Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Concert sexverhalen. In deze categorie staan 19 erotische verhalen.
Het Concert - 2Door: Will21454
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Concert, Trio,
"Zonder iets te zeggen stapten we de tram uit en staken de straat over naar de parking van het grootwarenhuis. Je nam mijn hand vast. Zij stapte iets achter ons tot jij je hand naar achter stak en haar dichter trok. Op de parking drukte ik op het knop..."
08-07-24
9.4
Dorien Bezoekt Een ConcertDoor: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Concert, Pijpen, Schaamlippen, Sperma,
"Dinsdag 5 juli 2022 bezocht Dorien haar lievelingsband op een concert in de Goffert. Onderweg maakte ze al praatjes met een groep oudere mannen die haar complimentjes gaven en ze liepen met haar op. Ze droeg een geplooide wijde rok en een t shirt met..."
05-07-24
8.3
Het Concert - 1Door: Will21454
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concert, Openbaar, Trio,
"Daar stonden we dan, samengeperst als sardientjes in een overvolle tram, buiten aan de concertzaal. Jij stond met gesloten ogen tegen een paal te leunen en ik had zacht een hand op je heup gelegd om je tegen te houden zodat het voor iedereen rondom o..."
04-07-24
9.2
Ondeugend Terug Van Het ConcertDoor: Franciesco
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Borsten, Concert, Milf, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Tepel, Tepels,
"We waren op weg naar Maastricht. Mijn dochter en ik zouden samen naar een concert gaan. Aangekomen stond er toch al een wacht rij. We kwamen aan de praat met 2 leuke meiden. de deuren werden geopend en we stonden vooraan. Ik vond het leuk omdat met m..."
05-03-24
8.8
ConcertDoor: PFAN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Concert, Neuken, Pijpen, Publiek, Stiekem, Toilet,
"Het is woensdag en al weken kijk ik uit naar vanavond. Er is een optreden van mijn favoriete band. Ze komen niet zo vaak naar Nederland, dus ik ben blij dat ik ze weer eens live kan zien. Op mijn werk zit ik mij te verheugen op de avond die komen gaa..."
28-06-23
8.5
Het Concert Van Haar Leven - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Concert, Roodharig,
"Inmiddels waren we het paleis van de koning al gepasseerd en maakten we de weg terug via de kant van het Benoordenhout door het Haagse Bos. Kirsten stopte even met lopen. Weet je, zei ze, terwijl haar blauwe ogen me indringend aankeken. In deze ti..."
10-05-23
8.9
Het Concert Van Haar Leven - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concert, Trio,
"In het Haagse Bos liepen we een ruime tijd. Nadat Kirsten de start had gemaakt en haar avontuur met de bassist had verteld, hielden we kort stand. Kirsten draaide zich naar mij toe. Weet je dat hij echt heel lekker was Daarbij legde ze de nadruk o..."
08-04-23
8.9
Het Concert Van Haar Leven - 1Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Concert, Roodharig,
"Toen ik de mail kreeg, was ik gelijk nieuwsgierig. Een dame las blijkbaar veelvuldig mijn verhalen, waarmee ze mij complimenteerde. Ze had echter ook iets meegemaakt in het verleden wat ze graag door mij uitgeschreven had. Dit kwam vooral, omdat er d..."
29-03-23
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 196Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Auto, Concert, Dildo, Neuken, Pijpen, Vibrator,
" b Na vele jaren was ik weer eens in gezelschap geweest met mijn allereerste vriendje Henk. b i We waren samen naar een concert geweest waar ik hem had getrakteerd op een verrassing. i Aan het einde van die avond had ik hem op ..."
14-08-22
8.9
Onverwachte Logé Na Concert - 2Door: Rock
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concert, Cumshot,
"De slaap was vervolgens diep. De intense, onverwachte seks met Anne zorgde ervoor dat mijn lichaam, evenals dat van haar, de rust goed kon gebruiken. Het was immers door het concert ook een lange dag geweest. Lepeltje lepeltje, zij in haar string en ..."
18-05-22
9.3
Onverwachte Logé Na Concert - 1Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Concert, Logeren, Rape, Stiekem, Tiener, Verkracht,
"Eigenlijk was het heel spontaan gegaan. Een vriendin van me kon niet mee naar een concert, maar zij wist wel iemand die ook graag wilde gaan, maar geen ticket had kunnen bemachtigen. Ik kende haar vaag, vooral van verjaardagsfeestjes en wat eerdere c..."
24-03-22
9.6
Tinder Tijdens Wereldreis - 2Door: Vlaamse Verteller
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Australie, Beffen, Concert, Neuken, Pijpen, Singapore, Tinder,
"Nooit gedacht zo n goede seks te hebben met iemand die ik amper 12 uur ken. De meeste one night stands waren meer dan behoorlijk maar wat ik vanmorgen meemaakte sloeg echt alles. Vannacht was ze zo afstandelijk en amper 12 uur later kan ze maar geen ..."
25-03-21
9.2
Tafeltennis Enzo - 33: Concert EnzoDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Concert, Groepsex, Ouderen, Swingers,
"Na het ontbijt de volgende morgen werd er uitgebreid gebadderd en kleedden we ons feestelijk voor de meet en het diner met het koor en natuurlijk voor het concert daarna in de dom. Een restaurant was afgehuurd door de organisatie om het koor..."
08-09-20
8.5
Het ConcertDoor: Mylene En Matt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Concert, Creampie, Milf, Pijpen, Romantiek,
"Uitgeput maar voldaan na weer een middag steengoede seks rolt Matt van Mylene. Wat zijn we goed samen h zegt Matt. Steengoed Maar kom nog even tegen me aanliggen antwoord Mylene Ze kruipen dicht lepeltje lepeltje tegen elkaar aan..."
10-06-19
8.1
Een Concert Om Nooit Te VergetenDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Concert, Hotel,
"Het was 2005. Kiki en ik keken al lang uit naar het concert van de Amerikaanse metalband Slipknot. In die tijd was de band erg populair onder de jonge metalheads. Zelf was ik niet zozeer fan van de band, maar Kiki wel. Waar iedereen altijd vermoedde ..."
16-01-19
9.1
Naar Een ConcertDoor: IvanK
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concert,
"Hallo. Mijn naam is Stella. Ik ben 24 jaar oud en ik mag er best wel zijn, al zeg ik het zelf. Ik heb mooie en stevige borsten, helaas niet zo groot als ik zou willen, maar een bescheiden B cup, maar ik ben er blij mee. Een vriendin van mij heeft een..."
18-10-18
8.7
Het Après ConcertDoor: Baba
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Concert, Pijpen, Trio,
"Op een avond appte onze nieuwe buurvrouw of ik zin had om mee te gaan naar een concert. Haar man zat nog op zee en ze had twee tickets voor een leuk concertje in de buurt. Dat leek me wel leuk en dus maakten we er die vrijdagavond een girls night out..."
25-09-18
8.3
Het ConcertDoor: Meomine
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Concert,
"Ja het blijft altijd een probleem als je onverwachts iemand tegen komt en het mond uit in een lekkere beurt, ja van wie Er was een grote show op de markt in een grote tent. Ik was al vroeg aanwezig om een goed plekje uit te zoeken. Zo tegen..."
19-10-17
8.1
Tijdens Het ConcertDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concert,
"Ik was voor foto s in Trix Antwerpen. De zaal was gevuld met mensen in donkere kleding. De metalbands Cannibal Corpse en DevilDriver zouden die avond komen spelen. De afgeladen zaal was dampend warm. De strakke ritmes en knallende gitaren gierden uit..."
17-03-13
8.2