62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 9065x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Snel Volwassen Worden - 2

Slot

Ademloos keek ik toe hoe zus zich bukte en mij naderde. Ik zag haar tieten langzaam vrijkomen van haar lichaam en zachtjes schommelen. En moeder zat nog op de tafel met zichzelf te spelen met een glimlach rond haar mond. En toen, contact. Zus kuste mijn eikel. En na even haar lippen gelikt te hebben, schoof zij haar hele mond over mijn pik. Ik voelde haar lippen tegen mijn buik. Haar tong wreef en krulde zich langs mijn stam.

Zus had ervaring merkte ik. Met een gekmakend tempo pijpte ze mij. Moeder was opgestaan en nam plaats achter zus. Ik denk dat mama haar begon te likken want zus kreunde en snoof hoorbaar. Ik zag mama’s hoofd op en neer gaan en merkte dat ze duwde. Als ze dat deed kwam zus helemaal over mijn pik.

Al had ik al twee keer gespoten, als we verder zouden gaan zou ik weer spuiten maar dan ook niet meer kunnen. En nu de gelegenheid zich voordeed wilde ik mijn zaad in zusjes kut. Of anus. Nog niet in haar mondje!

Ik trok mijn pik uit haar mond en ging door de knieën. Ik begon zus te kussen en met haar tieten te spelen. Masseerde deze goddelijke bollen en harde tepels. Zus legde haar handen op mijn schouder en kreunde. Ik merkte dat een orgasme aan het opbouwen was dus kneep ik wat harder in de tepels wat gelijk een geile reactie uitlokte. Ik masseerde nu harder en stak mijn tong in haar mond. Zus sloeg haar armen rond mijn nek en trok mij dicht tegen haar aan. Toen ze klaarkwam loeide ze als een gewonde koe.

Ik zag mama opstaan en haar gezicht glom van de geile sappen. We legde zusje op haar rug op tafel. Mama pijpte mij weer hard en goed nat. Keek mij aan zei, maak van je zusje een vrouw. Een vrouw doe jij ook altijd ter beschikking gaat staan. Spuit je leeg in haar kut, ze is aan de pil. En met die woorden richtte ze mijn pik en trok hem richting zusjes kut. Wreef hem een paar keer over de gele lengte van haar gleuf alvorens mijn eikel voor het gaatje te zetten. Met haar andere hand duwde ze mij naar voren. Wauw wat een lekker gevoel was dit. Heet en strak, veel strakker als mama. Het idee dat mijn harde pik in mijn zusjes nauwe kut gleed deed bijna mijn zelfbeheersing verliezen. Maar daar waren mama’s handen alweer die mij geleiden of remde.

Ik stond stil en voelde hoe zusjes kut op mijn harde stam aan het knabbelen was. Hoe haar spiertjes als kleine handjes er alles aan deden om mijn pik te liefkozen. Mama trok mij wat terug en duwde zacht. Zo neukte ik zacht mijn zusje. En toen mama begreep dat ik controle had, stond ze op. Wreef even haar tieten tegen mijn arm en kuste mij op de lippen. Om mij daarop los te laten en zelf op de tafel te klimmen. Om zich over zusje heem te werpen en zodoende zusjes clitje en tieten te kunnen masseren. Zusje deed eerst nog een poging om mama te likken maar vanwege het grote genot dat haar lichaam teisterde kon ze dat niet volhouden. Ze begon te kronkelen als een vis op het droge maar mama had haar benen over het lichaam van zusje heen geslagen en kon zowat afremmen.

Ik had inmiddels zusjes enkel over mijn schouders gelegd en hield mij vast aan haar dijbenen zodat ik goed diep naar binnen kon stoten. Zusje gilde en vloekte steeds harder en bewoog haar heupen als een gek. Met moeite hield ik haar benen in bedwang. Opeens een rauwe kreet en zusje begon klaar te komen. Maar mama keek mij en beval mij gewoon door te blijven stoten en vooral niet in te houden. Ik was ook niet van plan om te stoppen maar wilde nu zelf los. Maar mama stuurde mij en riep dat de 1ste keer voor zusje een onvergetelijk ervaring moest zijn en blijven. Ik bleef dus pompen en zusje viel van het ene orgasme in het ander. Maar dat hield ze natuurlijk niet lang vol en vermoeidheid trad in. Ik denk ook dat haar kutje rauw was. Mama duwde mij weg en klom zelf van tafel. Even stonden wij te kijken naar het naakte lichaam van zusje dat glom van het zweet en geil.

Ma draaide haar om en bukte zich. Ik stond daar maar te kijken en wist niet wat te doen. Bleek dat mama zusje aan het rimmen was. Toen mama vond dat het strakke sterretje er klaar voor was, wenkte ze naar mij. Pakte weer mijn pik en wreef hem over het sterretje. Zusje kreunde. En weer duwde mama mij. En nu met wat meer moeite gleed ik naar binnen. Maar toen mijn eikel de kringspier was gepasseerd, hield ze mij even tegen. Bukte nogmaals en spuugde een grote klodder op mijn pik. En duwde hard tegen mijn rug. Ik schoof dankzij de extra smering vlot naar binnen in dat strakke kontje van mijn zus.

Mama hield mij weer tegen en ik stond voor mijn gevoel een eeuwigheid stil, met mijn buik tegen de billen van zusje. Later legde mama uit dat zusje kontje even moest wennen aan mijn pik. Toen ik de hand weer voelde trok ik terug en mama bepaalde het ritme. Spuugde een paar keer als ik naar binnen gleed op mijn pik voor extra smering. Toen ik vlot paalde liet ze mij los. Pak nu jouw beloning zoon. Ga maar los in haar kontje en leef je uit tot je spuit. Ik wil jouw zaad diep in haar kontje. Ondertussen bekommer ik mij om zusje. Ik pakte de heupen van mij zus vast en wilde stoten toen ik merkte dat mama achter mij tussen mijn benen doorkroop. Toen ik mij terugtrok uit zusje zag ik mama’s gezicht en tong. Ik begreep dat zij zusje ging beffen. En ik stootte toe. Zusje kreunde, ik kreunde en mama likte en passant mijn ballen. Ik begon aan een hei sessie en voelde het genot toenemen. Maar zusje begon ook te draaien waardoor het zowel voor mij als mij beter voelde. Ik kwam aan mijn orgasme en of ik die dag niet al twee keer gespoten had kwam ik briesend klaar. Zusje ook want haar kontje kneep hard in mijn pik. Ik zag iets van kippenvel over haar rus gaan terwijl ik spoot. Mama likte als een razende en zus kwam denk ik ook.

Uitgeput stond ik achterovergebogen met mijn pik nog steeds diep in zusjes kontje die nu mijn pik losliet. Puffend naar adem trok ik mij terug. Maar met terugtrekken kwam er zaad mee naar buiten wat op mama’s gezicht en zo viel. Die likte alles op en wilde meer. Stond op en begon zusjes kontje te likken. Ik zat op mijn knieën en besloot mama ook wat te gunnen en stak mijn duimen in haar twee gaatjes en begon te pompen. Mama droop van het geil. Terwijl ze likte kwam zij klaar op mijn duimen. Haar geil droop via mijn armen naar mijn ellenbogen naar de vloer

Even later wankelde wij naar de douche en kropen in het grote bed. Rond een uur of elf werd ik wakker want ik voelde dat ik moest pissen. Sloop het bed uit, en piste. Kwam terug in de slaapkamer. Zag daar twee naakte vrouwen waarvan ik nu wist dat deze voor mij waren. Ik kroop er weer in het midden tussen en trok de lakens op. Een uur of wat later werd ik wakker en voelde iets rond mijn pik. Keek links en zag zus naar mij lachen en wist dat mama mij aan het verwennen was.

Vanaf die dag neukte ik ieder ochtend, middag en avond mijn vrouwen. In het weekend en vooral op zondag hadden wij amper kleding aan. Ik at een rek eieren per week om mijn zaadproductie op orde te houden. Had zelfs cobra 120 klaarliggen voor de zondag. Moeder en zus waren verslaafd aan mij en ik aan hen. Het leven is goed

Einde
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Moeder, Pijpen, Rimmen, Squirten, Trio, Zus, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
8.8
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7