61.787 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5203x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Eenzame Opa - 23: Feest!

Afscheid (slot)

Moeilijk, maar niet onmogelijk!

Afscheid nemen is nooit makkelijk en zeker niet wanneer je je aan mensen gehecht hebt. Toch ging het niet anders, Mackenzie moest ook verder met haar leven en de heerlijke zomer kon niet eeuwig duren. Ze had met haar vader afgesproken dat ze nog een hele week bij opa Dan kon logeren, op de laatste vrijdag van augustus zou hij haar dan ophalen, om weer naar San Diego te gaan. Zelf was Sam alvast terug naar de grootstad. Mackenzies moeder, die compleet in het ongewisse was over alles wat zich in het noorden had afgespeeld, zou zich anders de nodige vragen stellen. Daarbij had hij zijn werk gerelateerde verplichtingen ook nog.

Het eerste afscheid was met Isla, die Mackenzie sinds de barbecue niet meer in levende lijven gezien had. Toch had de oudere meid haar de dag erop opgebeld om ze veel succes te wensen bij haar studies. Samen maakten ze de afspraak dat Mackenzie volgende zomer langs zou komen, dan zou Isla’s zoontje al een jaar oud zijn.

Tante Jules en Emma vertrokken zaterdagochtend terug naar hun eigen thuis. Met haar halfzus had Mackenzie nog afgesproken, maar van haar tante nam ze wel afscheid voor deze zomer. Na een welgemeende knuffel en een kus op de wang verdween tante Jules naar Emma’s auto. De avond ervoor had ze de roodblonde meid nog even apart genomen en haar op het hart gedrukt dat ze moest oppassen met de incestueuze relaties, want ooit zou het mislopen. Hoewel Mackenzie juist het omgekeerde leek te ervaren, besefte ze dat er toch iets waar van moest zijn. Met een wee gevoel vroeg ze zich af of ook dat deel van de zomer hiermee zou eindigen.

Het laatste uitstapje met EmmaOok voor Emma was het een zomer vol verrassingen geweest. Ze leek eindelijk te weten waar ze met haar leven naartoe wilde gaan, alleszins had ze voor de nabije toekomst een duidelijk plan. Komende tijd zou ze werken en met het geld dat ze hiermee bijeen kon sparen, zou ze in San Diego een cursus volgen die haar in staat zou stellen om haar eigen onafhankelijk leven te kunnen opbouwen.

Dankzij Olly vond ze in een nabijgelegen camping werk als receptioniste. Ze mocht direct beginnen, dus veel tijd kreeg ze niet meer om met Mackenzie door te brengen. Dinsdagnamiddag werd zowat het enige moment om nog af te spreken, wat ze natuurlijk ook deden.

Om de nodige privacy te hebben besloten ze de bossen in te trekken. Het was, zoals de meeste dagen, warm en droog, dus schoten beide dames na een paar kilometer al hun bovenkleding uit. Emma had het op zich genomen om een schoudertas met wat drinken mee te nemen, dus eindigden de bh’s en zomerse topjes in de tas. Grinnikend bekeek de roodblonde meid hoe de kledingstukken in de tas gestopt werden. Haar ogen gleden naar de vrolijke en naakte B – cup van Emme, terwijl ze bij zichzelf dacht dat het wel toepasselijk was om de vakantie zo te eindigen.

Bij een klein open veldje vlak onder de heuvelrug hielden ze halt. Mackenzie plofte moe op de grond neer, terwijl Emma van haar waterfles dronk. Het uitzicht was er prachtig en ver in de vallei beneden hen konden ze de boomgaard van opa Dan zien. Emma nam naast haar halfzus plaats en ze voelde hoe de roodblonde meid haar hoofd tegen haar linkerschouder legde.

Ze genoten allebei volop van het vredevolle moment. En toch vergleden bij beiden de gedachten naar Mackenzies aanstaande vertrek. Het was Emma die de onuitgesproken woorden eindelijk durfde uit te spreken:

‘Dus dan vertrek je vrijdag?’

‘Ja rond het middaguur.’

‘Wanneer vertrek je naar Florida?’

‘Over twee weken, … normaal gezien.’ Antwoordde Mackenzie die een mengeling van opwinding en twijfel voelde wanneer ze aan haar universiteitsopleiding dacht.

‘Waarom kom je niet eens langs?’ Vroeg Mackenzie, terwijl ze haar hoofd weer rechtop hield en met haar groene ogen vrolijk naar Emma keek.

‘Mja, … als ik de kans krijg en het geld bijeen gespaard heb …’

Antwoordde Emma grinnikend waarna ze Mackenzie vol op haar mond kuste. Mackenzie legde zich achterover op het gras en nodigde Emma uit om haar verder te zoenen. Lachend kuste de bruinharige meid haar halfzus terwijl ze met haar rechterhand over Mackenzies borsten en buik streelde. Met één vlotte beweging gleden haar vingers onder de stoffen short, waarna ze onmiddellijk de Mackenzies clitoris opzocht.

De roodblonde meid hief haar knieën op en lachend zei ze:

‘Je gaat wel erg snel, hé.’

Emma antwoordde niet, maar bracht haar lippen naar Mackenzies C – cup. Ze lekte speels de zachte huid van de volle rondingen en aan de fijne tepels knabbelde ze wat. Haar wijsvinger bleef rondom de clitoris strelen, totdat Mackenzie duidelijk onderweg was naar haar hoogtepunt. Emma trok haar hand weer uit het slipje van de meid en nadat ze zich rechtop gezet had, zei ze plagerig:

‘Was je er nog niet!’

Mackenzie duwde hardop lachend haar hand tegen de witte buik van Emma. Ze zette zichzelf recht en omsloot haar halfzus nu met beide handen, waarna een klein worstelpartijtje volgde. Het was echter Emma die won en de roodblonde meid eindigde weer met haar rug tegen de grond. Emma lag met haar hele lichaam nu haar, zodat hun borsten op elkaar gedrukt werden.

Nog steeds hijgend kuste ze elkaar weer vol op de mond. Innig gekus werd tonggezoen en niet veel later gleed Emma van Mackenzie af. Ze onderbrak het kussen en fluisterde opgewonden:

‘Wie laat wie eerst klaarkomen? Zullen we schaar – steen – papier doen?’

Mackenzie knikte voor akkoord en vlug speelde ze het spelletje, dat de roodblonde meid wederom verloor. Emma stond hierop helemaal recht, waarna ze haar short en slipje geheel uittrok. Mackenzie zette zichzelf rechtop op haar knieën en boog zich met haar gezicht naar de schaamstreek van Emma. Ze had haar tong net doorheen de bruine schaamhaartjes geduwd toen ze haar hoofd al terugtrok en enthousiast opperde om het 69 – standje uit te proberen.

Emma, die niet direct vertrouwd was met het gekende seksstandje, ging toch overstag. Mackenzie legde zich weer op haar rug en dirigeerde Emma in de juiste positie. Een minuutje later zag de roodblonde meid de harige spleet van haar nicht boven haar hoofd zweven. Ondertussen voelde ze hoe Emma haar shortje naar beneden trok. Om haar te helpen hief Mackenzie haar achterwerk wat op, waarna ze zich volledig concentreerde op heerlijke kutje boven haar. Opgewonden trok ze aan de billen, zodat Emma haar heup nog wat liet zakken en Mackenzie makkelijker aan haar spleet geraakte. Vervolgens trok ze met de vingers van haar linkerhand de schaamlippen van Emma wat uit elkaar, zodat ze haar tong over het kutvlees kon laten strelen.

Emma had net de short en het slipje van Mackenzie voorbij de knieën gekregen, toen ze tong tussen haar schaamlippen voelde strelen. Genietend dook ze met haar eigen gezicht naar de kale spleet van Mackenzie. Slurpend zoog ze op de heerlijke lipjes, waarna ze haar tong over bovenkant van het kutje liet gaan en daarmee de clitoris stimuleerde.

Beide dames leken er een staatszaak van te maken om de andere een zo fijn mogelijk orgasme te bezorgen. Ieder deed het echter op zijn eigen manier. Dankzij de houding geraakte Mackenzie makkelijk aan de kutopening van Emma, dus duwde ze haar tong wat in de opening. Algauw besloot ze dat het wel fijn was, zeker omdat het ook nog voller van smaak was. De wijsvinger van haar linkerhand gebruikte ze voornamelijk om Emma’s clitoris te masseren.

Plots liet Emma een windje ontsnappen. Dergelijke zaken gebeuren nu eenmaal, ook in volle opwinding. Mackenzie vond het echter niet vies en voor ze er erg in had, liet ze haar tong langs de bilspleet glijden. Haar tong schuurde over de droge sluitspier. Emma schokte even met haar lichaam als teken van genot, dus bleef Mackenzie haar anus een tijdje lekken. De nootachtige smaak van de aars vormde weer een nieuwe ervaring, eentje dat zeker nog eens herhaald kon worden.

Emma wilde zich niet onbetuigd laten. Ze bleef haar tong rondom Mackenzies clitoris bewegen. Afwisselend zoog ze op de schaamlippen en op het kleinood. Haar rechterwijsvinger en ringvinger staken in de kutopening van de roodblonde meid, dewelke ze met ruwere stootten penetreerde.

Genietend gingen ze allebei helemaal op in het spel. Smullend van elkaars lichaamssappen, probeerde ze hun eigen orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Helaas werd het voor Emma als eerste te veel. Ze hief haar hoofd even op en voor ze er erg in had was ze aan het kreunen. Haar lichaam spande helemaal op en na een paar glorieuze ogenblikken en een heerlijk wervelend gevoel doorheen haar lijf, kwam ze klaar.

Mackenzie voelde Emma’s lichaam weer ontspannen en besloot zelf even op adem te komen. Hijgend wachtte ze tot de bruinharige meid haar weer verder zou verwennen. Iets waar ze niet al te lang op moest wachten. Zodra Emma wat bekomen was bracht ze haar tong weer naar Mackenzies schaamlippen. Met nog meer ijver als eerder lekte en zoog ze over de clitoris, waardoor de roodblonde meid niet veel later ook haar hoogtepunt bereikte. Terwijl genotsgolfjes doorheen haar lichaam gleden, kneep ze prettig in Emma’s dijen.

Een paar minuten bleven ze, hijgend en nagenietend, in dezelfde houding liggen. Uiteindelijk gleed Emma opzij en legde ze zich ook in het gras, ze nam de rechterhand van de roodblonde meid vast. Zo bleven ze een tijdje liggen, opgaand in de natuur, de stilte en het moment. Té snel moesten ze zich weer aankleden om terug naar de bewoonde wereld te keren. Al kon je op z’n minst zeggen dat ze in alle schoonheid afscheid van elkaar genomen hadden.De laatste week bij opa DanHet aller moeilijkste afscheid werd dat met opa Dan. Vele weken lang had Mackenzie de boerderij haar thuis genoemd en de nogal norse grootvader was veranderd in een vat vol emotie. Vrijdag en zaterdag waren nog te druk, maar na de zondagsdienst van de baptistenkerk werd het ideale moment om nog even samen met z’n tweeën door te brengen. Mackenzie had een lekkere broodmaaltijd voorbereid en terwijl ze het voedsel heerlijk aan het binnenwerken waren, vertelde ze over de richting die ze aan de universiteit zou volgen. Opa Dan stelde af en toe een vraag, maar vertelde weinig over zijn eigen toekomstideeën. Mackenzie vroeg het dan maar zelf: ‘Wat ga je allemaal doen als ik weg ben?’

Opa Dan hief zijn schouders op, een korte stilte volgde en toen biechtte hij in alle eerlijkheid op:

‘Ik denk dat ik de boomgaard aan Gomez ga verkopen. De goeie kerel heeft een passie voor de notenbomen en ik ben toch te oud om er nog goed voor te zorgen. De geitjes hou ik nog even bij en natuurlijk blijf ik in de boerderij wonen.’

Hoewel de oude man opfleurde bij het vertellen van dat nieuwtje voelde Mackenzie eerder een steek van spijt. Het voelde aan alsof ze iets fijns en persoonlijk zou verliezen. Ze koos er echter voor om bemoedigend naar haar grootvader te glimlachen, want uiteindelijk had ze zich niet te moeien met zijn eigendom.

‘Als ik wat meer vrije tijd heb, kan ik je komen opzoeken in Florida en dan moet je me daar op die chique universiteit eens rondleiden.’

Blij met dat vooruitzicht vrolijkte de roodblonde meid helemaal op.

‘Dat zou super zijn, als je wil kan je bij mij logeren op de studentenflat. Ik regel dan wel iets met mijn kamergenote, … hopelijk is het een redelijk iemand.’

Opa Dan stak tevreden zijn duim omhoog en grappend merkte hij op:

‘Dan gaan we het op een gewone knuffel moeten houden.’

Mackenzie mijmerde er wat op los en antwoordde: ‘Of misschien is ze wel heel ruimdenkend!’

Het werd weer even stil en het advies dat Mackenzies tante haar de dag ervoor gegeven had, kwam weer bovendrijven. Ze beet op haar onderlip en flapte toen het volgende eruit:

‘Wat als we inderdaad naar een gewone grootouder/kleinkind relatie evolueren, zou je het daar moeilijk mee hebben?’

Opa Dan schudde beslist zijn hoofd en antwoordde op een vriendelijke toon: ‘Nee, ik wilde je deze week eigenlijk voorstellen om het ook naar een meer traditionele band met elkaar te gaan. Ik hou sowieso ontzettend veel van je en het … eh … lichamelijke kan ook wel op andere manieren verholpen worden.’

Mackenzie staarde even opzij en dacht over haar grootvaders woorden na. Ze had zich nooit slecht gevoeld over wat er de afgelopen zomer gebeurd was en ook hij had meermaals aangegeven het niet verkeerd te vinden en toch leken ze beide nu te kiezen om het te beëindigen.

‘Oké, … of toch voor nu. Ik wil niet nooit zeggen … en we hebben deze week nog om het af te leren, niet?’

De roodblonde meid keek met grote puppyogen vol verlangen naar de oude man, die niet anders kon dan in lachen uitbarsten. Hij gaf echter geen antwoord en dat leek ook niet nodig. Wat komen zou was nu eenmaal in niemands handen. Langs de andere kant nam hij ook geen initiatief om een vrijpartij met zijn kleindochter te beginnen, die laatste poogde dat op dat moment evenmin.

Beide deden ze de dagen erna hun eigen ding, Mackenzie ging bijvoorbeeld op dinsdagmiddag met Emma wandelen en opa Dan hield zich bezig met de dagelijkse karweitjes op de boerderij. Op donderdagmiddag besloot Mackenzie het laatste boek te nemen dat ze zeker nog uitgelezen wilde hebben voor ze weer naar huis zou vertrekken. Hoewel de zon aardig scheen, koos ze toch voor de fijne schommelstoel op het erf voor de portiek. Ze had zich voldoende ingesmeerd en er was wat bewolking waardoor de zonnestralen minder krachtig waren.

Om 16.00 kwam opa Dan aanlopen met twee zelfgemaakte ijstheeën. Hij overhandigde een glas aan zijn kleindochter en zette zich naast haar. Mackenzie legde het boek weg en slurpte dorstig van het koele drankje. Haar grootvader dronk zelf wat en legde zijn glas op de grond, waarna hij zijn rechterarm over Mackenzies schouders legde.

De roodblonde meid liet haar hoofd op zijn schouder rusten en voor een paar minuten gingen ze op in het moment. Het zoete drinken was echter te lekker en dus dronk Mackenzie het uit en legde het lege glas ook op de grond. Toen ze weer goed plaatsnam op de schommelstoel viel haar grootvaders rechterhand op haar linkerknie. Hij masseerde met zijn vingers zachtjes haar naakte huid.

Grinnikend bedacht Mackenzie dat net zo de vakantie bij opa Dan ook begonnen was, met enkel wat onschuldig gestreel. Omdat ze er alvast niets op tegen had dat hij haar aanraakte en ze zelfs stiekem op meer hoopte, deed ze haar benen wat uit elkaar. De oude man had inderdaad wel zin in een laatste avontuurtje, ook al had hij eerder aangegeven er mee te willen stoppen.

Rustig kroop zijn hand omhoog over Mackenzies been. Ze droeg een kort shortje en eenmaal hij het kledingstuk aanraakte, gleden de vingers snel naar de sluiting van het stuk textiel. De knop prutste hij eenvoudig los en met iets meer moeite liet hij zijn hand in haar slipje verdwijnen. De roodblonde meid sloot haar ogen terwijl haar grootvaders wijs – en ringvinger tussen en over haar schaamlippen streelde. Klaarblijkelijk was hij op zoek naar haar clitoris, maar een echte kenner van de vrouwelijke geslachtskenmerken was hij nog steeds niet. Al apprecieerde Mackenzie zijn doorzettingsvermogen wel en na een tijdje kwam hij toch aardig in de buurt. De roodblonde meid kreunde opzettelijk hard. Haar opa begreep de hint en concentreerde zijn masserende bewegingen op die plek.

Met volle teugen genoot de meid van de fijne behandeling, maar het kon nog leuker worden. Ze opende haar ogen en terwijl ze probeerde om de hand van haar grootvader niet weg te jagen, duwde ze haar shortje en slip naar beneden. Opa Dan verstijfde even, maar had algauw door wat de meid aan het doen was. Hij hield zijn vingers keurig tegen haar kaal kutje en na wat schudden met haar benen vielen de kledingstukken op de grond. Mackenzie hief haar voeten helemaal omhoog en liet ze rusten op de rand van de schommelstoel. Haar beide knieën hield ze ver genoeg uit elkaar, zodat ze haar naakte poes goed zichtbaar was. Onmiddellijk trok opa Dan de rozige schaamlippen uit elkaar waardoor hij het rode kutvlees kon zien.

De roodblonde meid keek even verrukt als hijzelf naar haar kutje, maar om toch niet te veel aandacht aan haar eigen te schenken liet ze haar linkerhand op haar grootvaders kruis zakken. De stijve penis was ondanks de stugge stof van zijn broek goed voelbaar. Rustig kneep ze met haar vingers op het ruwe oppervlak. Misschien vond hij het wat ongemakkelijk, want opa Dan vroeg: ‘Zal ik mijn broek losmaken?’

Mackenzie knikte bevestigend terwijl ze haar hand terugtrok. Haar grootvader gespte zijn riem los, maakte de knop open en ritste de sluiting voldoende ver. Hoewel nog in de onderbroek sprong de harde lul toch al naar voren. Om het zo comfortabel mogelijk te maken trok hij de jeansbroek al wat naar beneden en haalde hij zijn penis uit het ondergoed. De rest liet hij aan Mackenzie over, die onmiddellijk haar linkerhand op de staaf liet rusten. Ze begon plagerig over het oppervlak te strelen, iets wat haar grootvader wel prettig vond. Hijzelf liet zijn rechtervingers weer over de bovenkant van Mackenzies spleet glijden. Nu hij meer plaats had, waren zijn bewegingen consistenter. Hij drukte net hard genoeg tussen haar schaamlippen en ook het ritme waarmee hij het deed was oké. Om aan te geven dat ze het zo wel fijn vond, begon de meid haar grootvader ook beter af te rukken. Rustig trok ze zijn voorhuid heen en weer over de eikel.

Aanstormende genotsgolfjes verspreidde zich van haar middel, dus sloot ze haar ogen weer voor even. Opa Dan leek haar orgasme ofwel niet te merken, of hij vond het wel plezierig om verder te blijven vingeren. Hoe dan ook vond ze het heerlijk, dus bleef ze nog wat langer zitten, genietend van zijn masserende vingers. Uiteindelijk fluisterde ze vriendelijk tegen hem, terwijl ze naar zijn gezicht keek:

‘Welk standje kies je?’

‘Eh … wat bedoel … ow, ja. Ik voel me best wat moe … dus, eh …’

Mompelend zocht de oude man naar iets. Dankzij haar jeugdige ongeduld kwam de roodblonde meid dan maar zelf met een ideetje.

‘Ik klim wel gewoon op je schoot.

Het was gemakkelijker gezegd dan gedaan, de schommelstoel bewoog natuurlijk terwijl ze erop kroop. Opa Dan haakte zijn voeten wel in het gras, maar het bleef toch een acrobatentoer. Zodra ze op de schommel stond, stapte ze met één voet naar de andere kant van haar grootvader, die ietwat naar het midden opschoof. Hij nam haar middel stevig vast terwijl ze op goed vertrouwen haar achterwerk naar beneden liet zakken. Mackenzie nam met haar rechterhand haar grootvaders penis vast en plaatste de staaf in zo’n houding dat die makkelijk in haar kutopening zou glijden. Met wat precisie werk en geduld gebeurde dat effectief.

Toegegeven, het was allesbehalve een makkelijke houding. Opa Dan vloekte even binnensmonds, maar zodra de meid wat met haar heup bewoog, vergat hij dat gevoel al snel. Mackenzie was nog jong en flexibel genoeg om een dergelijk standje uit te proberen. Het enige dat haar grootvader moest doen was haar vasthouden, zodat ze niet zou vallen. Mackenzie plaatste haar één hand ook op het houtwerk van de schommelstoel, zodat ze zoveel mogelijk controle kreeg om haar middel te bewegen.

Erg diep gleed de penis nooit in haar kutopening, gelukkig floepte de eikel ook nooit naar buiten. Mackenzie ging er volledig en al hijgend bleef ze haar heup heerlijk bewegen. Na een viertal minuten wilde ze zich iets anders zetten, maar de beweging die ze maakte mislukte. De roodblonde meid schoof met haar kont naar achteren, waardoor haar onderrug op opa Dans buik eindigde. De staaf schoof hierdoor dieper in Mackenzies kutopening.

Opa Dan liet zijn kleindochters zij los en zachtjes kneep en trok hij aan haar binnendij. Mackenzie hief haar knieën omhoog, zodat ze enkel nog op haar opa’s lichaam steunde. Voor extra steun duwde ze haar handen tegen zijn lichaam of het hout van de schommelstoel. De oude man bewoog zijn eigen middel wat op en neer waardoor zijn penis ietwat in Mackenzies kutje schoof, maar al snel besloot de man dat het zo niet zou lukken, puffend vroeg hij:

‘Misschien wil je me oraal bevredigen?’

Natuurlijk begreep de meid dat de houding niet alles was, dus klauterde ze van haar grootvaders schoot. Omdat hij zijn broek verder uittrok, besloot Mackenzie zich ook van haar shirt en bh te ontdoen. Haar haren waren toch al in een vlecht gebonden, dus daar zou ze geen last van hebben tijdens het pijpen. Zodra haar opa goed zat, knielde ze voor de schommelstoel. Ze boog haar gezicht naar zijn middel en nam de volledige ontblote eikel in haar mond. Slurpend zoog ze haar eigen kutsappen en zijn voorvocht op terwijl haar vingers al druk bezig waren met de rest van zijn staaf en de balzak te masseren.

Opa Dan genoot van de heerlijke, rustige pijpbeurt en voelde al redelijk snel dat hij klaar zou komen. Hij tikte waarschuwend met een hand op Mackenzies hoofd, die gewoon verder bleef zuigen en lekken. Een paar seconden later voelde ze inderdaad het warme zaad in haar mond. Drinkend slikte ze het goedje naar binnen en net als haar grootvader daarstraks bleef ze nog een tijdje de gevoelige plaats stimuleren. Alleen werd de penis al snel te slap om er nog veel mee te doen.

Tevreden nam de roodblonde meid dan maar plaats op haar grootvaders schoot. Deze keer was het wel geen hachelijke operatie, maar gewoon haar blote billen op zijn benen. Lachend legde de man zijn handen op haar naakte bovenlichaam. Knedend speelde hij even met haar borsten en uiteindelijk liet hij zijn handen op haar buik rusten.

Hoewel dit het laatste symbolische avontuurtje leek te zijn, bleef de rest van de week niet gespaard van toevallige aanrakingen.Een laatste seksuele escapade?Vrijdag brak aan en Mackenzie moest nog alles inpakken. Ze leek geen haast te hebben en toen haar vader bij de boerderij aankwam, was ze nog steeds niet klaar. Toen het ernaar uitzag dat ze niet op tijd konden vertrekken, kwam Sam zich toch moeien. Onder de nodige dwang zorgde hij dat het laatste effectief in het drietal koffers verdween, zodat die alvast naar de kleinere stadsauto konden. Vloekend puzzelde de arme man met alle spullen, met als resultaat dat niet alleen de kleine kofferbak, maar ook de achterbank goed gevuld was. Mackenzie omhelsde opa Dan voor een laatste keer en kuste hem ter afscheid op zijn wang.

Een kwartier nadat ze vertrokken waren, probeerde Sam zijn dochter op te beuren.

‘Je ziet hem heus snel weer terug, na het eerste trimester bijvoorbeeld. Dan breng ik je wel voor een weekendje hierheen, misschien dat ik en mams wel in de buurt blijven logeren.’

Mackenzie zuchtte verdrietig, ze vond het maar niets dat de zomervakantie er al opzat. Of toch niet helemaal, want haar vader had post bij zich. Twee brieven van de universiteit waar ze naartoe ging in Florida zaten daartussen. In het eerste vond ze de volledige uurrooster en de digitale links en codes om zich in te loggen op het netwerk van de school. In de tweede brief vond ze de informatie van de concrete kamer die ze toegewezen gekregen had, net zoals de naam en de contactgegevens van haar kamergenote.

Geïnteresseerd las ze de papieren een paar keer en plots voelde ze een gezonde dosis spanning en enthousiasme voor het nieuwe avontuur. Sam merkte het verschil in gemoed op en plagend zei hij:

‘Je lijkt ons wel snel los te laten.’

Mackenzie draaide haar gezicht naar hem toe en stak speels haar tong uit. Grinnikend tokkelde hij op zijn stuur terwijl ze steeds verder weg van de boerderij reden. Een paar keer stopten ze onderweg voor de benen te strekken of om iets te eten en gebruik te maken van het sanitair. Het was al bijna donker toen ze San Diego naderde.

‘Eh, … we hebben afgelopen weken een iets … eh … andere omgang ontdekt, maar thuis … We doen het thuis gewoon niet!’ Zei Sam plots serieus. Mackenzie hief haar schouders op, maar antwoordde niet echt. In zichzelf bedacht ze dat het een goede afspraak was, sowieso zou haar moeder er op één of ander moment achter komen als ze binnenshuis zich lieten gaan. Daarbij wilde ze haar mama helemaal niet kwetsen of voor een verschrikkelijk dilemma plaatsen. Het bleef even stil, totdat Sam, op een ietwat opgewonden toon, het volgende vroeg:

‘Als je wil dan stoppen we ergens om nog even onze benen te strekken, of zo?’

Mackenzie schoot nu in de lach, ze draaide zich weer naar haar vader en zei grappend: ‘Je hebt vooral zelf veel zin om iets te strekken, hé …’

‘Oké, dan. Je hebt me betrapt …’

De roodblonde meid grinnikte, tevreden met haar overwininning. Sam zag het als een goed teken dus vroeg hij zonder veel schroom: ‘Dan maken we dadelijk nog een laatste stop!’

Niet veel later minderde hij vaart en nam een uitrit in de richting een park. Sam leek perfect te weten waar hij was en na een tiental minuten parkeerde hij de auto in een klein weggetje dat omgeven was door struikgewas aan beide kanten van de weg. Ondanks dat het park tegen San Diego lag en daarnaast omgeven was door de vele buitenwijken, leek het toch afgelegen te zijn. Het vormde een oase van rust, waar je haast vergat dat je je in één van de meest dichtbevolkte gebieden van Californië bevond.

Verwachtingsvol keek Sam naar Mackenzie, die vertwijfelt haar schouders ophief. Ze hoorde haar tantes advies weer in haar hoofd en na een minuutje van stilte fluisterde ze zelfbewust:

‘Ja, op één voorwaarde. De volgende keer kies ik wanneer en waar het doorgaat.’

Sam knikte voor akkoord, dus stapte ze beide uit de auto. De zon was ondertussen ondergegaan en een fris windje waaide het droge zand van de weg omhoog. De omgeving en de setting hielpen de avontuurlijke meid in de juiste sfeer te geraken. Ze besloot niet veel kleding uit te doen, wat ook niet nodig leek: ze droeg een zomers jurkje, waarvan de zoom tot halverwege haar bovenbenen kwam en mouwloos was. Ze plaatste zich tegen de achterkant van de Toyota.

De roodblonde meid voelde een aandrang om al haar zintuigen te gebruiken. Ze prutste haar sandalen open en trok het schoeisel uit, waardoor ze met haar blote voeten het mulle zand voelde. De zandkorrels waren prettig warm, in gedachten voelde ze zich zo verbonden met de natuur. Rustig trok ze haar slipje uit en legde dat kledingstuk op het dak van de auto. Sam kwam naast haar staan en maakte simpelweg zijn broek los en stroopte de jeansbroek en ondergoed tot onder zijn knieën. Geduldig wachtte hij tot zijn dochter klaar was.

Een fijne blos verscheen op Mackenzies wangen terwijl ze de ongedurige penis van haar vader heen en weer zag zwiepen. Ze tuurde even in de verte, maar zag niemand aankomen. Geruststellend fluisterde Sam: ‘Op dit uur zie je hier niemand!’

Mackenzie knikte onzeker, hoewel ze genoot van de avontuurlijke spanning. De meid plaatste één hand tegen het voertuig, terwijl ze met haar andere hand de zoom van haar jurk omhooghield. Sam nam het achterwerk van zijn dochter vast met zijn linkerhand en leidde met zijn andere hand zijn eikel naar haar spleet. Mackenzie trok haar benen nog wat uiteen en voelde hoe de tip tegen haar schaamlippen geduwd werd. Spanning en opwinding waren zo groot dat haar kutje behoorlijk nat was, al liet Sam zijn penis voorzichtig in haar kutopening glijden. Rustig begon hij de lul heen en weer te bewegen.

Mackenzie sloot haar ogen, zodat ze zich op het geluid rondom haar focuste. Het zachte geklap van haar vaders middel tegen haar billen klonk op, al werd het algauw overstemd door het opgewonden gehijg en zacht gekreun van Sam. Mackenzie beet zelf op haar lippen om geen geluid te maken, maar onderbrak dat om een grote teug zeemzoete buitenlucht in te ademen. Sam tastte ondertussen met zijn linkerhand naar haar borsten, die bedekt bleven door zowel de jurk als een bh.

Sam verhoogde het ritme van zijn stootten en duwde zijn staaf wat wilder in haar spleet. Hij boog zijn gezicht naar Mackenzies hals en kuste haar zachte vel. De roodblonde meid voelde evenzeer als haar vader fijne golfjes doorheen haar lijf glijden, waardoor ze weer op haar lip moest bijten om niet hardop te moeten kreunen. Ergens bleef ze toch bang dat iemand hen hier zou betrappen. Sam daarentegen genoot van het vluggertje zonder zich ook maar één seconde zorgen te maken over de mogelijke gevolgen. Of toch misschien wel, want net voor hij zijn hoogtepunt bereikte, trok hij zijn penis uit haar spleet. Ondanks de sterilisatie kwam er nog steeds vocht vrij tijdens de ejaculatie en dat zou ze misschien lastig vinden wanneer ze dadelijk haar slipje weer moest aandoen, zo redeneerde hij.

Mackenzie draaide zich om zodra de penis uit haar kutje verdwenen was, ze zag inderdaad vocht uit de eikel schieten. Gefascineerd staarde ze naar het schouwspel, waarna ze haar eigen jurk weer liet zakken. Op haar vaders aanwijzen trok ze haar slipje weer aan, want zelf vond ze het gepaster om blootvoets en zonder ondergoed verder te gaan. De roodblonde meid genoot van fijne tintelingen in haar onderbuik en wilde hiervan nog geen afscheid nemen. Maar Sam had gelijk, nu was het écht wel tijd om zichzelf weer naar “het normale” te schikken.Epiloog: ‘Florida’Vier weken later zat Mackenzie in haar studentenflatje. Haar kamergenote viel reuze mee, hoewel de latina af en toe ook nors kon zijn. Om haar kant van de kamer op te vrolijken had ze enkele foto’s tegen de muur geplakt.

Een foto van haar en haar ouders. Ze had sinds het vluggertje niet meer met Sam gevreeën. Hij hield zich netjes aan de afspraak en hoewel ze nog wel eens droomde van een fijn lichamelijk momentje met hem, wilde ze ook voorkomen dat hun goede relatie erdoor zou lijden. Haar moeder wist nog steeds van niets en dat hoefde ook niet te veranderen.

Een tweede foto was er eentje van haar met Emma. Ze belde regelmatig met haar en tot haar vreugde was haar nichtje/halfzus niet langer alleen. Ze had op haar werk een fijne kerel tegen het lijf gelopen waarmee het goed klikte. Of die cursus in San Diego nog zou doorgaan was dus maar de vraag!

Een laatste foto was die met opa. De oude man had de boomgaard effectief verkocht. Hij had het geld belegd in een fonds, waarvan zijn drie kleindochters de begunstigden waren. Ieder jaar zouden ze een vast bedrag krijgen en zodra ze dertig waren, zouden ze met z’n drieën beheerder worden van het fonds. Ook de dieren en bijhorende stallen had hij weggedaan, zodat enkel nog het huisgedeelte en het stukje erf van hem bleven. Met de inkomsten daarvan kon hij nog geruime tijd daar blijven wonen, maar Florida bezoeken zat er niet in.

Wel kreeg Mackenzie een lange brief toegestuurd, waarin hij haar bedankte voor de fijne zomer, haar liefde en de belangrijke levensles die hij van haar geleerd had, namelijk: ‘heb je familie lief!’
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat Is Dit Nou?Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na jaren ging ik weer eens bij mij oude tante logeren. Ik was nu 32 en zij half in de 60. Zij was het die mij voor het eerst gepijpt heeft en me een jaar later liet ze zich ook door mij neuken. Ik was nog z jong. In de volgende jaren erna ..."
02-03
8.4
Familieparadijs - 6Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Broer, Moeder, Sperma, Vader, Zus,
"Hermien werkt haar dampende moederlijf omhoog na de wilde seks met manlief. Jonathan, die schuin achter haar zit, ziet hoe zijn vaders pik uit de kut van mama glijdt en de nodige zaadresten met zich meetrekt. Het pruttelt tussen haar openstaande scha..."
01-03
9.5
De Familie Van EvaDoor: Geniet
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Dit verhaal is geschreven door John maar ik heb het aangepast , John ligt er helaas tijdelijk even uit door priv omstandigheden . En aangezien mijn debuut goed is ontvangen ga ik door met schrijven. Dit is een ,,vervolg op,, k..."
01-03
8.7
De Ontdekking Van... - 4Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Porno, Zus, jong,
"Het ontbijt is gezellig. De tweeling kletst er zoals altijd vrolijk op los maar heeft het niet meer over seks tot opluchting van Grote Broer, die het daar maar ongemakkelijk warm van krijgt. Papa en Mama zingen een vrolijk duet mee met de radio, Gr..."
29-02
8.9
Mijn Zoon Helpt - 4Door: Massage123
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Gluren, Moeder, Vingeren, Zoon,
"Nadat Sander mij heerlijk geneukt had, lagen wij lekker na te genieten en hij zei dat dit het beste is, wat hij mee kon maken en dat hij mij mooi en lekker vond. Dat vond ik natuurlijk fijn. Snel daarna vielen wij beiden in slaap. De volgende ochtend..."
29-02
9.2
Geile Zussen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Stiekem, Tiener, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder. In de vorige delen lazen jullie over hoe he..."
29-02
9.2
Familieparadijs - 5Door: Indigo
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Efteling, Moeder, Vader, Zus,
"De volgende ochtend kunnen Jonathan en Valerie maar met moeite de ogen open krijgen. Gisteravond met papa en mama voelde heel speciaal, daar moeten ze van bijkomen. Maar als Hermien het woord Efteling roept zijn ze snel wakker. Valerie springt uit..."
28-02
9.4
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02
6.4
Medische Redenen - 26Door: CT69
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Naturisme, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Trio, Vader, Zoon,
"Het eerste gezin kwam op zaterdag halverwege de middag aan. De appartementen waren weer helemaal schoon en ik had net het terras aangeveegd toen een auto de binnenplaats opreed. Mijn moeder en Bea ontvangen gasten altijd persoonlijk en omdat ik vakan..."
27-02
9.8
Oefenen Bij MamsDoor: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Zoon, Zus,
"De hittegolf duurde nu al 3 dagen. Bart had het niet meer op zijn slaapkamer. Die lag op de zonkant, dus hij kreeg daar de volle laag. In zijn slipje draaide hij steeds maar onder het dunne lakentje. Dit was geen doen. En dat terwijl zijn alleen staa..."
27-02
9.1
Mijn Geile Ongeremde...Door: Max20255
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Neuken, Opa, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Zuigen,
"Bij ons thuis is de laatste tijd de spanning te snijden en mijn ouders hebben constant ruzie. Ik begrijp er niets van omdat het altijd een rustige familie was. Pa slingert ma vele scheldwoorden naar haar hoofd zoals vieze slet, hoer, tering wijf die ..."
26-02
9.1
Familieparadijs - 4Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Likken, Moeder, Spuiten, Vader, Zoon,
"Vrijdagmiddag, het weekend is begonnen, de kinderen komen thuis uit school. Er ligt een briefje van moeder Ben de stad in, om 17u weer terug staat er. Valerie en Jonathan hebben het rijk voor zich alleen. Ze gaan altijd eerst naar hun kamer, even ..."
26-02
9.4
Klik hier voor meer...