Klik hier voor meer...
Caspar1312
Caspar1312
Hallo! Leuk dat je naar mijn profiel kijkt. Ik ben inmiddels gepensioneerd en geniet enorm van het leven. Mijn hele leven heb ik dusver genoten. Het is immers te kort om niet te genieten. Ik heb en neem de tijd nu om al mijn sex ervaringen op papier te zetten en dit is wat mij betreft de ideale site. Zo hier en daar zal er mogelijk ook nog wel een verhaal opduiken waarbij ik naar de toekomst kijk. Sex blijft immers spannend en boeiend, ook op latere leeftijd. Het is ook leuk om verhalen te schrijven op verzoek. Een verhaal waar jij zelf centraal zou kunnen staan. Stuur me een reactie en ik ga aan de slag. Hoe dan ook, ik hoop dat je van mijn verhalen (overwegend echt gebeurd) hebt genoten. Fijne dag en veel plezier.
Cas
Hoogste Cijfer: Camperreis Met 24 Uur Per Dag Een Zonnetje - 2
Meest Gelezen: Bij Oma Op Vakantie - 1
Aantal Verhalen: 38
Geplaatste Reacties: 69
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 5: SlotDoor: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding,
"Ik nam Candela mee naar onze badkamer en begon haar liefdevol te wassen. En later zij mij. Wat geweldig om de nacht met haar door te mogen brengen. We kropen dicht tegen elkaar aan, lepeltje, lepeltje onder een groot donsdek. We lagen in een hechte o..."
25-05-24
8.8
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 4Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Klaarkomen, Neuken,
"Zoals al die weken vloog de tijd weer voorbij. Ik had met Paco en Candela afgesproken dat ze woensdag om een uur of drie bij ons zouden komen. Dn zouden we gaan BBQ en en in de avond naar de rosse buurt van Palma. Dat had ik Nelly ook vertel..."
25-05-24
9.3
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 3Door: Caspar1312
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Het was enorm opwindend om te zien hoe de seksualiteit van Nelly zich explosief ontwikkelde. Net als vorige keer vlogen de dagen voorbij. Met Paco had ik afgesproken dat we komende woensdag de hele dag bij het zwembad van het casino zouden zijn. En u..."
24-05-24
9.2
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05-24
8.9
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Uitdagen, Vingeren,
"Nadat ik Nelly gisterenavond de naaktfoto s liet zien die Paco van haar had gemaakt hebben we zelf heerlijk gevree n. Ze liet, heel ongewoon, zelfs toe dat ik haar klitje bewerkte en haar G spot, net zo lang tot ze klaarkwam. De volgende mo..."
22-05-24
9.2
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Jaren geleden woonde ik, Jacob, met mijn vrouw in Spanje, op Mallorca om precies te zijn. Omdat toen de slarissen heel laag waren had ik een aantal baantjes tegelijkertijd. Mijn vrouw, Nelly, had ook een paar baantjes. Uiteindelijk waren er dus genoe..."
21-05-24
8.9
Het Kleine Strand In PagueraDoor: Caspar1312
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Orgasme, Strand,
"Het is alweer een aantal jaren geleden dat we op Mallorca woonden. Ik, Jacob, gaf les op een internationale school en mijn toenmalige vrouw, Nelly, deed zo nu en dan wat klusjes voor reisorganisaties. We hadden het niet slecht maar seksueel..."
16-06-22
8.8
ZilverstrandDoor: Caspar1312
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgasme, Strand,
"Dit verhaal heeft zich een hele tijd geleden afgespeeld. Voordat ik, Jacob, met Marijke voor het eerst naar Amourette in Maarssen gingen, hebben we een paar keer het zilverstrand in Almere bezocht. We waren beiden eind veertig en kenden elkaar nog ni..."
09-11-21
8.5
Mijn Vrouw Verwend En Ik Ook - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding,
"In het eerste deel wordt mijn vrouw Nelly verwend door Afsaneh, een Iraanse jonge vrouw die we in Spanje hebben ontmoet toen ik daar werkte op een internationale school. Afsaneh, haar ouders en haar jongere zusje Taraneh woonden in Spanje tot Taraneh..."
18-08-21
9.1
Mijn Vrouw Verwend En Ik Ook - 1Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Orgasme, Standje 69, Strand,
" i In dit verhaal heb ik alleen de namen veranderd. Voor het overige is het helemaal waar gebeurd. i Een paar jaar hebben mijn vrouw Nelly en ik, Leen, gewoond in Spanje waar ik werkte op een internationale school. Het leven daar in Spanje..."
17-08-21
8.6
Heerlijk Om Te Zien - 4: SlotDoor: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Orgasme,
"In het derde deel wordt een middag beschreven van een dag die we met twee andere koppels doormaakten in een schitterend hotel in Amsterdam. In een prachtige suite met een groot rond bed werd Hendrika liefdevol bewerkt door drie vrouwen, Alice, Marjan..."
16-08-21
8.5
Heerlijk Om Te Zien - 3Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Orgasme,
"In het tweede deel wordt ede ochtend beschreven van een dag die we met twee andere koppels doormaakten in een schitterend hotel in Amsterdam. In een prachtige suite met een groot rond bed werd Hendrika liefdevol bewerkt door drie vrouwen, Alice, Marj..."
16-08-21
9.1
Heerlijk Om Te Zien - 2Door: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Klaarkomen, Orgasme,
"In het eerste deel wordt een middag op een strandje op Mallorca beschreven waarbij Hendrika, mijn vrouw, wordt verwend. Omdat mijn seksleven met Hendrika niet zoveel voorstelde hadden Hans, getrouwd met Marion, en ik besloten dat we wat GHB in Hendri..."
15-08-21
8.6
Heerlijk Om Te Zien - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Orgasme, Strand,
"Toen dit verhaal gebeurde was ik, Jacob, al zo n 10 jaar met Hendrika getrouwd. Ons leeftijdsverschil was vrij groot. Ik was tien jaar ouder. Zij was op dat moment was ze dertig, ik net veertig. We waren goed bevriend met Hans en Marion. Hendrika ken..."
14-08-21
9.2
Keuringsarts MarthinDoor: Caspar1312
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen,
"Toen ik een aantal jaren geleden bij een farmaceutisch bedrijf werkte was het normaal dat we jaarlijks werden gekeurd als voorzorgmaatregel. Nu ik gepensioneerd ben zijn die keuringen uiteraard weggevallen. Onlangs zat ik met een ex collega te praten..."
17-06-21
8.8
De Finca - 4Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"Het was alweer ruim een week geleden sinds Feli en haar man en dochters op bezoek waren geweest. We hadden ze gezegd dat we even rust wouden hebben omdat we de casita af wilden bouwen. Daarnaast hadden we plannen voor een klein zwembad en in het bos ..."
15-06-21
9.0
De Finca - 3Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Orgasme,
"Een beetje stuntelig begon hij Jenny te strelen. Het was allemaal wat houterig dus ik gaf hem tips om iets meer effect te sorteren. Ik tipte hem om met zijn lippen aan Jenny s oorlelletjes te knabbelen . Daar reageerde ze sterk op. Hij leek echt op ..."
12-06-21
9.1
De Finca - 2Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme, Tiener,
" u u Het waren veelbewogen dagen. Eergisteren was Feli voor de eerste keer op de Finca gekomen en gisteren had ze haar twee dochters meegenomen, Andrea van 18 en Carmen van net 16. Aan het einde van de middag gisteren hadden Andrea en Carmen aangeg..."
10-06-21
9.2
De Finca - 1Door: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Massage, Orgasme, Tiener,
"Dit verhaal is een vervolg op de serie Camperreis met 24 uur per dag een zonnetje . Een camperreis die ik eigenlijk alleen had willen maken maar ter hoogte van Maastricht stond ik op een parkeerplaats en kwam er een liftster naar me toe die vroeg of..."
09-06-21
8.9
Camperreis Met 24 Uur Per Dag Een Zonnetje - 4Door: Caspar1312
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camper, Groepsex, Romantiek,
" i Dit verhaal is een vervolg op campereis met 24 uur per dag een zonneetje. Misschien een idee om de hele serie te lezen, te beginnen met deel 1. Als je wilt reageren, mijn mailadres is allyouneedis1312 outlook.com. i Ik werd in een hee..."
26-05-21
9.3
MoederdagDoor: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Massage, Moederdag, Orgasme, Vingeren,
"Ik ken Marijke nu al zo n twaalf jaar. De Moederdag waar het nu over gaat speelde zich twee jaar geleden af. Dus ruim voor de corononacrisis. Onze eerste ontmoeting speelde zich af in de Witte Bergen in Eemnes. We spraken daar op een donder..."
20-05-21
9.0
Camperreis Met 24 Uur Per Dag Een Zonnetje - 3Door: Caspar1312
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camper,
"We hadden heerlijk geslapen met zijn drie n. Claudia, Yara en ik. Het was toch wel een wilde avond geworden. Yara was ontdaan van haar schaamhaar en Claudia had haar laten klaarkomen. En als toetje op de taart had ik Claudia in haar kontje geneukt te..."
19-05-21
9.4
Zorg En Hoop - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik lag heerlijk na te genieten van mijn ontmoeting gisteren met twee beeldschone Surinaamse dames. Wat voor mij begon als een overheerlijk geil seksueel avontuur eindigde anders. Carmen had mijn hart gestolen was ik bang. Waarom Geen idee. Wie was z..."
22-03-21
9.1
Het Paradijs Ligt In Brabant En Heet DianaDoor: Caspar1312
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Orgasme,
"Van origine ben ik bioloog, dus sowieso al in de natuur ge nteresseerd. Veel later heb ik ook nog economie gestudeerd in Tilburg. In die tijd heb ik ook de liefde van mijn leven ontmoet. Door omstandigheden bleek zij echter niet bereikbaar. Als een s..."
22-03-21
8.8
Wat Is De Natuur Toch Mooi - 2Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Klaarkomen, Lesbienne, Natuur, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme, Pijpen,
"Een paar weken geleden waren Marijke en ik naar de bossen rond Almere gegaan om daar te wandelen en te picknicken. Het was enorm gezellig. We hadden vooraf het idee dat we met zijn tweetjes een heerlijke middag zouden hebben. Dat was ook zo maar late..."
19-03-21
9.3
Wat Is De Natuur Toch Mooi - 1Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Massage, Natuur, Orgasme,
"Nadat Marijke al een paar keer naar parenclub Amourette in Maarssen waren geweest geweldige club trouwens, complimenten waren we samen toch wel in een avontuurlijk seksavontuur terecht gekomen. Het was duidelijk dat Marijke enorm van seks kon geni..."
18-03-21
8.6
Jo, Onze HuishoudsterDoor: Caspar1312
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding,
"In de reeks Bij oma op vakantie 1 t m 4 heb ik heerlijk seks mogen hebben met mijn oma, mijn tante, mijn nichtje en mijn moeder. Ook heel bijzonder was het om mijn moeder geneukt te zien worden door mijn opa en een aantal neven. Ik was inmiddels we..."
17-03-21
8.7
Heel Erg BischierigDoor: Caspar1312
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bischierig, Gay, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
" i Het is wel apart om op te biechten wat er allemaal door mij heen gaat. Dit verhaal bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een exacte weergave van een aantal van mijn ervaringen. In het tweede deel zal ik je vertellen wat mijn dromen ..."
17-03-21
9.0
Ons Eerste Bezoek Aan Een ParenclubDoor: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Parenclub,
"Na mijn scheiding heb ik een tijd een heerlijke vriendin gehad. Aan die relatie is jammer genoeg een einde gekomen nadat ze oma werd. Ik bestond nauwelijks meer en alle leuke dingen die we deden stopten gewoon. Voorheen gingen we bijna ieder weekend ..."
17-03-21
8.9
Bij Oma Op Vakantie - 4Door: Caspar1312
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Groepsex, Oma, Vakantie,
"Ik had net gezien dat mijn moeder door drie neven en mijn opa was geneukt, heel hard geneukt maar ook dat ze enorm had genoten. Ze was zeker twee keer klaargekomen. Mijn moeder lag op haar rug en had haar benen nog steeds gespreid. Ik zag hert zaad r..."
10-03-21
9.1
Bij Oma Op Vakantie - 3Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Oma, Vakantie,
"Het was heerlijk gisterenavond. Ik had Joosje laten klaarkomen en aansluitend heb ik haar heerlijk geneukt. Het was niet mogelijk om met zijn vieren, oma, tante Nel, Joosje en ik, in een bed te liggen dus Joosje en ik gingen naar de logeerkamer. We g..."
10-03-21
9.3
Bij Oma Op Vakantie - 2Door: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Klaarkomen, Oma, Ontmaagd, Ontmaagding, Vakantie, Vingeren,
"In het eerste verhaal, dat zich voor alle duidelijkheid voor 1960 afspeelt, hebben mijn oma Josien en mijn tante Nel mij de eerste stappen laten zetten naar de ontdekking van mijn seksualiteit. Ik ben ze beiden nog steeds heel erg dankbaar voor die e..."
09-03-21
9.1
Zorg En Hoop - 1Door: Caspar1312
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Naalden, Orgasme,
"Al jaren ga ik naar Suriname voor een geweldige vakantie. Suriname is een onwaarschijnlijk mooi land en het is jammer dat er maar zo weinig toeristen komen. De laatste keer moest ik na aankomst op Zanderij eerst een tijdje in quarantaine in hotel Tor..."
23-02-21
8.4
Boos Op Mijn Vrouw - 2Door: Caspar1312
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
"Joke stond alweer klaar voor het volgende onderdeel. Dames en heren, wat wilt u, soft of extreem . Uit vele monden klonk Extreem . Joke keek door haar papiertjes en zei Bert, jij hebt injectienaalden meegenomen en allerlei piercingspullen. Dat k..."
21-02-21
8.1
Boos Op Mijn Vrouw - 1Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Vingeren,
"Ja, ik ben inderdaad of misschien beter ik was heel erg boos op mijn vrouw. Toen wij trouwden was zij 18 en ik 30. Na mijn eerste huwelijk had ik mij voorgenomen om mijn tweede huwelijk hoe dan ook te laten slagen. Achteraf gezien een onmogelijke mis..."
19-02-21
8.4
Bij Oma Op Vakantie - 1Door: Caspar1312
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Neuken, Oma, Orgasme, Tante, Trio, Vakantie, Vingeren,
"Dagelijks geniet ik van de site opwindend.net. Het doet me denken aan een vakantie bij mijn oma, al bijna vijftig jaar geleden. Ik denk dat deze vroege ervaring voor een deel heeft bepaald hoe ik de rest van mijn leven met seksualiteit ben omgegaan. ..."
18-02-21
8.9
Camperreis Met 24 Uur Per Dag Een Zonnetje - 2Door: Caspar1312
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Camper, Eerste Keer, Lesbienne, Massage, Vingeren,
"Na de Zeeuwse mosselen en de witte wijn reden we met de camper terug naar ons plekje aan de rivier in de Ardennen, vlak bij Arlon. Onze maaltijd werd onderbroken door het telefoontje van Yara naar Claudia. Toen we weer waren aangekomen zaten we op on..."
17-02-21
9.4
Camperreis Met 24 Uur Per Dag Een Zonnetje - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Camper, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Vakantie,
"De laatste paar maanden ben ik druk in de weer geweest met mijn camper. Een buscamper om precies te zijn. Vroeger heb ik wel grote campers gehad maar die vond ik toch te groot. Daarom heb ik een Mercedes Sprinter gekocht en die de afgelopen tijd omge..."
14-02-21
9.0