60.338 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Agent sexverhalen. In deze categorie staan 17 erotische verhalen.
Coob - 6: De AgentDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent, Politie,
"Coob, zo werd ik genoemd al meteen na mijn geboorte. Mij roepnaam was en is officieel Jacobus, vernoemd naar mijn vader en vele voorvaderen. Dat werd natuurlijk al snel Coob. Ik word snel 18 jaar. Na mijn bezoeken aan de huisarts en meneer pastoor be..."
16-11-23
9.2
Leuke Politieagent - 2Door: SanderNadine
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agent, Anaal, Bondage, Doggystyle, Pijpen, Politie, Vastgebonden, Verzoek,
"Een aantal weken gingen voorbij en vaak genoeg dacht ik aan de leuke politieagent. En dan natuurlijk vooral aan zijn grote pik. Iedere keer op weg naar huis reed ik net iets te hard, in de hoop dat de politieagent mij weer zou aanhouden. De strenge a..."
21-10-23
8.9
Bedankt Meneer AgentDoor: Mtnus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent,
"Na de match op tinder zijn we wat aan de praat geraakt alle standaard onderwerpen kwamen voorbij, werk, hobby s, relaties. Na een paar dagen was het al we duidelijk dat we ook een keer in het echt wilde gaan afspreken. Door de drukke agenda..."
05-10-23
8.5
Leuke Politieagent - 1Door: SanderNadine
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Agent, Buitensex, Doggystyle, Kut, Kutje, Pijpen, Politie, Straf, Verzoek, Werk,
" Wederom geschreven op vraag voor een leesster Zoals op elke werkdag reed ik na het werk terug naar huis. Denkend aan van alles en nog wat reed ik op automatische piloot terug naar huis. Hierdoor had ik niet in de gaten dat ik iets har..."
19-07-23
8.8
Sorry Meneer De AgentDoor: Carlijn
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent, Dikke Billen, Openbaar,
"Ik ben feline een student van 20 jaar met lang bruin grijs geverfd haar bruine ogen een fitness postuur met een paar mooie borsten c cup en vooral een grote goed getrainde kont. Om naar school te gaan moet ik altijd ongeveer 1,5 uur ri..."
23-07-22
7.7
Krantbezorger Opgewacht En AangepaktDoor: Axel69
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Agent, Gangbang, Krantenbezorger, Neuken, Pijpen, Politie, Rape, Tiener, Verkracht,
"Een week vakantie en ik mocht de krant weer bezorgen. Ik had er nog n en die moest naar Bert, het verste adres. Om een uur of negen zou ik klaar zijn en dan kon ik nog een tijd bij hem blijven, daar had ik veel zin in. Bij het verlaten van de wijk ..."
07-04-21
8.3
De Politieagent En Zijn Vrouw - 3Door: Daantje1978
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Agent, Dominantie, Politie, Travestie,
"Langzaam loop ik de gang in, Wil loopt vlak achter me hij heeft zijn hand stevig om mijn nek gelegd. Hij duwt me naar voren de huiskamer in. Daar staat Corrie, echt vrolijk kijkt ze niet. Ze heeft een rode jurk aan met bijpassende rode schoen..."
28-02-21
8.1
De Politieagent En Zijn Vrouw - 2Door: Daantje1978
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent, Dominantie, Onderdanig, Politie, Sissy, Travestie,
"De wekker gaat om half negen af, mijn lessen beginnen om 10uur vandaag, dus ik heb nog even de tijd, gelukkig is het vrijdag. De laatste les is om 2uur vanmiddag en dan heerlijk weekend vieren. Ik lig nog na te genieten van gisteren, de ling..."
24-02-21
8.7
De Politieagent En Zijn Vrouw - 1Door: Daantje1978
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Agent, Dominantie, Politie, Sissy, Travestie,
"Het is een donderdagochtend in de vroege herfst, als ik vanuit mijn slaapkamer uitkijk over de woonboot van mijn overburen. Mijn overburen begluur ik al enige jaren, Wil en Corrie heten ze. Hij heeft een hoge functie bij de politie, En zij is hu..."
22-02-21
8.7
In Volle Vaart Naar BinnenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Agent, Anaal, Boot, Pijpen,
"N.B. Ik schrijf altijd een paar verhalen vooruit. Zo had ik ook dit verhaal al liggen met de titel In de boot, genomen. Let op de komma, die net het verschil maakt tussen mijn wat meer letterlijke beleving en de titel van een verhaal van iemand..."
21-02-21
8.4
Een Droom Komt Uit - 2Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Agent, Bdsm, Droom, Meesteres, Strapon, Verpleegster,
"Dag 3 de tweede repetitie dag Na het ontbijt vertrekken de dames met de creditkaart richting winkel en heb ik nog even rust. Na een paar uur komen ze terug met een volle kofferbak van de auto. En er staan nog diverse dingen op naleveren om..."
06-12-20
8.6
BurenDoor: Dominique Jane
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Agent, Buren, Buurvrouw,
"Ik woon in een leuke straat met gezellige buren. Er zijn wat oudere stellen maar ook best veel jongere stellen. Zo ook naast me. Ze zijn iets ouder dan ik, maar niet veel. Patrick is een politieman en phoeh, een uniform zorgt voor warme gevoelens op ..."
29-06-20
9.2
AgentDoor: Wespje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent,
"Vrijdagavond, werk was gedaan en had weekend. In de auto reed ik naar huis, mijn gedachten dwaalde af in wat ik ging doen. Ik had niet in de gaten dat politie achter mij reed, hij haalde mij in en liet weten dat ik achter hem aan moest rijden. We kwa..."
28-12-19
8.0
GeluidsoverlastDoor: Lara
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agent,
"Was dat de deurbel Ik werp een blik op de wekker. Half elf. Nog half slapend zet ik mijn benen over de rand van het bed en kom omhoog. De deurbel gaat nog een keer. Nu iets langer en vooral een stuk dringender. Ik roep iets richting de deur, pik een..."
24-11-18
8.6
De InspecteurDoor: Belle Bieke
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Agent, Anaal, Kontje, Kut, Kutje, Meester, Onderdanig, Orgie, Slet, Sletje,
"Ik reed die bewuste zaterdag over de snelweg een beetje aan het wegdromen, tot ik plots het bordje volgen zag verschijnen op de wagen voor me owww fuck dacht ik nog goedendag madam, identiteitskaart, boorddocumenten en rijbewijs alstub..."
06-11-16
5.0
Meneer Agent, Wat Doet U Nu?Door: Daantjemeisje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Agent,
"Tevreden kijk ik naar mijn spiegelbeeld, als ik er zo wat werk van gemaakt heb dan ziet het er best prima uit. Tuurlijk, ik heb geen maatje 36, ben net iets voller en wordt ook al iets ouder, 34 ondertussen. Ook heb ik saai haar, donkerblond sluik ha..."
23-11-15
7.1
Als Agent...Door: Wolvie667
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Agent, Werk,
"Al sinds een jaar of acht ben ik werkzaam bij de rijkspolitie. Ik ben ingedeeld bij de groep verkeerskontroles en ik mag mijn werk graag doen. Af en toe is het ook wel een ambtelijke miereneukerij, want er bestaan vele voorschriften en richtlijnen, w..."
12-10-07
8.1