61.787 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 16828x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Nachtverpleegster
Na de 'zorg' van de plichtsbewuste nachtverpleegster Alexia zaterdag op zondagnacht heb ik nog enkele uren lekker en diep geslapen.

Op zondag is er een mindere bezetting in het ziekenhuis en als patiënt mag je iets langer slapen. Het ontbijt werd zoals gewoonlijk tussen 8 en half 9 gebracht. Op andere dagen wenst de verpleging dat je al gewassen en aangekleed bent alvorens te ontbijten. Op zondag echter mag het allemaal iets relaxter vandaar dat ik mijn eten nuttigde, nog in mijn pyjama van de nacht ervoor.

Na mijn ontbijt ging ik mij wassen in het kleine badkamertje dat enkel bestond uit wat kasten en een wastafeltje. Ik mocht dan wel van mijn zaad zijn verlost ... mijn infuus daarentegen was alom tegenwoordig. Dit hield in dat er een vervelende darm uitmondde in een nog vervelendere (toen nog)stugge naald die in mijn rechter pols zat. Dit alles werd gevoed door enkele zakken die aan een staander hingen die me op zijn beurt op 4 wieltjes volgde in alles wat ik deed, waar ik ook naartoe ging. Los daarvan hadden de behendige verpleegsters die darmen zo gelegd dat ze over en door en onder mijn pyjama t-shirt gingen.

Ik stond voor de wastafel en had mijn shortje al uitgetrokken. Dit ging als vanzelf. Dan wou ik hetzelfde doen met mijn t-shirt maar helaas ... dit ging ff helemaal de mist in. In een mum van tijd stond ik daar verstrengeld in latex darmen en een t-shirt waar door mij alleen geen uitkomen meer was.

Als door God gezonden hoorde ik geklop op de deur. Het was de dame van de logistiek. Deze dames staan in voor het bedelen van de maaltijden en het vervoer door het ziekenhuis van en naar de onderzoeken die veelal op andere afdelingen plaatsvinden. Deze dame heette Karin.

"Heeft het gesmaakt?" vraagt ze met luide stem als ze mijn dienblad van het ontbijt kwam weghalen. "Ja hoor, het was lekker." zei ik vanuit het badkamertje waarvan de schuifdeur volledig openstond. Ze keek in de badkamer en zag daar ongewone taferelen ... een man die in zijn blote flikker staat, komen ze geregeld tegen denk ik maar dat een blote man, half aan de staander naast zijn baxter hangt, lijkt me niet zo courant me dunkt.

Karin begon te lachen en kwam dichterbij. "Wel jongen ... probleempje?" lachte ze. "Kan je wel stellen mevrouw, ik zit hier lelijk in de knoop en dat mag je wel letterlijk nemen." antwoordde ik. Karin aanschouwde mijn hele lichaam. Daar ik al van jonge leeftijd een fervente sporter ben mag (al zeg ik het zelf) mijn lichaam gezien worden. Haar ogen bleven wel iets langer op mijn kaal geschoren, slappe ochtendlul hangen.

Heel behendig verloste ze me uit deze penibele situatie en vroeg me of ik al gewassen was. Ik zei dat ik er net aan wou beginnen tot ik mezelf hier zo goed als opknoopte. Wederom lachte ze en zei: "Zal ik je vlug je torso wassen want nu ben je van je draden verlost maar straks moet er weer een t-shirt doorheen en sta je hier weer zo te knoeien. "Wel Karin, als je dat zou willen doen, daar zou je me een grote dienst mee bewijzen." zei ik.

Karin nam het waslapje en kwam naast me, tegen me, langsheen me om de wastafel te bereiken. Het kon ook niet anders want het badkamertje was heel klein. Toen ze de temperatuur van het water regelde draaide ze wel met haar gezette kont tegen mijn blote flieter. Ik genoot ervan. Ik voelde weer dat ik zo weer een stijve zou kunnen krijgen maar probeerde het te onderdrukken. De dames van de logistiek dragen een blauwe broek met daarboven een wit/geel verticaal, fijn gestreept jasje. Best wel mooi maar voor een dame verkies ik toch de schort zoals de verpleging draagt.

Teder en zorgzaam waste Karin mijn bovenlichaam. Het warme water en de zachte bewegingen over mijn rug maakte dat ik me gewonnen moest geven aan mijn stuwende pik. Toen ze me had afgedroogd en me een propere t-shirt wou aandoen draaide ik me naar haar toe en wees mijn pik richting haar boezem. Dit ontging haar niet en ze lachte met een wulpse blik naar me maar zei niets. Ik ook niet en ik probeerde wat te blozen.

Mijn t-shirt door de draden heen gevlochten en aangetrokken vroeg ze me of ik de rest, doelende op mijn stijve, mijn kont, benen en voeten zelf kon wassen. Alsof ik verlegen was zei: " Dit zal me wel lukken. " In zo'n situatie is het mekaar altijd voorzichtig aftasten. Men weet trouwens nooit hoe de ander gaat reageren en stel dat die ander moord en brand begint te schreeuwen heb je wel een groot probleem.

Zo ging de voormiddag voorbij. 's Zondags wordt het middagmaal wat vroeger bedeeld aangezien de logistieke dienst maar een halve dag werkt. Rond 11 uur gegeten, de schotel werd afgeruimd en tevens al onze koffie met gebakje voor de namiddag op tafel gezet.

Karin haar shift zat erop. Toch sprong ze nog even mijn kamer binnen om 'goeidag' te zeggen. Ik zat rechtop aan mijn tafeltje waar ik gegeten had. Ze had haar gewone kleren aan. Dit bestond uit een aansluitende spijkerbroek, een hoodie en sneakers. Makkelijk, maar ik zie een vrouw liever in elegante, vrouwelijke kleding. In het geheel was Karin niet mijn type. Ze was eerder gedrongen, ietwat gezet. Kleine borsten in verhouding met haar figuur. Een haarsnit die haar absoluut niet flatteerde, heel kort geknipt eerder iets voor een jongen. Bruine haren en dito ogen. Ze had wel een lieve glimlach. Ik zat zoals gebruikelijk, in een ziekenhuis, in mijn pyjamaatje. Korte broek, zonder slip, en t-shirt.

We raakten in gesprek en al vlug gaf Karin mijn gevoelige privé informatie. Haar man had haar in de steek gelaten. Ze had een zoontje, woonde in bij haar moeder. Ze slaagde er niet in een relatie op te bouwen. Elke man ging op de loop, ze konden haar niet aan. Ze leed namelijk aan nymfomanie. Dit in zijn ergste vorm. Ze vertrouwde me toe dat ze eigenlijk de hele dag door wil gestimuleerd worden. Daardoor loopt ze ook de hele tijd met een maandverband in haar slip. Haar doos lekt de hele dag door kutsap. Mijn gedachten dwaalden af ... hemel waar ben ik terecht gekomen ... vannacht Alexia ... die had zomaar condooms bij zich. Ook haar verdenk ik ervan een nymfomane te zijn, nu Karin die me zomaar getuigt van haar 'handicap'.

Ik vroeg haar: "Sta je nu nat?" "Zeiknat." antwoordde ze me kort maar met een ietwat vragende blik. Ik ging rechtstaan en toonde haar de tent die mijn short was geworden. Ik nam mijn infuusstatief en ging op haar af. "Kijk eens wat je openhartige getuigenis met me doet ..." Haar ogen vielen bij haar bijna uit hun oogkasten, terwijl ik haar benaderde piepten de wieltjes van mijn trouw, volgende infuus. Vlak af vroeg ze: "Ooh ... mag ik 'm ..." zonder op mijn antwoord te wachten deed ze mijn broekje van over mijn keiharde, opstaande pik. Ze had enkel oog voor mijn lul, ze keek me zelfs niet meer aan. Ze deed de knoop van haar jeans los, ritste haar gulp open, shotte haar sneakers uit en met haar slip erbij stroopte ze haar broek af, deed ze uit, gooide ze aan de kant. "Yes, Karin is ook kaal onderaan." merkte ik op. Ook trok ze haar hoodie over haar hoofd uit en ging op haar rug op het leegstaande bed liggen. Ze trok haar beha omhoog en kneep in haar borstjes, haar kousen had ze nog aan. "Ooh Danny, stop 'm in me, schuif 'm in mijn natte kut." zei ze op een bijna bedelerige toon. Ze maakte niet de minste aanstalten op een voorspel. en trok haar niet te lange, gezette benen tegen haar borst.

Ik aarzelde geen seconde. Ik ging voor haar staan en zetten mijn paarse kloppende eikel voor haar kwijlerige spleet. Ik merkte een slijmerige stroom die over haar aars liep. Ze lekte. Ze had niet gelogen. Ze was zeik en zeik nat. Ze nam met beide handen haar onderbenen vast en trok als het ware haar kut open. Ik wou erin kijken maar een gordijn van doorzichtig slijm versperde me het zicht. Ik wou maar een ding ... nu dat gordijn doorprikken, letterlijk.

Het voordeel van een ziekenhuisbed ... je kan de hoogte elektrisch regelen. Terwijl ik dat deed werd Karin ongeduldig. "Kom op ... stop 'm in me, neuk me nu toch." Daardoor merkte ik dat het toch wel een verslaving, een ziekte was waaraan Karin leed. Toen het bed op de exacte hoogte stond stopte ik mijn lul zomaar in haar malse, rijpe pruim. Ik hoorde net geen plons maar zoals ik het penetreren in het oog hield gutste er een zwalp slijm uit haar tunnel. Alsof je in een boordevolle emmer je vuist steekt zwalpt er ook een deel water over.

Het voelde wel zalig. Ze was duidelijk niet zo nauw als Alexia en dat prefereer ik eigenlijk wel. En dan dat geluid. Hoe deze kut sopte en gleed. Ze had vrij dik kutsap. Volledig transparant en het smeerde zo goed. Als vanzelf ging het neuken. Ik gleed gelijk in Karin tot aan mijn ballen. Ze reageerde zo raar ... alsof ze vrijwel meteen klaarkwam. En zo bleef het duren terwijl ik haar neukte. Ik vond het zalig. Ik hou er wel van zo ... zonder voorspel. Zij stond nat, ik stond stijf, broeken uit, pik in kut en neuken. Gewoon zonder nadenken ... dierlijke seks.

Ik stond zo in haar te pompen en zij genoot, denk ik. Haar ademhaling was zo raar, alsof, van bij het binnenkomen van mijn pik in haar kut, ze continu klaarkwam. Karin was echt een pik junk. Ik weet niet echt of zij genoot, zij had het gewoon nodig. Ik daarentegen genoot van die glibberige neukgrot. Haar kwijl rekte uit haar kut en liep door haar reet op de deken van het leegstaande bed. Ik voelde ook haar slijmen aan mijn balzak druipen. Ze maakte ook geen aanstalten om haar verdoken clit te stimuleren, nee enkel en alleen een lul in haar dreef moest ze hebben. Ik vond ze ook een wat akelige blik in de ogen hebben.

Ik zette mijn verstand op nul en neukte en beukte. Haar borsten heb ik niet aangeraakt. Ze had niet mijn type borsten. Vrij kleine welvingen met kleine tepeltjes en kleine roze tepelhofjes. Ik hou van dikke tieten (favoriete cupmaat D/E), liefst wat aan de hangende kant met hele grote tepelhoven en tepels. Wel bleef ik uitvoerig genieten van het gevoel van haar nymfokut. Zo smooth heb ik eigenlijk niet echt een vagina ervaren. Na een paar minuten in haar heerlijke kale, gapende enorm kwijlerige spleet te hebben gestampt borrelde mijn zaad op. Ik loosde het,zonder iets te zeggen met hemels verlossende slierten, in haar buik. Ondanks het feit dat ik amper 10 uur ervoor bij Alexia nog maar een condoom had volgespoten deed het weer zo'n deugd.

Leeggespoten trok ik me uit Karin terug. Zonder woorden kwam ze recht, trok haar beha naar beneden, deed haar slip en jeans aan, trok haar hoodie over haar hoofd en zei: " Ik moet nu gaan." Zonder me aan te kijken verliet ze de kamer.

Ze liet me staan met mijn short op mijn enkels en mijn nog natte, verslappende lul. Als ik zelf niet voldaan was geweest zou ik me toch wel 'gebruikt' gevoeld hebben. Ik begreep meteen waarom het er geen man bij volhoudt om een leven mee uit te bouwen. Karin moest in therapie, Karin was wel degelijk ziek. Vroeger lachte ik om nymfomanie: "Zo'n vrouw dat moet een droom zijn." maar nu besef ik dat het wel degelijk een aandoening is.

Ik slofte naar de badkamer om mijn lul en zak wat te verfrissen. Het was 13.15u. Normaal is het bezoekuur pas vanaf 14u. Toen ik pas in bed lag ging mijn deur open ... Tot mijn grote verbazing kwam Sara, mijn huidige vrouw binnen. Mijn hartslag ging in overdrive en ik realiseerde me dat, mocht Sara 10 minuten vroeger binnengekomen was, ze me Karin had zien neuken.

Toen was Sara nog heel jaloers. Nu hebben we een open relatie, maar toen was ze zo jaloers. Daarom was ze binnengedrongen in het ziekenhuis om me 'gezelschap' te komen houden. Lees zich er van te vergewissen dat ik niet met verpleegsters rommelde. Tegelijk was Sara ook geil. Ze ging zitten in de stoel naast mijn bed. Ik kon het niet laten een blik in haar bloes te laten vallen op haar in beha verstoken 35 jarige D-cup borsten. Ze zag me loeren en schoof iets onderuit waardoor haar rok wat hoger op haar dijen kwam te zitten. Ik kon het niet laten mijn hand op haar benen te leggen en langzaam aan naar boven te gaan, haar rok nog hoger te duwen tot ik haar slipje zag.

Sara opende gelijk haar benen en ik voelde de klamme warmte van haar vrouwelijke paradijs. Geloof het of niet maar mijn pik kwam weer in staat van paraatheid te staan. Voor de derde keer op minder dan 12 uur tijd met de derde vrouw. Dit was anders, dit was mijn eigen gekende vriendin. Die hitsige, altijd natte, passionele vrouw waar ik al 2 jaar mee leefde. Nog steeds werkte haar lichaam op mij als een magneet op een stuk ijzer. Haar borsten zijn mijn verslaving, zelfs nu nog na een kleine 20 jaar.

Sara streelde me terug, vrijwel direct ging ze richting mijn pik en haalde ze hem tevoorschijn. Ze nam hem beet en begon hem af te trekken. Terwijl deed ik 4 knopen van haar bloes los en haalde haar borsten uit hun kooien. Ze zat er een beetje bij als Alexia, deze nacht, met dat verschil: Alexia's schort hing volledig open, Sara's bloes was nog met 2 knopen onderaan vast. Ze realiseerde zich dat de deur elk moment kon opengaan en er een verpleegster of net zoals zij bezoek kon binnenkomen.

Ik rekte me wat om haar lekkere roze, nu (van opwinding)bruine, stijve tepel tussen mijn lippen te nemen en eraan te zuigen zoals ik dat zo graag doe, terwijl ik met mijn linker hand, tussen haar benen, onder haar slip ga, deze wat weg trek en hem naast haar kale natte gleuf leg. Gelijk ga ik met mijn vinger door haar pruim. Wat is ze ook weer nat. Nat, maar bekend nat, zoals zo vele vrouwen nat kunnen zijn. Niet zoals daarnet bij Karin, die haar spleet was veel glibberiger, vettiger dan de doorsnee vrouw.

Ik drong met mijn vinger bij Sara binnen terwijl zij nu hevig aan mijn pik trok. Haar ogen verraadden haar genot. Ze onderdrukte een luide kreun en gewoontegetrouw begon ik haar te vingeren. "Schatje, pijp mij eens." zei ik haar vragend. Ze deed mijn hand weg en stond op, zette één knie op mijn bed, boog zich voorover en nam mijn lul in haar sensuele mond. Ze nam hem in haar mond en liet hem er meteen uit. Ze aarzelde en nam mijn lul terug om hem met al haar skills oraal te verwennen. Toen realiseerde ik me: "Shit ... de geur van Karin haar intieme slijmen kunnen nog waarneembaar zijn aan mijn genitaliën.

Met die gedachte verloor mijn lul iets aan stijfheid totdat ik mijn duim in Sara's kut duwde en haar ook lekker hevig begon te vingeren. Net zoals zij dat graag heeft. Ter zelfder tijd beroerde ik haar niet zo kleine clitoris met mijn wijsvinger. Ze werd natter en natter, hijgde hevig en ik voelde haar orgasme naderen. Dat is dan weer het voordeel als je mekaar zo door en door kent. Mijn pik stond ondertussen weer keihard.

"Schat, kom op me, ik wil je neuken ..." zei ik maar dat wou ze niet. Als de deur zou opengaan kon men ons zien tot op de gang. Ergens leek me dat extra spannend maar ik had ook begrip voor de situatie. Daarop pijpte Sara me verder en ik vingerde, duimde haar nog heviger. Als haar pruim op mijn duim begon te knijpen, zuigen zou je kunnen zeggen wist ik dat ze ging komen. Het is zo fijn om Sara te zien en horen klaarkomen dat ook ik het niet meer hield en mijn luttele resterende zaadjes in haar zuigmondje loosde. Ik kan niet zeggen dat ik spoot. De hoeveelheid sperma was niet van die mate dat het er nog uitvloog.

Met gemak slikte Sara mijn zaad weg en ze ging weer op beide benen staan en in een ijzige stilte, van haar uit, fatsoeneerde ze weer haar kledij. Ze legde haar slip weer zoals hij hoort te liggen, trok haar rok goed, stak beide borsten weer in hun cup en deed de 4 knoopjes terug dicht. Ik zag aan haar uitdrukking dat ze doorhad dat er iets was gebeurd. Ze is immers niet van gisteren en de geur van mijn pik en dan de kleine hoeveelheid zaad na zoveel dagen hebben me verraden.

Gelukkig ging vrijwel meteen de deur open en kwam Sara haar boezemvriendin en haar man, één van mijn beste maten, binnen. Ik had bezoek en bleef gespaard van een misschien wel hevige ruzie met mijn vriendin.

De volgende dag vond de operatie plaats en dinsdag morgen mocht ik weer naar huis. Sara heeft er met geen woord meer over gerept maar ik voelde aan alles dat ze het wist. Er hing voor een lange tijd een zekere spanning tussen ons.

Pas 12 jaar later hebben we alles maar dan ook alles uitgepraat. Eigenlijk 3 dagen non stop vanaf onze jeugd tot dan hebben we alles verteld. Dag en nacht waren we aan het babbelen en ook aan het neuken. Want onze beide avonturen wonden ons danig op dat we zo geil waren dat we ook verschillende keren spetterend hebben geneukt. Toen ik ook mijn ziekenhuisavonturen opbiechtte zei ze me dat ze het wel wist. Ze had het geroken en ook mijn kleine hoeveelheid zaad liet het niet aan de verbeelding over.

Dit alles heeft haar wel de zekerheid gegeven dat ik haar nooit zal verlaten. Dat het niet is omdat ik rond neuk dat ik mijn hart weggeef. Mijn hart is onvoorwaardelijk voor haar en daar komt geen enkele andere vrouw in, hoe ongelofelijk knap ze ook moge zijn.

Vanaf dan hebben we mekaar het fiat gegeven dat we pleziertjes met anderen, zij zowel als ik, mogen beleven en dat dat de liefde tussen ons niet kan veranderen. Integendeel sinds dan is ons seksleven nog zo goed.
Trefwoorden bij dit verhaal: Borsten, Nymfomanie, Tepel, Tepels, Ziekenhuis, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.3
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
De Infiltratie - 3Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In de weelderige kleedkamer van de VIP meisjes voel ik me als een ster. Elke hostess heeft haar eigen ruimte, en ik bewonder mijn reflectie in de luxe spiegel. Het uniform accentueert mijn vormen perfect, en de kanten witte bh voegt een vleugje verle..."
01-03
9.2