63.285 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Wellness sexverhalen. In deze categorie staan 20 erotische verhalen.
Onverwachte Verlangens - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03-24
9.1
Verwendag Voor Onszelf - 2Door: Genieters
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Hotel, Trio, Vrouwvriendelijk, Wellness,
"Na de eerste verwendag uit onze stoute fantasi n hebben we nog lang nagenoten van alles wat we meegemaakt hebben. Op de meest willekeurige momenten werden er schalkse blikken uitgewisseld als we terugdachten aan de geile momenten die we tijdens die e..."
25-11-23
8.9
Verwendag Voor Onszelf - 1Door: Genieters
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Cuckold, Cuckolding, Hotel, Sauna, Trio, Vrouwvriendelijk, Wellness,
"We hebben voor onszelf een paar extra vrije dagen gepland lenteweer, geen verplichtingen, een mooi moment om volop te genieten. Vanochtend hebben we heerlijk ontbeten bij de lokale koffiebar, en nu rijden we door prachtig glooiend landschap..."
19-11-23
8.7
Geile Date In WellnessDoor: Redelmotje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Date, Dating, Massage, Neuken, Pijpen, Rimmen, Slikken, Spanje, Vakantie, Wellness,
"De ochtend na mijn geile opwindende zondag werd ik heerlijk voldaan en uitgerust wakker. Wat had ik goed geslapen. Lui rekte ik me wat uit en lag nog even te dommelen. Mijn gedachten gingen al snel terug na de gebeurtenissen van de vorige dag. Wat ee..."
18-11-23
9.4
Familiere√ľnie, De WellnessDoor: Ringeling
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Massage, Sauna, Schoonzus, Wellness, Zwager,
"De volgende ochtend worden we uitgerust wakker. Ik heb goed geslapen. Sandra is ook al wakker. Ik kruip tegen haar aan en vraag wat ze wil gaan doen vandaag. Ik heb geen idee. Ik hoor wel wat de plannen zijn , zegt ze. Ik heb misschien wel een idee..."
21-12-22
9.0
Naaktsauna - 1Door: Azuurblauwe Sinaasappel
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Collega, Douche, Jacuzzi, Naakt, Sauna, Wellness,
" Zaterdag 19 maart Het was een stralende dag met opvallend warm weer voor de tijd van het jaar. Na een half uurtje rijden met de ramen open draaiden we de kiezelparking op. M n vriendin, Ella, was in haar opperste nopjes en was de hele..."
11-03-22
8.3
Borderline - 32: WellnessDoor: Maaike A.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Borderline, Wellness,
"Eindelijk zijn we thuis. Ik ben mij er nog steeds niet zeker van wat de therapie sessie van vandaag heeft opgeleverd. Lars zit duidelijk niet in zijn vel, al vind ik dit beter dan de afwijzende houding van afgelopen dagen. Ik probeer het nog maar een..."
07-02-21
7.5
Wellness Waargebeurd - 2Door: Oscar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Trio, Wellness,
"Eerst en vooral een hartelijke dank voor de positieve reacties We gingen ons vervolgens aankleden en verlieten samen het wellness centrum. Niet veel later reden we achter Rune... Hoewel het slechts een korte rit was, was het wel uitzonderli..."
29-10-19
8.7
Wellness Waargebeurd - 1Door: Oscar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Sauna, Wellness,
"Het is de eerste keer dat ik hier een verhaal plaats. En dan nog een waargebeurd verhaal, waarvan ik nooit had gedacht dat het ons ooit zou overkomen... Wie zijn wij juist Wij zijn Sandra en Tim, een gelukkig gehuwd koppel met nog 2 vrij jonge kinde..."
26-10-19
8.5
WellnessDoor: Fingerprince
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Likken, Pijpen, Sauna, Vingeren, Wellness,
"Ik was in een hotel in Apeldoorn. Er was daar een mooie wellness aanwezig, die je voor een uurtje of langer kon huren. Het leek mij wel lekker, dus ik huurde hem voor 2 uur, die middag. Er was een fitness ruimte naast, dus ging ik me eerst lekker in ..."
17-03-19
7.7
Wellness DisciplineDoor: Willem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Sauna, Vibrator, Wellness,
"Sinds een tijdje werk ik bij een soort welness centrum in Nijmegen. Het is van dezelfde eigenaar als een ander groot centrum, maar dit centrum is alleen voor leden en biedt ook extra services. De doelgroep zijn 40 mannen en vrouwen. De normale servi..."
24-11-18
8.4
Met Jonge Oud-leerkrachten In De WellnessDoor: Leander
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Leerling, Leraar, Lerares, Sauna, Wellness,
"Vorige week vrijdag ging ik voor het eerst naar een groot welnesscentrum. Het vooruitzicht om een hele dag naakt rond te lopen en te zwemmen leek mij zeer aanlokkelijk. Het leek mij eveneens heerlijk om ook naar al die mooie vrouwen te kijken die in ..."
23-08-18
8.6
Dagje Wellness - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Wellness,
"Nadat Louise was opgehaald door Jerry bleef Tom nog een tijdje in de Jacuzzi zitten. Hij sloot zijn ogen en al snel werd zijn fantasie geprikkeld door hetgeen zojuist was voorgevallen. In gedachte zag hij voor zich hoe hij Louise in de jacuzzi aan he..."
03-08-18
9.2
Dagje Wellness - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Wellness,
"Louise en Tom hadden een drukke periode op het werk achter de rug en hadden besloten zichzelf te verwennen met een dagje wellness. Net over de grens in Belgi werd een mooie sauna Wellness gevonden met diverse faciliteiten. Louise had al diverse ke..."
02-08-18
8.9
Eerste Keer Openbare WellnessDoor: Joris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Wellness,
"Ik, Robin 27j, 1m88, 75kg, kort bruin haar en Lotte 25jaar, 1m67, lang blond haar, c cup , waren 6jaar samen en dat wouden we vieren, we hadden een stevige dag van ontspanning in gedachte, smorgens gaan ontbijten eerst, dan een dagje naar de welln..."
26-06-17
5.3
Naar De Wellness Met Mijn ZoonDoor: Micky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wellness, Zoon,
"Hallo Ik ben Cindy, ik ben een getrouwde mama van 46 jaar. Ik wil hier graag mijn verhaal kwijt omdat het me van het hart moet en het misschien andere mensen kan helpen. Vorig jaar in juli kreeg ik voor mijn verjaardag een bon voor een well..."
25-07-15
6.7
Spanning Na Een Dagje WellnessDoor: Marit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wellness,
"Wij, Dennis en ik, Marit, zijn een jong gelukkig stel. Het zit ons lekker mee in het leven, werken hard maar dat geeft ook resultaat. 2 jaar geleden werd ons geluk bevestigd met de geboorte van ons dochtertje. Zoals ik zei, het leven is ons tot nu to..."
24-07-15
8.1
Wellness Met Vriendin - 2Door: Thijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wellness,
"Hij gaat langs de andere kant naast mijn vriendin zitten. Ik ben wel benieuwd hoever ze durft te gaan en ik besluit om haar wat uit te dagen. Al fluisterend vraag ik haar of ze met haar hand over zijn been durft te wrijven. Vertwijfelend zie haar arm..."
17-05-15
7.5
Wellness Met Vriendin - 1Door: Thijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wellness,
"Alvorens te beginnen wil ik eerst meegeven dan het onderstaande verhaal niet waargebeurd is. Ik ben Filip, 22 jaar en een verzorgde, sportieve jongeman. Ik ben qua lengte normaal geschapen met 16cm, maar ben gezegend met een vrij brede penis..."
14-05-15
6.8
Wellness AvondjeDoor: Speeltijd
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Wellness,
"Enige tijd geleden ging ik met mijn vrouwtje Hilde naar de sauna. We gingen naar een klein wellness center bij ons in de buurt. We zijn redelijk openminded maar hadden die avond geen wilde plannen, of althans niets besproken. Na een sauna en..."
02-01-13
6.7