61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 14112x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Donderdag, 14 februati 2008

Valentijn ... het is eigenlijk wel commercieel maar toch vind ik het fijn om mijn (toen nog) vriendin te laten zien dat ik van haar hou. Zo hadden we een romantisch tafeltje afgehuurd in een restaurant.

Doch werd er plots roet in het eten gegooid! Ik had net mijn laatste levering afgehandeld en was op weg naar ons depot toen ik ineens immense pijnen kreeg onderaan, achterin mijn rug. Het was onhoudbaar maar ik slaagde er toch in ons bedrijf te bereiken en mijn vrachtwagen te parkeren. Vlug mijn auto in en richting spoed.

Het was er vrij druk en omdat ik al geruime tijd de pijn verbeet moest ik nu het onderspit delven. Ik voelde dat ik het bewustzijn zou gaan verliezen en klopte aan bij het dokterskabinet.

Onmiddellijk schoten mij 2 lieve zorgzame verpleegsters te hulp en legden mij op een brancard. Na de nodige onderzoeken viel het verdict ... niercrisis ten gevolge van een niersteen die mijn urineleider verstopte.

Ik werd onmiddellijk gehospitaliseerd. Na opeenvolgende onderzoeken was gebleken dat de desbetreffende niersteen een diameter van 0.9cm had. Ik kreeg een infuus dat de urinewegen verwijdde en men hoopte dat de steen vanzelf zou afkomen maar men achtte de kans klein (gezien zijn grootte) en plande een chirurgische ingreep in op komende maandag. Dus ... geen romatisch dineetje maar een niet romantisch infuus en een verblijf in het ziekenhuis voor minstens 6 dagen.

De vermaledijde niersteen kwam maar niet via de natuurlijke weg maar de pijnstilling deed wat van haar werd verwacht. Ik lag quasi pijnloos op een tweepersoonskamer. Ik had een éénpersoonskamer gevraagd maar die was niet beschikbaar. Ik lag echter maar 1 nacht bij iemand. De goede man werd op vrijdagmorgen ontslagen en mocht huiswaarts.

Ik lag in een vrij klein regionaal ziekenhuis waar in de weekends geen chirurgische ingrepen plaatsvinden. Daarom worden er ook geen patiënten ingecheckt op vrijdagmiddag en in het weekend, behalve spoedgevallen.

Ik had dus de kamer voor mij alleen. Daar ik bijna zonder pijn was liet ik mij de zorg van de lieve, zorgzame verpleegsters welgevallen.

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg ik echter weer een pijn aanval. Ik ben dan ook geen watje en vocht een tijd tegen de pijn tot ik chagrijnig besloot om op de bel te drukken. Heel vlug kwam de nachtverpleegster, Alexia, aanhollen. Ik lag te foeteren en te zeuren: "Verdomme, waarom hebben ze me gisteren, vrijdag nvdr. niet geopereerd? Een steen met diameter 1 cm kan toch onmogelijk hierdoor." en verdwaasd van de pijn toonde ik mijn slappe pik aan Alexia, die ondertussen een extra pijnstiller aansloot op mijn infuus. Daarbij ontblootte ik mijn eikel wat en kneep ik mijn plasgaatje open en wees er met mijn vinger naar.

Alexia lachte lief en zei :"Jij zou eens goed moeten kunnen schieten ..." Verdwaasd door pijn en het nachtelijke uur antwoordde ik: "Mocht ik dat eens kunnen ... die verdomde steen daar tegen het raam knallen ..."

Normaal ben ik heel alert wat dubbelzinnigheden betreft maar nu had ik het niet direct door. Alexia treuzelde enkele seconden maar ging dan toch maar de kamer uit met de woorden: "Als er iets is, druk maar op de bel."

Wederom deed de pijnstilling haar werk. Mijn pijn werd draaglijker. Alexia's zwoele parfum geurde nog steeds mijn kamer. Haar woorden drongen stilaan tot me door en ik dacht: "Danny, jongen toch, wat een oen ben je, Alexia bedoelde het niet als grap maar wou iets anders, wat ze heel voorzichtig aan boord legde." Nog chagrijniger als bij die pijnaanval lag ik te tobben dat ik een geile kans had verkeken.

Alexia, met haar parfum nog in mijn sinussen, stond op mijn netvlies gebrand. 175cm groot, blonde krullen tot boven haar schouders, blauwe ogen en mooie, rode volle lippen. Een B-cupje en een kontje maat 38. Toen werden nog schorten gedragen door de verpleegsters. Nu zijn het broeken met een vest over.

De meeste verpleegsters droegen een onderhemdje onder hun witte schort omdat die toch wel doorkijk gaf. Sommige, zelfbewuste zusters hielden het, tot mijn groot jolijt, op enkel hun beha en slip. Bij Alexia had ik ondanks mijn smarten toch wel gemerkt dat zij het op enkel een beha had gehouden en een string.

Dit in mijn gedachten deed me nog meer balen. Ik had eigenlijk weinig te verliezen. Had ik haar verkeerd begrepen zou ik het op mijn medicatie steken, indien Alexia toch op iets anders doelde dan die fucking niersteen was dit mijn kans.

Ik drukte weer op de bel. Het duurde nu ietsje langer eer mijn deur open ging maar daar verscheen die lieve Alexia terug met een smile op haar snoet. "Ja, Danny ... is de pijn nog niet beter of ..." vroeg ze toen ik haar onderbrak. "Alexia ... jaja de pijn is veel beter ... maar toen je me net zei ... eens goed te moeten kunnen schieten ... zou ... dat echt helpen?" stamelde ik verlegen "en zo ja ... wil jij, zou jij ... mij kunnen helpen ... " Met een nog bredere glimlach, diep uitademend ging ze terug naar de deur, keek de gang op om te checken of er ergens een rood lampje brandde en er iemand hulp nodig had. Ze sloot de deur, maakte rechtsomkeer, knipte de nachtverlichting aan en rukte met beide handen haar met drukknopen gesloten zusterschort open.

Terug aan mijn bed aangekomen trok ze mijn deken van mij af, kwam ze zijdelings op mijn bed zitten. Haar schort viel zo meer open. Normaal trek ik me dagelijks zeker een keer af, ook al heb ik geneukt, nu omdat ik in het ziekenhuis lag is het er niet van gekomen. Alexia nam mijn korte pyjamashortje bij de bovenkant en tikte op mijn bips ten teken mijn kont op te heffen, wat ik deed. Ze schoof mijn short van mijn benen tot over mijn voeten en liet hem achter op mijn bed liggen. Doordat ik donderdag morgen mijn laatste keer was klaargekomen stond mijn lul al voor meer dan de helft stijf.

De nachtzuster grijnsde, legde haar hand op mijn lul en zei: "We zullen deze nog wat laten groeien? Misschien groeit dit mee." waarop ze met duim en wijsvinger mijn voorhuid van over mijn eikel trok en met haar andere wijsvinger over mijn pisgaatje ging.

Mijn fluit groeide gestaag. Ik voelde hem opzwellen door de handelingen van Alexia. Dit ontging haar evenmin, waarop ze mijn lul omklemde met haar hele hand. Ze begon me af te trekken op een intense doch lieve, behendige wijze. Ze legde haar rechter knie, zijzelf zat links van mij op bed, op bed en schoof wat onderuit. Daardoor spreidde ze haar benen redelijk en bood ze mij haar kruis aan. Ik legde mijn hand op haar linkerknie en ging zo strelend richting haar met witte string bedekte vrouwelijkheid.

Alexia liet het gewillig gebeuren en zakte meer onderuit. Ik voelde haar warme adem op mijn nu ontblote, paarse kloppende eikel. Ikzelf kwam wat rechter zitten en zag haar gefascineerd naar mijn kutstamper kijken. Ik betrapte haar in het schemerlicht aan mijn penis te ruiken. Ze sloot haar ogen en genoot zichtbaar van mijn intieme geur en kreunde: "Goh ... wat hou ik van de geur van pik." Dit maakte me nog geiler en deed mijn pik reeds wat voorvocht lozen. Terwijl ik met mijn hand was opgeklommen tot haar genotsdriehoek streelde ik over de voorzijde van haar stringetje.

Ze liet mijn pik uit haar handen, ging staan en trok zelf haar broekje uit en stak het in de zak van haar schort. Ik zag meteen dat ze volledig kaal was, hetgeen ik boven alles verkies. Ook zag ik een mooie gave spleet, zoals een meisjeskut waar geen binnenlipje te zien is. Ik kwam nog iets rechter en wou haar openhangende schort over haar schouders duwen zodat hij op de grond viel maar dat belette ze me. "Sorry lieverd, maar ik moet stand-by blijven. Er zit een beeper in mijn borstzak die trilt en piept in het geval er een patiënt belt. Dan moet ik ASAP naar die kamer hollen." zei ze.

Zonder woorden nam ze haar beide borsten uit hun veilige cups zodat ze zichtbaar waren. Jammer, ik had ze graag volledig vrij gezien, zodat ik hun echte vorm zag, maar had veel begrip voor de situatie. Alexia vleide zich weer naast me op bed, met open benen. Haar hoofd naar onder bij mijn pik. Vrijwel meteen zette ze haar volle lippen om mijn eikel en in mum van tijd slurpte ze mijn hele lul in haar mond. Ik greep ook mijn momentje en viel gelijk haar natte, gezwollen neukspleet aan. Deze stond nu wat open en ontwaarde haar kleine lipjes.

"Zuster ... wat bent u nat." fluisterde ik. Ze ging net met haar mondje hogerop, liet mijn pik eruit en antwoordde zwoel: "Altijd." Ze hapte gelijk mijn lul weer naar binnen richting haar huig. Ik ging met mijn middenvinger tussen haar als kleine ballontjes gezwollen schaamlippen, tussen haar kleine flapjes, haar gelukzalig gaatje in. Ik gleed er zomaar in. Na enkele malen in en uit haar te zijn gegaan deed ik er mijn ringvinger bij en moest toch een bepaalde weerstand overwinnen om bij haar binnen te dringen. Ze kreunde lichtjes. Ik voelde dan dat de geile, altijd natte nachtzuster heel strak was. Al vingerend plaatste ik mijn duim op haar clitoris. Deze was heel klein, zat veilig en wel verscholen in zijn kapje maar toch ontdekte ik de kleine sloeber en toverde hem tevoorschijn. Ik had blijkbaar haar 2 gevoeligste puntjes gevonden en in een mum van tijd onder beroering van mijn drie vingers begon ze zwaarder te ademen, tot kreunen toe en schokte ze ongecontroleerd in mijn ziekbed.

Haar vagina zat rond mijn vingers als mijn trouwring nu. Ze paste net errond. En alsof het daar bij mij onderaan allemaal nog niet gevoelig genoeg was had ze tijdens haar orgasme haar mond wat gesloten, ik denk misschien om haar geluid te smoren, en met haar tanden mijn eikel geraakt. Ook dat bracht bij mij een ongecontroleerde schok teweeg, maar wel niet van genot.

Ze liet mijn lul uit haar mond. Als ze was bijgekomen van haar orgasme ging ze staan. Ik bracht mijn natte vingers naar mijn neus en nam een muskusachtige geur waar. Ook ik hou van de geur van kut, net als zij van de geur van pik. Alexia ging met haar hand in de zijzak van haar schort en haalde iets te voorschijn. Mijn mond viel open van verbazing ... ze haalde een condoom boven. Godverdomme ... de nachtzuster had gewoon condooms bij zich, wat een sletje (bedoeld in de goede zin van het woord).

Vakkundig, uitdagend, mij in de ogen kijkend trekt ze de verpakking open met haar ene hand en haar tanden. Met de andere, vrije hand rukt ze nog een paar keer aan mijn lul om hem zeker in opperste stijfheid te kunnen omhullen met de latex hoes. Dit schouwspel wond me danig op dat ik mijn zaad al voelde opborrelen. In een flits was mijn pik verpakt, als was hij een kloppende vibrator. Ze ging met haar beide knieën aan mijn beide flanken over me zitten, nam mijn stamper vaste, zette hem in penetratie stand, mikte haar, met haar midden en wijsvinger gespreide, grotje over het met lucht gevulde zaadreservoir van het condoom, als was het een pijltje dat de weg wees en liet haar heel voorzichtig zakken. Cm per cm tot hij volledig tot aan mijn ballen in haar zat.

God wat was Alexia strak. Ze spande zo om mijn lul heen. Ze had wat tijd nodig om te wennen aan haar gevulde toestand. Tijd die ik haar respectvol gunde. Tijd die ik nu benutte om in het zwoele schemerlicht van de nachtverlichting naar haar tieten te kijken, ze aan te raken en haar tepels te verkennen. Ze had vrij grote, licht roze tepelhoven, mmm, met een klein knopje op. Het was zoals de tepel van zichzelf ontsproot uit de tepelhof, spitsvormig. Niet echt een knopje op een anders gekleurd, anders voelend veldje.

Ik liet het commando aan haar over en zachtjes begon ze haar lichaam hoger op te hijsen. Weer neerwaarts, hoger, iets hoger dan net, neer en zo verder tot we aan het neuken gingen. Eens ze gewend was aan mijn knots in haar kut begon ze heviger en heviger. Alexia bereed me alsof ze overdag een volleerde jumping amazone was. Godzijdank had ik een condoom om. Dat maakt dat het allemaal wat minder gevoelig is en je het wat langer kan volhouden, alhoewel een marathon ging het zeker niet worden. Al rijdend op mijn pik zag ik Alexia haar rechterhand aan haar kruis en met haar middenvinger beroerde ze haar kleine genotsknopje. Ik hou ervan als een vrouw met zichzelf speelt tijdens het neuken. Ik neukte tegen, ik reed tegen haar bewegingen in en speelde met haar mooie jonge borsten. Haar tepels fascineerden me (net als alle vrouwentepels). Het ziekbed rammelde en schudde maar geen van ons beide gaf er acht aan.

Me berijdend, haar clitje strelend boog ze voorover. Mits mijn hoofd iets op richten kon ik haar mooie roze toekomstige melkknopjes likken en zuigen. Dat trok haar over de schreef. Ze zette zich weer rechtop, in ruiterzit en in plaats van op en neer te wippen ging ze nu, met intens veel druk op onze beide schaambenen te zetten, heen en weer. Ze liet deze druk het werk van haar strelende vinger doen en plette bijna zo haar clitje. Ze kneep haar ogen toe ... haar adem stokte ... ook haar vagina klapte als het ware dicht en nogmaals bereikte ze een orgasme. Door het samenknijpen van haar kut molk ze ook mijn zaadspeen ... ook ik volgde haar ademhaling maar in plaats van mijn ogen te sluiten sperde ik ze net open om het klaarkom spektakel van de nachtzuster maximaal te kunnen aanschouwen. Ik hield het niet meer en terwijl Alexia een klein beetje terug op de wereld was voelde ze ook mijn lul pulseren en moedigde mijn aan: "Kom op jongen knal die hoes vol, schiet die verdomde niersteen in het rubbertje." Dat trok nu mij over de schreef en terwijl ik het condoom vulde met menige slierten zaad greep ik de nachtzuster haar tieten en kneep net iets te hard.

Alexia maande me aan niet zo hard te knijpen, maar ik deed het onbewust. Iets waarvoor ik me onmiddellijk excuseerde. Alexia kwam, met mijn lul nog in haar, even op mij liggen, wel mijn mond vermijdend, het viel me op dat ze niet wou kussen. Een minuutje later vroeg ze zwoel en plagerig:" Eens kijken of er een steentje tussen de zaadjes zit?"

Terwijl ze zich oprechte ging haar beeper af. Ze wipte op, liet mijn lul uit haar, deed vakkundig het condoom af en legde er een knoopje in. Het gebruikte condoom stopte ze in haar zak, ze dekte me weer toe (hoe lief), klikte de knoopjes van haar schort dicht en spurtte plichtsbewust in haar blote kut mijn kamer uit richting de patiënt in nood. Langs de ene kant een koele, zakelijke afwerking als dat je kan verwachten bij een raamprostitutiebezoek maar langs de andere kant kan ik alleen maar respect opbrengen voor haar plichtsbewustheid. Het tweede gevoel oversteeg met verve het eerste.

De verdomde niersteen bleef waar hij zat en een operatie was noodzakelijk.

Dit was niet het enige geile avontuur tijdens mijn toenmalig ziekenhuisverblijf. Bij interesse wil ik het vervolg ook plaatsen.
Lees verder in: In Het Ziekenhuis
Trefwoorden bij dit verhaal: Borsten, Neuken, Verpleegster, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
0.0
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.4
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1