Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Timio
Timio
Aantrekkelijke fantasierijke man geniet van erotische verhalen over "gewone" vrouwen die de slet in zich durven te tonen en zich daar aan durven over te geven. Dit zeg ik met respect voor elke vrouw die dat durft.
Mocht je een spannend of geil idee hebben aarzel dan niet en deel het met me om een nieuw geil verhaal te schrijven; je kunt me bereiken op: Timioted@hotmail.nl.
Timio
Hoogste Cijfer: Uitdagende Vakantie - 5: Slot
Meest Gelezen: De Terugkomdag Met De Juf - 1
Aantal Verhalen: 28
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 89
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 6
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Nederland - RoemenieDoor: Timio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Voetbal, Weddenschap,
"We waren inmiddels 5 jaar getrouwd, mijn Roemeense vrouw Maria en ik, Josh. Ik had haar leren kennen op vakantie en voelde meteen een klik met haar gelukkig was het wederzijds. Na die heerlijke vakantie en een lange periode van app en mailcontact wa..."
10-07-24
9.2
Het Hete Strand Lonkt...Door: Timio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Groot Geschapen, Grote Lul, Naaktstrand, Slet, Sletje,
" i Onderstaand verhaal heb ik op verzoek van Mieke en Rik met veel plezier geschreven het is gebaseerd op hun avontuur op het naaktstrand aangevuld met hun fantasie hoe het verder zou kunnen gaan. Veel plezier met lezen. i Het was weer zo..."
23-11-23
9.2
Kamasutrabeurs AvontuurDoor: Timio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kamasutra, Slet, Sletje, Voyeurisme, Zonder Slipje,
" i Graag vertel ik jullie over het avontuur dat ik een aantal jaren geleden op de Kamasutrabeurs heb meegemaakt. i Na onze beider scheiding waren Nienke en ik met elkaar in contact gekomen via een erotische verhalen site. We kwamen beiden ..."
25-04-23
9.1
Voor Het Raam - 5Door: Timio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Hoer, Milf, Prostitutie,
"Tijdens het avontuur met Roos in het park waar ook mijn vriend Mark een belangrijke rol in had, kreeg ik steeds meer in de gaten dat Roos een heerlijke stoute geile vrouw was die genoot om buiten de gebaande paden te treden. Tot nu toe had ze alles g..."
09-09-20
9.3
Sanne Uitgedaagd!Door: Timio
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Uitdagen,
"Was ze dat echt Ik keek nog eens goed. Een knappe sensuele vrouw met prachtig lang rood haar en heerlijke borsten ze was niet zo lang en vermoedelijk achter in de dertig. Zou ze het echt zijn Ik liep ongemerkt n..."
24-08-20
9.2
Voor Het Raam - 4Door: Timio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Hoer, Lust, Prostitutie,
" Heb je zin om vanavond even te komen praten Het appje was van Roos en anders dan andere keren waarin we elkaar meestal heerlijk opgeilen, klonk het nu anders. Voordat ik had gereageerd kwam er weer een berichtje binnen. Wil even gewoon me..."
16-08-20
8.9
Voor Het Raam - 3Door: Timio
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Dominantie,
"Er was alweer bijna een week voorbij nadat ik Frank die heerlijke jonge meid Roos als een geil hoertje geneukt had. Ze had me bij de eerste kennismaking als ontboezeming verteld dat ze er enorm op kickte om zich aan vreemde mannen te laten zien. Va..."
07-08-20
9.0
Voor Het Raam - 2Door: Timio
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Hoer, Prostitutie,
"De dagen erna moest ik nog vaak terug denken aan die onvergetelijke gebeurtenis. Wat een heerlijke geile vrouw was ze en wat spontaan hoe dat allemaal verliep vorige week. Zo maar contact met een onbekende jonge vrouw dat uitmondde in een super geile..."
04-07-20
9.2
Voor Het Raam - 1Door: Timio
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje, Voyeurisme,
"Corona Tja dan valt er niet zoveel te beleven of toch wel... Gelukkig hadden we prachtige voorjaarsweer en was het heerlijk om lekker buiten te wandelen. Omdat er verder nog niet zoveel mocht Corona ontdekte je steeds meer van je eigen st..."
23-06-20
9.2
Uitdagende Vakantie - 5: SlotDoor: Timio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Milf, Strand, Vakantie,
" i In het kort i Samen met mijn vrouw ben ik op vakantie op Tenerife en we vinden het heerlijk wanneer zij zich helemaal laat gaan. Niemand kent ons daar, dus alles kan. Tijdens het eerste uitdagende avontuur op deze vakantie met een groep jong..."
14-04-20
9.6
Uitdagende Vakantie - 4Door: Timio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Vakantie,
" i In het kort Samen met mijn vrouw ben ik op vakantie op Tenerife en we vinden het dan heerlijk wanneer zij zich helemaal laat gaan. Niemand kent ons, dus alles kan. Tijdens het eerste avontuur op deze vakantie met een groep jongemannen, had mij..."
15-03-20
9.2
Uitdagende Vakantie - 3Door: Timio
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Trilei, Vakantie,
" i In het kort Samen met mijn vrouw ben ik op vakantie en we vinden het dan heerlijk wanneer zij zich helemaal laat gaan. Niemand kent ons, dus alles kan. Tijdens het eerste avontuur op deze vakantie met een groep jongemannen, had mijn vrouw een ..."
26-02-20
9.3
Uitdagende Vakantie - 2Door: Timio
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Voyeurisme,
"Pas toen we de volgende ochtend wakker werden hadden we door dat we gewoon in slaap waren gevallen en zelfs de afspraak met de jongens waren vergeten. De slaap was blijkbaar nodig na wekenlang hard werken en dan is de omschakeling naar relaxen en de ..."
04-02-20
8.8
Uitdagende Vakantie - 1Door: Timio
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Milf, Vakantie,
"Eindelijk was het vakantie We Els en ik waren er hard aan toe. Het hele jaar hebben we hard gewerkt in allerlei projecten die geen vertraging mochten oplopen en allemaal binnen de tijd waren opgeleverd chapeau dus We hadden besloten..."
22-01-20
9.0
De Ommezwaai - 2Door: Timio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Onderdanig,
" i Lees eerst deel 1 van De ommezwaai en geniet dan van dit deel... i Hoi Gerard en Alies. Wat leuk dat jullie langs komen. Hans reageerde zoals altijd heel vriendelijk en gastvrij. Terwijl hij sprak zag ik zijn ogen over het dunne hes..."
05-09-19
8.5
De Ommezwaai - 1Door: Timio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Auto, Exhibitionisme,
"Alies, mijn vrouw, gedraagt zich meestal nogal ingetogen maar vandaag was dat anders. De zon scheen door het raam en het beloofde een prachtige dag te worden. Ik nam nog snel een douche voordat ik naar mijn werk ging. Spontaan stapte Alies bij m..."
29-08-19
8.6
Nieuwe Baan!Door: Sofie & Timio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Spelletje,
" i Hallo lieve lezers, Wij Sofie en Timio vonden elkaars verhalen zo goed en aanvullend dat we besloten hebben om een korte serie samen te schrijven. Ieder heeft zijn haar eigen stijl toegepast en we wisten van tevoren niet welke wendingen..."
03-08-19
8.9
Iemand Had Me Gezien! - 2Door: Timio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme,
"Een paar dagen later kreeg ik een briefje in de bus. Anoniem. Ik heb van je genoten stond er op. Ik rilde bij de gedachte dat een voor mij volslagen onbekende me had geobserveerd. Hoe is dat mogelijk Zo begon het eerste deel z..."
24-07-19
9.0
Iemand Had Me Gezien! - 1Door: Timio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Voyeurisme,
"Een paar dagen later kreeg ik een briefje in de bus. Anoniem. Ik heb van je genoten stond er op. Ik rilde bij de gedachte dat een voor mij volslagen onbekende me had geobserveerd. Hoe is dat mogelijk Ik had nog zo goed rond gekeken. Een gevoel van..."
21-07-19
8.7
De Schilderles Van De Juf - 2Door: Timio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Gebruikt, Juf, Schilder,
"De volgende morgen word ik met een geil gevoel wakker. Even weet ik niet waar ik over gedroomd had maar dan herinner ik me de schilderles en hoe ik daar vandaan was gekomen. Mijn hand gleed als vanzelf tussen mijn benen en wreef over dat heerlijke ge..."
10-05-19
8.6
De Schilderles Van De Juf - 1Door: Timio
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Exhibitionisme, Juf, Schilder,
"Inmiddels had ik mijn leventje weer opgepakt. Ook al was het toen retespannend ik mocht daar niet in blijven hangen want op den duur leverde het niets op, vond ik. Zo waren we alweer een half jaar verder en dacht ik soms nog wel eens met wee..."
05-02-19
8.0
De Terugkomdag Met De Juf - 2Door: Timio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Juf, Vernederen,
"Ondanks mijn gesmeek en gekreun bleven de mannen zich beheersen. Ze hadden alle tijd, maar toch. Laten we eens even naar die fantastische borsten kijken hoorde ik iemand zeggen en ik voelde hoe het decollet van het jurkje vergroot werd en..."
19-05-18
9.1
De Terugkomdag Met De Juf - 1Door: Timio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Juf, Vingeren,
"Hoe had ik me zo ver kunnen laten gaan Ik, een nette vrouw en serieuze onderwijzeres. Ik begreep het niet en voelde elke keer dat ik er aan terug dacht schaamte. Wat was er toch met me gebeurd. Ik probeerde het te verdringen maar diep van b..."
13-05-18
9.5
Voor De Klas - 4: SlotDoor: Timio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen,
"Toen ik vroeg Wie wil er proeven was direct het hek van de dam. Twee mannen stonden op en kwamen naar me toe en wilde me pakken. Hoho riep Johan niet te snel, we gaan dit sletje eens heerlijk onder handen nemen, zoals ik dat in de mail naar jul..."
02-04-18
9.1
Voor De Klas - 3Door: Timio
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Vingeren,
"De volgende keer zou de laatste les zijn. Elke week stuurde ik de groep een mailtje met het huiswerk toe, zo ook deze week. Ze moesten voor de laatste avond een paper van twee kantjes opstellen waarin ze moesten beschrijven of de lesstof van waarde w..."
31-03-18
8.9
Voor De Klas - 2Door: Timio
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Gebruikt, Onderdanig,
"Dat kan toch niet waar zijn dat hij bepaalt wat ik aantrek, sputterde ik toen ik thuiskwam. Hij kan mooi de pot op. Toch begon het later in de week te veranderen zijn gedrag kroop onder mijn huid en wond me enorm op. Wat was er toch met me ..."
30-03-18
8.9
Voor De Klas - 1Door: Timio
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Onderdanig,
"Ze hadden me, als ervaren juf, gevraagd om in de zomermaanden een paar avonden les te geven aan een groep volwassenen. Dat kwam goed uit want ik kon het geld goed gebruiken en het leek me ook leuk om te doen. Weliswaar had ik nog geen ervaring met vo..."
30-03-18
8.4
De Jacht!Door: Timio
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was heerlijk zomerweer eind juli en we zaten gezellig met een aantal maten van de jacht aan een lange tafel in de boomgaard te eten. Het was de jaarlijkse start om het nieuwe jachtseizoen te bespreken. Een paar jaar geleden hadden mijn vrouw en i..."
18-02-18
8.3