Klik hier voor meer...
Sex in Oostenrijk. In deze sexverhalen staat Oostenrijk centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Oostenrijk sexverhalen. In deze categorie staan 30 erotische verhalen.
De Koene Koerier - Sprookje 19.2Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Tiener, Wenen,
" i Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05-24
9.7
De Koene Koerier - Sprookje 19.1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Wenen,
" b Terwijl Andreasz niet al te ver van de ingang van de keizerlijke stallen een paard roskamt houdt hij de komst van Anna in de gaten. Ze is een van de leukste en mooiste keukenmeisjes van de Weense Hofburg en meestal brengt ze rond deze tijd een eer..."
19-05-24
9.3
Snowboard Meisje - 5: Bye Bye (slot)Door: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sneeuw,
" i In een slaapdronken toestand en steeds niet helemaal verlost van de kou in mijn lijf ben ik op Sem gaan liggen. Omdat daardoor zijn pik hard werd heb ik die voor wat extra warmte ook maar in me genomen. Na mijn wel wat overhaaste vlucht door de sn..."
19-01-24
9.3
Snowboard Meisje - 4: BewaarengelDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Rape, Sneeuw, Verkracht,
" b Niet te geloven dat ik zo stom was om voor die paar euro in dit rijkeluis chalet mee te gaan bedienen, ik had op mijn vingers uit kunnen rekenen dat die klierige Peter Sullivan ook zou komen opdagen. Het gevolg is dat steeds als ik met een blad me..."
15-01-24
9.4
Snowboard Meisje - 3: SneeuwengelDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Oostenrijk, Sneeuw,
" b Mijn besluit staat vast, ik wil nu snel ontmaagd worden, door Roan. Sinds ik Sem en Isa in het kamertje naast mij hoorde neuken alsof ik bij hen in bed lag en ik op hun geluiden ook klaarkwam, kan ik eigenlijk nergens anders meer aan denken. In he..."
11-01-24
9.4
Snowboard Meisje - 2: RevancheDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Oostenrijk, Sneeuw, Vakantie,
" i Ik draai een dienst in de wellness van het hotel, en zojuist vonden drie kakkers op ligbedden bij het zwembad dat ze me moesten verrassen door hun badjassen open te slaan en zo hun lijven en lullen aan me op te dringen. Op zich ka..."
06-01-24
9.2
Snowboard Meisje - 1: KakkersDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Oostenrijk, Sneeuw, Vakantie,
" b Hey Jeaney, kom op meid, je kan het roept Roan een kleine honderd meter lager op de piste, op mij wachtend. Behoedzaam verplaats ik mijn gewicht en dan glijd ik zowaar naar hem toe, precies in de richting die ik me had bedacht. Thuis ..."
01-01-24
8.6
Kerstmuziek - 2: 2000 MilesDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Nymfomanie, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sneeuw, Tiener, Zus,
" b Luna en Dani l b i Gisteravond kreeg ik het bericht dat mijn tweelingzusje Luna een ernstig skiongeluk had en in een ziekenhuis in Kitzb hel ligt. Een vrouw waar ze mee samenwerkt of zoiets belde me. Sinds een paar jaar werk..."
13-12-23
9.6
Giro Di Campeggio - 3: Ragazze UbriacheDoor: Tanne.Dali
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dronken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Porno, Strand, Zusjes,
" i b Dronken Meisjes De twee Zuid Italiaanse zusjes Chiara en Elena leven zich grondig op me uit. b Omdat het voor de tweede nacht noodweer is hier op de Stelvio zijn ze ook al twee nachten achter elkaar in mijn tent terecht..."
07-01-23
9.5
Kerst Mozaïek - 6: Compleet (slot)Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sneeuw, Tiener,
" i b Merry Christmas en een liefdevol en opwindend 2023 gewenst b In dit laatste deel is het moza ek compleet en komen de verhalen bij elkaar, dit keer verteld door de andere helft van de vijf koppeltjes. Enjoy Zazie i b Li..."
25-12-22
9.8
Kerst Mozaïek - 5: Jasmijn En BramDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een moza ek. i b Gefrustreerd zie ik die leuke jongen in de verte verdwijnen, waarvan ik zeker weet dat hij onderweg was naar mij. Precies op het moment dat ik hem d..."
19-12-22
9.7
Kerst Mozaïek - 4: Max En IndyDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een moza ek. i b Pinggg. Een berichtje van mijn zusje Indy, een noodkreet Max, help Kom me please please meteen halen Tjesses, wat is dit nu. Door die kabe..."
16-12-22
9.5
Kerst Mozaïek - 3: Pippa En RaviDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een klein moza ek. i b Het wordt hoog tijd om Ravi en mijn hopeloze fix op hem uit mijn hoofd te zetten. Daarom ben ik op het aanbod ingegaan van een grote hotelket..."
11-12-22
9.8
Kerst Mozaïek - 2: Katarina En FelixDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kerst, Kerstmis, Neef, Neuken, Nicht, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een klein moza ek. i b Ik verheug me erop om Felix terug te zien. Mijn neef en ik zijn even oud en van ons zestiende tot ons negentiende trainden we samen in de ..."
07-12-22
9.7
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 219Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Oostenrijk, Tiener, Vakantie,
" b We hadden dit keer onze zomervakantie in het prachtige Oostenrijk doorgebracht en hier zouden we voortaan wel meer naar toe willen gaan. b i De kinderen hadden er zich goed vermaakt en we hadden er dan geen omkijken naar gehad, ideaal..."
07-12-22
8.6
Kerst Mozaïek - 1: Willem En LivvyDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Sneeuw, Tiener, Trein, Wintersport,
" i In 2021 plaatste ik in de weken voor Kerstmis een aantal verhalen over liefdeskoppels. Dit jaar heb ik er weer wat geschreven, want love is all around en we kunnen wel wat liefde en romantiek gebruiken in deze tijd, toch Dit Kerstverhaal i..."
04-12-22
9.7
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 218Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Oostenrijk, Vakantie,
" b Het was voor mij een prachtige ervaring geweest om die jonge student wegwijs te maken in de vele facetten van het seksleven. b i Hoogstwaarschijnlijk zou hij nog een en ander bij moeten leren betreffende de omgang met de toekomstige me..."
02-12-22
9.0
Op Weg Naar OostenrijkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Oostenrijk,
"Jasper wilde graag een bi verhaal over een 17 jarige jongen die eerst nog, als enige, een paar tentamens over moet doen, wil hij overgaan naar de examenklas. Geen middel wordt geschuwd om dat te bereiken. Als beloning volgt een reis, per trein, naar ..."
19-08-21
8.5
Ander Feestje - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Oostenrijk, Stiekem, Zoon,
"Mark, mijn lievelingsleverancier van idee n voor verhalen, kwam deze keer met een suggestie om een vervolg te schrijven op een verhaal van iemand anders. Het betreft het verhaal Feestje van Kevin K. Deze knaap heeft een prachtige schrijfstijl, waar..."
07-05-21
8.6
Kerstvakantie In Oostenrijk - 2Door: Mart123
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Vakantie,
"Ook bij mij knijpt ze in mijn tepels en zoals zij het doet, met haar zachte handen, voelt het bij mij ook fijn. Dan buigt ze wat verder voor over, en begint aan mijn tepels te likken. Mmm kreun ik, dit is namelijk lekker wat ze doet. Hier word ik h..."
06-01-20
8.8
Kerstvakantie In Oostenrijk - 1Door: Mart123
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Vakantie,
" Mam, pap, menen jullie dat, dat ik Carmen mee moet vragen vraag ik opgewonden aan het ontbijt. Ja natuurlijk. ten minste als ze dat wil zegt mijn ma. Ja hoor, geen probleem zegt mijn pa er achteraan. Er is plek genoeg. En Carmen is een leuke ..."
30-12-19
8.9
F1 Gp Oostenrijk - 3Door: Frank
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Milf, Oostenrijk, Siliconen, Trio, Vuistneuken,
"Wanneer de uitslag van de kwalificatie bekend is lopen mijn vrienden en ik de tribune af om ons weer te voorzien van een heerlijk koud biertje. De stralende zon maakt het erg warm op de tribune, dus we zijn niet de enige die weglopen. In de horde aan..."
06-09-19
9.0
F1 Gp Oostenrijk - 2Door: Frank
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Oostenrijk, Vingeren,
"Eerst neem ik nog een slok van mijn blikje bier, maar hoef eigenlijk niet na te denken over haar vraag. Je hoeft denk ik weinig moeite te doen, je kan me zeker weer opgegeild krijgen voor een tweede ronde Ik bekijk haar nog eens aan de andere kant..."
07-08-19
9.1
F1 Gp Oostenrijk - 1Door: Frank
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Caravan, Doggystyle, Oostenrijk, Pijpen,
"Tot nu toe stond ik steeds achter haar in de rij, maar inmiddels bevind ik me bijna naast haar. Ik heb haar al een aantal keer in de verte voorbij zien lopen, ik wil haar echter ook graag eens van iets dichterbij zien. Van de achterkant zag ze er in ..."
31-07-19
8.5
De Blokhut - 9Door: NieuweMaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buitensex, Groepsex, Oostenrijk, Pijpen, Spanking, Squirten, Vakantie,
" i Vier naakte mensen, verstrengeld op een deken aan het water... i Wat is het toch jammer dat jullie morgen weer naar huis moeten , zei ik, terwijl mijn vingers over Daans onderbuik dwaalden. Mijn andere hand hing loom over Koens lij..."
27-02-17
9.1
Vakantie Oostenrijk - 2Door: Erique
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oostenrijk, Vakantie,
"Deel 2 Mathieu en Jonas We waren al enige dagen in het hotel in de Oostenrijkse alpen waar we mijn pa, ma en ik deze zomer een deel van onze vakantie zouden doorbrengen. De eerste dag, direct na aankomst had en ik een super ontmoeting met ..."
27-03-13
6.6
Vakantie Oostenrijk - 1Door: Erique
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oostenrijk, Vakantie,
"Ik ben Marc auteur en hoofdpersoon van dit verhaal en ik ben 18 jaar. Het was de laatste keer dat ik met mijn ouders mee op vakantie zou gaan. Reisdoel Oostenrijk. Na een lange vermoeiende tocht besloten we bij het eerste hotel dat ons aanstond te s..."
27-03-13
6.7
Oostenrijk — NederlandDoor: Ray
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oostenrijk, Voetbal,
"Nadat ik m n ouders niet meer vergezelde met vakantie, ging ik elk jaar met de jongens van m n band plus onze fans naar Oostenrijk. Een klein plaatsje in Tirol, waar het prachtig was en niet alleen de natuur. De Oostenrijkse jongens die ik daar heb o..."
29-11-12
7.4
Memories: Oostenrijk 1984Door: Fantasia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Milf, Oostenrijk, Vader, Vakantie,
"Het zal ergens in de zomer van 1984 geweest zijn dat ik met mijn nieuwe vriendin Els nu inmiddels vrouw op kampeervakantie ging naar Oostenrijk. Je kent het wel le keer met je nieuwe hete vriendin op vakantie en wat is er beter dan dicht tegen e..."
23-11-07
8.2
Oostenrijkse RumDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oostenrijk, Vakantie,
"Het was de eerste maal dat sofie en ik op vakantie gingen met een ander stel. We kenden joop en riet al enkele jaren en kwamen bij elkaar op bezoek, maar het plan om samen vakantie te houden was pas de afgelopen winter opgekomen. Nu reden we gevieren..."
01-01-05
8.0