Klik hier voor meer...
TeamWorld
TeamWorld
Leuk dat je mijn verhalen leest, tips en ideeen zijn altijd welkom
Hoogste Cijfer: Schoolreis Loopt Anders - 1
Meest Gelezen: Kamperen Met Zoon - 1
Aantal Verhalen: 36
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
GezinshulpjeDoor: TeamWorld
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Pijpen, Sperma, Vader,
"Hijgend ligt Marjon op haar buik op bed. Haar man, Sjon, ligt boven haar met zijn harde pik in Marjon haar kutje. Langzaam laat hij zijn penis in en uit haar kutje glijden terwijl hij zijn hand om de keel van Marjon gewikkeld heeft. Hij knijpt niet h..."
28-11-23
8.7
Schoolreis Loopt Anders - 2Door: TeamWorld
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Douche, Pijpen, Vingeren, Zwembad,
" Komen jullie nog Oh mijn god riep Sofia. Sofia schrikt zich rot en uit reflex trekt ze direct de deur dicht. Maartje en Jim voelen zich betrapt. Jim draait zijn hoofd naar Maartje en kijkt haar diep in de ogen. Na een paar seconde komt J..."
01-10-23
9.3
Schoolreis Loopt Anders - 1Door: TeamWorld
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Het is 07.30 uur en Maartje staat al op het schoolplein. Normaal is ze nooit zo vroeg, maar vandaag is anders. Maartje en haar jaar gaan vandaag op schoolreis. Met zijn alle gaan ze voor vier dagen naar Berlijn waar ze de stad gaan bekijken en leuke ..."
28-09-23
9.3
Meneer Is In De WarDoor: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Jong En Oud, Ouderen, Sperma,
"De zon schijnt zachtjes door de bomen, de lucht is nog redelijk koel en de straten zijn nog rustig. Marit, een lieve jonge dame van net 19 jaar oud, zit op de fiets en is onderweg naar haar werk. Haar werk is heel wisselend, ze werkt in de thuiszorg...."
10-07-23
8.9
Vriendinnen Helpen ElkaarDoor: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Eerste Keer, Klaarkomen, Strapon, Vriendinnen,
"Het is een mooie doordeweekse dag in de maand mei wanneer Siska en Merel vrij zijn van school. Op deze dinsdag zijn alle tweedejaars vroeg vrij. Vandaag komt dit extra goed uit, aangezien het prachtig weer is. Met 26 graden buiten mag er niet geklaag..."
30-05-23
8.7
Zusje HelpenDoor: TeamWorld
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fotoshoot, Lingerie, Onlyfans, Sperma, Webcam, Zus,
"Na een lange schooldag kom ik thuis, ik gooi mijn tas in de hoek en plof op de bank. Vandaag was een lange en zware dag waar ik veel fysieke inspanning heb verricht. Mijn hoofd laat ik naar achter vallen en trap mijn schoenen uit. Ik doe een studie o..."
04-04-23
8.7
Op OntdekkingstochtDoor: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Lingerie, Ontdekken, Pashokje, Vriendinnen,
"Het harde geluid van mijn wekker gaat af, ik schrik er van maar ik was eigenlijk al wakker. Het is een dinsdagochtend en ik hoef pas om 11.00 uur op school te zijn. Aangezien ik al wakker was voor mijn wekker ben ik een beetje met mezelf gaan spelen...."
30-03-23
8.9
De VoorbijgangerDoor: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Wandelen,
"Het is een prachtige dag aan het begin van het jaar. De zon straalt, de lucht is voor het grootste deel blauw en er staat nauwelijks wind. Het is februari dus het is nog vrij koud buiten. Een graad of 2, veel hoger zal het niet zijn. Het hou..."
26-03-23
8.9
Tiener Wilt Bijverdienen - 2Door: TeamWorld
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Moeder, Satisfyer, Sexting, Sperma, Squirten, Vingeren,
"Na deze spannende dag van Kim heeft ze haar zelf nog vaak gevingerd. Deze avond alleen al heeft drie orgasmes kunnen bijschrijven. Ze vond het zo opwindend dat twee vrienden van haar super hard werden en klaar kwamen voor haar. Niet op een porno actr..."
08-06-22
9.0
Tiener Wilt Bijverdienen - 1Door: TeamWorld
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Borsten, Gluren, Sperma, Tieten, Voyeurisme, Vrienden, Vriendinnen,
"Met grote ogen kijkt Kim naar de mooie telefoon in haar hand. Samen met een vriendinnetje ging ze na school naar de stad toe om de nieuwste iPhone te bewonderen. Beide wilde ze graag deze nieuwe telefoon hebben, maar als 16 jarige meisjes is dat toch..."
24-05-22
8.5
Mama, De SlaafDoor: TeamWorld
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Facial, Moeder, Pijpen, Slaaf, Sperma, Vader,
"Zaterdagavond, we zitten als gezin lekker op de bank naar de televisie te kijken. Eigenlijk is er niet echt wat leuks op televisie maar veel is er niet te doen waar ik woon. Op het platteland ben ik opgegroeid en woon ik nu nog steeds. Het dichtbij z..."
26-04-22
8.5
Het Leven Van Moeder Mirjam - 2Door: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Milf, Moeder, Sperma, Tiener, Zoon,
"Moeder Mirjam komt thuis van het huis van haar vader. Ze loopt de woonkamer binnen en gooit haar tas op de eettafel. In de tuin ziet ze de fiets van haar zoon Robert nog niet staan. Op de klok ziet ze dat het pas drie uur is, ze heeft nog een goed dr..."
05-04-22
8.8
Het Leven Van Moeder Mirjam - 1Door: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Opa, Vader, Zoon,
"Met mijn benen wijd uit elkaar en vast gemaakt hang ik voorover over de eettafel. Mijn polsen zitten stevig ingepakt in de handboeien die vast zitten gemaakt aan het uit einde van de tafel. Mijn zintuigen staan op scherp omdat ik door mijn oogmasker ..."
21-01-22
8.8
Honden OppasDoor: TeamWorld
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"Rustig rek ik mij uit wanneer ik wakker wordt in mijn heerlijke bedje. Het is nog redelijk vroeg voor mijn doen, negen uur geeft mijn wekker aan. De kamer voelt fris dus ik trek nog eens goed de deken over mij heen. Met mijn hoofd onder de deken kijk..."
14-01-22
8.9
Kamperen Met Zoon - 2Door: TeamWorld
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Camping, Eerste Keer, Kamperen, Moeder, Sperma, Zoon, Zwanger,
"Nog enigszins ontdaan van het orgasme wat ik mijn zoon Mike heb gegeven knuffel ik hem stevig. Het feit dat ik hem voor het eerst in zijn leven een orgasme heb gegeven zorgt er voor dat ik mij heel ondeugend voel maar ook heel trots dat Mike zo open ..."
18-09-21
8.9
Kamperen Met Zoon - 1Door: TeamWorld
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Douche, Kamperen, Moeder, Plas, Plassen,
"Het is nog vroeg in de ochtend wanneer ik wakker wordt gemaakt door mijn wekker, en dat nog wel op de eerste dag van mijn vakantie. Na een jaar hard werken en sparen heb ik twee weken op een camping kunnen betalen in het oosten van het land. Richting..."
13-09-21
9.1
Sarah's Sauna AvonturenDoor: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Pijpen, Sauna, Sperma, Tiener,
"Met mijn hand wrijf ik hard over mij klit heen terwijl ik mijn 18 centimeter, vleeskleurige, dildo snel in en uit mijn vagina beweeg. Hijgen, zwetend en genietend lig ik in mijn bed te genieten van de derde dildo die mij vult deze ochtend. ..."
27-07-21
9.2
Vrouw Heeft Nooit ZinDoor: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Facial, Gebruikt, Sperma,
" i Let op In dit verhaal komt een soort van vrijwillige gedwongen seks voor. Klinkt heel gek, dat weet ik, maar dan bent u ervan op de hoogte dat dit er staat aan te komen. Voor de rest, veel lees plezier i Huisje, boompje, beestje, een kn..."
03-06-21
8.4
De Eerste Dag Op SetDoor: TeamWorld
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer, Sperma,
"Met een hoge hartslag en de spanning in mijn buik fiets ik door het centrum van Arnhem heen. Het zonnetje schijnt mooi, een lichte wind waait langs mijn jurkje en de vogeltjes zingen blij. Vandaag ben ik onderweg naar mijn nieuwe baan, een baan die a..."
29-04-21
8.9
De OverstapDoor: TeamWorld
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Pijpen, Plas, Plassen,
"Het is vijf uur in de middag en mijn werkdag zit er weer op. Mijn naam is Liza, 26 jaartjes jong, ik ben 1,73 meter en heb lang blond haar. Ik ben receptioniste bij een advocatenbureau op de zuid as in Amsterdam. Het is een beetje een standaard baan,..."
21-11-20
8.5
Mama Is Persoonlijke SekshulpDoor: TeamWorld
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Moeder, Pijpen, Sperma, Zoon,
" Eeeeer is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat jij Dat is het eerste wat ik hoorde vanochtend toen ik wakker werd gemaakt deze ochtend. Vandaag is een speciale dag, ik word 16 jaar oud vandaag. Bier drinken zit er helaas nog..."
23-10-20
8.7
Eline Haar Boerderij - 3Door: TeamWorld
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
"Het is een aantal dagen geleden sinds mijn avontuur met de drie varkens die op visite zijn geweest bij mij. Na een ontzettend spannend en geil avontuur zijn mijn lusten wel aardig geblust. Aan de ene kant, gelukkig maar, want ik heb een aantal ontzet..."
20-10-20
9.1
Eline Haar Boerderij - 2Door: TeamWorld
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
" Hey Eline, hoe gaat het nou met knorrie hoor ik achter mij. Het is Jim, de buurman die pas geleden naar mijn varken is komen kijken. Ik draai mij om en loop zijn richting op. Ja, het gaat al stukken beter nu. Hij eet weer, hij loopt wee..."
17-10-20
8.7
Eline Haar Boerderij - 1Door: TeamWorld
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
"Disclaimer dit verhaal bevat seks met dieren, houdt je hier niet van Zou ik het verhaal niet lezen, en anders veel lees plezier D Het is eind april en ik word wakker van het harde geluid van mijn wekker. Pff, wat een klote ding is het ei..."
25-09-20
8.7
Stel Zoekt Nieuw AvontuurDoor: TeamWorld
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Milf, Partnerruil,
"In de spiegel kijk ik naar mijzelf. Mijn borsten zijn de laatste jaren meer gaan hangen, mijn buik is iets minder strak en mijn kont is minder stevig. Zuchtend trek ik mijn string over mijn kontje heen terwijl ik mij nog een keer omdraai en in de spi..."
03-09-20
9.0
Zus Stiekem Filmen - 4Door: TeamWorld
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dildo, Met Familie, Sperma, Stiekem, Zus,
"Het is een mooie doordeweekse dag vandaag. Gister heb ik met mijn moeder een fleshlight voor mij besteld, volgens mij moeder had het pakket wat vertraging opgelopen en komt deze morgen waarschijnlijk binnen. Ergens vind ik dit wel jammer om te horen ..."
15-08-20
9.0
Zus Stiekem Filmen - 3Door: TeamWorld
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Glijmiddel, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Sperma, Stiekem, Zus,
"Nog nagenietend van wat ik allemaal gezien heb van mijn zus lig ik op bed te bedenken hoe ik nog meer van haar kan zien. Moet ik mijn camera nog ergens anders plaatsen of is dit echt de beste plek Ik denk dat ik wel echt een goeie plek heb en dat de..."
14-08-20
9.1
Zus Stiekem Filmen - 2Door: TeamWorld
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Camera, Dildo, Sperma, Stiekem, Vibrator, Zus,
"Een paar dagen zijn voorbij gevlogen waarin ik naar mijn naakte zus heb zitten kijken, zien klaar komen en heb kunnen bewonderen. Kim doucht bijna iedere dag wel, en met het warme zomerse weer soms twee keer op een dag. Wanneer ik haar naar de badkam..."
13-08-20
9.2
Zus Stiekem Filmen - 1Door: TeamWorld
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Camera, Douche, Sperma, Stiekem, Zus,
"Hallo, mijn naam is Nick, ik ben 16 jaar oud, slank figuur, donkerblond haar en woon bij mijn ouders. In dit verhaal zal ik jullie vertellen wat ik heb meegemaakt tijdens de corona tijd, die zeer spannend voor mij werd. Het begon aan het beg..."
03-08-20
8.8
Beck Helpt Vrienden In LockdownDoor: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buitensex, Corona, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, Sperma, Strand, Trio, Vingeren, Vrienden,
"Mijn naam is Sjors, ik ben 19 jaar oud en woon in het noorden van het land. Waar ik woon is niet een groot dorp en iedereen kent elkaar. Ik heb een vaste ploeg vrienden waar ik geregeld mee om ga, bier drink, uit ga, filmpje pak of waar ik mee naar h..."
08-07-20
9.0
Mama Helpt Na Auto Ongeluk - 2Door: TeamWorld
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Pijpen, Sperma, Ziekenhuis, Zoon,
"Mocht je het eerste deel nog niet gelezen hebben dan raad ik aan dat eerst te doen. We zijn een aantal dagen verder en vandaag mag ik weer naar huis. Aan de ene kant super blij maar aan de andere kant ook wel jammer. Ik vind het heerlijk dat..."
12-06-20
9.0
Mama Helpt Na Auto Ongeluk - 1Door: TeamWorld
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Douche, Moeder, Pijpen, Sperma, Ziekenhuis,
"Langzaam doe ik mijn ogen open, ik voel mij suf en verward. Mijn ogen zijn wazig en ik krijg ze moeilijk open. Na een aantal keer knipperen lukt het mij om wat scherper te kunnen zien. Ik zie een wit plafond en tl buizen, ik hoor piepjes om mij heen ..."
06-06-20
9.1
Zwemmen Met Simon En Sarah - 3Door: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Onderdanig, Pijpen, Sperma, Trio,
"Mocht je de vorige delen nog niet gelezen hebben, dan raad ik aan dat eerst te doen voordat je dit geile verhaal begint te lezen. Mijn ogen gaan langzaam en moeizaam open. Ik kijk tegen een wit plafond aan en wrijf in mijn ogen. Een beetje ..."
06-06-20
9.2
Zwemmen Met Simon En Sarah - 2Door: TeamWorld
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Sperma, Trio, Zwemmen,
"Als je het vorige deel nog niet gelezen hebt raad ik je aan om eerst die te lezen voordat je aan dit geile verhaal begint. Veel lees plezier Na ons geile avontuurtje onder de douche in het zwembad beginnen we ons snel aan te kleden. We heb..."
02-06-20
8.8
Zwemmen Met Simon En Sarah - 1Door: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Deepthroat, Met Familie, Pijpen, Sperma, Zwemmen,
"Mijn naam is Jan, ik ben 16 jaar oud en zit in mijn laatste jaar vmbo tl. Het gaat best goed dit schooljaar maar ik mag nog flink aan de bak. Vrienden zijn heel belangrijk voor mij en ik ben daarom ook graag met ze. Mijn beste vriend is Simon. Super ..."
01-06-20
9.0
Met Lisanne Op De IntroweekDoor: TeamWorld
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Camping, Douche, Sperma, Studenten,
"Mijn naam is Carl, 24 jaar oud en dit is mijn erotisch verhaal van afgelopen zomer, enjoy Daar sta je dan, met je sporttas met spullen en een tas met een tentje en een slaapzakje er in op een boeren veld net buiten de stad. Het is warm, er ..."
03-05-20
9.0