Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Jenny
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 4229
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 13 minuten | Lezers Online: 1
Marjanneke
Coby was een stevig gebouwde brunette van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een café-bar-dancing. Ze had een streng en verbeten gezicht en trad kordaat op als een van haar klanten stampij maakte. Dan zwaaide ze met een woeste beweging haar schouderlange pagehaar in het rond terwijl ze met haar zware doorrookte stem iedereen er van langs gaf die zich misdroeg en daarom werd ze door haar stamgasten stiekem “Ruige Coby” genoemd.

De struise vrouw zag er nog steeds geweldig uit voor haar leeftijd, maar ze had al in geen tijden meer een vaste relatie gehad, zodat ze zich na haar avonddienst vaak in allerlei duistere kroegen en nachtclubs vertoonde waar ze zo nu en dan een man of een vrouw oppikte voor een one-night-stand waarbij ze in één nacht alles inhaalde wat ze al die tijd tekort gekomen was.

Maar toch ontkwam ze vaak niet aan een diep afmattend gevoel door de alledaagse sleur in haar leven. Gelukkig had ze nu drie weken zomervakantie en had ze besloten om met een tiendaagse busreis naar een groot toeristenhotel ergens op de Veluwe te gaan. Een paar dagen later zat ze in de bus met tientallen medereizigers van uiteenlopende leeftijden en al gauw werd ze in beslag genomen door de excursies naar allerlei kleine stadjes en musea waar van alles te zien en te beleven was. Eindelijk kwam ze weer tot rust en had ze onder haar reisgenoten veel nieuwe kennissen opgedaan waarmee ze 's avonds aan de hotelbar wat zat te drinken en te pokeren.

Voor de rest was er 's avonds niet veel te doen in het hotel en langzaam groeide haar behoefte om eens stevig sex te bedrijven met iemand, want haar hormonen speelden op en ze was er hard aan toe. In haar nood had ze het al eens aangelegd met een van haar reisgenoten, Marjanneke, een nette vrijgezelle vrouw van vijfenveertig met een streng gezicht en een lange dikke bruine paardenstaart die heel ver op haar rug hing, maar die had haar al direct te verstaan gegeven dat ze daar niet van gediend was, zodat ze nu tien meter van elkaar verwijderd aan de bar zaten en elkaar met de nek niet aankeken.

Die avond kwamen er gelukkig vier stevige voetbaljongens van een jaar of zeventien, achttien op bezoek die ze alle vier wist in te palmen door haar dikke tieten demonstratief voor zich uit te laten steken. Al gauw nam ze de vier jonge knullen mee naar haar hotelkamer terwijl aan de andere kant van de bar de pinnige Marjanneke met een zedige jaloerse blik afkeurend toekeek.

Daar bedreef ze eindelijk een heerlijke wilde neukpartij met vier jongens tegelijk, een zalige lustverkrachting waar geen einde aan leek te komen. Met een hoge snerpende stem gilde ze het hele hotel bij elkaar terwijl ze het ene cumshot na het andere te verwerken kreeg, zowel in haar vagina als in haar brede mond.

Daarna werd ze voor een tweede keer te grazen genomen zodat ze in totaal acht keer in haar mond of haar vagina gespoten werd, zo een uitputtende marathon had ze nog nooit meegemaakt. Ondertussen maakten ze met zijn allen een hels kabaal dat het halve hotel uit de slaap hield. ten slotte lag de oersterke vrouw uitgeput in bed. Haar dijspieren deden pijn door de woeste bewegingen en haar vagina voelde rauw en pijnlijk aan. “Ooohhh, wat was dat smerig lekker!” hijgde ze voldaan, voordat ze uitgewoond in slaap viel.

Vreemd genoeg werd ze de volgende ochtend uitgerust weer wakker en realiseerde ze zich dat ze een paar uur achter elkaar had liggen neuken met vier jonge jongens die haar elk twee keer te grazen hadden genomen voordat ze genoeg hadden gehad en weer naar huis vertrokken waren.

Eerst ging ze eens lekker uitgebreid onder de warme douche en waste ze haar pijnlijke vagina uit en na het wassen, föhnen en kammen van haar geile bruine haar zag ze er weer uit als een heerlijke volwassen MILF. En haar mooie dikke pagehaar zag er weer glad, glanzend en opwindend uit.

Vandaag was het zondag en waren er geen excursies omdat het een rustdag was, dus al vroeg in de ochtend zat ze in haar eentje in de lobby van het familie-restaurant in alle rust koffie te drinken en de krant te lezen. Maar dat duurde niet lang want opeens kwam de bitse Marjanneke met een verhit gezicht de eetzaal in stuiven. “Ja! Jou moet ik hebben!” schreeuwde ze woedend tegen Coby, “Ik heb de hele nacht geen oog dicht gedaan door het kabaal uit jouw kamer!” brieste ze. “Het ging de hele nacht maar door en toen ik dacht dat het eindelijk over was begonnen jullie weer!”

Even keek Coby op van haar krant, “Ha, die Paardenstaart!” zei ze onverschillig, waarna ze zich weer in het nieuws verdiepte. Marjanneke stond nu voor haar tafeltje en stampte woedend op de vloer: “Als je dat vanavond nog een keer flikt dan maak ik er werk van bij de hoteldirectie en dan krijg je de grootste narigheid!” “Nou, daar hoef je niet bang voor te zijn!” zei Coby met een diepe zucht, “Voorlopig heb ik wel even genoeg gehad, want het doet zeer en ik ben helemaal rauw vanbinnen!”

“En dan dat gegil!” negeerde de woedende Marjanneke de nuchtere opmerking, “De hele nacht door! En dan die smerige brullende lustjongens als ze weer klaar lagen te komen!” “Ja, maar dat is toch ook een beetje je eigen schuld, Paardenstaart! Jij wilde toch niet? Ik was toch te min voor je?” reageerde Coby assertief.

“Wat?” brieste Marjanneke woedend, “Ik ben toch niet lesbisch?” “Nee, natuurlijk niet!” zei Coby verzoenend, “Maar als je allebei een tijdje geen sex hebt gehad, is het toch logisch dat je dat onder elkaar probeert op te lossen?” Eindelijk kalmeerde Marjanneke een beetje want uiteindelijk had ze zich de hele nacht krom liggen te vingeren van jaloezie toen Coby zo snerpend lag te gillen als ze klaarkwam.

Coby zag wel dat Marjanneke stiekem bewondering had voor de onverschrokken neukpartij die ze doorgemaakt had, en besloot om daar eens flink misbruik van te maken. Ondertussen bedaarde Marjanneke wat en kwam ze nu bij Coby aan het tafeltje zitten en dronken ze samen koffie terwijl ze verder praatten.

“Luister,” zei Coby zakelijk met haar zware stem, “We hebben vandaag een rustdag, om twaalf uur zijn de kamers schoongemaakt, en dan kunnen we daar weer terecht!” “Mmm...” zei Marjanneke met zogenaamde tegenzin. “En dan ga ik alles goed met je maken: een heerlijke zachte vrijpartij van twee volwassen vrouwen onder elkaar, als compensatie voor het lawaai en het lichamelijke geweld van gisteravond!”

Vlak na twaalf uur liet Marjanneke zich met schijnbare tegenzin naar de kamer van de lesbische Coby brengen. Voorzichtig trok Coby de aarzelende vrouw tegen zich aan en begon ze haar teder kleine kusjes op de mond te geven, terwijl ze brutaal aan haar dikke paardenstaart trok, wat Marjanneke heerlijk vond al gaf ze dat nog niet toe. Nu gaf Coby haar een heerlijke zachte tongkus die Marjanneke deed griezelen maar nu verzette ze zich niet langer en liet ze zich heerlijk tongen door de vastbesloten lesbische vrouw.

“Eigenlijk ben je een heel lief, gevoelig meisje, Marjanneke...” fluisterde Coby teder in haar oor, “Ik ga je helemaal lesbisch maken!” “O wat smerig!” spartelde de magere vrouw tegen. “O, dat vind je best fijn, want in feite ben je een heerlijke geile lesbo-pot!” “O Coby, dit heb ik nog nooit gedaan!” hijgde Marjanneke gespannen. “Laat het maar gebeuren meisje,” zei Coby overtuigend en indringend, “want de tegennatuurlijke liefde die je met een vrouw bedrijft is het mooiste wat je kan overkomen!”

Nu was Coby was heel voorzichtig met haar, en langzaam gleden hun kleren ruisend omlaag. Zoiets had de truttige schooljuf nog nooit meegemaakt, ze hijgde van opwinding maar durfde zich niet te verzetten. Doortastend ging Coby door tot ze alle twee naakt in de kamer stonden en Marjanneke moest wel toegeven dat Coby inderdaad een heel erg opwindende vrouw was met haar stevige rondingen en haar imponerende bos pagehaar dat heerlijk geurde naar shampoo, en vooral naar vrouw, vrouw en nog eens vrouw.

Uiteindelijk gingen ze samen op het bed liggen, Coby op haar rug, terwijl Marjanneke onwennig op handen en knieën naast haar op de matras bleef zitten, want ze durfde nog niet naast haar te gaan liggen. Daarbij had ze haar pinnige gezicht van Coby afgewend en keek ze in de richting van haar stevige dijen want ze had nog niet de moed om verder te gaan.

“Nu moet je iets heel fijns met me doen...” fluisterde Coby, terwijl ze haar benen optrok en uiteen spreidde, zodat haar dampende liefdeskelk bloot kwam te liggen. Aarzelend boog Marjanneke zich over het wachtende onderlichaam heen en keek ze naar binnen in het grote gapende liefdesgat. “O wat een gat...” hijgde ze ontzet. “Daar hebben al die lullen ingezeten.” zei Coby liefdevol, “Geef er maar een kusje op!” Walgend boog Marjanneke zich voorover en met getuite lippen gaf ze een kusje op het zachte rode vlees dat tussen de schaamlippen door naar buiten puilde. “O wat zacht!” zei Coby vol genot, “Wat is je mond heerlijk zacht! Steek je tong er maar in!” Weer boog de bescheiden schooljuf zich voorover en met het puntje van haar tong raakte ze weer de zachte rode uitpuiling die zich nu soepel open vouwde.

Voorzichtig roerde Marjanneke met haar spitse tong door de grote opgezwollen rozet en opeens gilde Coby het uit en sproeide ze Marjanneke voluit in het gezicht. Verrast genoot jaloerse trut van de natte beloning die ze wel moest doorslikken. Ze proefde het machtig smakende zoetzure geil en begon meteen te genieten van het kronkelende onderlichaam.

“Doe je kruis maar boven mijn mond,” hijgde Coby behoeftig, “dan ga ik je lekkere kut likken, om te bewijzen dat ik niet alleen van jongens houd!” Manmoedig tilde Marjanneke een been op en dapper stapte ze over Coby's gezicht heen, die haar meteen begon te beffen met haar lange brede tong die zowel glibberig als ruw tegelijk aanvoelde.

Opeens vloog Marjanneke in brand van begeerte en kwam ze spuitend klaar in Coby's brede mond. Met haar gespierde tong draaide de vrijgezelle schooljuf rondjes door het grote Coby-gat en bracht ze de struise vrouw zonder moeite weer tot een spuitend orgasme omdat al de zere plekken in haar kut tot ontspanning kwamen.

De pinnige Marjanneke lag nog steeds boven op Coby en bleef haar maar likken waarbij ze fanatiek met haar hoofd heen en weer zwaaide zodat Coby de dikke paardenstaart tegen de binnenkant van haar dijen voelde geselen. “Ooohhh dat zachte haar!” hijgde Coby amechtig. “Haal je dikke paardenstaart langs mijn spleet!” Onmiddellijk deed de pinnige juf wat haar gevraagd werd want ze was maar al te dol op het geile lesbosap dat uit het binnenste van het hoerige lichaam kwam en in haar mond spoot.

“Aaahhh!” gilde Coby weer, “Stop het in mijn spleet! In dat gat! In dat gat!” Onmiddellijk deed Marjanneke weer wat haar minnares van haar verlangde want ze wilde de volgeneukte kut nu helemaal bevredigen, tot ze niet meer kon. Al haar opgekropte geilheid kwam naar buiten en ze slurpte het gat uit terwijl ze haar dikke paardenstaart zo diep mogelijk naar binnen duwde, tot het tegen haar baarmoeder kwam.

Wild likkend lagen de volwassen vrouwen elkaar te minetten waarbij ze ongeremd hun zoete witte liefdesgeil in elkaars mond lieten vloeien. Na een aantal gillende orgasmes hadden ze alle twee genoeg gehad en was magere Marjanneke volkomen lesbisch gemaakt en smoorverliefd geworden op haar bedreven minnares met haar ongelofelijk lange tong. “O, wat een lieve vrouw ben je Coby!” hijgde Marjanneke emotioneel, “Je mag wel met me trouwen als je wilt!”
Trefwoorden bij dit verhaal: 17 Jaar, Beffen, Brunette, Hotel, Ruig, Serveerster, Toyboy, Voetbal, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Lesbisch sexverhalen!
 
Melk - 13: PijnDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Handboeien, Kort, Latex, Pijn,
" Je zal boeten sprak de zwartharige gemaskerde vrouw. Waarom Wat heb ik u misdaan kreunde Emma. Dat weet je best, onnozel wicht schreeuwde de vrouw. Emma, die op haar buik, naakt, vastgebonden op de tafel lag, prob..."
15-07
7.4
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 4Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Likken, Neuken, Pijpen, Strapon,
"Werd wakker met mijn hand tussen mijn benen en deed gelijk wat ik iedere ochtend doe, en ging moe en voldaan douchen, in een flits dacht ik wat Inge vertelde dat zij af en toe een jongere vrouw liet komen, had wel gelezen dat er zoiets is voor vrouw..."
12-07
9.1
Nina Bij De FysioDoor: Lickby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Vanwege het updaten van mijn account was dit verhaal helaas verwijderd, misschien heb je m dus al gelezen i Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houd..."
12-07
9.2
Ruige Coby Ontmoet Vier Jonge Jongens - 2: M...Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beffen, Brunette, Hotel, Ruig, Serveerster, Toyboy, Voetbal,
"Coby was een stevig gebouwde brunette van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een caf bar dancing. Ze had een streng en verbeten gezicht en trad kordaat op als een van haar klanten stampij maakte. Dan zwaaide ze met een woeste be..."
09-07
8.6
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 3Door: Be
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Neuken, Pijpen, Strapon,
"Wat ben ik blij voor je Annick dat jij nu ook eindelijk weet hoe het voelt als jij een echte pik in je kut voelt spuiten, en jij hebt goed genoten hoor dat doe ik ook altijd nog als Eric mij neukt, ondanks dat ik toch meer van een vrouw hou. ..."
09-07
8.8
Het Concert - 2Door: Will21454
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Concert, Trio,
"Zonder iets te zeggen stapten we de tram uit en staken de straat over naar de parking van het grootwarenhuis. Je nam mijn hand vast. Zij stapte iets achter ons tot jij je hand naar achter stak en haar dichter trok. Op de parking drukte ik op het knop..."
08-07
9.4
Het Concert - 1Door: Will21454
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Concert, Openbaar, Trio,
"Daar stonden we dan, samengeperst als sardientjes in een overvolle tram, buiten aan de concertzaal. Jij stond met gesloten ogen tegen een paal te leunen en ik had zacht een hand op je heup gelegd om je tegen te houden zodat het voor iedereen rondom o..."
04-07
9.2
Three Girls Have More FunDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opwindend,
"Mijn naam is John en ik dacht dat ik mijn zus Anna goed kende, tot die dag in mei Mijn lieve vriendin Nans ging die dag kennis maken met mijn zus. Nans was een paar dagen terug achttien geworden en nadat ze het eerder al met haar v..."
19-06
8.5
Horecaservice SpecialDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Vingeren,
"In de club waar ik werk zijn we alleen vrijdag, zaterdag en zondag open en werken wij als medewerkers niet elk weekend. De eigenaar heeft nog een nevenbedrijf wat horecaservice op locatie verzorgt en dat geeft ons de gelegenheid om een extra centje b..."
10-06
9.2
Shoppen Met RiaDoor: Trudy
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lingerie, String, Vingeren,
"Ria en ik waren de hele ochtend al aan het shoppen geweest en zaten nu op gezellig terras voor de lunch. We waren beide goed geslaagd qua kleding en beide hadden we mooie wel wat dure stiletto heels gescoord. Na de lunch zouden we op jacht ga..."
08-06
8.7
 
Klik hier voor meer...