62.805 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-01-2021 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 14856x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Mijn naam is Bart. Feiten en fictie lopen in mijn verhalen door elkaar. Sommige zijn waar gebeurt, ander zijn fantasie of met fantasie bewerkt.

Oud en nieuw 2000. Iedereen keek er naar uit. Ik ook. De overgang naar de volgende eeuw. Het zou groot gevierd worden. Ik kon toen nog niet bedenken welk vuurwerk ik mee zou maken.

We gingen naar een feest bij vrienden van mijn vriendin Yvette. Die groep, ongeveer 10 personen kende ik niet zo goed omdat we nog maar kort een relatie hadden.

Yvette zag er met haar 24 jaar fantastisch uit die avond. Ze had een kort, zwart jurkje aangetrokken dat haar sterke, maar slanke lichaam omsloot. Haar mooie lange benen had ze in satijnen panty’s gestoken met pumps met een behoorlijk hoge hak. Altijd als ze hoge hakken droeg, gebeurde er iets in haar hele houding. Gek makend vond ik dat. Ze ging dan anders staan en bewegen, kortom ze zag er sexy uit en dat wist ze. Het was me opgevallen dat ze die avond het lef had om geen bh te dragen. Haar goed gevormde maar kleine borstjes, een cup A, tekenden goed af in de strakke zachte stof van haar jurkje en maakte dat je zo nu en dan haar tepels kon zien reageren. Door de mooie V vorm aan de voorkant en de hele lage rug kwam haar licht getinte huid goed uit. Haar donkere krullen had ze opgestoken, waardoor ze een chique uitstraling kreeg.

We fietsten langs het appartement van haar vriendin Kim, een vrijgezelle blonde schoonheid van 22 jaar. Die twee waren al jaren bevriend, gingen voor elkaar door het vuur. Het was behoorlijk koud die avond dus kwam Kim in een lange winterjas bij de deur en samen fietsten we naar het huis van de vrienden. We werden hartelijk welkom geheten en onze jassen werden door de gastheer bij de deur aangenomen en opgehangen. Kim en Yvette slaakten bewonderende kreetjes naar elkaar dat ze er zo goed uitzagen. En eerlijk is eerlijk, ze hadden beiden gelijk. Kim had een kort leren rokje aangetrokken met daaronder kniehoge laarzen met hoge hakken. Het moet gezegd worden dat Kim een fantastisch lekkere kont had. Iets waarop beide dames bij mij hoog op scoorden. Op dat rokje droeg ze een zijden witte bloes die ze ogenschijnlijk nonchalant bij het rokje had ingestopt. Het bloesje had geen knoopjes maar leek voor haar lichaam losjes te hangen met een adembenemend decolleté. Als zij op een bepaalde manier bewoog of voorover boog werd het uitzicht alleen maar beter. En ik hoefde er niet erg naar te raden, zij had haar geweldige borsten, een mooie volle en stevige cup B niet verstopt in een BH.

Die avond verliep heel erg gezellig. Ik genoot er van om met verschillende mensen een praatje te maken en er werd stevig gedronken. Ondertussen kon ik mijn ogen niet van mijn. Kim, kwam op een gegeven moment naast me zitten. We kletsten wat en hadden veel lol. Ik vond haar grappig, maar had ook wat moeite om niet te verdrinken in haar lichtblauwe ogen en nog meer om mijn ogen niet te laten afdwalen naar haar super zichtbare decolleté. Ze deed ook niets om haar bloesje wat op de plek te houden of zo. Daardoor kreeg ik regelmatig een schitterend uitzicht op de welving van haar borsten. Ik had het idee dat ze heel goed wist wat ze liet zien. “Wat is het toch een lekker ding hè?” zei ze en knikt naar Yvette. Ik grinnikte. “Ik heb geluk gehad”, reageerde ik. “Yvette ook” zei Kim en gaf me een ondeugende knipoog. Ze legde haar arm op mijn bovenarm. “Sport je veel? Dat strakke shirt staat je echt heel goed” zei ze. Om wat af te leiden begon ik over hun vriendschap. Ze vertelde over hun studietijd in Groningen, hoe ze samen in een studentenhuis met in totaal 5 meiden hadden gewoond. En nonchalant vertelde ze dat ze het heerlijk vond om in het weekend met Yvette op stap te gaan, maar ook om dan gezellig samen thuis te blijven. Ik was nieuwsgierig wat ze dan gingen doen. “Oh” zei ze, “dan trekken we iets gemakkelijks aan en kruipen lekker samen onder een dekentje op de bank. We zoeken dan een film uit, wijntje er bij en wat lekkers en dat is dan zo heerlijk ontspannen. Vaak laat ik ,als we bij mij zijn, het bad vollopen en gaan we samen even heerlijk badderen. Wist je dat Yvette hele zachte maar ook sterke handen heeft? Die massages van haar……“ Ze sloot haar ogen en maakte een heel zacht kreuntje, “echt heerlijk om haar handen te voelen als ze met mijn lichaam bezig is”. Ze opende haar ogen en keek me doordringend aan. Allemensen wat had ik het inmiddels warm gekregen. Ik glimlachte ondeugend naar haar. “Daar heb ik intussen al van mogen genieten” zei ik. “Dat weet ik” zei ze, knipoogde, gaf me een kusje op mijn wang, stond op en liep heupwiegend weg richting de keuken.

Yvette plofte naast me neer op de bank: “Zo! heeft die geen ontzettend lekker kont in dat leren rokje? En dan die tieten, pffffff, ben denk ik een beetje jaloers.” En zonder een reactie af te wachten zei ze: “Ze heeft je goedgekeurd hoor, je mag mijn vriendje zijn” en gooide haar hoofd wat achterover en lachte. “Yvette”, zei ik “ik voel me wel wat ongemakkelijk in het contact met haar . Het lijkt wel of ze wat met me loopt te flirten”. Yvette keek me aan: ”Als ik haar was, zou ik dat ook doen. Je bent ten slotte om op te vreten. En weet je, Yvette is een vrije vogel en erg fysiek ingesteld en knuffelig. Ik geniet daarvan.” ”En zij van jouw massages begrijp ik” regeerde ik. ” Oh heeft ze dat gezegd? Ja dat is echt genieten en geloof me, niet allen voor haar”, lachte ze, ging spontaan op mijn schoot zitten met het gezicht naar me toe en drukt haar mond op die van mij en gaf me een intense tongzoen. Daarna keek ze me geil aan. “Ik ga jou vannacht nog eens heerlijk verwennen. Ik zal zorgen dat je 1 januari 2000 niet snel zult vergeten.” Voor de anderen onopgemerkt liet ik mijn hand vanaf haar hals naar de welving van haar rechterborst glijden. Ik voelde hoe mijn handpalm en vingers langs haar harde tepeltje gingen en kneep daar speels in. Ze schokte en een geil kreuntje kwam uit haar mond. “Je maakt me hard”, fluisterde ik haar toe. “Ik voel het”, reageerde ze en drukt haar onderlichaam nog wat steviger op mijn kruis. “Geduld lekker ding, straks thuis weer verder”. Ze stond op en ook zij huppelde door de kamer en ging een drankje pakken.

Al snel begon het aftellen richting 12 uur en mijn vriendin kwam naar me toe hand in hand met Kim en met de hele groep telden we af en riepen “Gelukkig Nieuwjaar!!!” Yvette pakt me beet en zoende me intens, keek me in mijn ogen en we wensten elkaar een heel tof nieuwjaar. Daarna omhelsde ze Kim en zoende haar teder op haar mond, streelde een pluk haar van haar voorhoofd opzij en hield haar nog even stevig vast. “En nu mag jij!” zei ze en duwde Kim zo dat die voor mij kwam te staan. We lachten, Kim omhelsde me, ik gaf haar drie zoenen op de wangen en wenste haar gelukkig nieuw jaar. “Nee” riep Yvette, zo wordt het nooit wat met het geluk van Kim, toe joh geef haar eens een echte zoen. Ik keek Yvette vragend aan, maar ze leek bloed serieus en ik keek toen Kim aan. “Als Yvette het zegt…… ”zei Kim en drukte haar zachte lippen op die van mij. En daarmee drukte ze ook de rest van haar lichaam tegen me aan. Ik voelde haar heerlijk borsten tegen mijn borst. Zachtjes weken haar lippen en ik voelde haar warme en zacht tong. En toen onze tongen elkaar ontmoetten speelden ze heel even met elkaar. Waarna we langzaam elkaar weer loslieten. “Oh, zo lief “kirde Yvette en knuffelde ons allebei. “Ik vind het zo belangrijk dat jullie elkaar ook goed leren kennen en dat we het ook met z’n drieën gezellig kunnen hebben.”

Het feest ging na 12 uur lekker door: we keken met elkaar naar het vuurwerk, er werd gegeten gedronken en gedanst. Zo tegen half 2 stelde Yvette voor om naar huis te gaan. Kim zou met ons meefietsen tot haar appartement zodat ze veilig thuis zou komen. We bedankten onze gastheer en waren na 10 minuten bij het appartement van Kim.

Kim grabbelde in haar jaszakken naar haar huissleutels. Ik zag schrik en verwarring ontstaan bij haar. “Kut!” mompelde ze en voelde nog eens in alle zakken. “Wat is er? vroeg Yvette. “” Ik kan mijn sleutels niet vinden, jongens hebben jullie gezien wat ik gedaan heb toen we weggingen?” We hadden geen idee en Kim zocht nog een keer in alle zakken van haar jas en ook in haar tasje, maar zonder resultaat. Haar buurvrouw heeft ook een huissleutel, dus belde ondanks het nachtelijke uur toch maar aan, maar die reageerde niet. Het appartement leek vanaf de straat ook donker. Ze zou heel goed niet thuis kunnen zijn.

“Nou geen probleem en we gaan er geen gedoe over maken” zei Yvette, “dan ga je maar met ons mee”. Kim sputterde nog wat tegen maar Yvette was heel resoluut. “Geen probleem, toch?” zei ze en keek me vragend aan. Tja wat kon ik zeggen of doen, natuurlijk moest Kim ook onderdak hebben en intussen waren we behoorlijk koud geworden. Dus fietsten we snel door naar het appartement van Yvette. Yvette was er in geslaagd om van een kleine studio een hele gezellige en praktisch ingericht woning te maken. Ze had een soort vide ingebouwd waar ze een tweepersoons matras had neergelegd en ook nog ruimte daar omheen had. Beneden was een woonkamer, open keuken en ruime badkamer. Alles ademde de sfeer van een industriële loft.

Yvette zette een muziekje op en de dames nestelden zich op de bank terwijl ik voor iedereen nog een laatste drankje inschonk. Kim baalde duidelijk dat ze haar sleutels kwijt was, maar had eigenlijk de conclusie getrokken dat ze die in de zak van haar andere jas, thuis aan de kapstok had gelaten. Kim en ik kletsen wat en ik merkte dat Kim al meer op haar gemak was met de ontstane situatie. Yvette had nog een extra matras voor Kim klaarstaan en stelde voor om die naast het tweepersoonsmatras te leggen. Nee joh was de reactie van Kim, ik kan toch prima hier in de woonkamer liggen. Maar zo resoluut als Yvette is, kwam daar niets van in. Helemaal niet gezellig vond ze en het matras lag al boven dus dat was allemaal ongelofelijk veel gedoe en gesleep. Ze vertrok even naar de vide en zou in no-time het bed op gaan maken. Doordat ze een steil houten trapje op moest had ik even een schitterend zicht onder haar korte jurkje. Kim stootte me aan “Stiekeme gluurder” zei ze. Ik grijnsde. “Sorry, het is een reflex”.” Ja dat zie ik” zei ze en keek daarbij onbeschaamd naar mijn kruis, waar voor de zoveelste keer die avond een zichtbare bobbel was ontstaan. “Stoort het je “zei ik en keek haar brutaal aan. Ze keek me indringend en ondeugend aan. “Nee, in tegendeel” was haar reactie. En nonchalant liet ze haar hand van haar nek naar beneden glijden, over haar rechter borst waardoor ook haar bloesje wat naar beneden getrokken werd en nog meer open viel. Daardoor kreeg ik een schitterend zicht op de rondingen van haar borsten maar kon net haar tepel niet zien. Wel zag ik dat haar tepels zich door de dunne stof heen duidelijk hadden opgericht en hard waren geworden. Was deze dame hier nu een potje geil aan het worden? De bobbel in mijn broek werd alleen maar groter. Toen ik haar weer aankeek beet ze zachtjes op haar lip. “Ik houd daar wel van, mannen die primair reageren” zei ze. “Pffff die laarzen knellen zo langzamerhand wel wat zeg, kom, help me even om die uit te trekken. Ik ging op mijn knie voor haar zitten en pakte haar linkervoet vast om de laars uit te trekken. In die positie keek ik langs haar heerlijke benen zo onder haar korte rokje, waar ik een heel fraai slipje zag zitten. Zachtjes trok ik aan haar laars, waardoor ze iets van de bank af schoof en het rokje daardoor nog hoger kwam te zitten. Het uitzicht werd steeds beter. Langzaam trok ik haar laars uit en pakte haar andere voet. Ook die laars trok ik langzaam uit. Langzamer dan nodig was omdat ik de kans pakte om van dit uizicht te genieten. Het maakte haar niet uit, ze had haar ogen gesloten en liet haar benen ontspannen iets uit elkaar vallen. “Oh mijn voeten doen zo’n pijn” zuchtte ze. Yvette riep van boven:” Daar kan Bart wel wat aan doen, die heeft gouden handjes.” “Oh Bart wil je mijn voeten masseren?”, vroeg Kim. Zeker wilde ik dat en ging er eens goed voor zitten en begon ze een voor een te masseren. Kim kwam in een ontspannen en lome mood. Elke keer als ik met een voet klaar was, masseerde ik zachtjes naar boven en masseerde ik ook haar kuiten, eerst zachtjes en dan stevig. Ze kreunde dat ze het heerlijk vond. “Yvette riep ze, mag ik je mannetje zo nu en dan lenen? Wat hij met zijn handen doet is echt geweldig!”

Yvette kwam van het trappetje af en plofte naast Kim op de bank. “Als je maar genoeg energie in hem laat zitten zodat ik ook nog wat aan hem heb” grapte ze en streelde Kim zachtjes over haar wang. “Je bent zo lief Yvette”, zei Kim en strekt haar armen uit om haar een knuffel te geven. Innig hielden ze elkaar vast en Yvette gaf haar een tedere kus op haar mond. Beiden sloten ze de ogen in dat moment en doordat ik afgeleid raakte was ik er niet alert op dat de voet van Kim nu op mijn kruis steunde terwijl ik met haar kuit bezig was. Kim wist het duidelijk wel en maakte heel zachte duwende en draaiende beweging tegen mijn pik die echt heel erg paraat raakte.

Yvette maakte zich los uit de omhelzing van Kim en zei: “Kom we gaan maar eens naar bed”. Kim rekte zich loom uit en knipoogde naar me. “Een heel goed idee”, zei ze. Yvette nam Kim mee naar de kledingkast die achter de keuken tegenover de badkamer stond. De kledingkast was over de hele breedte voorzien van spiegels. “Wil jij me even helpen door de rits van mijn jurk los te maken?” Kim liet daar geen gras over groeien en maakt de rits los, maar hielp ook het jurkje uit te trekken. Ze stond achter Yvette en kuste haar schouder. “Oh”, zuchtte ze, “wat heb jij toch altijd een heerlijk tintje op je huid. Daar ben ik toch zo jaloers op.” Yvette ging met haar handen over haar hoofd naar achteren en trok zo Kim dichter naar zich toe. Kim sloeg haar handen om Yvette en streelde haar mooie platte buik.” Kom” zei Yvette, “ ik zal wat voor de nacht voor je pakken.” Ze kwam los uit deze omhelzing en deed de kast open. Voor zichzelf pakte ze een heel dun, wijd, kort topje dat net tot over haar borsten viel. Ze reikte Yvette een satijnen hemdje met spaghetti bandjes aan de dames verdwenen in de badkamer.

Ik had mijn drankje opgedronken en zou me ook gaan omkleden maar stond wat in dubio. Meestal sliepen Yvette en ik naakt maar ik besloot om nu mijn boxershort aan te houden. Bij de kast met de spiegels kleedde ik me uit. Net toen ik alleen nog mijn boxershort aan had kwamen de dames uit de badkamer. Beiden hadden hun haar los gemaakt. Het hemdje van Yvette was kort en liet niet veel te raden over: haar stevig kleine borsten tekenden heel mooi af en de parmantige kleine tepeltjes waren goed zichtbaar door de stof heen. Mijn pik maakte direct een sprongetje. Haar platte buikje en dan die super kleine witte string waardoor ik haar schaamlippen kon zien en die eindeloze benen maakten het plaatje compleet. Achter haar verscheen Kim. Man wat en schoonheid, ze zag er ineens weer heel anders uit nu ze haar haar los had. Haar ronde borsten bewogen zacht bij elke stap en ook haar tepels waren goed zichtbaar. Ze droeg ook een string. “Wij gaan vast naar boven, kom je zo?” Ze liepen langs me heen en ik had een perfect uitzicht op de billen van de beide dames. Dat die van Yvette geweldig waren wist ik al maar die van Kim waren helemaal het einde. Mij pik kwam in voile glorie tot leven en dat gaf een forse bobbel in mijn short. Yvette keek achterom en trok een verbaasd gezicht toen ze naar mijn kruis keek en lacht toen en ging achter Kim aan het trappetje. Ik vertrok naar de badkamer om me op te frissen, maar hoorde Kim net nog een gilletje geven: “Wat doe je?! “ “Ik kon het niet late om je even in je heerlijk billen te bijten”, schaterlachte Yvette.

Even later klom ook ik het trappetje op. Kim lag volledig op haar gemak tegen Yvette aan en Yvette had haar hand om haar heen geslagen en die lag ogenschijnlijk nonchalant half onder, maar ook op de heerlijk borst van Kim. “Ga jij in het midden Yvette”, vroeg ik? “Ja, het lijkt me heerlijk om vannacht te slapen tussen de 2 mensen waar ik het meest van houd.” Ik nestelde me aan de rechterkant van Yvette en de beide dames schoven ook onderuit. Met de afstandsbediening dimde Yvette het licht. We lieten dat altijd een beetje branden omdat dat steile trapje in het donker echt wel wat link was. Ik keek naar links en zag de schitterende gezichten van de beide dames in het zachte licht. Kim lag nog met haar hoofd tegen de schouder van Yvette. Yvette draaide haar hoofd naar me toe. “Dit is zo perfect”, zuchtte ze. Ik kuste haar zachte lippen. Ze opende haar mond en haar tong zocht die van mij wat mij direct al weer een soort roes bracht.. We tongden langzaam en geil. Zo nu en dan beet ik op haar lip. Stiekem ging ik met mijn rechterhand naar haar rechter borst en begon die te strelen en te kneden. Zo nu en dan kneep ik in haar tepel, dan weer hard en dan weer zacht. Ik weet dat ze daar helemaal gek van wordt. In alles was ik haast vergeten dat Kim er ook lag en het leek even of die in slaap gevallen was. Het maakte Yvette duidelijk niets uit. Die bleef hartstochtelijk tongen en ging met haar rechterhand in een keer in mijn short en begon mijn stevige paal zacht af te trekken. Ineens klonk het naast Yvette: “Hé Yvette krijg ik geen nachtzoentje?” Yvette keek mij aan: “Wat vind jij, mag Kim ook een nachtzoentje?”” Natuurlijk mag ze dat maar van wie wil je die dan Kim, van Yvette of van mij?” “Van jullie allebei natuurlijk!” Kim richtte zich op haar elleboog op en boog zich over Yvette en zoende haar geil op de lippen. Ik dacht dat ik droomde. Lig ik daar in bed met 2 schitterende vrouwen, die met elkaar aan het zoenen zijn en ik lig intussen haar borst te strelen en zij trekt aan mijn stijve paal. Droom of niet, het boeide me niet. Ik besloot om intens van het moment te genieten. De meiden gingen helemaal op in elkaar en ik keek hoe zij intens aan het tongen waren. Het een schouderbandje van het hemdje van Kim was van haar schouder gegleden waardoor ik nu helmaal zicht op die heerlijk borst had. “Nu wil ik nog een nacht zoen van jou Bart”, zei Kim. Boven het gezicht van Yvette ontmoette onze lippen elkaar. Ik merkte dat Yvette alleen nog maar de greep op mijn pik versterkte en dat ze ieder keer als ik haar tepel bewerkte rilde. In mijn ooghoek kon ik zien hoe zij inmiddels de borsten van Kim aan het masseren en kneden was. Bij mij was het hek van de dam. Geil tongde ik met Kim. Daarna schoof ik naar beneden en kuste de borst van Yvette, met mijn andere hand wilde ik haar andere borst masseren, maar ontmoette daar de hand van Kim. Geen idee hoe lang die ook al bezig was om Yvette te verwennen. Dus ging ik met mijn hand zacht over de buik van Yvette naar de binnenkant van haar benen. Ze deed deze gewillig een stukje van elkaar. Ik streelde haar dijen en bewoog rustig richting haar slipje. Ik voelde haar warmte door de stof van haar string. Ze was heel erg opgewonden en ik voelde hoe nat haar slipje was. Mijn vinger bewoog gemakkelijk onder de rand van haar slipje en ik voelde haar natte schaamlippen. Zoals altijd was ze perfect kaal geschoren. Ik schrok even toen ik nog wat voelde, maar dat bleek een vinger van Kim te zijn. Die meid was me gewoon gevolgd en lag intussen net als ik met haar tong de te tepel van Yvette te verwennen. Ik keek haar aan, liet de tepel van Yvette even voor wat het was en boog me voorover naar het oor van Kim. “Zullen we die geile Yvette eens verrassen?” fluisterde ik. Intussen speelden haar en mijn vingers met de natte schaamlipjes en het gevoelige klitje van mijn vriendin. Het enige wat ze uitbracht was hmmmmmm. “Ik wil jouw vinger samen met die van mij in haar voelen”. Kim keek me aan: “Geil!” was het neig dat ze zei. Al strelend vond ik haar middelvinger en zachtjes lieten we die geleid door de geile sappen van Yvette naar binnen glijden, direct zo diep als we konden. Yvette kromde haar rug en kreunde luid. Samen zochten we naar een ritme waarop we in en uit haar kutje sopten. Met mijn duim maakt ik haar nog gekker door haar klitje te bewerken. Zonder aarzelen drukte ik een tweede vinger naar binnen en Kim volgde mijn voorbeeld. Yvette genoot. Intussen was ik op mijn knieën gaan zitten en zag hoe onze vingers die heerlijk kut van Yvette vulden. Kim volgde me opnieuw en trok Yvette haar slipje uit. Ze dook met haar hoofd tussen de benen van haar vriendin en begon langs mijn vingers heen haar kutje intens te likken. Voor mij tijd om eens wat aandacht te verschuiven. Ik deed het haar van Kim aan de kant zodat ik goed kon zien wat voor heerlijks ze allemaal met mijn vriendin uitspookt. Die kronkelde overigens van genot onder het werk dat Kim aan het doen was. Ik trok het hemdje van Kim helemaal uit. Ik nam haar borsten in mijn handen en kneedde die. Yvette werd gek van de dingen die de tong van Kim met haar kutje aan het doen was. Ze trok mij naar zich toe en gromde: “ Kom hier met die lekkere paal van je”. Ik ging op mijn knieën naast haar hoofd zittenen ze begon me met langzame halen te pijpen. Ze nam hem diep in haar mond en dan weer liet ze haar tong speels rond het topje van mijn eikel gaan. Het voorvocht stroomde uit mijn pik en vermengde zich met haar speeksel. Ineens begon ze heftig te kreunen en te schokken en kreeg haar eerste orgasme. Kim likt haar nog eenmaal met een lange haal langs haar glimmende kutje en zocht al kussend een weg over het lichaam van Yvette omhoog, beet terloops nog even in haar harde tepels en bracht toen haar hoofd naast die van Yvette in positie. Yvette zoende haar vriendin intens. “Oooh ik proef mezelf, oh wat geil is dit.” Yvette had beslist geen moeite met delen, pakte mijn pik vast, trok mijn voorhuid strak naar beneden en bracht hem voor de lippen van Kim. Die bedacht zich geen moment en likt mijn sappen geil van mijn eikel en begon me toen teder maar gepassioneerd af te zuigen. Wat die meid met haar tong deed op het moment dat ze hem in haar mond had, maakte me helemaal gek. Yvette had haar hand inmiddels tussen de benen van Kim geïnstalleerd en neukte haar met haar vingers. Met mijn rechterhand masseerde ik de borsten van beide dames om en om en soms tegelijk omdat ze half boven op elkaar lagen. Zo nu en dan lagen ze samen aan mijn pik te sabbelen en het uitzicht wat ik hierop had was echt adem benemend.

“Bart, ik wil dat je me neukt en dat je daarna ook Kim eens lekker te grazen neemt", zei ze hees. Ik liet me dat geen twee keer zeggen, nestelde me tussen de benen van Yvette en zette mijn eikel tegen die natte schaamlippen aan. Ik begon haar te teasen door mijn eikel naar binnen en weer naar buiten te laten glijden. Ze lag heerlijk te tongen met Kim en kreunde zacht bij elke beweging. Toen liet ik me ineens tot aan mijn balen in haar strakke kutje glijden waardoor ze het uitgilde van genot. Doordat Kim intensief met haar tepeltjes bezig was, kondigde haar tweede orgasme zich ineens aan. Ik voelde haar kutje samentrekken rondom mijn stijve en voelde haar sappen langs mijn pik en ballen naar buiten stromen. Heel even bleef ik diep in haar en liet haar op adem komen. Ze leek compleet van de wereld. Toen keek ze Kim aan: “Ik wil zijn paal in jouw kutje zien gaan”, zei ze hees. Kim kon alleen maar zuchten en knikte.

Yvette duwde mij op mijn rug en pakte mijn pik vast. “Kom”, zei de tegen Kim. Kim ging boven mijn lul zitten. Ik ging met mijn hand tussen haar benen en streelde haar zachte en natte lipjes en duwde een vinger bij haar naar binnen. Ze voelde erg strak. Kim en Yvette waren heftig aan het zoenen. Toen pakte Yvette mijn pik achter Kim beet en zette hem recht op. Kim liet zich langzaam zakken. Ik voelde de weerstand die zachtjes meegaf en vulde haar hele strakke kutje toen ze zich volledig en diep op mij liet zakken. Ze was zo strak dat ik bijna klaar kwam, maar kon me nog net beheersen. Kim rilde van genot en begon geil op mijn pik te rijden. Yvette ging achter haar zitten, ondersteunde haar maar kneedde ook die heerlijk tieten van Kim. Kim verhoogde het tempo en nam mij steeds dieper in zich. Ik gleed tot aan mijn ballen in haar en toen ze haar bekken wat kantelde stootte ik nog dieper. Haar kutje spande zich steeds meer aan en ik voelde dat ze de controle kwijt raakte. Ze begon steeds harder te hijgen. Ik hoorde Yvette haar geil aanmoedigen: “Laat je gaan schatje, ik wil dat je komt op de heerlijke pik van Bart. Neem hem diep in die lekkere kut van je, maak hem gek. ik word zo vreselijk geil van jullie.” Toen keek ze mij doordringend aan. “Bart ik wil dat je in haar klaarkomt en haar helemaal volspuit. Ik wil dat jullie je allebei helemaal laten gaan.” Dat was echt de laatste aanmoediging die we nodig hadden. Kim neukte me met lange halen. Yvette was intussen naast ons gaan zitten en vingerde zichzelf. Ik had zicht op beide schoonheden. Streelde de borsten van Yvette terwijl ik door Kim tot waanzin geneukt werd. Kim begon steeds luider te kreunen en ik voelde haar kutje verkrampen. Ik duwde mijn beken omhoog waardoor ik haar maximaal penetreerde en voelde mijn pik opzwellen en in mijn onderbuik ontstond een explosie zoals ik die nog nooit gevoeld had. Kim en ik kwamen tegelijk klaar. Ik spoot mijn lading diep in haar en voelde hoe ze rillend en schokkend zwaar op mijn lul bleef zitten. Het leek of er geen eind aan mijn orgasme kwam, ik bleef in dikke stralen haar kutje vullen. Kim liet zich op mij vallen. Zachtjes draaide ik haar om op haar rug zonder mijn lul uit haar te halen. Ik nestelde me tegen haar warme wat bezwete lichaam. Yvette kroop dicht tegen ons aan. Zachtjes neukte ik Kim omdat mijn pik nog steeds behoorlijk stijf bleef. “Oh wat een heerlijke geil mannetje heb je Yvette”, kreunde Kim. “Is hij nog hard genoeg zodat ik hem ook nog even in me kan voelen Kim?” vroeg Yvette. Rustig kwam ik overeind en trok mijn lul zachtjes uit Kim haar kutje. Yvette ging gewillig op haar rug liggen en spreidde haar benen. Mijn pik glom van mijn sperma en de sappen van Kim en ik zette hem tegen de schaamlippen van mijn vriendin en drukt hem vol bij haar naar binnen. Yvette kon alleen maar kreunen en hijgen. Ze keek Kim aan: ”Kom met je heerlijk kutje boven me zitten dan lik ik je helemaal leeg. Ik wil jullie proeven”. Dat deed Kim met het gezicht naar me toe. Ik zag het tongetje van Yvette tussen de lippen van Kim verdwijnen. Haar sappen en mijn sperma liepen er uit en over haar tong in haar mond. Kim zoende mij intens. Mijn pik raakte in no time van deze heel situatie weer op volle sterkte. Yvette’s kutje begon te verkrampen door een opvolgend orgasme en wederom spoten er enorme stralen sperma uit mijn lul en vulde ik nu het kutje van mijn vriendin. Loom en ontspannen gingen we tegen elkaar aan liggen, ik was in het midden terecht gekomen. Allemaal waren we totaal uitgeput en bevredigd en zo vielen we in slaap.
Lees verder in: Nieuwjaarsochtend 2000
Trefwoorden bij dit verhaal: Blond, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Pijpen, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Sugardaddy's -15Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Donkere Mannen, Anaal, Parenclub, Swingers, Ouderen, Sugardaddy,
"Na de extreme partij seks met haar bejaarde buren Jaap en Marie had het stel de 18 jarige Elise uitgenodigd voor een bezoekje aan n van de weinige parenclubs, waar ook alleengaanden welkom waren. Ze had er weer een suikeroom en suikertante bij, wan..."
02-05
9.4
Vrouw Met Dwarslaesie ... - 3Door: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik werd wakker en had flink erotisch gedroomd over Anja en Els met de clit piercings. Zou ze wel eens naast elkaar willen zien hihi. Over Erica met de behaarde poes die ik in mijn droom al geschoren en verwend heb. En swingen met Mark en Nicole. An..."
02-05
9.5
Dromen Zijn BedrogDoor: Good Girl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Billen, Tepels, Toilet,
"Daar was die weer, Jake. Jake woont in vogelvlucht misschien 200 meter van mij vandaan maar ik had hem al zeker 4 maanden niet gezien of gesproken. We zijn in de stad bij het restaurant caf waar we beide vaker met vrienden zitten. Vandaag ..."
02-05
9.0
Vrouw Met Dwarslaesie ... - 2Door: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Thuis gekomen zei Anja dat ze een hele leuke dag had gehad en het zeer fijn had gevonden mij te zien genieten. Het idee van bezoek aan een parenclub gaat maar niet uit mijn hoofd zei ze. Je weet dat dat lastig wort alleen gaat het me niet lukken en j..."
02-05
9.1
Onderdanig SletjeDoor: Onderdanig Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Sletje,
"Mijn vriend Tim en ik houden tegenwoordig wel van een beetje kinky. Zo wil ik graag onderdanig zijn aan hem, ik wil dat hij mijn meester is. Ik wil zijn slet zijn en alles uitvoeren wat hij wilt. Vanavond is zo een heerlijke avond, zodra we..."
02-05
8.3
Een Lentemorgen In ...Door: Corree
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lente,
"Ik zit in de keuken en kijk naar buiten. Het zonnetje schijnt en het beloofd de eerste mooie lentedag van dit jaar te worden. Ik zie mijn vrouw buiten in de tuin bezig en ik neem me voor nu naar de stad te gaan. Gewoon wat slenteren en het we..."
02-05
8.5
Max - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Natuur, Pijpen, Trio, Voyeurisme,
"Max voelde zich maandag kiplekker. Ging samen met Kevin op de fiets naar school. Onderweg bespraken zij even het weekend waarbij ze goed opletten of er niemand meeluisterde. Kevin vertelde dat zijn moeder hem zondagavond nog gepijpt had maar dat hij ..."
01-05
9.2
Johan Wordt Als ...Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijn, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf,
" Zo lieve lezers, we hebben gezien dat onze arme JOHAN nu als een HOND wordt behandeld n dat zijn vrouw een nieuwe vriend heeft, waarmee ze ook NEUKT Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zodat je weet hoe het is als je meeste..."
01-05
7.7
De Receptioniste - 2Door: Martin
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Receptioniste,
"Een maand of twee later krijg ik een collega aan de telefoon Breda was toch van jou vroeg hij, en ik geef aan dat het ondertussen al een tijd geleden was, en er een andere engineer, Harold, op stond. Ze vragen naar jou reageerde hij, en ..."
01-05
9.4
Ontheemd - 1Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Daar zat ik dan in mijn nieuwe flat. Voor mij nieuw, dan. Het was de enige betaalbare woning die ik zo snel had kunnen vinden. Jaren Vijftig portiekflat. Hals over kop verhuisd naar de andere kant van het land, na mijn studie in Groningen aan het wer..."
01-05
9.3
Moeder En Dochter ... - 18Door: Westy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia genoot in de discotheek van de gezelligheid en de muziek en de avond vloog werkelijk voorbij. Het liep al tegen sluitingstijd toen ze Gemma en Willem even kwijt waren. Olivia hoorde later dat zij samen even een nummertje gemaakt hadden in een ..."
01-05
9.1
Biosfeer Vier - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Doggystyle, Groepsex, Grote Borsten, Rape, Verkracht,
"De volgende dag weer aan het werk. Ik ga het voor de lezer duidelijker maken wie wat doet. Peter, missie commandant en administratie Astrid, vice commandant, medisch specialist Miranda, agriculturen en dierenverzorger ..."
30-04
9.1