61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 3137x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Hitsige Collega

Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Robin, een drieëndertigjarige man. Ongeveer één meter achtenzeventig groot en vijfenzeventig kilogram zwaar. Ik heb halflang donkerbruin haar en draag een bril.

Sinds kort schrijf ik voor een lokale website artikeltjes die verband houden met seksualiteit of zaken die in de periferie daarvan hangen. Om mezelf de nodige stof te geven, besloot ik om deskundigen te interviewen. Mensen die iets meer weten over een bepaald onderwerp, zoals nudisten, prostituees, pornoacteurs, … enz.

Het opzet was simpel. Ik interviewde hen zonder vooroordeel en probeer het nadien in een klein artikeltje samen te vatten. Alleen verliep niet altijd alles zoals gepland.Grensoverschrijdend?Het is brandend actueel, de manier hoe we als maatschappij zien naar onze omgang tot seksuele handelingen. Meer dan ooit zijn we ons bewust van de noodzaak tot wederzijdse toestemming, … en toch blijf je die grijze zone hebben.

Is de bouwvakker die vrolijk naar vrouwelijk schoon fluit verkeerd? Is die knipoog of het net iets te lang aanstaren zo fout? Misschien soms wel en andere keren ook niet, maar waar trek je nu de grens.

Wel, … ik ben tot scha en schande er nu achter gekomen dat ook ik met dergelijke zaken te maken krijg. Een onderwerp dat ik, mijn excuses aan alle dames, vooral verbond met het vrouwelijk geslacht. Een collega, wiens naam ik om duidelijke redenen niet wil vernoemen, bestookte me sinds het laatste artikel niet – aflatend met verzoekjes of erg pikante foto’s.

Ervan uitgaand dat alles op een grap berust, met betrekking tot de onderwerpen waarover ik schrijf, besloot ik om een praatje met hem te maken. Hieronder volgt de beschrijving, zoals ik me ze achteraf kan herinneren. De plaats waar het gesprek doorging was een drukbezocht café in het Antwerpse.

Als voorzorgsmaatregel had ik daar bewust met hem afgesproken. Om zijn anonimiteit te waarborgen, kies ik ervoor enkel de eerste letter van zijn naam te vernoemen, namelijk T.

De collega is een vijftiger, mager gebouwd en niet veel groter dan ik. Hij heeft kortgeknipte haren en is open over zijn bischierig – zijn. In aanloop van onze babbel had ik hem al enigszins op de hoogte gebracht van het onderwerp. Hij had hierop weinig meer gestuurd dan enkele foto’s van zijn penis, met als bijschrift: ‘Stoort dit je? … zeg het dan gewoon, hè.’

Dus mijn eerste vraag was:

Wat zou je zelf vinden, mochten anderen ongevraagd hun geslachtsdeel naar je sturen?

Touché, daar heb je een goed punt.

Meestal blokkeer ik die persoon. Ik weet wel dat het niet honderd procent geaccepteerd wordt, maar naar aanleiding van je artikeltjes heb ik je op een heel ander manier leren kennen en dat wond me wel op.

Daarbij heb je zelf wel het zaadje in mijn hoofd geplant door tijdens het pensioenfeest van *** te melden niet vies te zijn van een onbekende minnaar/minnares.


Dus wanneer ik die zaken in mijn hoofd combineerde, dacht ik wel dat het het proberen waard was.

Wel, die link heb ik helemaal niet gemaakt … Heb ik dat toen écht tegen je gezegd?’

T. knikt affirmatief.

Maar ik ben niet de eerste waar je dergelijke berichten en foto’s naar stuurt, je zei daarnet nog iets over andere personen?

Klopt, … soms wint de aanhouder, snap je!

En dat loopt altijd goed af?

Persoonlijk heb ik wel een duidelijke grens, zoals wanneer er stop gezegd wordt, dan haak ik ook af.

Toch bleef je me bestoken, ook al heb ik je een tijdlang genegeerd?

Tja, … maar is dat dan écht nee zeggen.

T. Zwijgt even, met een glimlachje op zijn mond, maar gaat verder:

Oké, met iemand die ik totaal niet ken, eindigt het wanneer er geen reactie op mijn dickpick, of zo komt. Bij jou had ik het gevoel dat ik iets langer mocht pushen.

Zijn er andere zaken waar je rekening mee houdt?

Ja, het profiel van de persoon. Om mezelf een tikkeltje in te dekken, zoek ik het liefst personen waarvan ik vermoed dat ze enigszins vatbaar zijn voor mijn avances.

Jij bent nu een collega, maar dat is eerder uitzonderlijk dat ik dat doe. Daar doel je toch op met je onderwerp, hé …


Ja, dus je wil zeggen dat …

Hier liep ik mezelf wat vast in mijn eigen vraagstelling. Helemaal koosjer was zijn manier van versieren misschien niet, maar was hij nu effectief wel iemand die grensoverschrijdende zaken deed. Als ik effectief tegen hem een uitspraak gemaakt had over berichten van minnaars en mezelf niet veel ervoor als bi geout had via nogal erg expliciete artikels, was het dan een doodzonde om expliciete berichten naar me te sturen. Wat zou ik in zijn plaats gedaan hebben?

De collega leek mijn interne strijd te herkennen en concludeerde juist dat ik met een zekere vooringenomenheid aan tafel zat. Even pardoes als ik dat erkende, stelde hij het volgende voor:

‘En zin om nu met mijn penis kennis te maken?’

Ik verslikte me in de frisdrank die ik aan het opdrinken was. Ik keek hem ongetwijfeld onnozel aan, dus vervolgde hij:

‘Je hebt met me afgesproken en ik denk niet dat dat alleen voor het onderwerp van je volgend artikeltje was. Je weet zelf genoeg hoe het de andere keren geëindigd is, dus …’

Zijn redenatie was honkvast, ik kon niet ontkennen dat ik seksuele betrekkingen had met mijn vorige geïnterviewden, maar dat wilde niet zeggen dat ik ze planden. Mocht een interview gewoon bij het uitwisselen van woorden blijven, was dat dik in orde geweest. Ongeduldig staarde de collega naar me, dus antwoordde ik:

‘Oké, maar ik gebruik deze ervaring in mijn tekst en nadien stop je met dergelijke berichten naar me te sturen … Anders bezie ik het als …’

Voor ik me goed en wel uitgesproken had, stond de kerel al op, hij legde onze schuld op tafel en nam me vervolgens mee naar de dichtstbijzijnde Kruidvat. Verbouwereerd zag ik hem in de winkel een pak condooms en glijmiddel kopen. Was dit nu het beste bewijs van zijn onschuld, of juist het tegenovergestelde?

Ondertussen voelde ik een vreemdsoortige opwinding in me groeien. Meer dan de vorige keren leek ik me bewust wat zou komen en waarom ik het deed. Een gezellige plek om onze "date" in af te spelen was er niet, dus werd het een hotelkamer die je per uur kon afhuren. Het centrum van Antwerpen laat deze, weinig legale, praktijken toe.

De kamer die we kregen was sober en zakelijk, zoiets als het partijtje seks dat zou volgen. Van een voorspel hoefde de man niets weten, en ook ik had hier geen behoefte aan. Beide schoten we simpelweg onze kleding uit. Ik trok de gordijnen nog toe, terwijl hij zijn jongeheer al prepareerde. Toegegeven, de man was behoorlijk geschapen. Ik wachtte even af, maar kreeg al snel de instructie om op het bed te gaan liggen. Ik nam op mijn rug op het bed plaats, propte snel nog twee kussens onder mijn hoofd en trok mijn benen op, zodat hij perfect zicht had over mijn middel.

De collega knielde tussen mijn gespreide benen en gaf me de tube glijmiddel aan. Ik moest klaarblijkelijk mijn eigen aars inwrijven met het goedje. Een beetje nerveus duwde ik te veel van de plakkerige substantie op mijn vingers en probeerde het vervolgens goed over mijn sluitspier te verspreiden. Pas toen de man zijn eikel tegen mijn aars aanduwde, bedacht ik me dat het beter was geweest als ik mijn vinger er zelf even langs geduwd had.

Gelukkig werkte het glijmiddel van het condoom en de hoeveelheid die ik verspreid had toch voldoende. Het gevoel van de penetrerende penis was intenser, maar daarvoor niet onaangenamer. Goed, de eerste paar tellen moest ik moeite doen om geen kermende geluiden te maken, maar wanneer zijn eikel binnen in me zat, veranderde dat algauw in een aangenaam gevoel.

Doortastend duwde hij haast zijn volledige penis in mijn kont, waardoor hij zijn linkerhand op mijn linkerbovenbeen legde en zijn andere hand naast me op de matras eindigde. Een beetje schuin boven me zag ik zijn brede glimlach, waarvan de opwinding afspatte. Een beetje brutaal vroeg hij:

‘En, wat vind je nu van mijn lul?’

Ik reageerde hier niet écht op en dus antwoordde hij maar zelf iets:

‘Lekker, niet … Ik vind je mannenkutje anders wel heerlijk.’

Mijn ogen schoten naar zijn borstkas, die volledig van enig borsthaar ontdaan was. Ook het schaamhaar was verwijderd. Traag begon de kerel zijn lul heen – en – weer te bewegen. Hij verhoogde het ritme, zoals hij het zelf lekker leek te vinden. Nu moet ik bekennen dat ik het zelf wel leuk vind als de persoon die me neukt, zelf het initiatief nam om het tempo te bepalen. En dat liet ik merken door zachtjes kreunend over mijn eigen penis te strelen.

‘Laat dat nog even …’

Hij legde zijn linkerhand op mijn penis en hield die gewoon vast terwijl hij me verder bleef neuken. Ik verwachtte dat hij me wel zou aftrekken wanneer hij zelf ver zou klaarkomen, maar dat werd het niet.

Plots stopte hij met pompen, hij trok zijn penis uit mijn kont en zei vervolgens:

‘Ik hou ervan om het in fases te doen, veel lekkerder.’

Hij bedoelde daarmee dat hij nog niet klaargekomen was en nu even wilde afkoelen om dadelijk verder te doen. Hij trok het condoom van zijn lul en boog vervolgens zijn gezicht naar mijn middel toe. Met veel enthousiasme nam hij mijn eikel in zijn mond en duwde de tip zo diep mogelijk erin, het leek wel of hij mijn mannelijkheid letterlijk wilde opeten. Na een paar tellen liet hij de staaf weer wat los en zoog vervolgens krachtig op mijn eikel, een paar keren herhaalde hij hetzelfde. Op zich vond ik dat al aangenaam, maar toen duwde hij nog een vinger tegen mijn aars, die soepel meebewoog.

Er waren geen sporen van feces op het rubbertje te zien, dus ongetwijfeld vond hij het de moeite waar om me te vingeren, terwijl hij lekker verder op mijn staaf zoog. Ik beet op mijn lippen om te voorkomen dat ik al te hard kreunde en toen ik bijna ging komen, waarschuwde ik hem:

‘Het … duurt niet meer … lang.’

Hij trok zijn hoofd omhoog, zodat mijn penis uit zijn mond zakte. Met zijn rechterwijsvinger woelend in mijn kont, trok hij me verder af met zijn andere hand. En paar tellen kwam ik klaar en spoot mijn eigen buik en schaamstreek onder met mijn klodders zaad. Rustig verschrompelde mijn penis weer tot het kleine hoopje, zoals het zich in een minder opgewonden staat bevind.

Grinnikend schepte mijn collega wat van het goedje op met zijn linkerhand en bracht het naar mijn gezicht: ‘hier, proef jezelf maar eens!’

Ik opende mijn mond en slikte mijn ziltige zaad naar binnen. De man trok zijn vinger uit mijn kont en nam een volgend rubbertje. Hij liet me op mijn handen en knieën op het bed plaatsnemen, waarna hij achter mijn kont kroop. Deze keer spoot hij zelf glijmiddel tussen mijn bilspleet en duwde daarna zijn eikel opnieuw tegen mijn aars aan. Onmiddellijk gleed de penis diep in mijn kont.

Kreunend voelde ik zijn handen mijn zij vastpakken, terwijl hij aan een aardig tempo zijn lul heen – en – weer in me pompte. Een paar minuten ver in de heerlijke behandeling, begon hij mijn billen met zijn rechterhand te petsen. Alsof hij een paard aan het berijden was, liet hij zijn vlakke hand op mijn huid slaan. Een beetje later nam hij mijn zij weer stevig vast en duwde hij zijn penis traag, maar krachtig in mijn kont. Hij leek nu zelf klaar te komen, ikzelf had er ondertussen weer een stijve penis van gekregen.

Hijgend en kreunend trok mijn collega zijn penis uit mijn achterwerk, zodat ik ook weer op het bed kon plaatsnemen. Hij stroopte het condoom af en bekeek ondertussen mijn harde staaf, waar ik mijn rechtervingers strelend over bewoog.

‘Heb je nu al terug zin?’ Vroeg hij lacherig.

Ik knikte, ervan uit gaand dat hij over mijn stijve penis sprak, maar hij doelde nog op iets anders.

‘Goed, geef me een kwartier en als ik mijn penis dan terug recht krijg doen we ronde twee en anders niet …’

Voor ik daar tegenin kon gaan, was de man zelf al met mijn penis bezig. Masserend duwde hij zijn vingers over mijn schaamstreek, om mijn geslachtsdeel te stimuleren, maar zonder me naar een hoogtepunt te doen gaan. En stipt een kwartier later voelde hij aan zijn eigen lul, die halfrecht stond.

‘Ja, … moet lukken …’

Hij deed teken dat ik rechtop moest staan, zelf bleef hij op de rand van het bed zitten. Ik moest mijn kont naar zijn middel laten zakken, zodat zijn eikel in mijn aar zou glijden. Met andere woorden, ik zou hem berijden. Voor het zover was, vroeg hij:

‘Doen we het zonder condoom, ik zie dat je nogal redelijk proper bent?'

Ik hief mijn schouders op en dus volgde een neukbeurt zonder rubbertje. Ik wreef nog wat glijmiddel op mijn aars en hij deed hetzelfde met zijn penis. Daarna liet ik mijn achterwerk over zijn middel zakken, terwijl hij zijn penis naar mijn poepgaatje begeleidde. Opnieuw glipte zijn eikel zonder problemen in mijn kont. Bij deze penetratie kwam er zelfs geen pijnscheutje aan te pas. Vanaf het eerste moment genoot ik, terwijl ik zelf mijn lichaam op – en – neer bewoog. De penis gleed voor driekwart in me, voordat ik weer omhoogging. De kerel hielp me door zijn handen weer op mijn zij te houden.

Ettelijke minuten gingen zo voorbij en ik was weer aan mijn eigen penis aan het trekken, iets wat mijn collega niet vond kunnen. Hij petste mijn hand weg en speelde vervolgens zelf met mijn balzak. Nog een minuut later, was het weer tijd voor zijn show.

Eerst moest ik voor hem knielen, wat zoveel betekende als hem pijpen. Ik boog onderdanig mijn hoofd naar zijn middel en met een welgemikte beweging nam ik zijn eikel in de mond. Heerlijk lekkend en sabbelend zoog ik al de smaken naar binnen. Het was een geweldige mix tussen het sterke nootachtige en zoutige tinten. Met mijn tong streelde ik vervolgens zijn lange staaf en kwam bij de haarloze balzak uit. Hij duwde mijn gezicht weer naar boven, dus nam ik opnieuw zijn eikel in mijn mond. Zijn hand duwde krachtiger op mijn haren en liet zijn penis verder in mijn mond zakken.

Lang duurde de pijpbeurt echter niet, want algauw moest ik weer op het bed plaatsnemen, zoals in het eerste standje. Hij duwde zijn eikel weer tegen mijn sluitspier aan en die ging makkelijk open. Zijn handen gleden over mijn bovenlichaam en eindigden naast me op de matras. Met gebogen lichaam begon de kerel me aan een aardig tempo te neuken. Hijgend en kreunend was hij onderweg naar het tweede orgasme. Op een gegeven moment lastte hij toch een pauze in en liet zijn penis iets rustiger in me bewegen. Zijn rechterhand zakte naar mijn eikel, die echter droogjes aanvoelde. De man zette zich rechtop, spoog wat speeksel tussen zijn vingers en begon mijn ontblote tip te masseren. Een heerlijk gevoel maakte zich meester over me wanneer ik klaarkwam en voor een tweede keer mijn zaad over mijn eigen lichaam spoot. Het was voor de collega teken om zichzelf weer te lanceren. Hij boog zich weer over mijn bovenlichaam heen en ik voelde zijn penis opnieuw krachtig en diep in mijn kont bewegen.

Klaarkomen wilde hij in mijn mond, dus trok hij zijn penis uiteindelijk uit mijn aars. Opgaand in zijn eigen genot, dwong hij me haast om rechtop te zitten. Zijn, hevig pulserende, eikel stond letterlijk op uitbarsten. Ik nam de tip in mijn mond en nog voor ik goed en wel mijn tong over het zachte vlees liet strelen, proefde ik zijn zaad. Ik slikte de dikke klodders sperma naar binnen en lekte vervolgens de staaf proper. Voor hem voldoende om zo naar huis te gaan.

Even zakelijk als de vrijbeurt begonnen was, eindigde die ook. Hij zou de rekening van het hotel betalen en ik mocht mijn artikel over hem schrijven. Achteraf gezien hebben we ieder ons eigen voordeel gehad en … toegegeven, ik heb ervan genoten!
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Anaal, Bare, Collega, Condoom, Dominantie, Hotel, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Trucker, Strapon,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
0.0
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Transgender, Ladyboy, Dokter,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.4
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.8
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Claustrofobisch Of Veel...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Lift,
"Deze week iets leuks meegemaakt. De lift ging stuk en bleef hangen tussen de derde en vierde verdieping met mij en een jonge buitenlander blonde knul ,rond de 25 Ergens uit het Oostblok Pool , Oekraiener , Rus We hadden mekaar al..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...