63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 29817
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Waarom Niet Mama? - 1
”Lieverd…. Waarom huil je?...” Rolf kijkt geschrokken omhoog als ik in tranen de trap afloop. Hij spreidt zijn armen naar me uit. “Kom eens hier jij, wat is er allemaal met je aan de hand?” Ik wijs de trap omhoog. “De… de kinderen.” stotter ik snikkend. Rolf kijkt me geschrokken aan. “Wat is er met de kinderen?” Ik slik even en dan gooi ik de grauwe waarheid er in één keer uit. “Ze doen het met elkaar!” jank ik uit. Rolf kijkt me niet begrijpend aan. “Wàt doen ze met elkaar?” Gepijnigd schud ik mijn hoofd heen en weer… “Ik… ik kan het gewoon niet over mijn lippen krijgen". Rolf slaat zijn armen troostend om me heen. “Fluister het me dan maar in mijn oor.” Ik fluister zo zacht als ik kan. “Ze neuken met elkaar.” Rolf kijkt me vol ongeloof aan, zijn ogen worden zo groot als schoteltjes. “Hoor ik het goed?... Méén je dat nou Elly?... Tom en Polly?” Ik knik. “Maar er is meer”…. Ik laat langzaam mijn ochtendjas van me afglijden.”

“Kijk… dit hebben de kinderen ook gedaan.” Rolf’s ogen glijden langs mijn lichaam. Mijn uitgelopen mascara, mijn opengerukte blouse, mijn gekreukte kokerrokje wat tot mijn middel omhooggetrokken is, de ladders in mijn doorweekte nylons…. Het zijn de stille getuigen van de ongekende orgie die zich nog geen tien minuten geleden hier, onder ons dak, heeft afgespeeld. “We worden nooit meer een normaal gezin.” fluister ik zacht en kijk bedremmeld omlaag. (Lees ook het eerste deel van dit avontuur.)

“Tjesus Elly… wat zie jij er uit.” zegt Rolf geschrokken. Zijn oog valt op de kleverige spermaslierten die onder mijn gekreukelde rokje vandaan, over mijn doorweekte nylons omlaag kruipen. Hij slaat een hand voor zijn mond. “Is dat…. is dat… wat ik denk dat het is?” Ik knik. “Het is Tom’s sperma.” fluister ik zacht.

Het is doodstil in de hal. Rolf neemt de tijd om deze overload aan schokkende informatie in zich op te nemen. Dan trekt hij zijn armen vol afschuw van me af en neemt een stap terug. “Sperma…. van…. Tom??” Ik knik. “Ik weet dat het bizar klinkt.” Ik vecht wanhopig tegen mijn tranen.

“Je…. je... hebt geneukt met je eigen zoon??” stottert Rolf. Ik durf hem nog steeds niet aan te kijken en knik alleen maar. “Tjesus Elly.” Rolf balt zijn vuisten in machteloze woede.

“Was het lekker?” Verwrongen sarcasme klinkt door in zijn stem. Natuurlijk geef Ik geen antwoord en ontwijk zijn sarcastische blik. “GODVERDOMME ELLY… HOE WAS HET OM JE EIGEN ZOON TE NEUKEN??” schreeuwt hij gefrustreerd. “IK EIS EEN ANTWOORD!!” Ik kan hem zijn woede en frustratie niet kwalijk nemen. Natúúrlijk wil hij een verklaring.…. “Ik weet zelf óók nauwelijks wat ons overkomen is Rolf!!" verzucht ik. “Het had nooit mogen gebeuren, maar ik zal het je proberen uit te leggen."

Rustig vertel ik hem van het krankzinnige moment waarop ik thuiskwam van een saaie lange dag op het accountantskantoor waar ik werk en de schok die ik voelde toen ik onze tweeling, innig in elkaar verstrengeld en de liefde bedrijvend, aantrof op de bank. Dat ze niet stopten toen ik ze betrapte en dat ze voor mijn ogen klaarkwamen.

Rolf kijkt me vragend aan als ik een pauze laat vallen. “Oké…. dat is heel heftig… maar hoe pas jij in het verhaal??” Hij kijkt me wantrouwig aan. “Uiteindelijk kwam hij toch ook tussen jouw benen terecht.”

Ik slik mijn tranen in en vertel verder. “Ik…. ik was in shock en rende in paniek naar onze slaapkamer….. maar de kinderen lieten me niet alleen.”

Op fluistertoon vervolg ik. “Ze kwamen achter me aan en gingen bij me liggen in ons bed…. Ze wilden het uitleggen.” Ik zucht diep.. “Toen werd ik boos op ze, maar dat maakte nauwelijks indruk, ze begonnen me te kietelen en je weet hoe slecht ik daar tegen kan”

Rolf knikt minzaam. “Dat klopt… En toen?” Ik haal mijn schouders op. “Ze kietelden me waar ze maar konden Rolf, ik pieste zowat in mijn broek!” Rolf luistert kritisch. “En jij deed niks terug?” Ik kijk hem boos aan. “Natuurlijk probeerde ik onder ze uit te komen!” zeg ik verontwaardigd. “Maar…. opeens lag Tom bovenop me en voelde ik zijn stijve natte pik tegen mijn benen.” Rolf lacht schamper. “En toen gleed ie er zomaar bij je in Elly?... Wil je dat ik dàt geloof?” Ik zucht diep en schud mijn hoofd heen en weer.

“Dat is misschien wel het ergste Rolf…. Tom had het gekund,... hij is zo sterk, ik had hem niet kunnen weerhouden.” Ik zucht diep “Maar op het… uhhh… ‘moment suprême’ drong het kennelijk tot zijn oververhitte puberbrein door dat ik nog steeds gewoon z’n moeder ben niet een of andere hete milf die hij ergens op een hockeyfeestje opgescharreld had.” Ik denk terug aan dat moment en fluister bijna onhoorbaar. “Hij lag bovenop me en keek me aan…… en ik zag paniek in zijn ogen…..”

“Dit wil jij toch niet echt Tom?” piepte ik angstig. “Ik ben godverdomme je moeder!!”

Ik slik mijn opkomende tranen weg. “En jij?... wees eerlijk Elly…. wilde jij het wel?” Rolf hangt aan mijn lippen. Het lijkt wel of hij stiekem geniet van mijn verhaal. Ik durf hem nog steeds niet aan te kijken. Één blik in mijn ogen zou genoeg zijn om de perverse gedachten die ik op dat moment had te verraden.

“Maar toen kwam Polly in actie.” zeg ik ontwijkend. “Ze pakte Tom’s stijve knots beet en dirigeerde het in de richting van mijn poesje.” Weer zucht ik diep. ’Natúúrlijk wil jij dit Tom!!’ schreeuwde ze. ”Je fantaseert er al tijden van!... Je noemt soms zelfs haar naam terwijl je mij neukt!”

Dan breek ik. Hete tranen lopen over mijn wangen, ik kan niet verder praten en hoop maar dat Rolf me verder met rust laat en genoeg heeft gehoord. Het is ijdele hoop….

Rolf doet geen moeite om mij te troosten. “Ga verder!” zegt hij emotieloos. Weer laat ik een diepe zucht horen voor ik verder ga. “Je moet het Tom niet teveel aanrekenen Rolf.” smeek ik. “Het was POLLY die hem gek maakte…. er knapte iets in hem.”

Ik knijp mijn ogen dicht als ik terugdenk aan het moment waarop Tom’s pik voor het eerst in me afdaalde. “Er leek wel een soort oerdrift bij Tom los te komen.” zeg ik zacht en verzwijg voor het gemak even het sensationele gevoel wat het bij mezelf losmaakte.

“Opeens was alle twijfel bij hem verdwenen en zat hij diep in me.” Ik kijk Rolf smekend aan, maar die toont nog steeds geen enkel teken van medelijden. “Het duurde misschien maar dertig seconden ofzo….. en toen kwam hij al in me klaar.” Ik kijk verslagen naar de grond.

"Weet je nu genoeg Rolf?” zeg ik gelaten. “Het is gebeurd, het was eenmalig en het spijt me heel erg.” Ik reik mijn armen naar hem uit, maar Rolf reageert als door een wesp gestoken en duwt me bij hem weg. “ROT OP!!”

Ik zucht diep. “Rolf… alsjeblieft… Er zijn vandaag krankzinnige dingen gebeurd die nooit hadden mogen gebeuren.” Ik kijk hem diep in zijn ogen. “Maar het zou jou óók kunnen overkomen… geloof me….”

Rolf kijkt me aan alsof ik hem net een klap in zijn gezicht heb gegeven. Getergd rukt hij z’n stropdas los om zichzelf meer lucht te geven. “Ik… ik kom godverdomme net van kantoor en…. en.” Hij wijst op de spermaklodders op mijn nylons. “Voelde het lekker schat?” Hij laat een cynische lach horen. “Wees eerlijk Elly... ben jij zelf ook klaargekomen?” Ik knik kort en kijk beschaamd omlaag. “Tjesus…. hoe vaak Elly?” Ik haal mijn schouders op. “Alsjeblieft Rolf!!... Wat maakt het uit??... Het is gebeurd, is dat niet erg genoeg?!!”

Op Rolf’s gezicht verschijnt een kwaadaardige glimlach. “Bleef het bij dat ene vluggertje?” Ik knijp mijn ogen tot spleetjes en sla mijn handen voor mijn oren. Het liefst wil ik me nu afsluiten van de hele wereld. “ROLF!!... ALSJEBLIEFT!!” smeek ik,

“Meer dan één keer Elly?... Zeg het me…. ik heb er recht op om het te weten.” Ik kijk hem boos aan. “Als je het zo belangrijk vindt.” Ik steek drie vingers in de lucht. “Twee keer met Tom en één keer met Polly.”

Rolf zakt verbijsterd naar de grond. “Mijn god Elly…. wat zeg je me nou??!!... Polly deed óók mee??” Ik knik. “Polly deed net zo hard mee.” stamel ik.

Dan wordt het Rolf allemaal teveel. Boos springt hij op en rent de trap omhoog. Halverwege draait hij om en sist boos.“Ik hoef geen eten meer…. Ik wil je niet meer zien…. Ik wil alleen maar rust en ga nu naar bed.” Snel loopt hij verder de trap op. Met een harde klap gooit hij de deur van onze slaapkamer achter zich dicht.

Slapeloze nacht

De rest van de avond laat Rolf zich inderdaad niet meer zien. Ook de kinderen, die alles gehoord hebben, blijven wijselijk op hun kamers en hopen dat de storm snel overwaait. Helemaal alleen ijsbeer ik door de huiskamer. Ik zet de tv aan maar kan me niet concentreren op wat er gezegd wordt. Alles lijkt langs me heen te gaan. Ik blijf maar denken aan het moment waarop Tom’s knots mij penetreerde… hoe zijn knalrode eikel mijn schaamlippen van elkaar duwde en hij langzaam in me verdween… Hoe we elkaar toen aankeken… die blik in zijn ogen van angst en verlangen tegelijk vergeet ik nooit meer… En ik weet zeker dat hij bij mij dezelfde gevoelens in mijn ogen kon lezen.

’Doe het dan als je durft stoere bink…. Steek je pik maar diep in me…. Laat mama maar janken van genot’ Ik weet dat ik dat niet heb gezegd, maar zoiets dacht ik wel…

We keken allebei nieuwsgierig omlaag hoe zijn pik steeds dieper in me afdaalde totdat hij helemaal in me verdween en zijn volle ballen tegen mijn billen klotsen en zijn eikel langs mijn baarmoederwand gleed... Ja, toen al kwam ik keihard klaar….

En toen ook Polly zich ermee ging bemoeien en Tom’s knots gulzig aflikte terwijl hij me neukte…. toen braken bij mij alle sluizen open en gaf ik me helemaal over aan de verboden liefde. “Lik mama’s klitje PLEASSSE…. verwen mama zoals ze nog nooit verwend is.” smeekte ik haar en schaamde me er nauwelijks voor… ik was de schaamte toen al voorbij.[/b]

Een warme geile golf klotst door mijn buik als ik terugdenk aan die krankzinnige momenten van vanmiddag. Ik weet niet meer wat ik nu erger moet vinden, het feit dat het gebeurd is, óf dat het, na vandaag, nooit meer zal gebeuren….

Ik ben al jaren gestopt met roken maar nu heb ik een enorme behoefte aan een sigaret. Wanhopig zoek ik het hele huis af naar dat halve pakje sigaretten wat ik ooit, als stiekeme noodvoorraad, ergens in huis heb verstopt. Uiteindelijk vind ik de uitgedroogde sigaretten in een blik in het keukenkastje en dankbaar steek ik er een op. Ijsberend loop ik terug naar de huiskamer, plof op de bank en overdenk de situatie. Zal Rolf morgen bijgedraaid zijn als hij er een nachtje over geslapen heeft? Zal hij aanspreekbaar zijn of is zijn woede dan nog niet geluwd?... En hoe gaan we verder vanaf hier?... Is ons huwelijk nu kapot??

Tegen middernacht ga ik, met het lood in m'n schoenen, toch maar de trap op, omhoog naar onze slaapkamer. Het heeft geen zin om de hele nacht door het huis te spoken. Ik klop zacht op de slaapkamerdeur. “Rolf…. slaap je al?” Een zacht gebrom klinkt op. “Je bent dus nog wakker.” fluister ik.. “Mag ik het bed in of heb je liever dat ik beneden op de bank slaap?” Weer klinkt er een zacht gebrom. Ik versta het niet, maar gok er op dat ik m'n eigen bed in mag.

Zo stil mogelijk kruip ik onder de lakens. Rolf draait zijn rug naar me toe. Ja, hij is dus nog klaarwakker. Een uur kruipt voorbij zonder dat er iets gebeurt of dat we iets tegen elkaar zeggen. Ik durf me nauwelijks te bewegen en doodstil liggen we naast elkaar. Dan houd ik het niet meer, voorzichtig draai ik me naar hem toe en plaats mijn handen nonchalant op zijn zij, zoals ik altijd doe voor het slapen gaan. Hij verstijfd gelijk.

“Ik heb liever niet dat je me aanraakt Elly.” zegt hij op een afgemeten toontje. Ik laat me niet ontmoedigen en doe net of ik hem niet gehoord heb. Ik houd mijn handen rond zijn middel geklemd. Als na vijf minuten zijn zachte gesnurk opklinkt, weet ik dat hij in slaap gevallen is. Tranen wellen op in mijn ogen. Ondanks zijn woede en frustratie kan hij pas écht in slaap vallen nadat ik mijn armen om hem heen heb geslagen... de lieverd… Het duurt niet lang voor ik, uitgeput van deze idiote dag, zelf ook in een diepe slaap val.

Nachtelijke escapades

Ik schrik midden in de nacht wakker en open mijn ogen…. Hoe laat is het?... hoe lang heb ik al geslapen? Rolf ligt nog steeds naast me in dezelfde houding als toen hij in slaap viel. Ik niet. In mijn slaap heb ik kennelijk mijn handen helemaal rond zijn middel geslagen. We liggen lepeltje lepeltje met mijn handen ineengeslagen op zijn buik.

Juist als ik weer langzaam indoezel, hoor ik op de bovenverdieping zachtjes een deur opengaan en schuifelen meisjesvoeten vederlicht van de ene slaapkamer naar de andere. Ik weet gelijk hoe laat het is. Het is Polly die het avontuur weer opzoekt en stiekem Tom’s kamer insluipt. Ik vervloek haar. Ja, ik weet, ze heeft me gewaarschuwd….. Ze zullen niet stoppen, wat wij er ook van vinden. Lust en begeerte laten zich niet temmen als je jong bent. Maar toch….. had dat hitsige huppelkutje godverdomme niet één dagje kunnen wachten??

Ik verstijf van schrik. Rolf is óók wakker geworden. Hij draait langzaam naar me toe en kijkt me boos aan. “Heb je nou je zin?” zegt hij bits. “Nu jij je benen voor ze hebt gespreid, denken ze dat ze opeens ALLES kunnen maken!”

Boven ons hoofd horen we zacht gerommel en gegiechel, al snel gevolgd door het monotone gekraak van Tom’s bed. Het kan maar één ding betekenen….

Rolf wijst naar boven. “Doen ze het nu met elkaar?” vraagt hij totaal overbodig. Ik knik. “Ik denk het wel Rolf.” Hij duwt zich omhoog uit het bed. “Ben je nu niet een beetje jaloers op je dochter?” zegt hij sarcastisch. “Wil jij nu óók niet even snel naar boven toe om je weer lekker te laten verwennen door je kinderen?”

Dat is een gewetensvraag. Ja, ik zou inderdaad héél graag bij die twee in bed kruipen om het geile avontuur van vanmiddag weer opnieuw te beleven, maar ik ben te laf en klem mijn handen nog steviger rond Rolf’s middel. “Zeg niet zulke stomme dingen Rolf…. Ik blijf liever hier bij jou.”

Hij maakt aanstalten om het bed uit te gaan. “Ik ga er wat van zeggen!” sist hij boos. Ik houd hem tegen. “Alsjeblieft, maak het niet nog dramatischer dan het al is.” Verward kijkt hij me aan. “En de kinderen dan?... Moet ik die gewoon hun gang maar laten gaan?” Ik haal mijn schouders op. “Wat wil je nu doen dan?... ze met geweld van elkaar aftrekken?” Rolf sist op fluistertoon. “JA… DÁT IS PRECIES WAT IK WIL!” zijn ogen schieten vuur. “Ik schop ze NU, midden in de nacht, de straat op!” Nog dichter sla ik mijn armen rond zijn middel. “Dat doe je NIET Rolf!!”

Geschokt kijkt hij me aan. “Ik… ik moet toch iets doen?” Ik zucht diep. “Ze blijven het toch met elkaar doen Rolf…. ’face it’ Die twee laten geen kans onbenut om van elkaar te genieten.” Ik laat even een stilte vallen en vervolg dan fluisterend. “ Rolf… ik heb liever dat ze het HIER doen in de beschermde omgeving van ons eigen huis, dan stiekem ergens bij een vriendje of vriendinnetje op een zolderkamertje.” Ik kijk hem streng aan. “Voor je het weet staat het op TikTok en weet de hele wereld ervan… Dat wil jij toch óók niet?”

Rolf laat een berustende zucht horen. “Nee… dat wil ik ook niet.” mompelt hij gelaten en laat zich terugzakken op bed. “Dan zal ik morgen Tom’s bed maar even nalopen…. Ik word anders gek van dat gepiep en gekraak boven ons hoofd.” Ik schiet in de lach. Tom ziet het en voor het eerst breekt er bij hem ook even een glimlach door op zijn gezicht.

“En nu?” vraagt hij. “Blijven we hier luisteren tot ze klaar zijn?... Ik kan niet slapen met dat geluid boven mijn hoofd.” Ik haal mijn schouders op. “Zullen we anders naar beneden gaan en een borrel pakken?” vraag ik. Rolf knikt instemmend.

“Dan mag je mij gelijk uitleggen wat er nou zo geil aan is om met je eigen kinderen te rotzooien.” Ik zucht diep. “Als je het zo graag wilt weten, viespeuk." Rolf slikt een brok in zijn keel weg. “Ik MOET het zelfs weten Elly….. Hoe verwacht je anders dat ik er ooit begrip voor op kan brengen?" Ik sta op uit bed en trek mijn nachthemd aan. “Je hebt gelijk Rolf… Ook al weet ik zelf nauwelijks wat er is gebeurd tussen mij, Tom en Polly.”

Mixed Emotions

Ik sta voor de koelkast in de keuken om een borrel voor ons in te schenken. Rolf kruipt achter me. Opeens voel ik zijn handen rond mijn middel. “Wat heeft dat te betekenen Rolf?” Ik voel zijn hete adem in mijn nek. “Vertel het me Elly…. hoe was het om Tom’s pik in je te voelen?” Zijn stem klinkt onnatuurlijk... hees.

“Hoe was het om zijn viriele jonge zaad in je buik te voelen klotsen?” Zijn trillende stem, zijn vreemde woordkeuze…. het maakt me bang. Als ik hem vragend aankijk, wendt hij beschaamd zijn gezicht af.

“Sorry…. zo bedoel ik het niet….. maar Ik moet gewoon weten wat je bezielde op dat moment.” Ik zucht diep. Boos worden heeft geen zin, maar voor de zekerheid werk ik me snel tussen hem en de koelkast vandaan.

“Dit is NIET leuk Tom.” zeg ik terwijl ik een paar passen naar achteren neem tot ik de rand van de keukentafel tegen mijn billen voel. “Het was NIET gepland en het waren DE KINDEREN die begonnen!!... NIET IK!!.”

Tom lacht ironisch, pakt de fles ijskoude Wodka uit mijn handen en zet die aan zijn lippen. “Jij maakte anders geen bezwaar… toch?” zegt hij en reikt me de fles weer aan. Ik pak de fles van hem aan. Ik kan nu ook wel een borrel gebruiken en ik krijg zo even de tijd om na te denken. “Wat wil je nu eigenlijk van me horen Rolf?” zeg ik moedeloos. “Dat ik het lekker vond??... JA!!... Het was lekker!!” Hij strekt theatraal zijn armen omhoog. “Ik probeer het ook alleen maar te begrijpen liefje…. Die plotselinge geilheid van je fascineert me….. dat kan je toch zo weer overkomen?”

Ik voel de drank in mijn keel branden en laat zijn woorden op me inwerken. Nu ik erover nadenk, waarom zou het me inderdaad niet nóg een keer kunnen overkomen??... Warme tintelingen schieten door mijn lichaam bij de gedachte alleen al om mijn benen weer te spreiden voor Tom's ranke staaf en Polly's hete tongetje.

Snel neem ik weer een flinke slok van de wodka en spoel mijn dubieuze gedachten weg. Ik haal nonchalant mijn schouders op. “Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat jij stiekem een beetje geilt op de hele situatie... Is dat zo Rolf?”

Rolf glimlacht, maar het is geen vrolijke lach…. eerder de lach van iemand die zich betrapt voelt. Snel pakt hij de wodka weer uit mijn handen en neemt een grote slok. Hij prikt plagerig met een vinger in mijn buik. “Volgens mij zit Tom’s pik binnen no-time zo weer in je spleetje Elly.”

“Gadverdamme Rolf!!... kan je nu aan niets anders meer denken??!” Rolf kijkt me diep in de ogen. Ik probeer zijn blik weer te ontwijken. “Je hebt van de verboden vrucht geproefd Elly…. en die smaak is verslavend…. toch?”

Dan drukt hij zijn heupen tegen mijn buik. “Ik heb er net in bed over nagedacht en kan het Tom en Polly eigenlijk niet kwalijk nemen, die twee hebben al jaren een speciale band.” Zijn handen spelen ondertussen broeierig met de satijnzachte stof van mijn nachthemd. “Eigenlijk wisten we al lang dat ze zich seksueel tot elkaar aangetrokken voelden.”

Weer neemt hij een flinke slok van de wodka en zet de fles vervolgens weer tegen mijn lippen. “En nu hebben ze hun zinnen dus gezet op hun mooie moeder... en Geef ze eens ongelijk.” Met een glazige geile blik taxeert Rolf me van top tot teen. “Je ziet er uit om op te vreten, zelfs nu nog.”

Ik sta klem tussen de keukentafel en Rolf. De harde eikenhouten rand van de tafel drukt steeds dieper in mijn billen. Rolf houdt de fles tegen mijn lippen. “Drinken.” commandeert hij en houdt de fles schuin omhoog zodat ik niet anders kan dan de Wodka naar binnen klokken. Langs mijn mondhoeken klotst de Wodka mijn mond weer uit. Ik proest het uit. Gelijk drukt Rolf zijn lippen op mijn wangen en likt de wodka pijlsnel van mijn gezIcht. “Zonde om met dit spul te morsen.” hijgt hij op broeierige toon. Overal op mijn gezicht danst zijn glibberige tong.

Terwijl hij de wodka van mijn gezicht likt, glijden zijn handen begerig over mijn lichaam. “Ik begrijp Tom en Polly héél goed Elly… Je bent ook zo verdomd geil.”

Het is heerlijk om Rolf’s handen weer op mijn lichaam te voelen, om zijn lippen weer op de mijne te drukken…… Heeft hij mij mijn misstap nu al vergeven?... Nee, hij is in de war, hij is gefrustreerd en heeft teveel gedronken. Ik moet hem eigenlijk tegen zichzelf in bescherming nemen, anders maak ik hem medeplichtig…. Dan staat alles opeens in een ander daglicht….

Rolf drukt zijn lichaam hitsig tegen mijn heupen. Ik laat me gewillig op de keukentafel drukken. “Wat ben jij van plan stoute jongen?” lach ik. Hij schudt zijn hoofd heen en weer. “Ik weet het niet…. ik weet het écht niet Elly.”

Hij voert een innerlijk gevecht met zichzelf. Woest veegt hij een paar tranen uit zijn ooghoeken. “Godverdomme Elly…. waarom liet je dit gebeuren?” Dan lopen er toch tranen over zijn wangen, “Loopse teef!” sist hij kwaadaardig. Dan drukt hij gulzig mijn benen van elkaar. Een vreemde mix van walging en geile opwinding is van zijn verhitte gezicht af te lezen.

“Kijk me niet zo aan.” zegt hij als hij mijn geschokte blik ziet. Hij schaamt zich duidelijk voor zichzelf en zijn ‘mixed emotions’ “Je zult me een ongelofelijke loser vinden dat ik, zelfs nu nog, naar je verlang.” Gehaast trapt hij zijn boxershort uit en daar springt zijn stijve knots al triomfantelijk omhoog. “Tjeetje Rolf.” zeg ik verbaasd en sla een hand voor mijn mond. “Meen je dat nou echt?”

Voorvocht druipt al rijkelijk uit zijn eikel. Hij is bloedgeil. Heb ik hem geil gemaakt??... Of geilt hij op het perverse idee dat zijn zoon en dochter sex met me hebben gehad en ik het toeliet? Op de achtergrond klinkt het monotone gekraak van Tom’s bed. Het ritme is inmiddels opgeschroefd en het kreunen en hijgen klinkt ook steeds luider. Lang zal het niet duren voor die twee losgeslagen pubers boven ons hoofd weer een nieuw orgasme beleven. “Ze houden zich ook niet bepaald in voor ons hé?” zegt Rolf.

Pesterig traag beweegt hij zijn eikel langs mijn schaamlippen. “Is dit hoe Tom je vanmiddag overhaalde?” Een zweetdruppel parelt langs zijn slaap omlaag.

“Denk anders maar dat ik Tommie ben.” zegt hij met een verwrongen geile glimlach op zijn gezicht. “Dat vind je toch lekker?... geneukt worden door je eigen zoon?” Ik knik en trek mijn nachthemd tot mijn kin omhoog. “Wat jij wilt Rolf…. En jij?... denk jij nu liever aan mij…. of stiekem aan Polly?” Rolf’s hoofd loopt dieprood aan en knalt zowat uit elkaar. Dan trek ik hem omlaag tot zijn gezicht tussen mijn borsten is beland. “Ik pest je maar wat lieverd.” zeg ik vergoelijkend. Gretig omsluiten zijn lippen mijn tepels en gulzig begint hij te sabbelen als een hongerige baby. “Ik…. ik walg van mezelf.” fluistert hij tussen het sabbelen door.

Ik spreid mijn benen en druk mijn schaamlippen tussen middel en wijsvinger van elkaar. “Ik ben de schaamte al voorbij liefje.” fleem ik met hese stem. Rolf schudt getergd zijn gezicht heen en weer. “Ik... ik ga écht niet roeren in het kwakje van mijn eigen zoon!!”

Met mijn vrije hand zoek ik zijn knots en leidt die naar de ingang van mijn grotje van genot. “Dat doe je WEL Rolf!!” Mijn schaamlippen zijn heerlijk opgezwollen, nat en weer supergevoelig, net als eerder die dag bij Tom. “Ik weet zeker dat je niets liever wilt dan lekker in Tom’s kwakkie roeren.” zeg ik giechelend. “Als jij daar geil en opgewonden van raakt, mijn zegen heb je."

"Wat ben je toch een perverse slet.” sist hij liefdeloos. Met alle kracht die in hem zit, beukt hij zijn knots keihard bij me naar binnen.

“JAAAHHH!!!” juich ik terwijl zijn eikel hard tegen mijn baarmoederwand beukt. Ik sla mijn benen krachtig rond zijn middel. Ontsnappen is nu onmogelijk. “Godverdomme…. wat ben ik toch een slappe lul!” sist hij gefrustreerd terwijl zijn heupen wild heen en weer bewegen en zijn pik alle spelonken van mijn grotje van genot verkennen. Ondertussen likt hij gulzig mijn borsten waar hij kan en voel ik zijn hete tong als een op hol geslagen vlinder over mijn tepels dansen. Maar nog steeds voel ik ook zijn tranen op mijn huid. Hij blijft maar doorhuilen als een klein kind terwijl we waanzinnige sex hebben.

“Waarom huil je nu nog steeds?” fluister ik bezorgd. Hij stopt even en kijkt me met betraande ogen aan. Dan plaatst hij zijn grote handen onder mijn billen en trekt me naar zich toe. Weer beukt zijn keiharde knots de warme diepte van mijn kletsnatte flamoes in. “We zijn verdoemd Elly.” mompelt hij zacht. “We zijn als gezin verdoemd.”

Een bizarre fase

“Ik zou je eigenlijk het huis uit moeten trappen.” sist Rolf tussen het pompen door. “Maar de waarheid is dat ik nog nooit zo geil ben geweest als nu.” Hij lacht schril. “Ik zit godverdomme in het kwakkie van Tom te roeren.” Dan verstrakt zijn lichaam en spannen alle spieren zich aan. Ik herken de signalen. Trillend en schokkend komt hij in me klaar en spuit hij zijn warme sperma diep mijn buik ik. Na een paar harde stoten is hij klaar en beschaamd begraaft hij gelijk zijn gezicht tussen mijn borsten. “Ik ben een perverse freak.” jankt hij. Bewegingloos ligt hij bovenop me. Ik kan nauwelijks nog ademhalen. “Ik weet uit eigen ervaring hoe je je nu voelt Rolf.” zeg ik berustend. ’I have been there.’

Er verschijnt er een laffe glimlach op zijn gezicht. “Natuurlijk heb je gelijk Elly.” zegt hij. Op hetzelfde moment voel ik zijn halfslappe pik weer in mijn buik groeien. In een paar seconden is zijn pik alweer keihard. Gulzig pompt hij zijn dikke vette worst weer diep in mijn kletsnatte flamoes.

Schokkerig beweegt hij zijn heupen heen en weer en voel ik zijn heipaal op plaatsen waar ik hem nog nooit eerder gevoeld heb. Hij laat me opeens duizenden sterretjes zien. De intensiteit waarmee Rolf nu de liefde met me bedrijft doet me terugdenken aan onze eerste wilde dagen.

Onophoudelijk glijdt zijn eikel langs mijn opgezwollen klitje heen en weer. Mijn tepels springen weer keihard omhoog. Een geile grimas staat op Rolf’s gezicht. Ik lach net zo geil terug. “Jij bent een ongelofelijke pervert Rolf.” fleem ik hees van geilheid. Zijn handen omklemmen ruw mijn borsten. Zijn lippen glijden hongerig langs mijn overgevoelige tepels. “Jij anders óók Elly.”

Zijn kop is weer vuurrrood, zweetdruppels parelen langs zijn voorhoofd omlaag. “OWWW… Ik ga zo weer komen Elly…. Jij ook?” Ik knik kort. “Ik ook liefje…. ik ook.” Wild bewegen onze heupen langs elkaar. Ik doe werkelijk alles om hem bij te houden en zijn knots maar zo diep mogelijk in me te voelen. Rolf knarst onophoudelijk met zijn tanden en dan voel ik het….. De tweede lading is groter dan de eerste en spuit met een enorme kracht mijn buikje in Als een wilde rivier klotst zijn sperma door de diepste spelonken van mijn grotje van genot.

“JAAAHHH!!!... SPUIT MAMA MAAR VOL!!” schreeuw ik harder dan ik gehoopt had. Zó hard, dat moeten Tom en Polly óók gehoord hebben, want ook die twee bereiken nu luidruchtig hun hoogtepunt en houden zich totaal niet voor ons in. “SPUIT ME MAAR VOL TOMMIEBOY.” hoor ik Polly gillen. “DOE MAAR NET OF IK MAMA BEN.”

Rolf en ik kijken elkaar geschokt aan. Maar dan barsten we alletwee in een gierende lachbui uit. Onze tongen spelen nog eenmaal krijgertje met elkaar. Boven ons hoofd wordt het ook rustiger. De rust keert langzaam terug in ons huis…. het zal zeer tijdelijk zijn…
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Shemale