63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 5962x
Lengte: Lang | Lezers Online: 17
Dit is het vervolg op: Nick Geeft Bijles - 45

Slot

Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. Ze deed het goed maar we moesten toch zeker weten dat de bijles niet voor niets wat geweest. De sessies met Lisa waren toen ook eindig want met het eind van de pandemie die plots best snel kwam opzetten kon Lisa weer naar de sportschool. Daarbij is Lisa uit huis gegaan en op kamers gegaan om te studeren. De ouders van de dames hebben wel mij uitbundig bedankt na de laatste les. Lisa was blij weer fit te zijn en daarmee bezig te zijn, terwijl Puck hierdoor haar toetsen gehaald heeft, durven ze wel te stellen. Toch was ik wel mijn inkomen kwijt want de lessen waren klaar maar als dankbaarheid en afscheidscadeau hebben ze dit ook geregeld. De vader heeft natuurlijk het contact met de gloednieuwe luxe sportschool in de stad en dankzij een goed woordje van hem heb ik hier kunnen solliciteren toen de sportscholen weer open mochten. Daar werk ik nu alweer 3 maanden en besef mij dat de tijd echt heel snel gegaan is, en kijk goed terug op de bijles die ik gegeven heb. Met Lisa is het contact al snel verwatert, ik volg haar wel op insta waar ik op gezien heb dat ze nu een vriendje heeft. Dat is vooral heel fijn voor haar en ben ook blij dat ze iemand heeft met wie ze gelukkig is. Zelf ben ik vooral veel aan het daten met Esmee, en dat is ook wel aardig serieus. We hebben een geweldig seksleven, maar ook daarbuiten is ze echt een droom.

De enige die niet echt klaar is nog met mij dat is Puck. Toch wel een keer per dag krijg ik een hoi van haar, en steeds weer dezelfde vraag. “Nog een keertje om het goed af te maken? Je mag echt alles met me doen” is meestal het bericht wat ik krijg. Een super geil bericht dat zonder meer, maar in de weekenden dat ze dit dan voorstelt ben ik meestal bij Esmee en dat geef ik voorrang omdat ik daar mee toekomst in zie dan met een 16-jarige. Ze word natuurlijk wel ouder maar dat leeftijdsverschil blijft toch wel een ding in mijn ogen. Toch hou ik het wel warm, want nog een keer losgaan op haar mooie lijf lijkt me geweldig. Het is nu ongeveer drie maanden na de laatste keer dat ik Puck heb gezien. De laatste keer was twee weken na het trio. Ze heeft me nog wel gebeld toen ze geslaagd was maar omdat het bellen was, was dat alleen maar haar stem horen en niet haar prachtige lichaam zien. Ik zou ook kunnen zeggen dat ik trouw wil blijven aan Esmee, maar de waarheid is dat ik met liefde nog een keertje voluit op Puck wil gaan.

Aankomend weekend heeft Esmee echter gezegd dat ze naar haar ouders in het Noorden gaat. Ik ben al een paar keer mee geweest maar ze vertelde dat het niet nodig was voor mij om mee te gaan. Dit maakte echter de perfecte gelegenheid om met Puck af te spreken. Ze heeft me ooit verteld dat ze een huisje hebben aan het water waar we gebruik van konden maken en dat leek mij de perfect plek voor mijn plan. De voorbereidingen waren snel geregeld en daarna stuurde ik Puck een berichtje. “Hey Puck, je had het over je ouders hun huisje aan het water? Zullen we daar anders heen gaan? Zo kunnen we het nog een laatste keer afsluiten. Ik ga mij zeker niet inhouden op je ;p” is wat ik stuur naar Puck. Nu nog hopend dat zij ook akkoord gaat maar daar maak ik mij weinig zorgen over. “Jaahhh gaan we doen. Ik zal zorgen dat ik de sleutel mee heb. Kan niet wachten je nog een keertje te zien en het af te sluiten <3”. Daarna bespreken we nog even alle details met het ophalen enzo. Wie wat mee neemt en een excuus voor Puck dat ze naar het huisje van haar ouders gaat. Weet niet wat ze heeft verzonnen maar het had gewerkt zij ze. Ze moest alleen daar gebracht worden door haar ouders, dus ik zou haar daar pas zien.

Alle voorbereidingen heb ik getroffen en wanneer ik aankom bij het leuke knusse huisje kijk ik een beetje rond. Mooi aan het water en een groot huis daarbij ook. De familie Welton heeft geld, dat laat het zomerhuisje dan ook wel weer duidelijk zien. Alsof het weer de eerste bijles is bel ik aan. De deur gaat open en Puck staat daar met een grote lach mij op te wachten. “Hoi Nick” lacht ze lief met dat prachtige lange bruine haar los langs haar gezicht. Met een grote lach kijk ik naar de mooie jonge meid voor me. Ondertussen wat ik heb gezien op instagram net 17 geworden. Gekleed in een leuk wit rokje, wat tot ongeveer halverwege haar bovenbeen komt. Daaronder in ieder geval geen legging of iets dergelijks, want ik zie haar mooie blote benen. Simpele zomerse slippers die wel goed passen bij een huisje als dit. Daarboven een simpel toch showend wit hemdje, deze laat haar buikje bloot en geeft genoeg zich op haar mooie volle borsten met een goede inkijk. Daaronder is haar bh goed te zien is, in ieder geval de roze bandjes die over haar schouders lopen. “Wauw Puck je ziet er weer eens prachtig uit” lach ik dan vrolijk naar haar. Alles wat ik had bedacht lijkt echter opeens weg te vallen. De goede herinneringen die ik met haar heb gemaakt en de geile tijden die we samen beleefd hebben komen als een roze waas aan mij voorbij.

Ze opent haar armen en ik neem deze uitnodiging aan en we geven elkaar een lieve innige knuffel. Mijn lippen vinden die van haar en al zoenend lopen we naar binnen. Onze tongen raken met elkaar verstrengeld en mijn handen vinden al snel een weg naar haar billen. Haar mooie zachte billen in dit leuke rokje, mijn handen die er uitgebreid te tijd voor nemen haar lichaam te verkennen. Zo gaan we al zoenend naar binnen en doen we de deur achter ons dicht. Even stop ik de kus en kijk diep in haar ogen. “Ik weet dat het de laatste keer is, maar ik wou je nog een voor mijzelf hebben” zegt ze lief. “En ik wil jouw mooie lijf nog een keer voelen. Ik ga eerlijk zijn ik had van alles voorbereid maar ik wil je gewoon nog een keertje goed hebben. Het hele weekend van elkaar genieten om het af te sluiten” waarop ze lacht en we zoenen door. Zo lopen we al zoenend door het huisje en neemt Puck de leiding. Zij weet precies waar de slaapkamer is waar we dan ook snel aankomen. Zonder het zoenen te onderbreken vallen we samen op het bed. Ik lig op mijn rug en voel hoe Puck boven op mij kruipt. Haar stevige borsten in het topje drukken tegen mijn borst. Ze ruikt lekker en haar lange haar jeukt een beetje onder mijn neus. Ik zoen haar echter innig terug en doe de haren die mij jeuken weer achter haar oren.

Even breken we de kus en kijken we elkaar diep aan. Ik voel toch wel weer een beetje van de liefde die ik voor Puck heb opkomen. Ze kijkt naar me terwijl ik op mijn rug lig. “Ik ga je missen Nick, ik weet heel goed dat het niet vaker meer gaat gebeuren maar en blij nog een keer met je samen te zijn” zegt ze lief. Genietend sla ik mijn armen stevig om haar heen en rol om, alsof ik een verliefde tiener ben. Zo lig ik nu weer bovenop en kus haar hevig terug. Haar handen gaan naar mijn shirt en trekt deze langzaam omhoog. Een van mijn handen heb ik op haar mooie volle borsten, de andere tegen haar wang om zo het zoenen te ondersteunen. Mijn shirt wordt verder omhooggetrokken en ik werk mee om mijn shirt helemaal uit te laten doen. Ik ga iets verzitten met onze positie en kom iets meer omhoog dat ik haar topje ook kan pakken en deze langzaam kan uittrekken. Zelf klikt ze de bh los en komen haar borsten ook tevoorschijn. Ze zijn zo mooi rond, precies perfect in mijn ogen en ik grijp ze beide dan ook met mijn grijpgrage handen stevig vast. Even kneed ik haar prachtige borsten liefdevol en geef beide tepels een kus, maar ik wil niet liever dan haar nu voelen en iets wat hard in mijn broek is op dit moment wil dat ook.

Toch kan ik haar borsten niet weerstaan en grijp er eentje vast en begin er sensueel in te kneden. Voelend in haar mooie zachte volle borst geniet ik. Mijn mond gaat naar de andere en begin deze lief te kussen. De tepels neem ik dan vooral in mijn mond, maar in plaats van bijten speel ik ermee met mijn tong. Ze zijn zo geweldig, zo vol en stevig. Elke centimeter van haar borsten ben ik aan het verkennen. Met mond en handen voel ik haar, en merk hoe haar tepels harder worden. Mijn lul is hard en drukt tegen mijn boxer aan. Ze duwt haar kruis ondertussen tegen die van mij, maar ook dit is weer lief en met passie. Tuurlijk ben ik niet vreemd van lieve seks, maar met Puck voelt het ook wel anders. Het is vol met passie, de meid die ik zo geil heb weten te onderwerpen aan mij, brengt mij nu op een andere manier zoveel plezier. De meid waarvan ik eerder heb bedacht een bruut trio mee te hebben, kleding heb kapotgetrokken en anaal heb genomen lijkt even totaal iemand anders. Iemand wie ik vertrouw en lief wil hebben.

Puck schuift haar rokje en slipje naar beneden en zelf ontdoe ik mij ook van mijn onderkleding. De warmte van haar lijf, hoe zacht het is, en hoe ze duidelijk alles netjes heeft bijgewerkt hoe ze dat altijd heeft. Nu beide volledig naakt liggen onze lijven weer op elkaar, ik lig op de naakte Puck. Haar borsten voel ik tegen die van mij en haar adem in mijn nek. Het is een prettig innig gevoel en in plaats van het wilde wat we vooral doen. Haar blote hete lichaam op die van mij, terwijl ik iets omhoogkom om mijn lul te begeleiden. Deze begeleid ik naar haar kutje en druk ertegenaan. Het is niet nodig haar nat te maken want ze is nat genoeg. Zo zet ik mijn eikel tegen haar poesje en druk naar binnen. Het warme gevoel van haar heerlijke kutje omringd mijn pik en langzaam ga ik op en neer. Ik schuif mijn lul haar schede in en geniet stilletjes. Ik hoor haar onder mij licht kreunen terwijl ik haar handen op mijn rug voel. Nagels komen in mijn huid en met liefde ga ik door, genietend en kreunend. Beide in volle extase, kreunend en vrijend ga ik herhaaldelijk in en uit. Een totaal ander tempo, nul aanstalte van positie te wisselen en het puur op deze manier te houden. Ik versnel ook niet, ik ga haar niet op zijn hondjes nemen, niet in haar mondje of in haar kont. Het gaat hier om het moment wat we nu samen hebben.

Terwijl ik in haar zit en we naar elkaar kijken zie ik ook dat in haar ooghoeken wat tranen beginnen te ontstaan. Ik lach en zoen haar weer innig, wetend waarom ze ontroerd is. We weten het allebei al maar nu we zo fijn samen zijn weten we ook het is de laatste keer dat we zo samen zijn. Toch ben ik maar al te blij dat ik het zo met haar afsluit, ze moet ook weten hoe het is geliefd te worden. Zeker omdat ik haar ook wel altijd geweldig heb gevonden. Tuurlijk zijn woorden als slet en hoer en veel uitgekomen, en hebben we beestachtige seks gehad. Maar als het erop neer komt wil ik wel dat ze gelukkig is. Misschien dat ik daarom nooit verder in haar heb gezocht, omdat ik weet dat het in ieder geval voor 2 jaar maar misschien wel langer nooit iets was geworden. Haar ouders zouden direct bedenk dat dit ook al gebeurd is toen ik nog lesgaf. Als dat al niet het geval was, dan waren ze nog wel ontzet als ik haar later zou daten. “Ik hou van je” fluistert Puck lief in mijn oor. Tussen het fluisteren door hoor ik kreuntjes van genot, lieve kreuntjes, schattige kreuntjes. De kreuntjes die alleen een meid zo bijzonder als Puck zo mooi kan laten klinken. Dit kan ik geen neuken noemen, dit is een vrijpartij. Ik heb nog nooit zo weinig gevoeld om het lief te doen, maar dit is perfect. Precies wat ik zoek, en precies hoe ik het wil afsluiten met Puck.

De rest van het weekend is veel van hetzelfde. Puck en ik hebben seks, maar vooral lieve seks. We zijn verder lekker uit eten geweest. Plezier gehad in het zwembad, terwijl ik menig man zag staren naar haar prachtige perfect lijf in haar bikini. We kijken nog een film in de avond tegen elkaar op de bank. Voor een weekend zijn we echt een stelletje. De wereld van de corona lijkt alweer ver weg met alles wat open is. De eerste bijles is al zo lang geleden, maar staat mij nog goed bij. Ze lijkt zo volwassen geworden in de tijd dat ik haar heb leren kennen. Het voelt vertrouwd en het voelt goed zo.

Die zondag dat ik weer thuiskwam en Puck heb thuisgebracht hebben we nog een laatste lieve afscheidszoen gedeeld. ‘Vaarwel Nick, dank je wel” is het laatste wat ze zegt voor ze uitstapt en naar de voordeur loopt. Ze kijkt niet meer om, en ik blijf kijken tot ze binnen is. Met een brok in mijn keel rij ik naar mijn plek en zie dat Esmee er nog niet is.

Het app contact is toen ook gestopt, niet meer vragend om een laatste keer. We weten beide het is goed zo en het was perfect zo. Een halfjaar na ons laatste contact zie ik via social media een lieve foto van haar en haar eerste echte vriendje. Ik kan alleen maar denken bij mijzelf, dat hij gelukkig mag zijn met zo’n geweldige meid.

EIND

Schrijvers notitie

Dit is alweer het laatste deel van ‘Nick Geeft Bijles’, eerst was de bedoeling er nog een trio in te doen met Puck, Chiel en uiteraard Nick erbij. Maar ik merk toch dat ik er niet echt meer de motivatie voor heb dat deel werkelijkheid te maken. Daarom moet ik het helaas hierbij houden en is het einde wellicht een tikkeltje abrupt.

Wel voelde ik iets om het verhaal voor alle karakters goed af te sluiten en op een mooie en lieve noot te eindigen.

Echter hoop ik wel snel weer terug te keren met een nieuwe serie. Mocht je nou inspiratie ideeën hebben stuur gerust een berichtje en ik zal ze allemaal beantwoorden.

Bij voorbaat sorry als het einde iets gehaast voelt. Maar was ook wel bang dat als ik het nu niet zou eindigen dat ik het nooit zou eindigen dus daarom dat dit deel op deze manier geschreven is.

Wellicht voor de volgende serie dat ik even een kortere serie tussendoor doe voor ik verder ga met de volgende serie die al wel in werking staat die overigens dit keer echt in de categorie extreem zal komen.

Mocht je voor de kleinere tussen serie een idee hebben schroom niet om te mailen. Mailadres of discord is openbaar op mijn profiel en zal proberen de mail met enige regelmaat ook te bekijken. Anders verzin ik ook met hetzelfde plezier zelf een korter verhaal waar ik wel half een idee voor aan het broeden ben.

In ieder geval bedankt aan iedereen dit de tijd heeft genomen deze serie te lezen, lees gerust nog een keer terug. Ik heb zeker genoten van de serie en het voelt ook wel weer goed een volgende serie af te ronden. De manier waarop is niet helemaal hoe ik het had gezien, maar liever stoppen met nog waardigheid dan het uit te melken en tussen de verschillende delen echt maanden tussen te laten.

Een trio met twee mannen en een vrouw ben ik de lezers zeker schuldig, maar dat gaat ongetwijfeld nog wel komen in een nieuw verhaal.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bijles, Passie, Romantiek, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.2
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05
9.5
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05
9.5
Hannah - 13Door: Edward2
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Beste Vriendin, Dildo, Douche, Lesbienne, Ontmaagd, Ontmaagding, Vingeren, Vriendinnen,
"Dit verhaal wordt uit het oogpunt van Dewi verteld. Ze is een vriendin van Hannah en heeft al een kleine rol gespeeld in deel 3 van deze reeks, Hannah 3. Geil Naast Carmen. Dewi Net als zoveel anderen ging ik op mijn twaalfde naa..."
14-05
9.3