62.744 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-05-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 34339x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Na Koningsnacht blijft Bevrijdingsdag voor mij toch wel het absolute hoogtepunt van het jaar. Zeker als je, zoals ik, in de pijp in Amsterdam woont. Dan zit je midden in de feestvreugde zodra je de deur van je huis open doet. Iedereen leeft het hele jaar toe naar het feest op Bevrijdingsdagfeest.

Juist als ik voor mijn kledingkast sta om mijn feest outfit tevoorschijn te halen, gaat de telefoon. “Hoi mam, wat doe jij vanavond op bevrijdingsdag?” Niels, mijn zeventienjarige zoon hangt aan de lijn. “Ik?.. Ik ga gewoon lekker de buurt in, niets speciaals…. er is hier op elke straathoek wel een feestje…. En jij?”

Het blijft even stil aan de andere kant van de lijn. “Vind je het goed als ik vanavond bij je langskom? Hier in Gent valt niets te beleven vanavond.” Niels is net gestart met zijn studie aan de Universiteit van Gent en woont daar in een klein zolderkamertje, ver van het centrum.

Ik ben gek op het joch en heb hem al veel te lang niet gezien, maar ik hoopte juist vannacht lekker uit de band te kunnen springen en een leuke kerel mee te lokken naar mijn kleine etagewoning vlakbij het Sarphatipark.

Het is alweer even geleden dat ik lekker verwend ben door een man. Na mijn scheiding zijn er genoeg mannen die geïnteresseerd zijn, maar ik ben nogal kieskeurig. Maar vanavond moet ik toch maar eens minder kieskeurig zijn... De boel moet maar weer eens goed doorgesmeerd worden daaronder.

Maar met Niels erbij….. onmogelijk. Jammer, maar je kind kan je natuurlijk niets weigeren omdat mama zo nodig moet. “Natuurlijk Niels, kom maar gezellig bij mama langs.” zeg ik quasi vrolijk.

Ik hoor de blijdschap in zijn stem. “Gelukkig!!... Daar heb ik nu echt zin in mam, samen met jou de beest uithangen!” Ik lach geforceerd. “Zeker weten Niels, ik ga me voor jou vannacht echt niet inhouden hoor! Ik waarschuw je maar vast, je gaat je voor me schamen!” Niels lacht hard. “Dat klinkt goed! Ik kom er gelijk aan mam, begin maar vast met indrinken.”

Een koninklijk bezoek

Twee uur later gaat de bel. Beneden aan de trap staat een man met een oranje pak aan. Een blauwe sjerp met gouden biezen over zijn borst. Felblonde haren onder een koddig, veels te klein kroontje, een zwarte zonnebril op zijn neus.

“Maxima? Ben jij hier?” roept hij vrolijk omhoog door het trapgat. Ik herken direct de stem van Niels. Hij heeft zich verkleed als koning Willem Alexander, “ Ben je niet een weekje te laat?... Koningsdag was verleden week hoor!” lach ik als hij voor me staat. Niels vloekt hartgrondig. “Fuck!... Je hebt gelijk! " beteuterd kijkt hij naar zijn mooie oranje pak. “En ik heb niets anders bij me.”

“Kom maar snel naar binnen Willem!” zeg ik lachend. Zodra hij binnen is zet Niels gelijk het kratje bier neer wat hij meegesjouwd heeft. Ik bekijk hem van top tot teen. Hij lijkt groter geworden….. sterker…. mannelijker. In zijn zak zit een halfvolle fles oranjebitter. Hij ruikt naar drank. Kenelijk heeft hij in de trein op weg naar Amsterdam al goed ‘ingedronken’. Dan tilt hij me moeiteloos van de grond.

“Tjonge… wat ben jij opeens sterk geworden.” zeg ik verbaasd als ik door hem enthousiast tegen het plafond gedrukt wordt. “Zet me nu maar weer neer tarzan.” zeg ik lachend.

Hij is pas zeventien, maar toch staat er opeens een volwassen kerel in mijn huis…. Wat gaat het snel…. te snel. Waar is dat vertederende jochie gebleven van nog maar even geleden?... Waarom worden ze zo snel groot?

Hij brengt me omlaag, slaat zijn armen om me heen en zoent me. De lucht van oranjebitter hangt om hem heen.

“Jij bent alvast maar begonnen met indrinken voor Koningsdag?” zeg ik grinnekend en wuif zijn dranklucht bij me weg. Hij lacht als een boer met kiespijn. “Wrijf het me maar in!... Laten we maar snel die fles leegdrinken dan.”

Ik ben niet zo gek op het zoetbittere oranje spul, maar knik instemmend. “Doe maar een glaasje Niels.”

Niels loopt achter me aan als ik de keuken inloop om glazen te pakken. Ik kijk even achterom en fluit tussen mijn tanden. “Je ziet er wel geweldig uit in dat oranje pak hoor. Het staat je goed!” zeg ik bewonderend.

“Wat doe jij eigenlijk aan vanavond Lynn?” vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. “Nog niet over nagedacht.” Niels loopt naar zijn kratje bier en haalt er een oranje pakje vanaf. Hij werpt het naar me toe. “Doe dit ding aan. Het zat gratis bij het kratje bier en dan loop ik niet alleen voor lul vanavond..”

Ik herken direct zo’n strakzittend, veels te kort oranje stretch-jurkje als ik de verpakking open. Ik houd het jurkje voor me en moet lachen. “En jij denkt dat ik me hierin ga wurmen vanavond? No way!!” Ik gooi het jurkje terug. Niels gooit het gelijk weer mijn kant op. “Lul niet Lynn!... Natúúrlijk pas jij dat jurkje! Het is stretch weet je, dat rekt enorm.” Hij slaat zijn arm om mijn middel en giechelt. “Dan gaan we vanavond samen als Maxima en Willem Alexander op pad!... moet jij eens kijken hoeveel gratis biertjes we dan aangeboden krijgen.” Hij zoent me op mijn voorhoofd en kijkt me smekend aan. “Doe het voor mij… Please mama?”

“Oké oké… ik doe een poging.” zeg ik lachend en loop snel naar mijn slaapkamer met dat oranje stretch ding in mijn handen. “Ben zo terug liefje, schenk jij maar vast een oranjebittertje voor Maxima in.”

Inderdaad, de soepele stretchstof van het oranje gevalletje rekt nét voldoende uit om mijn lichaam te omhullen. Als een tweede huid kleeft het over mijn lichaam en laat niets aan de verbeelding over, ik kan me er nauwelijks in bewegen.

Nieuwsgierig ga ik voor de spiegel staan. Durf ik in dit jurkje de straat op te gaan?... Je ziet werkelijk alles. Ik draai een rondje voor de spiegel en bekijk mezelf aandachtig. Waarom zou ik dit eigenlijk niet mogen dragen?... ik kan het hebben en het is Bevrijdingsdag, dan loopt nog steeds de halve stad in feestelijke kleren rond? Dan kan en mag toch alles? Weer bekijk ik mezelf in de spiegel. Hmmmm…. er mag misschien een pondje af, maar ik mag er nog steeds zijn met mijn tweeënveertig jaartjes! Dat jurkje maakt me trots op mijn lichaam.

Tevreden glijden mijn handen over de glanzende oranje stof van het stretch jurkje. Dan zie ik pas goed de melkwitte benen die onder het veels te korte jurkje uitsteken. Nee… dat kan zo écht niet! Snel duik ik mijn lingeriela in op zoek naar mijn oude oranje panty, die moet ik toch nog ergens hebben?

Ja! Gevonden!! Snel trek ik de 20 denier panty over mijn benen en kijk tevreden in de spiegel. Dat is veel beter! Ik ben klaar om Maxima te spelen. Ik steek mijn lange blonde haren omhoog en stift nog even mijn lippen met de meest opzichtige rode lippenstift die ik heb. Ik ben klaar voor het bevrijdingsfeest! Niels hoeft zich niet voor me te schamen aan zijn arm.

Zo koninklijk mogelijk loop ik de huiskamer in. “Je prinsesje is er klaar voor!” zeg ik vrolijk. Niels hangt met een biertje in de ene hand en een oranjebittertje in de andere, op de bank. In de kamer draai ik een rondje voor hem. “Hoe vind je dat ik er zo uitzie?” Niels kijkt naar me of hij water ziet branden. “Het is….het is… echt GEWELDIG!!” stottert hij. Ik moet bijna blozen als zijn ogen over mijn lichaam glijden en lach verlegen. “Vind je dat echt Niels?”

Niels antwoordt niet. Zijn ogen zijn gericht op mijn heupen. Hij kijkt opeens bedenkelijk. “Is er iets Niels?... "Vind jij het te gewaagd?” vraag ik onzeker. Hij schudt wild zijn hoofd heen en weer. “Nee, absoluut niet mama, Het staat je echt geweldig...maar." Dan stopt hij abrupt zijn zin. Hij wil iets zeggen, maar durft eigenlijk niet.

“Maar WAT Niels??... zeg het maar gewoon!” dring ik aan. “Ben ik te oud voor zo’n jurkje?” Hij schraapt zijn keel. “Nee… dat is het niet.” Onzeker vraagt hij “Draag jij een onderbroek onder het jurkje?” Ik kijk omlaag en weet gelijk waar hij op doelt.en hij heeft gelijk!

Door de loeistrakke stof van het stretchjurkje zijn de contouren van mijn comfortabele Hema onderbroek goed te zien… “Nee, dat kan echt niet.” fluister ik en schud afkeurend mijn hoofd.

Snel ren ik terug naar de slaapkamer en trek mijn onderbroek uit. Mijn panty biedt toch al voldoende bescherming? Bovendien is het lekker warm buiten. Weer loop ik de huiskamer in en strijk mijn handen langs mijn heupen. “Beter zo?”

Niels kijkt nu glazig uit zijn ogen. Een flauwe glimlach speelt rond zijn mond. Hij scant me van top tot teen en knikt goedkeurend zijn hoofd. Ik moet er van blozen…. Mijn eigen kind ontdekt dat zijn moeder een aantrekkelijke vrouw is!... Misschien ziet hij me nu zelfs als lustobject!

Instinctief sla ik mijn handen voor mijn kruis bij die gedachte. Niels loopt gelijk rood aan en verraadt daarmee zichzelf. Ja, hij ziet me dus inderdaad als lustobject. “Kan ik zo wel voor Maxima doorgaan?” vraag ik lachend om de spanning te doorbreken.

Niels schraapt zijn keel. “Zeker wel! Je bent een hele sexy versie van Maxima!” Hij zet de drank op tafel en steekt zijn handen naar me uit. ”Kom nu maar snel bij je droomprinsje op schoot zitten” zegt hij.

Ik twijfel, maar Niels heeft me al naar zich toegetrokken en voor ik het weet zit ik bij hem op schoot. Zijn handen glijden begerig over mijn lichaam. “Hmmmm...wat voelt dat lekker, die gladde stof van dat stretch jurkje.” zegt hij zonder gêne. “Ja, zo is het wel weer genoeg hitsig prinsje van me!” lach ik en druk zijn hand van me af.

De raderen in mijn hoofd werken ondertussen op volle toeren…. Wat is Niels veranderd! Nog maar een paar maanden geleden vertrok hij als jong verlegen broekie richting Gent, maar nu lig ik in de armen van een échte man!... En nog een hele knappe ook! Hij is pijlsnel volwassen geworden!... En behoorlijk vrijpostig ook!

Gezellig keuvelend liggen we op de bank en praten over zijn studie, de meisjes in Gent, mijn leven als ‘vrijgezelle vrouw’ na mijn scheiding, kortom, over van alles en nog wat. Voor we er erg in hebben is de fles oranjebitter tot op de bodem leeggedronken. Beteuterd kijken we naar de lege fles. “Heb jij hier nog een flesje van of wil je anders een biertje van me?” Ik schud mijn hoofd. “Ik houd het liever bij oranjebitter Niels, ik ben net aan het spul gewend.”

Hij aarzelt geen moment en trekt me omhoog van de bank. “Dan is het tijd om de kroeg in te duiken Lynn.” Hij zet de lege fles met een harde klap op tafel. “Maxima!” protesteer ik. “Ik ben nu koningin Maxima voor je!”

Niels lacht en slaat zijn armen rond mijn middel. Gulzig kneed hij in mijn heupen. “Koninklijke hoogheid, uw koets wacht buiten.” zegt hij op een bekakt toontje. Als ik van de bank omhoog kom merk ik pas hoe tipsy ik ben.

“Je hebt gelijk, een beetje frisse buitenlucht zal ons goed doen.” zeg ik. Niels wrijft over zijn buik. “Laten we dan gelijk een bodempje leggen voor de rest van de avond, ik heb wel honger, jij?” Ik knik. “Zeker weten, ik sta te tollen op mijn benen.”

Zodra ik de buitendeur achter me dichttrek, krijg ik al de eerste opmerking naar mijn hoofd geslingerd. “Hééé Maxima! krijg ik een kusje?” zegt een wildvreemde man die lachend voorbijloopt en me van top tot teen bekijkt. “Sorry jongen, ik ben vandaag met m’n man op stap” antwoord ik gevat en wijs op Niels. “De koning wil me niet delen met zijn onderdanen.” lach ik. “Een ander keertje misschien?” Ik werp de man een kushandje toe. Hij vangt het kusje op en houdt het tegen zijn borst. “Héél graag Maxima… héél graag.”

De oranjebitter en het warme weer maken me ‘losser’ dan ik normaal gesproken ben. Als we voorbij mijn stamkroeg lopen pak ik Niels bij de hand en trek hem achter me aan naar binnen.

“Laten we eerst even bij Rob een oranjebittertje scoren.” Verbaasd volgt Niels me naar binnen. Zo frivool kent hij me niet. Rob, de kroegbaas, fluit tussen zijn tanden als we arm aan arm binnen komen lopen.

“Mensen! We hebben hoog bezoek!” roept hij plechtig. “De Koning en Koningin zijn gearriveerd!” Alle ogen zijn even op ons gericht. Ik wuif parmantig naar de vaste stamgasten waarvan ik de meeste wel ken. Niels knikt minzaam naar zijn ‘onderdanen’ als een echte koning betaamt. Een paar stamgasten beginnen spontaan het Wilhelmus te zingen.

Café ‘de pijp

“Koninklijke hoogheden, wat mag het zijn?” vraagt Rob. “Een Oranjebittertje doen?” Rob pakt de fles al zonder mijn antwoord af te wachten. “Doe maar Rob,” zeg ik vrolijk. “En doe er ook maar iets te drinken bij, voor mij een wit wijntje en voor Willem natuurlijk een biertje.” Rob lacht. “Komt er aan prinsesje van me.”

Hij buigt nieuwsgierig naar me toe en wijst op Niels. “Wie is die jonge scharrel die je aan de haak hebt geslagen?” Ik schiet in de lach. Hij herkent Niels niet! Hij denkt dat ik op ‘oorlogspad ‘ ben en Niels mijn scharreltje is.

“Ja, dat is mijn scharreltje voor vandaag Rob.” lieg ik en geef Niels een vette knipoog. “T’is wel een lekkertje hé?” zeg ik stout. Niels speelt het spelletje mee en glimt van trots. “Jij anders óók hoor Maxima.” zegt Niels en slaat me vrijpostig op mijn billen.

Rob kijkt achterdochtig naar Niels. “Is hij niet een beetje te jong voor jou Lynn?” Ik moet opletten om niet in lachen uit te barsten. “Je hebt vast gelijk Rob.” zeg ik samenzweerderig en sla mijn armen om Niels heen. “Maar je leeft maar één keer Rob, dan mag je niet kieskeurig zijn en moet je er uit halen wat er in zit.”

Rob bekijkt Niels van onder tot boven. “Je hebt gelijk Lynn…. Mocht je genoeg van je scharreltje krijgen, stuur hem mijn kant maar op.” Hij geeft Niels een luchtzoentje. “Of ben je niet van zo de herenliefde Niels?” Niels kijkt vies en schudt zijn hoofd beslist heen en weer. “Nee, ik ben meer van de ‘rijpe prinsesjes’.” Hij kust me vol op mijn mond. Het duurt nét iets te lang om grappig te zijn.

Verbaasd kijk ik Niels aan. Hij speelt zijn rol als mijn ‘scharreltje’ wel héél overtuigend! Misschien wel iets tè! Maar mijn verbazing wordt nog groter! “Voel ik dat nu goed?... zit je mij in mijn kont te knijpen Niels?” zeg ik geschokt. Rob hoort het. “Verrek…. is het Niels??” zegt hij verbaasd en schiet in de lach. “Is het écht je zoon?... Tjesus!!...Wat is hij veranderd!”

Geïrriteerd duw ik de grijpgrage handen van Niels van mijn achterwerk. “Niels! dit gaat écht te ver hoor!” zeg ik boos. Hij kijkt me beduusd aan. “Sorry mam, ik dacht, ik speel het spelletje mee…. meer niet”

Ik heb moeite om dat te geloven. Snel reken ik af en trek Niels mee het café uit. “Een beetje frisse lucht en een stevige maaltijd zal je goed doen, Casanova." zeg ik lachend. Rob zwaait ons uit als we het café verlaten. “Pas maar op met die zoon van je.” roept hij me na en het hele café barst in lachen uit.

Met zijn hoofd gebogen en zijn handen in zijn zakken loopt Niels pruilend naast me. Wat een puber is het opeens. Ik sla mijn arm om zijn schouder. “Kom op Niels, niet zo pruilen nu. Er is niets ergs gebeurd of zo. Ik schrok gewoon een beetje van je...uhh..enthousiasme.” Bij een shoarma tentje bestellen we snel een broodje shoarma. “Kom, we laten de drukte even achter ons." " Het is mooi weer, laten we even op een bankje in het park ons broodje eten.” Niels lacht zijn mooie witte tanden bloot. De lucht is weer geklaard tussen ons.

We zitten nog maar net op een bankje en hebben nog geen hap van ons broodje genomen, of we worden alweer aangesproken. Nu door een groepje giebelende Japanse toeristen. Ze richtten hun mobieltjes op ons. “Die willen ons fotograferen", zegt Niels gelaten.

“You Maxima?” zegt een van de Japanse vrouwen en wijst naar mij. Ik knik glimlachend. “And you Prince Willem of Orange?” vraagt ze aan Niels. “Yes i am the king of The Netherlands”.

“You are a perfect couple!” lachen de toeristen. “Can we take some pictures of you both?... Please?” We knikken en direct worden er ontelbare foto’s van ons gemaakt. “You two…. please kiss for picture?... please??” We kijken elkaar aan. “Yes please??” herhaalt de Japanse vrouw bedelend. Niels haalt zijn schouders op “Mij best.” Ik kijk in zijn ogen en twijfel… is dit nu wel zo verstandig om, na wat er net gebeurde in het café met hem te zoenen?... “You kiss, make great picture, please??” Bedelt de Japanse toerist weer.

Ik haal mijn schouders ook op en buig naar Niels toe. “Nou vooruit dan maar…. een klein kusje voor ‘the perfect picture.” zeg ik en tuit mijn lippen. “Voor ‘the picture’” herhaalt Niels en buigt naar me toe.

Heel zacht landen zijn lippen op de mijne. Voor de eerste keer zoen ik hem vol op de mond en ik proef gelijk de smaak van oranjebitter en bier op zijn lippen. Het is maar voor de foto, denk ik…. maar het is gelijk ook zo liefdevol en intens dat niet alleen de Japanse toeristen er van genieten….

Niels drukt zijn lippen nu iets steviger op de mijne…. Hij zoent niet onaardig….. Met gesloten ogen genieten we van elkaar.

Voorzichtig drukt hij het puntje van zijn tong tussen mijn lippen. Daar schrik ik toch wel van. Mijn god!... Mijn eigen kind wil met me tongzoenen!... Ik ben te verward om te reageren en laat het gebeuren. Een weeïge warme golf voel ik door mijn buik klotsen…. Ik raak toch opgewonden en moet nu echt oppassen dat ik het niet té lekker ga vinden… Toch doe ik mijn lippen van elkaar en laat zijn tong toe in mijn mond….

Dan glijdt ook zijn hand door mijn haren. “Het is maar voor de foto hé?” zeg ik lachend. Niels doet of hij me niet hoort. Zijn vingertoppen spelen met mijn lange blonde krullen. “Hmmmm… dit voelt wel prettig Niels…. Heb je soms een vriendinnetje in Gent waarmee je geoefend hebt?”

Een Japanner roept. “Don’t talk! Just Kiss!” Niels duwt zijn tong nog dieper bij me naar binnen. “Laten we ze maar geven waar ze om vragen.” zegt hij op een toon die geen tegenspraak duldt. Ik haal mijn schouders op en geef me over aan een van de lekkerste tongzoenen die ik ooit geproefd heb.

Ik stel me gerust met de gedachte dat niemand van de Japanners ook maar kan vermoeden dat ik zijn moeder ben. Wie zal geloven dat het mijn eigen kind is waarmee ik aan het tongen ben?... Niemand toch?... Dus ’What the hell’

Ik laat Niels diep in mijn mond toe en al snel draaien onze tongen om elkaar heen als glibberige palingen. “Yessss!! That’s makes

a great picture!” roept de Japanner tevreden. Ja, Niels heeft heel wat geleerd in Gent…. En niet alleen in de collegebanken van de universiteit.

Steeds verhitter wordt onze tongzoen. Opeens strelen Niels handen begerig over mijn lichaam. Zijn vingertoppen spelen over de zijdezachte stof van mijn 20 denier panty. Onafgebroken klikken mobieltjes. De Japanners krijgen meer dan waar ze op gehoopt hadden. Brutaal glijden Niels slanke vingers langs mijn dijen omhoog tot aan de rand van het stretch jurkje. “Niet verder.” sis ik in zijn oor. “ Ik draag geen slipje, weet je nog?” Het kost hem zichtbaar moeite om zich in te houden en zijn handen niet onder mijn stretchjurkje te drukken.

”Thank you! You both are so beautiful! Thank you, thank you so much!” roepen de Japanners geestdriftig. We zoenen nog steeds als de groep Japanners al lang en breed verdwenen is.

Milf

Niels tong glijdt als een op hol geslagen paling door mijn mond. Hij likt me waar hij kan. Als antwoord bijt ik zacht zijn onderlip en lik in lange halen over zijn wang. Hij zuigt aan mijn oorlelletje. “Niet doen” giechel ik, “Daar kan Maxima niet tegen…. daar wordt Maxima een beetje…uhh”

Ik stop abrupt mijn zin, maar Niels vult hem gelijk aan. “Geil van?” zegt hij pesterig en kijkt me verwachtingsvol aan. “Zenuwachtig van.” verbeter ik hem en vertel maar niet dat ik behoorlijk nat tussen mijn benen begin te worden en er nog maar weinig voor nodig is om mij de benen te doen spreiden.

Nee, ik ben de regie even helemaal kwijt. Dat komt deels door die fles oranjebitter die door mijn aderen stroomt, het neemt de remmingen weg, maar het is óók Niels zelf die mij, tot mijn eigen verwarring, in vuur en vlam zet! Wat is hij een zelfverzekerde knappe kerel geworden…. en wat kan hij heerlijk zoenen!!

Ik mis een man die me liefheeft, die me vertroetelt. Eentje die me begeert….. Niels maakt dat gemis in mij wakker en ik gedraag me gelijk als een geil bakvisje. Met mijn hand achter zijn nek duw ik zijn lippen hard op de mijne. Onze tanden knarsen gulzig op elkaar. Tintelingen schieten door heel mijn lichaam. Verboden fantasieën spelen ineens in flarden door mijn hoofd.

’Hoe zou het zijn om mijn eigen kereltje te neuken?... Als hij net zo goed neukt als hij tongt….’….. Ik word misselijk van mijn eigen perverse gedachten maar kan ze niet stoppen. Ik kijk omlaag naar zijn kruis. Hij moet toch ook iets voelen? De oranje broek is te wijd om het te zien, maar ik voel een harde staaf tegen mijn been aanschurken…. Ja, hij heeft onmiskenbaar een flinke ‘boner’!


Voorzichtig plaatst hij zijn hand op mijn knieën. Zacht en subtiel strelen zijn vingertoppen weer over mijn benen. vingertje voor vingertje kruipt zijn hand weer omhoog….. over mijn been…. langs mijn dijen….

Hij merkt tot zijn vreugde dat ik zijn tweede poging toelaat. Weer glijdt zijn hand brutaal langs de rand van het stretchjurkje. Ik doe niets. Ergens hoop ik dat hij mijn opgezwollen vulva snel opmerkt en dan, door de stof van het stretch jurkje, mijn venusheuvel masseert. De jeuk is ondertussen gekmakend aan het worden.

Ik dreig de grip op mezelf te verliezen en bid dat Niels mijn moment van zwakte niet opmerkt. Hij kan nu echt alles met me doen… De jeuk tussen mijn benen wordt ondragelijk…. Het liefst zou ik mezelf nu direct klaar willen vingeren, of, nog liever, mijn benen voor hem spreiden.

Een paar passerende pubermeisjes kijken belangstellend toe en brengen me keihard terug in de werkelijkheid. “Moet je die geile milf zien zoenen met die knappe jongen!!...Gadverdamme! Yechh!” roepen ze snerpend. “Ze is toch veels te oud?... Ze kan zijn moeder zijn!” De boodschap komt keihard bij me binnen. De meisjes hebben gelijk! Ik moet hier direct mee stoppen!

Met moeite maak ik me los van Niels. “Nee… nee.. Dit moet stoppen Niels! De Japanners zijn al lang weg.” Ik maak me van hem los en probeer zo luchtig mogelijk te klinken. “We kunnen nu wel stoppen met de show”

Snel strijk ik de plooien uit mijn stretchjurkje. Dan merk ik pas dat het strakke ding tijdens het zoenen omhoog is gekropen tot aan mijn middel. Dan zie ik ook de hand van Niels tussen mijn benen. Een wijsvinger drukt door de stof van mijn panty heen mijn spleetje in. Een grote natte plek sijpelt door de stof van mijn panty heen. Niels kijkt er gebiologeerd naar.

Ik duw voorzichtig zijn hand van mijn benen en kijk Niels aan. “Sorry Niels… dit had niet mogen gebeuren.” fluister ik verward. Hij schudt zijn hoofd “Luister maar niet naar die stomme bakvisjes.”

Terwijl ik mijn lippen van een nieuwe laag lippenstift voorzie, probeert hij me alweer te zoenen, maar nu laat ik het niet meer toe. “Nou, die Japanners hebben vast en zeker wat leuke plaatjes geschoten van ons." zeg ik droog. “Maar nu is het genoeg.” Niels lacht als een boer met kiespijn. “Ik had mijn mailadres moeten geven….ik had die foto’s maar wat graag gehad om ze nog eens terug te kijken!”

Hij likt zijn lippen af. “Tjesus wat was dat lekker zeg!” zegt hij brutaal. Verbaasd kijk ik hem aan. "Wat kan jij lekker zoenen zeg!” vervolgt hij lachend. Als hij mijn verwonderde blik ziet, bindt hij gelijk in. “Uhhh… ik bedoel…wat smaakt jouw lippenstift lekker zoet." Dan klapt hij in zijn handen en springt vrolijk omhoog.” “Kom Maxima, ik wil ergens dansen en wat drinken!”

Niels staat op en loopt met grote passen van me vandaan. Verbluft kijk ik hem na…. Er is net nogal wat gebeurd, maar voor Niels ligt het alweer achter hem…. Ik herken hem bijna niet meer…. Waar is die schuchtere bedachtzame jongen gebleven die ik een half jaar geleden naar Gent stuurde? Wat is er allemaal met hem gebeurd in die korte tijd?... Na een paar passen draait hij zich om. “Maxima kom je nog?... Je prins heeft je nodig.” Lachend loopt hij door.

Ik weet dat er snel een gesprekje met hem gevoerd moet worden. Oke, we hebben elkaar te lang niet gezien en natuurlijk hebben we elkaar gemist…. Maar…. die zoen net op dat bankje…. zijn vrijpostige handen over mijn lichaam.. Wat staat me in godsnaam nog meer te wachten als ik dit niet gelijk de kop indruk?

Schaamte

Verderop in het park horen we flarden van rock & roll muziek. Er speelt ergens een bandje bij een van de vele bevrijdingsfestival..Nog in gedachten verzonken volg ik Niels, maar dan versnelt hij ineens zijn pas. Voor het podium herkent hij een groep vrienden en vriendinnen. Ze dansen op de klanken van het Rock & Roll bandje. Hij trekt me achter zich aan. “Kom Maxima!... we gaan dansen!”

Aan zijn hand word ik op de dansvloer getrokken. Opeens zijn we wild aan het rock & rollen en ben ik de verontrustende gebeurtenissen en gedachten van net alweer vergeten.

Met z'n tweeën dansen we tussen zijn vriendengroep en hebben gelukkig weer de grootste lol. Ik laat me helemaal gaan, de spanning van net moet er uit en ik ben ook nog eens gek op Rock & Roll, ook al heb ik die tijd nooit bewust meegemaakt.

Ik geniet van de aandacht die ik van zijn vrienden krijg. Jaren geleden heb ik geleerd om te rock'n rollen en dat betaalt zich nu uit…. ze willen allemaal met me dansen en om beurten duwen ze elkaar bij me weg om even mijn aandacht te krijgen. Ik voel me wel gevleid, maar ook een beetje opgelaten…. hoe zouden hun vriendinnetjes dit vinden? Ik denk er niet te lang over na. Hoe vaak gebeurt het me nog dat ik omringd wordt door zoveel jong hitsig vlees? Daar wil ik optimaal van genieten!

Dan dringt Niels zich naar voren en eist nadrukkelijk mijn aandacht op…. Is hij misschien een beetje jaloers op de aandacht die ik zijn vrienden geef?...

Met zijn handen achter zijn heupen danst hij dicht tegen me aan…. nou ja…. dansen kun je de neukbewegingen die hij maakt eigenlijk niet noemen. Dan drukt hij zijn kruis naar voren, tegen mijn billen aan. Ik voel me nu wel een beetje opgelaten…. ik ben zijn moeder en dat weten zijn vrienden…. Een beetje flirten, oké…. maar dit hoeft nou ook weer niet….

Ik begin er steeds meer aan te twijfelen of mijn kunsten op de dansvloer de heren écht interesseert. Kennelijk is er iets aan mij wat ze opwindend vinden. Glazige jongensogen zijn gericht op mijn onderlichaam…. Zo interessant ben ik nou toch ook weer niet??... Ze klappen hun handen stuk en joelen onafgebroken. ‘Dansen Maxima... Dansen.” Niels gaat onverstoorbaar door met zijn gênante 'paringsritueel' en heeft de lachers op zijn hand. Hij gaat nu toch écht te ver! Ik probeer oogcontact met hem te krijgen voor hij zichzelf helemaal belachelijk maakt.

….Maar dan pas realiseer ik me dat het niet Niels is die zichzelf belachelijk maakt…. Nee IK ben het zelf!! In de reflectie van Niels zonnebril zie ik mezelf voor hem staan en schrik me kapot! Het zijn niet mijn dansmoves waar de jongens zo ondersteboven van zijn, nee…. het is mijn minuscule stretchjurkje wat de aandacht opeist!! Tijdens het dansen is dat klote ding weer tot aan mijn middel omhooggekropen!... En ik draag géén slipje onder mijn oranje panty….

De heren kijken verlekkerd naar mijn praktisch naakte onderlichaam!. Ik loop rood aan van schaamte. Waarom heb ik me laten overhalen om dit te strakke jurkje te dragen? Waarom heb ik geen slipje aangedaan? Ja, het is warm, maar nu heb ik er spijt van als haren op mijn hoofd dat ik toch geen slipje heb aangedaan. Wat genant!

Naast schaamte voel ik ook woede! Waarom doet Niels me dit aan? Hij had me moeten beschermen!... Hij had me een seintje moeten geven in plaats van me belachelijk te maken met die vieze neukbewegingen van hem! Ik ruk me boos van hem los en ren, huilend van schaamte, het groepje uit.

Wat een vernedering! Voor de tweede keer in nauwelijks een uurtje tijd heb ik mezelf weer eens behoorlijk voor schut gezet! Ik ren naar zo’n portakabin toilet en sluit snel het deurtje achter me. Ik zal hier wachten tot iedereen weg is en er dan pas uitgaan!

Huilend en trillend van schaamte zit ik op het groezelige toilet, niet wetend wat te doen. Voor mij is de lol er nu wel vanaf. Ik leer een kant van Niels kennen die me niet bevalt en me zelfs een beetje bang maakt…. We moeten nog een hele avond met elkaar optrekken…. En daarna moet hij bij me blijven slapen… Ik ril bij de gedachte alleen al dat ik die hitsige hormonenbom tot morgenochtend in huis heb. Zijn interesse in mij is behoorlijk irritant aan het worden!

Maar…. er is iets wat me nog meer verontrust….. Ik denk aan de zoenpartij, aan de mannelijke aandacht terwijl ik aan het dansen ben. Ondanks alles voel ik me vrouwelijker en aantrekkelijker dan ooit! Is het de erkenning dat ik er nog toe doe? dat ik kennelijk nog steeds goed in de markt lig ondanks het leeftijdsverschil?

Maar dan galmen de afschuwelijke woorden van die meisjes weer door mijn hoofd ‘Vieze milf, neem iemand van je eigen leeftijd’ schreeuwden ze. Hebben ze gelijk?…. Ben ik het dan zelf die dit allemaal laat gebeuren??... Ben ik zo’n slet?

Out of controlt

Ik huil tranen met tuiten en ben in totale verwarring. Er wordt zacht op de toiletdeur geklopt. “Maxima? Kom je weer naar buiten?” Het is een van Niels vriendinnetjes uit de groep. “We hebben een lekker wit wijntje voor je gehaald” Ik droog mijn tranen en snuit een paar keer hard mijn neus. “Hebben jullie je een beetje om mij kunnen lachen stelletje viespeuken?” vraag ik bits.

Even is het stil aan de andere kant van de deur. “Dat hangt er vanaf wie je het vraagt Maxima.” zegt het meisje raadselachtig. “De jongens vinden je absoluut geweldig!” zegt ze enthousiast. “Je dansmoves zijn geweldig, je heupen, je billen, je benen…. die mogen er zijn.” weer neemt ze een korte pauze voor ze verder gaat. “Vat het alsjeblieft niet op als een belediging Lynn, maar de jongens vinden je de gedroomde milf en zijn strontjaloers op Niels.” Gelach klinkt op. Kennelijk staan ze allemaal voor het deurtje van mijn toilet.

Dan hoor ik Niels stem. “De meisjes vinden het overigens niet zo fijn dat je alle aandacht naar je toe getrokken hebt Maxima..” zegt hij quasi serieus. “Die geven je daarom een onvoldoende voor alles!”

Nu barst de vriendengroep voor de deur van mijn portacabin in keihard lachen uit. “Kom er alsjeblieft uit Maxima! We willen je weer zien lachen en dansen.” roept een van de jongens. “Zonder slipje uiteraard.” weer barst het gezelschap in keihard lachen uit.

Mijn gezicht klaart op. Voorzichtig komt er weer een klein lachje op mijn gezicht…. Waar maak ik me eigenlijk zo druk om?... Ik kan gelukkig weer lachen om mezelf, om de idiote situatie, want dat is het natuurlijk wel, maar vooral om de gortdroge opmerkingen van Niels. Ze horen mij buiten de portakabin hard lachen.

“Maxima! Maxima! Maxima!” roepen ze allemaal als ik het deurtje open. Snel krijg ik een flinke bel witte wijn in mijn handen geduwd en in polonaise lopen we weer snel terug naar het podium, terug naar de dansvloer.

Als ik de dansvloer weer op kom, trekken de meiden, tot grote hilariteit van de jongens, allemaal tegelijk hun rokjes omhoog en dansen wild om me heen. Ze hebben allemaal uit solidariteit hun slipjes uitgetrokken.

“Je hebt een trend gezet Maxima!” roept een van de jongens. "Je kunt nu eigenlijk niet achterblijven", zegt Niels. Luid gejuich klinkt op als ik mijn jurkje ook tot mijn middel opstroop en tussen de meiden mee dans op het ritme van de muziek. De avond is gered en ik voel me weer helemaal op mijn gemak tussen mijn piepjonge nieuwe vrienden.

“Komen jullie vanavond ook naar ‘The Fuzz?’ vraagt een van de meiden aan mij en Niels. “Wat is dat?... The Fuzz?” schreeuw ik om boven de muziek uit te komen. Ze legt een hand tegen mijn oor om zich verstaanbaar te maken en toetert “De vetste club van dit moment! daar moet je gewoon naar tijdens het bevrijdingsfestival”. Ze danst weer verder, maar ik ben nieuwsgierig geworden. “Wat gebeurt daar dan?” Het meisje glimlacht geheimzinnig en legt haar hand weer bij mijn oor om zich verstaanbaar te maken. “Er gebeurt van alles…. moeilijk uit te leggen…. je moet het gewoon ondergaan.” zegt ze mysterieus.

“DJ’s, dansers, drag queens, drank, drugs, pimps, dwergen…. you name it, het is er.” Ik kijk naar het meisje. Ze is bloedmooi en ik voel me tot haar aangetrokken. “Ben ik daar dan niet een beetje te oud voor?” gil ik in haar oor. Ze bekijkt me van top tot teen. “Jij??..you will be the star of the show girl!” lacht ze en werpt me een kushandje toe.

De band zet een nieuw nummer in. “Buona Sera” klinkt het zwoel uit de versterkers. Het meisje kijkt me ondeugend aan en slaat dan haar armen rond mijn middel. Ik laat haar maar. Zelfs als ze haar handen brutaal op mijn billen drukt grijp ik niet in. Zacht beweegt ze mee op het ritme van de muziek.

Het mooie meisje drukt dicht tegen me aan en brengt me in verwarring… Haar frisse haren kriebelen in mijn neus. Ik vang een vleugje op van haar zoete parfum. Opeens voel ik me enorm tot het meisje aangetrokken. Een elektrische lading schiet door mijn lichaam. Zweet breekt me aan alle kanten uit…. Mijn god…. wat gebeurt er nu weer met me? Ik wil het meisje zoenen…. Ik MOET het mesije zoenen…. Ik ben ’horny as hell’

Samen dansen we dicht tegen elkaar aangedrukt. Haar borsten schuren tegen de mijne. Gelijktijdig worden onze tepels knoeperhard. We giechelen als verlegen pubertjes als we het van elkaar doorhebben. en dansen een zwoele liefdesdans.

Er hangt opeens zoveel passie en erotiek in de lucht. Ik heb geen ervaring met de vrouwenliefde, maar ik weet zeker dat mijn heerlijke jonge nimfje mij alles kan leren en gigantisch klaar kan laten komen…. Zal ik haar proberen vannacht tussen mijn lakens te krijgen.?

Het meisje kijkt me uitdagend aan, alsof ze mijn gedachten leest. Ze opent haar mond alsof ze iets gaat zeggen…. Maar ze wil helemaal niet praten…. Haar lippen bewegen langzaam mijn kant op en als vanzelf vinden onze lippen elkaar. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, alsof we elkaar al jaren kennen, zitten we ongeremd te tongzoenen.

“Kom alsjeblieft vanavond naar The Fuzz, beloof je me dat?” vraagt ze en zoent me weer hartstochtelijk. Ik knik. “Ik denk dat de Koning dat ook wel leuk vindt.” Ze lacht haar mooie witte tanden bloot. “Dat wordt een avond die je nooit zal vergeten Maxima.” fluistert ze met een hese stem in mijn oorschelp.

Ik ril maar heb het niet koud. Het is haar geile stemmetje dat me in vuur en vlam zet. Ik ben op slag verliefd op haar!... Verliefd op een meisje zo jong dat het mijn dochter had kunnen zijn. Ja, Ik MOET haar vanavond gewoon weer zien! “It will be fun tonight!” fluistert ze en strijkt met haar hand even stiekem over mijn stijve tepels. Ik krijg gelijk een rooie kop. Ze haalt haar schouders op. “Die van mij zijn ook knoeperhard” zegt ze lachend.

Dan wordt ze opeens bij me weg getrokken en spat de erotische droom uiteen. Jaloers kijk ik toe hoe haar vriendje haar aan haar arm bij me wegtrekt. “Tot vanavond.” roept ze en blaast mij nog snel een kushandje toe. “Dan gaan we verder waar we gebleven waren”.

Mijn ogen volgen haar tot ze helemaal uit het zicht verdwenen is. In gedachten verzonken loop ik terug naar de bar. Mijn panty schuurt opeens ongemakkelijk tegen mijn benen. Dan realiseer ik me dat ik kletsnat ben tussen mijn benen….Ik ben net ontzettend hard klaargekomen…..

Gesnapt

Met een paar treetjes bier in mijn handen loop ik terug naar de dansvloer. “Wie heeft er dorst?” roep ik hard. Al snel zijn alle biertjes van mijn treetje afgeplukt. Ik mis alleen Niels. Ik houd een biertje voor hem achter. “Iemand De Koning gezien?” vraag ik aan mijn nieuwe vrienden. Geen reactie. Ik besluit Niels te zoeken, waar kan die nou opeens uithangen?

Aan de zijkant van het podium, precies bij de hoek, zie ik een oranje broekspijp. Dat moet Niels wel zijn! Als ik dichterbij kom zie ik dat hij niet alleen is. Een meisje uit ons groepje is bij hem. Ze staat met haar rug tegen de achterkant van het podium. Een blank lang been is rond Niels middel geslagen. Zijn oranje broek hangt tot op de enkels. Schokkerig beweegt hij heen en weer. Ik sla mijn hand voor mijn mond…. Niels is aan het wippen met dat ding!!

Van schrik laat ik het biertje uit mijn handen vallen. Het landt gelukkig op het zachte gras, dus het liefdespel van de twee jonge geliefden wordt niet verstoord door een bemoeizuctige moeder.

Ik geneer me… nog nooit heb ik Niels naakt gezien. Wild pompt hij zijn stijve roede in het mesijes en laat haar sterretjes zien. Het doet gewoon pijn in mijn buik bij elke stoot van hem in haar spleet. Stilletjes wil ik wegsluipen….. maar het lukt me niet om me om te draaien en weg te lopen. Ik maak me zo klein mogelijk en wil nu het liefst onzichtbaar zijn zodat ik nóg dichterbij kan komen…. Ik wil het zien!

Heel voorzichtig kruip ik naderbij. Het kreunen en hijgen klinkt steeds luider. Het lukt me om ze tot ongeveer drie meter te naderen. Dichterbij kan niet zonder gezien te worden. Goed beschut achter een struik zie ik Niels stijve pik voor het eerst in volle glorie! WOW!!! Ik kan het niet ontkennen…. hij is behoorlijk fors geschapen… Wat een heerlijke knots heeft dat joch van mij!!

Ik knijp mijn ogen tot spleetjes om nog meer details te kunnen waarnemen. Door de opwinding is zijn pik vuurrood. De aderen opgezwollen …. Wat een overweldigend, en fascinerend beeld! Ik kan mijn ogen maar niet van zijn knots afhouden en denk onwillekeurig aan de laatste keer dat ik zijn naakte piemel had gezien. Dat was in het ziekenhuis. Hij was toen net twaalf jaar en geholpen aan een kleine liesbreuk. De zuster had me voorgedaan hoe ik hem moest wassen zolang hij dat zelf niet kon. Ik weet nog goed hoe erg hij zich schaamde toen ik zijn piemeltje waste en hij stijf werd.

En nu zie ik zijn glimmende eikel onbeschaamd en vurig heen en weer pompen in het nauwe spleetje van het arme schaap voor hem. Ze kreunt klagelijk en bijna krijg ik medelijden met haar.

Het is duidelijk dat ze moeite heeft met de omvang van zijn apparaat en de intensiteit waarmee hij zijn knuppel in haar poesje beukt. Zonder een spoortje van mededogen en met een vuurrood hoofd waar de zweetdruppeltjes van af druipen, pompt hij het meisje vol.

“OWWW GOD NIELS!!! Niet zo ruw!!!” zegt ze klagelijk. “Hoe komt dat nou toch?” Niels reageert niet en pompte stug door. “Ben je misschien een beetje erg geil geworden door wat er net met je moeder gebeurde?” kirt het meisje plagerig. “Je wilt haar ook wel neuken hé?... net als de andere jongens.” Ik spits mijn oren… hoor ik het nu goed? Plagerig gaat het meisje verder. “Het geeft niet hoor….ik ben niet jaloers…. Welke zoon zou zo’n moeder nou niet willen neuken?”

Het bloed trekt weg uit mijn hoofd! Ze heeft het over mij! Ik wil nu ook horen wat Niels te zeggen heeft, mlaat die laat niets los. Toch geeft hij, onbedoeld, een duidelijke aanwijzing. Hij gromt als een wild dier en beukt zijn knots nóg harder in het flamoesje van het arme ding.

Hard klotsen zijn ballen tegen haar benen bij elke stoot van zijn dolk in haar buik. “Jaahhh! ik heb gelijk is het niet?” kreunt ze. “Ik dacht het al! Jij geilt op je moeder hé klein viespeukje?” Nog harder begint Niels haar te neuken. “Niels is een moederneukertje.” zegt ze op een zuigerig toontje. Het lijkt Niels alleen maar geiler te maken, op zijn gezicht verschijnt een vreemde grimas. “Ahh..Ahhh..Ahh kreunt het wichtje. “Ik kóóóm!!!”

Ze slaat haar benen nu helemaal om hem heen. “Jahh, doe maar net of ik je moeder ben….. maakt mij niet uit hoor. Neuk je moeder maar lekker.” Wild stotend komt mijn jochie in het wichtje klaar. Ik span mijn ogen om zijn witte sperma haar kut in te zien gaan. Ik schaam me terwijl ik mezelf in de bosjes klaarvinger. Mijn kutje is rood en supergevoelig…. Bevend van de opwinding stop ik mijn hand in mijn pantybroekje en wrijf hard met mijn handpalm langs mijn klitje. Kutvocht spuit tegen mijn hand. Op hetzelfde moment spuit Niels, een paar meter verderop, zijn lading in het meisje. Wild schokkend en kreunend hangt hij tegen haar aan. Hij trilt over zijn hele lichaam alsof hij ondragelijke pijnen lijdt. Klodders sperma spuiten haar kut net zo snel weer uit als hij het er ingepompt heeft…. het is gewoonweg teveel voor het arme wicht. Traag druipt zijn lading langs haar benen omlaag. Ik lik mijn lippen af…. wat had ik graag zijn zaad van zijn ballen afgelikt.

Bevend over mijn hele lichaam sluip ik weer geruisloos terug naar de drukte voor het podium. Bij de biertent haal ik snel wat verse biertjes voor mijn nieuwe vrienden. Ik verheug me nu al op de uitsmijter van de avond “The Fuzz!!”

Daar komt ook Niels alweer de dansvloer op. Hij ziet er wat verfrommeld uit en wordt door zijn vrienden met een ‘high five’ begroet. Ze lachen hard als hij zijn wijsvinger onder de neus duwt. “Ruik dan!” snoeft Niels, “Zo ruikt je zusje toch ook?.”

De groep giert het uit van het lachen en ik moet ook lachen om zijn platte grap. Hij ziet het en slaat zijn armen lachend om me heen en drukt me gezellig tegen zich aan. “Vermaak je je een beetje Maxima? Ik knik “Achter het podium was het ook nogal 'vermakelijk' hé?” Verbaasd kijkt hij mij aan. “Heb ze stiekem zitten gluren?” Voor hij kan reageren trek hem de dansvloer op “En nu ben je van mij wilde hengst!”

Hij heeft nog steeds een harde paal als hij me tegen zich aandrukt op de dansvloer. Ik wil niets liever dan zijn harde knots tegen mijn lichaam voelen. “De groep wil graag dat we meegaan naar ‘The Fuzz’, heb je daar zin in?” Ik lacht. “Zeg alsjeblieft geen nee, want Ik heb het al beloofd aan dat meisje waarmee ik net gedanst heb”. Niels lacht schamper. “The Fuzz is niet zomaar een disco hoor… Hij kijkt mij onderzoekend aan. “Wil je dat echt?... Er gebeuren daar best wel ruige dingen hoor.” Ik kus hem op zijn neus en lach ondeugend. “Dat heb ik inderdaad begrepen van dat meisje. Ik ben wel héél nieuwsgierig geworden.” antwoord ik vrolijk.

The Fuzz

Rond middernacht arriveren we bij The Fuzz. Er staat al een flinke rij. De gemiddelde leeftijd is rond de twintig jaar. Veel te jong voor mij en eigenlijk iets te oud voor Niels, ook al ziet hij er veel volwassen uit.

Zonder problemen komen we langs de uitsmijter. Het is gelijk aardedonker en praten is al direct onmogelijk. De DJ is flink bezig de trommelvliezen van de jonge bezoekers te testen. De sfeer is eerder grimmig en opgefokt dan feestelijk. De keiharde beats van de acid house pompt dwars door je lichaam heen. Dansen gaat eigenlijk ook niet. Op elkaar gedrukt als sardines in een blik, schuifel ik achter Niels aan. Ik ben doodsbang hem kwijt te raken in deze massa. De lucht van zweet en goedkope aftershave hangt als een deken om me heen.

De lasershow zorgt dat ik binnen no-time gedesoriënteerd ben en elk richtingsgevoel kwijt raak. Verwonderd kijk ik om me heen….Is dit nu die veelbesproken Fuzz?

Dan zit ik toch veel liever in mijn eigen stamkroegje. Niels gebaart dat hij drank gaat halen en laat me alleen. Ik heb liever dat hij bij me blijft, dan maar geen drankje. Binnen een seconde is hij opgeslokt door de menigte en voel ik me alleen en kwetsbaar. Zeker als ik om me heen kijk en zie dat ik omringd wordt door een guur uitziend groepje jongens.

Geil kijken ze naar mij en dan naar mijn veels te korte oranje stretchjurkje, naar mijn in de oranje panty’s gehulde benen. Het is niet moeilijk te raden waar ze aan denken. Ik trek het jurkje zover mogelijk omlaag in een poging mijn benen te bedekken, maar bij elke beweging die ik maak, kruipt het jurkje alweer pijlsnel omhoog. Het beste is stokstijf te blijven staan en maar hopen dat Niels snel terug komt.

Misschien kan ik Niels dan overhalen om er tussenuit te knijpen en weer lekker naar mijn relaxte stamkroeg te gaan. Dit is niet mijn ding, daar ben ik nu wel achter. Steeds vrijpostiger drukken de jongens tegen me aan. Ik ben niet bang voor ze, maar leuk is anders. Dan zie ik, achter de jongens, een heel leuk meisje. Ze zwaait vrolijk naar me. Het duurt een seconde voor ik het meisje herken. Het is mijn 'vriendinnetje' van vanmiddag in het park!. Ik zwaai uitbundig naar haar “JOEHOE!!! IK STA HIER!!” Natuurlijk verstaat ze me niet in deze pokkeherrie en ik gebaar dat ze naar me toe moet komen. Gelukkig! Ze komt mijn kant op.

We zoenen elkaar. Ze kijkt naar de jongens en trekt een vies gezicht. Ik moet lachen en haal mijn schouders op. “Ik heb ze niet zelf uitgekozen.” Schreeuw ik in haar oor. Ze wenkt dat ik haar moest volgen. Ik schud nee en maak een gebaar dat er een drankje aankomt. “Niels.” Toeter ik in haar oor. Ze maakt een wegwerpgebaar en pakt me bij de hand en trekt me mee, weg van het hitsige groepje.

Ik laat me gewillig door haar leiden en ben allang blij dat ik bevrijd ben van dat enge tuig. Gewillig loop ik achter haar aan. We komen bij een iets rustiger deel van The Fuzz. Kennelijk is dit het ‘chill down’ gedeelte. Om ons heen zitten en liggen mensen. Je moet oppassen dat je niet bovenop iemand gaat staan, want het is er aardedonker. De lichtshow dringt niet door tot dit gedeelte van The Fuzz.

In een praktisch onzichtbaar hoekje zit een man op een klein stoeltje. Hij begroet mijn vriendinnetje en nodigt ons uit om bij hem te komen zitten. Ze wijst op mij en schreeuwt wat in zijn oor. De man lacht en steekt zijn duim naar me omhoog. “Eerste keer hier?... Bevalt het een beetje?” Ik lach en schud mijn hoofd op en neer, ook al weet ik totaal niet waarom. Hij reikt me zijn hand, ik denk dat hij me een hand wil geven, maar als ik mijn hand terug haal, zit er een klein zakje in. In het zakje zitten een paar blauwe pillen.

Verbaasd kijk ik de man aan. “Neem!” schreeuwt mijn vriendinnetje in mijn oor. Ik kijk naar de blauwe pillen in mijn hand en schud mijn hoofd. Ik wil geen pilletje. Ze haalt haar schouders op en neemt zelf wel een pilletje.

Dan trekt ze me naar haar toe. “Hebben we eigenlijk al gezoend?” Voor ik er erg in heb drukt ze haar heerlijke zoete lippen tegen de mijne, net als vanmiddag.

Duizenden vlindertjes fladderen weer door mijn buik. Ik denk aan vanmiddag, hoe heerlijk het was om haar te zoenen. Ze drukt haar lippen stevig op de mijne en haar tong glijdt gelijk mijn mond in. …..Met het puntje van haar tong drukt ze iets zoets mijn mond in.

….Het pilletje wat ze net in haar mond stopte.

Ik kan twee dingen doen. Stoppen met tongen en die pil uitspugen, of de pil inslikken en lekker genieten van haar lenige tong in mijn mond. Ik besluit het laatste en moet lachen om de stoute blik in haar ogen als ze door heeft dat ik de pil heb ingeslikt.

Gaat de pil me nog geiler maken dan ik al ben?... Misschien ga ik zo dingen doen waar ik later spijt van ga krijgen, maar voor één tongzoen van haar heb ik het allemaal over.

Ze gebaart dat ik naast haar moet zitten. Dat blijkt inderdaad nodig, want binnen no- time knallen de werkzame delen van de pil door mijn hersenpan. Alsof er iets ontploft in mijn hoofd!! WOW!

Al mijn zintuigen werken gelijk op volle toeren en zijn supergevoelig. Elke porie van mijn huid staat open, elke vezel van mijn lichaam wordt geactiveerd, De monotone beat lijkt helderder en opzwepender te klinken dan eerder op de avond. De lasershow dringt nu zelfs hier, in dit aardedonkere gedeelte, door en betovert mij. Ik kan mijn ogen er niet meer van afhouden. Vol verwondering kijk ik om me heen. Alles is hetzelfde, maar ik kijk er met andere ogen naar. Het is alsof ik de deur heb geopend naar een mooie kleurige wereld vol aantrekkelijke en lieve mensen. Ik krijg de ondewingbare behoefte om te dansen! Ik wil met mijn liefje naar de dansvloer!!

“Kom!” schreeuw ik naar mijn nieuwe vriendinnetje. Ik maak wilde heupbewegingen en wijs naar de dansvloer “Dansen!!” commandeer ik. Ze moet hard lachen. Ik pak haar hand en sleur haar achter me aan de dansvloer op.

We wurmen ons tussen de dansende massa. Gelijk slaat ze haar handen om mijn middel en begint een zwoele lap-dance. Haar jonge, betoverend mooie lichaam drukt ze tegen het mijne. Ze wil me voelen en ik haar.

We dansen als een verliefd stelletje en kijken in elkaars ogen zoals jonge geliefden doen. Maar al snel dwalen haar ogen omlaag naar mijn borsten. Ze likt even verlekkerd aan haar lippen. Mijn tepels worden keihard en steken brutaal door de stof van het dunne jurkje heen omhoog.

Als een hongerige baby drukt ze haar lippen op mijn borsten en zuigt, door de stof van het stretchjurkje heen, aan mijn tepels. Ongemakkelijk kijk ik om me heen, maar niemand lijkt het vreemd te vinden dat er aan mijn borsten wordt gelurkt. Onwennig strijk ik met mijn handen door haar mooie donkere lokken. Ik ben alweer net zo geil als vanmiddag met haar in het park. Mijn god…. wat zou ik haar nu graag haar zin willen geven en me laten likken waar ze maar wil. Maar niet hier…. niet midden op de dansvloer…. Misschien ergens stiekem in een donker hoekje.

Maar daar denkt mijn hitsige nimfje duidelijk anders over. Brutaal pakt ze mijn stretchjurkje ter hoogte van mijn borsten vast en, voor ik er wat aan kan doen, trekt ze mijn jurkje tot aan mijn middel omlaag en springen mijn borsten vrolijk naar voren, de vrijheid tegemoet.

Gretig drukt ze haar mooie lippen weer op mijn tepels terwijl ze met haar handen mijn billen begint te kneden. Haar natte tongetje danst gulzig over mijn ontblote borsten. Niemand op de dansvloer kijkt er vreemd van op. Er wordt wat gelachen, duimen gaan omhoog, maar meer niet terwijl er toch een halfnaakte vrouw op de dansvloer staat! Dit is dus de reden waaraan The Fuzz zijn reputatie dankt. Hier kan het gewoon!

Brutale handen verdwijnen onder mijn stretchjurkje, glijden over mijn dijen en plukken begerig aan mijn panty. Mijn lichaam staat in vuur en vlam. Het zijn niet alleen de handen van mijn vriendinnetje die me betasten, maar ook wildvreemden dringen zich aan ons op. Het interesseert ons nauwelijks. We gaan generaal in elkaar op.

Het lijkt of ontelbare handen mijn lichaam betasten. Dan verdwijnt er een hand begerig in mijn pantybroekje. Even schrik ik, maar als ik zie dat het haar hand is laat ik haar toe. Haar vingers draaien kleine plagerige rondjes over mijn venusheuvel en strelen mijn schaamlippen.

Kutvocht sijpelt in liters tussen haar slanke vingers door. Tjesus wat vingert ze me heerlijk. Kreunend kom ik klaar en zak bijna door mijn benen, maar ik word door de grijpgrage handen van de menigte om me heen omhoog gehouden. Die willen niet dat het nu al stopt, die willen ook nog de kans krijgen om me klaar te vingeren.

Ik druk mijn hand op de hare. “Doorgaan alsjeblieft.” smeek ik. Ze lacht. “Vind je het lekker schatje?" Nog harder druk ik haar vingers mijn weer spleetje in. “Vinger me tot ik scheel zie teef.” fleem ik geil.

Ik schrik van mijn eigen woorden. Zo banaal… zo platvloers... Zo ben ik toch niet? ….Het is dat pilletje dat alle remmingen wegneemt.

Mijn geile krengetje zuigt keihard aan mijn tepels als een hongerige baby. Twee nieuwe nymfjes dienen zich aan. Waar ze opeens vandaan komen weet ik niet, Ze kijken ons vragend aan, wat ze van ons willen is duidelijk.

Een kort knikje van mij is al genoeg. Gulzig duiken de meisjes op mijn lichaam en met hun kleine geile tongetjes likken ze over mijn bezwete lichaam. Mijn vriendinnetje maakt giechelend plaats voor ze aan mijn borsten en zakt zelf door haar knieën en duwt haar hoofd brutaal onder mijn stretchjurkje. Dan trekt ze een groot gat in het kruisstuk van pantybroekje.

Ze drukt haar handen achter mijn billen, haar lange nagels drukken diep mijn huid in. Het doet pijn…. zalige pijn. “Daar ben je dan eindelijk!” lach ik en duw haar hoofd tegen mijn dampende flamoes.

“Lik me daar maar teefje van me.” Ik ken geen schaamte meer. Het pilletje doet wonderen. Duizend tintelingen trekken door mijn bekken. Onophoudelijk glijdt haar lenige tongetje mijn kutje in. Ze zuigt mijn opgezwollen klitje tussen haar lippen haar mond in. Mijn god! Dit is zó héérlijk…. zó mooi! Rillend en trillend van genot krijg ik alweer een orgasme. Lichaamssap spuit hard in het verbaasde smoeltje van mijn vriendinnetje. Ze likt het overvloedige vocht dankbaar mijn kut uit. Schokkend en stotend spuit ik een volgende lading tegen haar aan. Het arme schaap zit onder! Warm kutvocht druipt langs haar mondhoeken omlaag tot over haar borsten.

Ondertussen likken de onbekende nimfjes als onverzadigbare kittens aan mijn borsten. Glazig kijk ik naar hun geile tongetjes dansend over mijn huid. Hun frêle handjes glijden over mijn lichaam. Ik wil hun poesjes voelen. Ik gun ze dezelfde sensatie die ik dankzij hen ook meemaak. Snel trek ik de kleurige rokjes van de meisjes omhoog en schuif mijn handen in hun slipje, in hun heerlijke strakke spleetjes. De menigte om ons heen vindt het geweldig en reageert direct. Jongens beginnen te joelen en meisjes klappen giechelend in hun handen.

Ja, inmiddels hebben we wel de volle aandacht van het dansende publiek om ons heen weten te pakken. Zelfs voor The Fuzz is dit een uitzonderlijke ‘live show’ die we weggeven. Ze hebben zelfs ruimte voor ons gemaakt.

In een ruime kring volgen ze onze liefdeshandelingen op de voet en moedigen ons hartstochtelijk aan bij elke kreun, elk orgasme. Luid gejuich klinkt op als ik, voor de zoveelste keer, ongelofelijk klaar kom.

Helaas trekt onze ‘show’ ook de aandacht van hetzelfde vervelend hitsige groepje jongens van eerder die avond. Ze duwen ruw de mensen om ons heen weg en nemen hun plaats in. “Kijk nou eens! Het is Maxima!” roept een van de jongens en duwt de twee nimfjes bij me weg. “Maxima, wat jij nodig hebt zal je niet vinden bij die kleuters.” zegt hij stoer. De mannen gieren het uit. De onbekende nimfjes druipen pijlsnel af en verdwijnen in de menigte. “Ik ga hulp halen Maxima.” zegt mijn liefje en stopt met beffen. Ook zij verdwijnt in de menigte.

Ik ben niet bang voor de jongens. Uitdagend kijk ik ze één voor één aan. “Weet je dat ik oud genoeg ben om jullie moeder te kunnen zijn?” zeg ik strijdvaardig. Een paar jongens durven me niet aan te kijken en nemen een paar stappen naar achteren, alsof ik ze elk moment over de knie kan leggen om ze een flink pak op hun billen te geven. Maar de brutaalste van het stel geeft geen krimp en kijkt me onbewogen aan.

“Als ik jouw zoon zou zijn, dan zou ik zo gelukkig zijn…. Ik zou er alles aan doen om je mijn milf te maken.” Zijn ogen glijden gulzig over mijn bezwete naakte lichaam. Het is het meest bizarre ‘compliment’ wat ik ooit gekregen heb en weet niet zo goed hoe te reageren. Ik denk aan Niels die ergens in The Fuzz rondloopt. Misschien is hij wanhopig naar me op zoek. Hij zou me ook zo graag tot zijn milf maken vannacht….. en ik zou hem niet weigeren.

Opeens is mijn twijfel verdwenen, als Niels vanavond tussen mijn lakens kruipt, zal ik hem niet wegsturen. Een warme gloed trekt door mijn lichaam en blijft hangen bij mijn buik.

“Ik ben al iemands ‘milf’.” lieg ik. “Als je me met maar één vinger aanraakt, dan heb je een probleem met hem.”

De jongen lacht en neemt een stap naar voren. Geil gromt hij in mijn oor. “Je bent al iemands milfje? Waarom zou hij jou niet met ons willen delen? Zou jij het goed vinden?”

Ik kijk omhoog in zijn grijsgroene ogen... Mijn god wat is hij brutaal en ongemanierd…. Hij is precies waar ik naar verlang...

In mijn hoofd is het nu een complete warboel, diverse gedachten flitsen door mijn hoofd en vechten om voorrang. Ik ben bang voor hem en voor mezelf. Ik heb het al veels te ver laten komen door dat verdomde pilletje. Ik wil op zoek naar Niels en snel weg….. maar tegelijkertijd wil ik deze unieke kans niet laten schieten.

Ja, ik wil zijn milf spelen! Ik heb enorme trek in zijn jonge vlees. Ik ben een leeuwin op jacht en hij is absoluut de ‘catch’ van de avond. Hij lijkt iets ouder dan Niels, slank en atletisch gebouwd.

Een sterke mannelijke kaaklijn accentueert zijn gave gezicht. Boven zijn grijsgroene ogen steken prachtige donkere wimpers uit. Zijn brede wenkbrauwen lijken alsof ze op zijn gezicht zijn getekend. Zijn stoppelbaardje geeft hem een stoere kop…. maar het belangrijkste… Onder zijn strakke G-Star jeans is zijn omvangrijke apparaat goed te zien!... Mijn god…. wat wil ik dat ding graag in mijn spleetje proppen…. ik ben er zó aan toe!...


Ja, hij voldoet aan alles wat ik zoek voor vannacht en hij zou zomaar de jongste minnaar kunnen worden die ik, sinds mijn eigen jeugd, heb gehad. En hij zou er zeker geen probleem mee hebben om mijn ‘scharrel’ voor één nacht te zijn.

Maar dan kijk ik naar het groezelige groepje om hem heen en realiseer me dat ik hem niet alleen krijg. Ook zijn geile volgelingen laten zich het kaas vast niet van het brood eten en willen meer. Mijn buik krimpt samen bij het idee dat al die jonge knotsen de mijne kunnen zijn vannacht….

Niels kan vannacht maar beter in zijn eigen kamer slapen. Bijna gedachteloos sla ik mijn armen rond de middel van het brutale joch en lach verlegen. “Je hebt me door…. ik wil vannacht jouw milfje zijn.”

Ik mompel het zo zacht dat hij het onmogelijk gehoord kan hebben, maar toch weet het hele groepje om hem heen dat ze beet hebben…. Dan gaat het snel.

Een van de jongens pakt me van achter bij mijn borsten en begint er hard in te kneden. Een tweede duwt brutaal zijn hand tussen mijn benen en rukt mijn oranje panty nu helemaal aan stukken. Een derde pakt me bij mijn enkels en trekt me ruw omlaag. Dan storten ze zich als een troep hongerige wolven bovenop me en lig ik bedolven onder mannelijk vlees.

Een geile roes

Nog steeds ben ik niet bang… Nee, opgewonden wacht ik af wat dit nieuwe geile avontuur me gaat brengen. Het maakt me niet uit dat het nu midden op de dansvloer van The Fuzz gaat gebeuren. Midden tussen al die dansende benen van mooie, verleidelijke jongens en meisjes.

Voor de jongens ben ik de ultieme natte droom. Voor de meisjes het onbekende geile avontuur. Een geile roes hangt over de dansvloer en een steeds groter wordende groep jongens en meisjes hangen nieuwsgierig over me heen.

Alsof hun leven er van af hangt, knopen jongens zenuwachtig hun broeken. De opwinding is groot, meisjes lachen gegeneerd om al die stijve piemels op de dansvloer. Er staat iets groots te gebeuren in The Fuzz! Om me heen zie ik in een waas talloze ogen op mij gericht. Tanden lichten op door de blacklights boven de dansvloer.

Daar staat mijn gedroomde minnaar al boven me. Zijn enorme knots hangt boven mijn hoofd. Ik spreid gewillig mijn benen voor hem en hoef niet lang te wachten. Geroutineerd drukt hij zijn knalrode eikel tegen mijn schaamlippen en neemt zijn pik bezit van mijn buik.

Woest beukt hij zijn heipaal mijn tochtige flamoes in. Tot aan mijn baarmoederwand voel ik zijn knots overal in me. Hij laat me gelijk al sterretjes zien. Ik sla mijn benen verlangend rond zijn middel en dwing hem me keihard te neuken.

“JAAAHHH… NEUK JE MILFJE DAN JOCHIE!!... NEUK ME KEIHARD!”

Na een paar snelle krachtige stoten komt hij al in me klaar. Ook ik kom klaar, toch voelt het als een tegenvaller dat hij het niet wat langer volhield, maar gelukkig staat de volgende toyboy al te popelen om zijn pik in me te steken. “Hoi!” zegt hij verlegen. Hij komt niet uit het ‘ brutale groepje’, nee, dit jochie stond net nog naast me te dansen op de dansvloer. Iets verderop staat het meisje waarmee hij net danste. Ze huilt. Ze voelt zich nu al ‘ingeruild’ voor mij.

Ik glimlach naar het joch. Er hoeft niets gezegd te worden. Ik wil zijn pik in mij voelen en hij wil zijn zaad in me spuiten. Er zijn geen geheimen. Ik duw mijn schaamlippen tussen wijs en middelvinger van elkaar. “Kom er maar in knulletje” fleem ik geil. Zijn vriendinnetje wendt in afschuw haar gezicht af, hij ziet het niet eens. Hij heeft alleen oog voor mij. Gulzig stoot hij zijn paal in me en drukt tegelijkertijd zijn lippen op mijn borsten.

Deze knul houdt het gelukkig langer vol. Zijn lange dunne lul ontdekt spelonken in mijn grotje van genot die te lang droog hebben gestaan. “JAAAHH… DAT VOELT GOED!” kreun ik en duw hem hard op mijn borsten. “Zuig maar lekker aan mijn tepels.”

Het groepje ongeduldige jongens staat te popelen om mijn minnaar af te lossen en moedigen hem fanatiek aan om zijn zaad maar snel in mij te spuiten. Onder luid gejuich komt het joch in me klaar. “SPUITEN!!! SPUITEN!!! SPUITEN!!” schreeuwen ze. Dan wordt hij opeens ruw van me afgetrokken. “Ja… zo is het wel weer genoeg….. wegwezen nu.” Iets te snel rukken ze de jongen bij me weg. Sperma schiet alle kanten op en treft iedereen die in een straal van een meter om ons heen staat. Ik zit onder, maar ook om mij heen is de paniek groot. Meisjes vegen boos de spermaklodders van hun jurkjes.

Dan duwt de groep alweer de volgende jonge minnaar mijn kant op. Ik schrik, deze lijkt me wel héél jong. “Help hem eens handje Maxima! Hij is nog maagd” roept een van de meisjes op de dansvloer. Ik twijfel even, maar dan pak ik zijn halfslappe slurf in mijn hand en druk het ding tegen mijn schaamlippen. “Hier moet je in knul…. kan je dat?.” Hij schudt van nee…. “Ik krijg hem niet stijf mevrouw.” zegt hij beleefd. Ik lach. “Daar heb ik wel ervaring mee.”zeg ik geruststellend en buig mijn hoofd naar zijn snikkel. “Laat mij maar even.” Voor hij er erg in heeft klemmen mijn lippen rond zijn eikel en zodra mijn tong over zijn eikel danst, voel ik zijn pik al in mijn mond groeien. “Dat gaat goed zo.” zeg ik tevreden en laat hem zijn pik diep in mijn keel doorstoten. Dan gaat het gelijk een stuk beter en begint het joch als een op hol geslagen bromtol in mijn strottenhoofd te pompen.

“Mijn god!”... jij leert snel!” zeg ik verbaasd. Een vreemde grimas verraad dat hij nu elk moment klaar kan komen. “Ja!!! Spuit je zaad in haar keel!” moedigen jongens hem aan. Een van de meisjes is inmiddels naast me komen liggen op de dansvloer. “Laat mij je ontmaagden pleassse!! smeekt ze en begint aan de jongen te trekken. “Ik heb nog nooit een maagd gehad.”

Ik heb geen zin om dit buitenkansje met het meisje te delen. “Hij is nu van mij!... Zodra hij ontmaagd is mag jij hem hebben.” Teleurgesteld kijkt het meisje me aan, maar gelukkig voor haar zijn er genoeg andere jongens die gebruik willen maken van haar royale aanbod. “Ik ben nog maagd!” roept een van de jongens en duikt tussen haar benen. Een andere rukt haar rokje bij haar billen omhoog en stoot zijn stijve tussen haar bilspleet. “Ik ben óók nog maagd!” sist hij geil. Het is wonderbaarlijk hoeveel jongens er opeens weer maagd zijn.

De onbeschaamde geilheid is overgeslagen op de rest van de dansvloer. Er wordt niet meer gedanst. Er is een massa-orgie aan de gang. Om me heen zie ik meisjes elkaar vingeren en likken, ik zie zelfs jongens die elkaar afrukken of elkaar pijpen. Iets verderop is een ander groepje ook al bezig met een gang-bang. Ik herken het gehijg en gekreun. Het is mijn geile vriendinnetje die stevig wordt geneukt.

En dan opeens herken ik de jongen die haar neukt. Het is godverdomme mijn eigen Niels!! Zijn oranje broek hangt op zijn enkels en in doggystyle neukt hij mijn vriendinnetje van eerder op de avond.

“Ik ben hier hoor!” zegt het veels te jonge maagdje. “je wilt mij toch ontmaagden??... Ik ben er klaar voor!” Ik glimlach naar het onschuldige, jongensachtige gezicht boven me “Sorry… is ben even afgeleid…. moet ik je weer helpen knul?”

Verwachtingsvol schudt hij zijn hoofd op en neer. “Graag!” Ik pak de stevige lul van het knaapje en breng het naar de ingang van mijn hete liefdesgrotje. “Hier moet je in schatje… lukt dat nu?” Als antwoord beukt hij zijn pik diep in mijn buik. Nu gaat het in één keer goed…… Wow! Hij komt dieper dan gedacht! Heerlijk glijdt zijn onervaren snikkel langs mijn opgezwollen klitje als een volleerde minnaar.

De fluweelgladde huid doet me sidderen van verlangen elke keer als hij langs mijn klitje glijdt. “Jaahhh!! Dat vindt Maxima lekker!” moedigde ik hem aan. Hij duwt zijn blonde koppie wellustig tussen mijn borsten en begint heerlijk aan mijn tepels te zuigen als een hongerige baby. “Ga door! Ga door! Je leert snel!” moedig ik hem aan. Ik merk aan zijn schokkerige en onregelmatige gepomp dat hij snel geen maagd weer zal zijn. “OWWW…. GA DÓÓÓR!!” smeek ik en druk hem zowat fijn tussen mijn dijen. “NEUK ME…. NEUK JE PRINSESJE…. LAAT ME HUILEN VAN GENOT.” JA!!!... Daar komt zijn orgasme al! Zijn warme levenselixer spuit diep mijn buik in. Het is teveel en spuit mijn kut net zo snel weer uit als het er in gepomt wordt. “JAAAHHH!!!... SPUIT ME VOL!!!”

Tot de laatste druppel wil ik zijn jonge zaad in me voelen en pers de lucht zowat uit zijn longen. Pijlsnel vloeien de krachten uit het jong. Ik druk hem als een baby tegen me aan en kus hem op zijn voorhoofd. “Dat was geweldig!... Bedankt.” Naast me wordt er alweer aan ijn jonge minnaar getrokken door een gewillig meisje. “ Nu ben ik aan de beurt.” De jongen straalt van oor tot oor. “Jij bedankt Maxiima.” zegt hij en kust me vol op mijn mond.

Een warm gevoel maakt zich van me meester. Ik heb een jongen ontmaagd!...Wow! wat speciaal!

“Hoi mama, heb je het naar je zin?” Ik schrik als ik opeens de stem van Niels hoor. “Ik heb je overal gezocht maar kon je nergens vinden.” zegt hij bezorgd. Ik wil niet dat Niels me zo ziet, liggend op de grond van de dansvloer met het warme zaad van vele jongens nog tussen mijn benen, op mijn naakte huid en omlaag druipend langs mijn mondhoeken.

“Weet je waar ik je allemaal gezocht heb?” gaat Niels verder terwijl hij zijn arm liefdevol om mij heen slaat. “Wat is er eigenlijk met je jurkje gebeurt?... Wie heeft dat op zijn geweten?” Hij praat rustig en zijn stem klinkt bezorgd, maar als ik de glazige blik in zijn ogen zie, weet ik dat hij er niets van meent. Hij heeft alleen maar oog voor mijn naakte lichaam, voor mijn natte borsten . “Ik vermoedde al dat je een pilletje aangeboden zou krijgen…. zo begint het hier altijd.” Ik schurk tegen hem aan. “Ja… ik heb zo’n pilletje op…. maar het is nu zo’n beetje uitgewerkt.” Ik tover een stoute lach op mijn gezicht. “Jij zou toch een biertje voor me halen?... Neem dan gelijk ook maar weer een pilletje voor me mee.”

Niels springt op. “Komt er aan prinsesje van me.” zegt hij lachend. Pijlsnel is hij nu terug. In de ene hand heeft hij een treetje met biertjes, in de andere hand twee blauwe pilletjes. Snel stop ik een van de pillen in mijn mond en spoel hem naar binnen met een slok bier. Direct voel ik alweer die heerlijke opwindende roes door mijn lichaam trekken.

“Weet je waar ik je overal gezocht heb?” zegt Niels terwijl hij me met zachte dwang omlaag trekt en bovenop me klimt. “Wat ben jij van plan?” zeg ik lachend. Niels doet of hij me niet gehoord heeft. “Als eerste ben ik gaan kijken bij de garderobe.”

Op het moment dat hij ‘garderobe’ uitspreekt voel ik zijn stijve pik tussen mijn schaamlippen. “Bij de toiletten heb ik gekeken” Hij stoot drie keer zijn knots krachtig achter in me. “Ohhhh!!... Niels!... Wat doe je toch?” hijg ik. Bij elke lettergreep van elk woord wat hij uitspreekt, beukt hij zijn knots diep in mijn natte spleet. “Waar heb je me nog meer gezocht?” giechel ik als een hitsig schoolmeisje. “Bij de parterretrap heb ik gekeken” Vier keer beukt hij zijn lul in mijn roompotje.

“Ohhh god Niels, je neukt je eigen moeder hoor!!!” hijg ik geil. Hij laat zijn handen langs mijn billen glijden. Dan drukt hij brutaal zijn middelvinger in mijn anus. “Zijn ‘the boys’ hier al in geweest?” zegt hij geil. “Van achter ben ik nog maagd koninklijke hoogheid.” giechel ik in zijn oor.

Inmiddels staat er alweer een grote groep rondom ons. Ze kijken ons verwachtingsvol aan. Alsof het een uitgemaakte zaak is dat wij nu een showtje weg gaan geven. Het is als een lopend vuurtje gegaan dat wij moeder en zoon zijn. Ze hebben al van alles meegemaakt bij ‘The Fuzz’, maar een zoon die zijn moeder neukt op de dansvloer, daar willen ze natuurlijk geen glimp van missen.

“Ik wil je in me voelen Niels, mama wil verwend worden door haar knulletje.” Mijn woorden maaken Niels gek van verlangen. Neuk mama grote jongen!” fleem ik en op hetzelfde moment voel ik eindelijk zijn glibberige paal heerlijk langs mijn schaamlippen glijden. Voor mijn ogen dansen nog de beelden van eerder deze dag, toen ik hem betrapte achter het podium met zijn broek op zijn hielen en zijn dampende pik in de spleet van dat jonge ding. Wat was ik stiekem jaloers op haar!... En nu, nu ben IK aan de beurt! Nu voel ik zijn gespierde glanzende pik diep in me. Hij is nu eindelijk helemaal van mij!! Ik sla mijn benen rond zijn middel en daar, midden op die dansvloer spuit Niels zijn jonge zaad diep in mijn moederschoot. Kronkelend als een slang, huilend van emotie, kom ik klaar.

Het is gebeurd. Onbewust leef ik al de hele dag naar dit ultieme moment toe. Al vanaf het moment dat hij daar in zijn flitsende oranje pak beneden aan het trapgat zijn entree maakte, wist ik het eigenlijk al. Verliefd kijken we elkaar aan. Ik draai mijn kont naar hem toe en hou met mijn handen mijn bilspleet uit elkaar. Niels grijnst. “Meen je dat nou?... In je poepgat?” Ik knik mijn hoofd geestdriftig op en neer.

“Ik ben je gewillige teefje…. neuk me hard.” Hij kust me op mijn koninklijke billen en lacht. “Uw wens is mijn bevel koninklijke geilheid.” Dan stoot hij met kracht zijn koninklijke roede diep mijn poepgat in. Een luid gejuich gaat op. The Fuzz heeft weer iets waar nog jaren over gesproken gaat worden. En ik?... Ik heb waar ik al de hele dag op uit was, maar waarvan ik nooit gedacht zou hebben dat ik het zo dichtbij zou vinden….. Ik heb mijn ‘scharreltje’ gevonden…. Hij heet Niels…

Trefwoorden bij dit verhaal: Gangbang, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Orgie, Panty, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Een Fantasie Die ...Door: Paco
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Behaard, Kut, Kutje, Neef, Pijpen, Slipje, Spuiten, Tante, Tieten,
"al zolang ik me herinner fantaseer ik over oudere vrouwen, ik weet niet wat het is maar ze hebben altijd meer aantrekkingskracht op mij gehad dan meisjes van mijn leeftijd of jongere meiden zo had ik dan ook veel aandacht voor een tante van ..."
27-04
8.8
Jij Doet Er ... - 2Door: Steven D
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Schaamhaar, Vingeren, Zoon,
"Ik werd wakker van de ochtendzon die de slaapkamer binnen scheen. De vogels floten. Ik draaide me om en genoot van de zachtheid van de lakens rondom mijn naakte lichaam. Dan plots daagde het me dat ik niet in mijn eigen bed lag. Geschrokken opende ik..."
27-04
9.5
Thuisverpleging - 2Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa, Vader, Kleindochter, Kleindochter, Dochter, Beffen, Pijpen, Slikken, Sperma, Neuken, Klaarkomen,
"Het feit dat mijn kleindochter zich zelf met een dildo had ontmaagd prikkelde haast gelijk mijn gedachten. Dus jij hebt een dildo Of heb jij toen een dildo van een vriendin of zo geleend Vroeg ik aan mijn kleindochter wiens wangen ineens vele rod..."
27-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 6Door: Patrick57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"En jazeker, mijn nymfomaantje vergat me inderdaad niet. Ik kom bij mijn lieve Ilse nog steeds uitstekend aan mijn trekken ook al weet ik dat Ilse en Rick ook bepaald niet stilliggen. Twee keer in de week heeft Rick de eerste schooluren vrij ..."
26-04
9.1
Tante Nina - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Tante, Tiener, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" In Zusjes in het hooggebergte is de olijke tiener Niels ontmaagd tijdens zijn eerste wandelvakantie. In het vervolg Tante Nina , maakten we kennis met zijn klasgenootje Maaike en Tante Nina. Als die tegelijkertijd komen logeren wordt Niels onde..."
26-04
9.4
Thuisverpleging - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"Met een bezorgde blik keek mijn kleindochter naar mij wanneer ik me wat hogerop legde in mijn ziekenhuisbed. Je hoeft je echt geen zorgen te maken liefje alles is nu in orde. Zei ik tegen haar wanneer ze mijn hand vastnam. Zachtjes werd e..."
25-04
9.0
Ik Sta Bij ... - 3Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Slaaf, Zus,
"Ik hoefde helemaal niet lang na te denken over de vraag van Laura wanneer Amber, Ellen en Saartje met pretoogjes naar mij keken. Geef mij dan maar de druppeltjes van de Spaanse vlieg enjoy maar. Waarop Amber mijn glas met cava van mij af nam en Ell..."
25-04
9.5
Het Voordeel Van KatoenDoor: Maxime
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Kinky,
" We hebben samen besloten om onze sexuele ervaringen en fantasie n met jullie te delen. We geven jullie graag een inkijkje in ons samengesteld gezin. Hoe wij als vrijdenkende ouders denken over sexuele opvoeding en hoe wij onze kinderen daar wegwij..."
25-04
9.1
AbigailDoor: Kybalion
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dochter,
" Waar is ze vroeg hij, terwijl zijn handpalm ongeduldig rondjes draaide boven zijn dampende theeglas. Caro knikte richting het plafond en zuchtte nauwelijks hoorbaar. Boven. Ze streek met haar handen langs haar slapen en hield haar hoofd ..."
25-04
8.4
Een Leuke VerrassingDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Met een nieuwsgierige blik keek ik naar mijn zus wanneer ik haar had gevraagd waar we nu in feiten naar toe reden. We zijn er bijna. Zei Fleur met fonkelende ogen en zelf keek ik nu naarstig rond. Gelijk begon mijn hart sneller te bonzen ..."
24-04
8.9
Jij Doet Er ... - 1Door: Steven D
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Betrapt, Moeder, Neuken, Ouderen, Pijpen, Zoon,
" Jij doet er ten minste nog wat mee Ik schrok van mijn moeders opmerking. Recht voor de raap, zo was ze altijd al geweest. Maar haar openheid bij dit onderwerp verbaasde me toch. Mam zette zich naast me op de sofa, en zuchtte een..."
24-04
9.3
Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.7