63.206 Gratis Sexverhalen
Sasja666
Sasja666
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Anita Leerde Me De Liefde
Meest Gelezen: Mijn Grote Kleinzoon
Aantal Verhalen: 266
Geplaatste Reacties: 5
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Sasja666
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Een Tandarts Hoeft Niet Eng En Saai Te ZijnDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tandarts,
"In mijn praktijk kom ik in aanraking met veel mensen, dus ook met vele mooie vrouwen. Maar natuurlijk was dat voor mij alleen maar om naar te kijken, en verder niets hoe graag ik dat ook zou willen. Zeker met mevrouw Jansen, die was zo ongelofelijk k..."
04-01-23
7.9
Een Feestje Dat Het Begin Van Alles WasDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest,
"Het feestje was bij mij deze keer want ik was jarig. Ik werd al 23 jaar en voelde mezelf al een flinke vent en mijn kamer zat vol met mijn vrienden en vriendinnen die al duidelijk een slok teveel op hadden. Maar dat maakte allemaal niets uit, als de ..."
30-12-22
8.1
Een Lullig Ongeluk Met Mijn MountainbikeDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fietsen,
"Het begon allemaal met mijn mountainbike. Ik wilde lekker door de bossen gaan met mijn fiets en had er zo n pakje voor gekocht, je weet wel, zo n pakje dat erg strak om je heen zit, erg lekker. Tijdens het fietsen dacht ik zo zal een wijf zich dan w..."
27-12-22
8.4
Mijn Vrouw, Mijn MeisjeDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik lag in bed met mijn vrouw Anja, nou ja, mijn vrouwtje Anja. Het was een hele kleine opdonder en jaren geleden viel ik daar enorm op, vandaar ook ons huwelijk. We hadden al een paar jaar geen seks meer en we wisten allebei niet hoe dat kwam, we had..."
23-12-22
8.5
Een Carrière Die Verloren GingDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was behoorlijk bekend in het land. Ik was vaak te zie op de tv en dan ben je al snel een BN er, iets dat niet altijd even fijn is. Je wordt namelijk ook altijd en overal aangesproken en vooral ook veel in de gaten gehouden en dat was af en toe wel..."
20-12-22
7.6
Kamperen Met De BuurmanDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurman, Kamperen,
"Het was de eerste keer en ik had er reuze veel zin in, gewoon een keer mannen bij elkaar in de natuur, mooier kon je het haast niet bedenken. Natuurlijk maakte onze vrouwen zich meer zorgen dan wij, ze zorgde ervoor dat alles ruim van tevoren klaar l..."
18-12-22
7.4
En Toen Werd Ik MamaDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Trio,
"Mamma was al iets meer dan een jaar bij ons weg en dat was enorm zwaar voor pappa. Natuurlijk zwaar door al het werk dat nu op zijn schouders kwam maar ook door het verdriet want hij miste haar nog bijna dagelijks. En waarom ze weg was gegaan wist ei..."
15-12-22
7.5
Bianca Uit De SchoolbankenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was sportdag vandaag, en voor velen was dat een soort hoogtepunt, maar voor mij dus niet. Ik zat lekker op het gras te kijken naar de losers die gekozen wilde worden en ik wist in ieder geval dat ik niet gekozen zou worden. Ik ben maar een klein ..."
13-12-22
7.5
Bijles Met Een Onverwachte WendingDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bijles,
"Ik had haar hard nodig anders zou ik nooit door mijn examens heen komen. Vreemd genoeg koste het me wel moeite om het aan haar te vragen want niemand had contact met haar. En had je dat wel dan was de kans dat je er uitlag meteen erg groot dus er kle..."
11-12-22
8.1
Mac SarahDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Er was pas een nieuwe hamburgertent in de stad geopend en die wilde ik vandaag wel eens uitproberen. Hij heette Mac Sarah, een bijzondere naam die me deed denken aan die andere Mac en dat vond ik wel komisch. Toen ik er binnen kwam kreeg ik al meteen..."
29-11-22
7.4
Mijn Vrouw Had Mijn Kleren AanDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Toen ik wakker werd die ochtend viel het me behoorlijk zwaar. We hadden gisteren een behoorlijk wilde avond gehad waarin de flessen wijn niet waren aan te slepen. En mijn hoofd was daar nu getuige van, teveel is inderdaad niet zo goed voor de mens ma..."
26-11-22
7.6
Hoe Een Plasje Kon Leiden Tot Een Schandalige Cha...Door: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Plas, Plassen,
"Ik kan er nog niet bij met mijn verstand hoe ik ooit zo dom had kunnen doen maar het was nou eenmaal gebeurd en ik moest er maar iets van maken. Het was op een woensdag middag op mijn werk, het was erg druk in het restaurant gedeelte. Ik werkte in ee..."
24-11-22
8.1
Politiek Bewust Koste Mijn Kop... : ...maar Gaf M...Door: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Vandaag stond er weer een pittig debat te wachten en ik was er al helemaal voor opgeladen. Ik maakte me bij veel partijen niet erg geliefd omdat ik echt een fanatieke overtuigde feministe ben maar die hebben dan maar pech gehad. Het wordt tijd dat de..."
22-11-22
7.8
Mijn Kroeg En Het MeisjeDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Het was een droom die werkelijkheid was geworden, ik had sinds kort een eigen kroeg. Ik runde de zaak alleen, mijn vrouw Fleur vond het maar niks. Ze gunde het me wel, natuurlijk, maar zelf wilde ze er niets mee te maken hebben en daar was ze ook erg..."
20-11-22
8.1
Mijn Werk In De NachtclubDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Ik werkte met heel veel plezier in de nachtclub, iets dat veel mensen niet konden begrijpen. Ik zag er natuurlijk veel topless meisjes maar zover ging ik niet. Wel was ik altijd heel schaars gekleed met een mini slipje en een erg kort rokje en meesta..."
17-11-22
8.6
Met Twee Stelletjes Onder 1 DakDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We woonde met z n vieren in een flatje en dat was goed te doen. Paul en Linda hadden hun eigen gedeelte en Irma en ik ook en zo was het goed uit te houden met elkaar. We woonde samen om 2 redenen, je kon bijna geen woning vinden in de stad en als je ..."
16-11-22
7.4
Een Avond Om Nooit Te VergetenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Mijn ouders hadden er best veel moeite mee dat ik op mezelf ging wonen. Niet omdat ze me niet konden missen, nee, dat was het niet. Ze waren oprecht bezorgd omdat ze niet zeker wisten of het me in mijn 1tje wel zou lukken allemaal, of ik niet weer ee..."
15-11-22
8.7
Moderne RelatieDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik werk in een hele grote kledingzaak en toevallig op de lingerieafdeling. Da s op zich wel een beetje apart voor een man maar ik vond het helemaal niet erg want ik ben dol op lingerie. De afdeling was behoorlijk groot en gelukkig stond ik er niet al..."
13-11-22
7.1
Die Meiden Van De UniDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten,
"Het zat me niet heel erg mee, maar ik probeerde er toch maar het beste van te maken. Ik ben 22 jaar en heb nog nooit een relatie gehad en dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat ik enorm dik ben en dat ligt niet zo lekker in de markt. O, ook ik hoor al d..."
11-11-22
8.1
Klein Maar FijnDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het leek een dag te worden als alle andere maar dat bleek heel anders uit te pakken. Het was nog vroeg toen er aangebeld werd en ik deed open. Ik zag een wel aardig uitziende man staan die zei Hallo kleintje, ga eens even je mamma halen graag. Ook a..."
09-11-22
8.6
Het Begon Allemaal In De BusDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bus,
"Ik moest echt hard rennen maar het was me toch gelukt, ik was net op tijd voor de bus. Toen ik buiten stond zag ik al dat die weer overvol was en ik baalde een beetje maar het was beter dan lopen en ik hoefde toch maar een paar haltes mee te gaan. In..."
07-11-22
8.5
In De UitkeringDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was nu 1 jaar dat ik werkloos thuis zat en dus een uitkering had. En vandaag moest ik me melden voor een gesprek om me weer aan de slag te krijgen. Ik had er weinig hoop in, als er geen werk is dan is er geen werk en bovendien gingen alle student..."
06-11-22
8.1
De FietsenmakerDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Als een zombie liep ik door de stad heen en ik wist het even niet meer. Ik was compleet onverwacht ontslagen omdat de vraag naar het product niet groot genoeg was maar dat zette mij wel direct in de problemen. Ik had namelijk nog maar net een kamer g..."
03-11-22
8.5
Vreemdgaan Kost MoeiteDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Ik was op weg naar mijn werk en dacht nog even aan Jeroen die ik nu weer thuis achter liet. Al een paar jaar doet hij het huishouden en ik heb mijn werk. Dat is niet zielig voor hem hoor, het was een gezamenlijke keuze. We zagen gewoon steeds vaker d..."
01-11-22
8.5
En Dat Toen Ik Het Helemaal Niet Meer VerwachtteDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was mijn laatste dag op het kantoor, ik ging met pensioen. Na 40 dienstjaren mocht dat wel een keer, ook al vond ik het er leuk, genoeg is genoeg. Ik had me voor die dag gewoon normaal gekleed. Mijn lange zwarte kokerrok en een witte blouse en na..."
30-10-22
7.9
Gevallen Van De TrapDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had gewoon nooit verwacht dat het mij zou kunnen overkomen maar toch was het zo en ik lag in de gang op de grond. Ik vond tot nu toe mensen die van een trap af vielen maar een stel sukkels, er was ten slotte een leuning dus hoe dom kon je zijn, ma..."
28-10-22
7.6
In De SupermarktDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Supermarkt,
"Het was eigenlijk best een lullige baan die ik had, ik zat achter de kassa van de supermarkt. We zitten er met z n tienen maar ik ben de enige man, de rest zijn meisje. We hadden allemaal dezelfde kleding aan een erg strak shirtje en een strakke bro..."
27-10-22
8.3
Het SleutelgatDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik lag al in bed toen ik de rest naar boven hoorde komen, pappa, mamma en natuurlijk Peter, mijn broer. Na een half uurtje hoorde ik dat mamma rare geluiden maakte en dat hoorde ik iedere avond wel en werd steeds nieuwsgieriger. Ik besloot toch maar ..."
25-10-22
8.3
Het Begon In De SchoenenwinkelDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Winkel,
"Ik was het hele incident alweer vergeten, het was ook al een tijd geleden. Ik liep door een grote schoenenwinkel waar het erg rustig was en zag op een rekje een erg mooie pump staan met een hele hoge hak. Ik had mijn schoen nog uit want ik had net ee..."
23-10-22
8.6
Haar VrijgezellenavondDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was bijna zover en dat was echt overal aan te merken. Anita, mijn tweelingzus, stond op het punt om te gaan trouwen en helaas betekende dat ook dat ik zwaar de pineut was. Ze hing altijd enorm aan me, ik was door de jaren heen haar steun en toeve..."
22-10-22
7.7
Het Leven Van Mij In Een StoelDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Omdat het nu warmer was buiten werd ik iedere dag even uitgelaten, zo noemde ik het maar. Ik zat in een rolstoel en kon mijn benen niet meer gebruiken en mijn armen maar deels. Met rotweer werd ik altijd 1 keer per dag naar een activiteiten zaal gebr..."
21-10-22
7.3
Sporten Hoeft Helemaal Niet Leuk Te ZijnDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sport,
"Ik was nu al een half uur aan rennen over het bospad. Hier ging ik iedere zaterdag naartoe omdat je zo n lekkere route kon lopen en het was altijd weer een genot. Ik had nu een nieuw geel pakje aan en dat zat geweldig. Normaal had ik altijd een broek..."
20-10-22
8.3
In Mijn Broek PissenDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Het was eindelijk 4 uur en ik zag iedereen vertrekken en ik wachtte even tot de laatste ook weg was. Toen liep ik snel naar de toiletten en hield mijn hand op mijn spijkerbroek en liet mijn plas lopen. Het was erg veel want ik had het opgespaard en t..."
19-10-22
8.9
Mijn Werk Bij Een Porno MagazineDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen, Porno, Werk,
"Ik werk bij een uitgeverij voor pornografische magazines. Op mijn bureau komen dagelijks vele verhalen en foto s die ik moet doornemen en beoordelen of ze goed genoeg zijn voor onze bladen. Zo had ik net een manuscript de prullenbak in gegooid, volge..."
18-10-22
8.4
Ik Wist Niet Dat Ik Zo WasDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik had net mijn vrouw Esther de deur uit geholpen. Ze moest altijd erg vroeg beginnen en was dan pas weer om een uur of 5 thuis. Ik bleef thuis om het huishouden te doen en dat was heus niet zomaar. De rollen waren eerst omgedraaid maar ik had overal..."
17-10-22
7.9
Een Avontuurlijke RomanceDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romance,
"Het was een heerlijke morgen. De zon scheen maar nog belangrijker, ik ging eindelijk de deur weer even uit. Door een stom ongelukje was ik al een paar weken slecht ter been en ook al ging het steeds beter, dat vooruitzicht had ik in ieder geval, zat ..."
14-10-22
7.5
Eindelijk Kon Ik Mijn Vleugels UitslaanDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik voelde me enorm gelukkig. Eindelijk liep ik op mijn gemak door de stad, met mijn eerste verdiende geld. Ik woon nog maar pas in de stad in een klein flatje en voel af en toe de adem van pappa en mamma nog in mijn nek. Maar nu was ik dus lekker all..."
13-10-22
9.1
Mijn Zoon En Zijn TalentenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Moeder, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Zoon, Zus,
"Het was weer zover, vakantie tijd. Mijn man had het maar makkelijk, die werkte lekker door maar ik zat iedere dag met die blagen opgescheept en echte vakantie plannen hadden we ook niet. Op een gegeven moment was ik het echt beu en zei als jullie da..."
11-10-22
8.3
Met Vrienden Op VakantieDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vrienden,
"We waren eindelijk aangekomen in ons vakantiehuisje in Frankrijk. Onze kamer waren verdeeld en de spullen uitgepakt en opgeruimd en alleen boodschappen moesten we nog doen. De meiden, Angie en Roos, liepen voorop en ik liep met Boris er achteraan. Ik..."
10-10-22
7.5
De OliebollenkraamDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Ik had al twee jaar mijn oliebollenkraam en ik was er nog steeds super blij mee. Ik was niet de mooiste, maar ook niet de lelijkste en niet de dunste, maar ook niet de dikste, ok , ik was dik, maar volgens mij kon het allemaal nog dikker hoor. En daa..."
09-10-22
8.6
Het VolkstuintjeDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik was op weg naar mijn tuintje en had er veel zin in. Ik heb mijn tuintje nu een jaar en heb er al eens wat groente uit kunnen halen en dat is best wel leuk om groente te eten uit je eigen tuintje. Ik woon in de stad en groen is daar ver te zoeken m..."
07-10-22
8.1
Bij De DokterDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter,
"Ik was net klaar met douchen en liep naar de slaapkamer. Ik had een paar dagen vrij dus ik kon alles op mijn gemakje doen en dat was heerlijk. Ik trok een grote la van de kast open en zoals meestal kon ik weer geen keuze maken, misschien had ik wel t..."
06-10-22
8.3
Bijles Voor MeisjesDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bijles,
"Ik was erg blij met mijn bijbaantje, ik geef bijles aan meisjes die problemen hebben met scheikunde. Jongens deed ik niet meer want daar had ik minder goeie herinneringen aan, ze konden hun handjes niet thuis houden en dat risico wilde ik gewoon niet..."
05-10-22
8.6
Dikke Maria En Het RestaurantDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Restaurant,
"Ze stond die middag alweer met goeie zin achter de Bar, onze Maria. Ze was een soort erfgoed, ze werkte er al zo lang, waarschijnlijk net zo lang als ik. Ik was hier als de eigenaar en van mij werd verwacht dat ik de mensen goed aanstuurde en ik moes..."
04-10-22
7.5
De Webcam Die Het Te Goed DeedDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Webcam,
"Het waren best spannende dagen. Mijn collega Peter was voor een paar maanden naar Amerika vertrokken maar we zouden dagelijks contact houden via de webcam. Nu had ik zoiets helemaal niet thuis, maar wel een computer en nu had ik een cameraatje gekoch..."
02-10-22
7.1
En Toen Was Het CarnavalDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Carnaval,
"Heb je er al over nagedacht als wat jij gaat met Carnaval , vroeg ze. Ik heb geen flauw idee, zei ik, heb jij al wat dan. Ze nam een slokje en zei nou, eigenlijk heb ik dat wel ja maar ik ben benieuwd hoe jij dat zal vinden. Wat heb je dan Inge , vr..."
30-09-22
7.5
Overspannen ThuisDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik zat nu een week thuis, overspannen. Op het werk kan het soms erg hectisch zijn en ik heb de vervelende eigenschap dat ik me dat teveel aantrek. In mijn arrogantie denk ik vaak dat ik het allemaal wel kan oplossen, maar dat gaat natuurlijk niet dus..."
29-09-22
8.7
Toch Nog Een SletjeDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Vandaag ging het gebeuren en ik was niet eens geladen met spanningen. Ik was in een reeks van stemmingen, treurig maar ook opgelucht, somber maar geil, terneergeslagen en gemotiveerd, kortom, een warhoofd. Al jaren droeg ik in mijn vrije tijd meisjes..."
28-09-22
7.9
Mijn Twee LevensDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was het eigenlijk helemaal niet van plan, maar nu, na een jaar woon ik nog steeds op een kamer. Het is weliswaar een erg grote kamer, maar toch blijft het alleen maar een kamer. Er is gemeenschappelijk sanitair in huis en de keuken dito. Niet veel..."
26-09-22
8.5
Het Leven Van Een Opgroeiend MeisjeDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn vrouw was net de deur uit naar haar werk. Ik kon thuisblijven want sinds een paar maanden zit ik door een reorganisatie thuis. Uit verveling had ik de afgelopen weken een paar spulletjes voor mezelf gehaald om in ieder geval de vrijdag leuk door..."
24-09-22
8.5
Een Alleenstaande VaderDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Onderdanig, Slet, Sletje, Vader,
"Eindelijk was het einde van de avond in zicht gekomen. Mijn vrienden waren op bezoek geweest met hun partners en het was enorm gezellig, maar ook erg druk. Ik liet net de laatste uit toen ik Angela, mijn dochtertje hoorde. Terwijl ik naar haar slaapk..."
22-09-22
7.8
Eten Van Alle WalletjesDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Al 5 jaar ben ik getrouwd met Margo, echt een hele lieve schat die ik voor geen goud zou willen missen. We hebben geen kinderen, dat zou een probleem opleveren met ons werk, waar we allebei niet mee wilde stoppen. We werken allebei fulltime al moet i..."
21-09-22
8.1
Als Student In Het BuitenlandDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitenland, studenten,
"Ik was op weg naar de uitgang van Schiphol, mijn vliegtuig was net aangekomen en nu zou ik opgewacht worden door een vrouw waarbij ik een jaar lang in huis zou komen. Ik had me aangemeld voor een studie en zij en haar man hadden me een verblijfplaats..."
19-09-22
7.9
Niet Normaal Werd Mijn NormaalDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het begon als een normale dag. Het was weekend, zaterdagmorgen, en ik kwam in mijn ochtendjas de kamer in. Daar had Anouk net koffie neer gezet en ik was van plan om te gaan zitten. Maar ze zag me binnen komen en kwam naar me toe en duwde haar armen ..."
18-09-22
8.4
Het Blijft In De FamilieDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie,
"Het was al donker buiten en Mona, mijn vrouw lag op de bank te appen. Ik zat in een stoel met een boek en bekeek haar af en toe. Ik wist wel met wie ze was aan appen, het was naar mijn schoonzoon Boris, die twee mochten elkaar graag. In het begin von..."
17-09-22
8.6
Wensen Kunnen UitkomenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Sinds een paar jaar heb ik een leuk ritueel. De hele week ben ik de brave dominee, die iedereen met raad en daad bijstaat maar de vrijdag, en dan met name de avond is helemaal voor mij. Iedere vrijdag hul ik mezelf in meisjeskleren en geniet daar int..."
16-09-22
8.8
Mijn Broertje, De Stiekeme GluurderDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gluurder,
"Ik wist het al een paar maanden van mijn broertje Arno. Hij deed allemaal pogingen om mijn slipje te zien of misschien onder mijn shirt te kijken. In het begin ergerde ik me daar mateloos aan en had er zelfs een heel gesprek met mamma over gehad. Maa..."
15-09-22
8.7
Hoe Ondeugend Zijn Kan UitpakkenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ondeugend,
"Ik was eindelijk klaar met werken en liep naar mijn flatje toe. Ik was al bijna thuis toen ik iets roze in het plantsoen zag liggen. Ik keek om me heen maar zag alleen maar mensen in de verte en bukte me en toen ik het vastpakte zag ik dat het een me..."
13-09-22
8.8
Seks Uit Een Onverwachte HoekDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was vreemd wakker worden die morgen. Ik opende mijn ogen en keek in het lieve gezicht van Anita, bij wie ik voor de eerste keer geslapen had. Nou ja, geslapen is een groot woord, we hadden de grootste lol gehad in bed maar een beetje slaap hadden..."
12-09-22
8.9
Mijn Zoon Herontdekte ZichDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdressing, Zoon,
"Ik was blij dat ik in bed lag. Je wilt het nooit toegeven maar het blijft een feit dat je toch een dagje ouder wordt, al ben ik nog niet echt oud. Maar als ik samen een klus met mijn zoon doe en ik zie zijn energie dan bestaat er geen twijfel over. W..."
11-09-22
8.5
Twee Kleine Meisjes En Hun PapaDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Het was vroeg opstaan die dag want Hendrik wilde op tijd vertrekken. Hij moest altijd 1 keer in de maand een week weg voor zijn werk en dat was dus vandaag ook weer. Ik vond het zoals altijd erg vervelend want ik had de afgelopen maand veel van hem g..."
10-09-22
8.4
NatuurtalentDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Ik was erg in mijn nopjes die avond. Al maanden had ik gewacht op een moment als deze, en eindelijk was het nu zover. Een paar maanden geleden ben ik in een periode van 2 weken wel vaker in het ziekenhuis geweest omdat mijn moeder opgenomen was. Een ..."
09-09-22
8.3
Een Verkrachting Die Mijn Leven Op Zijn Kop ZetteDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het koste steeds meer moeite om mijn bed uit te komen maar mijn verlangen was groot. Nog 1 dag had ik ochtenddienst en dan mocht ik die fabriek weer 5 dagen gedag zeggen, een prettig vooruitzicht. Op mijn bed probeerde ik mijn spijkerbroek dicht te k..."
07-09-22
7.8
De InrichtingDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn leven had een hele vreemde wending gekregen. Het was allemaal begonnen toen ik de trap in mijn ouderlijk huis was afgevallen. Toen ik bijgekomen was lag ik in het ziekenhuis en merkte meteen dat ik last had van mijn motoriek. Ook was mijn spraak..."
06-09-22
8.2
De SportschoolDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sportschool,
"Ik had mijn tas al ingepakt en was er helemaal klaar voor, de sportschool. Ruim 3 maanden geleden ben ik ermee begonnen omdat ik merkte dat ik veel te veel zat en daardoor bijna geen conditie meer had. Nu had ik verwacht dat het daar uit zou puilen m..."
04-09-22
8.3
Die Gekke Man Van Mij Die Steeds Leuker WerdDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn naam is Thijs en ik woon samen met mijn man Sven. We hebben het erg fijn samen en zien elkaar niet al teveel omdat we allebei fulltime werken. Ik ben leraar op een lagere school en hij is postbode. In de uren dat we samen vrij waren gingen we me..."
03-09-22
8.7
Mijn Vrouw Contra Mijn Ex VriendinDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ex,
"Deze dag zal ik nooit vergeten, het was de dag dat ik bijna een hartverzakking kreeg. Ik lag in de kamer op een bed want door mijn ziekte kon ik niet veel meer en het einde zou ook niet zo lang op zich laten wachten. Toch hield Sonja, mijn vrouw, er ..."
01-09-22
8.2
Dik Hoeft Niet Erg Te ZijnDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dik,
"Het was best wel jammer. Ik zat nu al 2 jaar op de uni en nog steeds had ik geen vrienden. Meisjes spraken zo wie zo niet met me maar als ik af en toe veel mazzel had kon ik me wel eens mengen in een gesprek met de jongens. Maar daar bleef het dan oo..."
31-08-22
8.5
Een Dagje Zwemmen In De ZeeDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zee, Zwemmen,
"Ik had best wel uitgekeken naar deze dag. Het was gelukkig fantastisch weer en toen ik uit bed stapte trok ik meteen mijn zwembroek aan. Toen ik de kamer in liep ging de telefoon. We zouden die dag met onze vriendengroep gaan zwemmen in de zee maar d..."
30-08-22
7.1
Het Leven Van Een Nieuwslezer Kan Best Spannend Z...Door: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik had die dag een baaldag, of maak er maar beter een baalweek van. Normaal had ik altijd erg veel plezier in mijn werk maar sinds Sander er was komen werken hing er meteen een hele andere sfeer. Hij maakte vaak hele schunnige opmerkingen, wat uiterm..."
28-08-22
8.4
Het BejaardenhuisDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bejaarden, Ouderen,
"Ik woonde er nu ongeveer een jaar omdat mijn kinderen vonden dat het beter was voor mij. Ik was het er helemaal niet mee eens, maar als oudere heb je niet veel meer te vertellen en die snotneuzen nemen het roer over dat je jaren lang hebt vastgehoude..."
26-08-22
8.7
Oppas Spelen Werd Een VerslavingDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Oppas,
"Eindelijk hadden ze genoeg vertrouwen in mij, ik mocht oppas spelen. Mijn vrouw en dochter gingen de hele dag shoppen en ik zou op de kleine van 1 jaar passen, zodat ze hun handen een keer vrij hadden. Toen ze weg waren keek ik maar wat tv, ik had ve..."
26-08-22
7.9
AnitaDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was behoorlijk druk in mijn tuin vanavond. Ik had al mijn vrienden uitgenodigd voor een BBQ, en dat waren er nogal wat. Het waren mensen van mijn werk en van de voetbalclub waar ik speelde en ze hadden allemaal hun partner meegenomen. E n vrouw z..."
25-08-22
7.8
Mijn Vriend BertDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was op weg naar mijn werk en zag dat ik ruim op tijd was dus ik kon rustig rijden. Gelukkig maar, want ik had de afgelopen maanden al een paar bekeuringen gehad en vond het eigenlijk wel genoeg nu. Ik werk bij een groot verzekeringsbedrijf en mijn..."
24-08-22
8.9
AnouskaDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik was weer bezig met een lange wandeling in mijn omgeving. Er was nog zoveel dat ik nooit gezien had, ik woonde nog maar pas in deze stad en mijn vrije dagen vulde ik dan met voornamelijk verkennen. Deze keer had ik het platte land afgestroopt en li..."
23-08-22
7.9
Mijn Tijd Bij De Nederlandse SpoorwegenDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen, Trein,
"Ik ben verslaafd aan seks, het liefst zo vaak en zo veel als mogelijk is. Het liefste doe ik het met een vrouw maar als er niets anders is mag een man af en toe ook wel. Ik had vandaag pas 1 keer geluk gehad en was nu wanhopig op zoek naar een volgen..."
22-08-22
8.1
Het Begon Met Een TamponDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ongesteld,
"Iedere woensdagavond ging ik met mijn vriendin zwemmen, en er was niet veel dat ons tegen kon houden. Dus ook niet het feit dat ik ongesteld was. Voor ik ging duwde ik een schone tampon naar binnen en trok meteen mijn badpak aan. Ik reed naar het zwe..."
21-08-22
8.8
Met Mijn Rokje Begon Mijn GelukDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rokje,
"Ik was net klaar met mijn werk en liep nog even door de stad. Ik baalde enorm en het ergste was, ik snapte er niets van. Eerst droeg ik alleen maar lange broeken en zag, hoe graag ik het ook wilde, alle aandacht uitgaan naar de andere meisjes die in ..."
20-08-22
8.9
Mijn Leven Als EtalagepopDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was puur door toeval dat ik er achter gekomen was. Ik woon alleen en om de sleur te breken loop ik bijna iedere avond een stukje door de stad. Ik heb daar in de loop der tijden al plekken ontdekt waarvan menig stadsgenoot niet eens weet. Zo dus o..."
19-08-22
7.6
Bianca Leerde Me Blij Zijn Met Mijn Vrouwelijkhei...Door: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Kaal, Likken,
"Mijn naam is Ilse, maar iedereen noemt me Hans. Ik ben als vrouw geboren maar baal daar enorm van. Veel liever had ik een jongen geweest omdat ik me dan veel prettiger voel. Mamma probeerde vroeger me wel eens een jurkje aan te doen maar dan schreeuw..."
18-08-22
9.0
Een Bizarre TransformatieDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Transformatie,
"Het was een kei leuke middag geweest, de vrijdagmiddag borrel. Ik was op weg naar huis en moest nog even denken aan Margo, die ik bijna versiert had. Uiteindelijk zou het me zeker lukken, het was slechts een kwestie van tijd. Ik merkte dat ik wat aan..."
16-08-22
8.7
Desire Veroverde Mijn HartDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik woon nu ongeveer 4 jaar in mijn huisje en ik was apetrots vanavond. Bijna een half jaar was ik bezig geweest in de tuin want achterin de tuin stond een klein vervallen krotje, en dat heb ik helemaal alleen verbouwd tot een geweldige kamer voor hob..."
15-08-22
8.8
De ZwerfsterDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Het was vrijdagmiddag en ik was blij toe. Uiteraard was ik de hele week weer gepest omdat ik geen vriendin heb, sommige zeiden zelfs dat ze dachten dat ik een homo ben, maar dat ben ik helemaal niet. Ik ben gewoon heel erg verlegen en durf een meisje..."
14-08-22
7.5
De Grijze JuncoDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Als vervende vogelaar was ik vaak op de heide te vinden, als je me al kon vinden. Mijn telefoontje nam ik nooit mee want dat kon de vogels afschrikken. Vandaag liep ik weer over de heide en was al meer dan een uur op zoek, altijd spannend. Ik had mij..."
13-08-22
8.9
Ik Was Maar Een Afwasser Zonder DromenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Ik was goed geluimd op weg naar mijn werk. Ik was afwasser in een groot hotel en er waren altijd bergen werk die al meteen op me lagen te wachten. En ik mocht het dan allemaal alleen schoonmaken en daar was ik heel trots op. Zonder mij kon er niet ge..."
12-08-22
8.7
MannenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Ik had die dag extra goed mijn best gedaan. Ik had hele mooie lingerie aangedaan en een erg leuk jurkje en extra hoge pumps en geprobeerd mezelf super mooi op te maken. Met nog een lekker luchtje vond ik het zelf perfect en ik kon alleen maar hopen d..."
11-08-22
8.9
De Kleine PatatkraamDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik stond, zoals iedere dag met Sofia, mijn vrouw , samen in onze frietkraam op het marktplein. We waren 5 dagen per week open en ik vond het heerlijk, we waren onze eigen baas. Voorheen werkte we allebei bij een grote supermarkt in de stad en ook al ..."
10-08-22
7.9
Die Dikke Van HiernaastDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Net terug van mijn werk stond ik eerst even onder de douche. Het was een erg warme zomer en ik zat onder het zweet en dat plakte erg hinderlijk. Toen ik klaar was trok ik een dunne ochtendjas aan en liep naar de keuken voor een koud biertje. Ik zat n..."
10-08-22
8.5
Werken In De NatuurDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Natuur,
"Mijn naam is Herman en ik ben erg blij met mijn baan voor de gemeente. Ik heb maar 1 taak, het op orde houden van het stadspark zodat het altijd toegankelijk blijft voor het publiek dat dagelijks in grote getale komt en het onderhoud aan de struiken,..."
08-08-22
8.3
Games To PlayDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik ben Marieke en 21 jaar en woon in de hoofdstad in een klein flatje en ik geniet intens van mijn leven. Het was eerst iets minder, maar alles heeft zijn tijd nodig. Mijn geld verdien ik door mijn werk in de speelgoedwinkel, waar ik samen met Brit w..."
08-08-22
9.0
En Het Begon Allemaal Met Mijn Sokjes En Mijn Doc...Door: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was een erg leuk tuinfeest geweest. Veel van onze vrienden waren er en natuurlijk onze 2 dochters ook en dat vond ik altijd een groot feest. Vanaf dat ze samen op een flatje woonde zagen we ze niet meer zoveel dus die enkele keer dat ze er waren ..."
08-08-22
8.3
Mijn Buurmeisje WillekeDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje,
"Mijn naam is Wilma en ik woon al 2 jaar in mijn flatje. Ik ben 27 jaar en vrijgezel en ook helemaal niet meer op zoek naar een relatie. Mijn laatste relatie was nogal slecht afgelopen. Het was mijn eerste relatie en op de eerste dag kuste die jongen ..."
06-08-22
8.6
Mijn Moeder En Haar Verborgen GeheimenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder,
"Pappa was nog maar net weg en zou deze keer maar 2 dagen wegblijven. Hij moest wel vaker weg voor zijn werk en we wisten langzaamaan niet beter meer. Mamma zei kom op jongen, we gaan patat eten en dat doen we lekker daar, dan heb ik de troep en de s..."
06-08-22
7.6
Ons BuitenlevenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was wel grappig om te zien hoe Ian zich nog voortsleepte. We hadden net met een stel vrienden een lange BBQ gehad en er was een overvloed aan vlees en wijn en dat begon nu zijn tol te eisen. Ik zei ga toch naar bed Ian, ik ruim het wel op en and..."
05-08-22
8.6
Mijn Rare Lieve SchoonfamilieDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonfamilie,
"Mijn naam is Berno en ik woon nu een maand lang met Chantal samen. We werken allebei in het plaatselijke ziekenhuis, maar wel op andere afdelingen en met een ander rooster, maar toch was daar de vlam over geslagen. In de linnenkamer gaven we elkaar d..."
04-08-22
7.8
Desire Veroverde Mijn HartDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik woon nu ongeveer 4 jaar in mijn huisje en ik was apetrots vanavond. Bijna een half jaar was ik bezig geweest in de tuin want achterin de tuin stond een klein vervallen krotje, en dat heb ik helemaal alleen verbouwd tot een geweldige kamer voor hob..."
02-08-22
8.6
Het Begon Met Een BikiniDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bikini,
"Ik was nog even aan knuffelen met mijn 2 kinderen, een jongetje van 6 en een meisje van 5. Mijn vrouw stond er glimlachend bij te lachen en wist hoe dol ze op me waren. En zij trouwens ook op mij, daar maakte ze geen geheim van. We waren nu net 10 ja..."
31-07-22
8.3
Baantje In De HuishoudingDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik werkte nu al een half jaar bij de familie Jansen. Het waren maar 2 keer 4 uur per week, op maandag en op donderdag en ik mocht zelf weten hoe laat ik begon. Ik had nog wat andere adresjes ook dus verdiende genoeg geld voor mijn eigen kleine flatje..."
30-07-22
9.1
FamiliedagDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was een bonte verzameling in de kamer. Ik zat naast mijn zus Vera op de bank en de stoelen werden in beslag genomen door mamma en haar zussen. Het was wel een grappig gezicht. Vera en ik zijn vrij tenger en hebben allebei lange haren, en mamma wa..."
28-07-22
7.9
Mijn Dochter KarenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter,
"Het was zoals iedere vrijdagavond weer hartstikke gezellig. Onze dochter Karen was er weer en bleef tot zondag, waarna ze weer naar haar eigen flatje ging. We waren al een hele tijd druk in discussie over opvoeding en de meningen liepen behoorlijk ui..."
26-07-22
7.5
Mijn Voorliefde Voor BananenDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Banaan,
"Hoi Ik ben Angela en woon sinds kort weer alleen in mijn kleine flatje in de stad. Mijn vriend heeft me een paar maanden geleden alleen laten zitten omdat hij meer plezier vond in een ander meisje, en dat zal dan wel zo zijn. Ik ben ook niet altijd ..."
24-07-22
8.8
Lerares, Het Mooiste Vak Dat Er IsDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lerares,
"Ik genoot van mijn werk, en zeker vanaf dat ik de eindexamen leerlingen begeleide. Het waren allemaal gasten van een jaar of 18, zowel jongens als meisje en ik zag iedere dag weer dat de jongens zich erg stoer probeerde te kleden. Ook al was ik al 26..."
23-07-22
8.0
Mijn Leven Kreeg Een Vreemde BuitelingDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Leo en ik ben 28 jaar. Ik werk op mijn eigen architectenbureau in mijn eentje, en in mijn vrije weekenden ging ik graag vliegen met mijn kleine sportvliegtuigje. Ik draag de hele week dameslingerie en als ik thuis kom meestal vrouwenkler..."
22-07-22
8.8
Mijn Ongekende ErvaringDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik liep de hele ochtend al onrustig door. Ik ben een goed uitziende man, tenger figuur en niet al te lang, 1,65m en een fraai lichaam, al zeg ik het zelf. Ik heb een voorliefde voor vrouwenkleren, maar het vervelende was dat ik dat nooit met iemand k..."
21-07-22
8.9
Mijn Tweede LevenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was op weg naar mijn werk en had behoorlijk slechte zin. Mijn huwelijk liep niet echt lekker, of beter gezegd, het was waardeloos geworden. We waren elkaar ontgroeid en konden het nergens meer over eens zijn. Bovendien was zij, ondanks de slechte ..."
20-07-22
8.6
De BankovervalDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was voor mij een dag zoals alle andere dagen. Ik was nog maar net op en maakte me klaar om naar mijn werk te gaan. Douchen was zo gebeurd en in de slaapkamer trok ik hele mooie sexy witte lingerie aan en vulde het. Daaroverheen deed ik een doorzi..."
18-07-22
8.5
Mijn Alter Ego IsabelDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik zat op mijn kamer middenin een chat. Mijn vriendin zou vandaag niet komen en dat gaf me wat meer vrijheid. Ik was aan de chat met Niko, een man die op mannen in meisjeskleren valt. Ik had er al heel vaak aan gedacht hoe het voor me zou zijn als ik..."
17-07-22
8.6
Mijn Baantje Bij De NsDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trein,
"Het is heerlijk om te werken bij de NS, in ieder geval met de baan die ik heb. Ik zit iedere dag in een klein kantoortje in een klein dorpje, waar mensen hun kaartje kunnen kopen en informatie kunnen krijgen. Ik ken al die mensen niet want ik woon in..."
16-07-22
8.1
Mijn Man En Mijn KlerenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was vrijdagavond en we zaten samen in de kamer. Henk op de bank en ik in een stoel en de tv stond aan. Af en toe keek ik naar Henk en zag hem zitten met mijn slipje en Bh aan en de grote tieten erin die hij via internet besteld had en een jarrete..."
15-07-22
8.6
De MarktDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik werk nu bijna 3 jaar in een viskraam op de markt. Het is een permanente markt dus we staan altijd op dezelfde plaats en zijn bijna altijd open. In het begin heb ik erg moeten wennen. Het schoonmaken van de vis leek me echt een soort wetenschap en ..."
15-07-22
8.9
De ZondagsschoolDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominee,
"Ik was op weg naar de kerk en had er niet echt veel zin in. De laatste weken had ik behoorlijk slecht gepresteerd op de bijbellessen en ik had ook al 2 keer gespijbeld. De dominee had er melding van gemaakt bij mijn ouders, en die waren ten einde raa..."
14-07-22
8.0
Mijn Herder WodanDoor: Sasja666
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Het gebeurde ongeveer een jaar geleden. Ik woon samen met mijn hond Wodan, een herder, en ik heb hem al ruim drie jaar. Als het avond wordt gaat die altijd voor de bank liggen, waar ik meestal tv zit te kijken en als ik dan naar bed ga, gaat die met ..."
12-07-22
8.6
Mijn Korte Tijd In Het ZiekenhuisDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Ik lag nu een week in een ziekenhuis. Mijn operatie lag al achter me maar ik had veel tijd nodig om te herstellen. De verpleging wist inmiddels dat ik na 8 uur als een blok sliep, en er was 1 verpleger die daar gebruik van maakte, Rob. Het was een he..."
11-07-22
8.4
Mijn Snelle Transformatie Van Baby Naar VrouwDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Luier, Transformatie,
"Mijn ouders waren met mijn zussen net de deur uit, op weg naar mijn oma. Het was nog heel vroeg en als ze naar oma gingen kwamen ze meestal pas om een uur of 9 terug, ik had dus erg veel tijd voor mezelf vandaag. Ik liep meteen naar mijn slaapkamer e..."
10-07-22
8.5
Mijn Zussen En IkDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zussen,
"We zaten met zijn vieren in de kamer. An en Do, mijn zusjes, zaten aan de eettafel en mamma liep maar een beetje op en neer. Ik deed niet echt mee met mijn zusjes, het is ook lastig, als enige jongen in een gezin met alleen maar meisjes. Ik keek naar..."
09-07-22
7.2
Pappa En IkDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Het was al de 2e dag dat ik alleen met pappa thuis was. Mamma was een weekje naar haar moeder en ik was een weekje vrij en pappa had ook vrij die dagen. Gisteren hadden we de hele dag gevist en vanavond zouden we naar de bioscoop gaan voor een erg sp..."
07-07-22
6.6
Niet Helemaal CompleetDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik was kapot en blij dat het werk erop zat voor vandaag. Het was vrijdag en ik had wel een verzetje verdient. Ik klom de stijger af en was blij dat ik even in de schaduw stond en dronk het restant van mijn flesje water op. Ik haalde mijn fiets op en ..."
05-07-22
8.8
Factor Begrip Een MoeilijkheidDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"We zaten net gezellig aan een spelletje halma, mijn ouders, Isa en ik. Mijn vriend was net vertrokken en het voelde bij mij aan als een opluchting. Vanavond probeerde hij me namelijk te kussen maar het riep bij mij alleen maar weerstand op en toen ..."
05-07-22
9.1
Tante JansDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Die avond was tante Jans op visite. Normaal als mamma visite kreeg maakte ik dat ik weg kwam maar bij tante Jans maakte ik altijd een uitzondering. Ze was net zoals mijn moeder al een dagje ouder, maar ik vond haar in tegensstelling tot mijn moeder n..."
04-07-22
7.9
Van Man Tot SletjeDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Het was een dag als alle andere. Ik zat met mijn man in de keuken aan de koffie, waar we nog net tijd voor hadden, want we moesten naar het werk. Hij dacht altijd dat ik het niet zag, maar ik zag met heel veel moeite wel een Bh onder zijn overhemd en..."
04-07-22
8.2
Mijn Tijd Op Het VwoDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was het laatste uur voor de pauze en ik zat gebogen over mijn wiskundeboek. Het werd ieder jaar moeilijker en ik was erg blij dat dit mijn laatste jaar was. Ik zuchtte even flink en gooide mijn pen naast me neer en ik zag dat meneer Groen naar me..."
03-07-22
8.2
Mijn Leven Met AndreDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik woon al een jaar of 3 samen met Andre. We kende elkaar al van het werk op kantoor en de vriendschap die we in eerste instantie hadden groeide uit tot iets veel mooiers, liefde. We waren allebei vrij klein en mager en we hadden allebei lange haren,..."
02-07-22
7.8
Mijn VoorlichtingDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Voorlichting,
"Het waren spannende dagen voor mij en ik liep er al een week mee rond. Ik was pas 18 geworden en dat betekende, behalve dat ik een jaar ouder was, dat ik seksuele voorlichting zou krijgen. Seks was bij ons thuis onbespreekbaar en mamma deed er ook al..."
01-07-22
8.1
De KlusjeswinkelDoor: Sasja666
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Ik ben Petra, 24 jaar en woon in een leuk klein dorpje in Gelderland. Ik woonde in de grote stad, maar was erg blij dat ik door een bescheiden erfenis daar weg kon. Ik woonde daar in een piepklein flatje zonder balkon maar nu heb ik een leuk huisje m..."
30-06-22
9.0
Het Geheime Leven Van Het Nonnen CollectiefDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nonnen,
"Het was 7 uur in de ochtend en ik was op weg door de drukke winkelstraat naar het klooster, dat midden in het centrum lag. Ook al was ik inmiddels al 20 jaar, mijn ouders stonden erop dat ik iedere dag naar het klooster ging, dan zou mijn weg later n..."
28-06-22
8.6
Werken Bij De Politie Heeft Zo Zijn VoordelenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Politie,
"Ik werk nu al 10 jaar bij de politie. Ik word al 6 jaar ingezet bij geheime operaties en dat heb ik deels aan mijn uiterlijk te danken. Ik ben tenger gebouwd en heb lange haren en perfect om met de juiste camouflage ingezet te worden als vrouw. En da..."
27-06-22
8.2
Die Lieve Man Van MijDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Crossdressing,
"Ik stond al zeker een half uur onder de douche en ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik moest denken aan vorige week en ik vingerde mezelf. Vorige week ging ik, zoals bijna iedere dag, ook onder de douche en had op de slaapkamer mijn slipje voor het ..."
25-06-22
8.6
Werken In De BioscoopDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bioscoop, Openbaar,
"Mijn naam is Inge en ik ben 21 jaar. Ik geloof dat ik wel knap ben, want dat hoor ik vaker in mijn omgeving, maar ik zie het niet. Ik vind mezelf een normale meid zonder poespas. Ik werk nu een jaar in de bioscoop en heb het er erg naar me zin. Ik ka..."
24-06-22
8.6
Hoe Plassen Een Genot WerdDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Het gebeurde de eerste keer op het strand, en ik was het helemaal niet van plan. Ik lag heerlijk met mijn bikini in het zand met de zon op mijn rug en later zou Sandra, mijn vriendin komen. Ze kon niet meteen meegaan omdat ze eerst thuis nog een paar..."
22-06-22
8.8
In De Problemen Door Een Verkeerde BezorgingDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik zat in zak en as en wist geen uitweg meer te bedenken. Ik kreeg gisteren een onplezierige mail van een onbekend iemand en die iemand was een grote bedreiging voor me. Ik werk als hoofdkelner in een chic hotel en gedreigd werd om bepaalde informati..."
21-06-22
8.4
BetraptDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt,
"Het was avond en ik lag op de bank onder een dekentje. Het was best wel fris in de kamer en ik was nogal luchtig gekleed. Ik had een rood lingeriepakje bestaande uit jarretels, kousen en een heel klein slipje aan, een rood Bhtje met mijn siliconen di..."
19-06-22
8.2
Wat Roddel Met Een Mens DoetDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik was met Angie samen op weg. We wilde daar vieren dat we nu 1 jaar verkering hadden en dat wilde we op het strand doen met onze groep vrienden en vriendinnen. Toen we het strand opliepen zag ik ze in de verte al zitten en hun handen gingen omhoog. ..."
18-06-22
7.9
Brand In De FlatDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het begon al licht te worden toen ik thuis kwam. Ik werk in een nachtclub in de stad als barman en mijn uren zijn dus anders dan de doorsnee mens. Thuis schonk ik een glas wijn in, genietend van het feit dat ik de komende 3 dagen vrij was. Met mijn g..."
17-06-22
8.6
Mijn Dochters En IkDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Ik zat al vroeg op mijn stoel met een kopje koffie voor me. Ik had een klein dekentje voor me want mijn blote benen hadden het koud. Ik had een T shirt aan en een heel erg klein slipje van Dora, mijn vrouw en was aan wachten op mijn 2 dochters Anit..."
15-06-22
8.0
Het Begon Met LofDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Vol trots droeg ik die ochtend de kratten fruit en groente naar buiten om ze voor mijn winkel uit te stallen. Natuurlijk werd er af en toe wel eens een appel gestolen, maar wie is heilig, ik ben ook jong geweest, al ben ik met mijn 28 jaar nog niet e..."
14-06-22
9.2
Chantage Door Mijn BurenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buren, Chantage,
"We woonde pas een paar maanden in ons nieuwe huis. Het eerste hadden we de tuin opgeknapt. De tuin was nu helemaal omheind, dus geen inkijk van buitenaf en in de tuin zelf veel tegels en een aantal grote plantenbakken. Mijn vrouw was weer aan het wer..."
13-06-22
8.2
Mijn Dikke Schoonzus AnouchkaDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dik, Schoonzus,
"Tasja is al jaren mijn vrouw. Onze relatie stond in het begin bol van de seks en avontuur maar de laatste jaren is het platonisch geworden en leven we beide in onze eigen wereld. Ik heb me volop op mijn werk gestort en Tasja houd zich buiten het huis..."
13-06-22
8.8
Hoe Ik Vreemd Ging Met De Buurvrouw Door Mijn Vro...Door: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was de hele middag met Cindy, mijn vrouw, aan de slag geweest om het een beetje op te ruimen. Vanavond zouden de buren komen en dat deden we maar 1 keer per jaar. Eventuele ergernissen konden dan meteen ter sprake komen en verder was het gewoon ge..."
11-06-22
7.7
Man Vrouw, Vrouw ManDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was weer feest die ochtend. Sinds gisteren hing de spanning al in de lucht maar vanochtend kwam het dus tot een uitbarsting. En dat allemaal om een vergiet, hoe bedenk je het. Het simpele twistpunt is dit vergiet nu beter dan die andere Waar be..."
11-06-22
8.5
Pappa En Mamma Waren Dol Op Mijn PiesDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Ik rende door de gang van het huis. Ik had het al veel te lang opgehouden maar ik moest nu echt heel nodig naar de wc. Ik wilde de deur open trekken maar die zat vast. Verdomme, dacht ik, en ik hoorde even wachten daar, ik ben bijna klaar. Het was m..."
10-06-22
7.4
Mijn AnjaDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik was nog maar net binnen van mijn werk en ik hoorde Rob, ben jij dat Ja schatje, riep ik, ik ben thuis. Mooi, riep ze terug, kom dan maar snel hier. Ik liep de kamer in en zag Irma met een flinke stapel papieren voor zich. Ze keek me aan en zei ..."
08-06-22
8.7
Het Begon Toen Mijn Vrouw Eerder Thuis KwamDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zoals altijd was ik op maandag alleen thuis, mijn vrouw was naar haar werk. Toen ik zeker wist dat ze weg was pakte ik wat lingerie van haar en trok het aan. Van een paar slipjes maakte ik tieten en ik trok nog een klein geil ponnetje aan. Ik dacht n..."
07-06-22
8.1
Chantal, Mijn LeermeesterDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik werk sinds kort in een klusjesbedrijf. Hier repareren we meubels en kleine elektronische apparatuur en meer van die dingen. Het bedrijf is Chantal en ze is het 4 jaar geleden begonnen. Ze heeft een technische opleiding genoten maar kon niet aan we..."
06-06-22
8.9
De Relatie Tussen Fifi En MijDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Het was al laat en omdat het vrijdag was, was ik extra lang blijven zitten met het zalige gevoel in me dat ik morgen niet hoefde te werken. Ik zat in mijn onderbroek op de bank en Fifi lag zoals gewoonlijk naast me. Op de tv was een slappe film, maar..."
04-06-22
8.3
Anita Leerde Me De LiefdeDoor: Sasja666
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Ik was op weg naar mijn eerste dag in de snackbar. Ik kwam er al een paar jaar en Anita, het meisje van de snackbar wist dat ik net klaar was met school en nog geen werk had. Zij deed alles alleen maar dat werd haar langzaamaan teveel dus ze had gevr..."
02-06-22
9.2
Op Slot In Mijn RelatieDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was bijna klaar met opruimen, en dat was maar goed ook. Henk kon af en toe nogal agressief reageren als het allemaal niet liep zoals hij graag wilde. Ik wist dat ik daar eigenlijk maling aan zou moeten hebben maar zoals Henk altijd zegt Je mag bl..."
02-06-22
8.5
Pappa En Mamma, En Dan Nog IkDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vader,
"Het was nog vroeg in de middag en ik had enorm goede zin. Ik stond met pappa in de keuken, we maakte 1 keer in de maand samen bami, en dat was dan ook het enige dat hij in de keuken deed. Maar ik bracht in mijn ogen veel te weinig tijd met hem door, ..."
31-05-22
7.6
Marleen En Ik Op Vakantie Met Een TentDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tent, Vakantie,
"Vandaag zou het gebeuren, Marleen ik ging gingen samen met een tent op vakantie. De tandem hadden we inmiddels al volgehangen met tassen, pannetjes en nog veel meer dingen waar we waarschijnlijk niets aan hadden en we wisten dat we zeker 2 dagen zoud..."
29-05-22
7.7
Mijn Eerste Grote LiefdeDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was een erg spannende dag vandaag en ook best wel emotioneel. Ik ben zoals dat genoemd wordt een schoolverlater en vandaag neem ik de eerste grote stap naar een nieuw leven. En hoe blij ik daar ook mee bent, veel minder blij zijn mijn ouders, die..."
27-05-22
8.8
Mijn Horeca LoopbaanDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik zat thuis te wachten op Myra, mijn vrouw. Ik was behoorlijk in spanning en had ook al een glas wijn gedronken. Myra was nog op haar werk, zij was de kostwinner. Dat was destijds noodzaak omdat mijn opleiding veel te laag was, of eigenlijk zelfs ni..."
26-05-22
8.5
Ik Neukte Mijn OmaDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hangtieten, Kleinzoon, Oma,
"Ik woonde sinds een paar weken bij mijn oma. Ze kon het allemaal niet zo goed meer alleen en ik had geen werk en was woning zoekend dus dat kwam mooi uit. Oma had een bed voor haar in de kamer staan zodat ze niet iedere dag een trap op hoefde te klim..."
25-05-22
7.7
Bizarre Dagen Uit Het Leven Van Gegoede BurgersDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was een dag als vele andere, zon, droog en warm. Angela had haast om op tijd op haar afspraak te komen met haar vriendin en scheurde over de snelweg. Alles ging goed, tot ze een witte sedan passeerde. Dit bleek een auto te zijn van de verkeerscon..."
23-05-22
6.4
Mijn Tijd In De KinderdagverblijfDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Bo, ik ben 23 en woon in een appartement in het centrum van de stad. Ik werkte bij een grote bakkerij, die het dagelijkse brood voor de supermarkt verzorgt. Dat ze mij daar ooit aangenomen waren is mij nog steeds een raadsel. Er zaten be..."
22-05-22
9.0
In Het VerzorgingshuisDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik werk nu een jaar in het verzorgingshuis. Het is heerlijk werk en ik doe het met veel plezier. Ik ben Anja, vrij klein en erg lang haar en mijn vrienden kennen me beter als Peter. Al een tijd geleden heb ik besloten dat ik liever als vrouw verder g..."
21-05-22
8.8
Mijn Overbuurvrouw Begreep MeDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Ik lag op de bank voor het raam naar buiten te kijken. Door een aandoening kon ik niet meer goed lopen en lag nu een groot gedeelte van de dag op de bank. Mijn vrouw had me verlaten en mijn dochters zag ik bijna nooit. Toen Marga, mijn ex, gegaan was..."
20-05-22
8.5
De Buurvrouw Zat KlemDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw,
"Ik zat in de tuin heerlijk te genieten van het zonnetje met een groot glas koude limonade toen ik opeens Noor, mijn buurvrouw hoorde roepen. Jan, riep ze, Jan, ben je buiten Ja Noor, riep ik terug. Kan je even hier komen jan, ik zit klem in de schuu..."
19-05-22
7.2
Mijn Honger Naar SeksDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Sinds mijn scheiding 3 jaar geleden had ik al geen seks meer gehad. Niet dat het toen zo geweldig was, maar het was in ieder geval nog iets, nu niks meer. Deze week waren er mannen in de straat begonnen met een nieuwe bestrating, een klus die minsten..."
19-05-22
8.0
Een Hengst Is Nooit MoeDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Vandaag gingen pappa en mamma een weekje naar de Ardennen. Zij hadden er veel zin in en wij keken er ook al een tijd naar uit. Een week alleen thuis zonder pappa en mamma. Ik bleef met mijn zus Olga thuis. Zij is de oudste, namelijk net 19, en ik ben..."
18-05-22
8.0
En Toen Was Daar LaurenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Kim en ik woon in een studentenflat. Ik ben 1e jaars student en het was voor mij de eerste keer dat ik niet meer thuis woonde. Natuurlijk vond ik het erg spannend, maar ik miste mijn ouders ook wel heel erg. Ik had een erg goede band met..."
17-05-22
8.7
Mijn KappersbeurtDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: kapper,
"Het was vrijdag, laat in de middag en tijd voor mijn kappersbeurt. Ik was denk ik de laatste want er was verder niemand in de zaak. Ik ging hier iedere maand heen en de heren leverde prima werk af. Natuurlijk gooide Marcelle weer een laken over me he..."
16-05-22
7.3
De Wraak Van Een HuishoudsterDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huishoudster, Wraak,
"De vakantietijd was afgelopen, net zoals mijn schooltijd. Ik had trots mijn diploma in ontvangst genomen en de afgelopen 4 maanden gezocht naar een vacature waar ik wel wat voor voelde. Maar nu had ik die waarschijnlijk gevonden. Een gezin, die in ee..."
16-05-22
8.3
Mijn Einde Was Ook Mijn Nieuwe BeginDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was een dag als alle andere dagen en vanavond zouden er vrienden van ons op visite komen. Eigenlijk waren het mijn vrienden, maar ze mochten gelukkig Dorian ook en dat maakte het natuurlijk een stuk makkelijker. Het waren 2 van mijn vrienden van ..."
16-05-22
8.5
Mijn Lieve Oma En Ondeugende OpaDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Oma, Opa,
"Ik woon sinds kort bij mijn opa en oma. Oma had verzorging nodig en ik was de enige die er de tijd voor had en ik was graag bij ze. Ik was net klaar met school en wilde eigenlijk meteen als kapster aan de gang, maar dat moest dan maar wachten, opa en..."
15-05-22
8.9
Het ReisbureauDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Merel en ik werkten al jaren met veel plezier bij een reisbureau. Dit doen we voornamelijk vanuit huis, maar vanochtend zijn we gebeld om op de zaak te komen. In een bespreking zei de manager dat we al tijden werden geplaagd over seksuele misdraginge..."
14-05-22
8.1
De Politie Is Je Beste VriendDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Politie,
"Mijn naam is Pim Veenstra, 26 jaar en man. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik een muziekzaak en ik woon in een appartement boven de zaak. Mijn passie voor muziek is enorm en ik bespeel meerdere instrumenten. Op instrumenten ligt dan ook in de zaak de..."
14-05-22
8.7
Mijn Mooie BuurvrouwDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Het was best gezellig die zaterdag morgen maar toch ergerde Wilma zich een beetje. Na een tijdje zei ze ik vind het niet eerlijk Ton, je zegt al een paar weken dat je de schutting zou maken, maar het moet nog steeds gebeuren. Ga je het misschien van..."
13-05-22
8.7
En Ineens Was Ik IrmaDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik stond naakt in de slaapkamer boven haar lingerie la. Ik kwam net de douche uit en zocht nu een mooi geil slipje om aan te trekken en ik had een enorme stijve. Eindelijk vond ik er 1 waar ik wel zin in had en pakte het vast. Plotseling stond Marjo ..."
11-05-22
8.0
Ik Hou Van Mijn DochterDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter,
"Ik was vandaag helemaal in mijn element. Ik was net in de douche geweest en had me meteen helemaal geschoren. Mijn kale ballen voelde heerlijk aan. Viola was vanmorgen naar haar zus gegaan, waar ze tot morgen zou blijven. In de slaapkamer deed ik haa..."
10-05-22
8.0
Hoe Een Wereld Compleet Kan VeranderenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was weer zo n dag en de afgelopen dagen hadden me al naar een kookpunt gebracht. Ik stond in de keuken nog wat op te ruimen en Hendrik kwam de keuken in en schelde ben je nou verdomme nog niet klaar trut, het is ook iedere keer hetzelfde met jou..."
08-05-22
7.9
En Toen Veranderde IkDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was middag en Myra lag weer eens met Mona in mijn bed. Ze hadden net geweldige seks gehad en lagen nu in elkaars armen uit te rusten. Ze zei o Mona, ik hou zoveel van jou, af en toe weet ik niet meer wat ik moet doen. Dat is toch simpel Myra, ze..."
07-05-22
8.2
De RoeiverenigingDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Jan en in mijn vrije tijd zit ik bij roeivereniging de Stroming. Ik train daar nu al ruim een jaar in een 2mans kano met Linda, een vrouw met enorme spierballen, en we boeken nog iedere week vorderingen. We kunnen het erg goed vinden met..."
06-05-22
8.1
Ik Plas Graag In Mijn SlipjeDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen, Slipje,
"Ik draag al ruim 2 jaar een meisjesslipje. Het zit erg lekker en ik krijg er altijd een heerlijk geil gevoel bij. Ik woonde alleen met mijn moeder, ze was gescheiden en samen konden we het goed rooien. Mijn moeder was een hartstikke lief mens en zorg..."
05-05-22
8.7
Onder De NooddoucheDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche,
"Mijn naam is Robin en ik werk al jaren in een chemische fabriek en dat doen we daar in ploegendienst. Het is erg leuk werk met vooral veel uitdagingen maar de grootste uitdaging was wel toen er een jaar geleden 2 vrouwen in de ploeg kwamen werken. Ik..."
05-05-22
8.1
Betrapt Door Mijn Collega`sDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt,
"Ik was een dagje vrij en ik had me goed voorbereid op vandaag. Nadat ik me gewassen en geschoren had liep ik naar de slaapkamer en trok een klein wit slipje aan met een witte Bh. Ik haalde toen een prachtig dienstmeisjes kostuum uit de kast. Het was ..."
04-05-22
8.7
Mijn Ongelukje Bij De KassaDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Toen ik wakker werd liep ik eerst naar de keuken voor een beker koffie. Ik had altijd veel tijd nodig om wakker te worden en koffie hielp volgens mij daar wel bij. Toen ik weer een beetje wakker was stapte ik de douche in en na het wassen schoor ik m..."
03-05-22
8.8
Wij En MammaDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Arno. Ik woon samen met mijn moeder Meta en tweelingbroer Bas op het platteland. Mijn vader en moeder zijn gescheiden, mijn vader heeft zijn heil gezocht bij een jong verpleegstertje en mijn moeder was daar niet zo enthousiast over. Maar..."
02-05-22
8.2
Mijn Dochters Hadden Me In De TangDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was vrijdag, ik was vrij en mijn vrouw was vandaag een weekend op zakenreis gegaan. Ze was advocaat. Het was nog vroeg en ik was helemaal in mijn nopjes. Ilse en Maan, mijn dochters, waren allebei naar hun werk en zouden pas om een uur of 5 weer ..."
02-05-22
7.6
Mijn Baantje In De DierentuinDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik werk nu iets langer dan een jaar in de dierentuin. In het begin hield ik me alleen maar bezig met het schoonhouden van de paden maar gelukkig veranderde dat, omdat ik hiervoor niet in de dierentuin was komen werken. Ik maakt nu de hokken schoon, s..."
02-05-22
8.6
Mijn MetamorfoseDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdressing,
"Mijn naam is Freek, en ik mag wel zeggen dat ik 1 van de wat oudere ben, ik ben 58 jaar. Al mijn hele leven ben ik in de war over mijn identiteit. Ik ben een man die best gezien mag worden, maar dat is niet het beeld dat ik van mezelf heb. Ik zie mez..."
01-05-22
8.6
Mijn Lieve TanteDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was vrijdagavond en ik was op weg naar mijn tante. Ik ging er dit weekend logeren, iets dat ik heel vaak deed want mijn ouders hadden altijd weinig tijd en ik was gewoon graag bij haar. Ze was nog helemaal niet oud, en misschien begreep ze me daa..."
30-04-22
8.2
Ik En Mijn VriendinnenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik werkte al jaren in de procesindustrie. Het was leuk en heel gevarieerd werk en ik zou niets anders willen. Als ik op mijn werk kwam hadden we eerst altijd een soort overdracht en daarna liep ik eerst naar mijn bureau om de data van de afgelopen ur..."
30-04-22
7.5
Het Onbewoonde EilandDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eiland,
"Het was al een week of 3 dat ik op het eiland was. Het kunnen ook 4 weken zijn, ik ben de tel helemaal kwijt geraakt. Ik was bezig geweest met een lange zeiltocht maar raakte met mijn bootje in een storm en mijn boot was omgeslagen en door de golven ..."
29-04-22
8.1
De Kennis Van Mijn MoederDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Moeder,
"Die morgen hadden mamma en ik de kamer opgeruimd en de afwas gedaan. De koffie liep nu en het wachten was op Fleur, een kennis van mijn moeder. Ze kwamen jaren geleden uit dezelfde streek van het land en voelde zich thuis bij elkaar. Ze kwamen iedere..."
29-04-22
8.6
Ik En Mijn Twee Lesbische VriendinnenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Vriendinnen,
"Ik zat al een uur in de kamer en ik ergerde me rot, De meisjes kwamen nu ook binnen lopen en begroette me. Ze waren heel vriendelijk maar zagen aan mijn gezicht dat het op onweer stond. Ik woon samen met mijn 2 lesbische vriendinnen. We hebben onze e..."
28-04-22
7.7
Mijn BurenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren,
"Ik ben een schrijver van erotische verhalen en schrijf best wel vaak over plasseks. Ik had er zelf geen enkele ervaring mee maar het sprak me wel aan en mijn fantasie deed de rest. Ik was net wakker en aangekleed en opende de deur toen de boodschappe..."
28-04-22
7.5
De BootDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boot,
"Ik woon nu 2 maanden samen met mijn vriendin Tasja. Op dit moment heb ik even geen werk, maar gelukkig is Tasja erg succesvol dus over geld hoeven we ons geen zorgen te maken. Zij is meesteres in een sm club, die ze runt met 3 vriendinnen, die we bij..."
27-04-22
8.5
Ik, Mijn Vriendin En Mijn HondDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Ik zat mokkend op de bank met mijn hond Mik. Mijn vriendinnetje zou eigenlijk komen vandaag maar ze had opgebeld dat ze moest overwerken dus pas morgen zou komen. Ik had er zo naar uitgekeken want het was alweer een week geleden. We hadden nu een jaa..."
25-04-22
7.6
Gênante Momenten Voor De PriesterDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Priester,
"Ik zat al een uur in de kerk. Ik had de laatste tijden veel problemen met mijn vriendje en wilde er graag met iemand over praten. Bij mijn ouders moest ik niet aankomen, die hadden alleen maar raad, waar het alleen maar erger van zou worden. Het was ..."
24-04-22
8.4
Ik Ben Dik En Ik Ben Er Trots OpDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dik,
"Ik werd wakker en had even tijd nodig om de wereld om me heen te verkennen, ik was gisteren behoorlijk aardig aangeschoten het bed in gestapt. Ik haalde een slipje uit de kast en had moeite het kreng aan te krijgen. Het was een klein geil slipje in e..."
23-04-22
8.7
Mijn Eerste VriendinDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Mijn naam is Isa en ik werk bij een installatiebedrijf. We werken daar in wisselende diensten dus iets in mijn vrije tijd plannen is erg moeilijk. Als ik vrij ben werken mijn vrienden, en andersom. Op mijn werk heb ik gelukkig leuke collega s en dat ..."
22-04-22
8.6
Mijn Relatie Met Een ManDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Het was zomer, 3 jaar geleden. Dit jaar was het extreem warm en dat was op kantoor goed te merken. Ik was al even wakker en trok nu een heel klein slipje aan en een bijpassend Bhtje en zoals altijd een T shirt erover. Toen mijn broek aan en als laat..."
21-04-22
9.0
In Mijn Slipje GeplastDoor: Sasja666
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plas, Plassen, Slipje,
"Mijn naam is Sara en ik ben een alleenstaande vrouw. Ik kwam net uit de badkamer, waar ik een heerlijk bad had genomen en begon me aan te kleden. Naast een sexy slipje trok ik een hele lange wijde rok aan en ik keek nog even naar mijn gelakte nagels ..."
20-04-22
8.1
Die Ene FotoDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Op een ochtend liep ik met mijn vrouw Ilse door het park, op weg naar de eendjes om ze oud brood te geven. Bij de eendjes was de zak brood snel leeg, die beesten hebben altijd honger en ze bleef nog een tijdje tegen de lage afzetting aanleunen. Ik wa..."
20-04-22
8.0
Het Begon In Het ParkDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Vaginaal, Park,
"Het was een heerlijk zomermorgen. Ik had vandaag flink uitgeslapen en kwam om een uur of 12 uit mijn bed. Er stond nog een fles wijn van gisteren op de tafel dus ik schonk een glas heerlijk sap in. Zonde om het weg te gooien. Ik had mijn dag goed voo..."
19-04-22
7.9
Mijn Grote Dikke LiefdeDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Het zou voor mij de eerste keer in jaren zijn dat ik weer eens op stap ging. Ik was 25 jaar getrouwd geweest, maar nu gescheiden, we paste niet meer bij elkaar. De eerste 2 jaar bleef ik steevast thuis en dacht niet eens aan uitgaan, dat was ik gewoo..."
19-04-22
8.9
Mijn Grote KleinzoonDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Kleinzoon, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Ik liep door de keuken en hing de theedoek op. Ik had net in de keuken gegeten en meteen de afwas gedaan. Ik wilde het een beetje netjes houden, want morgen zou Mo, mijn kleinzoon 2 weken komen logeren. Morgen gingen zijn ouders, mijn kinderen dus, 2..."
18-04-22
8.3
SneeuwneukertjeDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Sneeuwneukertje woonde in een groot kasteel. Haar vader was koning en ze was heel geliefd bij iedereen. Haar vader, de koning was gelukkig getrouwd en haar moeder was dol op haar. Op een trieste dag in de winter stierf haar moeder en het hele land wa..."
18-04-22
7.2
Mijn Vader En IkDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader,
"Het was ochtend en ik was net wakker. Mijn vakantie begon vandaag en ik voelde me heerlijk lui. Ik voelde even aan mijn kleine slipje en mijn lul drukte om eruit te klimmen. Ik wilde naar beneden gaan voor het ontbijt want ik had een enorme honger. M..."
17-04-22
6.3
BadmeesterDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Badmeester,
"Ik werk nu al 2 jaar in het zwembad als badmeester. Erg leuk werk en zeker omdat zwemmen mijn passie is. In de loop der tijden heb ik me zover opgewerkt dat ik nu 3 keer per week het zwembad af mag sluiten. En dat is dus niet nadat de laatste zwemmer..."
17-04-22
7.7
Vreemd GegaanDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Ik was al de hele week met Bianca, mijn vrouw, bezig bij de buren. We hadden al een paar jaar een hele vriendschappelijke band met ze en nu ze de hele bovenverdieping wilde opknappen hadden we aangeboden een handje te helpen. Het was middenin de zome..."
16-04-22
8.6
De GluurderDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gluurder,
"IK stond die middag op en liep naar de badkamer en waste mijn gezicht. Ik bekeek mezelf in de spiegel en pakte mijn make up en verzorgde mijn gezicht. Toen liep ik weer naar de slaapkamer en pakte een slipje en Bh. Ik trok ze aan en daarna een erg ko..."
16-04-22
8.2
Mijn Eerste Seksuele Ervaring Als ShemaleDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het was zondag vandaag dus mijn wekelijkse voetbalwedstrijd, en ik verheugde me erop. We hadden met de meiden een zwaar seizoen gehad maar hadden vandaag de kans op te promoveren en dat gaf me veel positieve spanning. Ik trok snel mijn slipje aan en ..."
15-04-22
8.9
Het IndustrieterreinDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik woonde al enge jaren in deze stad. Ik mocht graag in de avond rondrijden en te zoeken naar mogelijke potenti le plekjes voor mij. Ik heb namelijk nogal een vreemde fetisj. Ik kleed me graag als vrouw en dan het liefste zo hoerig mogelijk. En nu wa..."
15-04-22
7.9
Betrapt Door Mijn SecretaresseDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Secretaresse,
"Het was een lange middag en de vergadering liep moeizaam. Het koste me erg veel tijd en moeite om de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Eindelijk, ruim een uur later dan gepland stonden we op en gingen weer naar ons eigen kantoor. Ik begroette d..."
14-04-22
8.7
De WenssteenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was een zonnige dag en ik liep al een tijdje in het bos. Op een mooi plekje ging ik in het zonnetje zitten en keek even goed om me heen. Toen ik niemand zag, wat ik ook niet verwachtte, deed ik mijn broek los en haalde mijn lul eruit. Ik begon me..."
14-04-22
8.7
Ik Ben LesbischDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Mijn dag zag er weer leuk uit. Ik reed naar het tuincentrum waar ik werkte en kwam als 1 van de 1e binnen. Hartelijk welkom van iedereen, vooral van Renske, die vanuit de verte hard riep Goedemorgen Dorian. Ik had mijn werkpakje al aan dus pakte ik ..."
13-04-22
8.6
De PostbodeDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Postbode,
"Ik was zoals gewoonlijk om een uur of 10 opgestaan. Nadat ik koffie had gezet liep ik met een kopje koffie de kamer in en zette het op tafel. Slaperig deed ik de gordijnen open en zag aan de overkant de postbode lopen. Ik had deze postbode nog nooit ..."
13-04-22
8.9
Pappa En IkDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Mamma, pappa, mijn broer Ronald en ik zaten in de kamer en het was al laat. We hadden allemaal de hele dag gewerkt en zaten nu nog even met een lekker glas wijn. Pappa stond op want hij moest even naar de wc en mamma schonk nog was wijn in. Ik liep o..."
12-04-22
7.3
Alles Voor Een FotoDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Travestie,
"Ik kwam thuis van mijn werk en was in een jubel stemming. Ik had een groot pakket op mijn werk laten bezorgen omdat ik niet thuis was, en liep er nu mee onder mijn arm naar huis. Thuis gooide ik het pakket op de bank en schonk eerst een groot glas ru..."
12-04-22
8.8
RijlessenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rijles,
"Het was een hele spannende dag vandaag. Ik was net 18 jaar geworden en vandaag kreeg ik mijn 1e rijles. De lesauto stopte voor de deur en ik liep er meteen naar toe. De instructrice stond naast de auto en gaf me een hand en stelde zich voor als Stell..."
11-04-22
7.1
Mijn Frustrerende LingeriepakjeDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie,
"Eindelijk was het zover. Ik had op internet een ideaal lingeriesetje gezien en besteld. De postbode was net geweest en ik stond nu met het pakje in de gang. Ina, mijn vrouw was de hele middag weg naar een vriendin dus ik had een paar uur voor mezelf...."
11-04-22
6.8
Mijn Tijd In Een RolstoelDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rolstoel,
"Het was midden in de zomer en ik baalde enorm. Heerlijk weer, maar ik kon niets. Ik had een ongeluk gehad met mijn motor en nu wilde mijn benen en armen niet meer. De rest werkte allemaal nog, alleen mijn benen en armen dus niet. Ik mocht vandaag naa..."
10-04-22
8.2
Een Middagje ZonnenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meerdere Mannen,
"Ik lag heerlijk op een ligstoel naast mijn zwembad in de tuin te zonnen in mijn kleine bikini. Eigenlijk was hij te klein want het topje bedekte maar net mijn tepels, maar ik vond het heerlijk zitten. Topless durfde ik niet, ik was altijd bang dat ie..."
10-04-22
9.1
Een Middagje ZonnenDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik lag heerlijk op een ligstoel naast mijn zwembad in de tuin te zonnen in mijn kleine bikini. Eigenlijk was hij te klein want het topje bedekte maar net mijn tepels, maar ik vond het heerlijk zitten. Topless durfde ik niet, ik was altijd bang dat ie..."
09-04-22
8.6
Papa En Mama, Twee SlettenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Vader,
"Het was een zonnige dag en ik zat in de trein uit het raam te kijken. Ik was op weg naar mijn ouders, waar ik al 2 jaar niet meer geweest was. Ik had wel vaker ruzie met ze gehad, maar 2 jaar geleden liep het zo uit de hand dat ik de deur uitliep en ..."
08-04-22
7.2
Ik En Mijn DochterDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Plas, Plassen,
"Ik was al een tijdje behoorlijk ziek. En dan niet dat ik ook misselijk was of hoofdpijn had of zo, nee, snel buiten adem en bijna geen energie meer, en lag dan ook voornamelijk op de bank in de kamer. Mijn vrouw Shania was heel erg lief voor me, en d..."
08-04-22
7.6
Mijn Leven Als ModelDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Model,
"Mijn naam is Frits, ik ben 22 jaar en werkloos. Ik ben nu al maanden op zoek naar een baan en het maakt me niet uit wat. Ik geef toe dat ik langzaamaan een beetje depressief ben geworden maar van steeds maar afgewezen worden terwijl je niet eens uitg..."
08-04-22
8.6
KamermeisjeDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hotel, Jurk, Schoonmaakster, Slipje,
"Dit zou mijn eerste dag als kamermeisje worden. Tot nu toe had ik altijd op school gezeten maar nu die klaar is kan ik eindelijk aan het werk. Ik had nog geen idee wat me te wachten zou staan, want ik had nog nooit gewerkt, ook niet in vakanties. Ik ..."
06-04-22
8.5
Betrapt Door Mijn MoederDoor: Sasja666
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Moeder,
"Het was vrijdag en ik was vrij die dag. Ik zou eind van de middag met mijn moeder naar de stad gaan en had er best wel zin in. Ze zette mij wel af en toe in lastige situaties, het mens is altijd gek gebleven en ondanks haar leeftijd nog een schoonhei..."
05-04-22
7.5
Mijn FetisjDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Luier, Plas, Plassen,
"Mijn naam is Bert, 28 jaar en getrouwd met Maria, die 2 jaar jonger is. Mijn fetisj heb ik al mijn hele leven. Ik ben dol op plas. Als ik een man of vrouw zie plassen kan ik erg geil worden en zeker als ze over elkaar heen plassen, of het drinken. Da..."
05-04-22
8.1
Hoe Ik De Het Meisje Van Mijn Meisje WerdDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Ik was net klaar met het opruimen van mijn flatje, iets dat ik veel eerder had moeten doen, maar ik had er nooit een reden voor. Sinds kort had ik een lieve vriendin en vandaag zou ze voor de eerste keer komen en dan meteen het weekend blijven slapen..."
04-04-22
9.0
Kamer 10Door: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Ik werkte al een aantal jaar in een groot hotel in de stad. Mijn werk was aan n kant nogal eenvoudig, aan de andere kant ook met een grote verantwoording. Afgezien van administratie moest ik de kamers inspecteren, nadat ze door de kamermeisjes scho..."
04-04-22
8.3
PaardenmeisjeDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Paarden,
"Het was die dag weer heerlijk weer en ik stond in de stal mijn paard te borstelen. Ik vond het altijd erg leuk om dit te doen en het paard genoot er ook zichtbaar van. Nadat ik zijn hals klaar had, boog ik me voorover om zijn flank te kammen. Ik was ..."
02-04-22
8.5
Hoe Ik Het Meisje Van Mijn Baas WerdDoor: Sasja666
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Baas,
"Het was 5 uur en mijn wekker liep af. Ik baalde natuurlijk even maar ik was blij dat ik eindelijk werk had. Ik was afgestudeerd als muziekleraar maar er was geen werk in te vinden. Toch woonde ik in een klein appartementje en de rekeningen moesten we..."
01-04-22
8.8
Truth Or DareDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Truth Or Dare,
"We zaten met zijn 8en in een vakantie huisje in de bossen. We waren met 5 jongens en 3 meisjes, en het was de 2e keer dat we zoiets deden. We waren allemaal lid van dezelfde vereniging, en dit was dus ons jaarlijkse uitje, een weekendje vakantie park..."
30-03-22
7.7
Ik En Mijn PastoorDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pastoor,
"Mijn naam is Kelly, en om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben smoorverliefd op de pastoor. Het is nog een jonge man, en vreselijk knap en hij heeft hele mooie ogen en een zachte stem. Ook al was ik niet gelovig, ik zit nu iedere zondag ..."
29-03-22
8.8
De PaskamerDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pashokje,
"Die ochtend werd ik goed gehumeurd wakker en stapte uit bed. Liep naar de badkamer en waste en scheerde me en liep toen weer naar de slaapkamer. Ik trok een paar sokken aan, toen een heerlijk roze kanten slipje en mijn broek en overhemd. Een stropdas..."
28-03-22
8.6
De Dikke BakkersvrouwDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Grote Borsten, Klaarkomen, Neuken,
"In ons dorp was een warme bakker. De eigenaar stond altijd in de winkel en kwam nooit in de bakkerij. Natuurlijk had hij dat wel eens geprobeerd, maar werd uiteindelijk weggejaagd door zijn vrouw, die normaal alleen bakte en vond dat haar man er niet..."
27-03-22
8.6
Mijn Complete VernederingDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Al meer dan een jaar ben ik het slaafje van mijn vrouw. Ze had me een keer betrapt met haar body aan en een dildo in mijn kontje. Natuurlijk kon ik dat niet uitleggen en toen dreigde ze ermee alles tegen onze vrienden te vertellen. Ik heb haar gesmee..."
25-03-22
8.3
Marieke Met Opa En OmaDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Oma, Opa,
"Opa hoorde de voordeur opengaan en veerde meteen op, hij was een beetje weg gesukkeld. Middag Opa en Oma kwam er uit de gang uit een jeugdig meisjes mondje. Marieke kwam de kamer in en gaf opa en oma een hartelijke kus. Ze had een shirtje aan met beh..."
24-03-22
8.5
De GootsteenDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het was al laat op de dag toen ik thuis kwam van mijn werk. Toen ik binnen kwam gooide ik meteen mijn pumps uit en liep door naar de keuken. Daar stond nog een flinke berg afwas die ik had opgespaard en ik had me voorgenomen daar vandaag iets aan te ..."
19-03-22
8.5
Mijn Bestelling Uit ChinaDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, China, Dildo,
"Ik zat met een glas wijn op de bank te wachten. Ik was die dag wat eerder naar huis gekomen want er zou nog een pakje bezorgd worden. Ik hoopte maar dat het pakje mee zou vallen want ik had een rot dag achter de rug. De wijn bracht me wel weer in een..."
17-03-22
8.9
De Lieve Lekkere Man Van De FrituurDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik ben Sissi en sinds een paar maanden verhuisd vanuit zuid Limburg naar Amsterdam. Ik had veel geluk en kon via een vriend een flatje vinden en was nu eindelijk wel klaar met de inrichting, voor de eerste keer ging ik nu het nachtleven eens in en he..."
16-03-22
8.4
Mijn ContactadvertentieDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Advertentie, Volle Vrouwen,
"Ik kan het me nog goed herinneren, het was alweer enige jaren geleden. Ik woonde al een tijd alleen en had er schoon genoeg van. Maar ja, stappen deed ik niet en ik was ook geen lid van een vereniging dus iemand ontmoeten was voor mij een groot probl..."
13-03-22
8.4
Ik En Mijn BroerDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Ik sliep al jaren met mijn broer samen op n kamer. Mijn zusjes sliepen ook samen op n kamer en dan natuurlijk nog de kamer van pappa en mamma. Het was meestal een gezellige bende bij ons thuis en ondanks de drukte waren onze vrienden altijd welko..."
11-03-22
8.0
Betrapt In Mijn LuierbroekjeDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Luier,
"Het gebeurde een tijdje terug, ik kan het me nog redelijk goed herinneren. Het was middag en mijn vrouw was op de bank gaan liggen. Dat deed ze iedere middag, ze had een of andere chronische aandoening. Dat betekende dus dat ze iedere middag ging lig..."
09-03-22
8.5
De Pastoor In Ons LevenDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"We zaten met ons vieren in de kamer. Pappa, mamma, Mia mijn zus en Fred, dat ben ik. De stemming was erg grimmig want Mia en ik hadden de boel weer eens op stelten gezet. We waren schreeuwend de trap af gerend en de kamer ingestormd en daarbij hadden..."
08-03-22
8.2
Vaginale EenzaamheidDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Het begon allemaal op mijn werk. Ik werk als secretaresse bij een groot bedrijf en doe dit al een aantal jaar en met veel plezier. Ik woon al tijden alleen en soms is het een genot om naar het werk te gaan, omdat het dan de dagelijkse thuis sleur bre..."
03-03-22
8.7
Wat Een FamilieDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Oma, Opa, Vader, Zus,
"Zoals vaker ging ik vandaag als laatste naar bed. Mijn ouders gingen meestal vroeg naar bed en mijn zus vlak voor me. Ik deed alle lichten uit en liep de trap op. In mijn kamer kleedde ik me helemaal uit en stapte ik in bed. Eerst lag ik nog even met..."
02-03-22
7.5
De SurprisepartyDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik was vandaag al redelijk op tijd wakker, en dat was niet zomaar. Ik nam zelfs niet de tijd om me lekker af te trekken of te neuken met een dildo, nee, vandaag had ik alleen maar oren en ogen voor de straat. Het zou die dag eindelijk gebeuren ik ha..."
28-02-22
7.7
OverspelDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Ik rende door de straten in de hoop dat ik nog op tijd zou komen voor de trein. Ik had zo n haast dat ik Rianne, mijn vrouw, niet eens een kus heb gegeven bij het afscheid. We waren gisteravond veel te laat naar bed gegaan en meestal ging dat goed, m..."
26-02-22
7.0
FamilierelatiesDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Het was een regenachtige dag. Ik had vandaag de eerste dag op mijn werk gehad en was nu in de stromende regen op weg naar huis. Ik werk sinds vandaag in een drogisterij en het was mijn eerste baan, dus best wel spannend. Zeiknat door de regen kwam ik..."
24-02-22
8.1
Als Slavin VerkochtDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin,
"Het was vrijdagavond. Zoals bijna ieder weekend was Freek bij me te gast. Altijd weer feest, een jongensweekend. Het zag er meestal iedere keer hetzelfde uit eerst veel zuipen, vervolgens wat eten laten bezorgen en dan langzaamaan de klerenkast open..."
23-02-22
7.9
De AdvertentieDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Advertentie,
"In de krant kwam ik de volgende advertentie tegen Eenzame man zoekt geil contact met dito man om mee te mailen . Ik had hier wel vaker aan gedacht maar wilde nooit mijn relatie op het spel zetten. Ik was al 25 jaar getrouwd met Sara, en we hadden ..."
20-02-22
7.8
Mijn MeesteresDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Meesteres,
"Zoals bijna iedere avond zat ik weer onderuit met mijn laptop op mijn schoot te bladeren door de grote aantallen pornosites. Nog altijd was ik op zoek naar, ik weet niet, ik zou het herkennen als ik het zou zien. Ik woon al 2 jaar alleen in een klein..."
17-02-22
7.8
Een Lat RelatieDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Sinds een jaar of 2 had ik een LAT relatie met Chantal, een mooi meisje aan de ander kant van het land. We zagen elkaar maar eens in de 3 weken, maar dan wel meteen voor een paar dagen. Dit waren geweldige dagen die voornamelijk bestonden uit eten, o..."
16-02-22
8.2
Lieve VriendenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Het was een dag als alle ander op kantoor. Van 8 tot half 5 zitten achter mijn bureau, lopen naar het kopieer apparaat, en weer terug. O ja, ook nog een half uurtje pauze tussendoor. De enige vreugde die ik die dag nog uit de dag kon putte was het fe..."
15-02-22
8.7
De LingeriewinkelDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Lingerie, Winkel, Zonder Slipje,
"Ik was 18 jaar en was er sinds kort achter gekomen dat ik niet alleen op meisjes viel, maar ook op jongens. Ik fantaseerde erover en zelfs in mijn dromen kwam het steeds weer terug. Ik was op beide vlakken nog onervaren. Dat kwam waarschijnlijk omdat..."
13-02-22
7.9
Verborgen GeheimenDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn naam is Rob. Ik woon al 3 jaar in een leuk appartement in het centrum van een klein dorp en sinds een half jaar woont mijn vriendin Gerda bij me. Gerda is een gezette vrouw en voor een vrouw best wel lang. Ik ben 1.85m en zij is 2 cm langer dan ..."
08-02-22
8.7
Hoe Het Asiel Ook Kan ZijnDoor: Sasja666
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar,
"Ik was met een groep meiden op stap. We waren allemaal net 18 jaar geworden en dat wilde we groot vieren. We trokken hiervoor naar het centrum, waar de wat grotere clubs waren. Bij 1 van die clubs gingen we naar binnen, het was de party time , en le..."
06-02-22
7.5
Trauma Van De Middelbare SchoolDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"Het was t vierde jaar van de middelbare school, en dus gelukkig ook mijn laatste jaar. Ik was 3 jaar lang onophoudelijk gepest. Ik hoef hier niet uit te leggen wat dat met een jochie doet om iedere dag maar weer met angst naar school te gaan. Het wa..."
04-02-22
7.3
Twee Mannen En Een OntdekkingDoor: Sasja666
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Ik zou me graag even willen voorstellen, mijn naam is Wil, ik ben 52 jaar en weduwnaar. Mijn vrouw is 7 jaar geleden overleden en ik mis haar nog steeds. Ik zit nu sinds gisteren in een vakantiehuisje op de Veluwe en probeer hier rust en mogelijk wee..."
02-02-22
9.1
Nieuwe Frisse Kijk Op Het ZiekenhuisDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ziekenhuis,
"Het was een nazomerse dag en ik had besloten die avond een beetje te gaan toeren op mijn Vespa. Helmen deden we bij ons in de buurt niet aan, de veldwachter was allang weg bezuinigd. Ik ben een gezonde jongen van 20 jaar en woon sinds kort op kamers ..."
30-01-22
8.1
Een Avondje Stappen Om Nooit Te VergetenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Het was vrijdagavond, stapavond Al tijden zette Henk en ik op vrijdagavond de bloemetjes buiten. We gingen hier meestal voor naar een vaste kroeg, en zo ook deze vrijdag dus. De stemming zat er al snel in en het eerste potje darts eindigde in een ve..."
29-01-22
9.0
Hoe Ik Een Dierenvriend WerdDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Hoe ik een dierenvriend werd. Het was al enige jaren geleden, maar ik herinner me het nog als de dag van gisteren. Het zou een warme gezellige avond worden. Isa, mijn vrouw zou de hele dag bezig zijn met haar administratie en ik mocht me bez..."
28-01-22
8.2
Een Onverwachte Wending Met Mijn DochterDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter,
"Mijn moeder was beneden al bezig met het ontbijt. Ze had aan een uur of 5 slaap genoeg, en kwam dan meteen haar bed uit. Ik huppelde de trap af in mijn ochtendjas en begroette haar met een kus Heb je lekker geslapen schat , vroeg ze. Heerlijk, zei i..."
27-01-22
8.0
CamerabeveiligingDoor: Sasja666
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Paul, en ik ben 32 jaar. Ik ben vrijgezel en werk, ik moet zeggen met veel plezier, al 12 jaar bij een administratiekantoor in de hoofdstad. Tot vorig jaar had ik de mogelijkheid om mijn werk te combineren met mijn persoonlijke behoefte...."
25-01-22
8.9
Familie Maakt Van Mij Een Sissy HoerDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sissy,
"Dit weekend zou ons maandelijks familie uitje zijn. Mijn 3 broers waren allemaal ouder dan mij en getrouwd. Ik was met mijn 21 jaar de jongste en nog zoekende naar een partner. We huurde iedere maand een huisje bij centerparks en bleven dan van vrijd..."
24-01-22
7.7
Meneer Gele Van De IncassoDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was een ochtend zoals zovelen. Ik was net klaar met stofzuigen en stond al gereed met de afwasfles in mijn hand toen de voordeurbel ging. Snel liep ik naar de deur en toen die open was zag ik een klein mannetje met een hoed op en een map onder zi..."
22-01-22
8.4
Ik Werd De Fantasie Van Mijn VrouwDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was ooit als geintje geboren. We hadden die avond nogal veel gedronken en aan de seksueel getinte opmerkingen leek geen einde te komen. Chantal, mijn vrouw zat tegenover me en we hadden de deuren in de kamer naar buiten open staan. Het was dit ja..."
20-01-22
7.7
Hoe Wij Weer Met Plezier Naar De Kerk GingenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik zat die zondagochtend met mijn zus An in de kamer. We praten over van alles en nog wat en het waren hele open gesprekken. Zo wist ik bijvoorbeeld dat ze al eens seks had gehad met een jongen van school, en zij wist dat ik graag meisjes slipjes en ..."
18-01-22
8.0
Het Spannende Leven Van Een SecretarisDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Transgender,
"Ik zal me even voorstellen, ik ben Bert, 19 jaar en secretaris op het hoofdgebouw van een grote detail onderneming. Hier ondersteun ik dagelijks het werk van meneer Levens, een aardige wat oudere man waar ik het goed mee kan vinden. Ik zit in de 3e m..."
17-01-22
8.8
Een Natte Avond Met JoseDoor: Sasja666
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
"Het was koud gisteren avond. Midden in de winter, wat had je anders verwacht. Ik had de kachel hoog opgestookt en daarbij was het binnen zo warm geworden dat ik bijna al mijn kleren had uitgedaan. Ik zat heerlijk op de bank te genieten met een glas w..."
14-01-22
8.0
De TuinbroekDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Oraal, Zonder Slipje,
"Ik had al een tijdje met spanning naar deze dag uitgekeken. Vandaag zou ik een lingerie setje kopen voor mijn vriendin . Het was mijn vrije dag en na het ontbijt en een uitgebreide douchebeurt begaf ik me naar de slaapkamer, waar mijn lul al helemaa..."
11-01-22
8.6
Onverwachte Parkeer ProblemenDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Het was zover. Mijn vrouw Myra had besloten dat ik die avond als haar meisje mee moest komen. Gezellig, 2 meiden onder elkaar. Na me gewassen en geschoren te hebben liep ik naar de slaapkamer, waar Myra mijn kleren al had klaargelegd. Witte jarretels..."
05-01-22
8.1
De Buurvrouw Die Ik Niet KendeDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Travestie,
"Het was een doordeweekse dag en mijn vrouw was net naar haar werk vertrokken. Ik dronk nog even mijn koffie op en liep naar de slaapkamer, alwaar zij al haar spulletjes bewaarde. Uit de la haalde ik een geile satijnen roze mini slipje en een bijpasse..."
31-12-21
8.0