62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 3129x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Onverwachte Verlangens - 33
Met het adres van Hans voor een privé wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid gat in de kalender van de man was, want dan had ze met Iris afgesproken, zonder nog een concrete invulling van de dag te hebben. Met Kerst had Paula haar echter op het idee gebracht om Iris eens mee te nemen naar een privé wellness. “Dat is toch lekker intiem mam! Kan je lekker van elkaars lichamen genieten en als Iris het niks vindt, moeten wij maar eens samen gaan hihi”, had Paula haar weten te overtuigen.

Gelukkig bleek er nog een gaatje op woensdag te zijn vanaf 12:00, dus er was tijd om lekker een paar uur daar te relaxen, gevolgd door wat te eten. Wel was het in de Ardennen en moesten ze er dus al vroeg naartoe, maar goed allebei hadden ze een vrije dag en dik uur met Iris in de auto was ook een mooi moment om elkaar nog eens beter te leren kennen, buiten hun seksleven. Beiden keken er dan ook weer naar uit en Jade kon niet wachten om alles in geuren en kleuren te vertellen wat de voortgang met Fien was, al wilde ze ook zeker meer en meer van Iris weten en keek dan ook erg uit naar woensdag.

Op de dag zelf was Jade vrij zenuwachtig. Als een verliefde puber wisselde ze wel honderd keer van kleding voor de dag, maar koos uiteindelijk voor een lange stoffen jurk, met een zwarte riem met zilveren gesp rond haar lichaam. Ze vond het vrij elegant staan, vooral omdat ze eronder mooi zwarte hakken met zilveren riempjes kon aantrekken. In de stijl van de jurk had ze een lange cardigan, welke mooi open over haar jurk viel en ervoor zorgde dat ze het niet koud zou hebben. Onder haar jurk had ze een mooi zwart kanten setje aangetrokken. Niet dat de kleding voor vandaag veel uitmaakte, want in de wellness zou het zeker uitgaan, maar Jade wilde voor Iris toch goed voor de dag komen.

Na tienen reed Jade richting het huis van Hans toe, waar ze Iris zou oppikken. Achterin de auto had ze een koffertje liggen met attributen, die zou ze misschien wel gebruiken in de wellness. Hans was al aan het werk en bij aankomst stond Iris haar dan ook al in de deuropening op te wachten. Aan hoe Iris gekleed was, wist Jade dat Hans haar zo had gekleed en deze had er zeker zijn best op gedaan Iris goed voor de dag te laten komen! “Ha lieverd, leuk je weer te zien”, zei Jade en kuste Iris gepassioneerd op haar mond. Even tongde de twee dames in de deuropening, waarna Jade Iris nog eens goed bekeek. “Mooi outfitje hoor, heeft Hans die voor je uitgekozen?”, vroeg ze dan ook. “Hihi ja hoe raad je het?”, grapte Iris.

De blondine zag er echt prachtig uit. Ze droeg een grijs kort loszittend broekje, wat tot halverwege haar bovenbenen kwam, met twee gympen rond haar voeten. Haar slanke benen waren dan ook volledig ontbloot, waar bij Jade de jurk tot halverwege haar onderbenen liep. Boven het broekje droeg Iris een rode effen trui en het leek wel een schoolmeisjesuniform met de witte boord en zwarte strik in het midden. “Ik dacht dat we naar de wellness gingen, maar het lijkt wel of ik je naar school moet brengen”, grapte Jade dan ook, maar werd maar wat opgewonden van de kleding van Iris. Het bracht haar op het idee dat ze ooit best wel eens wat kon doen met een rollenspel, waarbij zij de docente zou spelen en haar subjes de leerlingen.

Alleen daar was ze nu niet voor gekomen, nee ze gingen lekker een dagje naar de wellness en snel stapten de twee dames dan ook in de auto en zette koers richting de Ardennen. Onderweg werd er flink gebabbeld natuurlijk en voor Jade voelde het alsof ze niet anders wilde, zo lekker was het om met Iris overal ronduit over te kunnen praten. Dit had ze nog nooit zo gevoeld bij iemand en al helemaal niet bij een vrouw, maar voor Jade was het zeker: Iris was voor haar dé vrouw die ze in haar leven wilde. Het was dan ook erg fijn om haar wéér beter te leren kennen en te leren hoe Iris de vrouw was geworden, die ze nu was.

Andersom leerde Iris Jade ook beter kennen en hoorde haar ook uit hoe het voor Jade was geweest om voor het eerst seks te hebben met Paula, haar dochter. “Erg bizar in het begin, dat wel, maar erg lekker”, was de korte reactie, waarop Jade hem nog nader toelichtte. Ook vertelde Jade nog maar eens over Fien, die nu de vriendin van Paula was. “Hihi nu wij nog”, zei Iris en even was het stil in de auto. Toch waren ze het er allebei wel over eens dat ze geschikt waren voor elkaar, maar het voor hun misschien nog te vroeg was om er een label op plakken dat ze elkaars vriendin waren. “En daarbij we hebben nu toch ook zo onze avontuurtjes toch”, knipoogde Iris. Dat was zeker zo en amper een week na hun vorige date, hadden ze er nu al weer eentje.

Toch mistte Jade Iris wel ’s avonds in bed. Gewoon om voor het slapen nog even lekker met haar te kunnen vrijen en lekker tegen elkaar in slaap te vallen. Vandaag had ze die problemen niet en was ze lekker met Iris op stap en na een gezellig uurtje in de auto, kwamen de twee aan bij het door Hans opgegeven adres. Het bleek tegen een heuvel aangebouwd te zijn en de locatie was tegen een stenen wand aangebouwd. “Wauw dat ziet er prachtig uit, Hans heeft met geen woord gelogen!” Hoewel het adres van Hans was gekomen, was dit ook voor Iris een nieuwe locatie en samen konden ze de wellness dan uitvoerig verkennen en genieten van alle geneugtes die de wellness hun kon geven.

Na geparkeerd te hebben, belden ze aan en werd er opengedaan door de eigenaar. “Goedemiddag dames, leuk jullie hier te mogen ontvangen”, begroette de vijftiger hun. De goed verzorgde man liet hun binnen en nam ze mee naar de kleedkamer. “Trekken jullie maar alvast jullie schoeisel uit en wissel deze maar om voor slippers.” Op deze manier bleef de wellness volledig schoon van vuil van buiten en op hun slippers liepen de twee met de man mee, die hun een korte rondleiding gaf. In de kleedruimte was een ruime douche, waar ze lekker samen konden douchen, maar ook was er een bad, als ze liever met elkaar in een goed gevuld bad met zeep wilde stappen. Dat deze privé wellness dan ook veel voor seksuele doeleinden werd gebruikt, was dan ook wel zeker, maar de man leek er geen enkele moeite voor te doen om de dames dit te ontmoedigen.

Na de kleedruimte, gingen ze de wellness verder in en kwamen ze langs een mooie saune, een luxe jacuzzi, een groot zwembad met daarbij een massagetafel. Hier stonden diverse etherische oliën, die ze vrij mochten gebruiken. “Alles zit nog ruim vol, dus indien jullie ze gebruiken laat je vooral niet tegenhouden om ze te gebruiken naar hartenlusten.” Hoewel het voor de man wel duidelijk was waarom Jade en Iris hier kwamen, kwam hij heel netjes en zakelijk over. Geen vies mannetje, waarbij ze bang hoefde te wezen dat hun privacy zou worden verstoord met camera’s in de wellness. “Wauw erg mooi allemaal zeg. Vooral ook hoe het zwembad is gebouwd tegen de rotswand aan”, zei Iris na de rondleiding.

Doordat de wellness tegen de rotswand aanlag, was de binnenkant van het zwembad aan één kant volledig van rotsen gemaakt. Het gaf een koude sfeer, maar doordat de temperatuur goed hoog was in de wellness, was het zeker niet koud om hier naakt te vertoeven, zelfs niet nu het hartje winter was. Nadat ze weer terug waren gekomen bij de kleedkamer, namen ze afscheid van de man en hadden ze de wellness voor zichzelf voor de komende uren. “Mochten jullie toch nog langer willen, een appje van jullie kant is voldoende. Dan zal ik jullie niet verder storen”, verzekerde de man hun. Nou Jade zou misschien nog wel een verlenging willen, want hier kon ze wel uren met Iris vertoeven had ze al gezien!

Zodra de man dan ook weg was, kleedde de twee dames zich uit in de kleedkamer. Hierbij hielpen de dames elkaar natuurlijk uitgebreid en al snel was hun kleding uit en stonden ze strelend en zoenend samen in de kleedruimte. “Hmm wat heb ik je gemist Jade, ook al was het maar een weekje…”, zuchtte Iris na het verbreken van hun zoen. Het was inderdaad maar een weekje geweest, maar dat liet ook wel zien hoe de twee naar elkaar aan het toegroeien waren en alleen maar meer met elkaar wilde. “Hihi ik jou ook hoor”, zei Jade blozend van verliefdheid en gaf Iris nog eens een zoen, waarbij ze langs de billen van Iris gleed met haar vingers.

Eenmaal naakt en al wat opgewonden, keken de twee naar de badjassen. “Haha die zullen we niet nodig hebben vandaag zeker?”, grapte Jade en Iris schudde met haar hoofd. “Nee ik wil lekker van je lichaam genieten, dus die gaan we niet verhullen in een badjas!” Opgewonden liepen de twee op hun badslippers dan ook de wellness binnen en besloten te beginnen bij de massagetafel. De klaarstaande fles champagne werd hier geopend en allebei leidde ze de middag in met een glaasje bubbels. “Op ons!”, zei Iris en klonk haar glas tegen dat van Jade. Na hun champagne te hebben genuttigd en elkaar een paar aardbeien te hebben gevoerd, was het dan ook tijd om lekker van start te gaan.

“Gaat u maar lekker liggen op de massagetafel meesteres”, sloeg Iris plots om in haar rol als sub. Hoewel het Jade haar idee helemaal nog niet was om als meesteres tegen Iris zich te verhouden, ging ze toch even opgewonden mee in het spelletje van Iris. “Natuurlijk sub, doe jij je best maar om je meesteres een uitvoerige body to body massage te geven en wie weet word je dan achteraf wel beloond.” Meteen zag ze de geile twinkeling in Iris haar ogen, die er overduidelijk wel een beeld bij had, hoe ze Jade zou gaan verwennen. Ondanks dat Iris was begonnen, pakte Jade Iris nog wel even beet bij haar hoofd en trok deze naar de hare toe om haar te kussen en wat in te fluisteren. “Masseer me niet alsof ik je meesteres ben, maar je geliefde. Ik wil intiem van je genieten, de dominantie komt later wel.”

Knikkend stemde Iris hiermee in, die het ook zeker wel lekker vond om haar verliefdheid te mogen uiten, maar toch in haar achterhoofd wel de boodschap had zitten dat als zij Jade goed zou verwennen, ze daarvoor uiteindelijk beloond zou worden. Meteen pakte ze dan ook een tube olie en liet het olie rijkelijk over de borsten, buik, dijen en benen van Jade uitlopen. Opgewonden keek Jade toe en voelde haar tepels nog stijver worden van opwinding. Wat zou Iris toch van plan zijn? Het bleek dat Iris maar al te goed wist wat ze moest doen en smeerde haar eigen lichaam ook even snel in met voldoende olie. Wat was het toch lekker om het glimmende lijf van Iris naast haar toe zien staan.

Na zichzelf ingesmeerd te hebben met olie, ging Iris bij het hoofdeind staan. Jade schoof meteen wat omhoog en kon zo haar hoofd iets naar achteren kantelen. De tafel was te hoog om Iris te kunnen beffen, maar ze kon Iris af en toe wel even zoenen op haar buik. Deze ging echter direct van start en begon met haar handen de borsten van Jade in te smeren met de olie. Uitvoerig liet ze haar glibberende handen over Jade’s borsten glijden. Door de rijkelijke laag olie, gleden haar handen zonder enige moeite over Jade’s borsten. “Hmm Iris… Lekker dit…”, zuchtte Jade van opwinding en voelde hoe Iris met haar vingers haar borsten omhoog duwde en daarmee wat druk op haar tepels werd uitgoefend.

Haar heerlijke stijve tepels werden zo lekker verwend en natuurlijk vergat Iris deze niet en masseerde deze ook uitvoerig tussen haar natte vingers. “Oooo… Oooo…” Hevig opgewonden dat ze was door de hele setting, lag Jade hierdoor even te kreunen. Een paar minuten hield Iris dit dan ook vol, want ze vond het heerlijk om Jade zo te zien en horen genieten van haar massageskills. Jade vond het dan ook lekker toen Iris verder ging en ze even haar buik ook lekker insmeerde met de olie. Het was niet zo lekker als bij haar borsten, maar toch was het heerlijk om de vingers en handpalmen van Iris over haar buik te voelen glijden. “Hmm hoe kan je dat toch zo goed?”, zuchtte Jade nog maar eens.

“Sst geniet jij nou maar lekker schat!”, zei Iris en gaf geen antwoord op Jade haar vraag. Langzaam ging ze met haar handen omlaag en masseerde de benen van Jade stevig. “Hmm… Hmm…”, bleef Jade maar zacht zuchten. “Wat doe je dat toch lekker…” Iris glimlachte nog eens verliefd naar Jade en ging door, tot ze bij Jade’s kruis aankwam. Met haar vingers gleed ze tussen Jade haar volle schaamlippen door, die het nu echt niet meer kon houden. “Oooo… Oooooo…”, kreunde ze geil. Het was zo lekker om Iris vingertoppen af en toe langs haar clit te voelen glijden, al helemaal omdat dit door de olie éxtra gevoelig was. Het was dan ook een traktatie om zo verwend te worden, zo had Jade nog nooit kunnen genieten van een massage.

“Oooo Iris… Oooo ga door… Oooo jaa streel mijn clit maar lekker, hmm wat heerlijk!” Wetende hoe lekker Jade dit vond, bleef Iris dan ook doorgaan. Het bleek dat hoewel Iris een onderdanige sub was, ze ook zeker wist hoe te teasen en edgen, want meerdere keren dacht Jade dat ze kon gaan komen, maar voelde ze hoe Iris dan juist weer even haar clit expres meed, om haar wat af te koelen. Het duurde natuurlijk niet lang, voor Jade dit maar al te goed doorhad en besloot haar meesteres kant weer even aan te wennen om te krijgen wat ze wilde. “Ga je je meesteres nu edgen? Ik geloof dat dat mijn taak is. Laat me komen sub”, was ze dan ook streng en meteen dook Iris in haar onderdanige rol.

“Ja meesteres, het spijt me, ik zal u laten komen.” Direct zocht ze Jade haar clit weer op en masseerde deze uitvoerig met haar vingertoppen. “Oooo… Oooo Iris wat lekker…” Het was duidelijk dat Jade niet lang de meesteres wilde uithangen en sprak Iris gewoon weer met haar naam aan. Maar Iris bleef doen wat Jade haar had opgedragen en zorgde er met haar vingertoppen voor dat Jade naar een orgasme kwam. Met andere vingers gleed ze door de schaamlippen van Jade en vingerde haar, terwijl ze ook de clit van Jade maar bleef masseren. “Oooo Iris… Oooo jaa stop ze maar lekker in mijn kut… Oooo wat lekker! Oooo je gaat me laten komen, oooooo…”, kreunde Jade nog eens diep van opwinding.

Het duurde inderdaad niet lang voor Jade klaarkwam en heerlijk intens beleefde Jade haar eerste orgasme in de wellness, liggend op de massagetafel. “Oooo oooooo! Oooo Iris ik ga komen! Oooooo ga door… Jaaa ik kom! Oooo oooo! Oooo oooooo…” Door de masserende bewegingen kwam Jade heel rustig tot haar orgasme en luid gekreun wisselde zich dan ook af met zachter, maar van diep komend gekreun. “Oooo oooo lekker! Oooo jaaaaa… Oooo oooooo… Oooo! Oooooooo…” Nog voor ze de kans kreeg om Iris te bedanken, kroop deze bovenop de massagetafel bovenop haar en ging op haar liggen.

De twee dames begonnen te zoenen en Jade zette een van haar benen wat omhoog, zodat Iris niet van haar af zou glijden door alle olie. Met haar kut lag Iris op het bovenbeen van Jade en die wist daar wel raad mee. Uitvoerig lag Jade tongend met Iris op de massagetafel, terwijl deze tegen haar opstaande been aanreed met haar kut. “Oooo… Oooo…”, hoorde Jade Iris dan ook kreunen tussen het zoenen door. Het was voor Jade ook heerlijk om de tepels van Iris over haar lichaam te voelen glijden, terwijl ze zelf haar tepels over Iris huid voelde gaan. “Hmm…”, zuchtte ze dan ook nog maar eens opgewonden.

Het was heerlijk om zo even lekker te zoenen en plagerig kronkelde Iris met haar tong, langs die van Jade. Dit keer liet Jade het wel toe hoe Iris wat plagerig deed, vooral ook omdat ze het lekker vond om Iris met haar kut, tegen haar bovenbeen op te voelen rijden. Heerlijk opgewonden en verliefd lagen de twee dan ook vrijend op de massagetafel, tot Iris het welletjes vond en van Jade afdroop. “Draai je maar om, dan masseer ik je rug ook nog én je billen”, zei Iris er knipogend bij. Jade vond dit lekker en draaide zich dan ook welwillend om en voelde al snel de handen van Iris haar schouders beetnemen.

“Hmm wat is dat lekker zo’n uitgebreide massage…”, zuchtte Jade nog maar eens goedkeurend. Iris liet haar handen langzaam omlaag gaan. Na een goede tien minuten de schouders van Jade gemasseerd te hebben, daalden haar handen omlaag. Via de rug en zij van Jade, kwam ze bij haar bovenbenen uit en nam deze ook goed onder handen. “Hmm… Hmm… Lekker Iris…” Uiteindelijk kwamen de handen van Iris dan uit waar Jade deze het liefste zag: bij haar billen. Ze voelde de handen van Iris uitvoerig over haar billen glijden. “Hmm.. Hmm… Oooo!” Ineens gleed Iris namelijk met haar vingers tussen de bilspleet van Jade door en streelde haar ster. Hier had Jade eigenlijk nog geen ervaring mee en vond het dan ook een heerlijk nieuw gevoel, zeker doordat het sensueel gebeurde tijdens de massage.

Aangezien Iris merkte hoe lekker Jade het vond, ging ze nog wat verder en duwde af en toe even het puntje van haar vingers bij Jade naar binnen, die dit zuchtend en kreunend onderging. “Hmm… Oooo oooo oooooooo…”, kreunde ze diep bij het voor het eerst naar binnen voelen glijden van de vingers van Iris in haar kont. Het was heerlijk om deze totale massage te krijgen en ze opende haar benen dan ook nog eens verder. Zo werd uiteindelijk ook haar kut nog even gevingerd door Iris en merkte ze hoe ze in haar opwinding haar heupen omhoog duwde, zodat Iris er nóg beter bij kon. Alleen dit keer zat een orgasme er niet in, maar voelde ze wel op een gegeven moment Iris bovenop haar kruipen.

De body to body massage zette zich weer voort en Jade voelde heerlijk hoe Iris met haar borsten over haar rug gleed. “Hmm… Oooo… Oooooo… Hmm…”, hoorde ze Iris zuchten en kreunen van de opwinding die dit met zich meebracht. Een enkele keer gleed Iris nog met haar kut langs de billen van Jade, maar dit was niet iets waarmee Iris zichzelf naar een orgasme kon rijden. Na deze intieme massage dan zo nog enkele minuten te hebben doorgezet, besloot Jade nog maar eens een orgasme op te eisen bij haar subje. “Zal je niet eens van me afgaan en je meesteres naar een orgasme likken subje?”

Direct gehoorzaamde Iris. “Jawel meesteres, ik zal u weer laten komen”, zei ze opgewonden. Zodra Iris van haar afgleed, kon Jade zich weer op haar rug draaien. Alleen kroop Iris meteen weer op haar, maar ditmaal in standje 69. Gewillig opende Jade haar benen, zodat Iris haar kon beginnen likken. Als straf, voor het edgen van daarnet door Iris, besloot ze om Iris niet terug te likken. Daarom genoot ze dan ook volop hoe Iris haar aan het genieten was. “Oooo… Oooo subje, laat me komen… Oooo ga door… Niet stoppen voor ik gekomen ben!”, maakte ze Iris nog maar eens duidelijk dat ze haar niet nog eens moest proberen te edgen.

Dit knoopte Iris maar al te goed in haar oren en bleef dan ook likken. “Oooo… Oooo! Oooo lekker sletje… Oooo wat is dit een verwennerij… Oooo oooo!” Steeds heviger begon Jade te kreunen. De intimiteit die de massage met zich meebracht, maakte haar zo geil dat ze door het likken van Iris al snel richting een orgasme ging. Het was lekker dat Iris haar zo had opgewarmd en nu ze werd gebeft, kwam haar orgasme er dan ook al snel aan. “Oooo oooo! Oooo ik ga komen! Oooo subje ik voel het, ik hou het niet meer! Oooo oooo laat je meesteres komen!”, kreunde Jade dan ook als maar luider.

Het was dan ook wel duidelijk dat Jade dit keer veel harder zou klaarkomen, dan tijdens het eerste orgasme. Haar gekreun bleef dan ook hevig en werd alleen maar heviger. “Oooo oooo! Oooo subje ik kom!” Het was een aankondiging, die zich al snel liet uitkomen. “Oooo oooo jaaa ik kom! Oooo oooo! Oooo oooo jaaaaa! Oooo oooo! Oooo lekker dit! Oooooooo!” Luid kreunend kwam Jade ditmaal klaar en schokkend lag ze op de tafel te genieten van de tong van Iris, die zijn werk maar al te goed weer had gedaan. “Oooo wat lekker… Hmm ik kan hier uren blijven liggen…” Alleen hoewel Jade dit zei, wilde ze ondertussen toch wel verder en zeker met het plannetje wat ze had gekregen bij het zien van de jacuzzi.

Eenmaal van de tafel af, zoende Jade met Iris en verontschuldigde zich bijna dat ze Iris niet had laten komen. “Sorry schat, maar jouw tijd komt straks nog wel.” Iris snapte het en was ook totaal niet boos. “Hihi dat had ik ook wel verdiend hoor! Ik was je zo aan het teasen en edgen op een gegeven moment.” Jade ging nu weer verder als meesteres en liet Iris het koffertje met attributen halen uit de kleedkamer, terwijl ze zelf al naar de jacuzzi liep. Eenmaal Iris terug was, werd haar plan al snel duidelijk voor Iris. “Ga maar in de jacuzzi sub”, zei ze streng tegen Iris, terwijl ze aan alle vier de hoeken een touw bevestigde. Eerst moest Iris haar polsen naar de hoeken toe bewegen, waar Jade deze vastbond.

Nadat Jade haar polsen had vastgemaakt, ging ze hetzelfde doen met Iris haar enkels. Doordat ze goed stevig was vastgemaakt, bleef ze bijna vanzelf drijven op het warme water, maar merkte al snel dat ze haar hoofd niet zonder moeite boven water kon houden. Jade vond dit juist leuk om te zien, maar besefte zich maar ook al te goed dat ze Iris geen enkel moment onbeheerd kon laten zo. Toch ging Jade niet direct verder met haar plannetje en ging aan de jacuzzi zitten aan de kant tussen Iris haar armen, bij haar hoofd. Terwijl ze Iris haar hoofd ondersteunde, genoot ze van het heerlijke warme en relaxende water, waarbij ze Iris verder totaal negeerde.

Pas na een goed kwartier genoten te hebben van de jacuzzi, besloot Jade om verder te gaan. Al die tijd had Iris gespannen liggen afwachten en had dan ook zeker niet zo ontspannen kunnen relaxen als Jade. Jade ging aan de zijkant van Iris zitten en kon net bij haar koffertje, waar ze een dildo uithaalde en een waterproof klein vibje. Uit het zicht van Iris liet ze deze nog even liggen, maar begon Iris nu wel te strelen, terwijl ze haar hoofd nog steeds ondersteunde. Strelend gleed ze over Iris haar naakte lichaam en besloot haar terug te pakken voor daarnet. Teasend speelde ze dan ook met Iris haar clit, welke ze soms net niet aanraakte.

“Hmm…”, hoorde ze Iris dan soms ook teleurstellend klinken als Jade haar vingers weer wegtrok. “Dat krijg je ervan slet! Mij een beetje lopen teasen!”, zei Jade streng terug. Toch was haar verliefdheid voor Iris groot en pakte na een tijdje de dildo vanaf de rand en duwde deze na enige spelen in de kut van Iris. “Oooo…”, kreunde Iris meteen. Hoewel Iris met haar kut onder water zat, voelde het heerlijk voor haar en genoot ze dan ook hoe Jade haar zacht, maar lekker aan het penetreren was het de dildo. Toch was het door het water wel iets minder lekker dan in de open lucht, maar aan haar gekreun te horen wist Jade dat Iris genoot. “Oooo… Oooooo…”

Dit stond Jade toe en hielp Iris zelfs om nog geiler te worden en pakte nu de kleine vibrator erbij en duwde deze tegen de clit van Iris aan. “Oooo… Oooooo meesteres…”, kreunde Iris meteen goedkeurend. Hierdoor moest Jade wel even Iris haar hoofd loslaten, waardoor Iris haar nekspieren moest aanspannen om haar hoofd boven water te houden. Iris was zo geil dat ze dacht dat Jade haar ging laten komen, maar nu kwam Iris haar echte straf pas echt en begon ze Iris flink te edgen in de jacuzzi. “Oooo oooo meesteres mag ik komen please? U maakt mij zo geil…”, kreunde Iris na een goede vijf minuten met de vibrator te zijn verwend.

“Nee sletje, dit is je straf voor mij net te edgen. Ik zal het je betaald zetten!”, zei ze dan ook streng en trok de vibrator even terug, maar bleef haar rustig penetreren met de dildo. Ondertussen gaf ze met haar hand Iris haar hoofd weer wat ondersteuning, zodat deze even op adem kon komen en haar nekspieren rust kon geven. Dit wisselde Jade zo keer op keer af. “Oooo meesteres! Oooo oooo please laat me komen!”, kreunde Iris na enkele minuten dan ook weer geil, maar wéér onthield Jade Iris haar orgasme. Ze stopte direct, liet Iris niet eens moeite doen om haar orgasme op te houden, maar zorgde ervoor dat ze steeds stopte als Iris het écht lekker begon te vinden.

Dit herhaalde Jade zo uiteindelijk zeven keer met Iris, die natuurlijk botergeil was! “Oooo please laat me komen! Ik hou het niet meer!”, gilde Iris de laatste keer dan ook al na twee minuten met de vibrator te zijn verwend. Alleen weer stopte Jade, maar vond het ditmaal welletjes en trok niet alleen de kleine vib, maar ook de dildo weg bij Iris. “Laat dit een goede les zijn voor de volgende keer. Nooit, maar dan ook nooit ga je mij proberen te edgen. De volgende keer zal ik echter niet zo lief voor je zijn en zet ik mijn verliefdheid voor jou gewoon opzij om jou écht te straffen”, maakte Jade Iris nog maar eens goed duidelijk. Deze begreep dit maar al te goed. “Ja meesteres, sorry het spijt me. Ik zal u niet nog een keer zo behandelen.” Jade vond het lekker zo die macht te hebben, zelfs over Iris op wie ze verliefd was.

Met het zwembad naast hun, had Jade zo nog wel haar wensen en begon Iris los te maken. Deze was hier overduidelijk blij mee, want haar nekspieren hadden genoeg te verduren gehad en ze kon wel even wat rust gebruiken. Dit vond Jade wel passend om haar te geven in de sauna, al nam ze het touw wel mee. Iris zag het en wist wel dat ze er niet zo makkelijk vanaf zou komen. In de sauna, die al lekker warm was, bond Jade Iris dan ook meteen weer vast. Zittend op het bankje moest Iris haar armen spreidde en trok Jade deze met touw naar de zijkant toe. Aangezien Iris vrij lenig was, moest ze haar benen in split op de bank leggen.

Helemaal recht kreeg Iris haar benen niet, maar het was ver genoeg dat Jade ook Iris haar benen kon vastbinden en Iris wijdbeens op de bank zat. Hoewel ze Iris net streng had toegesproken, was de straf voor Iris nog zeker niet klaar en Jade pakte dan ook weer de speeltjes van daarnet en drukte de vibrator meteen tegen Iris haar clit aan, waar ze nu moeiteloos bij kon. “Oooooo!”, gilde Iris meteen weer hard. “Nee meesteres… Ik ben te geil voor nog meer straf, please laat me komen…”, smeekte ze dan ook al snel weer geil. Jade had namelijk direct de vibrator op de hoogste stand staan, iets wat Iris na al zeven keer een orgasme te zijn ontzegd, moeilijk kon hebben. Alleen Jade was maar wat streng en bleef toch nog even doorgaan, voor ze de vibrator wegtrok bij Iris haar clit.

Ze besloot Iris even wat rust te geven en ging zelf zitten op de bank om even lekker te genieten, na in de jacuzzi bezig te zijn geweest. Iris bleef echter zitten zoals ze zat en al na vijf minuten wat Jade te geil en stond op om weer verder te gaan. “Nee meesteres… Please laat me komen… Please ik doe alles voor u!” Iris begon nu net zo wanhopig te smeken als Paula soms deed en Jade vond het dan ook lekker dat ze iets had gevonden waarmee ze Iris écht gek kon maken. Dit bleef ze dan ook nog even volhouden en onthield Iris met de vibrator in totaal wel van vijf orgasmes in de sauna. “Ah neeee! Please ik moet komen! Oooooo laat me komen…”

Alleen weer trok Jade de vibrator weg en ging nu geknield voor Iris zitten. Deze dacht dat ze eindelijk mocht komen en Jade hoorde haar opgelucht zuchten. Op haar knieën begon Jade Iris haar benen te zoenen en zachtjes met haar vingers langs Iris haar kut te strelen. “Hmm… Oooo…”, zuchtte en kreunde Iris geil. Langzaam ging Jade met haar mond naar de kut van Iris toe en ook gleden haar vingers voorzichtig naar binnen. Iris dacht echt dat ze mocht komen en zat er dan ook kreunend van t genieten. “Oooo meesteres… Oooo wat doet u dit lekker…”

Niet wetende dat ze absoluut niet mocht komen, begon Jade haar te likken en liet haar tong langs de druipende kut van Iris gaan. “Oooo! Oooooo… Oooo wat lekker dit, laat me please komen…” Alleen ditmaal bleef Jade gewoon doorgaan, wat Iris alleen maar meer deed vermoeden dat ze mocht gaan komen. Ze liet haar opwinding dan ook loskomen en begon meer en meer te kreunen. “Oooo lekker dit… Oooo please ga door, oooo wat kan ik hiervan komen!” Jade bleef maar doorgaan, maar dusdanig rustig en sensueel, dat Iris toch nog wel even kon genieten, voor ze écht ging klaarkomen.

Pas na vijf minuten zo verwend te zijn, kondigde Iris haar naderende orgasme weer aan. “Oooo oooo ik ga komen! Oooo oooo jaaa ik kom! Oooo ik… neee ga door…” Direct nadat Jade haar tong en vingers terug had getrokken had Iris door hoe laat het was en begon te smeken dat Jade haar zou laten komen. “Please laat me komen, ik zal u echt nooit meer zo plagen”, probeerde ze tevergeefs. Jade vond het heerlijk die smeekbede van Iris te aanhoren en vooral echt de wanhoop in haar ogen te zien. “Nee slet, dan had je maar wat liever moeten zijn voor je meesteres!” Expres ging ze voor Iris zitten in de sauna en begon zichzelf nu te strelen, te vingeren en genoot kreunend terwijl Iris naakt voor haar zat, vol jaloezie toe te kijken.

Hoe geil ze ook was, Jade vingerde zichzelf niet klaar. Ze was te geil om dat te doen, zeker aangezien haar sub voor haar zat. In plaats van zich klaar te vingeren, besloot ze dan tot haar laatste plannetje over te gaan. Het was wat riskant, had ze zelf van tevoren gevonden, maar na overleg met Hans, wilde ze het toch proberen. Jade maakte Iris dan ook los en nam haar mee naar het zwembad toe. “Zullen we nog even lekker afkoelen sub?” Iris snapte wel dat ze hierin geen keuze had en zag niet direct wat Jade van plan was. “Dat is goed meesteres”, zei ze waarbij ze probeerde haar teleurstelling zo goed als mogelijk te onderdrukken.

Alleen had Jade wel door dat Iris baalde dat ze weer niet had mogen komen. Samen met Jade ging ze echter naar het zwembad toe, waar Jade weer het touw gebruikte om Iris vast te binden. Niet aan het zwembad, maar Jade bond Iris haar armen op haar rug aan elkaar. Deze keek Jade dan ook met grote ogen aan. “We gingen toch in het zwembad?”, vroeg ze Jade gespannen. “Sst maak je maar geen zorgen. Je zal mij gewoon volledig moeten vertrouwen”, glimlachte Jade plagend. Iris was duidelijk onrustig, maar liet Jade doorgaan. Aan de rand van het zwembad, maakte Jade de bondage op Iris haar rug dan ook verder af.

Eenmaal klaar, zette Jade haar hand tegen de rug van Iris aan. “Vertrouw je mij sub?” Het was een echte test, hiermee moest Iris bewijzen dat ze Jade echt voor de volle honderd procent vertrouwde en haar op geen enkele manier niet vertrouwde. “Ja meesteres…”, zei Iris gespannen. Ze voelde hoe de hand in haar rug meer druk begon te zetten, maar haar niet direct in het water duwde. Jade vond het geil om het nog wat spannender te maken en besloot Iris te blinddoeken. “Kom we gaan lekker zwemmen sletje”, fluisterde ze Iris plagend in en duwde haar hierna recht het water in. Meteen sprong Jade er natuurlijk achteraan en amper drie seconden lag Iris met haar hoofd onder water, voor Jade haar op haar rug had gedraaid.

Jade nam Iris op haar borst, waardoor Iris niets hoefde te doen om boven water te blijven. Op haar rug zwom Jade wat rondjes, waarbij ze natuurlijk haar handen geregeld richting het kruis, maar ook Iris haar borsten bewoog. Na zo enkele baantjes te hebben getrokken, nam ze Iris mee naar de rand van het bad, waar ze haar tegen de kant aanduwde en voor haar ging dobberen. “Sla je benen maar om me heen, dan hoef ik je niet meer vast te houden.” Dit deed Iris, zeker nu ze merkte dat Jade niet langer haar meesteres was en terug haar geliefde. Direct begonnen de twee dan ook te zoenen, terwijl Iris haar benen rond het middel van Jade had geklemd.

Het was voor Jade zo lekker om te zoenen met Iris. Waar ze bij haar dochter haar echt makkelijk kon edgen zonder zich schuldig te voelen, merkte ze dat ze dit bij Iris toch nog wel lastig vond en besloot het nu maar goed te maken! Nog even zoenden ze dan ook met Iris, tot ze haar optilde en met moeite met haar billen op de rand van het zwembad kreeg. Door de bondage op haar rug, moest Iris zich wel plat leggen en trok haar benen uit elkaar. Direct zwom Jade hiertussen en zette haar mond op de kletsnatte kut van Iris. “Oooo… Oooo! Oooo wat lekker Jade!” Zonder zich in te houden begon ze Iris heerlijk te verwennen en schroomde ook zeker niet om haar vingers hierbij te gebruiken.

“Oooo Jade… Oooo lekker dit, ga door! Ik sta echt op het punt om te komen!” Niet zo gek ook, nadat Jade haar al meer dan tien orgasmes had ontzegd. Toch had de schrik van het blind in het zwembad geduwd worden haar wel even wat afgekoeld en Jade kon het dan ook even lekker volhouden, voor Iris weer op haar geile niveau zat voor het zwembad. “Oooo oooo… Wat lekker dit!”, kreunde Iris dan ook nog maar eens luid en voelde drie vingers diep in haar kut op en neer glijden. “Ik ga je laten komen schat, je gaat zo lekker klaarkomen!”, zei Jade tussen het beffen door.

Het was duidelijk dat Iris voor niks hoefde te vrezen en ze haar orgasme wel ging krijgen. “Jaaa Jade laat me komen! Oooo wat goed!” Voor Jade was het op haar beurt ook heerlijk om Iris zo te verwennen en ze hield dit dan ook wel even vol. “Oooo lekker dit! Oooo ga door, je gaat me laten komen!”, kreunde Iris maar hardop. “Oooo oooo ik ga komen! Oooooo jaaa ik kom!” Na haar minutenlang verwend te hebben met haar vingers en mond, hoorde Jade Iris nu echt haar orgasme aankondigen en in plaats van te stoppen bleef ze dit keer gewoon doorgaan. Opgewonden likte ze de natte kut van haar vriendin en duwde haar vingers lekker diep in dat druipende gat.

“Oooo Jade ik kom! Oooo oooo! Oooo jaaa! Oooo wat lekker dit, oooo ik kom! Oooo oooo! Oooo oooooo! Oooo jaaaaaa! Oooo oooooooo!” Luidkeels kwam Iris nu klaar en liet zich eindelijk horen. “Oooo wat lekker dit… Oooo hmm niet stoppen Jade…”, smeekte Iris. Nog even bleef Jade doorgaan, maar hoe geil Iris ook was, ze kwam niet snel klaar en Jade trok haar mond en vingers dan ook weer terug en hees zichzelf uit het zwembad. Alleen de bondage van haar armen maakte Jade los en kroop daarna op Iris en begon met haar te zoenen. Het was heerlijk zo te vrijen aan de rand van het zwembad en ze streelde lekker Iris haar heupen en verdween af en toe met haar hand tussen de benen van haar.

“Hmm mag ik mijn meesteres nog eens klaar likken?”, vroeg Iris nadat Jade stopte met vrijen en haar blinddoek losmaakte. “Ik wil gewoon dat je mijn vriendin bent lieverd, geen meesteres-sub toestanden nu hihi”, zei ze tegen Iris. “Oh je wil mijn vriendin zijn? Nou wie weet”, knipoogde Iris. “Ik ga je alleen maar leuker vinden hoor hihi”, giechelde ze erachteraan. Verliefd en opgewonden gingen de dames hierna na een van de ligbedden, waar Jade op haar rug op ging liggen. Iris kroop bovenop haar en de twee begonnen elkaar in standje 69 te verwennen. “Oooo oooo…”, klonk er kreunend tussen elkaars benen vandaan. Opgewonden lagen ze elkaar te verwennen, als klap op de vuurpijl. Het was een heerlijke middag geweest, waarvan de finale zich nu inleidde.

In korte tijd wisten de dames elkaar zo tot een laatste orgasme te likken en vingeren. Iris kwam als eerste en terwijl zij zich liet klaar likken door Jade, speelde ze met haar vingers met de clit van Jade. “Oooo Jade… Oooo oooo ik kom! Oooo oooo jaaa wat lekker dit! Oooo oooo! Oooooooo!” Luidkeels kwam Iris weer klaar en meteen daarna stak ze haar hoofd weer tussen de benen van Jade en likte haar vervolgens ook klaar. Het was heerlijk om af en toe nog een aanmoedigende streling te voelen, maar Jade had de energie niet meer om Iris nog een keer klaar te likken. Wel werd ze zelf nog op een heerlijk orgasme getrakteerd, wat zich kreunend liet uiten.

“Oooo oooo jaaa Iris ik kom ook! Oooo ooo wat lekker, ga door. Niet stoppen. Nee laat me komen… Jaaaaa! Oooo oooooo! Oooo oooooooo! Oooo oooooo…” Heerlijk kreunend genoot Jade van haar derde orgasme en ze waren allemaal even lekker geweest. Iris draaide zich nu om en even vouwde hun lichamen zich naakt tegen elkaar aan, waarbij ze elkaar licht streelde en vooral heerlijk zoende. Wat dat betreft hadden ze maar al te graag contact met hun monden, was het niet op elkaars mond, dan wel tussen de benen van de ander. “Zullen we maar gaan douchen? Ik ben wel geil genoeg voor een verlenging, maar weet niet of ik dat qua energie nog trek na zo lang geil te zijn geweest!”

Iris knikte. Ze was jonger dan Jade en had het zeker nog vol kunnen houden, maar snapte Jade wel. Nog even dronken ze samen de fles champagne leeg en genoten van de aardbeien en andere zoetigheden die er stonden. “Maar meende je wat je zei? Dat je mijn vriendin wil zijn?”, vroeg Iris op een gegeven moment. Jade begon wat te blozen. Het was voor het éérst dat ze echt haar gevoelens voor een vrouw opbiechtte, maar kon het niet langer stilhouden of stiekem laten vallen en zei het dan ook hardop. “Ja ik vind je echt leuk… Je spookt de laatste weken echt constant door mijn hoofd en momenteel zie ik niemand liever dan jij…”, bekende ze dan ook blozend.

Iris wist even niet goed hoe ze hierop moest reageren, maar haar hoofd had ook rode wangen gekregen. “Ik herken het maar al te goed… Ik denk ook wel dat ik héél graag jouw vriendin zou willen zijn hihi”, waarop de twee elkaar weer begonnen te kussen. Hoewel ze nog niet een relatie hadden, was de wederzijdse liefde voor elkaar maar al te duidelijk en leek het een kwestie van tijd, tot ze elkaar echt als hun vriendin zouden gaan zien. Onder de douche spoelden ze elkaar af en werd er nog over en weer gestreeld met elkaar. Het was heerlijk zo’n spa-dag en Hans had echt niet gelogen hoe goed deze locatie was. Jade zag het wel voor zich om hier ook eens met zijn vieren naartoe te gaan, samen met Paula en Fien. Dat kon nog eens geil worden…

Na te zijn gedoucht, trokken ze hun kleding weer aan en zochten een lokaal restaurantje op, waar ze nog wat aten. Het was al rond etenstijd en de twee waren dan ook aardig hongerig. Ondertussen moest Jade toch ook wel aan Paula denken. Die was nu alleen thuis of toch niet? Ze wist dat Paula met Fien zou gaan sporten, maar had haar ten strengste verboden Fien mee naar huis te nemen. Nu had Paula dat wel beloofd, maar ze kende haar dochter maar al te goed. Die had haar moeders bevelen wel eens vaker in de wind gegooid. Maar goed ze had Paula niet verteld dat ze zou blijven slapen, dus ze vermoedde niet dat Paula het zou aandurven om Fien mee te nemen, al zou ze daar straks wel achter gaan komen.

Zo ging Jade uiteindelijk met Iris terug de auto in en reden ze terug naar Hans zijn huis. Die was al thuis toen de dames arriveerden en nodigde Jade dan ook binnen uit, voor een kop koffie. Na enige twijfeling stemde Jade in, ze was toch wel een beetje vermoeid, maar Hans stond erop dat Jade even rust nam en Jade liet zich overhalen. Het was lekker om zo de dag even met Hans door te spreken, die zich keurig inhield en zeker niet aanstuurde op een sessie, voor Jade naar huis zou gaan. Het voelde voor Jade toch wel vreemd om Iris uiteindelijk achter te laten. Ze wist maar al te goed dat Hans mogelijk Iris nog ging aanpakken en hoewel ze officieel niks van Iris was, vond ze het toch wel een vreemde gedachte dat Iris zich straks moest onderwerpen aan Hans.

Na afscheid te hebben genomen, stapte Jade dan ook een beetje verdoofd in de auto. Haar verliefdheid voor Iris was echt groot en ze merkte gewoon hoe moeilijk ze het had om Iris te moeten delen met een ander. Niet op liefdesvlak, want dat was er niet tussen Hans en Iris, maar wel op dom-sub gebied, want ook op dat vlak vond Jade het maar lastig om Iris te moeten delen. Gek, want deze jaloezie had ze nooit gehad met Paula en die deelde ze juist al te graag met Hans. Niet helemaal wetende hoe ze dan ook met haar gevoelens om moest gaan, reed Jade dan ook terug naar huis, het was een lange dag geweest zo, maar wel een héérlijke dag.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Lesbienne, Wellness, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
9.0
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.4
Hete Zomer - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Alweer drie keer hadden Ben en Carmen ondertussen seks gehad en waar de eerste keer nog totaal onbedoeld was geweest, was dit vorige week zeker niet het geval geweest. Vol opwinding had Ben Carmen gedomineerd en wat had Carmen hiervan genoten Ze wis..."
11-04
9.6
Tante P & P - 2Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"De volgende morgen toen ik aan de keukentafel zat vroeg tante mij plotseling of ik het gisteren leuk had gevonden. Alleen al de gedachte aan gisteren liet kutvocht uit mijn spleet lopen. Dus ik zei dat het heerlijk had gevonden. Ja sorry zei tante, i..."
10-04
9.1
Slavin Vera - 22Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Piercing, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-04
8.6
Tante P & P - 1Door: Mia
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Pervers, Plas, Plassen, Tante,
"Hallo, mijn naam is Mia en ik ben inmiddels 58 jaar. De reden dat ik deze verhalen ga schrijven is dat ik mijn eerste ervaring die ik had als jonge vrouw na vijftig jaar eindelijk wil delen met soortgenoten die dan deze extreem perverse verhalen ku..."
08-04
8.7
Hete Zomer - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer,
"De dagen leken lang te duren, maar gelukkig voor de twee werd het al snel weer woensdag. Ben merkte maar wat goed dat hij zijn aandacht er niet bij had op zijn werk. Wat was hij toch al opgewonden In zijn hoofd had zich de afgelopen dagen een flink ..."
07-04
9.6
Nadi's Leven - 25Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Als ik de telefoon van Anne overneem om Zo te woord te staan zie ik dat we beeldbellen. H lieve schat, zeg ik, mis je me al. Zo zit zo te zien, zoals gewoonlijk naakt op de bank in de kamer en geeft me een kushandje. Ik mis je heel erg, zegt ze, m..."
05-04
9.4
Hete Zomer - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer,
"Een week lang was het bijna stil geweest op en app tussen hem en Carmen. Ben had het er maar moeilijk mee gehad. Vooral omdat hij zelf graag meer had gewild, maar ergens ook de verstandigste had willen zijn van de twee en het bij iets eenmaligs wilde..."
05-04
9.4
Denise, Een Gehoorzaam... - 8Door: Rmanders01
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hij streelt even over haar reet. Zo, denkt hij, deze staat echt in vuur en vlam. Met zijn andere hand pakt hij haar polsen vast op haar rug. Hij geeft haar een nieuwe klap op haar reet. Voor deze ongehoorzaamheid krijg je er nog 5 . Mark werkt lan..."
04-04
8.9
Marianne - 2Door: Tom5712
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een drukke week was het alweer woensdag, de tijd vliegt. Op een paar telefoontjes van Marianne na alles rustig. Een man moet ook niet overdrijven en ook aan zichzelf toekomen nietwaar Eerst maar eens rustig ontbijten, douchen sch..."
04-04
8.2