62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-02-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 3468x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Onverwachte Verlangens - 32
Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alles terwijl ze zelf ook een hand tussen haar benen had zitten, die haar natte kut lekker verwende. “Oooo Fien! Oooo je laat me weer komen!”, hoorde ze Paula hard kreunen van opwinding. Flink geil had Jade zich al gedoucht voor de meiden echter klaar waren. Met twee rode hoofden van opwinding waren ze uiteindelijk uit de kelder gekomen en weer even zich bij Jade gemeld.

“Zo en hebben jullie lekker genoten van elkaar?” Volmondig zei Paula hoe lekker het was geweest en ook Fien bevestigde dit wel, maar was toch nog een beetje stil. Ze vond het soms nog wel spannend om zich zo naakt te bewegen bij Jade, in het bijzijn van Paula. Toch had ze zeker geen spijt en vond het heerlijk dat ze zich had laten overhalen om mee te doen met de geile spelletjes die moeder en dochter met elkaar speelden en voor Fien smaakte het dan ook nog steeds naar meer. “Nou gaan jullie maar even douchen, dat is wel nodig met al dat vocht plakkend aan jullie benen haha”, lachte Jade en stuurde de twee uiteindelijk naar boven.

Hier wist Jade ook wel dat de twee samen zouden staan vrijen onder de douche en dit gaf haar de kans op de kamer van Paula twee geile lingeriesetjes voor de twee uit te kiezen. Wat ze hiermee van plan was, dat hoefden de meiden natuurlijk nog niet te weten. Met twee setjes kwam ze dan ook de badkamer binnenlopen, maar ze Paula en Fien op heterdaad betrapte. Paula had net Fien tegen de muur gedrukt en stond haar te vingeren. Fien schrok zich natuurlijk rot, maar Paula kon er wel om giechelen. “Hihi klop je niet meer mam?” Jade gaf Paula een knipoog en zei dat het tijd was om te stoppen. “Dit zijn jullie lingeriesetjes voor vanavond, maar trek eerst dit maar aan.”

Buiten de lingerie had Jade namelijk nog Paula’s latex maid dress meegenomen en voor Fien had ze… niks. Fien keek dan ook een beetje verbaast. “Wat moet ik aantrekken dan?” Grijnzend keek Jade Fien aan. “Is het niet duidelijk? Niks!” Fien moest wel even slikken, al zeker omdat ze wist dat ze nu als enige naakt zou zijn, maar goed ze wilde Jade toch niet nu al smeken om wat aan te mogen en terwijl Paula dan ook de latex maid dress aantrok, stond Fien er een beetje ongemakkelijk naakt naast. Eenmaal Paula zich had aangekleed, gingen de twee naar beneden toe. Hier zat Jade op de bank al te wachten.

“Zo subjes, vanaf nu is jullie vrijheid weer volledig in mijn hand. Dus spreek mij weer aan met meesteres. Sletje, jij gaat voor mij het huis schoonmaken en subje, kan jij een beetje koken?” Toch wel vernederd door haar naaktheid keek Fien Jade aan. “Uh ja meesteres”, zei ze dan ook gespannen. “Goed zo subje, ga dan maar wat lekkers voor ons koken en doe mij ondertussen een wijntje geven. En sletje wat sta jij te wachten? Ik had toch gezegd dat je moest schoonmaken?”, vernederde Jade Paula nog eens. Die stond natuurlijk aan te horen wat haar moeder met Fien van plan was. Toch ging ze maar snel aan de slag en naakt liep Fien op haar beurt naar de keuken. Al snel keerde ze terug met een wijntje voor haar meesteres.

Geamuseerd genoot Jade van haar wijntje en liet Paula haar huis schoonmaken en Fien voor haar koken. Wat was het toch heerlijk twee van zulke subjes in huis en als het met Iris allemaal zo zou blijven gaan, zou ze er binnenkort drie hebben… Het leek Jade heel spannend om haar aandacht te moeten verdelen over drie subjes, wat een geil idee was dat toch. Ruim een half uur kon ze hier over denken en liet zich ondertussen nog een keer door Fien voorzien van een refill. Eenmaal het eten klaar was, waarbij Fien netjes op commando de tafel had gedekt, was het tijd om te eten. Jade had gezien hoe Fien voor drie had gedekt, maar Fien wist nog niet dat Jade daar hele andere ideeën over had.

Zodra de meiden dan ook wilde aanschuiven, hield Jade ze tegen. “Had ik gezegd dat jullie ook aan tafel mochten? Pak maar een bord en dan op de grond geknield eten.” Paula was dit natuurlijk wel redelijk gewend, maar voor Fien was dit nieuw en die voelde zich dan ook erg vernederd. Eerst al naakt moeten koken en Jade bedienen en nu ook nog eens als een hond op de grond moeten eten. Paula zat dan ook al snel, maar Fien schepte aarzelend haar bord vol, om daarna naast haar vriendin te gaan zitten. Door de spanning kreeg ze echter maar weinig binnen, Jade zag het, maar genoot daarom alleen maar meer van haar eigen avondmaal.

Zonder Fien de kans te geven haar bord leeg te eten, brak Jade het avondeten af, nadat ze haar eigen bord leeg had. “Zo subje, ga jij de tafel maar afruimen en sletje, jij mag nog even het toilet boenen.” Paula was al snel weg en Jade bleef zitten om Fien lekker te bekijken, terwijl deze naakt de tafel afruimde en de vieze vaat wegwerkte. “Hoe voelt dat nou? Om als een slaafje behandeld te worden door mij?”, vernederde Jade Fien nog eens in haar nieuwe rol. “Uhm, heel vernederend, maar toch ook weer… geil”, kwam er zachtjes over Fiens lippen. Het deed Jade goed te weten dat Fien het nog steeds opwindend vond om zich al een sub te moeten gedragen, want als Fien dit niks vond, moest ze zich ook zeker niet laten dwingen.

Toch stelde Jade haar hier niet gerust mee en vernederde haar juist extra. “Tja wordt maar geil, maar weet wel dat ík bepaal wanneer we weer wat met je natte kutje doen.” Het was Fien maar wat duidelijk dat Jade volledig over haar lichaam de baas was. Uiteindelijk waren zij en Paula redelijk tegelijk klaar en vond Jade het tijd om haar plannetje verder uit te laten werken. “Ga nu maar naar de badkamer toe subjes en trek daar jullie lingerie aan.” Nog zonder te zeggen wat haar verdere bedoeling was, liet ze de twee meiden naar boven gaan. “Waarom zou ze dit nou weer van ons willen?”, vroeg Paula aan Fien. “Geen idee, maar ik ben wat blij dat ik eindelijk wat aan mag trekken!”

Opgelucht stapte Fien de badkamer binnen en trok samen met Paula het klaargelegde lingeriesetje aan. “Ziet er lekker uit!”, complimenteerde Paula haar. “Hihi dank je, die van jou mag er ook wezen hoor!” Allebei hadden ze inderdaad een heerlijk weinig verbergend setje aan moeten doen. Doordat ze vrij goed dezelfde maten hadden, had Jade voor Fien een setje van Paula klaargelegd, die net iets te groot was voor Paula. Bij Fien stond het echter prachtig kon Paula beamen. Het was een mooi rood kanten setje, waarbij de borsten te zien waren door het doorschijnende kant. Fiens stijve tepels werden dan ook zeker niet verborgen in deze BH, maar toch vond ze het fijner dan helemaal naakt in het huis rond te moeten lopen.

Haar rode string had een open kruisje en verlekkerd keek Paula dan ook naar het kutje van Fien. “Als mijn moeder er niet was geweest had ik je tot gillens toe gelikt!”, verzekerde ze Fien die er opgewonden om moest giechelen. “Hihi nou ik denk dat ik ook jou zeker had gelikt!” Net als Fien droeg Paula ook een jarretelgordel. Bij allebei liep deze echter door tot halverwege de bovenbenen, waar deze met twee riempjes om hun bovenbenen op zijn plek bleef zitten. Geen kousen, maar wel een mooi setje voor beiden. Paula droeg een zwart setje. Het was een setje wat bestond uit alleen maar stroken bij de borsten. Zo waren haar tepels net bedekt, maar was er ook héél veel wel te zien van haar borsten.

Wel was haar kutje volledig bedekt en droeg ze een zwarte egale string. Beide meiden hadden dan ook de grootste moeite om van elkaar af te blijven, maar met Jade in huis, durfden ze niks te doen met hun opwinding voor elkaar. In hun lingerie liepen ze dan ook de trap af en Paula liet Fien bewust voorgaan en keek naar de heerlijke ronde billen van haar vriendin. In het rode stringetje zagen ze er nog eens extra lekker uit. “Zo dat staat jullie wel sletjes, maar het is tijd om eens te gaan voor de seksshop sluit!”, confronteerde Jade de twee nu eindelijk met haar plannen. Bij allebei werden de ogen wel even groot, maar Fien schrok toch wel oprecht even. “W-wat meesteres maar we kunnen zo toch niet over straat?”

Paula had wel eerder in lingerie gemoeten, met een lange jas er dan over en protesteerde niet en wilde dan ook haar vriendin gerust stellen. “Wees niet bang Fien, niemand ziet dat hoor. Zo voelt het wel, maar als je een kort rokje aan hebt onder een jas, zien ze net zo veel.” Jade keek toe hoe Paula Fien probeerde te overtuigen dat het allemaal zo erg niet was, maar die vond het maar wat spannend. “Nou hup jas aan subjes, dan kunnen we gaan.” Paula pakte twee lange jassen van de kapot en trok haar eigen aan en gaf de ander aan Fien. Zelf had Paula haar jas zo aan, maar Fien aarzelde, tot Jade vond dat Fien genoeg tijd had gehad en wel wat motivatie verdiende.

“Als je niet wil luisteren, dan zal je moeten voelen ongehoorzaam subje.” Ruw duwde Jade Fien tegen de muur aan en gaf haar vijf harde tikken op haar billen. “Auw! Auw… Auw… Auw! Au!” De laatste tik was vrij hard, maar medelijden met Fien had Jade zeker niet. Geschrokken trok ze nu maar snel de jas aan, waarna Jade ze meenam naar de gang. “Wacht hier maar op mij in de presentatiehouding subjes.” Allebei gingen keurig staan en Fien was haar training zeker niet vergeten en Jade was tevreden over hoe de twee er samen stonden en ging naar boven toe om zich zelf ook nog om te kleden.

Na een kwartier kwam ze opgemaakt en omgekleed beneden. Met een bontjas, nog opengeslagen, kwam ze de gang in gelopen en Paula en Fien keken meteen opgewonden naar Jade. Ze had onder haar bontjas een leren lingeriesetje aan. Volledig zwart en zonder al te veel poespas, maar in combinatie met de bontjas een geil gezicht. Verder droeg ze lieslaarzen tot over de helft van haar bovenbenen, met een flinke hak eronder. Doordat de bontjas echter tot Jade’s enkels viel, was zij totaal niet bloot, waar bij de meiden hun jas tot halverwege hun bovenbenen kwam. Het was voor de meiden dan ook extreem koud om naar buiten te gaan en in de auto van Jade, kwam ze met nog een verrassing en gaf Paula en Fien ieder een trileitje.

“Hier subjes, stop die maar bij elkaar in.” Slikkend, maar toch ook wel opgewonden pakte Fien het eitje aan en stopte deze in het kutje van haar vriendin, waarna Paula hetzelfde deed. Door het open kruisje, kon Paula er makkelijker bij dan Fien, die in de string van Paula moest met het eitje, voor ze hem in Paula’s kutje kon stoppen. Nog voor Jade de auto startte, zette ze de trileitjes bij beiden aan via haar mobiel. “Hmm… Oooo…”, klonk het direct zacht kreunend op de achterbank. “Waag het niet om klaar te komen subjes!”, reageerde Jade dan ook direct streng en reed de auto richting de parkeerplaats, vanwaar ze normaal de bus naar de stad nam.

In de auto voelde Fien zich nog redelijk op haar gemak. Gekleed en in de veilige omgeving van Jade’s auto, was ze meer bezig met niet te veel te genieten van het trileitje, welke echter nog amper aan stonden. Op hele lag stand reed Jade naar de parkeerplaats, waar de meiden moesten uitstappen om op de bus te wachten. Voor Paula was dit haast normaal, maar Fien voelde zich maar wat ongemakkelijk. Bekeken voelde ze zich en hield haar benen dan ook goed bij elkaar. Jade ging even tussen de twee instaan en fluisterend, zodat de rest het niet zouden horen, sprak ze de meiden toe. “En nu ga ik de trileitjes hoger zetten. We gaan een spelletje spelen. Wie als eerste klaarkomt ga ik straffen, maar voor degene die wel braaf kan gehoorzamen, wacht er een beloning.”

Direct moest Fien weer slikken. Ze vond het maar wat spannend en wist dat Paula dit veel beter aankon! Toch kon Fien niet lang hierover denken, want Jade voegde direct woord bij daad en zette de trileitjes een stuk hoger. “Oooooo…”, kreunde Fien diep en haar hoofd liep rood aan, terwijl een oudere vrouw haar raar aankeek. Bloednerveus was Fien en ze durfde dan ook geen stap te zetten, terwijl ze flink op haar lip beet om maar stil te blijven. Plagerig zette Jade bij beiden de trileitjes nog wat hoger. “Hmm… Oooooo…”, weer kon Fien zich niet stilhouden en kon een lichte kreun niet tegenhouden.

Gelukkig kwam op dat moment de bus aan en met het trileitje op een hoge stand, wankelde Fien de bus in en liet Paula en Fien in het midden van de bus plaats nemen. Zelf ging ze recht tegenover hun zitten, zodat ze het allemaal goed in de gaten kon houden en zag natuurlijk hoe Fien het moeilijk had en schuivend op haar stoel zat. Paula kon dit inderdaad veel beter hebben en had zelfs medelijden met Fien. Ze was dit wel gewend en al in het begin had haar moeder haar hiermee geconfronteerd, door haar naar de bakkerij te sturen, waar ze zelfs in de winkel was klaargekomen! Paula was ondertussen al flink getraind en wist dat ze dit wel ging winnen. Hoewel ze medelijden had met Fien, was ze zeker niet van plan om het voor haar vriendin op te nemen en zelf toe te geven aan de verwennerij tussen haar benen.

Alleen dit was buiten Jade gerekend, deze vond het juist leuk om Paula te grazen te nemen. In haar plan moest Paula ook klaarkomen, Fien moest dit winnen en dus gaf ze Fien wat rust, terwijl ze bij Paula op hoge stand begon te variëren in de intensiteit van de trillingen. “Hmm… Hmm…”, begon Paula al onrustig te zuchten en Jade zag aan haar dochters bewegingen, dat ze moeite had zich te verzetten tegen het lekkers waarmee Jade haar overrompelde. Voor Fien was het wel duidelijk dat ze gespaard werd, maar dit maakte het zeker niet makkelijker, want ze was nog steeds botergeil, ook al schaamde ze zich rot tijdens haar eerste openbare vernedering.

“Hmm… Oooo…” Ondertussen ontsnapte er bij Paula de eerste kreun en ze had wel door wat haar moeder van plan was. Toch wist ze dat Fien het al lastig had en verzette zich dan ook hevig tegen haar eigen opwinding. Maar natuurlijk was Jade hier bewust van en gaf Fien dan soms ook even wat rust, terwijl ze bij haar eigen dochter het eitje juist op zijn hoogst zette. “Oooo…”, kreunde Paula weer. “Oooooo…” Een eerste diepe kreun ontsnapte en nu merkte ze dat ze het moeilijker begon te krijgen. Meer en meer begon Jade haar zin te krijgen en had Paula het moeilijk om haar orgasme tegen te houden. Opgewonden als ze was, kwam ze steeds dichterbij haar orgasme en Fien was blij dat zij het leek te gaan winnen, al was het maar om zich niet kapot te hoeven te schamen.

“Hmm… Oooo…”, weer moest Paula kreunen en nu haar moeder het trileitje steeds langer op hoge standen zette, wist Paula wel dat ze dit vroeg of laat zou gaan verliezen. Toch wilde ze haar moeder niet het plezier geven dat ze klaarkwam. Ze waren al bijna bij de seksshop, nog enkele haltes en ze was er dan ook op gebrand om het te gaan winnen van haar moeder. Toch kreeg Paula het steeds lastiger en begon meer en meer gedwongen te kreunen. “Oooo… Oooo…” Fien werd er alleen maar roder van, want ze merkte hoe mensen zich omdraaiden en hun kant op keken. Beschaamd zat Fien dan ook naast haar kreunende vriendin.

Nog twee haltes, ze waren er bijna en Paula was ervan overtuigd dat ze ging winnen, maar Jade besloot het trileitje nu even uit te zetten en daarna direct op de hoogste stand en liet hem hierop staan. “Oooo!” Een klein gilletje ontsnapte uit Paula’s mond en dit was het begin van het breken van haar verzet. Paula kon niet langer en gestimuleerd op de hoogste stand, kwam ze dan ook één halte voor de seksshop alsnog klaar. “Oooo… Oooo… Oooooo… Oooooo… Hmm… Oooooo…” Paula probeerde zich natuurlijk zo stil als mogelijk te houden en drukte krampachtig haar benen tegen elkaar, maar voelde zo de trillingen in haar kutje alleen nog maar beter.

Opgewonden, maar ook zeker nog steeds met enige schaamte, kwam Paula klaar en zag hoe sommige mensen verbaast omkeken. Die hadden zeker wel door dat er iets aan de hand was! Opgetogen dat haar plannetje was uitgekomen, liet Jade de trileitjes aanstaan en voor Fien was het nu echt een kwelling. Ze schaamde zich rot, maar gelukkig voor haar kwamen ze al snel bij de juiste halte aan en stapten de drie uit op hun bestemming. Pas bij het binnenlopen van de shop zette Jade de trileitjes uit en gaf de meiden weer wat rust. Bij binnenkomst herkende Hans hun direct en kwam naar hun toe.

“Ah leuk dat je me weer eens komt opzoeken Jade en ik zie dat je je subjes bij je hebt.” Jade had natuurlijk alles tegen Hans verteld en deze wist dan ook dat Jade bezig was met Fien als een subje af te richten. “Ja, ze doet het langzaam steeds beter. Maar over dit sletje heb ik wel meer te klagen. Die heeft het net verloren in de bus en kwam als eerste klaar op een trileitje.” Dit vond Hans natuurlijk maar wat lekker om te horen en Jade zag de reactie in zijn broek wel. “Laat Hans eens zien wat jullie dragen”, zei Jade dan ook en al snel flashte Paula even haar lingeriesetje, Fien deed dit na enige aarzeling ook, wetende dat weigering er alleen maar toe zou leiden dat ze het op een meer vernederende wijze zou moeten doen.

“Hmm heerlijk zeg twee van zulke sletjes in mijn winkel. En wat brengt jullie hier Jade?” Jade begon nu te vertellen dat samen met de twee naar de winkel wilde gaan, Fien trainen om in het openbaar in geile kleding te moeten lopen en verwend te worden. “En wat is dan een betere stop dan bij jou Hans! Dan kan jij ook zien wat voor een sletje in de dop die blonde is”, vernederde Jade Fien. “Haha nou nu ze hier toch zijn, zullen we ze dan maar een speeltje laten uitzoeken?”, stelde Hans voor. Jade vond dit een lekker idee van Hans, alleen had wel een kleine aanvulling. “Hmm dat vind ik goed, alleen wel alleen voor het subje. Het sletje is gekomen in de bus, dus die gaat geen speeltje mogen uitkiezen van mij.”

Paula baalde, want ze wilde maar wat graag een speeltje uitkiezen, maar het was alleen Fien die dit mocht doen. Opgewonden, aangezien het haar eerste keer in een seksshop ooit was, liep ze dan ook met een rood hoofd door de winkel heen. “Ze heeft thuis geen seksspeeltjes, dus dit is al helemaal schrikken voor haar”, zei Jade onverstaanbaar voor Fien tegen Hans. “Haha nou benieuwd wat ze zal kiezen dan!” Het duurde ook vrij lang voor Fien een keuze had gemaakt, al zeker doordat ze een paar keer gestoord werd door andere klanten in de winkel. Als deze in de buurt kwamen, ging Fien snel een pad verder.

Uiteindelijk vond Fien toch iets en na er voor de derde keer langs te zijn gelopen, pakte ze een magic wand uit het rek. Het was echter geen standaard magic wand, waar ze al ervaring mee had, maar eentje met bolletjes op de kop. Dit leek haar heel geil, nog lekkerder dan een normale magic wand en gezien dat haar favorieten speeltje was, leek het haar geil om er een te hebben die nog lekkerder stimuleerde. Met de paarse magic wand, meldde Fien zich dan ook uiteindelijk met een rood hoofd bij Jade, Hans en Paula. “Zo sletje, jij hebt dus voor een speciale magic wand gekozen. Vind je het lekker om verwend te worden op je clitje?”, sprak Hans haar toe. Geschrokken keek Fien om zich heen, want Hans sprak gewoon hardop tegen haar, waardoor andere klanten hem ook zo maar konden verstaan.

“Uh ja… Dat vind ik wel lekker”, kwam er dan ook gespannen over haar lippen. “Goede keuze hoor, veel vrouwen kiezen deze tegenwoordig”, verzekerde Hans haar. “Zullen we hem maar gelijk eens testen? Dan weet je gelijk of het wat voor je is.” Hier moest Fien wel even van schrikken, maar Hans wachtte haar reactie niet af. Aangezien hij haar al eens eerder had mogen domineren, pakte hij haar dan ook beet en nam haar mee naar het magazijntje, waar ze eerder al eens was geweest, samen met Paula. Alleen nu was Jade er ook nog eens bij en de spanning nam alleen maar meer toe, maar ergens was Fien ook wel opgelucht dat ze ten minste niet meer in de winkel open en bloot stonden tussen de klanten die nog laat op de avond aan het neuzen waren in de winkel.

Aangezien het bijna sluitingstijd was, kon Hans zijn collega de winkel wel draaiende houden en besloot hij zich op Fien te richten. Jade en Paula waren erbij, maar Hans was nu volledig op Fien gefocust. In het magazijntje stond een andreaskruis en Hans zette deze tegen een van de stellingen aan. "Wordt het niet eens tijd om je jas uit te trekken subje?" Aarzelend keek Fien naar Jade toe, maar deze was onverbiddelijk. “Trek je jas uit subje. Hans is nu jouw meester en wat hij met jou wil doen, moet jij opvolgen.” Fien knikte. “Oké meesteres” en begon haar jas uit te trekken. Opgewonden keek Paula naar hoe haar vriendin al snel in haar rode lingerie in het magazijntje stond en door Hans ruw tegen het andreaskruis werd gedrukt.

“Je moet nog wel leren om commando’s snel op te volgen”, zei hij tegen Fien en nog maar net uit haar jas, begon hij haar vast te binden aan het andreaskruis. Om het nog spannender voor haar te maken, deed Hans haar een blinddoek voor en Fien was nu echt op haar hoede en Jade zag geamuseerd hoe ze ieder geluidje met haar hoofd volgde, bang dat haar wat ging gebeuren. Dat was niet onterecht, want Hans ging haar natuurlijk aanpakken. Alleen niet met zwepen, want Jade had hem wel al eerder verteld dat Fien hier weinig voor voelde en Hans wilde zeker niet over Fiens grenzen heengaan.

Jade keek nog eens opzij en zag Paula opgewonden staan toekijken. “Kniel eens sletje”, zei ze dan ook tegen haar dochter en pakte een setje handboeien, waarmee ze Paula’s polsen op haar rug vastmaakte. Op haar knieën moest Paula als straf toekijken hoe Fien verwend ging worden door Hans, die hiervoor natuurlijk de door Fien uitgekozen magic wand voor koos. “Oooooo…”, kreunde Fien in reflex zodra Hans de magic wand op nog niet eens hele hoge stand tegen haar clitje drukte, door het open kruisje heen. “Ja ga je nu al kreunen sletje? Nou dan ga je het niet lang volhouden!”, verzekerde Hans haar. Al spelend liet hij de magic wand langs Fiens clitje glijden, die de bobbels natuurlijk extra goed voelde en al snel merkte dat dit haar heel geil maakte, zelfs ondanks haar spanning nu!

Om het nog geiler te maken voor Fien en meer vernederend voor Paula, zette Jade het trileitje van Fien weer aan. “Oooo… Oooo…”, kreunend stond Fien te genieten, geketend aan het andreaskruis. “Oooo… Oooo…” Als maar geiler werd Fien en ze kon het niet helpen. “Oooo meester… Oooo wat lekker dit…” Hans had het door hoe Fien wat losser werd en begon haar nu ook wat meer toe te spreken. “Ja hè lekker om zo te genieten als een echt sletje hè? Lekker onderdanig vastgebonden en wij die met jou spelen.” Zoals Hans had verwacht, duurde het niet lang voor Fien merkte dat ze ging klaarkomen. Alleen ondertussen wist ze wel dat ze voor een orgasme toestemming moest vragen.

“Oooo… Oooo wat lekker… Hmm meester mag ik komen? Dit is zo lekker… Oooooo…” Nog steeds kreunde Fien niet heel hard, maar meer en meer begon haar gekreun het magazijntje te vullen. “Oooo meester toe please…”, smeekte ze nog maar eens. “Nee subje, leer jij maar eens goed om pas te mogen komen als je meester of meesteres daar toestemming tot geeft!” Hans trok de magic wand dan ook niet weg en bleef Fien maar teasen, die als maar geiler werd. “Oooo maar meester! Oooo dit ga ik toch niet volhouden!?”, kreunde ze smekend. “Tja je weet het sletje, dan straffen wij jouw ongehoorzaamheid vanzelf af! Wie niet luisteren wil, zal moeten voelen”, sprak Hans haar streng toe.

Voor Paula was het maar wat vernederend om te zien. Zelfs haar trileitje mocht niet aan en ze zag Fien hardop genieten, dit had zij ook wel willen krijgen! Alleen ze was gedwongen om toe te kijken hoe Hans met Fien aan het spelen was, die echt wel klaar ging komen. “Oooo… Oooo nee please meester geen straf… Maar ik kan het niet tegenhouden”, probeerde ze er nog onderuit te komen. Het mocht natuurlijk niet baten en als ongetrainde sub kwam ze dan ook al snel luidkeels klaar, zónder toestemming van haar meester te hebben gehad. “Oooo shit ik kom! Oooo oooo ik kom! Oooo oooo… Oooo oooooo!”

Hoewel Fien het probeerde tegen te houden, kwam ze toch klaar en kreunde geil tot een orgasme. Direct was ze zich ervan bewust wat dit betekende voor haar en kreunde dan ook zo ingetogen als mogelijk. “Je kan je inhouden, maar die straf ga je toch zeker krijgen hoor slet!”, zei Hans echter maar al te duidelijk tegen haar. Fien moest slikken, maar kon natuurlijk niks zien en wist dan ook niet of Jade wat aan het pakken was en zette zich schrap voor een verwachtte slag met een zweep. Alleen deze kwam niet, maar de spanning bij Fien nam zeker niet af en hevig gespannen bleef Fien dan ook wachten op wat er ging komen.

Ondertussen was in de winkel de aandacht van Hans zijn collega wel getrokken. Deze had het gekreun van Fien gehoord en gezien de winkel leeg was op het moment van Fiens orgasme, besloot deze de winkel maar wat vroeger te sluiten en kwam op het lekkere gekreun af. Net als Hans was hij een meester en was dan ook wel benieuwd naar wat er in het magazijntje afspeelde. Hoewel hij een stuk jonger dan Hans was, gingen de twee mannen geregeld naar BDSM-clubs toe en had ook hij geregeld Iris mogen domineren. Zowel bij Hans thuis, als in de winkel. Jade kende hem echter niet en keek dan ook wel even op toen hij binnen kwam lopen.

“Kon ze haar mond niet houden Dieter?”, vroeg Hans echter meteen aan zijn collega. Deze keek er niet op of om van dat zijn collega was binnengelopen, terwijl hij bezig was. “Ja ik kon haar in de winkel horen en de klanten ook!” Dat laatste stukje was natuurlijk gelogen, maar zei hij bewust om Fien te doen geloven dat iedereen haar had gehoord. Rood liep ze direct aan, terwijl Jade met moeite een lach kon onderdrukken om de leugen te verklappen. Ze kon het niet laten om even naar hem te kijken. Hij zag er goed uit, had een wat Zuiders uiterlijk, alhoewel zijn naam zeker deed verklappen dat hij niet uit Zuid-Europa kwam.

Toch was Dieter goed licht getint en had pikzwart haar, met een klein bijpassend gekleurd baardje. Verder was hij netjes verzorgd en hoewel hij misschien ergens eind twintig was, voelde Jade zich dan ook meteen tot hem aangetrokken. Ze werd echter even uit haar dagdroom geholpen doordat hij tegen Paula begon te praten. “En jij moet die slet zijn van de demo-avond. Een heerlijke slet hebben die moeder van jou en Hans van je gemaakt. Jammer dat ik je toen niet hebben kunnen neuken, maar door jou hebben onze klanten genoeg speeltjes gekocht die avond!”, vernederde hij Paula eens flink. Fien was geblinddoekt en kon het allemaal maar moeilijk volgen, al helemaal omdat het trileitje in haar kutje nog steeds aanstond en haar flink opgewonden hield. Hans bleef haar ook maar flink teasen met de magic wand, ondanks dat haar straf was toegezegd.

“Hmm… Oooo… Oooooo…”, kreunde ze dan ook zacht. Toch werd ze weer afgeleid, want Jade begon nu tegen Dieter te praten. “Haha nou je mag haar wel eens uitproberen hoor! Daar is ze voor.” Dit liet Dieter zich geen twee keer zeggen en Jade keek toe hoe hij zijn overhemd uittrok. Een flinke sixpack en getrainde borstkas kwam tevoorschijn. Zijn broek ging uit en de bobbel in zijn boxer verraadde zijn opwinding. Vol opwinding keek Jade zelf toe hoe hij zich helemaal uitkleedde en een flinke erectie tevoorschijn toverde. Zeker net zo groot als Hans, maar door zijn jongere leeftijd net even wat rechter vooruit hangend. Terwijl Jade de handboeien bij haar dochter losmaakte, keek Dieter opgewonden toe.

Met zijn stijve pik ging hij voor Paula staan en keek nog eens naar Jade. “Nou sletje, wat let je? Pijp hem diep!” Op commando opende Paula haar mond en ze vond het lekker weer eens een echte pik te hebben en begon hem dan ook direct goed diep te pijpen. “Hmm…”, zuchtte Dieter direct en Paula wist dat ze het goed deed en deed echt haar best hem diep in haar mond te nemen. “Oooo wat een lekkere pijpslet ben jij toch”, kreunde Dieter opgewonden. Jade vond het maar wat geil om te zien hoe haar dochter een wildvreemde op commando zat te pijpen. Voor Paula was het al van eind november geweest dat ze een echte pik voor zich had gehad en nu anderhalve maand later liet ze hem dan ook meer dan goed smaken.

“Oooo meester… Ik hou het niet… Please mag ik nu wel komen?”, hoorde Paula Fien op de achtergrond kreunen. Ze kon er amper op letten, want was veel te geil nu ze een pik goed en wel in haar mond had. “Oooo oooo! Oooo nee meester ik kom!”, hoorde ze Fien nog eens luid kreunen. Het was duidelijk dat Fien voor een tweede keer klaar ging komen en al snel hoorde ze Fien weer luid kreunen, terwijl ze zelf Dieter diep aan het pijpen was. “Oooo oooo s-sorry meester! Oooo oooo ik hou het niet meer! Oooo oooooooo!” Ditmaal kon Fien zich duidelijk minder inhouden en kreunde een stuk luider dan tijdens haar eerste orgasme. Paula vond het ergens wel leuk dat Fien nu ook wat fouten maakte, nadat zij in de bus was klaargekomen.

Tot dusverre beviel Paula haar straf wel en lekker bleef ze Dieter dan ook pijpen, terwijl Fien nu wel haar straf werd voorgelegd. Ze mocht kiezen van Hans. “Of je betaalt je speeltje zelf sletje en anders moet je je meesteres en mij laten klaarkomen hoe wij dat willen.” Meteen begon Fien tegen te sputteren. “M-maar ik heb niks bij!?” Dit was natuurlijk wat Hans had gehoopt, zo moest Fien wel voor optie twee gaan. “Tja dan heb je weinig keus sletje, dan wordt het optie twee.” Direct begon Hans Fien los te maken, bij wie het trileitje ondertussen door Jade was uitgezet. Die vond het wel een lekkere gedachte om zich door Fien klaar te laten likken in het magazijntje.

Eenmaal los werd Fien geblinddoekt op haar knieën naast Paula gezet, waar pas de blinddoek werd weggehaald. Ook ontdeed Hans haar achterlangs van haar BH, haar string mocht ze aanhouden. Met het open kruisje verborg deze toch weinig. Het was een heerlijk gezicht, de twee subjes half in hun lingerie op de grond. Ook Paula had haar jas namelijk moeten uittrekken voor het knielen. Alleen had Paula een pik diep in haar mond en Fien keek dan ook geschokt toe hoe Paula aan het deepthroaten was. Zelf kon ze dit namelijk totaal niet! Het was duidelijk dat Jade als eerste haar beurt ging opeisen en ze trok nu haar lange bontjas uit en stond in haar leren lingerie voor Fien. Een voor een gingen de twee stukken kleding uit en keek Fien tegen het naakte lichaam van haar meesteres. Die vond het heerlijk hoe ze merkte dat Dieter haar bekeek vanuit zijn ooghoek en voelde zich gewild door hem.

Alleen daarvoor stond ze hier niet en naakt ging ze voor Fien zitten op haar kont, met haar benen wijd. “Lik me subje”, zei Jade meteen. Fien vond het even spannend, maar vond het geen straf om haar meesteres te moeten beffen. Al was het wel even spannend met Hans en Dieter erbij. Toch deed ze al snel wat Jade van haar vroeg en begon Jade te likken. “Oooo… Oooo… Oooo goed zo subje, lik me maar lekker. Lik maar lekker over mijn natte kut”, kreunde Jade geil van opwinding. Steeds meer begon Jade te kreunen, niet gek ook, want ze was al wat geil van het toekijken hoe Hans met Fien stond te spelen en daarna hoe Paula Dieter begon te pijpen.

“Oooo… Oooo ga maar door subje… Oooo lekker ja! Oooo ooo goed zo sletje!” Geiler en geiler begon Jade dan ook te kreunen, terwijl Hans opgewonden zijn beurt afwachtte en zich in de tussentijd had ontdaan van zijn kleding. Dieter werd ook steeds geiler en keek Jade aan. “Zou ik die slet ook mogen neuken? Ze pijpt zo lekker dat ik maar wat geil wordt!” Dit vond Jade juist een geil idee. Ze wist nog maar wat goed hoe ze had staan genieten tijdens de demonstratieavond bij Hans in de seksshop, van het zicht hoe haar dochter door mannen én vrouwen was gebruikt en geneukt. “Oooo jaaa tuurlijk! Daar is die slet voor!”

Meteen trok hij zijn pik terug en ging achter Paula zitten en duwde haar op de harde vloer op haar handen. Paula zat naast Fien en hoewel Fien tussen de benen van Jade zat met haar hoofd, zag ze in haar ooghoek hoe Dieter achter Paula ging zitten en zijn pik in één keer diep in haar kutje stootte. “Oooooo!”, kreunde Paula meteen luid van opwinding. Tot dusverre begon ze steeds meer blij te zijn met haar straf, wat minder en minder als straf begon aan te voelen. Toch was ze ook wel jaloers dat zij Jade en Hans niet mocht verwennen, want ondertussen was ze zo’n gewilde onderdanige sub, dat ze maar wat graag haar meesteres en meester verwende.

“Oooo… Oooo…”, hoorde ze haar moeder echter naast haar kreunen. Niet door haar, maar door Fien die zich steeds losser begon te voelen en Jade heerlijk aan het verwennen was. In de opwinding die de groep met zich meebracht, wist Jade het uiteindelijk niet heel lang meer vol te houden, nadat Dieter was begonnen Paula te neuken. “Oooo… Oooo subje, je likt me klaar! Oooo oooo! Oooo jaaa ik ga komen! Oooo oooo ik kom! Oooo oooo jaaaaa! Oooo oooooooo!” Luid kreunend kwam Jade klaar en genoot maar wat van het orgasme wat Fien haar had gegeven. Toch gaf ze Fien geen complimentje, ze moest natuurlijk wel merken dat ze een sub was en het genot van Jade standaard was en niet iets speciaals. Ze moest het gewoon gaan vinden om haar meesteres te plezieren.

Toch keek Fien Jade vragend aan, hopende op een reactie, maar al snel ging Hans voor Fien staan en kroop Jade naar achteren op de vloer. “Nu is het mijn beurt subje, laat maar eens zien wat je ondertussen met dat mondje kan.” Het was bijna drie maanden geleden dat Fien bij Hans was geweest om aangepakt te worden en Hans vond het dan ook weer lekker om Fiens mond rond zijn pik te voelen glijden. Alleen was Fien toch echt niet zo heel happig om te pijpen en merkte Hans dat ze hem niet met dezelfde overgave pijpte, als waarmee Paula net Dieter had gepijpt en hij begon haar dan ook wat te sturen en pakte haar hoofd beet.

“Als je het zelf niet doet, dan help ik je wel een handje”, zei hij vernederend tegen Fien. Deze stopte nu met pijpen en voelde hoe Hans haar hoofd beethield en zijn pik in haar mond duwde. Dit ging erg lastig in het begin, ze moest er overduidelijk aan wennen dat iemand zijn pik in haar mond duwde. “Oo.. Oo.. Oo..”, kokhalsde ze dan ook steeds weer als Hans dieper ging. “Rustig door je neus ademen slet, dan kom je er wel”, zei Hans dit net zoals hij ooit Paula had geleerd. Alleen Fien kreeg het maar niet voor elkaar, hoe goed ze haar best ook probeerde te doen. Al was het ook erg lastig om geconcentreerd te blijven, aangezien ze naast zich Dieter en Paula hoorde kreunen.

“Oooo… Oooo harder! Harder!”, moedigde Paula Dieter aan. “Dan kan je het krijgen ook slet!”, hoorde ze Dieter zeggen en deze gaf Paula een flinke pets op haar billen. “Auw… Auw! Oooww… Oooo oooo…” Direct ging Paula echter weer verder met kreunen. Hans bleef het ondertussen nog even met Fien proberen, maar merkte dat het haar zeker nu niet ging lukken om het zonder kokhalzen te doen en stopte dan ook. “Trek me dan maar af subje, maar wel blijven kijken naar hoe je vriendin wordt afgeneukt.” Dit was voor Fien ook wel heel confronterend. Ze vond het dan ook wel lastig om naar te kijken, maar bleef Hans toch braaf aftrekken.

Zo werden allebei de mannen heerlijk bediend door de meiden, waarbij Dieter wel het werk zelf moest doen. Allebei waren ze geil en al neukende en afgetrokken worden, kwamen de twee uiteindelijk kort achter elkaar klaar. Eerst Dieter. “Oooo ik ga spuiten! Oooo oooo jaaa ik kom! Oooooo!” Diep kreunend spoot hij zijn zaad in Paula’s kutje. Dit zien maakte Hans ook zo geil, dat hij twee minuten later ook zijn zaad over Fiens borsten en in haar gezicht spoot. “Oooo wat lekker… Hmm jaa ik spuit je lekker onder”, kreunde Hans geil en spoot zijn zaad over Fien heen. Deze kneep haar ogen even dicht, maar kon het zaad in haar gezicht niet ontlopen.

Nu allebei de mannen waren klaargekomen, moest Paula hun pikken aflikken van het zaad én van haar eigen kutsappen. Hans en Dieter gingen voor haar staan en zonder aarzeling pakte Paula allebei hun slapper wordende pikken beet en zoog ze af. “Oooo… Oooo wat heb je toch een geil mondje sletje…”, kreunde Dieter. Met grote ogen keek Fien toe hoe Paula de twee mannen nog afzoog en hun zaadresten doorslikte. Zelf kon Fien zeker niet ontkennen dat ze ook van tijd tot tijd seks met mannen wilde, maar waar ze bij vrouwen van het dominante hield, vond ze dit bij mannen toch nog wel lastig. Misschien ook wel doordat Hans zo oud als haar vader was, wat ze toch nog soms wel eens lastig schakelen vond.

Gek genoeg had ze hier bij Jade weer geen enkel probleem mee en vond ze het juist lekker als Jade haar commandeerde, hoewel ze het soms ook zeker nog wel spannend vond door de nieuwigheid. Toch vond ze het zeker ook wel opwindend om Paula bezig te zien met Hans en Dieter, maar het voelde gewoon wat meer vreemd aan, dan met Jade, hoewel juist dat weer heel vreemd was. Toch was ze al vrij snel gewend aan het idee dat Paula zich liet domineren door haar moeder en nadat Paula klaar was met de mannen, liet ze zich dan ook door Paula schoonlikken. Opgewonden likte Paula de zaadresten van Fiens lichaam af. Zo had ze toch nog even een intiem momentje met Fien en likte het zaad van haar borsten af, waarbij ze natuurlijk even stiekem op Fiens tepels zoog.

“Hmm…”, verraadde Fien dat ze ervan genoot. “Au!” Als straf voor het verwennen van Fien, kreeg Paula een forse tik op haar billen van Jade. “Had ik gezegd dat je haar mocht verwennen? Alleen schoonlikken had ik gezegd!” Hierna moest Paula dan ook direct stoppen en moesten de twee zich weer aankleden. Paula trok haar string recht en Fien trok haar BH aan over haar plakkerige borsten. Aangezien Paula halverwege had moeten stoppen, zat er nog steeds zaad op haar borsten en voelde ze de BH maar al te goed plakken. Nadat de twee zich hadden aangekleed en ook Jade en de mannen dit hadden gedaan, gingen ze nog even aan de toonbank hangen.

Natuurlijk was er veel aandacht voor Fien, die door Hans werd gevraagd wat ze ervan had gevonden. Van Paula wist hij ondertussen wel dat ze dit maar wat lekker vond! “De bus vond ik heel spannend, best wel eng zelfs, maar ik werd er echt geil van. Ik moet dit denk ik vaker doen, want ik kan er nog niet helemaal van genieten zoals Paula dat doet. Maar hier vond ik het héérlijk, behalve het pijpen. Ik kan dat écht niet”, zei ze overtuigend. Nu ze Hans weer wat langer had gezien en ook Dieter wat beter had leren kennen aan de toonbank, was ze vrij open over alles en werd er ook openlijk gesproken over het pijpen.

“Tja niet iedereen vindt dat lekker of kan het goed. Er zijn ook genoeg subs die het doen om hun meester te plezieren, maar er zelf geen genot aan beleven. Maar je moet niet iets doen tegen je zin in. Er zit een verschil tussen iets uit onderdanigheid doen en omdat je denkt dat het hoort, want niks moet.” Zo vond Fien het heerlijk om de menselijke kant van Hans te leren kennen en hij stelde haar echt gerust. “Hihi nou als ik het nog eens wil proberen…”, opperde ze dan ook voorzicht en blozend. “Haha nou dan weten jullie me te vinden!”, stelde Hans haar gerust. Zo ging het nog even door, maar mengde Jade zich ook al snel weer in het gesprek, na een babbel met Dieter.

‘Weet jij toevallig een goede privé sauna? Ik wil Iris eens meenemen”, vroeg Jade op een gegeven moment aan Hans. Hans gaf Jade een adres en schreef deze op voor Jade. “Wie is Iris?”, vroeg Fien aan Paula. “Uhm ja, laten we zeggen dat dat mijn moeders andere sub is haha. Alleen voor Iris heeft mijn moeder gevoelens. Net zoals ik dat voor jou heb”, zei Paula glunderend. Ze vond het heerlijk dat het hoge woord er sinds vorige week uit was. Hoewel het onder lichte dwang was geweest, vond ze het heerlijk dat ze verliefd waren op elkaar en elkaars vriendin waren. Zonder pardon gaf ze Fien dan ook een passionele tongzoen, wat haar op een streling over haar billen door Jade en Hans werd beloond.

Uiteindelijk namen de vijf afscheid van elkaar. “Tot snel Hans”, zei Jade tegen Hans en Paula keek vragend naar haar moeder. “Gaat Hans mee naar de sauna soms?” Alleen haar moeder schudde haar hoofd. “Nee ik ga alleen met Iris”, maar zei niet wat ze bedoelde met de opmerking richting Hans. Toch gaf Paula er niet al te veel aandacht aan en liet zich door Dieter naar de parkeerplaats brengen met zijn auto. Na een lange dag was het toch wel lekker voor Fien dat ze niet nog eens de vernedering van de bus moest ondergaan en eenmaal thuis gingen de twee dan ook weer samen douchen. “Is er plaats voor drie?”, vroeg Jade plots en stoorde de twee onder de douche en stapte erbij.

“Hihi voor jou wel hoor!”, zei Fien direct en begon voor het eerst met Jade te zoenen voor de ogen van Paula. “Hoe voelde dat?”, vroeg Paula nadat Fien was gestopt met zoenen. Deze was toch wel even geschrokken van haar eigen spontaniteit. “Uh ja best spannend om met je moeder te zoenen hihi.” Direct liet Paula zien dat ze dat zelf ook vond en zoende zelf met haar moeder, gevolgd door direct met Fien te kussen. “Zie je we kunnen ook gewoon lekker met zijn drieën genieten!”, zei Paula tegen Fien. “Ja en misschien binnenkort met vier heb ik begrepen hihi”, giechelde Fien. “Haha niet te snel, eerst maar eens zien hoe het loopt”, remde Jade haar lachend af.

Na het douchen gingen Paula en Fien al snel naar bed, moe dat ze waren en ook Jade kroop al snel in haar bed. De volgende morgen moest Fien alweer vroeg weg, dus een latertje werd het niet. Wel kreeg Fien haar magic wand mee van Jade. “Vanaf nu ga je hier iedere dag een kwartier minstens mee spelen, maar zonder orgasme. Is dat duidelijk?” Met ogen vol opwinding knikte Fien en nam het speeltje, haar eerste seksspeeltje, aan van Jade en stopte hem weg onderin haar tas. “Doei tot morgen op school”, zei Fien tegen Paula en gaf haar een zoen. Even keek ze Jade aan, maar besloot deze toch een vluchtige zoen op haar mond te geven. “Tot snel schat”, zei Jade tegen Fien en zwaaide haar samen met Paula uit. “Wat was dat lekker mam!” Dat vond Jade zeker ook en keek er al naar uit wat ze de volgende keer weer met deze twee geile meiden zou gaan doen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
9.0
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.4
Hete Zomer - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Alweer drie keer hadden Ben en Carmen ondertussen seks gehad en waar de eerste keer nog totaal onbedoeld was geweest, was dit vorige week zeker niet het geval geweest. Vol opwinding had Ben Carmen gedomineerd en wat had Carmen hiervan genoten Ze wis..."
11-04
9.6
Tante P & P - 2Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"De volgende morgen toen ik aan de keukentafel zat vroeg tante mij plotseling of ik het gisteren leuk had gevonden. Alleen al de gedachte aan gisteren liet kutvocht uit mijn spleet lopen. Dus ik zei dat het heerlijk had gevonden. Ja sorry zei tante, i..."
10-04
9.1
Slavin Vera - 22Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Piercing, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-04
8.6
Tante P & P - 1Door: Mia
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Pervers, Plas, Plassen, Tante,
"Hallo, mijn naam is Mia en ik ben inmiddels 58 jaar. De reden dat ik deze verhalen ga schrijven is dat ik mijn eerste ervaring die ik had als jonge vrouw na vijftig jaar eindelijk wil delen met soortgenoten die dan deze extreem perverse verhalen ku..."
08-04
8.7
Hete Zomer - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer,
"De dagen leken lang te duren, maar gelukkig voor de twee werd het al snel weer woensdag. Ben merkte maar wat goed dat hij zijn aandacht er niet bij had op zijn werk. Wat was hij toch al opgewonden In zijn hoofd had zich de afgelopen dagen een flink ..."
07-04
9.6
Nadi's Leven - 25Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Als ik de telefoon van Anne overneem om Zo te woord te staan zie ik dat we beeldbellen. H lieve schat, zeg ik, mis je me al. Zo zit zo te zien, zoals gewoonlijk naakt op de bank in de kamer en geeft me een kushandje. Ik mis je heel erg, zegt ze, m..."
05-04
9.4
Hete Zomer - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer,
"Een week lang was het bijna stil geweest op en app tussen hem en Carmen. Ben had het er maar moeilijk mee gehad. Vooral omdat hij zelf graag meer had gewild, maar ergens ook de verstandigste had willen zijn van de twee en het bij iets eenmaligs wilde..."
05-04
9.4
Denise, Een Gehoorzaam... - 8Door: Rmanders01
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hij streelt even over haar reet. Zo, denkt hij, deze staat echt in vuur en vlam. Met zijn andere hand pakt hij haar polsen vast op haar rug. Hij geeft haar een nieuwe klap op haar reet. Voor deze ongehoorzaamheid krijg je er nog 5 . Mark werkt lan..."
04-04
8.9
Marianne - 2Door: Tom5712
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een drukke week was het alweer woensdag, de tijd vliegt. Op een paar telefoontjes van Marianne na alles rustig. Een man moet ook niet overdrijven en ook aan zichzelf toekomen nietwaar Eerst maar eens rustig ontbijten, douchen sch..."
04-04
8.2