Klik hier voor meer...
Door: Lijema
Datum: 21-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 10211
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ellie - 1
Dit is het tweede deel van het verhaal over Ellie. Zoals eerder aangegeven is ook dit verhaal geschreven op verzoek van een lezer en daarom heb ik dit fictieve verhaal bedacht. Ellie is haar huidige man tegengekomen en heeft inmiddels twee dochters gekregen.

Een paar uur later zegt Ellie tegen haar man, kom je zo naar boven?

Tien minuten later gaat Barry naar boven, hij hoort dat Ellie al in hun slaapkamer is en daarom loopt hij even naar de badkamer om zich uit te kleden en even te wassen. Hij stapt de slaapkamer binnen met het idee dat Ellie zoals altijd op het bed op hem ligt te wachten maar dat is niet zo. Zijn adem stokt in zijn keel want Ellie staat op hoge hakken en heeft een prachtig lingerie setje aan en heeft zich zelfs een beetje opgemaakt en dat doet ze haast nooit. Het is de eerste keer dat Barry zijn vrouw in lingerie ziet en is hij meteen heel opgewonden en stapt op Ellie af, wat ben jij mooi, stamelt hij terwijl hij haar zoent en begint te strelen. Ellie heeft een grote glimlach op haar mond, ze wist niet hoe hij zou reageren maar Barry reageert geweldig, precies zoals ze gehoopt had.

Kom, ik ga je even verwennen en daarna wil ik dat je dat ook bij mij doet, zegt ze zachtjes. Hoewel het idee dat ze hem gaat verwennen hem wel aanstaat laat Barry toch met tegenzin zijn vrouw los omdat hij haar zo mooi vindt. Ellie zakt door haar knieën en pakt zijn lul in haar handen, ze begint hem te pijpen zoals ze inmiddels al heel vaak heeft gedaan en zoals ze weet dat Barry het lekker vindt. Soms zuigt ze heel hard en gaat gelijktijdig met haar tong over zijn eikel en soms neemt ze hem diep in haar mond. Als ze dat laatste een paar keer gedaan heeft begint Barry een beetje te bewegen, hij vindt dat lekker om haar in de mond te neuken terwijl ze hem afzuigt en zij vindt het ook lekker en daarom doen ze het de laatste tijd wat vaker. Als hij eenmaal begint te stoten weet ze ook dat hij niet zo lang nodig heeft om klaar te komen.

Langzaam en voorzichtig neukt Barry haar mond, hij wil genieten maar ook dat ze samen genieten en daarom let hij steeds op zijn vrouw, maar die vindt het ook lekker, zoveel kan hij wel zien. Hij begint te kreunen en Ellie herkent de tekenen en weet dat hij klaar gaat komen, ze bereidt zich voor want Barry is echt een spuiter en komt altijd klaar met veel sperma. Hij trekt zich iets terug en komt dan klaar in haar mond, de eerste stralen slikt ze meteen door, onderwijl zuigend op zijn lul en werkend met haar tong. Dan neemt de kracht van zijn orgasme af en de laatste stralen zijn niet zoveel meer. Ze zuigt nog even op zijn lul en laat dan het sperma even door haar mond gaan en slikt het dan door. Vanaf de eerste keer dat ze Barry ging pijpen heeft ze de smaak van zijn sperma heerlijk gevonden.

Ze staat op en geeft Barry weer een zoen, nu jij, kreunt ze in zijn oor en laat zich achterovervallen op het bed en kruipt een beetje naar boven zodra ze met haar hoofd op het kussen kan gaan liggen. Barry kruipt naakt achter haar aan en begint haar lichaam te zoenen maar ook te verkennen. Hij vindt het heerlijk dat ze nu lingerie aan heeft en kan niet van haar afblijven maar dat kan hij eigenlijk toch al niet. Hij zoent eerst haar borsten en daar is hij een hele tijd mee bezig. Ze hebben beide gemerkt dat de borsten van Ellie gevoelig zijn en daarom neemt Barry zijn tijd. Met zijn handen streelt hij intussen haar lichaam en haar benen. Bewust komt hij nog niet bij haar poesje. Ze weten beide wat hij aan het doen is want dit spel hebben ze al zo vaak gespeeld. Ellie weet dat ze geen haast hoeft te hebben en dat ze rustig kan genieten want ze weet dat Barry het helemaal gaat afmaken en haar heerlijk gaat laten klaarkomen.

Inderdaad zakt hij ineens langzaam naar beneden met zijn mond en zoent eerst haar buik en daarna haar liezen om dan vol aan te vallen op haar kutje. In het begin vond Ellie het nog raar dat hij dat deed maar na de eerste keren en de heftige orgasmes die ze iedere keer kreeg kan ze niet wachten totdat hij haar met zijn mond gaat bevredigen en gelukkig vinden ze het beide lekker. Barry doet zijn best en Ellie komt inderdaad twee keer hard klaar. Barry veegt daarna zijn mond af, kruip over Ellie heen en duwt zichzelf naar binnen en begint haar te neuken. Hij stoot lekker hard terwijl hij haar ook ligt te zoenen. Weer komt Ellie klaar en daarna spuit Barry zich leeg in haar kutje. Ze kunnen niet lang blijven liggen anders wordt het nogal een kleverige boel dus staan ze bijna meteen op om te gaan douchen.

Barry stopt Ellie als die zich verder wil uitkleden en zegt heel gedecideerd, laat mij dat maar doen. Langzaam pelt hij de lingerie van zijn vrouw haar lichaam en kijkt steeds naar haar. Ellie geniet echt van zijn blik. Terwijl het sperma langs haar benen loopt staan ze nog even te zoenen en dan stappen ze onder de douche.

Barry ligt al snel in bed maar Ellie nog niet, die loopt nog even rond en is een beetje in verwarring. Uiteindelijk gaat ze op het bed zitten aan de kant van Barry en kijkt hem aan met een lichte blos op haar wangen. Weet je Bar, begint ze schoorvoetend, er gebeurde vanavond iets met me toen ik mijn lingerie aan deed. Barry kijkt haar nu echt aan en ziet de blos op haar wangen en besluit daarom even niets te zeggen maar alleen te luisteren. Terwijl ze nog roder wordt zegt Ellie, voor het eerst in mijn leven voelde ik me een echt een vrouw, zelfs een mooie vrouw en het gevoel werd nog versterkt door de manier waarop jij naar me keek en wat je tegen me zei. Ze kijkt Barry aan en fluistert, dat was zo fijn. Nu gaat Barry ook recht zitten en neemt haar hoofd tussen zijn handen, maar dat probeer ik je nu al jaren te vertellen, je bent een hele lieve en mooie vrouw maar je ziet het zelf gewoon niet of durft het niet te zien. Maar ik geniet elke dag van je, zegt hij half lachend en geeft haar een zoen en omhelst haar. Ellie luistert dankbaar naar zijn woorden.

Drie weken later ligt Ellie in bed, ze ligt op haar rug en heeft haar ogen wijd open en staart naar het plafond. Het is donker en daarom ziet ze niet veel maar ze kan gewoon niet slapen. Barry slaapt wel. Hij slaapt altijd goed omdat hij vaak moe is van zijn werk. Hij zou niet hoeven werken maar doet het wel en graag. Hij haalt veel voldoening uit zijn werk en daarom wil hij gewoon blijven werken.

Ellie ligt te denken aan de afgelopen weken en wat er gebeurd is sinds die avond toen ze voor de eerste keer lingerie aan heeft gedaan en zich getoond heeft aan Barry. Al blozend heeft ze Barry toen verteld hoe ze zich die avond voelde en in plaats van meteen te gaan slapen zoals Barry zo vaak doet na het vrijen hebben ze die avond nog een hele tijd met elkaar liggen praten. Ze was verbaasd over haar eigen gevoel en wist niet dat het bestond, je op en top vrouw en heel mooi voelen voor jezelf en voor je man. Barry was ook verbaasd en uiteindelijk hebben ze samen afgesproken om meer lingerie te kopen en zich vaker zo te kleden. Toen ze die afspraak maakte wist Ellie niet wat voor consequenties dat zou gaan hebben.

Nu ligt ze in bed en heeft weer hetzelfde gevoel dat ze één keer eerder in haar leven heeft gehad. Het is een beklemmend gevoel dat heel haar wezen omvat. Het is niet hetzelfde gevoel als toen haar ouders verongelukte maar dit gevoel kwam later, pas toen ze met Anita en Bert besloot om alles te verkopen en naar de grote stad te verhuizen. Dat was de eerste keer dat ze dit gevoel bij haar naar boven voelde komen, het gevoel van verwachting maar ook de angst voor het onbekende. Toen ze besloot om te gaan verhuizen naar de grote stad kreeg ze het idee dat er een totale verandering in haar leven zou gaan plaatsvinden. Dat alles wat ze tot nu toe zo goed kende zou gaan veranderen. Het gevoel toen klopte ook en ze heeft toen ook gemerkt dat alle veranderingen kwamen met onzekerheden, fouten maar ook verrassingen en nieuwe ervaringen. Nu ligt ze hier in haar bed en heeft hetzelfde gevoel als toen maar dit keer weet ze niet helemaal waar het vandaan komt en waar het naar gaat leiden.

Zonder het zelf goed te beseffen is het proces dat dit gevoel bij haar teweeg brengt al iets langer bezig alleen heeft ze zelf nog niet door dat ze heel langzaam aan het veranderen is. Een paar dagen nadat ze dat gesprek met Barry had gehad gingen haar dochters naar een schoolfeestje en Ellie had gezegd, zijn die rokjes niet veel te kort. Mandy keek haar aan, dat jij je altijd tuttig kleedt is prima maar dan hoeven wij het toch ook niet te doen. Tuttig? Ellie heeft de hele avond over deze opmerking nagedacht, er eerst boos over geworden, daarna goed over nagedacht en toen een beslissing genomen. De volgende dag startte ze met het afronden wat werk en heeft wat overleggen gehad over haar beleggingen en is daarna naar de stad gegaan. Het was mooi weer en ze heeft die middag ongegeneerd naar andere vrouwen gekeken.

Achteraf heeft ze soms nog een glimlach om haar mond als ze denkt aan die middag en aan haar eigen stilzwijgende nietsontziende commentaar. “Dat is veel te strak, met die billen kan dat echt niet, ooh bij haar staat die strakke legging heel mooi, jeetje je ziet haar tieten gewoon hangen, die had eigenlijk helemaal geen kleren aan hoeven doen, die is mooi gekleed zeg”.

Allerlei vrouwen heeft ze die middag bekeken en voor zichzelf de conclusie getrokken dat ze inderdaad tuttig gekleed ging, wel heel netjes maar ook heel gedegen, altijd lange rokken of jurken, ruim zittende broeken en/of bloesjes of truien. Vooral kleding om er netjes uit te zien maar voorkomend dat je te veel van je eigen lichaam laat zien. Al die tijd was dat prima voor haar maar die middag heeft ze voor het eerst de knop omgezet en heeft ze andere kleren gekocht, een paar strakke broeken en strakke bloesjes. Ze is toen gelukkig geholpen door een hele vriendelijke verkoopster die voor haar de winkel sloot en daarom een hele tijd met haar bezig is kon zijn en haar iedere keer op haar gemak stelde als ze weer iets aanhad en zichzelf probeerde wijs te maken dat het veel te uitdagend was.

De eerste keer dat ze haar nieuwe kleren aan deed en naar beneden kwam terwijl haar familie al aan tafel zat was geweldig, ze was bang dat ze commentaar kreeg en dat was ook zo maar alleen heel positief commentaar en daarom heeft ze zich nu steeds vaker haar nieuwe kleding aan.

Dat was het begin van de verandering die ze langzaam ondergaat en waar ze zelf eigenlijk nog geen weet van heeft. Wat ze wel weet is dat ze vooral ligt te denken aan de gebeurtenis van afgelopen zondag. Voor het eerst sinds tijden gingen ze weer eens naar het strand omdat het nogal warm was en haar dochters daar al een aantal dagen om hadden gezeurd. Eenmaal bij het strand bleek dat meer mensen het idee hadden om lekker af te koelen en was het heel druk en daar wilde ze eigenlijk niet tussen gaan zitten en net toen ze weer weg wilde gaan zagen haar dochters een klasgenootje van Karina en een vriendin van hen beide aan komen lopen van een ander strand. Een strand waar Ellie nooit naar toe zou gaan. Carla en haar moeder kwamen van het naaktstrand om iets te eten en te drinken te halen. Meteen hadden de meiden de grootste lol met elkaar en al snel kwam de verwachtte vraag, ma, pa, gaan wij ook naar het andere strand want daar is het wel rustig?

Barry had wel zin maar Ellie schudde meteen haar hoofd, dat ging ze nooit doen. Een half uurtje later liepen Barry en zij toch naar het andere strand. De meiden waren al meegegaan met Carla. Met veel schaamte heeft Ellie zich uitgekleed en is op haar handdoek op het strand gaan zitten, een hele tijd onwennig en zichzelf schamend maar uiteindelijk werd het toch heel gezellig. Het bleek dat de ouders van Carla bij hen in de buurt wonen en heel gezellige mensen zijn. Al snel werd het gelukkig ook voor Ellie steeds iets eenvoudiger om naakt te zijn bij andere mensen. Dat was ook de eerste keer dat Ellie een andere man dan Barry naakt zag en ze heeft stiekem uitgebreid naar Robert gekeken.

Die avond en ook de volgende avonden tot en met vanavond hebben Barry en zij heerlijke seks gehad met elkaar gehad dat steeds begon met een gesprek over hetzelfde onderwerp. Die bewuste zondag op het strand, iedere keer met verbazing pratend over dezelfde dingen. Hoe ze samen hebben gekeken naar andere mensen maar voornamelijk naar de ouders van Carla, hoe groot de borsten van Yvonne zijn, hoe mooi rond haar kont is, hoe groot de penis van Robert leek maar ook hoeveel forser hun lichaam is. Tot hun verbazing merkten ze ook dat ze er beide iedere keer opnieuw opgewonden worden.

Door die gesprekken hebben ze al een aantal heerlijke gezoend en ook heftige seks gehad, op een of andere manier is Barry iets meer dwingend en neukt haar iets harder dan normaal en ze genieten er beide van. Daar ligt ze niet wakker van maar wel van de vraag van Barry vanavond vlak voordat hij ging slapen, zou jij ervoor open staan als we een keer partnerruil zouden doen met Yvonne en Robert?

Natuurlijk was haar eerste reactie dat ze dat nooit zouden gaan doen en heeft ze het serieus ontkent dat ze wel eens aan Robert dacht en hoe het zou zijn met hem. Het was voor haar ook al duidelijk dat Barry er anders over dacht maar haar verder niet pushte. Nu ligt ze wakker en denkt ze er wel over na. Barry heeft haar uiteindelijk heel eerlijk bekent dat hij het wel eens met Yvonne zou willen doen maar zijzelf bleef het afhouden, ze vond het eerst niet leuk om te horen dat hij het wel wilde maar nu ze er wat langer over nadenkt moet ze zichzelf bekennen dat ook zij nieuwsgierig is, hoe zou het zijn met een andere man? Hoe zou dat voelen? Zou het net zo fijn zijn als met Barry? Wat zou het betekenen voor hun huwelijk?

Ze kent de antwoorden niet maar is zich wel bewust van het gevoel in haar binnenste en het onbewuste verlangen om meer verandering in haar leven te brengen. Een stemmetje in haar binnenste zegt iedere keer, je wil dit gewoon ervaren, je bent net zoals je moeder en misschien genieten Barry en jij er gewoon van. Doe niet zo preuts, laat je gewoon eens gaan. Ze duwt het weg maar ze blijft het stemmetje maar horen.

Pas een paar dagen begint ze weer over. Ze zit bij Barry op schoot en ze hebben net even lekker zitten zoenen. Hun dochters liggen al op bed. Net als altijd als ze zoiets wil gaan bespreken kijkt ze naar beneden en heeft ze een blos op haar wangen. Bar, meende je wat je zei over Yvonne en Robert? Wil je dat echt gaan doen? Eeheeh, bevestigde Barry, maar alleen als jij het ook wil. Maar hoe moet het dan met ons en met ons huwelijk? Wat als we straks iemand anders leuker vinden en we elkaar daarna niet meer willen? Ellie kijkt een beetje angstig naar Barry terwijl ze deze vragen stelt. Barry kijkt haar aan, weet je nog wat ik zei in het begin van onze relatie toen ik je naakt voor de spiegel trok en als Ellie niet begrijpend kijkt.

Ik zei toen, ik hou van je, met heel mijn hart hou ik van je en als het aan mij ligt blijf ik de rest van mijn leven van je houden en dat is echt niet veranderd en zal ook niet veranderen als wij het een keer met iemand anders doen. Ellie kijkt hem aan en herinnert zich die keer, de liefde straalt uit haar ogen als ze hem weer zoent. Ze houdt zoveel van deze man.

Dan gaat ze weer recht zitten, je hebt gelijk, ik heb dat gevoel ook voor jou, maar eeeh. Weer krijgt ze die blos op haar wangen, hoe gaan we dat doen, we kunnen het toch niet zo maar gaan vragen of tegen ze gaan zeggen. Nu moet Barry lachen, ik heb een tijdje geleden met Robert in een gelegenheid een kopje koffie gedronken en toen hebben we het over gehad. Nou ja, Robert begon er ineens over te praten en hij zei toen dat hij en Yvonne het er over hebben gehad en er erg veel zin in hebben. Ellie kijkt verrast, maar waarom dan? Waarom willen ze dat dan? Weer heeft Barry een glimlach op zijn mond, Robert zei letterlijk, jullie hebben iets wat wij niet hebben en andersom is dat volgens mij ook zo en hij legde het ook uit, jullie zijn beide mooi, slank en sportief en Yvonne en ik hebben andere lichamelijke voordelen. Ellie kijkt Barry vragend aan, dan bedoelt hij de borsten en billen van Yvonne en zijn eigen lul natuurlijk en dat klopt want daar hebben we het samen ook al een tijdje over. Ellie knikt begrijpend.

Anderhalve week later staat Ellie in de kamer van Yvonne en Robert. Hun kinderen zijn vandaag naar een feestje en ze moeten straks worden opgehaald maar nu staat Ellie een beetje onwennig in de kamer, het leek allemaal zo eenvoudig maar nu ze hier eenmaal staat is het toch eng en begint de twijfel weer te komen. Ze kijkt naar Robert en uit zijn lichaamstaal kan ze opmaken dat hij het heel erg ziet zitten en hij al een beweging naar haar toe maakt. Dan zet Robert door en pakt haar vast terwijl hij haar vraagt, mag ik je zoenen? Ellie kijkt even naar haar man maar die staat al uitgebreid te zoenen met Yvonne en in een flits ziet ze dat zijn handen al bezig zijn met haar grote borsten. Ze kijkt weer naar Robert en knikt.

Robert buigt een beetje naar voren en geeft Ellie een eerste zoen op haar mond. Ze zoenen even en dan wordt het een tongzoen. Het verbaasd Ellie, zoenen met Barry is heerlijk maar dit is ook heel fijn. Terwijl ze hem zoent voelt ze zijn handen over haar armen, lichaam en kont gaan, Robert pakt ook heel even haar kont vast en daarna gaan zijn handen naar haar borsten, zelf heeft ze haar armen om zijn nek geslagen. Als ze stoppen met zoenen zegt Robert, je bent mooi Ellie, mag ik je uitkleden. Voordat ze antwoord kijkt ze weer even snel naar haar man, in een flits ziet ze dat Yvonne en Barry al helemaal naakt zijn. Weer knikt ze naar Robert en die begint haar meteen uit te kleden. Als ze naakt is wil Robert weer zoenen en dit keer kan hij haar naakte lichaam voelen en doet dat met overgave. Hij geniet echt van haar mooie slanke lichaam.

Hij stapt even weg om zijn eigen kleren ook uit te doen. Ellie kijkt weer even opzij maar ziet dat Barry en Yvonne er niet meer zijn. Dan kijkt ze naar Robert, ze kent zijn lichaam al maar nu ziet ze hem voor het eerst met een stijve lul en wat ze ziet is veelbelovend. Barry is helemaal niet klein geschapen maar dit ziet er toch weer anders uit en nu ze hem zo ziet weet ze dat ze diep in haar hart hier toch over gefantaseerd heeft. Nu wacht ze niet af maar stapt op hem toe en grijpt naar zijn lul, terwijl ze zoenen voelt ze dat Robert zijn hand over haar buik gaat en haar kutje begint te ontdekken met zijn hand. Zo staan ze even te zoenen en elkaar ongemakkelijk te bevoelen totdat Ellie het zat is en naar achteren stapt en half op de bank gaat liggen. Kom, zegt ze tegen hem als ze helemaal gaat liggen. Robert wil haar eerst gaan verwennen met zijn mond maar dat houdt ze tegen door hem naar boven te trekken. Doe het met me, zegt ze tegen hem, maar doe het een beetje voorzichtig.

Robert gaat met een knie op de bank zitten en met zijn andere voet blijft hij op de grond staan, langzaam duwt hij zijn lul naar binnen goed kijkend naar haar gezicht maar dat straalt alleen maar verwachting en genot uit. Pas nu beseft Ellie hoe ze hier de afgelopen dagen naar verlangd heeft, hoe ze het rationeel heeft geprobeerd om tegen te houden maar diep in haar binnenste een steeds groter verlangen heeft opgebouwd en dat komt er nu uit. Genomen worden door een vreemde en lekkere lul is heerlijk. Ze kijkt Robert aan en spoort hem zonder woorden aan om haar lekker te neuken en dat is precies wat hij doet. Hij stoot zijn lul steeds diep in haar en trekt hem dan bijna weer naar buiten, steeds herhaalt hij deze beweging. Niet heel snel maar rustig neukt hij haar en op het moment dat Ellie haar hand tussen haar benen doet en zichzelf aanraakt ontploft ze onder hem en komt rillend klaar.

Robert ziet het gebeuren en laat haar het orgasme verwerken voordat hij weer doorgaat maar nu steeds meer versnellend en hij werkt zich toe naar zijn eigen orgasme dat even later komt. Terwijl hij klaarkomt voelt en ziet hij Ellie ook weer klaarkomen. Ze ligt hem aan te kijken en verwacht een grote stroom sperma uit haar kutje maar dat gebeurt niet. Ze kijkt tevreden naar Robert. Hij is eigenlijk niet helemaal haar type maar het was heerlijk en precies zoals ze het verwacht had. Ze wordt uit haar gedachten wakker geschud als ze hem hoort vragen, zullen we ook naar boven gaan?

Eenmaal boven gaan ze eerst even naar de badkamer om zich te wassen en om wat sperma bij Ellie te verwijderen. Ellie is iets langer bezig en loopt dan ook naar het bed terwijl Robert op zijn rug liggend haar bekijkt als ze de kamer weer binnenkomt en naast hem komt liggen, hij heeft zijn benen iets wijd en zijn lul ligt half hard op zijn buik. Ellie gaat tegen hem aan liggen en begint hem te zoenen en te strelen. Langzaam komt ze bij zijn lul en glijdt met haar hand tussen zijn benen over zijn ballen langzaam naar boven. Robert geniet van de hand en wordt daarom al snel weer helemaal hard. Ellie richt zich op en terwijl ze naar beneden zakt kijkt ze Robert nog even aan. Ze wil hem echt even pijpen. Ze pakt zijn stijve lul en begint hem eerst te likken en neemt hem dan in haar mond. Ze geniet van zijn lul en pijpt hem even heel intensief maar dan vindt ze het genoeg, komt overeind en gaat over hem heen zitten, pakt zijn lul tussen haar benen door, richt hem op en laat zich over hem heen zakken. Weer geniet ze van het binnendringen van deze lul. Ellie blijft rechtop zitten en begint te bewegen, eerst rustig maar steeds iets wilder gaat ze op en neer en ook van voor naar achter. Ze geniet met volle teugen van zijn lul en werkt zich weer naar een orgasme even niet op Robert lettend. Die vindt dat echter helemaal niet erg, hij kijkt naar de mooie vrouw die op hem zit en van hem zit te genieten.

Ellie gaat gewoon door en komt dan rillend klaar en laat zich voorovervallen en ligt even uitgeblust op Robert. Die streelt eerst haar mooie lichaam en vooral haar kont en begint dan van onder uit te bewegen. Hij tilt haar daarna iets op en begint haar echt te neuken, met kracht stoot hij steeds naar boven. Het duurt niet zo lang totdat hij ook weer een orgasme op voelt komen en met een grote kreun trekt hij Ellie naar beneden om dan heerlijk diep in haar klaar te komen. Dit is zo lekker voor haar dat zij nog een keer klaarkomt. Niet zo intens als de keren daarvoor maar nog wel heel lekker. Ellie zoent eerst nog even met Robert en laat zich dan naast hem op het bed vallen. Robert staat op en pakt een papieren zakdoekje voor Ellie zodat ze zich een beetje schoon kan maken.

Hij wil haar nog even zoenen maar merkt dat de magie van het moment voorbij is en dat ze de opgedane ervaringen moet verwerken daarom staat hij op en gaat zich douchen. Stilzwijgend staat Ellie even later onder de douche en ze zit een later stil in de kamer terwijl de andere praten. Barry heeft nog even gevraagd, gaat het? Ja lieverd, het is goed laat me maar even. Ze geeft hem een korte zoen.
Lees verder in: Ellie - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...