diep genoeg zodat Paula er bij kon met haar tong. Pal voor de ogen van Paula begon Jade zichzelf te vingeren en net als Paula, sopte Jade’s kut ook hevig en liep het vocht rijkelijk langs haar schaamlippen omlaag, waarna het in het gezicht van Paula neerkwam.

Deze was minstens net zo geil als haar moeder en hoewel ze haar veel liever had gebeft, vond ze het een geil gezicht om te zien hoe haar moeder boven haar gezicht met zichzelf aan het spelen was. “Oooooo! Oooo oooo wat ben ik geil!”, kreunde Jade luid. Paula werd hier alleen maar jaloerser van en wat wilde ze toch graag weer de rabbit vibrator in haar kutje voelen. Het werd dan ook nóg vernederender voor Paula zodra Jade de magic wand pakte en deze op haar kut zette. Ze stopte met vingeren en begon zichzelf richting een orgasme te helpen met de magic wand. “Oooo… Oooo sletje ik ga komen… Oooo oooo wat ben ik geil… Oooo ben jij ook zo geil? Haha ik mag lekker wel komen!”

In haar opwinding begon ze Paula steeds meer verbaal te vernederen, die steeds meer druppels en slierten vocht in haar gezicht kreeg van haar moeder. Met moeite kon ze er soms net met haar tong bij en likte dan het vocht van haar gezicht af. “Oooo… Oooo oooo wat ben ik geil… Oooo zo geil…” Paula besefte ook wel dat haar moeder dit alleen maar deed om haar te zieken en wat smachtte ze toch naar een orgasme! Steeds meer begon Paula zich af te vragen of ze die nog wel zou krijgen, want haar moeder was alleen maar met zichzelf bezig op het moment. “Oooooo sletje… Oooo wat ben ik geil… Oooo oooo ik ga komen! Oooo ik ga boven je gezicht komen!”

Nog even had Jade nodig om daadwerkelijk klaar te komen en met moeite hield ze zich staande op het toestel, terwijl haar eerste orgasme in de kelder, met Paula erbij, zich voltrok. “Oooo oooo ik kom! Oooo jaaa oooooo! Oooo oooo ik kom! Oooo oooooo! Oooo jaaaaaaa!” Hevig kreunend kwam Jade klaar en het vocht droop rijkelijk omlaag, op het gezicht van Paula kwam het allemaal terecht. Hoewel ze maar wat jaloers was, vond ze het best geil om zo dichtbij te zien hoe haar moeder zich klaar had laten komen met de magic wand. “Mag ik het nu doen meesteres? Ik wil u likken…”, probeerde ze nog in de hoop dat ze meer mocht doen dan alleen noodgedwongen toekijken.

Alleen dat was Jade natuurlijk niet van plan toe te staan, hoewel ze het moeilijk had om haar dochters uitnodiging te weerstaan, zo geil was ze op het moment. “Nee sletje, jij hebt maar te kijken!”, wees Jade dan Paula ook hard af. Klaar was Jade echter nog niet. Ze wisselde de magic wand dan ook om voor de rabbit vibrator en begon nu zichzelf te neuken met de vibrator op de hoogste stand. “Oooo… Oooo… Oooo sletje ik ga nog een keer komen!”, kreunde ze geil en genoot ervan hoe de vibrator rond draaide in haar kut. Steeds duwde ze hem wat dieper, tot hij helemaal in haar kut gleed. “Oooooo!”, kreunde ze luid en wat was Paula jaloers.

Weer moest ze toekijken hoe haar moeder zichzelf verwende en zich naar een tweede orgasme aan het helpen was, zonder dat zij er ook maar enigszins aan bij mocht dragen. “Please meesteres… Laat me helpen”, smeekte ze dan ook nog een keer tevergeefs. Geil als Jade nog was, duurde het niet lang voor ze ook voor een tweede keer klaarkwam. Ook voor haar hadden de drie dagen teasen en edgen van Paula zeker flink wat opgebouwd en dat kwam er nu allemaal uitzetten. “Oooo oooo sletje ik ga komen!”, kreunde ze en negeerde de smeekbede van Paula volkomen. “Oooo oooo! Oooo jaaa ik ga komen!” Al snel diende zich haar nieuwe orgasme aan.

Nog even kon ze genieten en speelde met haar eigen borsten met haar vrije hand, tot ze het echt niet meer kon volhouden en voor een tweede keer in korte tijd klaarkwam. “Oooo ik kom! Oooo jaaa nu kom ik echt!” Weer moest Paula vol jaloezie toezien hoe haar moeder zich aan een tweede orgasme hielp, waar zij zo smachtte naar één orgasme om in ieder geval even lekker te kunnen ontladen. “Oooo oooo jaaaaa! Oooo oooo wat lekker dit sletje! Oooo oooooooo!” Hevig kreunend moest ze echter aanhoren hoe haar moeder wéér klaarkwam en weer had ze er niks aan kunnen bijdragen en was het enige wat ze kreeg het vocht van haar moeder op haar gezicht.

“Please meesteres… Laat me komen, ik smeek u. U mag me straffen, maar please laat me komen!” Paula was wanhopig en ondanks dat haar laatste smeekbedes haar straf hadden opgeleverd, was ze dusdanig wanhopig dat ze smeekte om een orgasme. Boven haar kwam het grijnzende gezicht van haar moeder tevoorschijn, die had overduidelijk weinig goeds in gedachten! Toch wilde Paula zo graag komen, zo graag ook eens even zich niet gedwongen in moeten houden. “Please…”, smeekte ze dan ook nog eens jammerend. Jade dacht nog even na hoe ze haar dochter kon straffen voor haar nieuwe smeekbedes, waarbij haar plots wat te binnen schoot.

Jade had het idee al langer gehad, maar vond het nu hét moment om uit te voeren. Hoewel ze andere plannen had gehad, kon ze best wel afwijken vond ze. Daarom stapte ze dan ook weer van het onderstel af en deed Paula de blinddoek weer om. “Weet je het zeker dat je er alles voor over hebt?”, vroeg ze mysterieus aan haar dochter. “Ja please… Ik smeek u laat me komen, wat ik er maar ook voor moet doen!” Alleen hoefde Paula voor het idee van Jade weinig tot niks te doen, ze moest het vooral zien vol te houden. “Hihi ook dan weet ik wel wat sletje!” Jade maakte haar dochter los en hielp haar met opstaan. Door al het spelen was ze even gedesoriënteerd en stond dan ook wankel op haar benen.

Het gaf Jade de mogelijkheid de gynaecologestoel in de hoek te duwen en ook de strafbok opzij te zetten. Hierna kon ze het bed laten zakken. Ze had eigenlijk zo haar plannen gehad met het andreaskruis aan de onderkant van het bed, maar door Paula’s smeekbedes, was ze op hele andere ideeën gekomen…
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Dochter, Kelder, Lesbienne, Moeder, Straf, Zweep, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
8.1
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.5
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
9.0
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...