63.206 Gratis Sexverhalen
Wippie
Wippie


Hoogste Cijfer: Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 7
Meest Gelezen: Dorien Gaat Logeren - 1
Aantal Verhalen: 33
Geplaatste Reacties: 4
E-Mail Adres: beterpeter625@outlook.com
ALLE VERHALEN VAN Wippie
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Dorien Gaat Terug Naar De NatuurDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Pijpen, Schaamlippen,
"Eind juni, vrijdagochtend, 32 graden. Dorien Liefje, ik ga vandaag zwemmen in de Bizonbaai. Werk ze en tot vanmiddag, riep ze vanonder de douche. Ik Zwemmen Je bedoeld zwemmen zoals in het water zwemmen Dorien Wat Oh haha Nee ik heb een mail o..."
19-05-24
8.5
Dorien In De NatuurDoor: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Strand,
"Op een warme lentedag in mei fietste Dorien 49 jr door de Ooij polder op weg naar de Bizonbaai. Daar was een naaktstrandje waar je kon zonnen en zwemmen. Haar route ging door Ubbergen, het tunneltje bij manege Ebbers en langs het Wielerme..."
13-05-24
8.0
Dorien En Haar Slapende Ooms - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Nicht, Oom,
"De ooms van Dorien wilde de schade met hun nicht inhalen en ze werd gevraagd voor een week vakantie op de boerderij met haar ooms en een ongetrouwde oom weer een Frans uit Denemarken die op bezoek was. Zij hadden hun neef gepeild en toen in vertr..."
04-05-24
8.8
Dorien En Haar Slapende Ooms - 1Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04-24
8.3
Dorien Haar Onverwachte BekentenisDoor: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Schaamlippen,
"Tante , zei Frans toen hij die ochtend haar borst had leeg gezogen en opkeek, wij krijgen op school steeds vaker vragen of jij andere jongens wil pijpen. Onze kastjes worden overstelpt met briefjes en ook de appjes blijven binnenkomen. Tante..."
15-02-24
7.8
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 7Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Klaarkomen, Pijpen, Schaamlippen, Slikken, Tante, Verjaardag,
"Vrijdagmiddag en een nieuw weekend was aangebroken. Het was inmiddels de gewoonte dat haar neefjes en Theo op haar stonden te wachten bij het struikgewas die de school aan het zicht onttrok. Het was iedere vrijdag weer spannend met welke outfit ze ui..."
11-11-23
9.3
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 6Door: Wippie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Pijpen, Sperma, Verjaardag, Vrienden,
"Dorien werd rond 16.00 uur wakker gekust door haar neefjes en Theo. Goede morgenmiddag tante Dot, en ze boden haar een glaasje sperma aan. Ze kwam overeind, pakte het glas aan en keek naar haar neefjes. Nou nou jongens, in dit glas zit minstens vijft..."
30-10-23
8.0
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 5Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Tante, Verjaardag, Zuigen,
" De neefjes, Theo en tante waren gereed voor de wens van Marinus. Het was warm en zonnig en ze reden naar het drukke strand van de Beerendonck. Ze parkeerde de auto en liepen naar het strand waar Marinus tussen de vele vooral jongelui ..."
05-10-23
8.6
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 4Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Neef, Schaamlippen, Tante,
"Vrijdagmiddag twee uur. Tante, zei Frans toen Dorien haar mobiel opnam, kom je ons om half vier ophalen, en trek je hetzelfde aan als toen je ons maandag bracht Ja, en nee zei ze. Dat zit in de was maar ik trek wel iets leuks aan. Casual, s..."
15-09-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Verjaardag, Vibrator,
"Het ontbijt in de vroege ochtend was heerlijk en daarna had Dorien samen met de jongens gedoucht. En wat is er fijner dan door een mooie naakte vrouw als Dorien ingezeept en afgespoeld worden, zeiden de jongens tegen elkaar. En andersom, wat is fijne..."
29-08-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Sperma, Verjaardag,
"Dorien haar zestigste verjaardag 2 Tante, vroeg Karel nu ze binnen waren, doe je echt alles voor ons Wat wij maar willen en vragen, jij doet het, al zijn het de gekste dingen of iets wat jij niet wil Nee hoor, jonge mannen denken met hun..."
21-08-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 1Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Broer, Neefjes, Neuken, Schaamlippen, Verjaardag,
"Het is mooie zonnige en warme ochtend als ik walker wordt. Mijn vrouw Dorien is jarig en ik heb een verrassing voor haar geregeld. Het was moeilijk om te regelen want iedereen had inmiddels een eigen leven maar het was gelukt. Het was ochtend en na h..."
16-08-23
8.6
Dorien Op Reis - 4Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Schaamlippen, Sperma,
"Na een lange en leuke dag met de familie lag Dorien in bed en verwachtte half dat de tweelingen naar binnen zouden lopen. Haar dekbed was opgeslagen en ze had een knie omhoog met haar voet tegen een bil, de andere knie schuin naar voren zodat je..."
03-08-23
8.5
Dorien Op Reis - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Schaamlippen, Sperma,
"Na een lange reis van meer dan acht uur zat Dorien in de auto van haar oom die al 16 jaar in Amerika woonde maar prima Nederlands sprak. Hij had haar opgehaald van Airpot Madison en bespaarde haar zo een flinke busreis. Eenmaal op de boerde..."
29-07-23
8.5
Dorien Op Reis - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Schaamlippen, Sperma,
"Dorien verbleef een week in London waar ze vooral ging shoppen en een paar musea bezocht. Het enige dat niet in de planning zat was de roomservice. De eerste morgen al kreeg ze een geweldig ontbijt op bed, en de jongeman die het bracht in haar bed. H..."
17-07-23
8.5
Dorien Op Reis - 1Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schaamlippen,
"Het diploma was binnen en Dorien pakte haar rugzak in en ging op reis. Zij nam reisdocumenten, toiletspullen en wat kleding, slaapzak e.d. mee alleen geen bh s. Op reis zou alle vormen van vervoer nemen en onderweg baantjes nemen om verder t..."
08-07-23
8.3
Dorien Haar Jonge Tienerjaren - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Schaamlippen, Slikken,
"Het schooljaar liep bijna ten einde en Dorien moest gaan denken aan het vervolg. Doorstuderen leek logisch, zij was er slim genoeg voor. Gaan werken Als wat Sommigen wisten het wel, als sekswerken kon zij wel zes ton per jaar verd..."
03-05-23
9.0
Dorien Haar Jonge Tienerjaren - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Schaamlippen,
"Het was hectisch in het laatste schooljaar van Dorien. Niet wat studie betreft, zij had prima cijfers en rolde er doorheen. Nee, vooral op seksueel gebied was Dorien een bezig bijtje. s Avonds bij het vingeren ontdekte zij dat er een straa..."
26-04-23
8.8
Dorien Haar Jonge Tienerjaren - 1Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Schaamlippen,
"Dorien was bijna zeventien en begon aan haar laatste jaar op de HAVO. Zij leerde makkelijk en had veel vriendinnen en vriendjes. Door haar ervaring met haar ooms had Dorien afgelopen jaar twee vriendjes gepijpt achter in het fietsen..."
09-04-23
8.1
Dorien Gaat Logeren - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Oom, Schaamlippen,
"Dorien had ontbijt genomen met haar ooms en ging de naaktcamping op om rond te kijken. Het was een kleine camping van ongeveer 50 staanplaatsen maar netjes en schoon. Ze moest plassen en liep de toiletruimte in. Daar waren 5 deuren en Dorien..."
30-03-23
8.4
Dorien Gaat Logeren - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Schaamlippen, Sperma,
"Dorien was 16 en onder het mom van oma Truus helpen met het huishouden stemde zij haar logeerweekenden zo af dat deze overeen kwamen met die van haar ooms en bleef nu iedere maand logeren. Zij maakten met vijven overdag veel plezier en werkt..."
26-03-23
8.1
Dorien Gaat Logeren - 1Door: Wippie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Naakt, Oom, Schaamlippen,
"Dorien was 38 toen zij in juli bij haar tweeling ooms van 53 ging logeren. Zij waren vrijgezel en hadden een groot vrijstaand huis aan de rand van de Veluwe bij Wenum Wiesel. Zij was er al lang niet meer geweest en omdat ik naar het..."
19-03-23
8.5
Dorien Aan Het Strand - 3Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slikken, Sperma, Strand,
"Zondag, de wekker ging om 7 30 en 20 minuten later werd er geklopt en liet Dorien Petra naar binnen elkaar even goede morgen kussend. Zij was vreemd genoeg naakt op een paar gymschoenen na. Petra had gedroomd over seks fantasie n en kwam een..."
12-03-23
8.9
Dorien Aan Het Strand - 2Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Sperma, Strand,
"In de middag ging het allemaal wat rustiger aan. De jongens gingen meer hun eigen gang maar waren er altijd wel een paar die Dorien wilde aanraken, bevredigen en vrijen. Vooral werden haar borsten stevig gekneed en met haar schaaml..."
09-03-23
8.3
Dorien Aan Het Strand - 1Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Strand,
"Dorien en ik hebben doordeweeks heerlijke seks gehad. Het is nooit saai met Dorien en samen laten wij onze seksfantasie n de vrije loop wat garant staat voor spannende seks. Helaas komt het voor mij vrijdagmiddag tot een einde. Ik ..."
04-03-23
8.2
Dorien Doet Aan ExhibitionismeDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Schaamlippen, Sperma,
"Mijn Dorien houd ervan om naakt of bijna naakt te zijn. Het liefst doet zij al haar kleren weg maar soms zit het weer tegen dus hangt er toch nog het een en ander in de kledingkast. Dat zij geen g ne kent weten inmiddels veel van o..."
02-03-23
8.6
Dorien Heeft Een Nieuwe Hobby - 3Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slikken, Sperma,
"Dorien zette de kraan aan en ging douchen. Haar neven bleven nog even kijken en gingen toen weer aan het werk. Deze laatste avond hadden ze nog een verrassing voort tante. Na weer fris gewassen te zijn en alle gaatjes schoo..."
01-03-23
8.3
Dorien Heeft Een Nieuwe Hobby - 2Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slikken, Sperma,
"De volgende ochtend werd Dorien wakker, en dacht even na over wat zij aan zou trekken. De neven waren al op de hoogte van haar geheimpje en ze kende tante nu van buiten n van binnen na die wilde vrijpartij dus wat kan het nu schelen. Ze koos een m..."
27-02-23
8.8
Dorien Heeft Een Nieuwe Hobby - 1Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Haar laatste avontuur is Dorien zo goed bevallen dat zij hiervan haar hobby wil maken. Nu heeft zij een paar neven die een boerderij in de buurt van Retie hebben en heel toevallig weet Dorien dat daar ook Bull Mastiffs rondlopen daarom herk..."
26-02-23
8.8
Dorien Op HuisbezoekDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kut, Kutje, Schaamlippen,
"Dorien is mijn lieve geile vrouw die soms meer seks nodig heeft dan ik kan geven. En daar hebben wij het een en ander aan gedaan tot beide tevredenheid. Vorige zomer was het een zwoele avond en Dorien had na het douchen zin in een wandeling...."
25-02-23
8.8
Dorien Op WerkvakantieDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Slikken, Sperma, Vakantie,
"Dorien en ik gaan om de twee jaar de zomer naar een glamping in zuid Spanje bij Murcia aan de Costa Blanca en brengen daar zes weken door. Zes weken vakantie, is dat niet erg duur Ja, zes weken, en nee dat kost ons niets. Sterker nog, voo..."
24-02-23
8.4
Dorien Geeft Een House PartyDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kut, Kutje,
"Het is al een tijdje geleden dat Dorien en ik een House party hebben gegeven en op herhaaldelijk verzoek van haar blog volgers heeft zij een datum geprikt en een open uitnodiging in haar blog gezet. Zoals gebruikelijk heeft zij een maximum v..."
23-02-23
8.1
Dorien In De Gay SaunaDoor: Wippie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gay, Sauna,
"Het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn Dorien en ik elkaar leerde kennen van internet. Een mooie vrouw van 55 met C cup borsten die iets zijn gaan hangen maar heerlijk aanvoelen als ik ze vasthoud en kneed. In 2010 toen ik haar de 1e ke..."
21-02-23
8.1