Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Timio
Datum: 10-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 10661
Lengte: Lang | Leestijd: 20 minuten | Lezers Online: 1
We waren inmiddels 5 jaar getrouwd, mijn Roemeense vrouw Maria en ik, Josh. Ik had haar leren kennen op vakantie en voelde meteen een klik met haar; gelukkig was het wederzijds. Na die heerlijke vakantie en een lange periode van app en mailcontact was ze bereid om naar Nederland te komen en bij me te gaan wonen. We zouden wel zien hoe het zou gaan; het ging boven verwachting goed.

Ze was een slimme vrouw en zag er ook fantastisch uit. Ze was dan wel niet zo lang (1.65) maar ze had mooie slanke benen, een super strak kontje, heerlijk borsten (niet te groot en ook zeker niet te klein) en een vrolijk uitdagend gezicht met lang zwart haar. Ze was een klassieke schoonheid; ik genoot enorm van haar.

De Nederlandse taal had ze binnen een half jaar onder de knie, met een grappige uitspraak. Ook kon ze goed opschieten met mijn vrienden, wat ook niet onbelangrijk was. Ze vond het heerlijk om er vrouwelijk uit te zien en genoot dan van de aandacht, vooral die van mannen. Als ze wat gedronken had, werd ze wat losser en begon dan wat meer uit te dagen. De seks met haar was ook fantastisch, ze was voor alles in en we hadden samen al de nodige geile avonturen op spannende plekken gehad.

En toen was daar het EK 2024.

Roemenië had zich net als Nederland voor het EK geplaatst. Maria hield niet zoveel van voetbal, dat liet ze liever aan mij over. Maar vanuit haar felle nationalisme was ze wel een fanatieke fan van het nationaal elftal. Dus met het EK ging zij er echt voor zitten om haar land te zien spelen.

De 1e wedstrijd speelde Roemenië tegen Oekraïne en wonnen ze met een dikke 3-0. Juichend liep ze door de kamer; zo uitbundig had ik haar nog niet eerder gezien. De wedstrijd daarna tegen België ging verloren en de wedstrijd tegen Slowakije speelden ze gelijk. Alle ploegen in de poule eindigden gelijk met 4 punten en Roemenië ging heel verrassend als groepswinnaar door. Toen Nederland daarna als beste 3e door ging, werd ik door haar vreselijk uitgelachen en gepest.

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren bleek de volgende ronde Nederland - Roemenië te zijn; geweldig!

Dinsdag 18.00 zou de wedstrijd zijn. Voor de gezelligheid had ik 2 vrienden, Sven en Lucas, uitgenodigd. Maria had er ook veel zin in en had lekkere hapjes gekocht en gemaakt, zodat we onder de wedstrijd konden eten en drinken. Ze had me de dagen ervoor al flink lopen uitdagen dat Roemenië zou winnen.

Een half uur voor de wedstrijd kwamen mijn vrienden binnen, gekleed in het oranje. 'Wij zijn er helemaal klaar voor om Roemenië in te maken' riepen ze grijnzend. Zelf had ik ook al mijn oranje voetbalshirt aan, alleen Maria viel wat uit de toon met haar spijkerbroek en zwarte truitje. 'Voor wie ben jij eigenlijk?' vroegen de vrienden smalend. Ze begreep dat ze iets moest doen en liep naar boven.

Net voor de wedstrijd kwam ze weer binnen; we keken haar alle drie met open mond aan. Het enige gele outfit (de kleuren van Roemenië) wat ze had kunnen vinden was een dun geel strand jurkje, dat ze losjes om haar heen gedrapeerd had. Het stond haar ongelooflijk sexy, zeker met die zwarte beha en string eronder die duidelijk door de dunne stof te zien was. 'Is het zo duidelijk voor wie ik ben?' vroeg ze uitdagend. De mannen joelden 'zeker! Je bent een genot om naar te kijken!' Ik zag dat die aandacht mijn vrouw goed deed.

Ik had al drankjes op tafel gezet, zodat we konden proosten op de wedstrijd. Sven kwam met het voorstel om een weddenschap af te sluiten. Dat leek iedereen een goed idee, maar alleen de uitslag voorspellen was wat saai. Toen kwam Lucas met een idee 'bij elk doelpunt moet de verliezer een kledingstuk uittrekken' Door de mannen werd dat direct omarmd en zelfs Maria ging er in mee omdat ze er heilig in geloofde dat Roemenië zou winnen. 'Ja en de winnaar bepaalt welk kledingstuk' stelde Sven voor. De volksliederen waren inmiddels afgelopen, de wedstrijd stond op het punt te beginnen, dus iedereen vond het voorstel van Sven prima.

Het voelde best spannend met zo'n weddenschap. Nederland had tegen Oostenrijk slecht gevoetbald dus het kon alle kanten op. Gelukkig voor ons speelde Nederland veel beter en de ene corner na de ander kregen we. Helaas gingen die er niet in, maar na 20 minuten werd er gescoord door Gakpo. We waren door het dolle heen, sprongen en juichten door de kamer. Toen we weer zaten vroeg Sven 'welk kledingstuk laten we Maria uittrekken?' Ai daar had ik niet meer aan gedacht. De vrienden keken elkaar aan; 'haar sokken' stelde ik voor. 'Nee joh, niet zo saai!' reageerde Lucas ' ik stel voor om haar beha uit te laten doen dan kunnen we genieten van die twee heerlijke ballen onder die dunne stof' Sven ging er direct in mee en ja toen was het twee tegen één. ‘Dan haal ik meteen de hapjes’ zei Maria die wel door had dat ze hier niet onderuit kon.

Even later kwam ze met de schaal hapjes binnen en ging er mee rond. Haar zwarte beha was inderdaad verdwenen waardoor haar borsten door de dunne stof behoorlijk zichtbaar waren. Ze begon bij Sven die zei dat het er erg lekker uit zag. Het had over de hapjes kunnen gaan maar zijn ogen waren vooral op haar borsten en donkere tepels gericht. 'Zeker lekker' reageerde Lucas 'vooral die vormen en kleuren.' Iedereen wist wat hij bedoelde. Ik zag aan Maria dat ze er ook van genoot, haar tepels waren duidelijk harder geworden. 'Je doet het goed schat, go for it!' fluisterde ik haar aanmoedigend toe.

Na zelf ook iets gepakt te hebben, zette ze de schaal voor ons op de salontafel neer. Hierdoor kon iedereen een blik in de opening van het hemdje werpen en een glimp van haar heerlijke borsten en harde tepels zien. De vrienden kregen meer aandacht voor mijn vrouw dan voor de wedstrijd. 'Ik hoop dat ze nog veel zullen scoren!' riep Lucas enthousiast terwijl hij Maria aan keek. Het zag er ook wel naar uit want Nederland was veel beter. 'Wacht maar af' zei Maria 'Roemenen geven zich nooit gewonnen, de gelijkmaker komt eraan.'

Ondanks dat Nederland veel beter was, bleef het 1-0 tot de rust. Om beurten gingen we naar het toilet. Toen ik geweest was en terug kwam hoorde ik Lucas nog net zeggen 'bij het volgende doelpunt laten we jou je slipje uitdoen en dan wil ik die hebben!' Maria lachte 'dat doelpunt komt niet, maar mocht het toch gebeuren dan mag jij mijn slipje hebben als je daar gelukkig van wordt.' Lucas had mij nog niet zien staan en reageerde 'gelukkig misschien niet maar wel vreselijk geil, jij hebt zo'n lekker strak kontje!' Maria werd helemaal rood. 'Vind je het spannend om zo rond te lopen?' vroeg Sven. Maria sloeg haar ogen neer en zei zachtjes 'ja'.

Wat gebeurde hier? Werd mijn vrouwtje geil van de situatie? Ik voelde dat ik zelf ook hard werd van opwinding. Zou ze dat echt doen? We hadden het nog nooit over een trio met een andere man gehad, maar nu het zo ter sprake kwam vond ik het wel een heel spannend idee.

De 2e helft ging beginnen. 'Schat wil jij nog wat nieuwe hapjes voor ons pakken?' Drank had iedereen zelf al gepakt. Terwijl de voetbal weer begonnen was, volgde iedereen Maria die uitdagend naar de keuken liep. Toen ze terug kwam met een nieuwe schaal hapjes leek het wel alsof het kleedje wat losser zat. Ze ging weer rond en bood iedereen wat lekkers aan. ‘Je mag er wel twee hoor’ zei ze tegen Sven die uitgebreid naar haar borsten loerde. ‘Graag!’ zei hij gretig waardoor hij nog wat langer kon kijken. Ook Lucas deed er lang over om twee hapjes uit te zoeken en keek ook vooral naar haar harde knoppen in het hemdje. Bij mij boog ze wat meer voorover waardoor ik in haar hemdje kon kijken ‘bevalt het wat je ziet?’ vroeg ze lachend. ‘Mmm zeker! Lekkere meid!’

Bij het neerzetten van de schaal boog ze weer voorover en liet de vrienden opnieuw een glimp van haar borsten zien. Je voelde de sfeer veranderen, van uitbundig vrolijk naar spannend. Ze ging weer in de fauteuil schuin naast de bank zitten en kruiste haar benen over elkaar. De vrienden volgden aandachtig elke beweging die ze maakte. Het leek wel alsof het jurkje wat hoger opgeschoven was; je kon nu haar linkerbeen bijna tot aan haar bil zien. Af en toe veranderde ze van been en dan zag je zelfs haar rechterdijbeen even.

De wedstrijd gaf nog steeds een eenzijdig beeld, Nederland die aanviel en Roemenië die er sporadisch uit kwam. Het begon ook al tegen het einde te lopen, nog maar tien minuten. ‘Kom op met die goal’ riep Lucas ‘ik wil dat slipje hebben!’ Hij schrok dat het er zo uit floepte en keek mij geschrokken aan. Op dat moment scoorde Malen 2-0! Juichend en schreeuwend sprongen we door de kamer ‘Yes! Yes! Yes!’ We waren door het dolle heen en Maria zat sip te kijken; dit ging Roemenië niet meer redden. ‘Slip uit, slip uit!’ riepen de vrienden; ik had geen inbreng meer. Mijn vrouw keek hen aan en ging toen staan. Ze bracht haar handen onder het dunne jurkje. Wow ging ze dat echt midden in de kamer doen? Ze gaf me een knipoog. Ja dus! Ze trok haar string uit en gooide het naar Lucas. Snel ging ze weer zitten want de wedstrijd ging weer door.

Lucas bekeek de sexy string en hield het even onder zijn neus om er aan te ruiken. Sven zat rechts van hem en keek nieuwsgierig toe. Zelf zat ik links en had de string uiteraard wel vaker gezien. Ik keek aandachtig naar Lucas en zag nu overduidelijk een natte plek in het stringetje zitten. Oh jee mijn vrouwtje was al behoorlijk geil zo te zien. De mannen zagen het ook maar durfden er niets van te zeggen.

De laatste minuut ging in en er kwamen nog vier minuten bij. We hielden het voor onmogelijk, maar in de 93e minuut scoorde Malen nogmaals. Weer gingen we juichend door de kamer. De buit was echt binnen en een minuut later werd er afgefloten; de wedstrijd zat er op Nederland had met 3-0 gewonnen. Maria zat terneergeslagen maar ook met een stoute blik in haar ogen in de stoel. Lucas en Sven keken elkaar aan ‘Kom Maria uit dat kledingstuk, je hebt verloren. Laat ons de glorie zien!’ Dat was wel grappig gevonden. Ik wachtte af wat mijn vrouw zou doen. Ze stond op draaide haar rug naar ons toe en trok haar jurkje uit. Naakt stond ze nu voor ons. ‘wow wat een strak kontje!’ liet Lucas zich ontvallen.

‘Willen jullie nog een hapje?’ vroeg ze uitdagend. ‘Zeker!’ reageerden de vrienden. Mijn vrouw liep naakt naar de keuken in om een nieuwe schaal met hapjes te halen. De vrienden gingen weer in de bank zitten en wachtte de bediening af. Uitgebreid konden ze haar heerlijke tieten boven de schaal bewonderen. De schaal hield ze een beetje voor haar kruis zodat haar kutje nog wat bedekt bleef. De vrienden pakten een hapje maar hadden vermoedelijk liever iets anders gepakt. Ook bij mij kwam ze langs en ook ik genoot van haar knoertharde tepels. Ik propte het hapje in mijn mond want ik moest hoognodig naar de wc. Liters water kwamen er uit, vermoedelijk van de spanning maar vooral van de drank. Toen ik eindelijk klaar was liep ik weer terug naar de woonkamer.

Shit wat gebeurde hier? Terwijl ik daar stond zag ik dat mijn vrouw tussen de benen van Lucas zat en bezig was zijn lul af te zuigen. Sven stond achter haar en genoot van haar stevige borsten. Lucas had door dat ik terug was. ‘We zijn de beloning van de overwinning aan het incasseren’ zei hij grijnzend ‘Roemenië is best goed!’ Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Mijn vrouw wist dat ik nu toekeek maar ging gewoon door met pijpen. ‘Man wat heb jij een lekker geil wijffie! zei Sven ‘en geweldig dat je haar met ons wil delen!’

Huh? Had ik dat gezegd? Ik kon me het niet herinneren. Ik zocht haar ogen en zag een enorme geile blik. Ze was duidelijk van de wereld en was over alle grenzen gegaan. Ze trok de lul van Lucas uit haar mond en zei toen hardop ‘OMG wat ben ik geil, ik moet echt geneukt worden!’ De mannen keken elkaar aan. Ik kon het nu niet meer terugdraaien en gaf toestemming dat ze verder mochten gaan. Sven ging achter haar staan ‘zal ik jou eens lekker neuken, geil Roemeens sletje!’ ‘Oh ja, pak me, ram die Hollandse lul in mijn natte kut!’

Ik wist niet wat ik hoorde, zo was ze nog nooit tekeer gegaan. Ofschoon we dit niet hadden afgesproken gebeurde het gewoon. Nederland had van Roemenië gewonnen en ook in huis delfde Roemenië het onderspit. Ik keek toe hoe Sven mijn vrouwtje neukte; zijn harde stijve lul pompte in haar kleine natte kutje op en neer. Aan haar gekreun te horen genoot ze met volle teugen. Ik besloot ook mee te doen want anders zou ik er misschien een rot gevoel aan over houden. Met mijn stijve lul ging ik naast Lucas staan en bood ‘m mijn vrouw aan. Ze keek me aan en nam gretig mijn lul in haar mond om me krachtig te verwennen.

Ik besloot haar te laten voelen wat ze gedaan had en pakte met twee handen haar hoofd beet. Langzaam duwde ik mijn lul steeds dieper in haar mond tegen haar huig aan. Ze moest kokhalzen. ‘Ontspan sletje!’ zei ik tegen haar maar liet haar niet los. Vermoedelijk had ze door waarom ik haar zo nam en deed ze nog meer haar best. Ineens schoot mijn lul voorbij haar huig en zat ik in haar keel. Ik hield even stil en begon toen langzaam mijn lul op en neer te bewegen. Trok me even helemaal terug zodat ze weer adem kon halen en drukte ‘m weer diep in haar keel. Wat een sensatie was dat om zo diep te zitten en haar gewoon te gebruiken voor mijn eigen genot.

Sven had inmiddels zijn plaats afgestaan aan Lucas. Die was zo geil dat hij zijn grote lul in één keer diep in mijn vrouw ’s kutje ramde. Kreunend ontving ze ‘m. Sven die er naast stond begon nu haar klitje te masseren. Je zag en voelde dat ze dit niet lang kon houden. Alle spieren spanden zich. Even hield ze in en toen begon haar hele lichaam te schokken en trillen. Ze trok haar hoofd los en gaf een oerkreet van genot. Zo intens was ze nog nooit klaar gekomen. Lucas neukte haar gewoon door en daardoor bleef ze in een orgasme hangen.

Door haar genot en de spanning van de avond kwam ik ook tot een intense ontlading. Ik spoot al mijn zaad in haar mondje en deels in haar gezicht. Oh god wat was dat lekker om haar zo te gebruiken. Ze likte mijn lul schoon en nam meteen de lul van Sven in haar mond. Ook hij stond al op springen. Hij had mij bezig gezien en begon nu ook het mondje van mijn vrouw te neuken. Een nieuwe lading zaad spoot in haar keel en gezicht. Ze leek er geen genoeg van te krijgen en likte alles op.

Lucas pakte haar heupen steviger beet en voerde het tempo nog meer op. Hij zat op het randje en wilde graag die geile Roemeense slet vol pompen zei hij. Straal na straal spoot hij in haar en zakte toen uitgeput op de grond neer.

Ook mijn vrouw was uitgeput. Ik hielp haar naar boven zodat ze even kon douchen. Terwijl ze onder de douche stond liep ik terug naar de boys. ‘Tering man wat heb jij een lekker geil wijf!’ zei Lucas toen hij me zag. Ik liet hem even bijkomen. ‘Jongens, wat hier vanavond gebeurd is was niet de bedoeling. Het is wat uit de hand gelopen en daar hebben we allemaal van genoten. Het moet echter onder ons blijven en ik wil dat jullie straks Maria weer met respect behandelen. Je hebt je herinneringen, geniet daarvan maar denk ook aan de ander.’ Ik keek de jongens vragend aan. Sven begreep het direct ‘Gast, helemaal mee eens; dank je wel dat we dit mochten meemaken!’ Bij Lucas duurde het besef iets langer, hij probeerde eerst nog een volgende keer te regelen maar toen hij door had dat het absoluut niet de bedoeling was, bond hij snel in. ‘Kunnen we nog wel een keer voetbal komen kijken?’ vroeg hij ten slotte. ‘Tuurlijk, je bent altijd welkom mits je je gedraagt.’

Toen Maria in badjas de woonkamer weer in kwam, stond Sven meteen op. Hij nam mijn vrouw liefdevol in zijn armen. ‘Lieve Maria, wat ongelooflijk dat ik dit heb mogen meemaken; dank je wel daarvoor. Het zal altijd een onvergetelijke overwinning voor me blijven!’ Ik zag dat mijn vrouw blij was met zijn reactie en knuffel. Ook Lucas gaf haar een knuffel en zei iets liefs tegen haar. De mannen hadden door dat ik nu graag alleen met haar wilde zijn en vertrokken.

Mijn vrouw keek me onderzoekend aan ‘Ben ik niet te ver gegaan?’ vroeg ze voorzichtig. Ik keek haar grijnzend aan ‘Zo’n uitslag had ik niet verwacht!’ Allebei moesten we er hartelijk om lachen. Wat een avond!

En dan zijn we ook nog door naar de volgende ronde……

Heb je genoten, schrijf een leuke reactie
Trefwoorden bij dit verhaal: Slet, Sletje, Voetbal, Weddenschap, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Groepsseks sexverhalen!
 
Mijn Eerste GangbangDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gangbang,
"Hoewel dit deel eigenlijk een vervolg is op de reeks De Trein Gemist is, kan het ook los gelezen worden. Het is maandag en hartje zomer, de kinderen zijn op va..."
14-07
9.1
De Politie Is Je Beste VriendDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Oraal, Pijpen, Politie, Vuistneuken,
" i LET OP. Dit verhaal kan schokkende scenes bevatten. i Wagen 43, heb een 10.30 bij jullie in de buurt. De stem van de meldkamer kraakte door de auto en haalde Tom uit zijn overpeinzingen. Hij pakte de portofoon. Hier wagen 4..."
14-07
8.3
Ontboezemingen - 8: KwartetjeDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Kwartet, Slet, Sletje,
"Het is ondertussen al laat en Sofie zegt Laten we samen ontspannen en onze hoofden leegmaken. Ik weet een strandfeestje in de buurt. Dat klinkt perfect, antwoord ik. Ik leg mijn laptop en spullen snel op mijn hotelkamer, trek een verlei..."
12-07
9.2
Nederland - RoemenieDoor: Timio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Voetbal, Weddenschap,
"We waren inmiddels 5 jaar getrouwd, mijn Roemeense vrouw Maria en ik, Josh. Ik had haar leren kennen op vakantie en voelde meteen een klik met haar gelukkig was het wederzijds. Na die heerlijke vakantie en een lange periode van app en mailcontact wa..."
10-07
9.2
Op Bezoek Bij Ruud En Moniek - 3Door: Blauwvinger68
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Wap,
"Nadat iedereen heerlijk gesext had werd het tijd om bij te komen en beetje te chillen. Een ronde warme thee liet ons weer lekker in de wap komen en we lagen lekker naast elkaar te genieten van de muziek, Angela en ik knuffelden elkaar, Ruud l..."
06-07
9.2
Mijn Eerste Orgie Dat Er Maar Vele Mogen Kom...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Orgie,
" i Mijn man neemt me het eerst mee naar een orgie. i Mijn man Joost komt laat thuis ik zet lichtelijk ge rgerd het eten op tafel een slaschotel met gebakken aardappels, beetje bruin omdat ze te lang in de oven hebben gestaan, hij valt aan ..."
03-07
8.9
Verlangen Naar Seks - 3Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, Oraal, Plas, Plassen, Verlangen,
"Noot voor de lezer. De eerste twee delen van Verlangen naar seks zijn geschreven vanuit het ik perspectief. Om u als lezer beter te kunnen identificeren met de hoofdpersoon stel ik haar aan u voor. Amanda. Wild schudde Amanda haar hoofd e..."
03-07
8.4
Verkeerde Keus - 5Door: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Geeske had er behoorlijk werk van gemaakt, wat stuurde ze mij van Funda een woningen toe, wij zijn beide op het platteland opgegroeid, en wist haast wel zeker dat zij ook geen belangstelling had voor een appartement. Van de 15 wat zij mij to..."
01-07
8.4
Om-mantra & Tantra-seksDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Tantra, Waargebeurd,
"Op 16 jun 2017 was ik 16 17 jaar oud en weer samen met de hele familie naar onze nudistencamping bij Castellane in Zuidoost Frankrijk. Onze ouders komen er al eeuwig en wij, kids ik heb een jaar jongere broer, Thomas en twee jaar jongere zus, Laur..."
30-06
8.9
Un Beau SpectacleDoor: Yourcaptain
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Parkeerplaats, Parking, Wraak,
" i Voor RedRopes i Als je niet een klein beetje avontuurlijk bent, dan moet je je maar eens afvragen of we elkaar nog moeten zien , viel ik bitsig uit en trok mijn hand van tussen haar warme dijen Als er van jou toch niks mag, waarom z..."
27-06
8.8
 
Klik hier voor meer...