59195 Gratis Sexverhalen
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5714x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Henk heeft de laatste tijd een hoop wisseldiensten waardoor het sporten steeds minder wordt en over zijn seksleven met Ingrid maar te zwijgen. Al zeker 2 maanden is er niets van gekomen en Henk voelt zijn zak zo nu en dan zeer doen zo vol dat zijn ballen zitten. Soms lijkt het net of hij zo nu en dan overloopt en voorvocht uit zijn eikel sijpelt, zeker als hij wat opgewonden aan het dagdromen is.

Zo hoort hij van een collega dat Basic Fit 24 uur open is in Alexanderpolder en dat hij daar desnoods nog in de nacht kan hardlopen op de band. Dat zou zeker een uitkomst zijn als zijn dienst erop zit om dan door te gaan om zo nog een uurtje te sporten. Dus deze dienst neemt Henk zijn sportspullen mee en na afloop gaat hij kijken of de boel open is. En ja hoor, het is nog niet eens uitgestorven en ziet dat er meerdere aan het sporten zijn.

Vlug kleed Henk zich om en loopt richting de loopbanden, maar komt tot de conclusie dat hij zijn oordopjes is vergeten voor muziek. Dan maar zonder en stelt de band in en gaat van start. Heerlijk in zijn ritme droomt Henk weg over van alles en nog wat en ongemerkt wordt Henk geil als boter doordat hij droomt om zijn pik lekker leeg te laten spuiten. Als hij ineens naast hem op de band een jongeman hoort fluisteren “he, als ik je moet helpen om daarvan af te komen, doe ik dat graag” en geeft Henk een knipoog al wijzend naar Henks kruis.

Henk kijkt omlaag en ziet dat hij een gigantische harde lul heeft die zijn sportbroekje ver doet uitpuilen. Met een rood hoofd kijkt Henk strak vooruit en doet of hij niets gehoord heeft, alleen doet dat niets af aan zijn harde pik die maar niet wil verslappen. Gelukkig loopt de tijd verder en de jongeman naast hem knipoogt nog 1 maal en vertrekt. Henk voelt alsof zijn lul leegloopt maar weet dat het een paar druppels voorvocht is wat ontsnapt uit zijn overvolle zak.

Dan gaat de loopband na een uur over op 5 minuten uitlopen en Henks lul is gelukkig iets verslapt maar is nog duidelijk te zien als een dikke bobbel in zijn sportbroek. Gelukkig is het niet druk en kan hij ongemerkt richting de kleedkamers waar hij zich van zijn drijfnatte bezwete sportkleding ontdoet en richting de douches wil lopen. Als hij zijn handdoek ophangt vult zijn half stijve pik zich weer verder en al gauw is deze weer hard als een boomstam.

De douche zet Henk aan en als hij zich wast en zijn lul inzeept begint zijn eikel paars en dikker te worden. Zich al zepend in te wassen schrikt Henk even op als dezelfde jongeman naast hem opduikt en Henk lachend aankijkt en zegt “dat is een lekkere paal en zo te zien zit die zak veel te vol en heeft zeker een handje nodig “. Henk staat nog half met zeep in zijn ogen met zijn lul kloppend hard omhoog en geeft een knikje.

Dan schrikt Henk op als hij ineens een paar lippen om zijn eikel voelt glijden en aan zijn lul beginnen te sabbelen. Uit schrik wil Henk wegtrekken maar het gevoel van geilheid wat hem overmeestert is te groot en al gauw ontsnapt uit Henks mond een goedkeurend kreuntje. Henk voelt zijn lul kloppen in het mondje van de jongeman die zijn mond tot het uiterste moet openen.

De douche gaat aan en de zeep spoelt Henk van zich af met de jongeman voor hem op zijn knieën die van geen ophouden weet. Maar Henk duwt de jongeman van zich af en fluistert “effe stoppen anders moet ik spuiten”. De jongeman lacht en komt omhoog en doet de douche naast hem aan en zeept zich in en kijkt Henk aan en laat zijn inmiddels harde pikkie zien waar hij zachtjes aan begint te trekken en duwt zijn kontje richting Henk.

Henk is zo geil en onmacht overmant hem en stapt tegen de jongeman aan terwijl zijn harde pik tussen zijn billen drukt. Henk maakt rustige neukbewegingen en voelt zijn harde pik tussen de bilspleet van de jongeman door de zeep soepel heen en weer glijden. Henk slaat zijn handen stevig om het middel van de jongeman en laat 1 hand over de buik omlaag glijden en pakt het stijve pikkie met balletjes in 1 hand. Zijn andere hand zakt eveneens en uit gewoonte drukt zijn vinger tegen de jongeman zijn perineum aan, alleen daar zit geen kutje.

De jongeman wipt iets omhoog en Henks eikel prikt tegen de jongeman zijn kontgaatje aan. Dit is teveel voor Henk en pakt hem bij zijn heupen beet zodat hij steun moet zoeken met zijn handen tegen de douchewand aan. Henk pakt met zijn andere hand zijn lul vast en drukt door en voelt hoe het kontgaatje zich overgeeft door zich te openen en als een strakke handschoen zijn binnendringende pik verwelkomt.

De jongeman kreunt als Henk helemaal doorduwt en diep in zijn neukgat zit, om dan zijn lul helemaal terug te trekken tot het moment dat de opgerekte kringspier zichzelf vastzuigt om Henks eikelrand heen. Henk drukt weer diep naar binnen en de jongeman kreunt weer en begint hem te neuken wat al gauw door zijn geilheid van weken opgekropt zaad in tempo doet versnellen.

De jongeman kreunt, maar het geluid is anders en Henk weet niet of dit nu uit geilheid is of dat het pijnlijk is voor de jongeman. Eigenlijk interesseert het Henk niet en maakt het Henk alleen maar geiler en stoot sneller. Henk voelt zijn zaad koken en om de jongeman die wat begint te sputteren te bedwingen, pakt hij met 1 hand het gekrompen pikkie en zak waar de balletjes van zijn weggetrokken stevig in 1 hand beet. Ongemerkt knijpt Henk erin en doet de jongeman inkrimpen en zijn kontgaatje strakker trekken.

De jongeman jammert zachtjes als Henk nog een paar diepe stoten maakt en harder in het pikkie knijpt als Henk voelt dat zijn zaad met kracht door zijn lul naar buiten spuit, diep in de zaadkut van de jongeman. Er lijkt geen eind aan te komen en straal na straal opgekropt zaad van weken vult de darmen van de jongeman die onder Henk abrupt begint te schokken.

Als Henks laatste zaadstraal in de jongeman leegloopt voelt Henk in zijn hand een warme slijmerige spulletje. Henk laat het pikkie en gekrompen zakje voor wat het is en als hij zijn hand terug haalt zit deze onder het zaad van de jongeman. Ook hij is leeggelopen onder het brute neuken van Henk en als de jongeman zich wil omdraaien komt daar niks van in.

Henk beveelt hem op zijn handen en knieën te gaan zitten, want Henks lul staat nog steeds stijf overeind omdat Henk nog verre van bevredigd is. De jongeman luistert en drukt zijn kontje omhoog waarop Henk half over hem heen stapt, zijn benen naast de dijen van de jongeman plaats en iets zakt om zo zijn pik richting het volgespoten neukgaatje laat zakken. Soepel glijdt Henks lul naar binnen onder het smeermiddel van zijn eigen zaad wat hij zojuist naar binnen heeft gespoten.

Als Henk diep in de jongeman is gezakt en als een hond op het zit begint Henk de jongeman te neuken. Als een wildeman ramt Henk zijn pik in en uit waarop de jongeman zijn uiterste best moet doen om bij te blijven. Met diepe lange halen in volle kracht wordt het neukgaatje van de jongeman overweldigd. Stevig heeft Henk hem bij zijn heupen beet om zo nog dieper te penetreren met een overweldigende lading geilheid die Henk nog wil lozen in deze zaadtrechter.

De jongeman is een ding geworden, niets meer dan alleen de lusten van Henk te bevredigen en lijkt er vrede mee te hebben als er zacht gekreun uit zijn mond hoorbaar is voor Henk. Henk klemt zijn kuiten strakker waardoor de dijen van de jongeman tegen elkaar komen. Hierdoor klemt ook de kringspier en neukkoker strakker om Henks lul heen. De jongeman begint te hijgen als Henk nog strakker zijn kuiten klemt. Heel even komt de jongeman met 1 hand los en wurmt wat tussen zijn eigen dijen om zo zijn lul en ballen naar achter te drukken zodat deze niet meer klem zitten.

De jongeman hijgt luider en als Henk het tempo nog verder opvoert vloeit er zaad uit zijn kleine slappe piemeltje naar buiten. Henk heeft het niet door en voelt zijn eigen zaad opkomen en heeft helemaal geen belangstelling voor het genot van de jongeman om vervolgens onder een krampachtig diep orgasme zijn laatste dikke stralen zaad diep in de jongeman zijn darmen te spuiten bij de rest van zijn zaad. Na de laatste straal klopt Henks eikel nog wat na en hangt hij over de jongeman heen.

Dan staan beide op, de douches gaan aan en beide wassen zich alsof er niets is gebeurd. Waarop Henk inwendig zich schaamt zoals hij zijn lusten op de jongeman heeft uitgeleefd. De jongeman is klaar en als hij wegloopt fluistert hij richting Henk “volgende week weer”. Henk knikt en voelt zijn lul alweer stijf worden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Douche, Sport, Spuiten, Suggestie?
MEER Douche SEXVERHALEN...
Lars Wordt Volwassen... - 7Door: Pieter024
Gelezen: 1783x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bottom, Douche, Neuken, Pijpen, Tiener, Top,
21-09
9.7
Een Avontuurlijk Buurmeisje...Door: Jurre Jacobs
Gelezen: 29548x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurmeisje, Douche, Pijpen, Studenten, Voyeurisme,
07-09
9.1
Voor Het Eerst...Door: Mark
Gelezen: 5662x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, Eerste Keer, Pijpen, Tennis,
06-09
9.0
Alleen Thuis Met... - 1Door: Oldandgay
Gelezen: 40271x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Douche, Moeder, Ontmaagd, Oom, Pater, Priester, Tante, Zoon,
05-09
9.1
Seksuele Ontdekkingsreis Als... - 8Door: Marielle1
Gelezen: 6089x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Douche, Milf, Pijpen, Vingeren,
01-09
9.4
Kletsen Met Mijn BffDoor: Simandber
Gelezen: 10898x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Douche, Masturberen, Neuken, Oraal,
27-08
8.7
Mijn Hete Zus - 8Door: Dannydobbe
Gelezen: 25884x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Douche, Facial, Vluggertje, Zus,
25-08
9.5
Duitsland 2002 - 6Door: AlexanderB
Gelezen: 4345x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Douche, Duitsland, Tiener, Vakantie,
24-08
9.5
SchoonmoederDoor: Sjak
Gelezen: 29194x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Borsten, Douche, Logeren, Lul, Schoonmoeder, Vreemdgaan, Zwager,
22-08
8.5
Mijn Ouders En Ik - 3Door: Oldandgay
Gelezen: 17149x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurman, Douche, Moeder, Pijpen, Swingers, Vader, Zoon,
21-08
9.1
Op De CampingDoor: Meester_Jason
Gelezen: 26991x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Douche, Pijpen,
21-08
9.3
VakantieDoor: Natu-59
Gelezen: 6168x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Oudere Mannen, Vakantie, Wandelen,
17-08
9.1
Camping - 2Door: Dv
Gelezen: 28531x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Douche, Gluren,
17-08
9.1