60.346 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 28652x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het is 07.30 uur en Maartje staat al op het schoolplein. Normaal is ze nooit zo vroeg, maar vandaag is anders. Maartje en haar jaar gaan vandaag op schoolreis. Met zijn alle gaan ze voor vier dagen naar Berlijn waar ze de stad gaan bekijken en leuke dingen gaan doen.

Haar moeder is ook mee om haar uit te zwaaien. Voordat Maartje de bus in gaat geeft haar moeder haar een kus. Enigszins beschaamt draait ze zich om en loopt de bus in. Haar beste vriendin zit ergens halverwege de bus waar ze naar toe loopt. Super blij ploft ze neer naast haar beste vriendin die Sofia heet.

Niet heel veel later vertrekt de bus naar de oostelijke buren. Het beloofd een lange reis te worden, iets waar Maartje niet echt naar uitkijkt. Maartje wordt nogal snel wagenziek. Daarom zit ze ook niet helemaal achterin de bus. Hoe verder voorin de bus ze zit, hoe minder last ze heeft van haar wagenziekte.

—---

Na een lange reis komt de groep scholieren aan in Berlijn. Wanneer ze uitstappen staan ze voor een groot hostel wat aan de rand van Berlijn ligt. Het gebouw is groot en Maartje had begrepen dat er veel grote en een aantal kleine kamers zijn. De docenten hadden de tweepersoonskamers al opgeëist, maar er waren nog een paar beschikbaar.

Zo snel al Sofia en Maartje konden rende ze naar de docent die de kamerverdeling deed. Ze gaven aan heeeeel graag een tweepersoonskamer te willen hebben. Je moet weten dat Sofia en Maartje nogal introverte types zijn. Ze zijn heel verlegen en houden van hun eigen ruimte. De docent die de kamers verdeeld kent de meiden ondertussen al een beetje en had niet anders verwacht dan dat ze een kleine kamer wilde.

Helaas waren de tweepersoonskamers allemaal bezet, maar er was nog wel een driepersoonskamer beschikbaar. Waarschijnlijk zou er niemand anders meer bij komen, dus mochten de meiden die kamer hebben. Sofia en Maartje gingen akkoord in de hoop dat er inderdaad niemand meer bij kwam.

De meiden liepen naar de kamer en deden de deur open. Daar kwamen ze er achter dat de kamers helemaal niet zo slecht waren. Er stond een stapelbed en een eenpersoonsbed in de kamer. De meiden zetten hun koffers tegen de muur en lieten zich neerploffen op het eenpersoonsbed.

Ze lagen naast elkaar en keken elkaar aan. Ze giechelde van blijdschap en waren super enthousiast over het feit dat ze in Berlijn zijn. Ze liggen nog geen 30 seconde op het bed of er wordt op de deur geklopt. Maartje doet de deur open en daar staat haar Frans docent. Haar docent vertelt haar dat een van de jongens geen slaapplek heeft. Normaal mogen jongens en meisjes niet bij elkaar op de kamer liggen, maar ze vertrouwt er op dat Sofia en Maartje oud en wijs genoeg zijn om een kamer met een jongen te kunnen delen.

Maartje draait zich naar Sofia en kijkt haar vragend aan. Beide meiden wilde graag een kamer voor henzelf, maar ze kunnen moeilijk iemand op de gang laten slapen. Sofia onderbreekt het gesprek en vraagt om wie het gaat. De docent geeft aan dat het om Jim gaat.

Beide meiden kennen Jim niet zo goed, maar het is iemand uit hun klas. Echt een gesprek hebben ze nooit met elkaar gehad, maar Jim is ook een hele stille jongen. Misschien nog wel stiller dan Sofia en Maaike. Sofia stond er niet om te springen, maar Maartje zei dat het goed was.

Maartje vond het zielig dat Jim zo buitengesloten wordt van de andere jongens. En waarschijnlijk wilt hij, net als Sofia en Maartje, ook een beetje rust tijdens de schoolreis. Dit snapte Sofia wel en gaf toe dat hij niet zo goed bij de andere jongens past. Dan maar gezellig bij ons op de kamer!

Sofia sprong op van het bed en gaf aan nog even te gaan douche voordat ze gingen eten. Na een hele dag in de bus zitten voel je je toch een beetje vies. Maartje gaf haar groot gelijk en zei dat ze ook wel even wilde douche. Sofia trok een sprint en rende de badkamer in, waarna ze de deur snel op slot deed. Maartje moest lachen, die Sofia is soms ook een rare vogel.

Maartje hoorde de douche aangaan en het water vallen op de grond. Op datzelfde moment hoorde ze geklop op de deur. Dat moet haast wel Jim zijn. Ze deed de deur open en inderdaad, daar stond Jim met zijn koffer.

Zenuwachtig en verlegen stond hij voor haar neus en groette haar. Maartje groette terug en liet Jim naar binnen. In de kamer vroeg Maartje of Jim nog een voorkeur had voor een bed om in te slapen. Jim gaf aan dat het hem niet zoveel uitmaakt en dat hij zich aan de meiden aanpast. Maartje stelde daarom voor dat Jim het losse bed pakt en dat de meiden in het stapelbed gaan liggen. Jim stemde in en legde zijn weekendtas op het bed.

Ongemakkelijk stil werd het in de kamer waarna Maartje de stilte probeerde te doorbreken. Ze gaf aan dat Sofia nog even aan het douche is en dat zij daarna gaat douche. Als Jim wilde kon hij ook nog even douche wanneer Maartje klaar is.Dat zag Jim wel zitten.

Op dat moment hoorde Maartje de badkamer deur open gaan en rende op Sofia af. Maartje zei dat Jim er al is en dat ze beter niet naakt de kamer in kan komen. Maartje was redelijk op tijd want Sofia stond pas half in de deur opening. Maartje zag het lichaam van Sofia. Ze hebben elkaar al vaker gezien, dus dit was niks nieuws.

Sofia vroeg of Maartje dan wat kleding voor haar wil pakken. Maartje liep naar de koffer van Sofia en ritste deze open. Ze pakte een lange broek, een hemd en een trui. Vervolgens ritste ze een zijvak open waar haar ondergoed in zat. Ze graaide in het zijvak en trok er een string uit. Ze keek op en zag dat Jim zat mee te kijken. Wanneer Maartje hem aankeek keek hij snel weg, maar Maartje had hem al door. Ook pakte ze nog een bh voor Sofia en besloot ze zelf ook alvast haar schone kleren te pakken.

Voor haar zelf pakte ze ook een lange broek en een lekkere trui met daarbij een kanten onderbroek en kanten bh. Ze liep de badkamer in waar Sofia zich stond af te drogen. Ze legde alle kleding op een kastje in de badkamer en begon zich uit te kleden.

Maartje heeft een mooi lichaam. Ze speelt al jaren korfbal waardoor haar billen behoorlijk gegroeid zijn en ze stevige gespierde benen heeft. Ze heeft een platte buik en een 80C borsten met mooie tanlines er op. Dit heeft ze vooral gekregen door het vele zonnen de afgelopen zomer.

Sofia zag dit ook en gaf haar een compliment over hoe bruin ze is geworden. Sofia daarentegen is niet zo bruin, die is nogal bleek. Zij kan maar niet bruin worden, hoelang ze ook in de zon ligt, ze blijft super wit. Sofia ziet er een stuk minder sportief uit, maar heeft wel een slank lichaam. Haar borsten zijn een stukje kleiner dan de borsten van Maartje, maar mogen er zeker wezen!

Maartje gaat onder de douche staan terwijl Sofia zich aan het aankleden is. Maartje laat het water over haar lichaam glijden en geniet van de warme sensatie. Dit had ze echt nodig na zo’n lange dag. Ze gebruikt de showergel die in de douche hangt om zich in te smeren en laat daarbij haar handen over haar lichaam glijden. Het voelt heerlijk, vooral wanneer ze haar hand over haar tepels laat glijden. Ze heeft ontzettend gevoelige tepels en is vrijwel meteen opgewonden.

Als 16 jarige meisje ben je nog heel erg aan het ontdekken wat allemaal lekker is, maar Maartje weet wel dat een douchekop een lekkere sensatie kan opleveren. Ze draait zich om om de douchekop uit de houder te pakken maar ziet dat dit niet kan. Het enige wat kan is de douchekop verstellen qua hoogte en de intensiteit van de stralen.

Ze is een beetje teleurgesteld, maar ziet wel kansen. Ze zet de douchekop zo laag mogelijk en draait de douchekop op een harde straal. Ze doet een klein stapje achteruit en spreid haar benen zodat de straal op haar klit valt. Een super gevoelige schok schiet door haar lichaam en deinst een beetje terug. Te intens om zo in een keer de straal op haar tienerkutje te zetten.

Opnieuw laat ze de straal over haar lichaam glijden en langzaam komt de straal weer op haar klit terecht. Ze merkt dat ze niet veel nodig heeft om klaar te komen en begint al snel sneller te ademen. Haar ademhaling versnelt, haar hart begint harder te kloppen en de sensatie bouwt zich op.

Op dat moment gaat de deur open en staat Sofia in de opening. Maartje schrikt en draait zich snel om. Zou Sofia haar door hebben? Sofia loopt naar de glazen schuifdeur en doet deze open.

‘Kom ik op het verkeerde moment’ lacht Sofia.

‘Ssst! Straks hoort Jim je’ snauwt Maartje.

‘Je hoeft je toch niet te schamen, ik heb net ook met mijzelf gespeeld hoor’ fluistert Sofia.

Sofia en Maartje moesten giechelen. Maartje vroeg of Sofia met een reden kwam, want ze wilde eigenlijk weer verder gaan. Sofia zei dat ze over twintig minuten naar beneden moesten voor het eten. Jim wilt ook nog douche dus Maartje moet een beetje opschieten.

‘Dus maak even je ding af en kom dan naar buiten', commandeerde Sofia met een lach.

Voor Maartje was het moment wel een beetje weg en besloot de kraan dicht te draaien. Ze droogde zich snel af en wikkelde een handdoek om zich heen. Ze besloot dat Jim de badkamer in kon en dat zij in de kamer zou omkleden.

Jim was een beetje overdonderd over het feit dat Maartje nu in een kleine handdoek een meter van hem vandaan stond. Hij lag nog op het bed waardoor hij vanuit een lager standpunt haar kant op keer. Hij zag een klein beetje de onderkant van haar schaamlippen, maar liet niks merken.

Uit zijn weekendtas pakte hij wat kleding en stond op. Het uitzicht had hem toch wat gedaan want zijn broek stond strak gespannen door de erectie in zijn broek. Sofia zat op haar mobiel en had dit niet door, maar Maartje zag dit wel. Ze wilde wegkijken maar wilde ook zien hoe deze stille jongen opgewonden van haar was geraakt.

Jim liep de badkamer in en Maartje legde haar kleren op het bovenste bed van het stapelbed, dit wordt haar slaapplek. Ze staat naast het bed en laat de handdoek van haar lichaam vallen. Sofia, die op het onderste bed ligt, ziet het kutje van Maartje vlak voor haar. Ze ziet een paar haartjes op het kutje van haar vriendin zitten en pakt er een paar vast.

‘Scheer jij niet meer tegenwoordig?’ vraag Sofia.

Maartje schrikt en doet een stapje terug.

‘Nee, ik heb al een tijdje niet meer geschoren. Ik vind het wel mooi staan, die haartjes.’ Zegt Maartje terwijl ze haar vingers over haar schaamlipjes laat glijden.

‘Ieder zijn ding’ lacht Sofia.

Sofia geeft aan dat ze alvast naar beneden gaat. Ze moet naar het toilet, maar de badkamer is bezet. Daarnaast is het bijna tijd om aan het eten te beginnen, dus ze loopt alvast die kant op. Maartje zegt dat ze zich gaat aankleden en dat ze er straks aankomt. Sofia doet de kamerdeur open en loopt naar buiten. Met een harde knal valt de deur dicht. Maartje bukt om wat uit haar rugtas te pakken waarna de badkamer deur open gaat.

Jim loopt de badkamer uit en ziet de gespreide billen van Maartje. Tussen haar billen ziet hij de schaamlippen en een strakke anus van Maartje. Maartje schrikt op en draait zich om. Ze ziet Jim en legt haar armen over haar borsten heen, maar het is al te laat, Jim heeft ze al gezien. Jim staat zelf in de kamer met een ontzettend harde penis.

Hij loopt snel de badkamer weer in en roept door de deuropening dat hij dacht dat de meiden weg waren. Hij hoorde de kamerdeur hard dichtvallen en dacht daarom dat de kust veilig was.

Maartje schaamt zich kapot, vooral wanneer ze bedenkt wat voor een aanzicht Jim moet hebben gehad. Daarnaast heeft ze nog nooit een penis in het echt gezien, laat staan in een stijve toestand. Dat heeft ze alleen op porno filmpjes gezien waar ze af en toe naar kijkt als ze thuis is.

Er valt een akelige stilte in de hostelkamer en Maartje begint zich als een malle aan te kleden. Ze wilt hier weg, de ongemakkelijkheid wordt haar te veel. Snel trekt ze haar schoenen aan en loopt naar het gangetje in de hostelkamer. Wanneer ze langs de badkamerdeur loopt hoort ze zacht gesnik.

De ongemakkelijkheid wordt Jim schijnbaar ook te veel waardoor hij in tranen is uitgebarsten. Ze krijgt medelijden met de lieve jongen en klopt op de deur.

‘Jim..? Jim, gaat het?’ vraagt ze met een lieve stem.

Er komt geen reactie vanuit de badkamer.

‘Ik snap dat het ongemakkelijk is, maar dit gebeurde niet expres. Jij hebt mij naakt gezien, ik heb jou naakt gezien. We staan dus quite. Het is niet erg, we hoeven ons nergens voor te schamen’.

De badkamer deur gaat van het slot en de deur wordt op een kiertje geopend. Daar staat Jim met tranen in zijn ogen en een handdoek om zijn middel. Hij kijkt Maartje verdrietig in de ogen en knikt.

‘Je hebt gelijk, we hoeven ons nergens voor te schamen. Het was absoluut niet de bedoeling om binnen te komen toen je nog aan het aankleden was, ik dacht echt dat jullie weg waren’. snikt Jim.

Maartje heeft het met hem te doen, maar ook zij is een slachtoffer van deze situatie. Ze laat haar ogen over het lichaam van Jim glijden en ziet dat hij er best goed en sportief uit ziet. Zijn erectie is ondertussen verdwenen. Ze betrapt zich er op dat ze het jammer vind dat hij geen erectie meer heeft, ze vond het heel opwindend om te zien. Ze denkt dat ze er zelfs een beetje nat van is geworden.

‘Het geeft niet Jim, er zijn ergere dingen die je kan zien in het leven toch?’ lacht Maartje.

‘Dat is waar, dit zijn de leukere dingen om tegen te komen’ lacht Jim terug.

‘Vond je het leuk?’

Jim verstijft en begint te stotteren.

‘Uhm… ja, nou… uhm…’

Hij weet niet waar hij kijken moet en wordt meteen weer verlegen. Hij staart naar de grond zodat hij Maartje niet hoeft aan te kijken.

‘Ik vond het ook leuk om jou te zien hoor Jim. Je hebt het goed voor elkaar voor zover ik kon zien’

De wangen van Maartje worden rood. Ze kan niet geloven dat ze dat net echt gezegd heeft. Ze is zo verlegen en terughoudend en dat gooit ze zo’n uitspraak er uit. Beide tieners staan nu met een knalrood gezicht tegenover elkaar.

Wanneer Maartje naar de grond wilt kijken ziet ze dat de handdoek weer aardig overeind staat. Ze kan het niet laten en zonder na te denken pakt ze de handdoek vast en maakt deze los van de middel van Jim. Jim schrikt en wilt zich bedekken.

‘Alsjeblieft, mag ik alsjeblieft kijken?’ zegt Maartje lief.

Jim laat zijn handen weer zakken waardoor zijn kneiter harde penis weer zichtbaar is. Een penis van ongeveer 18 centimeter staat nu tussen Jim en Maartje in. Ze kijkt hem aan en vraagt of ze mag voelen. Jim weet geen woord uit te brengen maar knikt met zijn hoofd.

De zachte kleine hand van Maartje strijkt langs de schacht van zijn penis en ze voelt hem schokken. Ze denkt dat hij nu al klaarkomt, maar dat is niet zo. Wel hoort ze de ademhaling van Jim heftiger worden waarna ze haar hand om zijn penis legt. Ze begint er aan te trekken waarna Jim een kreun laat ontsnappen.

Mijn god wat is dit lekker, denkt Maartje van binnen. Ze voelt de spanning door haar lichaam gieren. Ze staat hier gewoon een jongen af te trekken! Dat is compleet nieuw voor haar. Ze voert het tempo een beetje op en trekt steeds sneller aan de penis van Jim.

Jim houdt het nu al niet meer. Ondanks dat ze pas 20 seconden aan zijn penis zit borrelt zijn sperma al. Hij kan het daarom ook niet meer inhouden.

‘Ik ga komen, kijk uit! Ik kom!’ zegt Jim.

Misschien heeft Maartje te veel porno gekeken, maar uit reflex zet ze haar lippen om de penis van Jim. Ze ziet dit ook altijd in porno films en ze wist niet wat ze anders moest doen.

Een straal sperma schiet uit de penis van Jim in de mond van Maartje. Maartje is verrast van de grote straal die in rap tempo haar keel in schiet. Ze moet hoesten waardoor ze de penis uit haar mond laat glijden. De tweede straal komt al vrij snel en schiet vol in het gezicht van Maartje. Uit reflex schrikt ze en trekt haar hoofd naar achter. Een derde straal, die beduidend minder krachtig is, druppelt uit de eikel en daarmee komt het orgasme van Jim tot een einde.

Maartje staat snel op en loopt naar de wasbak. Ze spuugt het restje sperma uit en draait de kraan open.

‘Sorry Maartje, ik kon het niet inhouden’ zegt Jim.

‘Nee, nee, het geeft niet. Ik deed je penis zelf in mijn mond’ lachte Maartje.

Jim pakte zijn handdoek van de grond en liep naar Maartje toe. Hij veegde de straal sperma van haar gezicht af. Hij stond best dichtbij waardoor de halfslappe penis tegen de middel van Maartje aan stond.

Maartje bedankte Jim voor het schoonmaken van haar gezicht en lachte lief naar Jim.

‘Ik denk dat het meeste nu wel weg is’ zei Jim.

‘Dankjewel’

‘Wil je dat ik jou ook een handje help?’ vroeg Jim stoer.

Daar had Maartje eigenlijk helemaal niet aan gedacht. Een jongen die aanbiedt om haar te bevredigen, dat had ze niet verwacht. Ze vond dit super spannend, maar de nieuwsgierigheid nam haar brein over.

Ze zei niks, draaide zich om, liep de badkamer uit en gebaarde dat Jim mee moest komen. Ze liep richting zijn bed, knoopte haar broek los en liet deze van haar kontje glijden. Ook trok ze haar onderbroek naar beneden en trok deze beide uit. Met haar benen wijdt nam ze plaats op het bed en wachtte op de reactie van Jim.

Hij hoefde niet na te denken en liep op haar af. Maartje verwachtte dat hij haar zou vingeren, maar Jim had andere plannen. Hij bracht zijn mond naar haar kutje en begon haar te likken. een schik schoot door het lichaam van Maartje. Jim begon heel hard te likken waarna Maartje zijn hoofd weg duwde.

‘Rustig alsjeblieft, het hoeft niet hard.’

Met haar vingers trok ze haar schaamlippen uit elkaar en gleed met haar vinger over haar klit.

‘Hier moet je rustig overheen gaan, dit voelt lekker’ zei Maartje.

Dat hoefde je Jim geen twee keer te zeggen. Opnieuw dook hij tussen haar benen en begon deze keer zachter te likken. Het duurde eventjes maar toen had hij de magische knobbel gevonden.

Maartje lag te kronkelen van genot en hield het niet meer. Ik orgasme wat ze onder de douche moest overslaan stond nu voor de deur. Ze wist niet wat haar overkwam en kreeg een fantastisch orgasme. Ze klemde haar benen bij elkaar en trok aan het haar van Jim. Schokkend en bevent kwam ze klaar op de tong van Jim. Jim had dit zeker door, maar hij bleef maar door likken. Dit was te gevoelig voor Maartje en ze duwde zijn hoofd weg.

Ze sloot haar ogen en probeerde bij te komen van haar heftigste orgasme ooit. Jim kwam ondertussen boven haar liggen en gaf haar een kus op haar voorhoofd. De penis van Jim was ondertussen al weer op volle sterkte en bungelde tussen de schaamlippen van Maartje.

Nog steeds lag Maartje met gesloten ogen bij te komen. Jim zag een kans en duwde zijn penis tussen haar schaamlippen. De ogen van Maartje schoten op en keken naar Jim.

‘Ik… Ik weet niet of ik… of ik hier klaar voor ben’

Jim luisterde niet meer en trok zijn eigen plan. langzaam duwde hij door en door. Maartje was zo nat dat hij zonder moeite naar binnen gleed. Maartje spartelde een beetje tegen, maar gaf zich al snel over aan het heerlijke gevulde gevoel.

Ineens begon Jim het tempo op te voeren. Hij penetreerde haar diep, zo diep als hij kon. Hij begon al snel sneller te ademen en te kreunen.

‘Niet in mij klaarkomen Jim, echt niet’. zei Maartje.

Jim had hier geen gehoor aan en ging voor zijn eigen succes. Hij neukte haar alsof ze het eerste de beste hoertje was en begon te grommen. Zijn penis begon te schokken en het sperma schoot in het tienerkutje van Maartje. Hijgend liet hij zich over Maartje heen vallen. Beide tieners lagen bij te komen toen plots de deur open ging. Daar stond Sofia.

‘Komen jullie nog… Oh mijn god!’ riep Sofia.
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Douche, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Sperma, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het AdviesDoor: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben John 52 niet dik niet dun maar menselijk lief en ik zie meestal het beste in de mensen . Zo is het me gebeurt dat pa en ma bij me komen beklagen over hun dochter. ik hoor het graag aan en geef kleine adviesen . Maar of de duvel ..."
07-12
8.0
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Pijpen, Leraar, School, Neuken, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12
8.8
Lynn - 27Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dromen, Jong En Oud, Likken, Neuken, Trio, Vriendinnen,
"Ik reed met een glimlach op mijn gezicht naar huis en vond het fijn dat Tessa helemaal blij was. Ik vroeg me alleen af hoe het allemaal zou gaan lopen met Lynn, want zij was ten slotte de dame waar het allemaal mee begonnen was. Th..."
06-12
9.2
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" Vanuit Lisa Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12
9.2
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12
9.1
Louise Blijft Thuis - 2Door: Romanceur
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het vervolg waarin Louise Daniel een stuk beter leert kennen voor wat ze ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze na een zwemles in het meer thuiskwam, was ze bijna doornat van een aankomende stortbui Uw bad is klaar juffrouw, zei ..."
05-12
9.4
Het Begon Achter... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Met klamme handen volgde ik de volgende morgen rond een uur of half elf Bieke naar een kantoor. Sinds ze me gisterenavond had gestuurd via smartschool dat ze me wilde spreken had ik niets meer hierna van haar vernomen. Ga maar zitten Daan. ..."
04-12
9.2
Lynn - 26Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Neuken, Vluggertje, Vriendinnen,
"De dames doken gezamenlijk onder de douche en aan de lachende stemmen bleek het een gezellige boel te zijn. Ondertussen bereide ik een maaltijd. Kwebbelend kwamen de drie dames met een handdoek om hun haren naakt de keuken binnengewandeld. ..."
03-12
8.8
Hannah - 2Door: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12
8.5
Het Begon Achter... - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Leraar, School,
"Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ineens Julia, Emma, Ellen en Fleur voor me stonden. Zo zo was je aan het gluren Daan Vroeg Julia me met fonkelende ogen en gelijk besefte ik dat ontkennen geen zin had. Kom maar mee. Zei Ellen die ..."
03-12
9.0
Daniëlle - 4Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Nou hup even een badjasje aan , en ik haalde de mijne van de haak. Netjes opende ik deze en hield hem haar voor zodat ze haar armen in de mouwen kon steken. Even keek ze me raar aan alsof ze wilde zeggen dat ze dan niet meer naakt was, m..."
30-11
9.6
Daniëlle - 3Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Ik liet haar zien wat ik voor setting had klaargezet en legde uit wat de bedoeling was. Bij wijze van oefenen ging ze op de plek liggen die ik haar aanwees en ik positioneerde haar in de houding waarin ik haar wilde hebben. Uiteindelijk lag ..."
30-11
9.7
Shemale