62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 4868x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Jesper heeft zijn vader nooit gekend. En alles wat zijn moeder nog van hem weet is dat het een heel knappe Spaanse jongen was met voornaam Javi. Daarmee had ze na een avondje stappen, in een dronken bui, één keer veilig gevreeën in een park in Barcelona. Ze weet zeker dat er een condoom werd gebruikt. Toen moeder weken later toch zwanger bleek van Jesper wilde ze het dan ook lange tijd niet geloven. Maar het was toch echt zo. Nu, jaren later, zegt ze soms dat dit het beste is wat haar ooit is overkomen en dat hij lijkt op zijn vader. Dus daarover is geen twijfel. Maar foto’s om te vergelijken en verdere gegevens zijn er niet. Als klein kind heeft Jesper zijn vader nooit gemist. Dat veranderde toen de pubertijd begon.

Begin 2022, kort naar de coronacrisis, verhuisden Jesper en zijn moeder naar Gastel. Een dorpje in het zuiden van Brabant aan de grens met België. Hun buren zijn Gaby en Bart; een jong, kinderloos echtpaar. Als Bart in zijn schuur achter het huis aan het klussen is, kan het zomaar gebeuren dat Jesper daar binnen stapt om een praatje te maken. Jesper komt graag bij zijn buurman. Met hem kan hij lekker ontspannen kletsen. En als dat nodig is vindt hij er een troostende arm op zijn schouder. Dat zal voor de meeste van ons niet veel betekenen, maar voor Jesper is zo’n simpel lichamelijk contact met een man juist heel belangrijk. Daar wordt hij rustig van en heeft hij nodig zoals zoveel anderen hunkeren naar een sigaret of verslavende drugs. Als Jesper bij Bart is heeft hij altijd een aanstekelijke glimlach op zijn brede mond.

Jesper kent niet veel mensen in het dorp. Met jongeren van zijn eigen leeftijd heeft hij er nauwelijks contact. Maar iedereen daar kent Bart. Hij is speler in het amateurvoetbalteam ‘De Kraanvogels’. Woensdagavonden met de training, maar ook op zaterdagmiddagen met de thuiswedstrijden, gaat Jesper er regelmatig kijken. Hoewel hij niet veel op heeft met voetbal. Eerlijk gezegd gaat hij alleen voor zijn buurman. Volgens Jesper is Bart veruit de beste speler en mooiste man op het veld. Een brok puur dynamiek. Maar dat zal hij nooit hardop toegeven. Dat is wellicht net iets te gay voor zo’n Brabants dorpje.

Ruim een jaar verstreek en Jesper was inmiddels een 16-jarige lange, knappe, ietwat onzekere slungel geworden. De arm over de schouder is vanwege de toegenomen lengte noodgedwongen geëvolueerd naar een omhelzing en er werd, als daartoe aanleiding was, zelfs al eens een zoentje uitgedeeld. Het bleef aanvankelijk onschuldig. Eigenlijk niet meer dan wat je in een normale vader-zoon relatie ook zou mogen verwachten. Maar eind vorig jaar was het een paar keer voorgekomen dat Jesper en Bart, bij afwezigheid van Gaby, spontaan hadden gezoend in de keuken en de woonkamer. Een keer was Jesper geknield, met gespreide benen bij Bart op de bank op zijn schoot gaan zitten en hadden ze zo minutenlang intens getongd. Wat Bart hem dus zelf had geleerd. Ze vonden het allebei spannend en prettig.

Het was Bart niet ontgaan dat Jesper daarbij opgewonden raakte. In zijn opgerekte broek was na afloop duidelijk een uitstulping te zien. En ook hemzelf liet het niet onberoerd. Maar omdat de jongen daar zelf geen aanleiding toe gaf, bleven seksuele handelingen uit. Hooguit een beetje strelen over elkaars kleding en door de haren. Een keer was Bart bij zijn buren om een verstopping op de badkamer te verhelpen. Daar had Jesper toen in zijn blote buik rond gelopen. Nadien had Bart een paar keer gefantaseerd dat hij zijn buurjongen de opdracht had gegeven om zich helemaal uit te kleden om te douchen en dat deze dit braaf ook had gedaan. Volgens Bart was het slechts een kwestie van tijd totdat er echt eens iets ging gebeuren. Uit hun gesprekken wist hij namelijk dat de jongen zich aangetrokken voelde tot mannen. En Bart was zelf ook wel heel benieuwd hoe dat moest zijn. Gewoon jongens onder elkaar. Het werd wachten totdat Jesper daar klaar voor was.

Het moet ergens eind januari zijn geweest toen Bart en Jesper elkaar stom toevallig tegen kwamen in de supermarkt. Jesper was daar met een schoolvriendje. Een stadse jongen die later Tim bleek te heten. Ik zal niet zeggen dat Tim en Jesper sprekend op elkaar lijken, maar zo op het eerste gezicht zijn er meer overeenkomsten dan verschillen. Even oud, hetzelfde lange, slungelachtige figuur, identieke kledingstijl (zelfs onderbroeken van hetzelfde merk) en waarschijnlijk, zo leek het althans voor Bart, ook dezelfde seksuele geaardheid. Alleen het gitzwarte krulhaar, de donkere ogen en de eeuwige glimlach van Jesper ontbreken bij Tim. Bart zag al direct dat Jesper en Tim het heel goed met elkaar kunnen vinden. Er daar was hij blij om. Echt iets wat Jesper nodig had. Bij het afscheid nemen drong Bart erop aan dat ze samen maar eens koffie moesten komen drinken. Tja, zo gaat dat nou eenmaal in Brabant.

Een paar weken later was Bart tijdens een warm winterweekend begonnen met werkzaamheden in zijn tuin. Op de late zondagnamiddag verschenen daar ook Jesper en Tim. Zij waren net terug van een dagje naar een subtropisch zwemparadijs en hielpen nog een beetje met opruimen. Ondertussen, en later bij een kopje koffie in de keuken, werd er volop gekletst en grapjes gemaakt. Vooral Tim nam daarbij geen blad voor de mond. Na wat doorvragen kwam Bart te weten dat de jongens samen een kleedhokje hadden gedeeld en elkaar daar naakt bewonderd hadden. (Waarschijnlijk hadden ze elkaar daarbij ook betast, maar dat werd niet verteld.) Bart vond het allemaal wel grappig en onschuldig totdat hij hoorde dat Jesper had verraden dat hij en zijn buurman wel eens met elkaar hadden gezoend.

Bart had het zoenen met zijn buurjongen altijd als hun grote geheim beschouwd en Jesper steeds op het hart gedrukt hier met niemand over te praten. Geen wonder dat Jesper bloosde toen Bart hoorde dat Tim er van wist. Maar Bart was allang blij dat Jesper een vriendje had gevonden. Hij kon onmogelijk boos zijn. Zolang anderen, en zeker Gaby, het maar niet hoorden. En toen Tim even later ook nog liet weten dat hij ook wel zo’n buurman als Bart zou willen hebben, was de kou helemaal uit de lucht. Bij het afscheid nemen in het washok had Bart de twee jongens allebei kort gezoend en op zijn aandringen deden ze het ook bij elkaar. Zo leuk om te zien.

De zaterdagmorgen daarop kwam Tim bij Bart achterom gereden. Bart wist toevallig dat Jesper met de buurvrouw naar de opticien was in de stad, dus was hij verrast om het vriendje te zien. Tim wist ook dat Jesper niet thuis zou zijn, maar hij had problemen met een langzaam leeglopende voorband van zijn scooter en kwam vragen of de handige Bart hem daarmee misschien kon helpen. Dat kon Bart wel. In de schuur werd de band geplakt en leerde Tim meteen hoe hij het een volgende keer ook zelf kon doen. Toen ze met de scooter klaar waren bleek dat Tim niet alleen daarvoor was gekomen. Bij het handenwassen wist hij, door lief tegen Bart aan te schurken, hem opnieuw tot zoenen te verleiden. Tim was duidelijk meer open, spontaner en levendiger dan Jesper. Bart hield hem stevig vast. Heerlijk drukten hun opgewonden lichamen tijdens het zoenen tegen elkaar.

Waartoe het bij Jesper nog niet was gekomen, bleek bij de ondeugende Tim geen enkel probleem. “Trek je sweater eens uit!” vroeg Bart. Met een stoute glimlach op zijn gezicht deed Tim braaf wat het werd opgedragen. Bart streelde het naakte, strakke bovenlijf, speelde met de geprononceerde tepels, genoot van de soepele abs en voelde de jongen en passant brutaal even in zijn kruis. Daardoor aangemoedigd ging Tim op zoek naar wat Bart te bieden heeft. Bart liet hem rustig zijn broek openknopen en de erectie in zijn onderbroek aftasten. De zelfverzekerde jongen had geen verdere instructies meer nodig; op eigen initiatief zakte Tim op zijn knieën, wipte de grote pik eruit en begon de grote harde eikel heerlijk af te lebberen. Bart kreunde stilletjes van genot. Dit was zo lekker.

Het had Bart helemaal wild gemaakt. Plotseling had hij Tim opgetild en al zoenend, met de benen van de jongen om zijn heup gevouwen, naar een grote kist gedragen en hem daarop achterover neergelegd. Daar begon Bart de schoenen en vervolgens, met wat onhandig gepruts, ook de broek van de jongen uit te trekken. Tim liet het met een strak gezicht gebeuren. Wat Bart eerder had gefantaseerd om te doen met Jesper, bracht hij in praktijk met Tim. Lang masseerde Bart de jonge, stijve pik om hem daarna onwennig te pijpen. Ondertussen streelde zijn handen de harde, gladde onderbuik van de jongen en kneedde de balletjes in zijn strakke scrotum. Tim hijgde en kreunde kronkelend op de kist. En toen Bart even later het aftrekken combineerde met het vingeren van de anus, kon Tim het onmogelijk nog langer inhouden en spoot zijn sperma in een prachtig pulserend fonteintje rond.

Bart had de smaak te pakken. Met enkele tuinstoelkussens werd de kist eerst wat comfortabeler gemaakt. Daarop kwam Tim geknield, voorovergebogen te zitten. Teder streelde Bart het perineum en de anus. Daarvoor nam hij alle tijd zodat Tim ondertussen een beetje op adem kon komen. Hij begon zelfs weer praatjes te krijgen en Bart uit te dagen. En zo kon het gebeuren dat Bart zijn harde eikel voor het gaatje richtte en die iets naar binnen drukte. Tim moest er duidelijk even aan wennen. Dit was voor hem een geheel nieuwe ervaring. Net als voor Bart; het krappe kontje plooide heerlijk om het topje van zijn pik. Maar nu ze zover gekomen waren, wilde hij meer. Vaseline werd erbij gehaald. Langzaam drukte hij zijn pik iets dieper. Dit proces werd meerdere keren herhaald totdat Tim aangaf klaar te zijn voor het echte werk. Het was overduidelijk dat de jongen dat zelf ook graag wilde. Hij genoot heerlijk van de grote pik diep in zijn kontje. Tim bleek een echte bottom boy. Hij jammerde en kreunde in een mengeling van pijn en genot.

Bart was te opgewonden geweest om tot een orgasme komen. Maar ook hij had genoten. Noodgedwongen had hij zijn pik uit het kontje teruggetrokken omdat Tim luidruchtig werd. Het duurde hem waarschijnlijk toch te lang op de ongemakkelijke kist. Bart kon bijna niet geloven wat er was gebeurd. Trillend hielp hij de jongen overeind en werd er weer gezoend om tot rust te komen. Tim leek minder onder de indruk. Alsof het voor hem de normaalste gang van zaken was wat ze hadden gedaan. Nog lang hield Bart de naakte jongen in zijn armen en streelde zijn rug en kouder wordende, gladde billen terwijl Tim ondertussen de grote pik tussen hun stevig vast hield. Totdat uiteindelijk de tijd hun dwong zich weer aan te kleden. Bart moest zich gereed gaan maken voor het voetballen. Maar dit smaakte naar meer. In een vooruitziende blik hadden ze daarom meteen elkaars telefoonnummers uitgewisseld. Dit moest gewoon nog een gevolg krijgen.

Nadat Tim vertrokken was, begon Bart zich toch zorgen te maken over wat ze gedaan hadden en hoe dat nu met Jesper moest. Wat zou er gebeuren als die van Tim te horen kreeg wat er zich in de schuur had afgespeeld? Het laatste wat Bart zou willen is het jonge liefdesgeluk tussen die twee jongens verstoren. Dat was het hem niet waard. Hij hoopte maar dat Tim zijn mond ging houden of, beter nog, dat hij zijn buurjongen eerder voorzichtig kon inlichten. In een poging om het vooral klein houden. Maar dat zal je altijd zien; als je iemand dringend wilt spreken, kun je hem niet te bereiken. Jesper kwam die middag niet naar de wedstrijd kijken. En toen Bart diezelfde zaterdagavond ook nog hoorde dat Gaby de volgende dag haar moeder ging bezoeken, stuurde hij een app naar Tim waarin hij vroeg om Jesper nog niets te vertellen en samen op zondagmiddag naar hem toe te komen om te praten. Tim was akkoord, hij ging dit regelen.

Dat was leuk geprobeerd van Bart. Maar Jesper en Tim hadden die zaterdagavond toch al afgesproken om samen op stap te gaan in de stad en dat Jesper bij Tim thuis bleef slapen. En toen Tim daar vertelde dat ze op zondagmiddag uitgenodigd waren bij Gaby en Bart, bleef Jesper natuurlijk doorvragen waarvoor. En waarom Bart juist Tim daarvoor benaderd had, en niet hem. Toen moest Tim wel toegeven dat hij die morgen bij Bart in de schuur was geweest en dat er iets gebeurd was. Hij vertelde niet alles, maar wel dat hij ook met Bart had gezoend. Zogenaamd om hem te bedanken voor het repareren van zijn scooter. Jesper vond het prachtig. Na nog wat biertjes kwam langzaam het hele verhaal los. Met open mond hoorde hij elk detail aan dat hij wist los te peuteren. Daar werd Jesper toch wel een beetje stil van. Van Tim had hij zoiets wel kunnen voorstellen, maar dat Bart daartoe bereid zou zijn, kon hij maar moeilijk geloven. Een hele nacht en de zondagochtend had hij nodig om dat idee te wennen en na te denken hoe hij hierop naar zijn buurman ging reageren. Als het echt waar was.

Bart, die nog niet wist dat Jesper al op de hoogte was, had ’s nachts ook lange tijd wakker gelegen. Hij moest steeds aan de twee jongens denken, waarbij de herinnering aan het naakte lichaam van Tim op de kist de overhand (of misschien beter gezegd, de rechterhand ) begon te krijgen. Wat gebeurd was, is gebeurd. Daar had hij zeker geen spijt van. Met Tim als bottom boy zou Jesper daar een heel leuk vriendje aan hebben, zo wist hij. Maar wat nu? Ze zouden het uitpraten en daarna zou hij zich niet meer met de jongens bemoeien. Die twee konden zich best samen wel amuseren. Daar hadden ze hem niet bij nodig. En mocht Jesper wat aanmoediging nodig hebben, dan was Bart altijd nog graag bereid om hun daarmee te helpen.

Eigenlijk had niemand zich zorgen hoeven te maken. Al in de eerste seconden nadat Jesper en Tim die zondagmiddag binnen kwamen, en was vastgesteld dat Gaby niet thuis was, werd duidelijk dat Jesper wist wat er de dag daarvoor was gebeurd. “ Hadden jullie niet even kunnen wachten tot ik erbij was?” begon hij met een glimlachend gezicht toen hij Bart vast pakte. Bart was daardoor zo overdonderd en antwoordde: “ Tim wilde zo graag.” En daarvan had hij meteen spijt. Want hij had zich nog zo voorgenomen om alle schuld op zich te nemen. Bart voegde er maar meteen aan toe dat hij Tim gevraagd had om zijn sweater uit te trekken, dat hij daarbij aan Jesper had gedacht en dat het vanaf daar helemaal uit de hand was gelopen. En zo was eigenlijk alles al besproken nog voordat de koffie was ingeschonken.

Bart was opgelucht; Jesper deed gelukkig niet moeilijk. Sterker nog, die scheen het nogal prachtig te vinden. Twee keer liet Jesper weten dat hij naar de schuur wilde om de kist te zien waarop het was gebeurd. Waarop Bart reageerde dat hij dan maar met Tim moest gaan kijken en dat hij na afloop daarvan benieuwd was om te horen hoe dat was gegaan. Wat Bart niet wist is dat de jongens inmiddels al wel vaker met elkaar hadden gespeeld maar dat het nooit verder dan wat onschuldig aftrekken en pijpen was gekomen. Geen van beiden had daarbij de behoefte gevoeld om de ander te penetreren. Zelfs niet met een dildo. Sterker nog, ze verlangden allebei naar een stevige, echte pik in hun eigen kontje. Om gedomineerd te worden door een stoere man. En raar, raar, daarbij dachten ze toevallig allebei aan dezelfde persoon.

Met een smoesje wisten ze Bart toch zover te krijgen dat hij even meeging naar de schuur. Tim wilde weten waar hij de vaseline kon vinden. Terwijl Bart het potje uit een laatje boven de werkbank had genomen blokkeerde de jongens de uitgang terug naar buiten. Het leek wel afgesproken. Bart en Jesper keken elkaar gespannen aan, maar Tim was juist heel opgewekt. Brutaal tilde hij zijn bovenkleding omhoog zodat zijn glad, strakke buik tevoorschijn kwam. En nog een paar seconden later had hij met zijn andere hand zijn de voorkant van zijn broek omlaag geschoven zodat zijn half stijve pik omhoog sprong. Wie kon dit nou afwijzen? Zo’n mooie jonge pik met strak scrotum en prachtig bosje schaamhaar. Jesper en Bart zakten bijna synchroon op hun knieën om de liefdesstaaf oraal te verwennen. Twee paar lippen deden samen hun werk. Ondertussen trok Tim zijn bovenkleding helemaal uit. Samen verwijderde Jesper en Bas de rest van zijn kleding en werd er heerlijk met elkaar gezoend.

Bart nam de leiding, commandeerde Jesper om zich ook uit te kleden en maakte ondertussen met de tuinstoelkussens opnieuw een zacht bedje op de kist. En net als op zaterdagmorgen werd Tim verzocht op voorover gebogen op de kist te knielen. Met nog uitsluitend zijn sneakers aan stond Jesper naakt, op een afstandje, dit alles masturberend aan te kijken. Hij had verwacht om weldra getuigen te zijn hoe Bart zijn schoolvriendje opnieuw zou nemen. Maar Bart wenkte Jesper dichterbij. Hij moest achter Tim gaan staan. Die steunde met zijn hoofd op de kist en trok met beide handen zijn billen uiteen. Er hoefde dus geen misverstand te zijn over wat er van hem werd verwacht. Misschien om tijd te rekken begon Jesper met het rimmen van de gladde anus. Dit, en de reactie van Tim daarop, deed Bart in verbazing toekijken. Hij had het niet voor mogelijk gehouden dat jongens van zoiets goors, zo heerlijk kon genieten. Zijn knellende pik schoot omhoog in zijn broek.

Het was abject en mooi tegelijk om het gezicht van Jesper tussen de billen van Tim te zien. Het masserend likken van de tong aan de anus. Dit leek hij niet voor de eerste keer te doen. Bart zou er uren naar kunnen kijken. Maar hij was onverbiddelijk; de pik van Jesper moest in het kontje. Met wat vaseline werd een en ander gereed gemaakt. Jesper gehoorzaamde en voorzichtig stootte zijn jonge pik in het krappe gaatje van zijn vriend. De twee slanke jongens kreunde en zuchtten en genoten duidelijk van elkaar. Jesper deed zijn best om zijn buurman niet teleur te stellen. En eerlijk is eerlijk, het voelde lekker. Tot zijn eigen verbazing kwam Jesper klaar. Een flinke strook sperma achterlatend op de rug van zijn nog altijd kreunende vriend.

Bart had dit allemaal aangekeken en even overwogen om de jongens alleen te laten. Maar dit was zo geil. Een erectie knelde in zijn broek. Hij kon het gewoon niet laten; met een paar handbewegingen had hij zijn stijve pik bevrijd en de positie achter Tim van Jesper overgenomen. Heerlijk neukte hij het opgerekte, gesmeerde kontje van Tim. Diep stootte hij erin door. “Oh ja, lekker. Neuk me!” kreunde Tim. Bart zag het al helemaal voor zich; ditmaal zou ook hij klaarkomen. Zou…, want toen knielde ook Jesper naast Tim op de kist. Twee gretige, gladde witte kontjes staken nu in de lucht. Jesper wou ook.

Bart zal daar niet lang over hoeven na te denken. Hij wist inmiddels dat Tim niet voor het Top werk in de wieg was gelegd. Terwijl Bart hem nog neukte masseerde hij alvast de anus van Jesper. Met zijn eigen sperma als glijmiddel bereidde de vinger ook dit gaatje voor. Je kon merken dat Jesper vaker met een dildo had gespeeld. Diep drong zijn middelvinger moeiteloos naar binnen om de prostaat te stimuleren. De twee jongens kreunde samen en zoende elkaar terwijl Bart hun verwende. En toen was Jesper aan de beurt om ontmaagd te worden. Bart trok zijn pik terug uit het kontje van Tim, deed een stap opzij en liet hem in een langzaam vloeiende beweging bij Jesper binnendringen. Nu had Jesper het even moeilijk. Maar met de steun van Tim was hij al snel gewend. Om en om neukte Bart de twee gewillige bottom kontjes. Er zullen maar weinig hetero mannen zijn die hem zoiets kunnen navertellen.

En er is misschien nog iets interessant om nu al te vermelden. Toen ze na afloop terug liepen naar het huis zei Tim plotseling: “Het lijkt me leuk om een keer vastgebonden te worden”. Jesper en Bart keken elkaar verbaasd aan en schoten in de lach: “Ja leuk, dat gaan we dan de volgende keer regelen”.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bottom, Buurjongen, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
8.8
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
8.8
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Shemale