63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 5386x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

De Hond In De Kelder

Daar stond ik dan vertwijfeld half wakker s'ochtends voor de deur van het berghok in de kelder. Eigenlijk allesbehalve in de mood. Geen idee wat daar binnen te verwachten. Wat doe ik hier eigenlijk?

Ik bedenk me dat ik ergens diep, diep van binnen voor het eerst begrijp wat ze bedoelde gisteren in de tuin. Ik had er heel de nacht liggen over piekeren en meerdere keren die gevoelens van gisterenavond terug voelen opborrelen samen met een knoert van een erectie. Meerdere keren vannacht moest ik me bedwingen niet aan de zelfliefde te doen. Pas tegen de ochtend had ik een beetje kunnen slapen. Dat dierlijke verlangen naar voortplanting was echt wel daar. Ze had een doos van Pandora in me geopend. Gevoelens waar ik me nooit eerder bewust van was. Het maakt me nieuwsgierig. het voelt inderdaad machtig masculien aan. Stiekem wil ik dit misschien ook wel eens ervaren. En dus daarom staat deze twijfelende onnozelaar hier voor die deur.

Eenmaal binnen, zie ik haar zitten in de hoek op de grond benen opgetrokken en armen eromheen. Haar lange zwarte haren heeft ze in een bun opgeknoopt.

De deur gaat dicht en ik blijf even staan. Ik besluit haar niet in de ogen te kijken. Het is haar lijf dat het beest in me moet wakker maken. Maar het is geheel voor me verborgen. Er is nog niet zoveel licht hier beneden. Ik voel dat ze naar me kijkt maar ik kruis haar ogen niet.

Rustig ontdoe ik me van mijn T-shirt en joggingbroek. Mijn kruis is nog volledig in slaap. Ik moet van ver komen. Ik rek me uit met mijn armen boven me. Spiernaakt en onbeschermd toon ik haar mijn mannenlijf.

Ik ga rustig voor haar hurken maar ze plaatst meteen haar voet tegen mijn borst en torpedeert me een meter naar achter waar ik tegen een hoop rommel beland. Doet pijn, ben in 1 klap klaarwakker en dit is gewoon vernederend anti-mannelijk. Kreng. Dergelijke knal zag ik totaal niet aankomen.

OK girl, here I come again. Nu geheel op mijn hoede. Zintuigen op scherp. Ik sluip op haar af en grijp haar vast. Ze slaat mijn armen weg maar ik heb haar vast. Ze rolt een kwart slag naar rechts en ik moet lossen. Ik grijp haar meteen terug vast maar ze slaat zich van me af.

Okay dus. Dit meisje doet moeilijk en wil vechten. Ik begin het warm te krijgen. Je hebt het gewicht en de spieren in je voordeel Beau. Komaan, wie is hier de baas. Ik kwam voor de sex but the access is clearly not for free.

Ze staat in de hoek recht met armen en benen gekruist. Ze zoekt mijn ogen maar ik geef die haar niet.

Ik blijf even staan met de armen op de rug. Loop wat heen en weer en ga rustig op haar af. Met een arm blijft ze haar borsten afdekken en de andere steekt ze naar voor klaar om mijn aanval af te slaan.

Na wat trekken, duwen en afslaan krijg ik haar pols vast en neem die in de tang. Ze snokt en trekt maar ik laat niet los. Met een vlotte beweging draait ik haar arm op haar rug en duw die omhoog.

Auw en tegelijk duw ik haar tegen de muur. Maar met haar andere hand trekt ze aan me aan mijn haar naar beneden, weer moet ik lossen, bonk tegen de muur en beland pijnlijk op de vloer. Een schaafwonde brand lichtjes op mijn rug.

Ik voel woede opwellen. Dit teefje moet getemd. Get up Beau.

Doe eens iets onverwachts denk ik zo terwijl ik half gebogen op haar afsluip. Ik haal uit en grijp recht naar haar borst. Dat had ze niet zien aankomen. Ik neem haar volle borst echt klemvast en trek die naar beneden. Ze knikt dubbel en zakt door op haar knieën. Ik duw haar met een hand in haar nek verder op de vloer, heb eigenlijk nog alleen haar tepel vast die ik flink blijf knijpen en ga ik ga op haar onderrug zitten. Met mijn hand in haar nek hou ik haar tegen de tegels op de grond.

Maar ik twijfel te lang ze rolt zich om, ik val opzij maar geef haar halvelings per ongeluk een kniestamp in haar maag. Oef dat komt aan. Ze moet er even van hoesten.

Ze blijft liggen op de grond op haar zij met haar benen opgetrokken, ik draai haar rustig op haar rug en ga voor haar opgetrokken benen op m'n knieën zitten. Ik duw haar benen open maar ze klemt ze dicht. Met brute kracht duw ik haar beide knieën breed uit elkaar en geniet van het zicht op haar bezweet lijf, op- en neergaande onrustige ademhaling, haar borst met rode striemen, haar armen die langs haar liggen en de vaginale geur van datzelfde kutvocht van gisterenavond dat ik met volle teugen opsnuif.

Een schok gaat door mijn kruis en mijn pik neemt positie zin. Ik ontbloot mijn hunkerende eikel. In een split second voel ik datzelfde gevoel van gisterenavond dat heel de nachte door me gierde.

Ze kruipt wat achteruit maar ik duik op haar, steun en omklem vol op haar borsten en neem haar lichaam.

Ik kijk naar beneden en zie mijn schacht blinkend met haar kutvocht in en uit haar glijden. Ik sluit mijn ogen en concentreer me op alle gevoelens die uit mijn kruis komen.

Hoe mijn eikel heerlijk binnendringt in haar gladde onderbuik die zich dan weer heerlijk sluit rond mijn staaf. Hoe de rand van mijn eikel haar kutwand afschraapt bij het terugtrekken. Hoe de lucht zich vult met bezwete sex geur. Ik neuk snel en voel me komen maar realiseer me dat deze houding niet de gewenste is. Doggy moet het zijn.

Ik draai haar om en trek haar buik omhoog, ze biedt haar kont aan. Ze wil weer wegkruipen maar ik neem haar schouders klemvast. Ik weet niet waarom maar ik kras met mijn nagels over haar schouder- en rughuid. Rode lijnen tekenen zich af.

Ik bekijk mijn lul die gewoon keihard naar binnen wil. Hunkerend op en neer wippend staat hij voor de ingang. Hij lijkt me werkelijk dikker dan anders. Met mijn 2 duimen open ik haar binnenste schaamlippen en ik positioneer me voor dat donkere roze holletje waar ik even wacht om spanning op te bouwen.

Hoppa diep erin. Het is nu echt mijn kut met mijn staaf erin. Mijn warm glibberend vleselijk nauw speeltje. Gewoon zo aangeboden en in bezit genomen.

Mijn stoot spieren geef ik gewoon de vrijheid. Ik sluit mijn ogen, kijk omhoog naar het plafond, adem diep en hijgend neuk ik dit heerlijke lijf.

Het tempo komt vanzelf. Eerder traag maar wel zo diep mogelijke harde stoten. Ik zie niks maar voel de intensiteit van elke penetratie.

Ik ervaar de pure natuur. De vrouwelijke schede die perfect gedesigned is om het mannelijk lid te ontvangen. Zo is man en vrouw voorbestemd in coïtus. De ontvangende en de gever.

En geven doe ik. Het zaad wil er uit. De eerste lading is al uit mijn ballen geprept. Het wil weg uit dit mannenlichaam en zijn bestaansreden in dat vrouwenlichaam vervullen. Af te vuren diep vanuit mijn onderbuik, heel de pik door versnellend, straalrecht haar baarmoeder in.

Ik kan het nu niet meer tegenhouden. Nog 2 stoten max. Daar komt ie meid.

De trekker gaat over, in grijp haar bekken en pers het tegen het mijne.

Schot1 Schot2

MMMmmmh een snokkend schot 3

Ik pers haar billen met brute armkracht nog harder tegen mij.

Schot 4

Here you go babe. Package delivered. Job done.

Beetje gemeen geef ik haar nog een laatste stoot terwijl ik mijn armspieren ontspan zodat ze wat voorover valt en mijn lul uit haar floept.

Ik sta hijgend recht. Een slijmerig restje weet-ik-veel-wat-allemaal vocht sijpelt van mijn verslappende lul op haar rug.

Ik verzamel mijn kleren in een bundeltje en ga buiten. Mijn oude gekende 'ik' verdringt het beest en komt weer naar voor in mijn gedachten. Ik wil enigszins bezorgd omkijken maar ga gewoon buiten zoals ze gevraagd had en sluit de deur.

Toch voelt het niet goed. Te egoïstisch. Ik vind een klapstoeltje en ga voor de kelderdeur zitten. Zwetend, naakt, nog wat hijgend en met het hoopje kleren gewoon op mijn schoot.

Wat was dat zeg wat daarbinnen gebeurt is. Hopelijk ben ik niet over de schreef gegaan begin ik te piekeren.

Ik krijg geen tijd om na te denken. Ze komt ook buiten. Naakt. Ik zie verschrikt enkele bijna bloedende krassen op haar buik en billen. Ik zoek haar ogen maar kan haar moeilijk pijlen.

Ze vouwt ook een klapstoeltje open, gaat vlak naast me zitten en neemt mijn hand stevig vast.

Na een stilte zegt ze, ik heb zo een zin in een sigaret. Ik ben al jaren gestopt maar nu zou het zo deugd doen.

Ik weet dat het soft zal overkomen maar vraag het toch bezorgd: Ik heb je toch geen pijn gedaan?

Oooh jawel hoor Beau. Kijk maar hier en hier en hier en hier en hier en hier ontwikkelt zich een stevige blauwe plek. Ze wijst me allemaal plaatsen op haar blote lijf aan en ik begin me zéér bezorgd te voelen. Maar, en ze draait mijn hoofd naar haar toe en kijkt me stralend aan, dat is exact wat ik wil Beau. Heerlijke pijn steken die me nog dagen aan dit moment zal doen herinneren.

Beau. Dank je. Echt waar, dank je.

Ben je dan euh tevreden?

Tevreden is het woord niet. Ik ben voldaan Beau. Ik ben ontzettend tevreden van jou. Wel wat minder van mezelf. Jij was geweldig maar ik was teveel in vechtmodus. Weet je, ik doe Braziliaanse Jiu Jitsu als hobby. I'm a blue belt. Ik vecht vaak met vrouwen en af en toe mannen op de mat. In die zin kon ik je belachelijk makkelijk van me afhouden. Want ik merk dat je echt nul ervaring hebt met vechtsport. Maar die vechtreflex zat me nu net wat in de weg. Ik kon je afweren maar in the end wilde ik natuurlijk dat je door het defensieschild heen breekt. Daardoor kwam ik moeilijk in de mood en dat spookte vervelend door mijn gedachten.

Ja inderdaad Elise dat verklaart een hoop zucht ik opgelucht. Ik overwoog even het stopwoord te gebruiken toen ik merkte hoe je vocht want ik verwachte een kniestoot in mijn ballen. Maar ik bedacht me dan toch. Dit gaat ze nu toch echt niet doen gezien het echte doel.

Ja klopt Beau. In het echt is dit deel van het arsenaal maar hier in deze setting en met de acute nood op onze planeet aan werkende balletjes zou ik dit nooit gedaan hebben.

Had je dit dan niet liever gedaan met een black belt of zo?

Ja met de John natuurlijk. Hij is de hoogste in rang in onze club. Ik vecht uitzonderlijk wel eens met hem maar heb niet de minste kans. Mannen zijn nu eenmaal gespierder en hij is ook nog eens een brown belt. Ik moet binnen de 20 seconden afkloppen bij hem. In mijn fantasie heb ik mij al tientallen keren laten pakken door hem. Maar er is het wenselijke en het haalbare hé Beau.

Wel nieuw en vreemd voor mij, dit soort agressief spel met elkaar spelen. Wel spannend moet ik toegeven. En ben je "Alice" tegengekomen?

Ja echt wel Beau. Zo goed dat je me finaal omdraaide en op z'n hondjes nam. Pas toen zat ik echt volledig in de juiste mindset. Daarna heb je me echt als een beest uitgewoond. Precies zoals die reu bij Alice. Het was perfect.

Ik voel nog je krachtige stoten hier en ze legt mijn hand tussen haar gespreide benen vol op haar nog steeds vochtige warme kut.

Ze knuffelt zich tegen me aan terwijl ze mijn hand tussen haar dichtknijpende benen houdt en kust me op de wang en fluistert: ik hou van dat spelend beest in jou Beau. Ik ben zo gelukkig dat je het ook fijn vond.

Ik krijg al bijna terug een stijve van haar getrainde blote lijf en flinke borsten tegen me aan te voelen.

Nou ja fijn, we gingen het beperken tot 1 keer hé, terwijl ik het beest onder het bundeltje kleren dat blijkbaar alweer goesting heeft, probeer af te remmen.

Hmmm daar hebben we de brave beredeneerde Beau weer maar wat wil deze jongen terwijl ze haar hand onder het bundeltje kleren schuift. Hohoooooo dit zegt precies toch iets anders. Ze omsluit mijn hardgeworden pik en knijpt er echt hard in. Ik geef geen kik. Zie je wel zegt zegt ze.

Je bent onverzadigbaar Elise.

Ze begint me rustig af te trekken en te kreunen in mijn oor. Mijn hand nog steeds boven haar warme gleuf geniet ik er weer even van maar duw haar hand dan toch maar weg.

1 beurt hé Elise. Ik moet mijn zaad verdelen over 6 vrouwen. Kom we gaan ons wassen. Ik wil ook jouw wondjes ontsmetten.

De keldertrap leidt ons naar de gang en met z'n tweeën in ons blootje lopen we naar boven om op haar kamer te douchen.

Ze neemt mijn hand vast en lacht. Wat een tegenstelling zeg, dit braaf schattig meisje versus dat ding daar in de kelder. Ongelooflijk.
Trefwoorden bij dit verhaal: Breeding, Doggystyle, Kelder, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.7
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5