62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 17104x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Snel Volwassen Worden - 1
In het vorige verhaal kon je lezen dat ik nu de man in huis was. En dan ook in alles. Ik sliep iedere nacht bij mijn moeder in bed. Ik neukte haar iedere avond en iedere morgen pijpte ze mij en slikte al mijn zaad door. Als ze ongesteld was, nam ik haar anaal. Ze leerde mij alle standjes, maar ook beffen. Ook heeft ze wel eens een vinger in mijn kont gestoken, maar daar vond ik niet veel aan.

Op school kon ik nu makkelijker met de meiden omgaan. Ik had geen last van opspelende hormonen en kon dus met hen praten en zelfs begrip opbrengen. Ik had natuurlijk ook een zus die veel vriendinnen had. Dus was ik jonge meidenpraat gewend. Zelf had ik maar een paar vrienden. Maar die liet ik niet delen in mijn geheim. Ik hield mijn moeder exclusief voor mij.

Maar ja, aan alle geluk komt een eind. Mijn zus werd 17 jaar en we hadden een mooi feest waar zij wat vriendinnen en een enkele jongen had uitgenodigd. Mama en ik deden de catering en lieten ze begaan. Maar tijdens ontbijt op zaterdag schopte zus alle dromen aan diggelen. Open en vrij vroeg ze aan mama en mij of we neukten. Ik zei stoer dat het haar niets aanging. Waarop zei uitriep van wel! Elke nacht hoor ik het bed kraken. Ik ben nou 17 jaar en wil ook! Ik keek nu even mama aan want hier had ik geen antwoord op. Mama greep in en zei dat ze het later met elkaar als dames onderling zouden bespreken. Ik dacht dat de crisis was afgewend. Maar opeens moest ik weer op de bank slapen van mama, die wel zei dat ze het later goed met mij zou maken. Ik begreep er niets van.

De tweede nacht lag ik te draaien om een houding te vinden. Opeens hoorde ik geluiden boven mij. Het bed van mama kraakte en piepte. Die lag toch alleen in bed, zou die nu met zichzelf bezig zijn? Terwijl ik hier met een keiharde snikkel op een slaapbank weer lig te rukken? Dat zal toch niet! Ik sloop naar boven en sloeg de derde tree over. Met mijn ogen net boven de vloer keek ik of ik wat zag. Geen licht bij mijn zus. Die zou vast diep in slaap zijn. Ik luisterde voor de zekerheid maar hoorde niets. Ik op mijn tenen naar de kamer van mama. En de deur was niet goed dicht. Ik met gespitste oren luisteren en ik hoorde idd kreunen. Die lag daar met zichzelf te spelen! Terwijl ze mij had!! Ik wilde al naar binnen stormen toen ik haar stem hoorde zeggen, en nu even omdraaien,

Ik was nu even in de war. Tegen wie had ze het nou? Er was toch niemand meer dan mijn zus en ik in huis, of zou de buurman naar binnen zijn geklommen. Die oude viezerik! Ik duwde heel zachtjes de deur 5 cm verder open. Ik kon zo een stuk van het bed zien, maar nog belangrijker, ik kon via de passpiegel het hele bed zien. En het eerste wat ik daar zag was mama’s kut en kont. En links en rechts twee benen. Mama was dus iemand aan het verwennen met haar mond maar wie? Ik werd jaloers en begon al zachtjes aan mijn knuppel te trekken. Als het maar geen vriend of buurjongen was die ik ken. Want die benen waren niet van de buurman. Gladde dunne benen zonder haar.

Mama richtte zich op en schoof door naar boven. Ik zag haar tieten over het lichaam wat onder haar lag sporen trekken. Ik wilde mij al gek van geiligheid op die lekkere kont storten maar hield mij in. Mijn pik lekte nu behoorlijk. Met dat vocht smeerde ik mijn paal in en trok hard aan mijn stam. Toen mam boven aangekomen was begon ze daar die persoon te kussen. Maar toen mama op dat lichaam ging liggen, legde ze haar benen links en rechts van die benen waardoor ik ineens een geschoren kut zag ipv een snikkel. WTF? Wie is dat dan? Mama ligt met een mokkel in bed te vozen. Mijn snikkel werd nog harder en geil drupte er nu uit. Toen mama zich naast die persoon liet vallen, zag ik dat het mijn zus was! Het moest niet gekker worden.

En nu kropen ze over elkaar in 69 en begonnen serieus elkaar te beffen. Ik stond daar maar aan mijn snikkel te hijsen en wist niet wat te doen. Ook mijn zus had recht op mijn moeder maar ik was de man in huis! En nu sta ik hier te rukken. Maar opeens zag ik mijn moeder kijken. En via de spiegel keek ze mij aan en schudde haar hoofd. Ik bleef dus staan en de dames gingen verder met hun liefdesspel. Ik werd onrustig ervan en kwam klaar! Ik beet op mijn lippen en spoot alles tegen en in mijn hand. Liep daarna snel weg en naar beneden. Waste daar mijn hand en pik en probeerde te gaan slapen. Heb een onrustige nacht gehad met rare dromen. Ik werd dus wakker met een giga stijve en besloot te rukken om de spanning te verlichten. Maar net voor mijn orgasme hoorde ik voetstappen op de trap. Ik deed net of ik sliep maar het was mama. Die trok de dekens weg en bukte zich. Pijpte mij maar doordat ik zo geil als boter was, kwam ik na 2 minuten als de brandweer. Maar zij miste geen druppel.

Mama sloeg de dekens terug en legde haar vinger tegen haar lippen zo van stil zijn. Zus kwam naar beneden en riep tegen mij dat ik moest opstaan. Ik riep terug dat ik het 1ste uur vrij had. Enfin toen zus weg was liep ik naakt en met een harde naar de keuken waar mama koffiedronk. Ze zag mij komen. Zag mijn harde pik en zonder iets te zeggen stond ze op, trok haar ochtendjas uit en bukte over de tafel. Ik nam nu ruw bezit van haar. Stak mijzelf hard en diep naar binnen zonder voorspel. Ik was nu echt van plan mij uit te leven. Oh god nee, hoorde ik ineens. Keek opzij en zag mijn zus tegen de deur geleund staan met haar handen voor haar mond. Wat een mooie pik heb jij. Daar geniet mama zo van zei ze. En nu zie ik het mijn ogen gebeuren. Zus draaide zich om terwijl ik nog diep in mama zat. Even later kwam ze terug met mama’s telefoon. Ik denk dat jij maar even naar school moet bellen dat we alle twee ziek zijn vandaag. Moeder zei niks maar knikte. En belde school terwijl ik nog steeds met mijn pik in haar zat. Maar nu weer begon te bewegen. Traag en diep terwijl mama aan de telefoon was.

Zus trok al haar kleding uit en ik zag tot mijn verbazing dat ze mooie tieten had. En ja, ook een verdomd mooi lichaam. Natuurlijk van al dat trainen. Ik begon mama harder te neuken. Mijn lust nam steeds meer toe toen zus ging zitten, een been over de leuning gooide en zich begon te vingeren terwijl ik keek. Mama was klaar met bellen en zag zus zitten. Een diepe kreun ontsnapte haar.

Jaaaaa, mijn wens komt uit. Lekker seks met mijn kinderen. Ik hoef mij nu niet meer in te houden. Ze weten nu dat ik een geil wijf ben. En zus begon ook allerlei geile taal uit te slaan. Ik trok mij terug maar voor iemand iets kon roepen duwde ik mijn eikel tegen de anus van mama. En nat als ik was gleed hij zo naar binnen. Zooooo geile teef, Laat je je nou door je zoon in je reet neuken?! En gaat hij daar ook dat lekkere zaad van hem in dat strakke gaatje spuiten. Mama begon te loeien van genot en kwam klaar. Ik voelde haar sappen tegen mijn been spatten wat zusje zag die riep dat mama een geile squirter was. Mama was onverstaanbaar en ik naderde het hoogtepunt. Ook zus gilde dat ze kwam maar dat maakte ik niet meer mee. Ik begon te spuiten. Straal naar straal spoot ik naar binnen wat weer een orgasme uitlokte.

Uitgeteld stapte ik naar achter en trok mijn paal uit dat lekkere grotje. Zus stond gelijk op en liep naar mama. Keek hoe mijn zaad uit haar anus liep. En boog zich en begon mama te likken! Je smaakt lekker broer zei mijn zus tussen twee likjes door. En mama gilde dat ze weer kwam. Toen we allemaal uitgeraasd waren en aan de koffie zaten begon mama te vertellen hoe zij zich altijd heeft moeten inhouden bij papa. Die wilde een keer per week even recht op en neer, 10 keer stoten, spuiten en dan omdraaien en gaan slapen. Terwijl mama meer nodig had. Dus toen hij in mijn bed moest slapen en een stijve pik tegen mij aanduwde, kon ik mij niet meer inhouden. Ik moest die pik hebben. En gelukkig kan een jonge knaap het lang vol houden als hij al een keer heeft gespoten. Die nacht heeft hij mij in alle gaten geneukt en gespoten. Sindsdien zorg ik ervoor dat hij altijd bij mij terecht kan als hij zijn zaad kwijt wil. Ik sta helemaal ter beschikking voor hem. Alle gaatjes zijn van hem. Ik draag al geen slipje en beha meer sinds die dag om het hem makkelijker te maken. En nu doet zusje ook mee en kan ik ook haar geven wat zij wil. Ik ben nu jullie sletje dat jullie altijd mogen gebruiken voor jullie lusten.

Mijn pik werd alweer hard bij de gedachte. Ik maakte aanstalten om op te staan en mam weer eens te neuken, Maar zusje hield mij tegen. Nee zei ze, nu ben ik aan de beurt om van jouw lekkere pik te genieten. Ik keek snel naar mama die ja knikte. En zus bukte en haar mond ging richting (het volgende verhaal)
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Milf, Moeder, Pijpen, Zus, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.2
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
8.9
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.4
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9