63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Lijema
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 2378
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ellie - 5
Dit is het zesde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft een paar keer seks gehad met Johnny en schaamt zich een beetje hoe ze onder de indruk is van deze man, vooral van zijn gespierde lichaam.

Ellie zit aan tafel en voor haar liggen de twee boekjes van haar moeder die ze had gevonden toen ze voor de eerste keer in haar appartement kwam. Ellie heeft tot nu toe die boekjes nooit willen lezen. Anita heeft ze wel even ingekeken maar lang niet alles gelezen. Toen ze de boekjes teruggaf zei ze, ik hoef echt niet te lezen wat mijn zuster allemaal heeft uitgespookt in haar slaapkamer. Anita heeft nooit iets inhoudelijk gezegd over de dingen die ze wel gelezen had.

Ellie loopt al heel lang rond met het idee om de boekjes te gaan lezen, eigenlijk al vanaf het moment dat ze voor de eerste keer seks heeft gehad met Robert. Vandaag heeft ze eindelijk de knoop doorgehakt en met trillende handen opent ze het eerste boekje en meteen overvalt haar de emotie waar ze al die tijd bang voor is geweest. Met sierlijke letters is er een datum opgeschreven en staat er Joke Vermats en Ellie herkent direct het handschrift van haar moeder en dat brengt heel veel herinneringen met zich mee maar ze vermant zich en kijkt op de volgende pagina.

Het begint met een datum en de tekst “Het begin” Op deze bladzijde staat het eerste verhaal waarin haar moeder vertelt over de inrichting van de flat en ze herkent het direct. De mooi maar sober ingerichte huiskamer, de mooie slaapkamer van haar ouders en de andere drie slaapkamer, ieder met een kleine kast en een tweepersoonsbed en de verschillende losse matrassen die her en der lagen.

Onder de tekst staat nog een blokje, bij het lezen van dit blokje begrijpt Ellie meteen dat haar moeder in dit deel haar eigen gevoelens heeft beschreven:

“Hendrik en ik hebben het er lang over gehad maar we moesten een andere plek vinden waar we samen kunnen zijn. Eline wordt nu te oud en begint dingen te zien en te begrijpen. Ik wil haar gewoon beschermen en ik wil dat ze niet hetzelfde als ik meemaakt.”Met gefronste wenkbrauwen kijkt Ellie naar de laatste zin, wat zou ma hier bedoelen? Nadat ze hier even over heeft nagedacht kijkt ze op de volgende bladzijde, weer een datum en dan met sierlijke letters, “Edwin en Bea”. Ze leest het verhaal maar half en begrijpt dat haar ouders partnerruil hebben gedaan met deze mensen. Ellie leest wel de laatste alinea en onwillekeurig krijgt ze een glimlach op haar mond tijdens het lezen:

“Edwin is een leuke man en hij kan heerlijk een vrouw verwennen met zijn mond maar het vrijen is niet zo leuk. Dat stelt niet zoveel voor. Gelukkig zijn Hendrik en ik de avond daarna weer heerlijk met elkaar bezig geweest.”

Weer kijkt Ellie even voor zich uit, ze realiseert zich dat ze nu eigenlijk hetzelfde doet als haar moeder en gewoon doet waar Yvonne het in het eerste gesprek over had, soms genieten van andere mensen en daarna weer lekker met je man de liefde bedrijven en van elkaar genieten.

Ellie leest en bladert rustig het eerste boekje door, ze ziet verschillende data en namen voorbijkomen en begrijp dat haar ouders om de twee of drie weken hier een ontmoeting hadden. Ze leest lang niet alle verhalen maar leest wel bijna alle persoonlijke commentaren van haar moeder. Met extra aandacht bij de verhalen van ene Jozef. Een grote en gespierde bouwvakker die de verbouwingen voor haar vader doet. Haar moeder is verschillende keren met hem samen geweest en tot haar verbazing voelt haar moeder bijna hetzelfde voor Jozef als zij voor Johnny voelt. Genieten van een mooie gespierde man die heel rustig en liefdevol met een vrouw bezig kan zijn en hoewel haar moeder in dit stuk beschrijft dat zij ook iets meer gevoelens voor Jozef heeft zegt ze er iedere keer ook nadrukkelijk bij dat Hendrik de enige man is voor haar en dat ze zielsveel van haar man houdt.

Ellie zucht om de herkenbaarheid en gaat verder in het boekje, ze ziet ineens de naam Annemarie opdoemen en als ze het verhaal een beetje leest begrijpt ze dat haar moeder met deze vrouw seks heeft gehad en in het persoonlijk stukje beschrijft ze hoe fijn ze het heeft gevonden om met een vrouw te zoenen en te vrijen.

Voor de zoveelste keer kijkt ze voor zich uit en ze moet echt een aantal keer haar emoties wegslikken. Alles waar ze zelf zo tegen vecht hebben haar ouders en vooral haar moeder ook gedaan en zij had er schijnbaar veel meer vrede mee. Ze is verbaasd om dit te lezen en probeert te begrijpen waarom haar ouders en vooral haar moeder vroeger haar zo kort heeft gehouden en waarom ze steeds al die dingen over mannen tegen haar heeft gezegd terwijl ze zelf iets anders deed. Waarom altijd die verhalen dat mannen eng zijn, waarom, waarom?

Vol emoties bladert ze verder en kijkt nu alleen naar de namen boven de verhalen en leest soms een klein stukje van de laatste alinea. In het tweede boekje ziet ze dat bij het laatste verhaal ineens Barry staan. Nieuwsgierig begint ze te lezen en met ieder woord is ze meer verbaasd en wordt ze steeds meer emotioneel. Dit stukje gaat niet over een avontuurtje van haar ouders met andere mensen maar dit gaat over haar huidige man, Barry, die toen nog een jongen was. Het stuk begint over de vader van Barry. Die wordt wel genoemd maar zijn naam staat er niet bij. Langzaam begrijpt Ellie dat haar moeder een aantal keer is mishandeld en onvrijwillig seks heeft gehad met de vader van Barry en dat ze het pas veel later tegen haar man en haar buurvrouw durfde te vertellen. Daarom is de vader van Barry weggestuurd. Die is tegen zijn zin verhuisd en zijn moeder heeft uiteindelijk een andere man gevonden.

Toen Ellie en Barry steeds meer met elkaar omgingen werd haar moeder bang dat hetzelfde met haar zou gebeuren en daarom moest Barry weg en werd hij verplicht om tijdelijk bij zijn vader te gaan wonen. Het heeft een hele tijd geduurd voordat haar moeder weer kon genieten van de seks en als een soort therapie hebben zij en haar man een keer geprobeerd om een andere man in hun spel te betrekken en dat was zo fijn en heeft haar moeder zo goed geholpen in de verwerking van de ongewenste intimiteiten door de vader van Barry dat ze daarom met haar man heeft afgesproken om hier verder mee te experimenteren, eerste thuis maar later in hun nieuwe appartement.

Het laatste stukje van haar moeder emotioneert haar nog meer:

“Ik ben zo geschrokken dat ik vandaag Wessel weer tegen ben gekomen. Alle herinneringen kwamen meteen weer terug. Ik heb meteen Hendrik gebeld en die is gelukkig ook meteen naar ons appartement gekomen. Jozef heb ik weggestuurd, daar had ik nu geen zin in. Na de heerlijkere rustgevende seks met Hendrik wil ik dit verhaal kwijt. Betsy en ik twijfelen nog steeds of het verstandig is geweest om Barry weg te sturen. Het verdriet en het gemis van Eline is misschien veel erger dan de dreiging dat er iets mis zou gaan. Barry is altijd een hele lieve jongen geweest en heeft niet zo veel van zijn vader maar het is niet meer terug te draaien en ik weet dat Betsy er elke dag heel veel verdriet van heeft, vooral omdat ze haar jongen haast niet meer ziet. Ik probeer Eline iedere dag te beschermen maar zowel Hendrik als ik weten gewoon niet of we er goed aan doen. Gaan we niet te ver, beschermen we onze lieve dochter niet te veel. Nog maar een keer met Hendrik overleggen of we niet veel te streng zijn voor mijn schatje. Eline is zo lief, knap en intelligent en wij houden heel veel van haar maar ik weet niet of zij dat weet.”

Als Ellie de datum bekijkt wanneer dit is geschreven begrijpt ze dat een aantal dagen later haar ouders het ongeluk kregen en dat ze er toen ineens niet meer waren. Ellie zit met grote ogen naar het boekje te kijken, de tranen lopen over haar gezicht en ze leest vooral het laatste stukje een aantal keer. Waarom lette haar vader niet op toen ze het ongeluk kregen? Waren ze soms over haar in gesprek? Waarom heb ik nooit geweten dat pa en ma zoveel van me hielden en dat ze het goed met me voor hadden. Hoe lang heb ik niet gedacht dat ze een hekel aan me hadden? Terwijl al deze vragen door haar hoofd spelen zit ze huilend aan tafel en dan belt ze Barry, als die opneemt snikt ze, lieverd kan je zo naar huis komen?

Barry rijdt rustig naar huis, hij is erg emotioneel en Ellie heeft haar hand op zijn been maar ze zeggen niets, beide zijn bezig met hun eigen gedachten. Ze zijn zojuist bij Barry zijn moeder en stiefvader geweest en hebben de kinderen daar achtergelaten. Het is de vierde keer in een paar dagen dat ze bij zijn ouders zijn geweest nadat Ellie het boekje heeft gelezen en nog iedere keer is het moeilijk. De eerste keer was de volgende dag, Barry belde zijn moeder met de vraag of ze even langs konden komen. Ze reageerde zoals altijd, een beetje terughoudend en afwachtend niet wetende wat er zou gebeuren maar dat werd snel duidelijk toen hij binnen was. Zijn moeder en zijn stiefvader zaten op een stoel en Barry zat met Ellie op de bank.

Barry had geen zin in prietpraat dus hij viel eigenlijk meteen met de deur in huis. Hij keek zijn moeder strak aan en vroeg, waarom heb jij nooit iets verteld over Pa en Ellie haar moeder? Zijn moeder deed eerst heel onschuldig, wat moet ik vertellen dan? Hij is weggegaan, meer niet. Barry werd ineens heel boos en schreeuwde, ik bedoel dat mijn vader haar lastig gevallen heeft en haar heeft verkracht, die klote acties waar dit alles mee is begonnen, waarom ik hier ineens weg moest terwijl ik de vrouw van mijn leven toen al ontmoet had. Waarom ik….. Toen brak hij, verdomme ma, wij hebben toch gewoon recht om dit te weten. Pas toen keek hij weer naar zijn moeder maar die was helemaal gebroken, het masker dat ze tientallen jaren voor heeft gehouden was ineens weg en voor het eerst zag hij weer een glimp van zijn moeder zoals hij haar kende van vroeger. Barry stond op en trok zijn moeder overeind en ze hebben een hele tijd samen staan huilen. Ellie en Bernard stonden er een beetje verloren bij.

Ze hebben er de eerste keer heel lang overgesprongen totdat ze naar huis moesten omdat hun dochters van school zouden komen. Huilend heeft Barry aan zijn moeder gevraagd waarom ze nooit iets heeft gezegd, ook niet toen hij Ellie weer had gevonden. Net zo hard huilend heeft zijn moeder gezegd dat het al die tijd niet gedurfd heeft omdat ze bang was dat ze Barry dan helemaal niet meer zou zien. Barry begreep dat niet, zij had toch niets gedaan.

Barry slaat ineens met zijn hand op het stuur en roept heel hard, verdomme, terwijl de tranen weer over zijn wangen lopen. Ellie schrikt eerst maar zegt dan tegen haar man, zet de auto even langs de kant lieverd, nu even niet rijden. Barry rijdt een parkeerplaats op en dan stappen ze uit en staan even tegen elkaar aan. Hij kijkt naar Ellie, al die tijd dat ik boos geweest ben op mijn moeder en dat ik haar nauwelijks heb gezien. Al die tijd dat onze kinderen naar hun opa en oma wilden zien en wij het maar afhielden, zag je hoe blij ze waren toen we wel naar ze toe gingen en dat ze vandaag bij mijn ouders mochten logeren? Barry kijkt Ellie gekwetst aan, waarom heeft ze nooit iets gezegd, verdomme. De tranen lopen alweer over zijn wangen en Ellie probeert hem te troosten. Nu gaan we dat goed maken lieverd, we gaan ze gewoon veel vaker zien. Barry knikt en moppert, die vuile klootzak, wat een lul is die vader van mij.

Heb je straks nog wel zin om naar Yvonne te gaan, vraagt Ellie na een paar seconde terwijl ze haar man aankijkt. Ook zij heeft dezelfde gevoelens alleen uit zij zich niet zo. Ook zij begrijpt gewoon niet waarom haar moeder nooit iets heeft gezegd over alles wat er met haar gebeurd is. Ook zij is helemaal ontdaan maar op één of andere manier schakelt ze dit keer sneller dan haar man. Barry kijkt haar aan, natuurlijk gaan we dat gewoon doen. Carla is niet voor niets meegegaan naar mijn ouders. Hij krijgt een twinkel in zijn ogen, straks lekker met twee mooie vrouwen vrijen. Dat laat ik echt niet lopen hoor. Hij heeft een glimlach op zijn mond als hij dat zegt. Ellie aait even over zijn wang, gelukkig lach je weer, hitsige echtgenoot van me en dan zoent ze hem. Kan je rijden of moet ik, vraagt Ellie. Nee lieverd het gaat wel weer bedankt, Barry geeft haar nog een zoen en draait zich om en stapt in de auto.

Nu op de bank zitten en gewoon kijken maar nergens aankomen, ook niet aan jezelf. Ik ga nu eerst even lekker genieten van je mooie vrouw. Yvonne kijkt ondeugend naar Barry als ze dat zegt. Ze hebben samen eerst lekker gegeten en haar het hele verhaal verteld over het boekje en over de ouders van Barry. Robert is op zakenreis en hij heeft aan Yvonne de eerste dag al gevraagd of hij seks kon hebben met één of meer dames van het gezelschap omdat dan de zaken beter en sneller konden worden afgehandeld. Yvonne vond het prima maar vroeg wel meteen of ze dan Ellie en Barry uit mocht nodigen en dat was geen probleem. Ze heeft nog even getwijfeld of ze Miranda en Johnny ook uit zou nodigen maar dat heeft ze uiteindelijk niet gedaan. Miranda wil te graag iets met Ellie doen en ze wil haar vriendin niet weer confronteren. Dat zal ze wel op een later tijdstip bespreken met Ellie.Barry zit naakt op een stoel naast het bed en kijkt naar de twee mooie vrouwen die voor hem staan en elkaar staan te zoenen. Hij is blij dat ze hier nu zijn, de emoties van de laatste dagen gaan zijn tol eisen en nu is het tijd om te ontspannen. Barry ziet dat Yvonne zoals altijd het initiatief en ziet dat de dames elkaar heftig staan te zoenen en dat ze beide hun handen over elkaars lichaam laten gaan. Hij wordt erg opgewonden omdat hij ziet dat ze er beide van genieten. Na de eerste paar keer hebben de twee vriendinnen niet echt meer samen seks maar ze zoenen soms wel met elkaar als één van hen beide geneukt wordt of wordt verwend tijdens de partnerruil. Nu hebben ze weer eens de tijd voor elkaar en hoe graag hij ook wil meedoen, hij blijft rustig kijken en zit te genieten van de twee mooie vrouwen die met elkaar bezig zijn.

Barry ziet dat de vrouwen op het bed gaan liggen en elkaar aan het verwennen zijn. Het valt hem op hoe rustig de vrouwen met elkaar bezig zijn nadat ze op bed zijn gaan liggen. Hij kijkt genietend en bedenkt dat hij goed moet kijken om te zien en te leren hoe vrouwen met elkaar bezig zijn. Zoals hij ziet is zoenen en elkaar strelen soms ook al genoeg. Barry is opgewonden en zijn lul is heel hard maar hij heeft zijn handen op de leuningen van zijn stoel gelegd en houdt deze stevig vast. Nu wil hij niets zelf doen maar genieten van de dingen die gaan komen.

Als Ellie voor de eerste keer is klaargekomen op de vingers van Yvonne stopt deze met zoenen en kijkt Ellie even aan die bijna onzichtbaar knikt en dan draaien ze beide naar Barry. Goed gedaan jochie, zegt Yvonne, lekkere beheersing en hiervoor ga je beloond worden. Kom je tussen ons in liggen. Razendsnel ligt Barry op bed tussen twee hele mooie vrouwen in. Hij kijkt eerst Yvonne aan en iets langer Ellie in haar ogen. Hij ziet de liefde van zijn vrouw voor hem in haar ogen. Eerst zoent Yvonne hem en dan doet Ellie dat en die fluistert, nu even genieten schatje.

Ze zakken beide naar beneden en beginnen hem te verwennen. Om en om zuigen ze op zijn lul op of zijn ballen. Barry ziet allang niet meer wie wat doet want hij heeft zijn ogen dicht en ligt te genieten. Heel snel voelt hij zijn orgasme opkomen. Hij was al zo opgewonden van het spel van de vrouwen dat hij het al snel niet meer kan ophouden maar dat weten de vrouwen natuurlijk ook. Omdat hij van zichzelf weet dat hij spuiter is waarschuwt hij kreunend dat hij gaat komen en dan begint te spuiten. Weer voelt hij om en om een mond op zijn lul maar weet niet wat er precies gebeurt. Hij ontploft werkelijk en ondergaat schokkend zijn orgasme en spuit naar hartenlust zijn sperma naar buiten. Als hij echt helemaal klaar is gekomen kijkt hij pas weer naar beneden en ziet dat hij er nogal een bende van heeft gemaakt maar hij ziet ook dat de meiden het helemaal niet erg vinden want die zijn elkaar innig aan het zoenen en zijn sperma aan het verdelen.

Tien minuten later zit Yvonne op de lul van Barry en is lekker bezig, ze gaat op en neer op zijn lul maar ook af en toe lekker heen en weer. Barry ligt op zijn rug en kijkt naar de mooie vrouw die op hem bezig is. Ze wordt weer gezoend door Ellie die ook met haar hand over haar lichaam gaat en de borsten van Yvonne verwend en daarna met haar hand over haar buik gaat en haar klit begint te strelen. Yvonne wordt hierdoor nog meer opgewonden. Barry ziet dat zijn vrouw ook opgewonden is en daarom trekt hij haar voorzichtig naar zich toe en ze begrijpt het direct. Voorzichtig stapt ze over zijn gezicht en laat haar kutje op zijn mond zakken. Barry vindt het heerlijk en begint zijn vrouw direct intensief te likken en te verwennen. Hij hoort geluiden dat de vrouwen ook met elkaar bezig zijn maar ziet niet wat er allemaal gebeurt en hij laat het.

Hij geniet van de mooie vrouw die zich te goed doet op zijn lul en hij geniet van zijn eigen vrouw die hij aan het verwennen is met zijn mond en die daar voelbaar van geniet. Zo werken ze zich naar een orgasme toe. Alhoewel, hij denkt dat Yvonne er al meerdere heeft gehad maar kan dat niet zo goed inschatten. Ellie is al wel twee keer klaargekomen en daarna gaat ze van hem af en geeft hem een heerlijke zoen. Zodra ze helemaal weg is laat Yvonne zich op hem zakken en zo neuken ze nog even door. Barry begint langzaam te kreunen, het teken dat hij gaat komen en dat gebeurt ook. Yvonne voelt het ook en kreunt, oh ja, lekker Bar, spuit me vol. Jaah ik ga ook weer komen. En als Yvonne begint te komen en schokkend op hem ligt kan hij het ook niet meer houden en komt voor de tweede keer die avond heftig klaar. Net alsof alle frustraties van de afgelopen dagen op deze manier zijn lichaam verlaat.
Trefwoorden bij dit verhaal: Lesbienne, Neuken, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...