Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Guniath
Guniath
Ik ben er een tijdje tussenuit geweest, maar ik hoop om in 2024 weer enkele verhalen op de site te zetten. Je mag me altijd een reactie mailen of misschien heb je een vraag of dergelijke! Ik sta ook open om op verzoek te schrijven, dus heb je een tof idee!

Ik heb ondertussen bijna honderd verhalen op de site gepost, al zijn het meestal vervolgdelen. Een kort overzicht vind je hieronder:

Cohen: Een journalist uit New York City, die vastgeroest is in zijn job en daarop besluit om iets helemaal 'out of the box' te doen! (dit verhaal heb ik niet afgemaakt!)

Antje: een Corona - quarantaine gerelateerd verhaal. (dit heb ik eveneens niet afgemaakt!)

Vol Twisten: een verhaal waarbij je Simon volgt in zijn ongelukkige carrière switch naar bordeelhouder. (Afgerond verhaal!)

Mevrouw Reigers: een jonge huisvrouw die hunkert naar verboden seksuele avontuurtjes. (Bestaat momenteel uit twee delen)

Shiloh: een jonge, opstandige meid die soms iets te veel hooi op haar vork neemt. (Afgerond verhaal!)

Eenzame Opa: een kleindochter bezoekt haar grootvader na vele jaren. Via veel omwegen ontrafelt ze het familiegeheim dat door de generaties veel pijn berokkent heeft. (Afgerond verhaal!)

Erika: Een jongedame die in het net belandt van een geheimzinnige organisatie. (Is nog lopende)

De Loft: (Geschreven voor Fais; Afgerond verhaal!)

Interview met ...: Robin is een schrijver voor een online krantje. Nieuwsgierig zoekt hij zijn grenzen op bij het interviewen van mensen die iets te vertellen hebben over een onderwerp rond seksualiteit. Helaas eindigen zijn gesprekken in iets meer dan woorden. (Geschreven voor Robin; Is nog lopende)

Nieuw Amsterdam: Colombe zoekt in 16de eeuws Amerika haar eigen weg. (Is nog lopende)

Avontuurlijke Fotograaf: (Is nog lopende)

Mississippi: (Is nog lopende)


Hoogste Cijfer: Cohen - 11: Een Gezellig Dinertje
Meest Gelezen: Eenzame Opa - 1: Opa Dan
Aantal Verhalen: 118
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 82
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 15
E-Mail Adres: cohenbronx@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Nieuw Amsterdam - 8: SamenloopDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Amerika, Amsterdam, Borsten, Naakt, Natuur, New York, Onderdanig, Slavin, Vernederen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Verhalen b Het was prettig om naast elkaar wakker te worden. Colombe en Agisa lagen nog steeds dicht tegen elkaar aan. Dankzij de warmte van hun naakte lijven hadden ze geen nachtelijke koude gevoeld. Agisa werd eerst wakker. Ze snoof ..."
02-06-24
9.4
Erika - 15: ComplotDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Beffen, Latina, Naakt, Natuur, Neuken, Publiek, Vernederen, Voyeurisme,
" b Vluchten b Door alle commotie had Erika de rode jurk weer losgelaten. Zonder omkijken liep ze naar Oswald, die zijn linkerarm rond haar heen legde. Vlug trok hij haar richting de gang. Dat Erika amper iets van kleren aanhad, leek niet ..."
01-06-24
9.1
Mississippi - 2: OrdenenDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Naakt, Roodharig,
" b Starbucks b Je kan je er over verwonderen hoe in een haast verlaten ruraal gebied je toch een Starbucks vindt. Zo ook in Marion County, Mississippi, waar een lange rij de populariteit van de zaak bevestigde. Brendan kon het wel appreci..."
31-05-24
8.7
Avontuurlijke Fotograaf - 3: Buurvrouw 1Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Beffen, Borsten, Buurvrouw, Fotograaf, Latina, Neuken, Oraal,
" b De grasmaaier b Tussen opdrachten door sleutelde Dave in zijn garage aan een opstelling die hij voor een fotoshoot wilde gebruiken. Stiekem ambieerde hij een meer kunstzinnige carri re. Met de eigen creatie hoopte hij kritische blikken..."
30-05-24
9.1
Nieuw Amsterdam - 7: OndergaanDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Neuken, Onderdanig, Slavin, Vingeren,
" b Gescheiden werelden b De eerste nacht in het langhuis van de wezen was een compleet nieuwe ervaring. De avond verliep al spelend en lachend. Smakkend werkte ze een rijkelijke maaltijd naar binnen en slapen deed ze in een comfortabele s..."
16-04-24
9.5
Erika - 14: AfstudeerfeestDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Borsten, Latina, Neuken, Voyeurisme,
" b Ruis b Een week was voorbijgevlogen, zonder dat Erika ook maar iets nieuws gehoord had van Oswald, haar moeder of de geheimzinnige insider. Of liever gezegd ze had wel iets van hen vernomen, maar niets zinnigs. Ze had naar haar moed..."
14-04-24
9.3
Mississippi - 1: De ErfenisDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika,
" b Het huis b Het zou een zonovergoten dag worden. Het felle ochtendlicht weerkaatste op het vennetje vlak naast het houten huis. Brendan die uit zijn auto stapte, moest even wennen aan het zonlicht. Het was een gigantisch terrein, waar h..."
14-04-24
8.8
Avontuurlijke Fotograaf - 2: De StudenteDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Buitensex, Fotograaf, Neuken, Nudisme, Roodharig, Studenten, Vluggertje,
" b Ingehuurd voor b Dave was ingehuurd om enkele toeristische foto s te nemen van de omgeving van San Antonio Missions National Historical Park . Het stadsbestuur van de Texaanse grootstad was op zoek naar een nieuw imago. Al te vaak w..."
13-04-24
9.2
Nieuw Amsterdam - 6: HugoDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Amerika, Amsterdam, Borsten, Onderdanig, Slavin,
" b Veranderende seizoenen b De warme, droge zomer liep stilaan ten einde. Regenbuien volgde elkaar in snel tempo op, waardoor het hok waar Agisa en Colombe in verbleven onder water liep. Verkleumd van de kou moesten ze, onder het toeziend..."
19-03-24
9.1
Erika - 13: Een Tipje Van De SluierDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Beffen, Borsten, Latina, Oraal, Voyeurisme,
" b De onbekende vrouw b Badend in het zweet werd Erika wakker. Zwaar ademend keek ze verschrikt rond zich, maar algauw had ze door dat ze in haar eigen slaapkamer lag. Ze zette zich recht op het bed, met haar knie n omhooggetrokken. Naas..."
18-03-24
9.2
Nieuw Amsterdam - 5: De LenapeDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Amerika, Amsterdam, Borsten, Natuur, New York, Nudisme, Onderdanig, Pijpen, Slavin, Vingeren,
" b Ge nspecteerd b De val die Colombe op de grond maakte, werd deels opgevangen door de Lenape krijger die haar van de wagen getrokken had. Helaas zag de donkerblonde meid het voertuig, met erop Katrien, verdwijnen. Roepend en gillend pro..."
20-02-24
9.3
Erika - 12: Het RitueelDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Borsten, Eerste Keer, Latina, Neuken, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Publiek, Verlangen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Wonderbaarlijke oplossingen b De drie dagen tussen Erika s laatste afspraak met Oswald en donderdag gleden snel voorbij. Op dinsdag kreeg ze het bericht dat ze haar kluis gauw moest nakijken, iets wat ze onmiddellijk deed. Buiten e..."
19-02-24
9.0
Avontuurlijke Fotograaf - 1: Laatste KlusDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Fotograaf, Fotoshoot, Neuken, Zwanger,
"Snoeiharde muziek loeide uit de autoradio. Dave zong uit volle borst mee met de populaire Tejano muziek, een mengeling tussen country en volkse Mexicaanse muziek. Een fris windje waaide ondertussen doorheen de opengeschoven ramen. Het altijd warme we..."
19-02-24
8.7
Nieuw Amsterdam - 4: TwijfelsDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bordeel, Borsten, New York, Publiek, Topless,
" b Een liederlijk voorstel b De dag na haar aankomst in de taverne viel Colombe in de ene na de andere verbazing. Om te beginnen was letterlijk iedereen lief en vriendelijk tegen haar. Ook de eigenaar, Maarten, leek een oprech..."
13-02-24
9.1
Erika - 11: Op Een Voetstuk GeplaatstDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Borsten, Buitensex, Latina, Nudisme, Pijpen, Vingeren,
" b Opbouwende spanning b Erika leefde met een tamelijk ongemakkelijk gevoel naar haar ontmaagding toe. Ze had de dag net niet op een kalender genoteerd, maar ze was er haast elk moment in haar hoofd wel mee bezig. Oswald, daar..."
12-02-24
9.2
Interview Met... - 3: Hitsige CollegaDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Bare, Collega, Condoom, Dominantie, Hotel, Pijpen,
"Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Robin, een drie ndertigjarige man. Ongeveer n meter achtenzeventig groot en vijfenzeventig kilogram zwaar. Ik heb halflang donkerbruin haar en draag een bril. Sinds kort schrijf ik voor een lokale w..."
11-02-24
8.6
Eenzame Opa - 24: Afscheid (slot)Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Buitensex, Dochter, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Pijpen, Vader, Zus,
" b Moeilijk, maar niet onmogelijk b Afscheid nemen is nooit makkelijk en zeker niet wanneer je je aan mensen gehecht hebt. Toch ging het niet anders, Mackenzie moest ook verder met haar leven en de heerlijke zomer kon niet eeuwig duren. ..."
06-02-24
9.2
Nieuw Amsterdam - 3: Ontsnapt!Door: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Bad, Borsten, New York, Onderdanig, Vernederen,
" b Gestraft b Hijgend en brullend stormde de dominee de trap op richting de zolderkamer. Eigenlijk was Colombe beter buiten gebleven. Ze had terug naar Katrien kunnen gaan, die had haar wel verstopt. Of ze had een andere schuilplek kunnen..."
10-01-24
8.8
Erika - 10: StormDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Eerste Keer, Latina, Neuken, Pijpen,
" b Afgesloten b Het was niet vreemd voor deze tijd van het jaar en toch was het altijd bang afwachten wat zo n grote storm zou brengen. In het diepe binnenland, waar de staat Nieuw Mexico ook lag, was het niet zozeer de regen die mense..."
08-01-24
9.3
Eenzame Opa - 23: Feest!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dochter, Eerste Keer, Kleindochter, Neuken, Opa, Pijpen, Vader, Vluggertje,
" b Een begin b Alle hoofdrolspelers hadden zich verzameld op de boerderij. Opa Dan had de barbecue volgeladen met vlees en bakte er op los. Ietwat nerveus wandelde hij van de grill naar de eettafel, waar zijn zoon zich naast Mackenzi..."
07-01-24
9.2
Nieuw Amsterdam - 2: Een Nieuw ThuisDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Neuken, New York, Onderdanig, Publiek, Vernederen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Aankomst b Op het bovendek werd het een drukte van jewelste. Elk bemanningslid keek reikhalzend toe hoe ze de baai binnenvoeren. Hun enthousiast geroep en gejoel drong door tot het donkere middendek waar de twaalf jongedames in opgeslo..."
04-01-24
8.9
Erika - 9: AmazoneDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Amazone, Beffen, Latina, Natuur, Publiek, Strippen, Voyeurisme,
" b Gele jurk b Al op zondagochtend ontving Erika een nieuw bericht op de gekregen Smartphone. i Kom over twee uurtjes naar het jaagpad. Zeg maar tegen je grootouders dat je een tijdje weg bent. i Erika overlas he..."
04-01-24
8.9
Eenzame Opa - 22: VerstandhoudingDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Dochter, Neuken, Pijpen, Publiek, Vader,
" i Noot van de schrijver Ik wil na een reactie in het vorige deel even duidelijk zeggen dat deze reeks na dit stuk nog twee andere delen zal tellen, waarna het ook ten einde loopt. Ik zou zo toch graag iets willen afronden, zoals ik het oorspronkel..."
03-01-24
8.7
Nieuw Amsterdam - 1: De OvertochtDoor: Guniath
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, New York, Onderdanig, Publiek, Vernederen, Vingeren,
" b Armoede b Colombe huilde toen ze afscheid moest nemen van haar broertjes. De donkerblonde meid knuffelde hen nog een laatste keer stevig. Waarschijnlijk zou ze hen nooit meer zien, want samen met een hoop andere meiden vertrok ze naar ..."
08-08-23
8.7
Eenzame Opa - 21: Emma’s BesluitDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Boerderij, Neuken, Nicht, Opa, Pijpen, Vader, Vingeren, Zus,
" b Twijfel b Het bezoek met haar moeder aan Isla was fijn geweest. Veel onbeantwoorde vragen waren beantwoord en door vrij met elkaar te spreken, was het onderling vertrouwen gesterkt. Emma had het gevoel dat haar moeder en zus beide kla..."
07-08-23
9.3
Erika - 8: OswaldDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Onderdanig, Strippen, Vingeren,
" b Een eerste naam b Pas zaterdag, na het avondeten, kreeg Erika een nieuw bericht. i Zorg dat je morgen om 14.00 uur op het einde van het jaagpad bent. Daar wacht Oswald je op. i Het jaagpad was een zanderige weg..."
06-08-23
8.9
Erika - 7: SussistanakoDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Mysterie, Nudisme, Onderdanig, Voyeurisme,
" b Ansichtkaarten b Kiezen kan leuk zijn, ten minste als je weet wat de gevolgen gaan zijn. En daar wrong het schoentje voor Erika, ze had geen flauw benul van wat zou komen. Als ze het geld niet zou ophalen dan eindigde het, maar kon ze ..."
26-07-23
9.0
Eenzame Opa - 20: Vader En DochtermomentjeDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Dochter, Neuken, Opa, Pijpen, Vader, Vingeren,
" b Afspraakje in de natuur b De vijf dagen tot het gezamenlijke familiemoment gingen tergend langzaam voorbij. Mackenzie had natuurlijk ingestemd met het voorgestelde plan, maar voelde onmiddellijk de behoefte om haar vader al vlug..."
26-07-23
8.8
Interview Met... - 2: Het HomokoppelDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, Pijpen, Trio,
"Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Robin, een drie ndertigjarige man. Ongeveer n meter achtenzeventig groot en vijfenzeventig kilogram zwaar. Ik heb halflang donkerbruin haar en draag een bril. Sinds kort schrijf ik voor een lokale w..."
26-07-23
9.1
Eenzame Opa - 19: BezinningDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Oudere Mannen, Zus,
" b Stoom afblazen b Een koude rilling liep over Mackenzies ruggenwervel terwijl ze het pyjamashirt uittrok. Warm, stomend water denderde ondertussen uit de kraan en vulde het bad. Het was zeker niet koud en toch had de meid een onbehagel..."
03-07-23
9.1
Interview Met... - 1: Limburgse NudistDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Anaal, Neuken, Nudisme, Oudere Mannen, Pijpen,
"Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Robin, een drie ndertigjarige man. Ongeveer n meter achtenzeventig groot en vijfenzeventig kilogram zwaar. Ik heb halflang donkerbruin haar en draag een bril. Sinds kort schrijf ik voor een lokale w..."
27-06-23
8.7
Vol Twisten - 36: Oudjaar: Een Einde (slot)Door: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Politie, Prostitutie, Rollenspel, Vernederen,
" i Verteld door Simon i b Sollicitatie b De drukte die ze de voorbije weken beleefd hadden, was moordend geweest, en toch had het ook een positieve keerzijde. De drie meiden hadden zich te pletter gewerkt, vooral Chaya en K..."
27-06-23
8.3
Erika - 6: Ra Ra Ra … Wie Ben Ik?Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Nudisme, Onderdanig, Publiek, Voyeurisme,
" b Een persoonlijke ontmoeting b Eindelijk had Erika nog eens een goede nacht. Uitgerust werd ze op zondag wakker, waarbij ze in haar hoofd het mysterieuze gedoe waarin ze beland was relativeerde. Spanning en opwinding wisselden elkaar a..."
27-06-23
9.0
Vol Twisten - 35: Stilzwijgend VerraadDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Borsten, Buttplug, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie, Sexspeeltjes, Sextoys, Vernederen,
" i Shiloh Is de vijfentwintigjarige dochter van een zakenpartner van Lester. Ze heeft een mooi figuur en ze is erg lenig. Ze heeft een volle B cup als borstmaat. Haar lange lichtblonde haren draagt ze het liefst los of in een Franse vlecht. Ze hee..."
19-03-23
7.8
Erika - 5: GeschorenDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Borsten, Geschoren, Latina, Naakt, Vingeren, Voyeurisme,
" b Een moeilijk afscheid b Verontrust staarde Erika naar haar Smartphone, ze zat nog steeds helemaal naakt op het bed. De vorige opdracht had simpel geleken, namelijk wat naaktfoto s doorsturen. Nu gingen ze, de geheimzinnige voyeurs, ee..."
25-02-23
8.8
Vol Twisten - 34: Een Zorgeloos FeestjeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Borsten, Dildo, Eerste Keer, Groepsex, Hoer, Neuken, New York, Oraal, Pijpen, Prostitutie, Sexspeeltjes, Sextoys, Vader, Vingeren, Voyeurisme, Zus,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang, licht..."
22-02-23
8.7
Eenzame Opa - 18: Voor Elk Probleem Een Ande...Door: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Borsten, Broer, Hotel, Kleindochter, Neuken, Opa, Oraal, Oudere Mannen, Voyeurisme, Zus,
" b Broer en zus b Sam had moeilijk de slaap kunnen vatten. Hij had s avonds niets meer van Mackenzie of Emma gehoord en omdat hij zelf even rust wilde hebben, had hij hen zelf ook niet gecontacteerd. Dus was het pas s morgens vroeg wann..."
19-02-23
9.2
Vol Twisten - 33: OpgepaktDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Gevangenis, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie, Rape, Verkracht, Vernederen, Vingeren,
" b WAARSCHUWING Volgend verhaal is wat extremer, dit in de context van de verhalenreeks. Heb je echter geen behoefte aan dergelijke beschrijving, sla dit verhaal dan gewoon over. b i Rachelle Is een negentienjarige biraciale meid. Ze ..."
13-02-23
8.6
Eenzame Opa - 17: ConfrontatieDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Besneden, Boerderij, Borsten, Douche, Hotel, Neuken, Opa, Tante, Vader, Verleiden, Zussen,
" b Stilte voor de storm b Voor het eerst waren alle nakomelingen van opa Dan onderweg naar dezelfde plaats, namelijk de voorouderlijke boerderij. Mackenzie en haar vader waren niet meer veraf. Emma lag nog steeds in haar grootvaders bed, ..."
09-02-23
9.3
Eenzame Opa - 16: Papa’s VerhaalDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Auto, Boerderij, Opa, Publiek, Vader, Verleiden, Vingeren, Zussen,
" b Ontvoering b In alle vroegte reed een stadsauto op het erf van opa Dans boerderij. De hybride Toyota verraadde dat de bestuurder een consci ntieuze stedeling was, die niet vaak naar de bergen in het verre noorden trok. Binnenin de auto..."
23-01-23
9.0
Erika - 4: Helemaal Naakt!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Naakt, Vernederen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Gewekt b Erika werd zaterdagochtend in alle vroegte gewekt door het vibrerend geluid van haar Smartphone. In een normaal weekend had ze er gewoon doorgeslapen, maar ze had een onrustige nacht achter de rug. Verschillende malen was ze ..."
16-01-23
8.9
Vol Twisten - 32: Deal!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 60 Plus, Beffen, Hoer, Leraar, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie,
" i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ze regelmatig in een paardenstaart of vlecht draagt. Ze is n meter achtenzestig groot, heeft groene ogen, een mooi figuur en als buste een C cu..."
05-01-23
8.9
Vol Twisten - 31: Zaken ...Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Hoer, Lingerie, Neuken, New York, Prostitutie,
" i Rachelle Is een negentienjarige biraciale meid. Ze heeft een lichtbruine huid, hazelbruine ogen en donker zwart haar dat ze meestal in een strakke dot houdt. Ze is n meter vierenzeventig groot en heeft een mooi lijf. Ze komt verlegen over, maar..."
04-01-23
8.8
Eenzame Opa - 15: Afspraken!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Beffen, Boerderij, Dildo, Lesbienne, Neuken, Nicht, Opa, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon,
" b Wroeging b Opa Dan slikte het stuk roerei met spek naar binnen. In zijn hoofd speelde zich hetzelfde scenario voor de zoveelste keer af, terwijl de zenuwen door zijn lijf gierden. Het was moeilijk in te schatten wat de gevolgen zouden..."
01-01-23
8.7
De Loft - 3: Een Verleiding Te GrootDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hindoestaans, Neuken, Schoondochter, Stiefvader,
" b Afhaalmaal b i Zal ik anders wat bestellen i Fais nam een Smartphone uit zijn broekzak. Hij keek verwachtingsvol naar Manisha en Kiran, zijn stiefvader. De oude man hief twijfelend zijn schouders omhoog, terwijl hij Man..."
25-12-22
9.0
Eenzame Opa - 14: WachtendDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Borsten, Klaarkomen, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Uitdagen, Voyeurisme,
" b Gestoord b Erg veel tijd om iets te noteren kreeg ze niet. Tien minuten nadat opa Dan vertrokken was, hoorde ze in de schuur geluid. Ze kroop naar de rand van de zoldering en zag Gomez met een jonge gast iets versleuren. Mackenzie obse..."
23-12-22
9.0
De Loft - 2: De Appel Valt Niet Ver Van De B...Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Douche, Hindoestaans, Milf, Naakt, Schoondochter, Stiefvader, Striptease, Voyeurisme,
" b Een nieuwe luster b Een week was voorbijgegaan, maar door de alledaagse drukte was van het plan nog weinig in huis gekomen. Manisha was nog niet de juiste man tegen het lijf gelopen. Trouwens nu ze zo ver was, vroeg ze zich af hoe ze i..."
19-12-22
8.8
Erika - 3: FoutloosDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Naakt, Natuur, Striptease, Voyeurisme,
" b Beloning b Met een bonzend hart, opende Erika postbus. Er lagen inderdaad enkel twintig dollar briefjes in. Snel telde ze honderdtwintig dollar. Ze sloot de bus weer. Op n briefje na propte ze de rest in het tasje dat ze bij zich had..."
13-12-22
8.7
De Loft - 1: InwijdingDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Cuckold, Cuckolding, Hindoestaans, Inwijding, Missionaris, Neuken, Onderdanig, Striptease,
" i Alles nieuw, h . i Mompelde Fais Hij keek met zijn bruine ogen door de gerenoveerde ruimte. De aannemer had het netjes afgewerkt en tevreden streelde hij met zijn vingertoppen over het houten blad van het kookeiland. i In..."
12-12-22
8.4
Eenzame Opa - 13: Opgewonden VeulenDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Dildo, Kleindochter, Opa, Pijpen, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vibrator, Zweep,
" b Een voornemen b Opa Dan kon de slaap niet vatten. Een hele nacht bleef hij wakker liggen. Piekerend worstelde hij met zijn emoties en de vele gedachten die in hem opkwamen. De ene moment vond hij dat hij er een boeltje van gemaakt had,..."
24-11-22
9.1
Vol Twisten - 30: HalloweenDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Halloween, Hoer, Neuken, New York, Prostitutie, Vernederen,
" i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ze regelmatig in een paardenstaart of vlecht draagt. Ze is n meter achtenzestig groot, heeft groene ogen, een mooi figuur en als buste een C cu..."
21-11-22
8.5
Erika - 2: FrustratieDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Chantage, Latina, Voyeurisme,
" b Niets aan de hand b Gefrustreerd had Erika de dorre heuvel afgekamd om nog sporen te vinden van de gluurder, maar ze vond niets meer. Toen ze s avonds in haar bed lag, probeerde ze zich de figuur te herinneren. De ene keer leek ze ze..."
13-11-22
8.7
Eenzame Opa - 12: BetraptDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Neuken, Opa, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Zweep,
" b De video b Het was zondag, dus was opa Dan naar de kerk. Mackenzie had zich eronderuit weten te praten door te vertellen dat ze zich niet zo lekker voelde. Hij was vroeg vertrokken, wat gespannen had ze de voordeur toe horen gaan. Om ze..."
10-11-22
8.8
Vol Twisten - 29: Uitstapje Met ShilohDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Buitensex, Dieren, Hoer, Neuken, New York, Paarden, Paardenmeisjes, Pijpen, Prostitutie, Vingeren,
" i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ze regelmatig in een paardenstaart of vlecht draagt. Ze is n meter achtenzestig groot, heeft groene ogen, een mooi figuur en als buste een C cu..."
07-11-22
8.4
Eenzame Opa - 11: SpionnenwerkDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Auto, Nicht, Opa, Publiek, Vingeren,
" b Samenzwering b De rit van Isla s huis naar de boerderij zou weer een vol uur duren. Omdat de meiden best wel moe waren, verliep het eerste deel van de rit zonder dat ze iets tegen elkaar zeiden. Emma had een cd opgezet, de rustige muzi..."
06-11-22
8.8
Erika - 1: EenzaamDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Buitensex, Latina, Nudisme, Strippen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Buitenlucht b Een felle windstoot blies zand de lucht in. Erika hield haar hand voor haar gezicht om haar ogen te beschermen tegen de fijne korrels. De wind ging weer liggen en een klein laagje stoffige aarde bleef op haar kleren en li..."
05-11-22
8.7
Eenzame Opa - 10: Warme MelkDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Mysterie, Nicht, Opa, Oraal,
" b Veel theorie n b Mackenzie was best wel een pientere meid. Ze begon de verschillende puzzelstukken die ze had met elkaar te verbinden. Opa Dan, oma en haar jonge vader hadden een incestueuze relatie gehad. Hoeveel incest er aan te pas..."
01-11-22
9.0
Vol Twisten - 28: Zondig Gedrag!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Borsten, Dildo, Dominantie, Hoer, Moslima, New York, Onderdanig, Prostitutie, Sexspeeltjes, Sextoys, Straf, Vernederen,
" i Muna Is de twintigjarige verloofde van Marwan. Ze heeft een getaande huid en pikzwart haar. Ze is n meter achtenzeventig groot en heeft een eerder mollig figuur. Als karakter is ze nogal dominant. i i Kaylee Is de oudste dochter 2..."
31-10-22
8.6
Eenzame Opa - 9: GomezDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Buitensex, Jong En Oud, Kleindochter, Neuken, Nudisme, Opa, Vader,
" b Paps b i Dag paps, alles goed i Mackenzie had een tijdje bewust geen contact met haar vader opgezocht. Was dat namelijk niet waarom ze nu ook bij haar grootvader zat, omdat ze hem even niet wilde zien. De paar telefoonge..."
29-10-22
9.1
Vol Twisten - 27: Muna’s PleziertjeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Dildo, Dominantie, Hoer, Hoofddoek, Moslima, New York, Prostitutie, Strippen,
" i Muna Is de twintigjarige verloofde van Marwan. Ze heeft een getaande huid en pikzwart haar. Ze is n meter achtenzeventig groot en heeft een eerder mollig figuur. Als karakter is ze nogal dominant. i i Kaylee Is de oudste dochter 2..."
27-10-22
8.7
Eenzame Opa - 8: Foto Vol Herinneringen …Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Boerderij, Buttplug, Dildo, Jong En Oud, Kleindochter, Neuken, Onderdanig, Opa, Sexspeeltjes, Sextoys, Zweep,
" b T nieuwsgierig b Het bezoek van Emma had een hele hoop emoties bij Mackenzie losgemaakt. De twijfel en schroom die in haar hoofd nog gespookt had na de intimiteiten met opa waren nu helemaal verdwenen. Het taboe concept rond familiale..."
13-09-22
9.0
Eenzame Opa - 7: NoodgevalDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bad, Beffen, Boerderij, Knuffelen, Neuken, Nicht, Sexspeeltjes, Sextoys, Stiekem, Strapon, Vingeren,
" s Nachts werd opa Dan opgebeld door zijn dochter, er was iets gebeurd. In alle haast maakte hij zich klaar. Mackenzie die van al het kabaal wakker werd, wandelde naar de living. Verbaasd vroeg ze aan haar grootvader i Wat is er Wat ga ..."
31-08-22
9.1
Vol Twisten - 26: FamiliebezoekDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Dochter, Drank, Met Familie, Natuur, Neuken, New York, Pijpen, Plas, Plassen, Strand, Vader, Vernederen,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang..."
31-08-22
8.7
Eenzame Opa - 6: Open En BlootDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Borsten, Kleindochter, Neuken, Opa, Pijpen, Vingeren,
"Eindelijk regende het buiten. Na een lange periode van droogte leek het of de hemelsluizen waren opengebroken. Opa Dan kon buiten niets doen. Hij had alleen de dieren s ochtends vroeg gevoederd, maar nu zat hij verplicht binnen. Mackenzie ..."
26-08-22
8.1
Vol Twisten - 25: Een Avondje Met TweeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis, Anaal, Beffen, Douche, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Plas, Plassen, Prostitutie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
26-08-22
8.9
Eenzame Opa - 5: Een VerlangenDoor: Guniath
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Kleindochter, Neuken, Opa, Verlangen,
"De relatie tussen Mackenzie en haar grootvader was moeilijk in woorden te vatten. Voor buitenstaanders leek het een normale familierelatie te zijn. Ook de meid leek het niet helemaal te begrijpen. Het ene moment was opa Dan erg zwijgzaam en teruggetr..."
18-08-22
9.2
Eenzame Opa - 4: BergwandelingDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Jong En Oud, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Pijpen, Vingeren, Wandelen,
"Opa Dan maakte de meid op zondag vroeg wakker. Met kleine oogjes keek ze verbaasd naar haar grootvader. Hij was helemaal opgekleed. Vriendelijk glimlachend zei hij I Er liggen beneden enkele pannenkoeken op je te wachten. Over een half uu..."
11-08-22
9.0
Eenzame Opa - 3: EmmaDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Jong En Oud, Kleindochter, Nicht, Opa, Oudere Mannen, Voyeurisme,
"Mackenzie werd gewekt door een vrolijke vrouwenstem. Ze opende haar ogen en zag haar nicht, Emma. Onmiddellijk vlogen beide dames elkaar in de armen. Het was bijzonder lang geleden dat ze elkaar gezien hadden. Emma was ook achttien jaar oud..."
07-08-22
8.9
Eenzame Opa - 2: Wat NieuwsgierigDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Badkamer, Jong En Oud, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Vingeren, Voyeurisme,
"Het was erg warm te warm. De felle zonnestralen maakten het leven buiten erg onaangenaam. Zelfs binnen, in de schaduw, was het niet erg leuk. Mackenzie probeerde haar opa te helpen op de boerderij, maar toen die het voor bekeken hield, stopte ook z..."
03-08-22
8.8
Vol Twisten - 24: Het Dilemma Van MunaDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bischierig, Borsten, Fantaseren, Gehoorzaam, Hoofddoek, Maagd, Mollig, Moslima, New York, Voyeurisme,
" i Marwan Hij is vierentwintig jaar en hij is gespierd gebouwd en n meter 88 groot. i i Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang, lichtbruin sluik haar, blauwe ogen en mooie..."
03-08-22
9.3
Eenzame Opa - 1: Opa DanDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Voyeurisme,
"Mackenzie knuffelde haar opa. Ze had hem al lang niet meer gezien. Zo lang zelfs dat ze hem nauwelijks herkend had. De grote, rijzige zestiger woonde in de buurt van Big Creek, in Fresno County in Californi . Daar had hij een boerderij. Mac..."
01-08-22
8.1
Shiloh - 3: WraakDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Coach, Sport, Striptease, Vernederen, Wraak,
" b Jake b Het schooljaar was zo goed als gedaan. Het enige dat er nu nog restte voor de laatstejaars waren de inschrijvingen voor universiteiten en colleges. Wie dat kon, had een beurs veiliggesteld. Niet dat de meeste dat nodig hadden op..."
17-07-22
8.9
Vol Twisten - 23: Voorliefde Voor Het Exotis...Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, New York, Prostitutie, Vingeren,
" i Rachelle Is een negentienjarige biraciale meid. Ze heeft een lichtbruine huid, hazelbruine ogen en donker zwart haar dat ze meestal in een strakke dot houdt. Ze is n meter vierenzeventig groot en heeft een mooi lijf. Ze komt verlegen over, maar..."
05-05-22
9.0
Vol Twisten - 22: Voor Veel Beschikbaar!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Hoer, New York, Prostitutie, Sexspeeltjes, Sextoys, Tepel, Tepels,
" i Shiloh Is de vijfentwintigjarige dochter van een zakenpartner van Lester. Ze heeft een mooi figuur en ze is erg lenig. Ze heeft een volle B cup als borstmaat. Haar lange lichtblonde haren draagt ze het liefst los of in een Franse vlecht. Ze hee..."
28-04-22
9.0
Vol Twisten - 21: Vreemde Lieve JongenDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie,
" i Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang, lichtbruin sluik haar, blauwe ogen en mooie rondingen. Als buste heeft ze een D cup. Van karakter is ze eerder volgzaam. Van karakter is ze ee..."
21-04-22
9.1
Vol Twisten - 20: Plaats Voor Vier?Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, New York, Prostitutie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Shiloh Is de vijfentwintigjarige dochter van een zakenpartner van Lester. Ze heeft een mooi figuur en..."
17-04-22
8.6
Shiloh - 2: VerjaardagscadeautjeDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Coach, Eerste Keer, Sport, Vernederen, Vreemdgaan,
" b Vlotte samenwerking b In april was het eindelijk zover. De eerste drie matchen hadden ze vlot gewonnen en de vierde nipt verloren. De sfeer in het team zat prima en als bij wonder hield coach Johnsson zich aan de afgesproken deal. Hij w..."
16-04-22
8.9
Shiloh - 1: Voor Wat Hoort Wat ...Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Coach, Pijpen, School, Sport, Vernederen,
" b Voor wat hoort wat b b Het probleem b i Roep me niet zo na i Shiloh zuchtte, het leek een haast onmogelijke opdracht om dit team om te vormen tot een goedlopende machine. Kwaad keek ze naar de twee meiden d..."
19-03-22
8.8
Vol Twisten - 19: Chaya’s HerinneringDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Groepsex, Hoer, Indisch, New York, Prostitutie,
" i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ze regelmatig in een paardenstaart of vlecht draagt. Ze is n meter achtenzestig groot, heeft groene ogen, een mooi figuur en als buste een C cu..."
13-03-22
8.8
Vol Twisten - 18: Er Kan Maar één Iemand D...Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baas, Hoer, New York, Prostitutie, Spanking,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ze..."
09-03-22
9.0
Vol Twisten - 17: Coming Of Age: KayleeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, New York, Oudere Vrouwen, Zwembad,
" i Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang, lichtbruin sluik haar, blauwe ogen en mooie rondingen. Als buste heeft ze een D cup. Van karakter is ze eerder volgzaam. Van karakter is ze ee..."
06-03-22
8.8
Vol Twisten - 16: Coming Of Age: MarwanDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Coming Of Age, Eerste Keer, Latina, New York,
" i Marwan Een jongeman die geboren en getogen is in Bay Ridge. Hij komt uit traditioneel gezin van Libanees Amerikanen. Hij is vierentwintig jaar in het begin van het verhaal en studeert aan een Community College in New York City. Van zodra hij ..."
09-01-22
9.3
Vol Twisten - 15: Coming Of Age: RachelleDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Met Familie, Neef, New York,
" i Rachelle Is een negentienjarige biraciale meid. Ze heeft een lichtbruine huid, hazelbruine ogen en donker zwart haar dat ze meestal in een strakke dot houdt. Ze is n meter vierenzeventig groot en heeft een mooi lijf. Ze komt verlegen over, maar..."
08-01-22
8.5
Vol Twisten - 14: Coming Of Age: SimonDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Neuken, New York, Oudere Vrouwen, Voyeurisme,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Verteld door Simon i b Coming of age Simon b Het was een bijzonder zwaar on..."
06-01-22
9.6
Vol Twisten - 13: Een Druk SeizoenDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
05-01-22
9.5
Mevrouw Reigers - 2: RadioverhaalDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Cafe, Neuken, Pijpen,
"Weken gingen voorbij. Elke dag dacht Liesje nog terug aan haar avontuur met Karel. Soms overheerste een gelukzalig gevoel en wenste ze dat hij weer voor de deur zou staan. Op andere momenten voelde ze zich schuldig. Om van haar schuldgevoel..."
04-01-22
9.0
Mevrouw Reigers - 1: Een Schone KansDoor: Guniath
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"Mevrouw Reigers was een mooie vrouw van net dertig. Ze had donkerblond haar dat ze steevast in een dotje droeg. Ondanks dat ze al twee kinderen gekregen had, was haar lijf dik in orde. Ze had een mooie C cup die, ondanks ze lange tijd borstvoeding ..."
14-11-21
9.0
Vol Twisten - 12: Verlost Van Een ZondeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, New York,
" i Verteld door Amir i Tijdens een dienst op de tweede zondag van juni verscheen plots een onbekende man. Het was een grote, kalende vijftiger die een hoop vragen had over zonden. Vriendelijk had ik hem verteld dat hij me na de ..."
14-11-21
8.6
Vol Twisten - 11: TwijfelDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Hoer, Met Familie, New York, Prostitutie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang..."
12-11-21
8.7
Vol Twisten - 10: Een Onverwachte Sollicitat...Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Groepsex, Hoer, Lesbienne, Met Familie, New York, Pijpen, Prostitutie, Sollicitatie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
09-11-21
9.4
Vol Twisten - 9: Op UitstapDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Hoer, New York, Pijpen, Prostitutie, Strand, Vluggertje,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
07-11-21
8.8
Vol Twisten - 8: Slecht In Boekhouden …Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, New York, Pijpen, Vernederen, Vingeren,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
17-07-21
8.9
Vol Twisten - 7: De DrilsergeantDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Militair, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
15-07-21
8.9
Vol Twisten - 6: Extra Hulp Gezocht!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Neuken, New York, Prostitutie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
12-07-21
9.1
Vol Twisten - 5: Wat Ze Nu Echt Lekker Vindt...Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Natuur, Neuken, New York, Voyeurisme,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
09-07-21
9.5
Vol Twisten - 4: Een Voorspoedige StartDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Neuken, New York, Pijpen,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
06-07-21
9.0
Vol Twisten - 3: Alles GeïnstalleerdDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, New York, Vingeren,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
04-07-21
9.0
Vol Twisten - 2: BetraptDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, New York, Pijpen,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
01-07-21
8.9
Vol Twisten - 1Door: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: New York, Pijpen, Studenten, Voyeurisme,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ..."
29-06-21
8.8
Het ToevluchtsoordDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurmeisje, Pijpen, Vingeren,
"Ik vermoedde vergeten te zijn door Antje. Ik had haar sinds de warme oktoberdag niet meer gehoord. Gezien had ik haar nog een aantal keren door het raam. Ongetwijfeld was ik een gedane zaak voor de negentienjarige meid. En daar had ik het d..."
06-02-21
9.1
AntjeDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Ondeugend,
"Het was een te warme dag om iets te doen. Helaas moest ik wel volop aan de bak. Ik moest een reclame ontwerp binnenbrengen voor een cli nt. Het was een kleine opdracht en ik had het de afgelopen weken wat uitgesteld. Nu, moest ik er echt wel aan..."
04-02-21
8.8
Cohen - 17: Een Late UitnodigingDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: New York, Plas, Plassen,
"Het was weeral dinsdag. Ik stond op met een stevige kater. Met weinig zin, begon ik in de loop van de middag te schrijven. Het wilde niet lukken en bij elke prikkel om me heen verloor ik mijn concentratie. Net zo ook bij het horen van iets dat in de ..."
18-10-20
9.0
Cohen - 16: The Irish WayDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, New York, Pijpen, Roodharig,
"De festiviteiten rond Joods nieuwjaar duren wel enkele dagen. Ik had het met n dag al wel gehad. Ruth stuurde me nog wel enkele berichten, maar ik negeerde haar wat. Ook al was het een heel leuke belevenis geweest, het was tijd voor iets anders. ..."
11-10-20
9.5
Cohen - 15: NieuwjaarDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, New York,
"Pas op zaterdag voelde ik me wat menselijk. Ik begon stilaan wat plannen in mijn hoofd te maken over waar en hoe ik mijn volgende slag zou slaan. Het was echter n van mijn zussen die roet in het eten leek te gooien. Ze belde me s middags ..."
05-10-20
9.4
Cohen - 14: ‘in Da Hood’Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: New York, Pijpen, Voyeurisme,
"Nog helemaal nagenietend werd dinsdag een dag van alles kan en niets moet. En met weemoed dacht ik s avonds terug aan Stella. Om me wat op te beuren las ik nog door de lezersbrieven die per mail aan mij waren doorgestuurd. De meeste waren h..."
01-10-20
9.5
Cohen - 13: Een Bezoek In De Vroege UurtjesDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: New York,
"Het plan was simpel. We zouden haar om drie uur deze nacht wekken. Haar kamer was ver genoeg verwijderd van de slaapkamer waar de moeder sliep. Daarenboven nam die toch slaappillen. Hopelijk reageerde Stella natuurlijk positief op het gezels..."
30-09-20
9.3
Cohen - 12: Ten Huize AncelottiDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was alweer dinsdag. Het duurde wel even voor ik wakker was. Ik was laat thuis gekomen en was niet onmiddellijk gaan slapen. Tegen een uur of twee s middags stond ik dan maar op. Een anderhalf uurtje later liep ik langs de krantenredactie voor ee..."
29-09-20
9.3
Cohen - 11: Een Gezellig DinertjeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zondag nam ik opnieuw een verdiende rustdag. Ik vulde mijn column wel aan en stuurde de teksten door naar de redactie. In de late namiddag sprak ik met een vriend af. Ik deelde mijn zorgen en leed. Vooral de ervaring van de dag ervoor had me wat zorg..."
28-09-20
9.6
Cohen - 10: Op Jacht Naar Aziaten!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aziatisch, Hoer, New York, Pijpen, Prostitutie,
"Het was weer zaterdag. In een heel lange mail van de redactie kreeg ik een hoop commentaren van lezers te zien. De meerderheid was zeer positief. En veelal hadden ze tips. Zaken die ze wilde dat ik zou bezoeken of beschrijven. Enkele bevatten zelfs a..."
27-09-20
8.9
Cohen - 9: Op Zoek In De Boekenkast, 2Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We lieten elkaar na een tijde weer los. Ik stond op en trok mijn broek weer op. Kya deed haar rokje aan en wilde ook haar blouse aantrekken. Ik nam het kledingstuk af en zei plagend tegen haar Zonder ben je leuker. Ze grijnsde en..."
25-09-20
9.5
Cohen - 8: Op Zoek In De Boekenkast, 1Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: New York, Pijpen,
"Een paar huizen verder, in een grotere woning als de mijne, woont een bevriende prof. Het is hij die mij er van wist te overtuigen om aan journalistiek te doen. Als historicus bepleitte hij het belang van de vrije pers. Waar die rondwaart is er vrede..."
24-09-20
9.4
Cohen - 7: A Thursday TrioDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, New York, Trio,
"Het was woensdag echt wel niks doen. Met alle respect voor de vele prostituees en escortes die dagelijks moesten werken om hun geld te verdienen. Ook al deed ik het meer voor de sport dan iets anders, voelde ik me helemaal uitgeput. Op dond..."
23-09-20
9.1
Cohen - 6: Waar Begint Het Feest …Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Feest, New York,
"Ik voelde me ziek. Te ziek om iets te doen. Schrijven was dus voor een volgende keer. Helaas waren sociale verplichtingen dat ook vandaag niet. Kut , riep ik hardop toen ik om 12 uur mijn gsm controleerde. Er stonden enkele tientallen beric..."
22-09-20
8.8
Cohen - 5: Een Verplicht FamiliebezoekDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: New York, Studenten,
"Het is een drama als je uit je bed wordt gelicht door een te vroeg telefoontje. Ik had mezelf op uitslapen ingesteld, en dat op een maandag. In plaats daarvan kon ik een zus te woord staan. Familie, het is niet iets waar je voor kiest. Niet..."
21-09-20
9.1
Cohen - 4: ZondagswerkerDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Toilet, Vluggertje,
"Zaterdagen vond ik altijd rustgevend. God had er niks mee te maken. Het was de sfeer van het weekend, ook als werkte ik meestal. Ik maakte drie teksten over de afgelopen twee dagen en stuurde die door. Na een halfuur zag ik dat ik een uitnodiging had..."
20-09-20
9.0
Cohen - 3: Home Sweet HomeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Latina, Studenten, Vluggertje,
"Een ochtend lang genoot ik van mijn bed. Met het gevoel van herwonnen gelukzaligheid en vrijheid at ik een brunch. Ik zou vandaag eens niksen. Het was vrijdag, morgen op sabbat, leek het me wel goed om alles neer te pennen. Ik vond trouwens..."
18-09-20
8.9
Cohen - 2: 1, 2 En Dan 3!Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"De volgende ochtend schreef ik snel een kladje van mijn avontuur naar een vriend. Hij stuurde nog sneller terug zijn mening erover. Joh, klinkt wel goed. Is het echt zo gebeurd Misschien gaan ze het eerst wel wat flauwtjes vinden. Hoeren..."
18-09-20
8.7
Cohen - 1: Het Glas Heeft Verschillende Kleu...Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: New York,
"De burn out heeft me laat te pakken, al zit ik er nu wel goed mee. Het schrijven wil niet meer vlotten en van de gedachte dat ik weer n van de zoveelste politieke of sociale kwesties moet bestuderen word ik ronduit ziek. Vele van mijn vri..."
17-09-20
8.0