63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Lijema
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 4445
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ellie - 4
Dit is het vijfde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft samen met haar man nu regelmatig seks met Robert en Yvonne nadat ze het eerst alleen met Yvonne heeft gedaan.

Ellie loopt alleen door de stad, ze heeft een klein slipje en een strakke spijkerbroek aan en daarop een topje. Haar buik is niet bloot maar het topje zit strak over haar bovenlichaam, haar borsten gaan langzaam mee in het ritme van haar passen. Ze heeft een paar sandaaltjes aan haar voeten. Het is mooi weer dus meer kleding heeft ze niet aan. Vanmorgen in de spiegel vond ze dat ze er mooi uitzag en dat gevoel heeft ze nog steeds. Ze loopt met een heerlijke tred door de stad want ze voelt zich goed en met genoegen kijkt ze om haar heen en ziet dat ze soms wordt aan- of nagekeken door mannen of vrouwen die haar helemaal opnemen en ook daar geniet ze van.

Ze is de hele dag al een beetje opgewonden en heeft zin in vanavond en ze verheugt zich op de seks met haar man. Hij moet haar eerst lekker verwennen en daarna wil ze uitgebreid met hem vrijen. Na al die jaren heeft ze nog steeds heel veel zin in haar eigen man ondanks dat ze beide eens in de aantal weken samen met Robert en Yvonne seks hebben. Ze kan een glimlach niet onderdrukken als ze aan die avonden denkt. Hoe heerlijk ze het vindt en hoe ze allemaal genieten van deze avonden. Nadat ze een maanden geleden voor de eerste keer tegelijkertijd geneukt is door de beide mannen is dat daarna nog twee keer gebeurt en ook Yvonne heeft daar al twee keer van genoten. Maar dat is niet het belangrijkste, als ze met hun vieren samen zijn is het fijn en ongedwongen en Ellie geniet echt van die momenten en van de intimiteit die ze met hun vieren hebben. Ze geniet van de geweldige seks die ze zowel met Yvonne als Robert heeft maar eigenlijk geniet ze na al die tijd nog veel meer van de seks met haar eigen man. Ze houdt na al die tijd nog heel veel van hem en dan is seks samen hebben het mooiste wat er is en daarom doen ze het nog altijd een aantal keer per week met elkaar.

Ellie loopt met deze gedachten door de stad als ze ineens haar naam hoort roepen en als ze opkijkt ziet ze Yvonne op het terras zitten. Vandaag konden ze niet afspreken omdat ze met haar vriendin Miranda zou zijn en nu ziet Ellie ze beide zitten. Heb je zin in een drankje, vraagt Yvonne en dat heeft Ellie wel en gaat bij ze zitten. Al snel zitten de dames gezellig met elkaar te praten totdat Yvonne naar het toilet gaat. Ze is nog niet weg of Miranda legt haar hand op de arm van Ellie, lieverd ik hoor van Yvonne dat jij en je man af en toe met haar en haar man seks hebben. Ellie schrikt een beetje van haar woorden en knikt verlegen, dat klopt. Miranda gaat verder, dat doen ze ook af en toe met mijn man, Johnny, en mij en nu vraag ik me af of wij het een keer met z’n zessen kunnen doen?

Miranda kijkt haar vragend aan onderwijl de blote arm van Ellie strelend. Ik eeeh, ik weet het eigenlijk niet eeeh. Ellie probeert stamelend te antwoorden maar ze komt er niet echt uit omdat ze er zoals altijd eerst even moet nadenken en ze niet zo houdt om met dit soort vragen geconfronteerd te worden. Er valt een ongemakkelijke stilte en op dat moment komt Yvonne terug en die ziet meteen wat er aan de hand is. Kon je niet even wachten, vraagt ze een beetje verwijtend aan Miranda en die schudt haar hoofd, nee je hebt verteld dat Ellie een mooie vrouw is maar niet dat ze zo mooi is en ik weet zeker dat Johnny er net zoals ik heel veel zin heeft om met jullie mee te doen. Ellie kijkt met grote ogen Yvonne aan. Ze heeft Yvonne tijdens de wandeling in het park wel iets horen zeggen over seks met een ander stel maar was dat een beetje vergeten en nu pas realiseert ze zich dat Robert en Yvonne het ook buiten hun het soms ook met een andere stel doen en dan wordt ze nu ineens geconfronteerd met deze vraag van Miranda. Waarom heeft Yvonne dat niet eerst met haar besproken en wordt ze nu ineens voor het blok gezet. Ze kijkt Yvonne nu echt verwijtend aan en die ziet dat natuurlijk.

Sorry schat ik wilde dit natuurlijk gewoon met je bespreken maar op een of andere manier is het er niet van gekomen en dan moet je het nu op deze manier horen. Geen ruzie maken hoor, dat wil ik echt niet, stamelt Miranda. Ellie en Yvonne kijken elkaar weer aan, dan begint Ellie te lachen, hier gaan we echt geen ruzie over maken hoor!

Ellie merkt dat ze stil is als ze twee weken later met hun vieren aan tafel zitten. Barry en zij zijn uitgenodigd door Yvonne om eerst bij ze te komen eten voordat Miranda en Johnny er ook bij komen. Ze hebben allemaal door dat hoewel Ellie er mee ingestemd om het andere stel ook uit te nodigen voor hun partnerruil avondje ze er toch ook een beetje tegen op ziet. Iets nieuws te doen blijft toch lastig voor haar ondanks het gegroeide zelfvertrouwen van de laatste tijd. Niemand benoemt het maar ze voelen allemaal met haar mee en laten haar daarom een beetje met rust.

Ellie zit aan tafel met gemende gevoelens, ze kent Miranda inmiddels al redelijk goed want na hun eerste ontmoeting hebben ze elkaar al een paar keer gezien omdat Yvonne haar best doet om zo vaak als mogelijk met hun drieën op te trekken om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen. Yvonne is al een hele tijd haar enige vriendin maar ze mag Miranda inmiddels ook heel erg en ze hebben altijd heel veel plezier als ze met hun drieën zijn. Het probleem is dat ze Johnny nog helemaal niet gezien heeft, behalve een paar foto’s die Miranda op haar mobiele telefoon heeft staan. Ze weet dat Barry er wel heel veel zin in heeft na het zien van de foto’s die ze van haar had gekregen. Miranda is echt wat je noemt een vollere vrouw met een prachtig gevuld lichaam en met alle rondingen op precies de goede plaats. Ellie heeft haar al een aantal keer met verbazingwekkend en een beetje jaloezie bekeken als ze zich onbeschaamd beweegt en hoe vrij ze is met haar eigen lichaam.

Ze heeft op de foto’s gezien dat Johnny een mooie getrainde man is maar normaal gesproken kijkt ze niet naar dat soort mannen. Tot haar schaamte merkt ze dat ze toch een vooroordeel heeft. Mannen die zo hard trainen en zo hun lichaam oppompen zijn waarschijnlijk niet zo slim.

Even later zitten ze in de huiskamer te wachten als de bel gaat en ze ziet Miranda en Johnny binnenkomen. Zoals altijd komt Miranda al pratend nogal luidruchtig binnen en is meteen aanwezig. Johnny is een stuk rustiger en komt als laatste bij Ellie, hij geeft haar een hand en voorzichtig een zoen op haar wang. Johnny gaat naast Ellie zitten maar ze zijn beide een beetje stil. De andere zitten vrolijk en amicaal met elkaar te praten maar Johnny en Ellie hebben er iets meer moeite mee.

Ze praten wel een beetje met elkaar en tot haar verbazing is Johnny een leuke en slimme man maar de afstand tussen hen blijft en dat blijft zo totdat Yvonne ineens de vraag stelt, waarom gaan jullie samen niet even naar boven dan kunnen jullie even rustig kennis met elkaar maken? Ellie kijkt eerst een beetje geschrokken naar Yvonne maar dan besluit ze dat het misschien wel een goed idee is dus kijkt ze Johnny aan die het ook wel ziet zitten.

Boven loopt Ellie naar de logeerkamer want ze wil niet naar de slaapkamer van Yvonne gaan. Terwijl ze met Johnny naar boven loopt bedenkt ze dat ze hetzelfde wil doen als de eerste keer met Yvonne, zo kennis maken is voor haar het meest eenvoudig en ze vindt het niet erg om een man te verwennen. In de logeerkamer kijken Johnny en Ellie elkaar aan even niet wetend wat te doen maar dan neemt Ellie toch het initiatief. Mag ik je zoenen, vraagt ze en doet meteen een stappen naar hem toe om de afstand te overbruggen. Johnny knikt en meteen staan ze te zoenen. Weer overvalt het Ellie dat zoenen met een andere man ook lekker is en ze laat haar handen over zijn armen en schouders gaan en is verbaasd wat ze voelt. Nog niet eerder heeft ze iemand vastgepakt die zo gespierd is.

Johnny heeft met zijn handen haar middel vast en laat het een beetje over zich heen komen. Hij staat hier echt niet tegen zijn zin maar deze situatie is toch een beetje moeilijk voor hem. Hij heeft het vanaf het moment dat hij Miranda heeft leren kennen altijd heerlijk met haar gehad maar de laatste tijd denkt hij dat Miranda het steeds meer nodig heeft om er andere mensen bij te betrekken en dat geeft hem het gevoel dat hij niet meer genoeg is en dat vindt hij moeilijk en hij merkt dat het steeds meer gaat ergeren. Niet dat hij iets te klagen heeft want hoewel Yvonne en Ellie twee totaal verschillende vrouwen zijn ziet hij ook wel dat ze beide werkelijk prachtig zijn. Johnny geniet echt van deze twee vrouwen maar ondanks dat knaagt er iets bij hem, volgens hem is het normaal dat de drang om meer seks te hebben met elkaar of met andere meestal van de man komt maar bij hen is Miranda de drijvende veer die het steeds initieert. Eigenlijk vindt hij dat heel vervelend maar voor nu heeft hij er zich bij neergelegd.

Ellie stapt naar achteren en vraagt, doe je shirt en broek uit alsjeblieft en ze kijkt naar hem terwijl hij dat doet. Weer verbaast ze zich, voelen is één ding maar al die spieren te zien is toch weer anders. Weer stapt ze naar hem toe en zoent hem weer en tegelijkertijd voelt ze zijn huid en zijn spieren. Ook voelt ze iets anders en daar gaat ze nu iets aan doen. Terwijl ze naar Johnny glimlacht zakt ze door haar benen en gaat op haar knieën zitten. Ze trekt zijn onderbroek naar beneden en laat hem eruit stappen, ze kijkt even naar zijn lul, een mooie, schone en stijve lul die net iets kleiner dan de lul van Barry maar het scheelt niet veel. Zijn schaamhaar is kort geschoren en dat ziet er ook prima uit. Ze kijkt hem even aan als ze naar voren buigt, zijn lul pakt en een paar keer trekt, Daarna neemt ze zijn lul in haar mond neemt en hem begint te zuigen. Terwijl ze met haar handen over zijn benen streelt zuigt ze op zijn lul, tegelijkertijd haar mond heen en weer bewegend om hem de ene keer iets dieper in haar mond te nemen om daarna weer alleen op zijn eikel te zuigen. Al die tijd werkend met haar tong.

Dan stopt ze, ga op het bed zitten John, vraagt ze terwijl ze met haar hoofd een beweging naar het bed maakt. Johnny gaat meteen zitten en zegt bijna automatisch, het is Johnny. Dan doet hij zijn benen iets uit elkaar zodat Ellie ertussen kan gaan zitten. Terwijl ze een kussen pakt waar ze met haar knieën op kan zitten glimlacht ze om zijn correctie over zijn naam, dat kent ze maar al te goed want dat doet ze zelf ook regelmatig maar gaat dan beginnen, dit keer niet bij zijn lul maar ze likt eerst zijn ballen en de huid onder zijn ballen. Zijn anus niet want dat vindt te ver gaan. Langzaam likt ze naar boven en neemt zijn lul in haar mond. Weer gaat ze op en neer met haar mond en gelijktijdig streelt ze met één hand over zijn lichaam, over zijn gespierde buik met die heerlijke blokjes en met haar andere hand streelt ze zijn ballen. Johnny geniet echt van haar en hij ziet dat zij het zelf ook fijn vindt om te doen. Hij laat zich mee glijden op het heerlijke gevoel dat Ellie hem bezorgd en begint al snel te voelen dat hij gaat komen. Hij verwacht dat ze zich nu terugtrekt en het afmaakt met haar handen maar dat doet ze niet. Ze blijft hem gewoon zuigen en bewerken met haar handen totdat hij zijn hoofd iets achterover gooit en heerlijk klaarkomt.

Met veel gekreun spuit hij zijn zaad in haar mond, het is lang niet zoveel als Barry normaal spuit maar wel meer dan Robert. Het doet er niet toe, ze geniet van het feit dat ze zo eenvoudig iemand kan klaarmaken en van de smaak van zijn sperma. Dat blijft ze gewoon heerlijk vinden. Nadat ze nog even is doorgegaan staat ze op en lacht naar hem, dit was een goede kennismaking en nu wil ik naar beneden want ze zullen zich wel afvragen waar we blijven. Johnny wil haar eigenlijk ook wel naakt zien en ook iets voor haar doen maar slikt zijn woorden in als hij haar blik ziet en daarom knikt hij, staat op en doet zijn kleren aan. Dan de volgende keer maar, als dat er ooit komt, denkt hij onderwijl.

Stilzwijgend lopen ze de trap af en dan doet Ellie de kamerdeur open en haar ogen gaan wijd open als ze ziet wat erbinnen gebeurt, ook Johnny is verbaasd. Robert ligt op de grond en Miranda zit boven op hem en met haar mooie volle naakte lichaam gaat ze langzaam op en neer over zijn lul terwijl Robert heerlijk met haar lichaam en haar borsten bezig is, zijn handen lijken overal op haar lichaam te zijn.

Barry en Yvonne zijn nog niet zo ver maar zijn elkaar aan het aftasten met hun handen terwijl ze hartstochtelijk aan het zoenen zijn. Op het moment dat Ellie binnenkomt maken ze net aanstalten om te gaan neuken. Ellie wil verder lopen maar wordt tegengehouden door Johnny. Hij trekt haar terug de gang in en doet de deur weer dicht. Hij fluistert in haar oor, zij missen ons niet dus we gaan terug naar boven en dan wil ik jou laten genieten. Heel even twijfelt Ellie maar Johnny pakt resoluut haar hand en loopt met haar naar boven. Ze laat het toe en met elke trede krijgt ze er meer zin in om het te gaan doen met deze mooie brede en gespierde man.

Eenmaal boven neemt Johnny dit keer wel het initiatief, hij begint haar direct te zoenen en aan haar kleren te trekken. Ellie stopt hem en gebaart dat hij zich moet uitkleden en daarna doen ze beide snel hun kleren uit. Ellie wil weer zoenen maar wordt nu tegengehouden door Johnny. Hij kijkt naar haar en laat zijn handen over haar lichaam gaan. Net zoals jij naar mij gekeken hebt wil ik dit ook even bij jou doen, zegt hij daarmee aangevend dat hij haar net zo mooi vindt als zij hem. Voor Ellie is dit een geweldige ervaring. Zo’n mooie gespierde man die naar haar kijkt, bewondert en haar gewoon mooi vindt. Het doet echt iets met haar en ze geniet van zijn blik. Dan kijken ze elkaar aan en willen ze meer, ze beginnen weer te zoenen en al snel liggen ze op bed. Ellie is heel opgewonden van de hele avond en wil meteen geneukt worden en dat doet Johnny ook want ook hij is heel opgewonden en gaat daarom tussen haar benen zitten en kijkt haar aan terwijl hij zich langzaam naar binnen duwt. Ellie heeft hem bij zijn schouders vast en omdat hij op zijn armen leunt voelt ze zijn spieren een beetje rollen.

Haar benen doet ze een beetje om hem heen zodra hij helemaal in haar zit. Ze geniet van Johnny. Ze geniet van zijn manier van neuken, hij neukt haar namelijk op een speciale manier, hij wisselt steeds van tempo en soms neukt hij haar kort en soms met lange halen en dan komt hij steeds heel diep in haar. Dat is lekker maar nog meer geniet ze van zijn gespierde lichaam. Terwijl hij haar neukt laat ze haar handen over zijn lichaam gaan, ze streelt zijn schouders, zijn rug en af en toe zijn lekkere harde gespierde kont die ze steeds voelt samentrekken als hij weer diep in haar komt. Op het moment dat ze met één hand tussen hun lichamen zichzelf aanraakt komt ze heel heftig klaar. Johnny ziet het gebeuren en neukt haar even heel rustig maar al snel kreunt Ellie, ga door, blijf me neuken, ga alsjeblieft door.

Meer aanmoedigingen heeft hij niet nodig en hij begint weer te neuken in zijn onregelmatige tempo. Doordat hij zojuist zo heftig is klaargekomen kan hij het lang volhouden en dat doet hij ook totdat hij het niet meer kan houden en nog een keer klaarkomt maar nu diep in Ellie. Hij ziet tot zijn genoegen dat zij ook nog minstens één keer is klaargekomen. Hij wil van haar afgaan als hij is klaargekomen maar dat lukt niet omdat Ellie hem vasthoudt. Ze omhelst hem en begint nog even met het te zoenen terwijl ze met haar handen over zijn lichaam blijft gaan.

Als hij daarna toch opstaat vraagt Johnny, vind je mijn lichaam zo mooi? Jaah, knikt Ellie, ik heb nog nooit zoveel spieren in het echt gezien of gevoeld en het voelt heerlijk. Ze doet twee stappen naar hem toe en zoent hem nog een keer, bedankt voor de fijne ervaring. Johnny glimlacht, jij bedankt, ik heb vanavond echt genoten. Terwijl Ellie zich schoonmaakt kijkt Johnny naar haar, hij was eerder klaar en terwijl hij kijkt denkt hij, zo met Yvonne en Ellie is het helemaal niet zo erg dat Miranda dit wil en hier kan ik ook wel van genieten.

Ellie kijkt nog even naar het bed als ze zich heeft aangekleed en ziet dat het toch wel een bende is geworden, ze zegt tegen zichzelf, zo maar even aan Yvonne vragen of ik het moet schoonmaken. Nu wil ze naar beneden om bij haar man te zijn.

Langzaam doen ze de deur open omdat ze niet weten wat ze te zien krijgen maar het valt mee, iedereen zit aangekleed in de kamer en ze zijn een beetje aan het praten. Ging de kennismaking een beetje, vraagt Yvonne. Ellie wordt een beetje rood maar Johnny zegt met een lach op zijn mond, kijk straks boven maar even naar het bed dan kan je het zelf zien. Hij kijkt daarna direct naar Miranda maar die glimlacht met hem mee. Als hij naast haar gaat zitten vraagt ze, was het lekker? Hij kijkt haar en knikt, heel lekker. Ellie gaat een beetje verlegen naast Barry zitten maar die trekt haar tegen zich aan en geeft haar een korte zoen en een knuffel. Omdat hij denkt te weten wat ze nu voelt zegt hij heel zachtjes tegen haar, ik heb het vanavond ook heel fijn gehad, geniet er gewoon van. Ze knikt verlegen.

Twee weken later zijn ze weer met hun zessen bij Robert en Yvonne en het lijkt wel of Yvonne weet wat Ellie voor Johnny voelt want uit het niets stelt ze voor om eens een hele avond met een andere partner door te brengen en zo komt het dat Ellie ineens een hele avond samen is met Johnny. Met een beetje gemende gevoelens kijkt ze nog wel even naar haar man als die samen met Yvonne de andere slaapkamer ingaan maar dan draait ze zich resoluut om en stapt de kamer binnen met Johnny. Hij wil haar dit keer eerst verwennen maar ze vindt dat ze het samen moeten doen en daarom liggen ze eerst elkaar te verwennen. Zowel Ellie als Johnny genieten van elkaar en daarna neuken ze een aantal keer totdat Johnny echt niet meer kan en zich helemaal heeft leeggespoten op en in Ellie. Ze geniet met volle teugen van deze man en heeft met hem bijna net zo weinig remmingen als met Barry.
Lees verder in: Ellie - 6
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Lesbienne, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...