62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 6365x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Niels En Zijn Chef
Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgroeien naar Werkvoorbereider.

Onder werktijd was ik door een jonge makelaar ontmaagd in een huis dat in de verkoop stond. Later werd ik genomen door mijn baas. En weer later door mijn chef Niek in het bos.

Na de neukpartij in het bos dacht ik dat Niek wel genoeg sex had gehad vandaag. Maar niets was minder waar. Na een kwartier gereden te hebben wreef hij weer over zijn kruis. “Oh Niels, ik ben weer zo geil. Pijp me sletje. Net zo lang tot ik jouw bekkie weer vol spuit”, kreunde Niek. Ik deed het maar wat graag. Ik schoof weer naar hem toe, bukte me en nam zijn lekkere grote pik weer in mijn mond. Het was heerlijk.

Tot vijf minuten later Niek zei: “shit politie. We moeten hen volgen”. Snel ging ik weer rechtop zitten maar of dat zo'n goed idee was? Misschien had ik beter kunnen blijven liggen.

Niek volgde de politieauto en die reed naar een of ander verlaten plek toe. Eenmaal uit de auto kwamen ze ieder aan één van de auto staan en gebaarde dat we de ramen omlaag moesten doen. “Papieren meneer”, zei de ene. De andere aan mijn kant wreef over zijn bult in zijn uniform. Wauw, dat zag er heerlijk uit.

“Waar waren jullie mee bezig heren?”, vroeg de agent. “Niets agent, wij zijn op weg naar kantoor”, antwoordde Niek. “Brigadier meneer, dat is mijn rang”, antwoordde de man wat bits.

“Waarom lag je collega dan voorover en is jouw jeans nog open?”, vroeg de brigadier. “Kom, doe maar eens lekker bij mij wat jouw collega bij jou deed”, zei hij. “Maar ik ben geen homo brigadier. Ik heb nog nooit een man gepijpt”. “Wouw, een man die nog maagd is wat mannen betreft. Wat wil je nog meer?”, zei de brigadier terwijl hij zijn gulp open maakte en zijn lul uit zijn slip tevoorschijn haalde. “Of betaal je liever een fikse boete meneer?”, zette de brigadier meer druk op Niels. Maar als Niels ergens een grote hekel aan had dan was het aan betalen van boetes.

Ik zag hoe Niek met zijn hoofd naar de pik van de brigadier ging. Ikzelf bewoog mijn hoofd naar de pik van de agent. En begon die heerlijk te pijpen. Ik proefde wat pies maar vond de hele situatie zo geil en spannend dat ik dat op de koop toe nam. Gulzig begon ik de agent te pijpen. Hij had een lekkere pik met mooie dikke aders erop en een mooie heerlijke eikel. “Goed zo sletje, dat doe je lekker. Had je niet genoeg aan de pik van je chef?”

Aan de andere kant hoorde ik de brigadier schreeuwen; “je tanden man. Doe je tanden aan de kant en pijp me verder. Jij moet duidelijk nog een hoop leren”. Ik hoorde Niek zenuwachtig zuchten en kocken. Maar blijkbaar ging het even later beter want de brigadier verzuchtte: “Goed zo, jij bent een snelle leerling. Dit mag je vaker doen!”

Nou, dat beviel mij wel want misschien wilde hij mij later ook wel pijpen de beer. “We hebben onze maatjes gevonden Wout. Dit komen ze vast en zeker vaker doen”, zei “mijn” agent. Wat een geil vooruitzicht voor mij!

Ik pijpte gulzig verder en ook Niek scheen het toch wel lekker te gaan vinden. Maar de agenten wilden meer, veel meer. Kom heren, biedt jullie hoerige mannenkutjes maar aan. Dit bleek voor Niek wel een stap te ver maar had hij een keus?

De deuren werden geopend en ik trok snel mijn jeans en slip uit en ging op mijn knietjes op de stoel zitten. Gelijk al voelde ik hoe de agent een klodder van iets op en in mijn ster smeerde met zijn vinger voordat hij mij ging neuken. Maar snel werd de vinger vervangen door zijn heerlijke pik. Wat was ik toch een slet... “Dieper agent, schuif je hele hete pik mijn tunnel in en neem me net zo lang als je wilt”, kreunde ik. Hij begon mij heerlijk te neuken.

Tegenover mij zat nu Niek op zijn knieën op zijn stoel. Ik zag zijn vertrokken gezicht en ik zag dat hij het eigenlijk niet wilde. “Oh brigadier, kunnen we dit niet anders oplossen? Ik ben nog nooit geneukt en wil dit helemaal niet. Alsjeblieft, laat dit aan mij voorbij gaan”, jammerde Niek. “Mondje dicht geile hoer”, schreeuwde de man, “je weet toch dat ik maagden het lekkerst vind!”

Daarmee kon Niek er niet meer onderuit. Ik zag hoe de brigadier ook eerst met de maagdelijke kut van mijn chef speelde. Waarschijnlijk smeerde hij ook wat op en in zijn kutje. Maar Niek moest er nog steeds niets van weten. Hij bleef kermen en kreunen tijdens het spel. Opeens veerde hij op en zijn kop stootte tegen het plafond van de auto. Maar zo te zien was het niet de lul van de politie man. Hij moest er dus wat meer vingers als voorbereiding in geschoven hebben.

“Rustig sletje. Of heb je liever gelijk mijn paal in je schede?” De man gaf Niek een ferme klap op zijn reet zodat de pijn wat verlegd werd. Niek liet zich weer zakken en toen werd het wel serieus. ten slotte wilde Wout neuken. Mijn chef ontmaagden. “Oh Wout, stop. Dit gaat niet, je bent veel te groot voor mij”, jammerde Niek weer. Maar juist deze woorden wonden Wout nog meer op en centimeter voor centimeter schoof hij zijn gummyknuppel is de grot van Niek. “Kom kerel, vrij eens lekker met je maatje. Geef je mond aan je collega zodat je niet zo kunt jammeren”, commandeerde de brigadier.

Hier schrok ik zelfs van want dit had ik niet verwacht. En weer zou het een stapje verder zijn voor Niek. Maar even later waren we toch aan het tongen. Niet fanatiek, nee dat kon Niek nog niet. Maar ik vond het heerlijk: geneukt worden en vrijen tegelijk.

“Mijn maatje schijnt het lekker te vinden”, zei Wout en gaf Niek weer een flinke klap op zijn kont als “bedankje”. Meteen schoot de tong van Niek dieper mijn mond binnen. Wat een genot toen bleek dat hij zich toch meer over ging geven aan het spel. “Oh Wout, neuk me dieper. Ik wist niet dat mijn gevoelige kutje dit zo lekker zou vinden. Neuk me en geef me jouw sperma geile stier”. "Jij geile hoer! Ik wist wel dat je geneukt wilde worden in jouw spleet. Ik zag het in jouw ogen", kreunde Wout.

Ja, van zo een gekreun en verzoek werden beide politiemannen alleen maar bronstiger. Nog geen vijf minuten later kwamen beide mannen klaar en spoten onze grotjes vol met hun zaad.

Onmiddellijk stopte Niek met zoenen. Alsof hij er spijt van had dat hij als meerdere zich had over gegeven aan een mindere. Ik maakte er mij niet druk over, ik had het erg lekker gevonden.

“Kom heren, lik onze pikken even schoon zodat we weer aan het werk kunnen”, was het volgende commando van Wout. We draaiden ons om en deden wat ons gezegd werd. Daarna duwde Wout zijn visitekaartje in de hand van Niek terwijl hij een zoen op de lippen van Niek gaf. “Laat snel iets van je horen knul. Ik denk dat jij het stiekem toch wel lekker vond”. Daar kon Niek het mee doen.

Nadat de politie weg was fatsoeneerden we ons en reden verder naar de zaak. Beide wisten we niet wat te zeggen. Even wreef ik nog over het kruis van Niek maar hij duwde meteen mijn hand weg.

Had hij toch liever dat Wout het zou zijn die dat bij hem deed? Alleen omdat die hem dwong? Of omdat hij een uniform droeg? Of omdat hij geen boete wilde betalen? Alleen Niek wist het antwoord maar of ik dat ooit zou horen?

Weer terug op kantoor gingen we zwijgend aan het werk en alleen als het echt nodig was werd er gesproken. Mijn baas Noud merkte natuurlijk wel dat er “wat” speelde en riep mij naar zijn kantoor. “Waar bleven jullie zolang?”, en wreef over mijn billen. “Ruik ik sperma geile slet?” Ik zei niets maar liet het toe dat hij mijn jeans omlaag sleurde. Hij plantte meteen zijn hete spanningzoeker weer tegen mijn kutje. Aan het gemak waarmee hij binnendrong wist hij het antwoord. Maar het leek hem extra bronstig te maken. “Jij lekker hoertje. Ik ga mijn zaad bij het zaad van Niek spuiten en misschien moeten Niek, jij en ik vanavond maar even langer blijven. Want mijn baas wist natuurlijk niet dat oom agent mij had geneukt en vol gespoten...
Lees verder in: Niels Met Puber
Trefwoorden bij dit verhaal: Politie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Klik hier voor meer...